Új privát üzeneted érkezett!

Oh jaj, Nitácska, akkor neki kívánunk jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!! szegényke.... remélem, már jobban van..... :(

Kép
Kép
etelka
 
 


képzeljétek most hívott api hogy a gyökér anyja betelefonált a korházba...../valahogy megtudta hol van/
de letiltatta magát.....bemer menni hozzá tutira megismeri az öklömet......semmi köze a Zolihoz!!!!
eddig pokollá teszi az életét most meg ugy csinál mint aki aggódik???undorító!!!!!!!!!
ő nem anya!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitacska: jobbulást a párodnak!!! És remélem, anyós messze elkerüli a kórházat! Kitartás! Te hogy bírod?

Mindenkinek puszi!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

 
 

Eszti sajna nehezen...apit olyan messze vitték...nem tudom mért nem a délpestibe...ott is van belgyógyászat....
de muszály bemennem minden nap mert nagyon hiányzik!!!!!!!!!
alig várom hogy haza engedjék!!!!!!!!!!!!

és te hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Először is nyugodj meg! A körülmények nem mindig alakulnak úgy, ahogy szeretnénk, és a Te feladatod az, hogy felülemelkedj a dolgokon. Először is tudomásul kell venni, hogy vannak és lesznek is még ennél nehezebb helyzetek is. Vigyázz magadra, nehogy Te is beteg legyél, a párodat is az segíti a talpra állásban, ha tudja, hogy Te és Barnabás jól vagytok. Nem hinném, hogy be kellene menned mindennap, van mobiltelefon, beszéljetek azon, és oszd meg más családtagokkal a látogatás terhét. Barátok, testvér, sógor-koma, bárki besegíthet. Nem hiszem, hogy kockáztatnod kellene egy koraszülést. Az anyós problémát pedig ne most akard megoldani. Ha betelefonál, esetleg bemegy, mit tudsz tenni ellene? Megvered? Minek? Segít ez? Gondolom, ennek a helyzetnek a megoldását rábízhatod a párodra.
Egyébként meg ne félj, a magas láz elmúlik, ma már olyan sok antibiotikum van, biztosan megtalálják a megfelelőt, néhány nap, és jobban lesz a férjed. Felnőtt, egészséges ember, hamarosan kiheveri.
Na, nem szentbeszédet akartam tartani, fel a fejjel, ügyes lány vagy te, minden rendben lesz. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


sziasztok!!!!!

api már egész jól van...a kedve a régi.humorizál és már csajokat nézeget......::):):):)
de kicsit emelkedett a láza......37.5-re.......de nem mondták hogy gáz.....holnap ha minden igaz kiderűl mikor jöhet haza!!!!!


köszi Ildi te mindíg meg tudsz nyugtatni!!!!!!!!!hogy csinálod???

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bábaildi: Te vagy a mi tiszteletbeli nagymamánk.. :P mindig tudod, hogyan önts erőt belénk, ha éppen elbizonytalanodik, vagy éppen mélyponton van valamelyikünk.. :wink: és persze a tanácsaid aranyat érnek..:wink: :P :P köszi, hogy vagy nekünk.. :wink:

Nitacska: nagyon vigyázz magadra és a picurkádra.. :wink: pihenj amennyit csak tudsz és ne idegeskedj.. :wink:

Eszty: mi újság van veletek, jól vagytok?? :)

Beagle: mi most debütálunk, ugyanis átrendeztük a hálószobát és széttologattuk az ágyakat.. :lol: úgyhogy most már mindenki a saját helyén alszik.. :P :P :P és tényleg alszanak.. :P Matyi nagyon jól fogadta a dolgot, bár először egy picit kétségbe esett, de mikor mondtam neki, hogy ott vagyok tőle nem messze és ha bármikor hív megyek, meg is nyugodott és nagyon büszke magára, hogy milyen ügyes.. :P tényleg nagyon ügyes, olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen könnyen veszi az akadályokat.. 8)

Dóri: mégis elmentetek táborozni.. :?: :wink:

Képzeljétek egy másik topiknak is oszlopos tagja vagyok ( a 2008 júliusi kismamik..) és szombaton szülinapi talit rendeztünk a csajokkal a babócák első szülinapja alkalmából, itt nálunk Dányban.. 8) volt torta, meg ajándékok (Matyi volt az ajándékosztó), nagyon jól sikerült, szuperül éreztük magunkat, a gyerekek pedig tüneményesek voltak.. :P:P (vannak képek a taliról a topikban)
annyira jó volt személyesen is találkozni, hogy arra gondoltam, mi lenne, ha mi is összehoznánk egy jó kis talit, valamikor a közel jövőben.. :wink: mit szólnátok hozzá?? 8)

hoztam ám képeket is, fiaim legújabb hobbijáról.. :wink:

Kép

művész urak.. :P

Kép

:P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


még egy rövid videó, Ákos furulya koncertjéről.. :wink:

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56293

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Nitácska, reméljük, hamarosan meggyógyul a párod, és hazamehet!!! Bábaildi pedig remek tanácsokat ad valóban :) megnyugtató, ahogyan teszi, és mindig jókor!!!!! :) :)

Móni, egy találkozó szerintem tök jó ötlet, csak a nagypocakosok vajh hogy bírják ezt a meleget.... ha mehetek én is, pici pocakkal, nagyon szívesen csatlakoznék :) :) :)

Mindenkinek szép napot!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
apinak ma reggel már csak 36.5 volt a "láza"
és nagyon szeret azt mondta!!!meg mi is hiányzunk neki!!!!!!!!!!
hazajön szerintem ráugrok de csak finoman mert nem lehetne...........

ha minden oké akkor holnap hazajöhet!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, ez nagyon-nagyon jó hííííírrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
Reméljük, minden rendben lesz, és hazamehet a párod!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Morca: Tali ötlet nagyon jó, mi szívesen megyünk. Ha nálatok lenne, akkor apát is vinném, mert nálunk ő a sofőr. Ja hálóra visszatérve... örülök hogy a fiúkat nem viselte meg a változás, ti vagytok a példa, hogy én is jól csinálom, hogy nincs vasszigor alvás terén. a lényeg hogy mindenki kipihent mosolygós legyen, függetlenül attól hogy hol alszik.

Nitácska: örülök hogy párod rendben van, hamar mind együtt lesztek.

Etelka: Szerintem mindneki szívesen fogad bármekkora a pocakod :D

Többiek nyaraltok??? nekünk is ott kellene lenni, de ezt majd később mesélem el, miért értünk haza ilyen hamar.. rohanok ebédeltetni.
Vendég
 


sziasztok,hogy vagytok,benézek egy kicsit. nagyon jók a képek!!!!képzeljétek egy másik topikban az volt a téma,hogy fogadjon -e a nő szülészorvost,és én lemertem írni,hogy nekem nem volt,és mégis jó szüléseim voltak,és mégis adtam az orvosoknak pénzt,ezért úgy lehurrogtak,hogy csoda.de a lényeg,hogy aki a véleményt kérte ő megvolt elégedve és megis köszönte ,hogy leírtam .végül is ez a lényeg.én is dobok egy-két képet Alexomról: Kép Kép Kép

mó73
 
 


Sziasztok!

Nitacska: Szupi, hogy a párod jobban van és már jöhet is haza! Látod, erőt vett magán, gyorsan talpra áll, hogy jöhessen haza hozzátok! Mással meg tényleg ne foglalkozz! Bábaildi aranyat érő tanácsaihoz nem is tudnék mit hozzátenni!

Bábaildi: köszönök szépen mindent!!! A sok törődést, segítséget, mindent! Tényleg nagyon jó, hogy vagy nekünk!

Morca: nagyon jók a képek!!!! Cukik a fickók! És nagyon ügyik! Menni fog ez az altatás dolog szerintem! Ügyi vagy!

Lányok: ma voltam bent a Jahn Ferencben a szokásos vérvételen, illetve már nagyrutinon, és NST-n. Minden szupi. A cukrom is jó lett. Az NST már mutat összehúzódásokat. Ildi megnézte a méhszájat is: a külső az 2 ujjnyira van nyitva, a belső is már nyílogat, és 2 cm-re van elvékonyodva. Ildi egy hetet prognosztizált nekem, mindenesetre jövő kedden, ha addig nem indul be magától, akkor a dokival egyeztetünk egy időpontot a beindításra olyan 8-10 nappal a kitűzött időpont előtt.
A lábam már eléggé be van dagadva, de most már ezt a kis időt kibírom fejen állva is.

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra, a manókra és a pocaklakókra! Értesítelek titeket, amint van fejlemény!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszter: Nekem is indított szülésem volt. Orsival hogy volt, kiírt időpontban született? Jaj nagyon izgazlamas, minden nap írj ha tudsz legalább egy sort, hogy tudjuk egyben vagytok még :D

Mó: Én is jártam így, ezért is haygtam abba a babanetezést pár hónapra, de aztán hiányzott hogy nem tudok kismamákkal beszélgetni, és akkor kezdtem ide írni. itt úgy érzem tényleg jó a csapat, követhető nem vagyunk sokan. Nekem ez sokat jelent.

Készülődik a 2. fogacskánk, már látom a tetejét. Apa sétál Dórival én meg ezerrel takarítok, persze egy kicsit benéztem ide is :oops:

szép estét mindenkinek.
Vendég
 


beagle,hát jobban járok,ha ide írok inkább,nekem is hiányozna,ha nem írnék,szinte mindennap fent vagyok itt.

mó73
 
 


Sziasztok!!!!!!!
Olvaslak ám titeket csak,nagyon nem bírjuk ezt a meleget........nem nagyon merek kibújni a lakásból...szédülök meg a vérnyomásom ugrál!!!!!!!!!
Sajnos a magasabb érték fölé...........most rámparancsolt az orvosom,hogy mérjem napi 3szor és jegyzeteljem,és ha hűvősebb lesz és akkor is,akkor menyjek haladéktalanul!!!!

Ez olyan veszélyes??? Veletek volt ilyen??? Jaj bocsi a sok kérdésért!!!!

Remélem minden ki jól van...........lányok annyit gyönyörködöma gyerkőcök képein,amiket raktok,mindíg kikönnyezek!!!
Nem tehetek róla.ilyen kis érzékeny lettem!!!!
Nagyon büszkék lehettek a gyermekeitekre!!!!! :)

Nita párodnak gyors gyógyulást és irány haza!!!!! :!:

Ildi mikor hívhatlak a találkozó ügyben,olvastam hogy Nitával valamikor arról beszéltetek hogy szabin leszel,és nem akarlak akkor zavarni!!!!

Továnbbi szép estét nektek csajok!!!!!!!!!
Puszika

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!!

Etelka: örülnék neked kis pocakkal de akár nagy pocakkal is a talin... :wink: :lol: hát igen a kánikula megnehezíti a dolgunkat, de szívesen leszek házigazda megint, ha úgy alakul.. :lol:

Beagle: apát hozd mindenképpen, mert a mi apunk csak úgy vállal még egy talit, ha nem ő lesz egyedül pasi.. :lol: :lol: (bár titokban biztos jól érezte magát ennyi csinos csaj között..:lol: :lol: ) és igen, igen, írj nekünk sokat, sokat.. :wink:
ja, és miért is nem nyaraltok már?? :roll:
és még valami.. Matyi annyira ügyes, hogy mikor ma este végeztünk az esti mesével ( a mi ágyunkon bújtunk össze), megkérdeztem hol szeretne elaludni és azt válaszolta, hogy a helyén.. 8) sima ügy..:lol: :lol:

Nitacska: szuper, hogy jobban van a párod.. 8)

Eszty: a cukor miatt indítják a szülést?? :roll: tényleg kezd nagyon izgi lenni.. 8) nagyon szorítok Nektek.. :wink: :lol: :lol:

Mó: Alex továbbra is nagyon helyes kis srác.. :wink:

Pancsika: vigyázz nagyon magadra.. 8) én is mindig nagyon érzékeny voltam a terhességek alatt, és azóta is az maradtam.. :oops: :lol:

Anhel::?: :?: :roll:

Dóri: :?: :?: :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Köszönöm Morca,megpróbálok............igaz kicsit nehéz!!!
Nincs olyan nap hogy ne pityeregnék valamin!!! :oops: :wink:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Nem tűntem el, csak az utcánkban tört ki a vihar pénteken, jött 1 villám 10 m-re tőlünk a derült égből, utána a zuhé. Ezt 4 tv és 2 szgépes internetkártya bánta itthon... Szóval nem tudtam netezni.

De jól vayunk!

Nitácska, örülök, hogy újra 1ütt lesz a család!

Eszty, azért jó lehetett így is az esküvő!

Dórik ügyik nagyon!

Morca, fiaid csúcsok! :) Sztem is jó 5let a tali, ma én is talin voltam. :)

Pancsika! Nekem volt ilyesmi, és nem lett túl jó vége, bár végülis nagyon jó vége lett, mert itt van az egészséges Danóm! :) Szóval vigyázz, mérj rendszeresen, tartsd be az orvosi utasításokat!

Jó éjt, megyek, még befejezem a teendket, aztán remélem fiúk hagynak aludni... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


én már hozzá szoktam ,hogy mindig alacsony a vérnyomásom,a terhességek alatt is alacsony volt,de amúgy is,90/70.

mó73
 
 


Sziasztok!

Pancsika: Nekem volt többször magas értékem amikor doki mérte, és nekem is mérnem kellett, de itthon mindig rendben volt, ott meg mindig magas, így nem foglalkoztunk vele. azt mondták fehér köppeny szindróma... félek az orvosoktól :) amúgy igen, nagyon kell rá figyelni, mert azt hiszem a terhességi toxémia egyik jele, plussz ha van fehérje a vizeletben.. nem ijesztgetni akarlak, csak tényleg mérd és írd fel, majd mutasd meg a dokinak.

Morca: Oké, jön apa, ő szereti az ilyen programokat. Mikorra gondoltad a talit? Én örülnék ha náaltok lenne, régen sokszor voltam Dányban :) Nagyon ügyes Matyi, és már a saját ágya jobban is tetszik neki, nagyon jó.

Ja, tartozom a nyaralásos sztorival. Nos, úgy volt hogy vasárnap regggel elindultunk, eredetileg csütörtök este jötünk volna, de vasárnap este 7kor már hazajöttünk. Az ok egyszerű: borzasztó volt a szállás. Talán 5 évvel ezelőtt haverokkal baba nélkül bevállaltam volna, de így Dórival nem. Koszos volt, kicsi volt, nem voltak szobák csak egy nagy légtér kis függönnyel elválasztva... Megpróbáltam felülemelkedni.. domestossal kisúroltam a fürdőt, de olyan fokú kosz volt, amire azt mondtam h na ne... elmegyek az itteni kényelemből drága pénzért nyaralni egy szutyokba, na nem :evil:
este azt mondtam hogy induljunk azonnal, és eljöttünk. Bosszantó, de látom a babán hogy jobb is neki itthon most.
Vendég
 


Szió!!

Beagle: na, hát akkor semmi jónak nem leszek elrontója, :wink: talizzunk Dányban.. :wink: 8) mikorra gondoltam :?: :roll:, minél hamarabb.. :lol: :lol: na, komolyan kérdés, hogy ki, mikor ér rá.. 8)
a szállás nem lehetett semmi..hihetetlen, hogy mik vannak, és még pénzt is kérnek ezért.. még nekik kellett volna fizetni neked, hogy kisúroltad a mosdót..


na, hát akkor talira fel..:wink:
írjátok meg kinek mikor lenne jó, aztán összehozunk valamit.. 8) nekem a júl. 18.-ai és az aug.21.-ei hétvége foglalt a fiaim szülinapja miatt.. 8) minden más hétvége megoldható részemről.. :wink: :wink:


Dóri: húúú, jó kis vihar lehetett nálatok.. :shock: :? erre mostanában nem vészes.. csak esik.. 8) de a lényeg, hogy meg vagy és örülök, hogy tetszik a tali, nagyon-nagyon örülnék ha eljönnétek.. 8) :lol: :lol:

most mennem kell, de később még jövök... :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Húúú Beagle, "jó" kis szállást fogtatok ki.... jobb is, hogy hazajöttetek.... :)

Morca, nekem a július 25-i hétvége tutira nem jó, mert a férjem 30. szülinapját ünnepeljük :) :) , illetve nem tudom még pontosan mikor fogunk tudni költözködni... majd meglátom, melyik hétvégét lövitek be, és próbálok ott lenni.... Mi valószínűleg csak a Pocakkal megyünk, mert a párom többmindent tud otthon csinálni, festeni, pakolni, összeszerelni, és inkább hétvégén csinálja, mint hogy szabadnapot vegyen ki.... így ő szerintem nem jön. de meglátjuk, vannak még csodák :) :) :)
Bár rossz napok, esték is vannak.... tegnap is ilyen volt kicsit... felbosszantottam magam, de ez hosszú történet. ma már kipuffogtam magam, és beszéltünk is róla, úgyhogy már jobb :) amióta tudjuk, hogy jön a Pocaklakó, azóta a párom jobban odafigyel ránk :) amit azért nem bánok :D :lol: Eddig is figyelt, de most még jobban :) és már nagyon várjuk a 29.-t, mert ha megmutatja, megláthatjuk, hogy fiú vagy lány :) remélem lány :)

na szép napot Mindenkinek!!!!

Nitácska, hogy van a párod??? hazamehet??

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok! Pancsika: julius 20l-tó vok szabin, addig még találkozhatunk, hívj mondjuk holnapután pénteken. A vérnyomás pedig terhesen NAGYON FONTOS! Az egyik kegkoraibb tünete a terhességi toxaemiának (mérgezésnek), ami koraszüléshez és anyai-magzati károsodáshoz vezethet. Nem ijesztgetlek, beszélünk róla, ha találkozol. Amit tehetsz: azonnali só és fűszermentes étrend bevezetés, elegendő folyadékfogyasztás (napi 1,5-2 liter), de nem cukors, nem szénsavas, nem tartósítószeres, hanem víz, tea, tej.Nitácska: téged is szívesen látnálak a 17-re eső pénteken egy UH-ra, ha akarod, bár amikor beszéltünk róla, akkor még nem tudtam, hogy lesz 4D-s. Na, szóval döntsd el.
bábaildi
 
 


Sziasztok!!!!!
HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!

APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!

Ildi megyeeeeeeeeeekkkkkk!!!!!!!!!!!
kaptam beutalót is nagy uh-ra!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Ildi,akkor hívlak majd,holnap után!!!!!!!!!!! Köszönöm a felvilágosítást!!!!

Nita,de jó hogy otthol van párod!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Csak pár sort írok, mert elég sok fájás van, de még nincs rendszer benne. A derekam már majd' leszakad.

Vigyázzatok magatokra!
Értesítelek titeket, ha van valami!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty: húúúú, de izgi.. :lol: :lol: nagyon szorítok, hogy minden oké legyen.. :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

dobok fel videót Matyiról, ahogy Borisz kutyussal "dolgozott" ma este.. 8)

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56336

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56335

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


na, még ezt az egyet feldobom.. :oops: :wink:

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56337

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Hú, Eszty, te jó ég! Én nem gondoltam, hogy ilyen hamar megindul! Mármint Ildi még csak most jósolta az 1 hetet! Szorítunk nagyon! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk!
Egész jjel voltak fájások, de nem állt be rendszer, hol 2 percenként voltak, hol 7 percenként, de voltak 10 perces szünetek is. És az volt a fura, hogy oldalt fekve csitultak, úgyhogy tudtam kicsit pihenni is. Így feleslegesen nem riadóztattam Ildit. Most csak kisebb fájások vannak, de nem vészes. Biztosan ez a front volt. Elég sokan voltak rosszul a családból is, főleg szivesek. Ma már, remélem, jobb lesz!

Beagle: Orsival nem indított szülés volt, és dec. 10. helyett 6-án jött. De fura volt, mert az NST mutatta az 5 perces fájásokat, de én csak kisebb keményedéseket éreztem (ez volt reggel 8-9 körül). Délután 3-ra kellett visszamennem, ha nem múlnak el a keményedések, és így volt meg 4 és fél óra alatt burokrepesztéstől első gyerekként. Ezért is vagyok most kíváncsi, hogy magamtól fogom-e érezni, mikor kell menni, és nem akarom elkapkodni.

Morca: nagyon cukik a fiúk!!!

Nitacska: jobbulást a párodnak!!! És ti is nagyon vigyázzatok!!!

Bocsánat, akinek nem írtam, de nem tudok itt ülni a gép előtt!!!

Puszi,

Vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Morca: Nekünk július utolsó hétvégéje lenne jó, augusztusban meg 2 esküvő lesz +lánybúcsúk, szóval azt még nem tudom megmondani.Most néztem a naptárt, augusztus 1-e szombat, nekünk jó lenne.

Szállás tényleg gáz volt, de túléltük, és most nagyon nagyon értékeljük a kis birodalmunkat itthon.

Matyi és Borizs kutya nagyon aranyosak együtt. Jól látom hogy ő egy óriás schnauzer? Nagyon szép kutya. Régen mikor jártam a kis biglimmel kutyasuliba ő is ráfogott a karra, de az csak puha kar volt és inkább bohóckódás :) sem mint igzai örző védő kiképzés.

Eszter: Nagyon szorítok, de nem kellene még babónak picit benn maradni? Vagy már olyan nagy hogy jöhet bármikor? Alakuljon minden úgy ahogy Nektek a legjobb. A front tényleg igaz lehet, mert én is kutyául aludtam és ma se vagyok jól, csak tántorgok, fáj a fejem. Ja szülésre visszatérve, tényleg gyorsan meglett Orsi, remélem a pici is hamar kibújik. Most jut eszembe én nem is tudom hogy kislány, vagy kisfiú lesz... lehet hogy írtad, csak figyelmetlen voltam :oops:

Nitácska: Jó ha elküldöd otthonról a kisfiad, és a maszkot vedd fel feltétlen. megértem hogy nem akarod apát egyedül hagyni, csak nehogy ti is betegek legyetek. sokat szellőztess!!!

Etelka: remélem megoldódtak a problémák köztetek, ha jól értettem nem is volt komoly, csak kisebb összezörrenés. Nálunk is volt több ilyen mire a párom megszokta, hogy ez egy érzékenyebb időszak számomra, aztán ő is nagyon figyelt már. Szegény szerintem 2x is meggondolta hogy mire mit mond :D

Mi rendületlenül küzdünk a 2.foggal. próbálok mászós videót valahogy felrakni.
Vendég
 


Beagle folyamatosan nyitva van az ablak...........
Eszti ha van valami kérlek írj nekem sms-t!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszty, szurkolunk!!!! :)
Beagle, nem közöttünk voltak apró problémák, hanem nagyobb családi körben, de úgy tűnik, azok is rendeződnek. Csak azon lepődtem meg, hogy eddig nem nagyon volt ilyen részéről, hogy így kiálljon mellettünk. Most már jobban :) Most már ő is jobban látja, és benne is tudatosul, hogy apa lesz :) :) :) és nagyon büszke :) várja már a 29-t, hogy kiderül-e, hogy kisfiú vagy kislány :) eléggé foglalkoztatja a baba :) mondjuk örülök neki, szerintem nagyon jó apa lesz belőle :)
Nitácska, ebben a szeles időben azért vigyázz az ablakkal is, nehogy huzat legyen, de jó ötlet a maszk. Én sem bírnám ki hosszú távon a párom nélkül.... de azért vigyázz Magatokra!!!!! :)
Pancsika, én is elérzékenyülős vagyok ám... nyugi :) szerintem mindenki :D a barátnőm is, pedig ő még igazán csak az elején van, már ő is mondta, hogy látott egy filmben egy "újszülöttet" és máris könnyezett.....
:lol: de biztosan a mi bébinkkel is így leszünk :D

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka nem csinálok huzatot...ügyelek ám rá....már csak api miatt is.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Még mindig megvagyunk. Ma kicsit jobban voltam, mint éjjel, de nem az igazi. Meg olyan fél 5 körül mintha kicsusszant volna a nyákdugó, bár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az volt, mert Orsival nem találkoztam vele. Egy ilyen kb. féltojásnyi mennyiségű csumpi, de nem volt benne vér, csak nyálka. Érdekes volt. Ha az volt, ez még mindig jelenthet akár pár napot is, akár egy hetet. Majd kiderül.

Beagle: kisfiú lesz. És elég nagy már, sőt, igazából már 2 hete is elég nagy lett volna, hogy ne legyen gond, csak akkor még koraszülöttnek számított volna, de most már nem! :-) Betöltöttük a 37-dik hetet!

Nitacska: értesítelek mindenképpen! Jobbulást a párodnak! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Morca: elküldöd priviben a mobilszámod, hogy tudjalak értesíteni téged is? Vagy a boeszter@freemail.hu-ra, mert a privik nem mindig jönnek el!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Hú Eszter neked már nincs sok hátra........de jó cserélnék szívesen veled!!!! :lol:

Remélem jól vagytok!!!! Hogy bírjátok ezt az állandó időváltozást???

Nita!! Api hogy van??? És Máté?? Sikerült anyudéknál elvinni???

Ildi,hívlak holnap!!!! Előre is köszönök mindent!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Eszty: már küldöm is.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: elküldtem.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszti a nyákdugónak nem kell véresnek lennie....legalábbis én úgy tudom........

Pancsika Máté már anyuéknál van.....nagyon hiányzik!!!!!!!!!!

api jól van hála égnek már csak az eredménye miatt izgzulok természetesen én!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle: küldtem privit, de nem voltam benne biztos, hogy elment, úgyhogy elküldtem az iwiw-en is.. :oops: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Orsi este belázasodott, fáj a torka, most viszem le a dokihoz.
Éjszaka most nem voltak nagyobb fájások, talán mert most annyira arra koncentrálok, hogy Orsi hamar jobban legyen.
Még este kétszer ürült olyan csumpi, szóval haladgat a dolog.

Morca: megvan a számod, elmentettem, köszi!

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babókra/pocaklakókra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti az tuti már hogy a nyákdugód!!!!!!!!!!!!!!!!
izgi nagyon!!!!!!!!
Orsikának sok gyógypuszit küldök!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszty!!! ez nagyon izgalmas, nagyon szorítok, hogy minden jó legyen!!!! :) én is cserélnék vele ebben szívesen :lol: de még várni kell :) :) :) de eljön a mi időnk is 8)
Orsinak jobbulást!!!!

Nitácska, apinak is jobbulást kívánunk!!!!! Nálad minden rendben? Barnabás jól bírta az utóbbi napok feszültségeit? Vigyázz Magatokra!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Nitacska, Etelka: köszönöm a jókívánságokat Orsinak! A dokinő azt mondta, van most valami makacs baci, ami ezzel a piros torokkal, hányással és magas lázzal jár. Kapott is antibiotikumot a nyuszikám. Most itthon pihenünk, figyelem, felmegy-e a láza.

Most egyelőre abbamaradtak a fájások, biztosan Orsi miatt. Most rá kell figyelnem picit, amíg a java le nem megy.

Mindenkinek puszi!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszter: Az biztos a nyákdugó, nekem is ilyen volt :) Szerdán kezdett potyogni, de pénteken indították a szülést, szóval nem tudom hogy a poytogástól számítva mennyi idő míg magától beindul. Orsinak jobbulást, remélem rendbe jön, mire a kisfiad úgy dönt hogy elindul kifelé. Gyógyuljatok mihamarabb meg.

Pancsika, Etelka: Ne siettessétek a dolgot, olyan jó pocakosnak lenni, én most úgy lennék a ti helyetekben is, persze nem úgy hogy Dóri nincs. Használjátok ki ezt az időt a pihensére, aludjatok sokat, apázzatok sokat, mert aztán... :D na jó aztán sem kell erről nagyon lemondani, de azért teljesen megváltozik minden.

Morca: válaszoltam.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak voltunk nyaralni pár napot és hát itthon sem volt rossz idő, így kevesebbet vagyok gép előtt.

Eszty, olvasom, hogy nagy valószínűséggel távozott a nyákdugó? Nekem sem volt véres, ráadásul több mint egy héttel előbb pottyantottam el, mint ahogyan szültem. De azért már bíztató, mert innentől már fél lábon is kibírja az ember. :)

Morca, videókat elkezdem szépen megnézegetni. :)
Dóribaba már áll, sőt, már fél kézzel kapaszkodva, és nagyon élvezi. Ami a mozgását illeti, sajtkukac. 2 másodpercig nem ül meg az ölben.

Etelka és többi pocakosok, élvezzétek ki ezt az időszakot, nem mintha az ezutánit ne lehetne még jobban élvezni, de azért az már egészen más lesz. :)
Ami a meghatódást illeti terhesen: hát ez szülés után is jellemző marad. Nálam legalábbis. Összeszorul a torkom, ha pici babát látok, pláne ha valami szívfacsaró történetet újszülöttel. Én végigbőgöm még ma is. :)

Kép
anhel
 
 


Szia Anhel: Jól gondoltam hogy nyaraltok. Olvastad feljebb, hogy Morca felvetette a tali ötletét. :)

Hol nyaraltatok?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?