Új privát üzeneted érkezett!

jóregg Lányok,

Monica: nagyon sajnállak benneteket, nagyon sokat pihizz! Én, mint légitársasági alkalmazott mondom, hogy repülőre még véletlenül SE ülj. :!: :!:

Köszönöm mindenkinek az aranyeres tanácsokat, Sperti nem volt a patikában, így vettem Reparont. Majd akkor fogom használni, ha éppen nagyon viszket :?

Tegnap szupcsi volt a babázás, 3 hetes (se) a kisasszony + a bátyó 1 +1/2 éves :D Kaptam egy nagy halom kismama ruhát, van már vagy 20 felsőm, divatozhatok :P csak az ujjatlanokkal állok hadilábon, mert gusztustalanra dagadt a karom.
Ugyanő barinőmtől fogok kapni babaruhákat is, mert szerencsémre most lánya született, és ő bizony nem ad kék ruhát a kislányra!!!! Juhéééj!

Én is voltam Auchan-ban, Solymáron. Vettem a Babácámnak body-kat 7db/1300ft. Csak 68-as volt a legkisebb, de majd úgyis belenő. :wink:

Na megyek, mert a védőnő 9-re ígérte a látogatását!!!! :twisted: Ha beszól, h dagadt vagyok, akkor repül ki a másodikról. Megnézhetitek a Blikk címlapján majd... :roll:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

jöttem enni és visszaolvasni. :D Most voltam védőnőnél. A jó hír, hogy 6 hónap alatt kemény 4,5 kilót híztam, a rossz hír viszont az, hogy ezt a 4,5 kilót az elmúlt 5 hétben rántottam magamra... :roll: :oops: :oops: :oops: Hát igen. Bence befordult és kiszállt a gyomromból. Most 79 kg vagyok. Ez azért ciki, mert mindkét csajjal 82 kg-val mentem szülni, és most is így szerettem volna. De ezek után nem hiszem, hogy menni fog... :? :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Monica!!!!!! Most olvastam vissza, hogy Te már előbb írtál arról,hogy mi történt és utána van csak az én üzim,hogy nem adtál sok infót magatokról!!! Vagy nem láttam, hogy közben írtál, vagy pedig szinkronban írtunk!!!?? De a lényeg, hogy jól vagy, gondolom nagyon nagyon megijedtél-vigyázz magatokra!!!! Sok volt ez az utazás, csavargás, vendégeskedés neked úgy látszik!!! most már "take it easy" és csatlakoznék azokhoz, akik azt írták, hogy ne utazz repülővel, de természetesen majd az orvos megmondja a véleményét-ha muszáj hazamenned, akkor hogyan. Tudom, hogy Charlotte utáni rohangálás sem egyszerű,bár most családi körben biztosan sokat segítenek neked. Én is félek minden nap hogy megeröltetem magam-sőt tegnap éjjel azt álmodtam, hogy megint véreztem.
Tedd azt, ami Noelnek a legjobb, s biztosan találtok valami megoldást arra is hogy valahogyan hazamenjetek, vagy legalább együtt legyetek a pároddal a szülésnél.
Sok puszi Neked!!!!Vigyázz Magatokra Nagyon!!!!!
Betty

ui: később még megpróbállak visszaolvasni Benneteket és írok.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Datolya köszi az üdvözletet. :D

Sziszkó köszi a pitét.
Az őssejtel kapcsolatban nagyon megkell nézni hova mentek mert nem mindegyik megbízható.


Tillidian,Tündér köszi az infókat.Mi is a két bank közt variálunk vagy Krio,vagy Sejtbank.Úgy tudom mindkettő jó ezeket javasolta a nőgyógyászom is,és az egyik ismerősöm is az első babával Sejtbanhoz ment,a másodikkal a Krióhoz.Ha sikerül eldöntenünk akkor már csak azon kell szurkolni,hogy legyen elegendő mennyiségű vér,és persze a minősége.Még az a jó,hogy csak akkor kell fizetni ha minden ok.
Reméljük sosem lesz rá szükség ,hogy felhasználjuk.De biztos ami biztos alapon jó ha van. :)

Ma délután kell mennem védőnőhöz. :? semmi kedvem.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó "reggelt" Lányok!

Negyed 10-ig aludtam :oops: olyan jóóó volt! Nem volt hajnali pisilés, semmi zavaró tényező, csak szunya! :D Szerintem nagyon ki lehettem merülve...

Elkezdtem olvasni a Suttogó titkai-t, tesóm is ebből okosodot az ikrek előtt és nagyon jónak tűnik, plusz az ikrek annyira kiegyensúlyozott babák, hogy csak na!

Ma befejezzük az utolsó simításokat a kecón, elintézünk ezt-azt (posta, okmányiroda), délután lesz egy vendégem, aztán ennyi!

Mindenkinek szép napot!!!

Ja a pudingot NEM KELL megfőzni, csak bele a trutyiba és sütni az egészet! Kép sajna nem készült, torta elfogyott :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


eszti,
ma éjjel én se keltem fel pisilni és nagyon jót aludtam végre!
de jó, h kész lesz a ti kecótok is! :lol:

itt volt a védőnő.
gyakorlatilag egy kérdésre sem bírt válaszolni (mondjuk csak azért tettem őket fel, hogy ne leszen csend és nehogy azt higgye, h engem nem érdekel a várandósságom). viszont elmondta, h ne vegyünk felvágott görögdinnyét, mert az piszkos lehet. Smart. :| :| :| és utcai pacskerben bezúzott a szobába. annnyapicsája.

pattogó: alig híztál, ne őrjíts már! én lennék a legboldogabb, ha csak 79 lennék. :lol:

Kleopátra 4D: mennyivel korábban kell bejelentkezni?

Kép
screen
 
 


Screen!
Mi a Kleopátra házban voltunk és most július végén is odamegyünk vissza.Annó 2 héttel korábban jelentkeztem be,de nekem akkor volt alkalmas időpont.Szerintem ha felhívod őket,jövőhétre biztos kapsz időpontot! :lol:

és utcai pacskerben bezúzott a szobába. annnyapicsája.
Ezen nagyon jót nevettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika,engem is nagyon zavart volna! :oops: :oops: :oops:

Kicsike!
Mi nem valószínű,hogy levetetjük az őssejtet.Azok a fránya anyagiak.... :? :? :evil: :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Helyzetjelentés: Cukorterhelés túlélve. Voltak nehéz pillanatok a 2 óra alatt, de a férjem szerint kemény csaj vagyok.

Pénteken 4D után még jelentkezem.

Aztán ígérem majd újra 100% ban figyelek rátok!!!

Pusszi!

Sztercsi
Vendég
 


Sziasztok!

Na,próbálok visszakapcsolódni.....

MrsParis,negyed tízes kelés?Hajjaj,én már egy nyolcastól is plafonig ugranék örömömben.Az én lányom ugyanis hatkor kel... :twisted:

Cukrosra holnap megyek....brrrr.Előre félek,hogyan bírom ki.

Screen,nem semmi a védőnőd.

Sünci,tényleg nem akármin mentetek keresztül.De örülök,hogy jól alakultak a dolgok!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


judy:
nagy gratula a jo majenzimekhez!!!!!!!!!!!! Es a 4D-hez is:):):):)
Minden a legnagyobb rendben van:):):)

screen:
De jo hogy kaptal ruhacskakat! A kar problemaval en is pont igy vagyok!! Szerencsere hosszu a hajam, igy ra tudom valahogy kotorni a vallamra :D bar nekem 1db kismama felsom van....... jol be kell osztanom . hehhee:D
Vedonot idomitsd be hogy ne piszkaljon!:D Vagy megjuhaszodik, vagy repulni tanitod. :D
>>> Most jutottam el ahoz a reszhez hogy becsattogott pacskerben es nem tudott valaszolni a kerdesekre. MILYEN vedonok vannak???????? Ez szornyu! :( Megroptetted vegul is? :D:D:D

pattogo:
en is az elmult honapban szedtem fel az 5 kilocskamat. Hat igen ahogy az ember kepes kicsit jobban enni meg is latszik....
De az az 5 kg semmi:)

msparis:
Ha tudsz rakj fel fotokat a szep uj kecorol:) Kivancsiak vagyunk, biztos nagyon klassz lett!

Ahogy odajutottam hogy "puding" rogton beindult a nyaltermelesem :D:D:D

sünciboglya
 
 


LANYOK,

En megkezdtem a komolyzenei kikepzest a gyereknek:)
A barokk zene bejon neki ugy latom :D
Most mar minden nap fog kapni egy kis fuvola, hegedu, gordonkazenet.
:)

Kar hogy nem jatszhatok neki, (hegedu) azt biztos nagyon elvezne..... (leginkabb a rezges miatt)

sünciboglya
 
 


én azt olvastam, hogy minden nap ugyanazt a mesét kell olvasni a pocaklakónak és ha kibújik, és azt hallja, akkor megnyugszik.
tegnap kezdtük a meseolvasást :D
majd beszámolok az eredményekről!

Kép
screen
 
 


Sziasztok csajszik :) !

Kicsit jöttem, bár lehet hogy előbb fejbeveregetem a gyerekemet mert nem bír magával folyamatosan nyúz :lol:
a párom sehol, elment a kedves ídesannyához :roll: és még az idő is szar. Nem szeretem a szelet mert attól fájogat a hasikám.
Viszont jó is történt ma :) találkoztam a dédimamámmal. Imádom 90 éves és egy tündibündi ( itt nyaral a mamámnál pár napig, mert tegnap meghalt a dédipapa aki még öregebb volt, meg már le is volt robbanva, megváltás volt neki, hogy elaludt :( )

Félre ezekkel a dolgokkal. Töltök fel képet :)

Kép tegnapi szerzemények

Kép baba komódja :)

Kép Mosva-vasalva :)

Az utolsó képen a baba ruhái a felső fiókban, mosva-vasalva :).
Mi mindenre jó a táppénz :)
:oops:
anyabebi
 
 


Sünci:
"A kar problemaval en is pont igy vagyok!! Szerencsere hosszu a hajam, igy ra tudom valahogy kotorni a vallamra" Szerintem ez a nap poénja :)
anyabebi
 
 


Sziasztok lányok!!!!

ismét jelentkezem,bár reggel volt egy nagyon rossz élményem a kicsivel....tuti,hogy van védőszentünk!!!!!!!! Elvittem magammal a faluba vásárolni és alig hogy felemeltem a zacskót meg összefogtam a cuccaimat indulásra, látom, hogy a fiam kirohant a közértből egyenesen az út felé. Rohantam utána és kiabáltam és SZERENCSÉRE nem jött se autó se motor pont akkor!!!!!!!!!!!!! Végül a keresztanyja fogta meg és jól megszídta (egyébként hozzá indult-a szemben lévő tavernába, aminek a tulajdonosa) és én valóban csak hálát adtam a Jóistennek, hogy nem lett semmi baja a kincsemnek. Fal fehér lettem és majd elájultam az ijedtségtől, de ez a legkevesebb. Megfogadtam, hogy egy jó darabig nem viszem magammal sehová egyedül legalábbis, mert sajnos abban a korban van, amikor nem hallgat senkire, konok és ráadásul veszélyérzése sincsen.
Lányok ,mostanában nagyon szörnyen érzem magam...úgy szeretném,ha boldogabb és kezelhetőbb lenne a kisfiam,de nem tudom hogyan. Itt olyan kevés a lehetőség a kicsi kimozdítására, még ha nálam is lenne az autó hová vinném délelőtt ebben a kánikulában?? Már mondtam a férjemnek is, hogy levinném busszal is a tengerpartra, de kijelentette, hogy szó sem lehet róla, mert hogy délelőtt a tűző napon hová vinném és ki rohángálna utána a parton?? mert ugye nekem sem lehet most sokat a napon lennem. szóval zsákutca. mostmár a faluig sem vihetem, mert veszélyes a főtér-ott egyébként este gyűlik össze a falu népe a gyerekekkel, de nincs egy biztonságos rész a kicsiknek, ahol nyugodtan eljátszhatnának és én is nyugodt lehetnék. Idebent már unja és igaza van. Amúgy is eléggé mozgékony, de még ha nem is lenne az, biztosan egyhamar ráunna anyára, a benti játékokra, a dvd-re..
Ja, kertünk meg nincsen-anyósoméké meg tele van fákkal és most nyáron kígyókkal is. Még egy gumikádat sem tudok hová tenni amiben elpancsolna. Teljesen kész vagyok!!!
Ne haragudjatok rám, hogy így kiöntöttem a szívemet, de Ti legalább megértetek biztosan egy kicsit és mindíg próbáltok segíteni is.
Datolya: nagyon köszönöm,hogy bíztatsz a lelki problémám kibeszélésére-egy részéről most kinyíltam...a másikról egyelőre hallgatok-gondolom úgyis elég ennyi nyavalygás, még sok is!!! :)
Anyabébi: de jó, hogy már ennyi cucc várja a kicsi babucidat!!! Én még egyelőre a nemét sem tudom,hogy válogassak Iliasz ruháiból, amik fent vannak a padláson, pedig annyira jó lenne már kimosni és kivasalni őket. Ez csak még közelebb hozná Őt hozzánk.

Lányok, a zene és a mese nagyon jó ötlet!!!!!!!!!!!! Én esténként ugyanazokat a magyar népdalokat énekelem Iliasszal és biztosan hallja a picike is!! Amikor a kisfiamat vártam csak beszéltem hozzá, nem is tudom miért, de nem nagyon hallgattam zenét akkor sajna, s valóban nagyon nehéz volt megnyugtatnom, amikor 2 hónapos korától állandóan sírt a pocifájások miatt. Csak ha fordítva(a pocijára fektettem )az ölemben, akkor hallgatott el egy picit. Szerencsére viszont éjszaka mindíg is jó alvó baba volt. Csak cicizni kelt fel.

most megyek, mert lassan felkel és megpróbálok valami programot kigondolni neki. Jó lenne, ha egyszer apu is itt lenne este és együtt foglalkozhatnánk vele. Nekem nagy segítség lenne. (van egy kertünk lent az anyósomék farmján és oda jár minden délután ill. este a férjem-gyomlálni, locsolni, meg csinálnak egy téli kertet is most az apósommal)
üdv.mindenkinek
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Betty!Ez tényleg nem könnyű így!Bármilyen szép helyen laktok,de ha nincs lehetőség kimozdulni a kisfiaddal,az kész gyötrelem.Ennél még nekünk is több helyszín áll a rendelkezésünkre itt Gödöllőn.És kígyók.....basszus ez durva.

Zenét mindenkinek tudom ajánlani.Én zenetanár vagyok,és Panni a pocakomban hónapokig hallgatta,hogyan éneklek,plusz még zongorán kísértem rengeteg hangszert is.Ráadásul a férjem is zenész.Szóval a lényeg,hogy Panni imádja a zenét,és nagyon jó a
ritmusérzéke is.Sőt a tesó az elején mindig akkor jelentkezett be,amikor ugyanazt az altatódalt énekeltem Panninak.

Anyabebi,jók a cuccok,amit a babának vettetek!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok :P

Anyabébi :P
szép felszerelés!!! Ügyes vagy! :P

Screen,
védőnő :? milyen idős? :roll: Nem volt gyerekszobája??? :?

MrsParis,
vígasztalódj: én ma 11ig aludtam :oops: :lol:

Pocok :P
drága vagy! :P Köszi, mi megvagyunk (ma nem görcsöltem :roll: :P ), Nálatok mizu? :P

Mi ma megkötöttük az őssejt-dolgot :) De 4D-n még mindig nem voltam...pedig úgy olvastam, max a 32. hétig érdemes, úgyhogy 2 hét múlva elmék...

tillidian
 
 


Sziasztok, a mínusz 10-ből... Hát a sz.r idő itt a Balatonon hatványozottan sz.r... De köszi a jókívánságokat, párom egész emberszabású lett mára...

Till, nektek akkor az őssejt tényleg csak 149ezer? Én azt hittem ez minimum egy három kilós történet... Én mindenképpen levetetem, mert a párom családjában több daganatos megbetegedés is volt, úgyhogy fontosnak tartom... bár remélem nem lesz rá szükség...

Judy, szuper, hogy ilyen jók az eredményeid!!! Hurrá!!! :D

Eszti, Till - látom, átmenetileg szünetel a bagolykór nálatok! Ez igen!

Pattogó, a kilók ellen csak a mérleg elkerülése segít... Nekem szerencsére csak augusztusban kell a védőnőhöz menni - aki korából kifolyólag igazából egy védőcsaj, lehet vagy 25... Nagyon laza, mondta, hogy csak akkor jön, ha hívom :lol: Szóval majd ő megmér, én nem stresszelem magam ilyenekkel...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!!!!!
HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!

APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok:)

screen:
Melyik meset valasztottad pocaklakodnak? :)
(en egyenlore meg csak a zeneterapianal tartok, de nagyon jo otlet ez a meseolvasas!!!)

anyabebi:
Mennyire edesek a szerzemenyeid!!!!! Azok a takarocskak!:) Jaj de shoppingolnek mar en is egy kicsit.... na majd fizukor! Csak birjam ki addig, hehehe.
Nekunk is ugyan ilyen komodunk van (anyunak vettem tavaly feherben, mi is ezt gondoltuk a babanak majd szuletesre.
Olyan kis csini hogy a cuccokat lehet latni kivulrol is.
WOW! Latom neked mar elere hajtogatva a cuccok a komodban! Nem semmi! Nalunk meg semmi sincs... na kedvet is kaptam toled, ezek utan ideje lesz elkezdenem a gyujtogetest :):):)
A karommal kapcsolatban: nalam tenyleg huzos a helyzet, nem vagyok nagyon kover, sem alaktalan, de a karom mindig rusnyan hizik. Egy baratomat idezve olyan mint egy konyhasnenie..... es meg 40 sem vagyok. hajaj:D Hat ezert nem fogom sosem levagatni a loboncomat. Apol es eltakar. :D

betty:
nagyon jo hogy kiontotted a szivedet! Tenyleg nehez helyzetben vagy. Kicsi kert, tuzo nap, auto nelkul, falu van csak a kornyeken. Hat igy tenyleg nem egyszeru!
Hat igen, ahogy visszaemlekszem, irtozatos melegek tudnak Gorogorszagban lenni (en Pereaban voltam parszor, altalaban nyaron bar telen is.) Volt ott is olyan rekkeno hoseg hogy a fulunk ketteallt!
Valoban nehez korban van Iliasz es a tobbi gyerek hianya is gondolom nem jo.
Itt azert konnyebb nekunk,mi Erden lakunk pl, itt van egy kupac foglalkozas gyerekeknek, ahova el lehet hurcolni oket, hasonlo koruakkal osszeereszteni es akkor kitomboljak magukat delelott. delutan meg jot tudnak aludni.
Hat minden elismeresem hogy ilyen jol birod!
Tenyleg Isten kegyelme hogy a gyermeknek nem lett semmi baja az utcan! Szornyu lehetett megelni:( De az a fo hogy nem lett semmi baj!

zaniko:
Szinten zenesz:) Nekem az a legrosszabb hogy nem tudok a babamnak igy (veszelyeztetett terhes vagyok) jatszani a hangszeren. Bar az enekles mehet. Az is jo :)

nitacska:
Jaj de jo hir!!!!!!! Akkor fellelegezhettek. meg akkor is ha hosszu gyogyulas var parodra, de legalabb jol van!
Orulok hogy most mar konnyebben telhetnek a napok!

joejt mindenkinek!:)

sünciboglya
 
 


Sziasztok csajok!

Hétfon megvolt a diplomaosztó unnepség, megpróbálok mostmár gyakrabban jonni, de olyan sokat írtok, hogy mire végigolvasom, visszaírni, reagálni már nem marad energiám :lol:

Raktam fel még képeket a gmailra, de a 4D fotót még mindig nem scanneltem be :roll: :oops: , na sebaj, jobb késobb, mint soha! :wink:

Monica,
rettentoen sajnálom, ami veled tortént :cry:
Mi most pénteken indultunk volna Horvátországba, de párom munkája miatt le lett fújva, úgyhogy kicsit elkeseredtem, mert nagyon beleéltem magam, meg vártam a kirándulást.......de olvasva, hogy Veled mi tortént, belegondoltam, hogy lehet, hogy jobb is így, hogy nem indultunk neki olyan hosszú útnak!
Azért a Balcsira talán leugrunk pár napra....
Monica, kívánom, hogy minden rendben menjen és jussatok haza épségben, ha más nem, akkor vonattal!

Aranyér: szerencsére nekem nincs vele tapasztalatom, rettegek is tole, hogy majd a szulés után elojon :evil:

Lányok, nekem rettentoen sokat gorcsol a lábam éjjelente, sajnos nem tudok emiatt jól aludni, viszont általában napkozben lepihenek kicsit, így azért ki tudom magam aludni! Már vettem Calcium Sandozt, naponta iszom egy pezsgotablettát, de egyenlore nem veszem észre, hogy segítene.....

Reggel megyek dokihoz+ terhesgondozásra, úgyhogy ideje elraknom magam, hogy tudjak felkelni idoben !!! :roll:
ginuska
 
 


Sziasztok!

Kivetett az ágy. Most alhatnék pedig, hisz egyik fiam sem kelt még fell, tiszta hülye vagyok.

Ginuska, gratulálok a diplomádhoz! Sajnálom, hogy nem jött össze a horvátországi nyaralás, remélem, hogy a Balcsira eljuttok, az is nagyon klassz.
Nekem is görcsölget a vádlim, leginkább hajnalban, így szerencsére aludni tudok tőle, bár a nyújtózkodást kerülöm. Egyszer már kipróbáltam a Ca pezsgőtablettát, de mivel nem rendszeresen iszom, így nem is vártam tőle javulást. Lehet, hogy majd a Ca-Mg vegyespáros hozza meg a kívánt hatást.

Zaniko, Sünci , sajnos én zeneileg nem vagyok képzett, így igazából a baba azt fogja hallgatni, amit én szeretek (Chopin, Mendelssohn, Bach), na meg amit a testvérei szeretnek (Alma együttes, Kaláka, stb.). Sajnos a legnagyobbal pocaklakó korában nem hallgattam rendszeresn zenét. Mesének neki a Micimackót választottuk, az eredeti verziót, amit megszületése után is nagyon szeretett hallgatni.

Nita, örülök a jó híreknek. Remélem Ti Mátéval nem kaptátok el a fertőzést és már a Párodnál sem tenyészik ki semmiféle kórokozó!

Screen, legközelebb szólj a védőnőnek, hogy ugorjon ki az utcai topogójából! :twisted: Legalább megkérdezni, megkérdezhette volna, hogy levegye-e.
Milyen mesét olvastok a bébinek?

Betty, sajnálom a történteket, meg örülök is, hogy Iliász épp bőrrel megúszta a kalandot! Az nagyon rossz, ha egy ennyi idős gyerek nem tudja a szabadban kimozogni magát. Egyébként sem lehet könnyű dolgod, hisz nincs a legkönnyebben túlélhető korban. Ha megszületik a kistesó és látja majd, hogy aző helye, ágya, szobácskája, kedvenc dolgai megmaradtak, meg a helye a szívetekben biztosan megnyugszik majd és könnyebb lesz a Te dolgod is. Addig is kitartást!

Anyabébi, nagyon aranyosak a babaholmik, és hogy már kimostad, kivasaltad őket, nem semmi. Én még babonából sem mertem ilyet tenni, bár lassan el kell kezdenem kiválogatni a ruhákat, megnézni a textilpelusokat, külsőket...
Barnabás szeptemberben kezdi a sulit?

Till, örülök, hogy a göcsök szünetelnek! Mg nem szokott segíteni?

Sziszkó, köszi a sütit! Finom volt! :lol:

Eszti, sajnálom, hogy lemaradtam a fotóról, a recept alapján, biztos nagyon finom a citromos-limeos csoda.

Sztercsi, jó, hogy túl vagy a cukorterhelésen, sajnos én még nem, bár eddig nem voltak rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban, mert zsömlés-tejes volt mindkétszer.

Pattogó, ilyen gyerklétszám és munkatempó mellett lehet, hogy most sem leszel több 82-nél, ha mégis, hát hamar lemegy majd.

Tegnap voltam orvosnál, hál Istennek mindent rendben talált. Szerinte jó nagy baba lesz, mondtam, hogy akkor visszafogom magam, hátha úgy pocibaba sem hízik annyira, szeretném 3,5 kg körül megállna, azt is épp elég megszülni, bár eddig haránt fekszik, úgyhogy még helyezkednie kell, ha magától szeretne kibújni.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sztercsi!
Akkor majd pénteken mesélj,mi volt a 4D-n! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaniko!
Megy a drukk mára a cukros vizsgálatra! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sünci!
Én netezés közben szoktam zenét hallgatni.Igaz még a komolyzenéig nem jutottam el,eddig nyugtató,relax-álós zenéket kerestem. :lol: :wink:
Ja,meg gyerekdalokat,mondókákat! :wink:

Anyabébi!
Szép cuccokat vettél a babódnak! :lol: :lol: :lol: Az a komód kimondottan tetszik! :wink:

Betty!
Szegénykém,jól megijedhettél! :roll: :shock:
Nyugodtan öntsd ki a szívedet nekünk! :)
És gondolj apukádékra,nemsokára ott lesznek Veled (Veletek!) :lol: :lol: 8)

Lányok,később még jövök,csak most mennem kell a védőnőhöz!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Ginuska,
gratula a diplomához, megnéztem a képeidet, hát, minden elismerésem, extra csinos kismama vagy :lol:
Lábgörcsökre magnézium a nyerő. Nekem időnként a talpélem (milyen hülye szó :shock: ) szokott görcsölni, eddig a vádlim még nem.

Betty, sajnálom nagyon a helyzetedet, tényleg nem lehet könnyű, főleg ilyen jó időben bezárva a picivel. Anyósék nem vállalnak többet Iliászból? Legalább délelőtt? Bár a kígyós kert nem tudom, h mennyire jó 5let :? Ha valamit, akkor a kígyókat ki nem állhatom! Grrrr.

Mese: Párom magyar népmeséhez ragaszkodott, Anyukám mesekönyvét előkaptuk és a 'Kecskekörmöket' választottuk. Nem túl vidám, viszont lévén, h minden este olvasom, a terjedelme nem volt elhanyagolható szempont! :P

Anyabébi: nagyon tüchtig a pocilakód komódja! És mennyi kisruhája van már!
Azon gondolkodom, h kiszaladok az Ikeába körülnézni, hétfőn pedig megyünk Nyíregyházán megnézni a bababoltot. És nekilátunk megvenni ezt-azt.

és feltétlenül szeretnék beszerezni egy ilyet: http://www.pocakfurdo.hu/index.html
valakinek esetleg van személyes tapasztalata?
vagy totál hülye vagyok, hogy vödörbe akarom dugni Maszatkát? :lol:

Kép
screen
 
 


Halihó!

Betty: ne csüggedj a múltkor én is így jártam, majdnem kiszaladt a gyerek az úttestre, amíg én fizettem a pékséges bódéban. Ha nincsen ott a sarkon néhány pletykálkodó öregasszony, aki megfogja, egy éppen arra járó teherautó kivasalta volna. :? Én is majdnem szívrohamot kaptam. Hihetetlen, hogy pillanatok alatt mekkora távolságokra képesek eljutni. :shock:

Screen: a bunkó védőnő ellen a legjobb módszer, ha látványosan az orra előtt leveszed az ajtóban a kinti papucsodat és megmutatod neki, hogy ő hova teheti az övét. Nálam bevált, bár az én védőnőm amúgy sem egy tulok. Ha valahová idegen helyre megy az ember, az a minimum, hogy alkalmazkodik a ház szokásaihoz. Na mindegy, nem vagyunk egyformák. (szerencsére):?

anyabébi: jó a komód. :!: Már ennyire jól állsz előkészületi ügyben? :shock: Nálam még mindig a dobozokban lapulnak a ruhák. 8) Lassan én is kimosogatom őket.

Zanikó: nálam a mese és az ének a fiamnak jutó adagból jut be a pocakba. :D :D Mire kibújuk a kicsi, halálra fogja únni, mivel ez a teljes repertoárom. :lol: :lol: :lol:

Nita: végre jó hír. Pihizzetek sokat és segíts neki épülgetni. Miért kell mennetek nektek is dokihoz? Tőletek is vesznek mintát?

Gina: Ca Sandozt én is szedem amikor görcsölök. Jó nagyon, de ne várj tőle azonnali hatást. MAgneB6-tal együtt tuti recept. Ma reggel is mire a lábszár hajlítómból kimasszíroztam a görcsöt, beleállt a feszítőbe. :evil: A nyújtózást én is kerülöm amennyire csak lehet (már ha nem felejtem el, hogy ilyenkor szoktam görcsöt kapni- de azonnal eszembe jut a feledékenységem, amint megteszem az első nyújtózó mozdulatot :shock: :roll: :lol:)

Szép napot Nektek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Anyabébi nagyon szép dolgokat vásároltál. :D

Betty jó,hogy nem történt semmi baja a fiadnak valaki tényleg vigyázott rá fentről.


Nita ápolgasd a férjed,gyógyuljon meg minél hamarabb.Mostmár megnyugodhatsz veled van és vigyáztok egymásra.


Ginuska gratulálok a diplomához. :D
Nekem azt mondta a dokim ,hogy Magne B6-ot szedjek 3x1,attól függ mekkorák a görcsök mert szedhetek mellé Magnézium pezsgőtablettát is ha bírja a gyomrom vagy a B6-ot is növelhetem.


Screen szerintem nem hülyeség a vödör,én bababoltban dolgoztam kb.3 éve és ott is árultunk ilyeneket sokan félnek tőle de jó dolog.Kérdezgetni szoktuk az anyukákat,hogy mi a véleményük róla és mondták,hogy nagyon jó mert majdnem magzati pózban van benne a baba és ezt nagyon szereti.De én csak a hallotak alapján tudok véleményt mondani mert nekem most lesz az első babám és még nem próbáltam. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziasztok! Joreggelt:)

ginuska:

Hatalmas gratula a diplomahoz !!!!!
Nekem is van labikra gorcs. Ejjel leginkabb, meg a keleskor.
Ez keringesi problema sajnos. A kalcium jo, meg ugye a magnezium is. (Bar en lo adagokat szedek ennek ellenere is jelentkezik.)
Azt tudom tanacsolni hogy lefekves elott labmasszazst probaljatok. Parod vegye kezebe a labfejed, korzes eloszor. Fel es lefeszites parszor, finoman, aztan amig enged a labfej. A z ujjakat vegigmorzsoltani, atsimitgatni a labfejet tobbszor. Ujjak kozott is. A talpat hvelyk ujjal tanyomogatni kozepen hosszaban utana a ket szelen hosszaban.
Ezeken a video megosztos oldalakon vannak thai masszazs videok, keress ra a labmasszazsra, onnan egesz jol meg lehet tanulni ha pontosan vegig akarjatok csinalni a procedurat.
De ha csak par perces masszazst csinaltok minden este, szep eredmenyeket hoz!
Jobbulast kivanok neked!

screen:
A "vodorbe dugos" furdetesrol en is olvastam mar sokat. Amerikaban nagy divat :) Eskusznek ra hogy az a legjobb. Nekem fura mert nem tudom hogy lehet jol megfurdetni a babat, de anyum szerint az elso fel evben ugy sem kell csutakolni oket, leginkabb tiszta vizben vagy csak a feloldott gyogyszertari izeben ficankol a gyerek. :D Szoval jo kis talalmany ez a pocakfurdo!

Komod: nekunk is nagyon bejott az anyabebi altal linkelt komodocska! Jo massziv es szep is! Raadasul olcso!!!! (szerintem.) En nagyon szeretem az IKEA-t egyekent is... mi mar 6x koltoztettuk az osszes butorunkat 5 ev alatt es meg mindegyik egeszben van! Nagy szo ez manapsag!! :D
(Bar anyu komodja (a fentebb emlitett) meg uj, tavaly vettem neki de nagyon jol szuperal!)
Es lehet venni hozza ruhas szekrenyt is, ejjelit, magas, polcos verziot (ajtoval) anyu szobaja ezekkel van berendezve, feher. Irto edes!

_______________________

Gyerekeknek "kiszaladas" ellen:

Az USA-ban sokan hasznaljak, leginkabb reptereken. Eleg furcsa volt eloszor latni, de rajottem hogy tenyleg hasznos lehet.
Egy poraz szeru valami ez a dolog, ossze van kotve az anya es a gyerek. Anya karja, gyerek dereka. Csak egy bizonyos tavolsagra engedi a gyereket a "poraz" es automatikus engedi ki es vissza a vekony sodronyt.
Persze hazankban szerintem megallna az elet ha meglatnanak egy ilyet, viszont nagyon hatasos az ilyen kis menekulos, elszalados szitukban.

A masik meg egy olyan kis szerkentyu amit a gyerek nyakaba tesznek, mint egy kis kulcstarto, olyan. (alltafiguras, stb kiszerelesekben letezik) Ez a kis szerkentyu hangjelzest ad ha a gyerek kikerul (az anya altal elore beallitott) zonahataron.
Bar ez inkabb jatszoterre jo mert ott gyorsabban tud az anyuka szaladni mint egy boltbol kifele....

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Na,megjöttem a védőnőtől.Babuci szívhangja nagyon szép volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fel is vettem telóra,hogy párom is hallja ha hazajön. :wink: :lol:
Most tartok 4 kg plusznál.Tartott egy kiselőadást a táplálkozásról. :? :roll: :roll: :roll: Sok fehérje,folyadék,tejtermék. Só és fűszeres kaják one! :evil: :?
Kérdeztem,hogy milyen vízbe mehetek bele,ha nyaralni megyünk.
Azt mondta,hogy 30-34 fokosba nyugodtan,az kellemes hőmérsékletű.De a többit kerüljem.A tavakat azt mondta nem ajánlja a kismamáknak.
Ja és a vastablettám mellé szedjek c-vitamint.Mert a kettő így jó.Ha nem szedek c vitamint,akkor a vastabletta nem fejti ki a hatását. Lányok,ez tényleg így van :?: :?: :?: :?: :roll:

Egy bajom van a védőnőmmel!Még pedig az,hogy nem ismerem! :oops:
Ugyanis kb 3 hónapja átkerültem máshoz.És az új védőnőm,azóta is táppénzen van.Tehát havonta mindíg máshoz kell mennem. :roll:
Mióta kismama vagyok összesen 4 védőnőnél voltam.Ez most annyira nem is zavar,de ha meglsez a baba,csak jó lenne mindíg ugyanahhoz vinni.Mert szerintem mindegyik mást mond.És eléggé megkavarhat ez egy újdonsült anyukát szerintem. :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Ennyit a visszaolvasásról... Elkezdtem, aztán Larát valaki kicserélte egy nyivákoló harapós vakarcsal...... Most igyexem, míg nem forog a feje körbe. Mert ugye mai is zizi.. Enyhén szólva..

Aranyér: Nekem Lara születése után volt. Valószínű azért jött ki mert Nagyon erősen nyomtam larát kifelé ( A vállaimon és a nyakamon szétpattantak a kis hajszálerek, jól néztem ki, tiszta lila pöttyös, meg foltos voltam.. ) és beöntés sincs vácon.. :(. 5 hónapig szenvedtem vele, semmi nem használt. :( Viszont az egyetlen szerencsém vele talán az, hogy csak akkor volt car mikor wc-ztem. Amúgy nem fájt. Azóta sem jött vaissza. Kopp-kopp-kopp.. a védőnőm szerint akkor jön ki nagy eséllyel, ha valaki sokáig trónol a wc-n.

mrsparis: Vivi születése után egyből kaptam egy homokzsákot ami 2 órán keresztül volt a hasamon, Lara születése után nem kaptam. Meg kel kérdezni.

monica: nagyon sajnálom ami veletek történt. :( A annyira haza akartok jönni, akkor szerintem is vonatozzatok. Mindenesetre jobbulást. :)

judy: sütés-főzés. Az a baj, ha látok valami finomat, vagy éppen megkívánok valamit akkor képes vagyok órákig rohangálni a hozzávalókért és órákig ácsorogni a konyhában, míg el nem készül az áhított hami. De olyankor senki ne szóljon hozzám, és legfőképpen ne lopkodjon mert azért harapok!! :D Tegnap pl kaptam az utcában lakó egyik nénitől 3 akkora cukkínit, mint a karom. Most filózom, hogy mit csináljak belőlük, de sztem rántani fogom, mert azzal nem tudok betelni. :D :roll:

sünci: hihetetlen, az amiken anyukád és te keresztül mentetek. Csodacsalád. :) Ezek után már csak jó jöhet!!
Gyerekhámnak hívják és az auchanban vagy bababoltokban lehet kapni. Amikor kicsi voltam nekem is volt. Sőt ha az óvoda nagyon forgalmas helyen volt és mentek a gyerekekkel sétálni, akkor bizony mindegyik gyerekre került egy ilyen "póráz". Hasznos kis találmány, de itt magyarországon azért nagyon sokan ódzkodnak tőle. Mondjuk én sem vettem ilyet a gyerekeimnek, de egyszerkétszer megfordult már a fejemben. :roll: :lol:

szilveeaa: azért jó nyaralást. :D Az én védőnőm is normális szerencsére. :D Nincs kiakadva a gyors hízás miatt. Inkább röhögött egy nagyot. De 5 hetente megyek hozzá és akkor mindíg mázsál. Az egyedüli ami stabil az a vérnyomásom. 90/60 mindíg. :D

screen: az alig hízás igen szép..lenne, ha nem 5 hét alatt jött volna. És még 3 hónap hátra van és a bébik még csak most fognak igazán hízni. Szóval igen nem sok ha 6 hónapra osztod el. :D
Nem hülyeség beszerezni egy ilyen fürdetődézsát, de mi simán a mosdóban fürdettük a csajokat. Volt kád is persze, de elég sokat sírtak benne. A lényeg, hogy minél kisebb a hely annál jobban érzik magukat. :D

anyabebi: sajnálom dédipapát. :( De szép kort megért. :)

betty: :( ismerős.. Erik mikor kicsi volt 4 év körül, éppen jöttünk el anyóstól és simán átrohant az úttesten. Akkora mázli volt, hogy éppen nem jött semmi.. De kapott a seggére kettőt. Azóta nem is rohant át egyszer sem. Vivi is csinált már hajmeresztő autó elé szaladásokat, az egyetlen szerencsénk az, hogy itt falun a kis utcákban az autósok nem mennek gyorsan, mert mindenhol gyerekek vannak, vagy nagyothalló öregasszonyok. :D Meg szerencsére olyan szinten car az út, hogy meg sem érné gyorsan menniük. :D

Nita: örülök, hogy otthon van a férjed. De jesszus milyen fertőzés ami ennyire súlyos?? :shock:

datolya: ámmen. Szavadon foglak. :D Remélem is hogy így lesz, de érdekes, hogy Vivivel 20 kg-t híztam, ebből 10 ittmaradt emlékbe és hiába rohangálok, eszem kevesebbet valahogy 72 kg alá nem tudok menni.. De le van tojva. Zavar a súlyom, de azért annyira nem, hogy tegyek is valamit ellene. :D

Na megyek, mert Lara úgynézem álmos, Vivit is lefektetem és alszom én is. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sziszko:

TOKELETESEN igaza van a vedonodnek a vas es c-vitamin egyuttes hatasarol. A legjobb ilyenkor (semmikeppen nem direkt c-vitmin) a Rutascorbin. Veny nelkul lehet venni. Ezt a fajta c-vitamint ajanljak a terheseknek mar ezer eve altalanosan. (en napi 3x2-t szedek.) Az idult verszegenysegem mar javult is egesz szepen a vas es Rutascorbin kombinaciotol.

Erdekes, nekem is most masik vedono jott hozzam, mert az "enyem" szabira ment. Nekem szemely szerint tetszett a talalkozas, iszonyu sok uj dolgot tudtam meg... De tenyleg, vannak olyan dolgok amiben elternek a velemenyek vedono es vedono kozott.......
Hat nehez a szitud mert 4 kulonbozo allaspont kozott ellavirozni cudar dolog!!!

sünciboglya
 
 


sziasztok!

Monica :)
naggyon ledöbbentett ami Veled történt, derült égből villámcsapás!
megy a drukk részemről is ezerrel, hogy ne legyen semmi baj ... +++++
remélem majd lesz időd jelentkezni is

- amúgy velem SEMMI érdekes nem történik most, legalábbis úgy érzem, úgyhogy vagyok én is de csak olvasó módban

R

Kép
zsrit
 
 


pattogo:

Igaz, ahogy irod a vedono velemenyet, belgondoltam! NEkem is azota turemkedik ki az aranyerem olyan pimaszul amiota orakat kepes vagyok tronolni a klotyon, a siker erdekeben (ugye nekem nem szabad nyomni egyaltalan a dolgokat)

egy remenyunk van, hogy talan terhesseg utan rendezodnek ezek a dolgok. :(

sünciboglya
 
 


Most telefonált a sógornőm. 6 hates terhes!! :D:D:D Remélem nem lesz bajuk, mert tavaly volt egy elhalt terhessége. :( De most rendben lesz minden!!! :D Hurrááááá. És a 4. baba lesz nekik. :D Becsúszott. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok......szerintem ez már nem fertőz "csak elővigyázatoság"

fertőtleníteni kell és sokat szellőztetni....ezek mind megvanak.....no meg apinak sokat kell mozognia!!!!!!!

Pattogóbolha ez egy jó sullyos tüdőgyulladás volt!!!!!!!!

a tüdőnek a legalsó része fertőződött......és a legfelső része szokott általába....nagyon ritka hogy a legalsó rész fertőződik......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok kismamik!!!

itt kb.34 fokos meleg van....még rosszabb mint tegnap..s mondanom sem kell, be vagyunk zárva a viszonylag hűvi lakásba. Egész délutánig nem nyitok kis semmit, szóval így egy kicsit kibírhatóbb!!!
tegnap délután és ma délelőtt is megpróbálok egy kicsit nyugodtabb lenni a kisfiammal és így talán kevesebb lesz a hiszti is, bár ha valami veszélyeset csinál, azt muszály megbüntetni valahogyan. De csak ésszel..és nyugodtan. Így egy kicsit jobb a helyzet.
Nita: nagyon örülök,hogy hazajöhetett a párod, de vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!
Sünci, datolya, szisz, screen, tündér: nagyon köszönöm a bíztatásokat!!! nagyon aranyosak vagytok!! remélem valamit sikerül majd változtatnom a helyzeten.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok de nekem kifejezetten punnyadós napom van, de legalább a pocim nem feszül.
Kb hajnali 4-kor keltem ma, kávét főztem aztán befeküdtem a gyerek szobájába dvd-zni, mert a pulyám a nappali kellős közepén táborozott egy múmia hálózsákba bugyolálva, majd meg zabáltam. (tegnap kerül elő az ezer éve vásárolt soha nem használt hálózsák és szerelem volt első látásra :) )

SCREEN: Az egyik ismerősömnél láttam ilyen Tummy Tub fürdetővödröt, ő nagyon meg volt vele elégedve és még félévesen is abban füsrdött a gyerek egy hang nélkül és imádta. :)

DATOLYA: Igen, Barnikám most kezdi ősszel az elsőt. Jó is lesz mert már egy hónapja itthon van velem , nem jár oviba és néha unatkozik. Hiába megyünk ki a játszóra vagy biciklizni vagy a mamához akkor is unja. Hónap végén a mamáékkal megy 1 hétre Olaszországba, nem tudom mi lesz velem nélküle. :roll:
anyabebi
 
 


Sünci!
Köszi az infókat! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor a gyógyszertárba Rutascorbin-t fogok kérni! :lol: :lol: :lol:

Ma kérek 4D-re időpontot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek,mert a konyhában rotyog a töltöttkáposztám!!!!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa
 
 


Sziasztok!

Cukros lötty túlélve,iszonyat sokan voltak ma a laborban.
Viszont bezabáltam utána egy adag rántott cukkinit,szóval hajrá Pattogó,te is rántsd ki,nagyon fini(bár ezt gondolom nélkülem is tudod :) )

Kép
Kép
zanikó
 
 


Gyerekhámot én is láttam már használat közben(egy ikerpáron volt).Akkor nagyon bizarrnak tűnt,de a mostani eszemmel belegondolva néha igen hasznos lehet.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Pattogó gratula a sogórnődéknek.Biztosan minden rendben lesz. :D


Gmailre tettem fel 4d.képeket a kisfiunkról. :D

Sziszkó ettől a töltöttkáposztás mondatodtól megéheztem. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nnna, tegnap meg ma termeltetek rendesen! :D

Pattogó, sógornődéknek gratula! Mondjuk 4 gyerek...én hülyét kapnék...

Sziszkó, basszus 4 védőnő?! Nem semmi...nekem egy van az eleje óta, meg vagyok vele elégedve, ha "leváltanák" az nem tetszene, így is fura nekem, hogy majd jön-megy itt nálunk a lakásban, bár akkor meg lehet örülök majd minden segítségnek, meg jó szónak...

Nita, örülök, hogy jobban van a Párod plusz így, hogy együtt lehettek, biztos még gyorsabban felépül!!! :wink:

Anyabebi, tök jó, hogy ilyen sok cuccotok van már!!! Jó az az IKEÁ-s komód, egyik albimban volt ilyen, szerettem nagyon!
Én ma megint megvadultam a TESCO-ban a leértékelt babacuccok láttán, de ha egyszer még mindig nem 100% a kislány...mit csináljak...férjem lehűtött, hátha holnap megultrahangoznak (csak táppénzes papírért megyek amúgy) és mondanak valami biztosat, aztán akkor vehetek egy rakat babaruhát...!

Betty, nem irigyellek! Nehéz lehet Ilíásszal plusz a babócával a pocakodban, elhiszem, hogy nem vagy túl jó passzban. Próbálj a neten utánaolvasgatni a "dackorszaknak", hátha találsz jó kis tippeket, hogyan segíthetsz a kislegénynek, mivel tudod lekötni, ami Téged sem terhel meg...tesóm pl. nagyon ügyes az ikrekkel, olyan jó dolgokkal köti le Őket, pedig kettővel azért nehéz, de nagyon kiegyensúlyozott és okos babák és tesóm sem egy idegroncs, pedig nagyrészt Ő is egyedül van, a sógorom sokat dolgozik. Ha gondolod priviben megadom az e-mail címét hátha tud Neked jó tanácsokat adni, biztos szívesen segít ám!!!

Tegnap este tök jó volt, kimentünk a tóhoz (mert egy tó mellett lakunk közvetlenül) szalonnát sütni férjemmel meg az öccsével, olyan jó hangulat volt és olyan fincsit ettünk...jó kis szalcs meg kolbi :oops: nesze neked diéta :lol:

Amúgy nincs semmi különös, ma 4-től dolgozom estig, addig lazulok.
Úgy érzem, mintha egy pár napja kevesebbet mozogna a Picúrom, szerintetek kevesebb lehet már a helye??? Majd holnap azért megemlítem a dokinak...
Homokzsákos hsz.-eket köszönöm, majd a szülőszobalátogatáson rákérdezek, bár amennyire hülye dinka vagyok, tuti elfelejtem :roll:

Na eldugulok, ennék egy kis dinnyét, de túrós tésztára nem biztos, hogy jó ötlet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Ha valakit kihagytam volna a reagálásból, ordítson!!!
Vendég
 


Szisz azthiszem vendégetek leszek amíg van töltött káposzta.......élek halok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti jó hogy itthon van api de olyan mintha mégse........ő annyira komolyan veszi hogy "külön" kel lenni nehogy fertőzzön hogy még puszit se ad és én se adhatok neki........ :cry: :cry: :cry: :cry: így nagyon nehéz......és az a rohadt tenyésztés eredménye majd csak juli 20-án lesz meg..........addig én bedilizek!!!!!!

egyedűl az vígasztal hogy holnap újra láthatom a kis békámat!!!!
/28.hetes kötelező uh/!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


En ossze-vissza jutok el az UH-kra bar joval tobbszor mint az atlagos, talan ezert vagyok mindig osszekavarodva ki-kivel van. Szoval akkor a 28. heten is van egy.
Na mindegy, addig nekunk lesz egy genetikai ugy is, a Herpesz virus pozitivitasom miatt.
Na meg a dokim is mondta hogy 3 het mulva latni akar. (Akkor ezek szerint ezert...) :D

sünciboglya
 
 


Sünci én is jóval többszőr látom kis békát hála az égnek...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ha esetleg van véradó ismerősötök. Ismerem a kislányt és az anyukáját is. :(

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907092

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Anyabébi, nem semmi mennyi kis cucca van már a bébidnek! Ráadásul kimosva, vasalva egy klassz komódban! Gratula! Én még a gyűjtögető szakaszban vagyok, majd ha minden összegyűlik és lesz bútor is, nekiállok...

Betty, kitartást a nem egyszerű helyzethez!!! Olyan nehéz elképzelni, hogy Iliász ki tud borítani, a fotókon annyira zabálnivaló :lol:

Pattogó, én sem szeretem, ha valaki körülöttem sertepeltél, miközben főzök. Bár én inkább sütni szoktam, de arra sokkal háklisabb is vagyok...

Sziszkó, de jó ötlet a szívhang felvétel!!!

Screen, én is gondolkodtam már a vödrös megoldásban, mondjuk érdekelne mennyiért vesztegetnek egy ilyen szerkezetet...

Eszti, szalonnasütés... :lol: mi tegnap bográcsaban paprikás krumplit készítettünk... meglehetősen sok kolbásszal... :roll: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: