Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy ilyen rég nem írtam, de nem jártam errefelé.

Timi! Pár napja olvastam, hogy mi történt. :cry: Nagyon örülök, hogy végül hazakerül Peti, és további kitartást, jobbulást kívánok!! Olvastam a blogodat is, sajnálom a helyzeteteket :(
Osztom a lányok véleményét, le a kalappal előtted, hogy így bírod. Azért a boldogabb hsz-eket nagyon jó volt olvasni. És örülök, hogy Blanka jól viseli a kialakult helyzetet!! Nagyon drukkolok!

A babák gyönyörűek továbbra is. :)

Reni
Kép
Kép
rennye

Kata!
Akkor nem lehet hogy kevés rá a ruci és az a baj?Mi egy kisbadiba meg egy vékony naciban alszunk,és nálunk is nyitva az ablak!Azért ők még könnyen kihülnek szerintem
A Nurofen az szirup!
Ha felhivod a dokit és mondod hogy nem szeretnéd bevinni a betegek közé hogy akkor mikor vidd azt biztos megérti?!

Kép
mné zsuzsi

Kata: Nurofen kúp is van,de inkább a szirupot használd...Hát szerintem is biztos ami biztos mutasd meg dokinak.Hasmenés,éjszakai nyűgösség lehet fogzástól is,a köhögés...hát nem tudom.Elméletileg kicsi náthásságot is okoz egyes gyerekeknél a fogzás,de azért inkább nem ez a jellemző sajnos. :cry: Nálatok lehet más miatt van a köhögés...

Beo: sajnálom hogy Balázs is nyűgös változatlanul...Hallod-e elég idegtépő lehet... :cry:

scooper: hát kitartás ehhez a meleghez!!!!Hogy álltok a babaszobával?Képeket tudsz már mutatni?Apás szülés lesz? :) Családotokban mindenki örült a babának és buzgón várják az érkezését? :)

Reni: köszi szépen...Dehogy bírom...Nagyon nem bírom... :cry: Anyám és apám egrecíroz a világba...Komolyan mondom...Ma már öngyilkossági szándékaim is voltak.Délután jutottam be Petihez a kh-ba,ő is rosszabb passzban volt,aztán a mocskos anyagiak miatt itthon is megkaptam a napi lebaszást,és én már tényleg azon agyaltam,hogy még az éjjel véget vetnék ennek a helyzetnek,és ha Blanka nem lenne megölném magam...Ehelyett inkább ide ültem,és netezek...Hátha némi vígaszt lelek itt nálatok. :roll: Majd a mai napról a részletek előbb utóbb a blogomban fellelhetőek lesznek.Ide semmit nem írok ki...

Kép

Kép
mezsó

Mezso:köszönöm a tanácsokat.Kérlek ne mondj ilyeneket!!!!!Kitartás minden rendben lesz meglátod.

Zsuzsi:Kevinnek mindig nagyon melege van tiszta viz a haja azét nem adok rá semmit.Akkor szerinted adjak rá rucit?

000kata

Áááá Kata leginkább úgy érzem,hogy fenekestől felfordult az életem,és nem látom a kiutat...És ahelyett hogy bíztatást kapnék,csak folyton baszogatnak a szüleim is.Tudom,hogy komoly gondok vannak,és még várnak is rám,de én szeretnék küzdeni azért,hogy Peti-Blanka-és én újból 1 család lehessünk,és boldogan élhessünk.Hisz szeretem azt az embert ott a kórházban!!!!És szüleim elvárnák tőlem azt hogy ne törődjek vele,hogy hagyjam benne a szarban.Mindezt azért mert kb.félmilliós adóssága van aminek egyik fele OTP a másik a Diákhitel...és szerintük hagynom kellene Petit magára...és ezzel egrecíroznak.Fogalmam sincsen most hogy én vagyok a hülye,hogy kiállok Peti mellett,vagy szüleim viselkednek érthetetlen módon???Már magamban keresem a hibát hogy tuti én nem gondolkodok megfelelően...És nagyon rossz hogy non stop kapom a lelki terrort.Pont most mikor erősítésre lenne szükségem...

Na csak leírtam nyílvánosba...Részleteket csak és kizárólag zártban...

Kép

Kép
mezsó

Akiknek nincs idejük blogot olvasni,vagy még nincs hozzáférésük a blogomhoz,és érdekli miért van ilyen fos hangulatom az az anyatanyás zárt felületen megtalálja a teljes sztorit!!!!!!

Kép

Kép
mezsó

Mamik, fiús mamik!Lenne egy kérdésem.Ma vettem észre locsi közben,h.Atticy kukacán ne lehet teljesen felhúzni a bőrt a makkján.Csak félig.Az alsó résznél oda van forrva a fityma...Most ez így kell kinézzen egy 2 éves gyereknél, vagy neki is föl kéne tudni húzni rendesen,h.látszódjon az egész makk?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Apát ma műtik... :cry: :cry: :cry: Már reggelit sem kapott! :cry: Lábát műtik amit írtam a tegnapi napról azt csinálják rajta... :cry: :cry: :cry: De szegény azt sem tudja mikor hánykor... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jajjjjjjj :cry:

Kép

Kép
mezsó

Apát most körül kezdték el műteni... :cry: :cry: :cry: 11körülre ígérték hogy kezdik... :cry: Kérlek benneteket ha olvassátok ezeket a sorokat akkor szorítsatok neki!+++++++++ :cry:

Kép

Kép
mezsó

Mezso:Szerintem ne törödj senkivel.Ha szereted Petit tarts ki mellette,és ne törödj senkivel.A szüleidet neg nem értem hogy hagyhatnád most szarba amikor a legnagyobb szüksége van rád rátok.Szerintem nélküled el is hagyná magát és nem törödne magával.Én ugy érzem hogy te nagyon szereted Petit.Tarts ki mellette és ne törödj senkivel.

Ha hülyeséget irtam bocsi.

Timcike: sajnos én ebbe nem tudok tanácsot adni nem tudom hogy mikor mennyire kéne.Kevinnek egyáltalán nem lehet egy picit se húzni nem tudom mi lesz igy.Mindenki mást mond. :? Valaki szerint születéstöl kell valaki szerint csak a szobatiszta lesz. :cry:

000kata

Mezso: Drukkolok hpogy sikerüljön a műtét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000kata

Mezsó-fel a fejjel!Tuti sikerül a műtét és Peti hamarosan teljesen rendbejön.

kata-köszi szépen.Én azt tudom,h.abszolut nem szabad nekik húzogatni, csak kb.2 éves kor után.De nem tudom,h.most akkor mi is van...Így kell kinéznie vagy sem...

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kata,Timcike: köszi szépen... :wink:

Kata: nem írtál cseppet sem hülyeséget,tényleg iszonyatosan szeretem Petit!!!!Arra nincs is szó mennyire... :cry: 8) :oops: :cry: 8) :oops:

Kép

Kép
mezsó

Mezso:akkor meg ne törödj senkevel csak magatokkal!!!

Timcike:nekem is ezt momdták de még is egy ismerösnek 2 évesen mütötték meg,pedig még nem volt szobatiszta . :? :cry:

000kata

Timcike:szerintem mutasd meg a gyerekorvosnak.Ő biztos tudja

000kata

Apa most telcsizett,túl van a műtéten!!!! :) :) :) Nem altatták,mert ugye a tüdejében volt az a zúzódás ami miatt bevérzett,és emiatt belevezették azt a csövet,amit azóta már kiszedtek,de ez a gond ez nem tette lehetővé hogy altatásban csinálják,így epidurális érzéstelenítést adtak neki.Azt mondta,hogy frankón elérzéstelenítették,mert semmi fájdalmat,semmit nem érzett!!!!!!!Azt se hogy egyáltalán ott bármit matattak!!!! :D :D :D :D :D Furi lehet ez a sok mosolygós szmájli,de én ettől vidám lettem!Hogy így túl van rajta hogy semmit sem érzett!!!És érdekes mert csak térdtől lefelé nem érzékelt,pont úgy lőtték be(ugye ott műtötték).Még mindig nem érzékel,hát gondolom kell kis idő mire kimegy az érzéstelenítés.Még 1 műtét vár ugyan ezen a területen rá,ez még a mostani folytatásaként lesz a közeljövőben,de az már csak néhány simítás lesz.Azt mondta a doki kb.20-30perces lesz az a műtét.Ez ugye 2 órás volt...De túl van rajta!!! :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Örülök a jó híreknek!Mész be hozzá?Blankát mikor viszed be??

annus11

annus: várom apukámat hogy hazaérjen és azonnal...elvileg fél3-ra beszéltük meg hogy hazajön apu...1körül telcsiztem neki a hobbyra és azt mondta nemsoká indul már...Remélem is!!!!Blankát még a héten igyekszem bevinni hozzá.de nem ma,mert akkor én se bírok bent maradni nála hosszabb időre,holnap megint nem,mert holnap nem is látogatási időben tudok bemenni,hanem délelőtt,mert holnap délután szülőire megyek a bölcsibe.Szóval remélhetőleg pénteken sikerül becsempészni pár percre Blankust is.Tegnap kifigyeltük hogy arra az emeletre ahol Peti van feltoltak egy mégkissebb babát is mint Blanka,szóval ha ő mehetett akkor Blanka is!!!!!És akkor pénteken megpróbálom úgy hogy délelőtt Blankussal megyek pár percre,és akkor majd délután a látogatási időben vissza megyek egyedül is...Legalább is így tervezem!!!Remélem összejön majd! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó: örülök, hogy párod túl van rajta! Szorítottunk neki! Remélem, hamar meggyógyul!

Babaszobánk sajnos nem lesz, pici a ház. De dolgozunk a bővítésen, de egyhamar nem lesz emelet. Addig velünk lesz a pici. De még szinte sehogyse állunk. Glettelni kéne, tapétázni kéne, de előbb be kell fejezni a ház szigetelését, addig semmi értelme, mert újra elő jön a penész :S Szóval van még mit csinálni. Lehet, hogy tapétázás csak szeptemberben lesz, még nem tudni, hogy lesz rá pénz. Csak hát annyi mindent kell venni még, és amilyen árak vannak... Na mindegy. Szóval képet maximum a házfelújításról tudnék mutatni :D
Az apás szülésről még nem tudjuk, hogy mi lesz belőle. Én szeretném, és apa is bent akar lenni, úgyhogy valószinűleg együtt csináljuk végig.
Végül is mindenki örült a kis jövevénynek, de azért az elején voltak még vitáink anyámmal. Fiatal még nagymamának, szóval egy pöttyet kiakadt, de már megnyugodott. Kénytelen volt :D

KépKép
Kép
scooper

Mezso:szoritottam nagyon nektek!!!remélem sikerül Blankát is bevinni.Hiányzik neki az apukája?

000kata

Én is szorítok nektek Mezsó!Majd irj hogy mi van apával!
Várjuk a hireket!

Kép
mné zsuzsi

sziasztok!
Mezsó örülök, h rendben ment a műtét.!!

Balázzsal ma nagyon sétáltunk, ki van dőlve, elfáradt :) Ma felhívtam a Dévény alapítványt, kaptam telefonszámot, holnap munkaidőben felhívom a nőt. remélem fogad minket, és megnyugtat nincs nagy baj.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Beo: le vagyok maradva miért kell mennetek dévényre?azért amit irtál hogy mindig ülni akar?bocsika h nem emlékszem.Cak mindig ugy netezek hogy közbe Kevin cibálja ki az internetet vagy épp ütögeti a gombokat és igy nemtudok kellöen figyelni.

000kata

Mezso:a blogod titkos?beakartam kukkolni de jelszot kér.

000kata

Mezsó-örülök,h.sikerült a műtét.Mihamarabbi felépülést.

A bloggos címedet betennéd ide az aláírásba?Mert sose tudom mi a címe... :oops:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kata: meg nem tartja hason a fejét, kötött a bal csípője, meg apróságok

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!
Mezsó, nagyon sajnálom, hogy ilyenek veled a szüleid. Igaza van Katának ne foglalkozz senki mással csak hármótokkal. Örülök, hogy végre Kecskeméten van Peti. Örülök, hogy sikerült a műtét. Én teljesn értem a mosolygós smilekat. Ilyen helyzetben az ember minden jó hírnek örül, szerintem ez természetes. Remélem össze jön a Blankus „csempészés” :wink:

Timcike, én azt olvastam nemrég, hogy 1 éves korig nem kell vele csinálni semmit utána lehet naponta 1-szer (álltalában fürdésnél) óvatosan visszahúzni. Öt éves koráig sem probléma ha le van tapadva akkor ha szépen egyenesen pisil. Én most ezt olvastam legutoljára.

Scooper, mi is most újítjuk fela lakást meg bővítjük. Bár a bővítés lehet jövőre marad és idén csak a meglévő rész szépítése lesz meg. Mi is még Levi érkezése előtt kezdtük. Teljesen áttérzem amiken átmentek most. :)

Beo, szorítok, hogy ne legyen semmi nagy baj.

Rólunk: Levi az elmúlt két napban nagyon nehezen aludt el. Második nap rájöttünk apával miért. Mert tudta, hogy itthon van apa és vele akart lenni állandóan. Ezerrel dörzsölte már a szemét, de akkor sem aludt el. Majd miután apa kiment este a boltba venni egy-két dolgot mintha csak megérezte volna, hogy nincs apa és leraktam cici a szájába és egyből el is aludt.
Holnap végre eljutok fodrászhoz is. Már nagyon unom a hosszú hajamat. Annyira örülök neki. :lol:
Bocsánat, hogy ilyen ritkán írok, de Levi mellett olyan gyorsan megy az idő. Este meg a sok házimunka után már erőm nincs írni, de olvasni azért minden nap olvasok! :wink:

anitapo20

anita-nagyon megnyugtattál.Remélem,h.tényleg nincs semmi baj vele.Nem sír ha felhúzom neki fürdéskor.Remélem,h.valóban megoldódik ez 5 éves koráig, ha meg normálisan tud majd pisikálni, akkor engem nem is zavar.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Beo:remélem nem lesz semi és pár tornával helyrejön.

[color=orange]Csajok még mindig nemtudok szint rakni,miért?[/color]

000kata

Beo: a kutya fáját,SEMMI BAJ NINCSEN BALÁZZSAL!!!!!!!!!!!!!!FELESLEGES AGGÓDNOD!TÉNYLEG APRÓ DOLGOK VANNAK,DE EZEK NEM OLYAN BAJOK.A lényeg,hogy viszed a Dévényeshez,és időben!Meglásd nem lesz semmi gond vele. :wink:

Aranyosak vagytok,hogy együtt örültök velünk a sikeres műtétnek!!! :wink: :) Még sajnos nem teljes a dolog,már nem emlékszem írtam-e,de még 1 műtét lesz ugyan ebben az ügyben,valószínű közeli jövőben,mert még nincsen lefedve az alsó lábszára,és a combjából lesz majd bőr oda átültetve.Ahhoz képest hogy milyen horrorisztikusan hangzik ez,azt mondta a doki aki műtötte,hogy az már 20-30perces műtét lesz csak...Holnap ha igaz akkor idegsebész felméri a bal vállának az állapotát,úgyhogy lehet izgulni mit mond... :cry: :cry:

Mai látogatás: igazából semmit nem tudok írni róla,szegényem nagyon fáradt,már 2 napja alig aludt. :((Meg most a legnagyobb baja amikor bent voltam,hogy fájt a hólyagja...az epidurális érzéstelenítés miatt nem tudott pisilni magától,így kapott egy katétert míg bent voltam.Hát volt is mitől fájjon az a hólyag...Pár perc alatt 1500ml vizelet jött le... :shock: De műtét alatt folyt neki az infúzió...Azért volt ez ennyi...

Kép

Kép
mezsó

Kata: meghívós a blogom!!Írj e-mailt és küldöm a meghívót rá!

Timcike: a blogos címem eddig is itt volt az aláírásomban...vonalzó alatt az az!!! :lol:

Kép

Kép
mezsó

Én nem tudok belépni hozzád... :evil: a fenébe is.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na előbb írok,aztán olvasok! 8)

Tegnap fél5kor végre felkelt Iza,kaja után leküldtem az apjával sétálni,aki folyton mondogatta h menjek utánuk ha végeztem....hiába mondtam h mire végzek,lefürdök már jöhetnek is haza mert fürdés kaja stb....Aztán közben is hívott,végül kibökte h meg akar hívni enni :oops: :lol: Na gyorsan akko összecsaptam a takarítás végét és mentem!Közben öcsémékkel is összefutott,szóval 4esben+Iza mentük kajálni!Jó volt kimozdulni!Igaz csak itt voltunk a téren,de nagyon jó az a hely,nyáron végig nyitva vannak a nagy ajtók,szóval olyan mintha kinn ülnél de mégsem :wink:

Aztán este megmértük Izát,elővettem a centit...eddig csak a kórházban mérték szegénykémet!
Szóval fej:33 volt és most 39,mellkas 34 volt most 40.Hossz 55 volt(ami ugye nem teljesen igaz,mi csak olyan 50nek mértük itthon )Szóval a saját mérésünkkel most 60 cm. :lol: Neki amúgy a felső teste hsszú...este már megint épp h rá tudtam adni az egyik bodyt....ha kinőtte a 62esket akkor idegbajt kapok 8) :lol:

Másik idegességem tegnap óta....aludni is szarul aludtam...ki van írva h 22én(ha jól emlékszem)nem lesz áram 8-12ig :shock: Első gondolatom az anyatajgyüjteményem!!!!!Az nagyon hamar kiolvad...2 dolgot tehetek...remélem h voltaképp max fél óra alatt végeznek...és mindent rápakolok a tejre,alul felül mirelit lesz meg jégaku,benn marad a fagyóban minden és reménykedem.....Ha felolvad a tej én sírógörcsöt kapok..majd 3 havi termés :shock: :roll: Szerintetek?

Na barátnőm végül holnap jön...sógorom nem jelentkezett...na mindegy :roll:

Ma meg megpróbálunk elmenni az ortopédiára,fél2től vannak,ha van most ott vki....

Amúgy Izának hihetetlen milyen napja volt tegnap..lehet érezte h itthon volt az apja,nem tudom.De sokat dumált,szépen eljátszik már a tornáztatón,mindent "eltalál" már.Olyanokat sikongat meg kell zabálni!!!!Oda meg vissza volt az apja is!

Ja és mondta h ANYA :lol: igaz pontosabban azt mondta h anuuuu,és apának mondta,de a jó fülű anyuka ezt anyának érti :lol: :lol: :lol:

annus11

Beo!
Tényleg nem olyan nagy dolgok ezek!Ettől még Balázs értelmes,egészséges!!!!

Mezsó!
Továbbra is csuriban kezem lában,lassan úgy is maradok :lol: :lol:

Anita!
Levi milyen kis értelmes akkor!!!1-1 hétvége után ha itthon van az apja,akkor hétfőn reggel szopinál ki van tekeredve afeje és lesi az apja helyét....És akkor mondom Izusnak h igen,apa ott szokott lenni,de most dolgozik.Aztán mint aki érteni,egy sóhaj,és fordul vissza szopizni! :lol: Ilyenkor meg tudnám zabálni!!!

annus11

timcike: nem tudom miért nem bírsz belépni...Már arra sem emlékszem milyen mail címet adtál...Úgy hallottam,hogy a blogspotos blogoknál a nem gmail-es email címekkel szokott ez lenni...hogy egy idő után nem tud belépni vele az ember!!!Új meghívót másik e-mail címre??ne küldjek?Vagy miattam nem csinálsz új mail címet? 8)

annus: jó napotok volt akkor tegnap! :wink: Édes lehetett Iza is,ahogyan úgy elemében volt!!!!Nincs ismerősöd akinek a hűtőjébe be tudnád rakni az anyatejgyűjteményed?Mert ha mondjuk 22-én lesz egy tikkasztó kánikula,33-35fok amik most voltak én nem kockáztatnék!!!!!Izus egészsége múlik rajta!!!!

Kép

Kép
mezsó

Hát annus félő igen hogy úgy maradsz mert még nagyon hosszú ideig kell csuriban lennie a kezednek,lábadnak!! :lol: :lol:

Ma megyek délután 5-re életem első szülői értekezletére a bölcsibe!!! :) Annyira furi hogy már itt tartunk!!!! :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Azért ettől még Iza egészséges lesz!Úgyis később akarom felhasználni,meg utána is tudok még eltenni...de megszakadna a szivem ha kárba menne....Mire átviszem vkihez addigra ugyan úgy kiolvadna....Remélemh nem tart majd 4 órán át...néha a vizet is elzárják,de pl a múltkor nem vettem észre...pedig még mosás is ment!Tehát az se olyan volt h 10-16ig.....namindegy,csak lesz vhogy....

annus11

Mezso:majd mesélj mi volt a bölcsibe.Fizetős?hány gyerek van egy csoportba?

Annus:tök jo hogy mentetek kajcsizni,lagalább kikapcsolodtatok egy picit.Remélem sikerül megoldani a tejcsi dolgot.

000kata

Mezsó-timcike81@vipmail.hu

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Most hivtam Évit.Jól vannak ha minden igaz ma mehetnek haza.Olyan jó volt hallani a hangját,minden rendben velük :lol: :lol: :lol:

000kata

Kép

Kép

Kép Este igy aludt Kevin

000kata

Kata!
Köszönjük a híreket Éviről!!!!Remélem h most már tényleg haza mehetnek...
Kevin nagyon bájos!!!!!Az a fotel meg szupi!

Na mi megjártuk az ortopédiát,picit kötött a jobb csípő de minde oké,nincs nagy gond.Tornáztatni kell.Ennyi! :wink:

annus11

Annus:köszönjük :lol: Otthon kell neked tornáztatni?

000kata

jövő hét csütörtökön megyünk Dévényeshez. annyira örülök neki! még csak sima állapotfelmérés lesz, és amikor látta eldöntjük mi legyen a továbbiakban, már ha kell továbbiak :)

azt mondta Ő is most már emelgetnie kellene a fejét, na ezt Balázs semennyire nem teszi, viszont folyamat ülni akar :D

tornázni mi is tornázunk :)

Kép

bogyó_beo

[quote="anitapo20"]
írta:
anitapo20Scooper, mi is most újítjuk fela lakást meg bővítjük. Bár a bővítés lehet jövőre marad és idén csak a meglévő rész szépítése lesz meg. Mi is még Levi érkezése előtt kezdtük. Teljesen áttérzem amiken átmentek most. :)

:

De banyek mi elkezdtük tavaly májusban, és sztem 2012 májusára leszünk kész :D Nem baj, szép lassan csináljuk. Mire végzünk, én leszek a világ legjobb kőműves-"drájvitoló"- festő-burkoló-ács-lakatos-"szanitermester" szakembere :D Szóval ha bárkinek kell valami, csak szóljon! Ócón vállaljuk lakás-és ház felújítását :D Noncsi építészmérnök lesz szerintem, amennyit "kalapálok", mióta terhes vagyok.

KépKép
Kép
scooper

na most akkor hova is irkálunk?
ű
Kevin nagyon édes és milyen nagy már :)
üdv az újjaknak :)
Vendég

Igen,otthon kell csak.A jobb lábát így picit megmozgatni pelenkázáskor,ne vmi 20 perces tornára gondolj :wink:

Beo!
Örülök h kaptatok időpontot!Kíváncsi vagyok mit mond!Azon kívül h Balázska milyen macsó :lol:

Lekri!
Én ide írkálok....

Scooper!
Hát én is kész "mester" ember lettem már!!!Évek óta csináljuk a párom nagymamájánka a házát...volt már teljes tetőcsere,betonozás az rendszeres,tavaly ablakcsere stb.Idéna fürdőszoba van.....Vízbevezetéssel,most csináljuk még a szennyvízelvezetést is....Pontosabban az idei dolgokból kimaradok...Bár tavaly Iza pont a munkálatok közepette fogant...igaz h 20 kilós zsákokat cipeltem stb,de ő mégis ott kapaszkodott már ezerrel! :wink: Festés,meszelés,tapétázás meg már vagy 8 éve a "hobby" 8) :wink: Hidd el kész lesztek...ahogy mi is egyszer kész leszünk :roll: :lol: :lol:

annus11

Mezsó!
Ezt találtam tök véletlen,nem tudom h nálatok van e ilyen!!!
http://otthonsegitunk.hu/aloldal.php?me ... pont_id=84

annus11

Lekri:köszönjük :lol:

000kata

[quote="annus11"]I írta:annus11gen,otthon kell csak.A jobb lábát így picit megmozgatni pelenkázáskor,ne vmi 20 perces tornára gondolj :wink:

Beo!
Örülök h kaptatok időpontot!Kíváncsi vagyok mit mond!Azon kívül h Balázska milyen macsó :lol:

Lekri!
Én ide írkálok....

Scooper!
Hát én is kész "mester" ember lettem már!!!Évek óta csináljuk a párom nagymamájánka a házát...volt már teljes tetőcsere,betonozás az rendszeres,tavaly ablakcsere stb.Idéna fürdőszoba van.....Vízbevezetéssel,most csináljuk még a szennyvízelvezetést is....Pontosabban az idei dolgokból kimaradok...Bár tavaly Iza pont a munkálatok közepette fogant...igaz h 20 kilós zsákokat cipeltem stb,de ő mégis ott kapaszkodott már ezerrel! :wink: Festés,meszelés,tapétázás meg már vagy 8 éve a "hobby" 8) :wink: Hidd el kész lesztek...ahogy mi is egyszer kész leszünk :roll: :lol: :lol:

macsó :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

bogyó_beo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?