Új privát üzeneted érkezett!

Zétivera:::: ennél jobb hírrel nem is tudtál volna jönni!!!!!!!!Naggggyon örülök,h abszolút negatív volt az eredmény!!!!!!! HURRRRÁÁÁÁÁÁ! (ha csak pici borsónyi lett volna a csomócska, akkor is kivették volna?,Tudod Erikemnek akkora jó régóta,az orvos mindig csak legyint rá)

köszi a dicséreteket, nekem is a majd beleszakadok pucccér kép tetszik a legjobban ezek közül,na meg a hintapalinta is jóóóóó. Mindennap hintázik benne,élvezi nagyon. :lol: :lol:
Nagyfiam ma különösen jó kedvében volt az én legnagyobb örömömre, remélem hasonlóan alakul a későbbiekben is,hajrá neki.

minitali,megint,hol????? :D , tényleg erről jut eszembe, ha végeztek a melóval nálunk összehozhatunk megint valamit, Erika Te is itt laksz egész a közelben hmmm??? ,meg Crocus is,nem?

jajj el is felejtettem írni, h milyen cuki a Fügebaba fogacskája, visszanézegettem a képeket, ott láttam, és nem is volt nyűglődés vele Bogi?
+ Adri négykézlábazása se semmi, Boti is majdnem kutyázik már,na jó az még kicsit odébb van...

Holnap elugrunk az orvoshoz, mert időnként köhécsel, nézze csak meg,de lehet, h ez is a fogától van,nem tudom....mindenesetre kell kitartás hozzá az is biztos, már mióta elaludt 3x sírt fel álmában. Kész vagyok teljesen.... :cry: :cry:

Kép
kaandi
 
 


Zsu: Én is sajnálom, h nem tudok menni a talira :( . Jó lett volna megismerni téged és Bogit is, és hát Millye-vel sem tudtam beszélgetni a talin.
Nilabali: Alex is akkora, mint Bazsalikom :D , múlt héten volt 6450 és 67 cm.
Ritka car napunk volt ma, hajnal fél3-kor evett, 4-kor aludt vissza, innentől 1x aludt 2,5 órát, majd 9-10-ig, ennyi. 10 perceket volt el egyedül a játszin, ha megunta égtelen ordítást rendezett.
kreiszi
 
 


ja és tényleg Gjéti, de jó látni Téged is!!! Kangut sem láttam még képen... :cry: de legalább az édi kis Hunort és a csajokat igen!!!

Egyszer olvastam a kajálásokkal kapcsolatban, nahát akármit eszünk,mindig szeretne enni belőle, hááát kis csipeteket szoktam neki adni, eszméletlenül ízlik neki,persze nem sokat, ma pl. sárgadinnyét ettem, hát majd kinézte a számból, megnyalta, aztán rákapott és én reszeltem neki,mint a barackot néhány dbkát, nagyon cuppogott. Tegnap pl. sült csirkecombit nyamnyogott a drága.

Kép
kaandi
 
 

 
 

kreiszi, biztos neki is a foga,nem??? És jól néz ki a tankinid!!!! :lol: :lol: nem akarod legközelebb felavatni nálam??? :roll: :D

Kép
kaandi
 
 


Zsancy: oltás és fogdoki megvolt? Azok a betűk a szolmizációs hangok rövidítése (tudod: do, ré, mi, fá, szó, lá, ti, do). Megcsináltam ma a sütidet, nagyon fincsi!
Kaandi: lehet, h a foga, mert folyton rágcsálja az ujjait, v. a mi ujjunkat, de a rágóka nem kell neki :? Hááát a tankini felavatás nem rossz ötlet :D (csütörtökök kivételével bármikor tudunk menni hozzátok)
kreiszi
 
 


Vagyok ám, csak lappangtam :D

Zvera: hipphipphurrá! nagyon örülök, hogy negatív lett minden, eddig is rüheltem a macskákat, de mostmáraztán még jobban :twisted:

A mostanság felkerült fotók is egytől-egyig gyönyörűek! Lassan tényleg minden anyukát láthatunk végre :) Merthogy nemcsak a babákra vagyok ám kíváncsi :)

Kreiszi: tankinit ide! Két napja mással sem csesztetem apát, csak ezzel. Hogy nekem nyaralás előtt feltétlenül be kell szereznem egy-két darabot belőle :D Különben ki nem megyek a strandra!

Tegnap csavarogni voltunk családilag. A múlt héten kitaláltam, hogy én bizony Soltvadkerten akarok fagyizni (csak 85 km hozzánk :D ) Merthogy ott van az ország legfincsibb fagyija, aki járt már ott tudja miről beszélek, aki nem, annak nagyon tudom ajánlani. Tehát tegnap jól elmenntük, gyermekek nagyon jól viselték, hazafelé kockás-abroszos csárdában kajáltunk. Királyság :D


Ezer dolgot akartam még...........persze, hogy elfelejtettem.

Ja! Barbi is kúszik, ma a lépcső előtt szedtem össze, már nem sok hiányzott, hogy lemenjen :? Berni szólt, hogy anyaaaaaaaaaaaa, Barbi a lépcső mellett mászik.

Kép

Kép
hel29
 
 


sziasztok
kivagyok
csak gyorsan és röviden:

Zvera! ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN!!! A párom is nagyon-nagyon örül és azt üzeni h: grrgrrr :twisted: az összes macskának! Imádja Zétit, mindig várja róla a fotókat :) hozz is gyorsan neki vmi újat róla, ok?

Zsuzsi - én is akarok fűrészelni meg ilyesmi, de hol lehet? feltetted a közösbe? ha nem akkor hol tudom beszerezni h mit kell tenni, mondani? segítenél kérlek?

Ladmon - ügyi vagy :D

Julcsi - 1es vili? az se rossz, kacsóh ponginál van buszmegálló, de asszem az még a stadionig is elvisz. Sírás téma - ahány könyv, annyi verzió. Nekem Marci nagyon igényli a törődést, 1 teljes embert egész napra. Ha bírom szuflával a szórakoztatást és hordozást stb akkor ok a kedve, ha nem akkor nyűgös, ma bírtam ő is jól volt. De nem megy minden nap :( néha sajnos hagynom kell sírni, ha azt akarom h valamikor a nap folyamán készüljön ebéd pl. C.r dolog, de ez van. Pedig nem kényeztettem el, elhiheted.... :(

lyukasszunk vagy ne - januárban néha még bejártam az irodába, átszállásos volt, és a deákon szólt az ellenőr, h ne lyukasszak, mert mostantól nem kell. jófej volt, azóta nem lyukasztok, de most mikor mentem be, megnéztem a honlapon h változott e a szitu és nem. 1 vonaljegy 60 percig érvényes nappal, átszállásal együtt.

Jólalvós Adri nagyon ügyes! Mamija is h rájött a titok nyitjára :) Sztem nem volt későn Stelly, mert első gyerekes anyuka vagy, honnan jöhetnél azonnal rá, ráadásul a nagykönyv szerint ezt kb 6 hótól (de felfelé kb) prudkálják a babák, Adri meg ilyen ügyes már. Tessék örülni és nem magadat okolni.

ööööö valamit akartam még, de totál ko vagyok így inkább elvonulok bubukálni. holnap reggel rota2, meg jön anyukám Marcizni, h tudjak dolgozni.

Jó éjt mindenkinek

KépKép
hugic
 
 


röviden mi? idióta vok :oops:

öööö asszem a macskák közútálatnak örvendenek ezen a topikon, ugye Stelly :wink:

ja mégegy! Meg lesz keresztelve a gyerecském, ha minden igaz akkor aug2-án! bagi plébános nagyon jófej volt és imádta Marcit és nem kérdezgette h járok e templomba..... csak lapozta a naptárját (ami egyébként erősen tele van :? )

na most dugulok el teljesen
jóéjt

KépKép
hugic
 
 


Kreiszi:
Hogy én erre nem gondoltam :? és akkor ez most igy hogy is van? :lol:
Fogdoki meg volt....húúúú nem kiidegelte a fogam,és most tegnap voltam nála de csak megnézte mert kicsit érzékeny..de azt mondta ez teljesen normális.
Oltás holnap du.4kor lesz :shock: felkészültem a legrosszabbra.

Kaki:
nálunk szinte majdnem csak kemény kaki jön és olyan kékes fekete?Van akinek hasonló...gondolom a gyümitől és a táptól nem?Ha kakil nem fáj neki,nem veszem észre hogy zavarná.

Hel :wink: ez nagyon jó program!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


édes,drága kreiszike, sajnabajna ez a hét még nem ok, mert ezerrel megy a meló a háznál, tudod nincs még meg a lejárónk ( hajszálon múlt,h nem áztunk be ismét), szét van túrva a ház eleje, fiúk dolgoznak én meg ugrálok nekik,meg a Botinak, a maradék energia meg a másik kettő fiúé :D , de ahogy rendbe szedjük magunkat, jelzem és pancsolhatunk is,ok??? ja persze Ti meg mentek nyaralni,nahát ,mikor indultok?,azt láttam ,h 14-én jöttök vissza.
Illetve, ha nem dolgoznak mindennap, akkor is szólok,mert tök jó lenne talizni, biztos Elif is benevezne.

Kép
kaandi
 
 


Helga: nem semmi a kiscsajod :shock: Pestlőrincen van a Bahamának üzlete (Somlókert utca), ott nagyok klasszak vannak, én régen (20 kilóval ezelőtt) mindig ott vettem a fehérneműt, fürdőruhát. Hova mentek nyaralni?
Jaj de nem megy a vasalás :roll:
kreiszi
 
 


Kaandi: csütörtökön megyünk nyaralni. Jaj, hát nem is úgy gondoltam, h már holnap megyünk is :lol: . (csak azért írtam, h a csüt nem jó, mert olyankor apósom a haverokkal fürdőzik Ceglédbercelen és az szent program :lol: , -kivételt képezett, amikor még pocakos voltam és vizsgálatra kellett vigyen-, mert majd ő fog taxizni minket)
Zsancy: elénekeltem, hallottad? :lol: Akkor holnapra++++++++++++++
Na most már tényleg folytatom a vasalást :?
Jó éjt mindenkinek!
kreiszi
 
 


kreiszi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ok!!!!

tegnap én is vasaltam vagy jó 2 órát, és még maradt....most meg dolgozom....azért vagyok.... :shock:

Kép
kaandi
 
 


Jó reggelt!
Tegnap napból kiindulva,hogy ma ebéd is legyen, zöldség,hagyma megpucolva,felaprítva én már félig megreggelizve, mindjárt indítom a mosást, aztán eszik Füge. :wink:

kaandi: jó hír a fiadnak jó kedve van. Idő lesz amíg feldolgozza, de menni fog neki! Boti ténleg haláli a hintás képen, nagyon szép erős baba. Fogunkal azért nyűglődtünk csak akkor nem gondoltam hogy a foga, volt sírdogálós napja és utána vettem észre hogy kinn a foga, a másodikat dettó. Tegnap megint üvöltős napja volt, de nem hiszem hogy afoga miatt, mert nem igazán látok semmit. Bár elözőleg sem láttam. Mini talit még mi sem tudjuk csak egy villám ötlet.

amy: rosszat mondtam, hogy nem jösz és nem adsz fini receptet??

kreiszi: :wink: :wink:

helga: de rendes férjed van! Anya csak szól már rogobtok is. Nem semmi lányod van, Adrival össze kéne hozni kis kúszó bajnokságot szervezni a többi baba megnézné és tanulna..

hugic: én sem szeretem sokáig hagyni sírni Fügét, de néha kell, mert ahogy te mondod nemlesz ebéd,mosás...stb. Volt hogy ölbebabával fejeztem be a kaját, fél kézzel sterkó, teregetés...stb. De nem sokszor Hál Isten. Próbálj azért pihizni is ha anuyd ott lesz.

millye: fényképezőre visszatérve a mostani pl. ahogy foxulálsz zöld fénnyel jelez, na ilyet nem akarok mégegyszer, ennek a lencsevédője pocsék és leesik ezáltal tiszta karc, ilyet sem akarok mégegyszer...ezeket tudom, sok Fügét szeretnék fényképezni, de ezzel a géppel benn is mindig kell a vaku :shock: pedig tök jó világos van.

mai menü: májgombóc leves (millye) mégnem tudom milyen főzelék paradicsomos virslivel

Kép
budabo
 
 


Bogi: mi az a sterkó? Milyen az a paradicsomos virsli?
kreiszi
 
 


kreiszi: sterilizálás :wink: A paradicsomos virsli meg paradicsomszószba főzni a virslit - kis hagyam,szósz,fűszerek ami neked jól esik (olaszosra, vagy csak simán) bele a virsli és megfőz, ez feltétnek a főzelékre.

Kép
budabo
 
 


Bakker Bogi, 20 éve vagyok kapcsolatban az egészségüggyel, de rá nem jöttem volna erre a sterkóra :lol: :lol: Ezt a virslit friss kenyérrel is el tudom képzelni v. főtt krumplival. Végül milyen főzi lesz hozzá?
kreiszi
 
 


Jó reggelt!

Bogi: Te aztán pörögsz már korán reggel :) Én még most kávézom, persze még hálóruciban. Férj tényleg rendes, de múlt éjjel kompenzálta erősen, elfelejtett hazajönni. :twisted: Bulizni volt és ottragadt :?

Kreiszi: Bogácsra megyünk júl.27-én, szomszédilag :) 6 lakásos sorházban lakunk és kitalálták szomszédék, hogy kollektív nyaralunk, tehát négyeske kivételével mindenki jön :)
Családilag pedig valószinűleg jövő héten pár nap Balcsi :D

Kép

Kép
hel29
 
 


kreiszi: :lol: a visrlis dolog sok mindennel jó. Na én kis naív azt hittem a hűtőmben van zöldbab,borsó,tök...errre bakker semmi, szóval anyumtól hoztam zöldborsót és az. De mégsehol nemállok mert közben leragadtam a skypen.

helga: a tegnapi üvöltős nap után előre dolgoztam, meg apa kelt korán meg a kocsit vizsgáztatni tehát vele ugyis felébredtem volna. Nekem férjem ilyet nem csinál - mégiscsak főnyeremény :lol: - eleinte még küldtem hogy menjen sörözni - nem sörözik - a havarjaival akik egyedülállók, de ő inkább családilag szeret összejárni "párokkal" és főzni,dumálni. hmmm rendes pasi.

Kép
budabo
 
 


Nekünk is van vadiúj, friss ropogós huszonéves védőlányunk. :evil:
Tegnap jött, egészen a teraszig, mondta nem jön be, csak visszamegy és felhívja a tüdőgondozót, hogym ikor kell vinni Barbit BCG-re. Mondtam neki, elég ha telefonon szól, nem kell mindenért szaladgálnia :? Nem irigylem az első babájukat váró kismamikat, nem mondom hogy én vér profi vagyok, de már 33 és második gyermek, szóval szerintem sok újat nem fog tudni mondani :?

Kép

Kép
hel29
 
 


Alapból enyém férjem is ritkán csinál ilyet. De legyenek csak nagyobbak a lányok.........én is menni fogok ám :lol:

Kép

Kép
hel29
 
 


helga: nálunk a védőbanya amásik véglet- banyából a korát sejthedet...- milyen jó hogy a minikonyhanappali egylégtérben van a gép.. :lol:
Csak úgy ideosonok főzés közben

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

hel:te aztán jól eltűntél!kicsi lányod nagyon ügyes!és a kirándulásért nagyon irigyellek!apa nálunk nagyon sokat dolgozik,még szobaton is!általában csak fürcsie ér haza :( ,de legalább van meló!

bogi:paradicsomos virsli tök jól hangzik!ki is próbálom majd,mert mi sok főzit eszünk!

kreiszi:akkor Alex sem egy duci bébi!gondolom Bazsi az apja alkatát örökölte-apa most is csak 75kiló és hozzá198ésfélcenti-de nem baj,így is helyes formás gyerkőcök!

kaandi:lehet akkor elég dlgod mostanság!elújítás és még a nagyfiad betegsége is!de látom pozitívan állsz a dologhoz,minden elismerésem a tiéd,ebben a nehéz helyzetben!nem is tudom,hogyan tudnék megbírkózni vele!a beteg gyereknél pedig nincs is rosszabb!én az oltásba is belepusztulok!

zsancy:Petrának már tegnap küldtem a gyógypuszit,de ma is küldünk neki az oltáshoz!

mi is túl vagyunk az oltáson,már reggel 8-kor itt volt a dokibácsi!szegény Bazsaládém oltári ordítást rendezett4most kettőt is kapott!most is itt tapad rám miközben írok!azt hiszem ma nem túl sok dolgot tudok majd csinálni tőle4dédelgetem egész nap a pici bogaramat!

éjjel nagy eső volt nálunk,kicsit le is hűlt a levegő,egy kicsit felfrissülünk mi is,remélem,mert már nehezen bírtuk a hőséget!

ma a tegnapról maradt karalábéleves lesz és tarhonyás husi,és ha Bazsika engedi,akkor sütök egy márványos kuglófot-apa imádja-és ma van a szülinapja!ünnepelni majd hétvégén fogunk,egy szép órát vettem neki!

egyébként én sem hagyom sírni a fiamat,szerintem baromság,hogy hagyni kell sírni a babákat!szerintem,ha sírnak,akkor szükségük van ránk és azt hiszem tegnap julcsi pontosan megfogalmazta,hogy elvesztik a bizalmukat,ha nem reagálunk a sírásukra!anyósom szerint elkényeztetem Bazsit,szerintem meg kutya kötelességem figyelni rá és nem hagyni ordítani!amit nem azt jelenti,hogy rögtön kézbe kapom a gyereket,hanem megsimizem és beszélek hozzá,sokszor ennyi is elég és már nincs is semmi baj!

fél négykor azt hittem a gyerkőcöm úgy gondolja,hogy reggel van!nem is hittem a szememnek amikor bementem hozzá,mert a hason alvó gyerkőc hanyatt feküdt és tágra nyitva volt a szeme!visszafordítottam és megsimiztem a hátát,küldött egy nagy pukit és már aludt is tovább fél8-ig!

most megyek,mert el kell sétálni patikába,mert Bazsi megint új tápot kapott.
szép napot mindenkinek,később még jövök!

Kép
nilabali
 
 


szép regény lett! :oops:

Kép
nilabali
 
 


Jó reggelt lányok!

Jelentem, tegnap megtörtént a csoda: Hanibaba megfordult. :lol: Először csalival, ugyanis egy játékát mindig úgy tartottam, hogy épp ne érje el és addig-addig próbálta elkapni, amíg át nem fordult. Után viszont belelkesült és elkezdte magától gyakorolni a mutatványt. Átmentem a másik szobába átöltözni és amire visszamentem hason volt. Aztán ezt még megcsinálta párszor, úgyhogy kicsit tovább tartott az öltözködés mint szokott. :D Aztán hazajött Apa és neki is megmutatta, hogy mit tud, szóval nagy az öröm.

Azt meg el felejtettem írni, hogy hétvégi mérlegelés szerint, szinte pont 5 hónaposan megduplázta a születési súlyát. Akkor volt 7 kg.

Julcsi: hát igen, állítólag ugyanúgy kell készíteni, mint a tökfőzeléket, de őszintén szólva én olyat még soha nem csináltam, mert itt nem lehet tököt kapni. Talán török zöldségesnél, de ott még nem néztem meg. Nem esznek főzeléket és levest is keveset, ezért sok olyan alapanyagot nem lehet kapni, amit otthon igen. A recepthez még annyi, hogy azt írtam, hogy 3-4 dl víz kell hozzá, de igazából több, annyi ami majdnem ellepi. Szerintem nagyon jó és majdnem olyan ízre is, mint a tökfőzelék.

Egyébként hétvégén megcsináltam a Crocus féle töltött gombát, csak én egy kicsit jobban fűszereztem és tettem bele fokhagymát is. Isteni lett! :) Köszi a receptet!

Kreiszi: de jó, hogy mentek nyaralni! Érezzétek magatokat nagyon jól és remélem jó időtök lesz! 8)

Nilabali: mennek a gyógypuszik Bazsalikomnak! ++++++++++++

Hasmenés nálunk még mindig napirenden. :( Bár tegnap szerencsére csak 3szor volt, előtte hétfőn 5ször. Lehet, hogy megpróbálkozunk a smecta porral, azt is küldött múltkor anyukám. Aztán ha nem múlik, akkor hétfőn megint doki. Bár én erősen gyanítom, hogy a rotarix lehet a ludas. Lehet, hogy a következő kisbabánknak nem fogom beadatni....
Kreiszi, neked van tapasztalatod! Szoktak ilyen piciknek smectát adni? A gyerekgyógyász barátnőm ajánlotta.

És most miközben gépelek, Hanna lelkesen hasrafordult egy pillanat alatt! El sem hiszem.... azt hittem ez már soha nem fog megtörténni.... :lol: Persze visszafordulni nem tud, úgyhogy mennem kell....

Panna
pandusika
 
 


Nahát! És vissza is fordult! :lol: :lol: :lol:

Panna
pandusika
 
 


Nilabali: Oltásra gyógysimit küldök! Apának boldog szülinapot! Tényleg nem egy duci alkat Alex, apukája vékony (de nagyon formás a feneke és a lába), de csak 178 magas (én 180), viszont öcséim 196 és 198 cm, úgyhogy remélem Alex apa alkatával és öcséim magasságával fog majd rendelkezni :D
Panna: gratulálok a forgáshoz és a duplázáshoz, ügyes Hannababa! Sajnálom, h újra itt a hasmenés! Megtisztelsz kérdéseddel, de az én tapasztalatom ebben a korban már nem létezik (5 hó). 15 éve dolgoztam utoljára csecsemőkkel, gyerekekkel, azóta csak koraszülöttekkel, újszülöttekkel, úgyhogy nincs már tapasztalatom.Megnéztem a gyszer leírását, írja az 1 év alattiaknak is. Sztem hallgass a barátnődre, és adjál neki! Köszi, most jött egy hidegfront, 22 fok van, de hétvégére újra jó idő lesz.
kreiszi
 
 


Panna: Na, akkor végre megnyugodhatsz forgás ügyben...
Aztán, majd nem fogsz örülni.... :twisted:

Eszti ma reggel 5-kor és 6-kor is eljátszotta a "jéé, hanyatt fekszem, akkor biztos buli van" játékot. Komolyan mondom, a röhögcsélésére mentem be mindkétszer... Visszafordítottam, aztán vagy folytatta az alvást, vagy nem... Már ez sosem múlik el?? Pedig szerencsétlen már frankón besatuzva alszik... De csak megfordul...

Panna, én viszont ma megcsinálom a cukkinifőzeléket. (Miután Zsuzsi az Iliász főszereplője lett és nem mondta meg, hogyan kell eltenni a cukkinit, így én eszem meg :) )

Nilabali: én csak kapkodom a fejem, egyes babák már miket nem csinálnak... :D Üüüüügyes!!

Helga:
Igeeeen!!! Soltvadkerti fagyiiiii! :D Mi a múlt hónapban voltunk a tónál és akkor ettünk. Nyaminyaminyami és akkora a gombóc, mint a fejem!

ladmon
 
 


Jó regggelt!

Mi már sétáltunk, bevásároltunk, muffin sül a sütőben, szóval hatékony vagyok (végre).

Magdi, nagyon igazad van. Gyerek és gyerek között is van különbség, az enyémmel nem kell egész álló nap foglalkozni, egyedül is eljátszik, ez is nagyon sokat számít. És ha nyögdécsel kicsit, unatkozik, azt én is szoktam hagyni néha, az nem sírás... Én arról a sírásról beszéltem, ami éjjel jön, lélekszakadt és fájdalmas. :( Az más, ha unalmában nyöszörög a gyerek.
És persze könnyen beszélek, én éjszakánként nem dolgozom, mint Te.
Várunk, beszéljünk majd, hogy mikor tudsz jönni.

Látod, látod, Hanibaba milyen ügyes, Panna! Nincs miért aggódni. :wink:

Zsu, barátnőd hogy van? (Sajnálom szegényt nagyon...) És lábad?

Eszter, "Anya, taníts engem!" 4-5 hónaposokra vonatkozó rész a közösben. :D És ügyes vagy, hogy rájöttél, mi a baj. (Néha persze fáziskésében van az ember, a 2. Picúrnál már flottul fog menni minden. :wink:) Én nem bánnám, ha Marci is átszokna a két alvásra, de mivel rövideket alszik, egy ideig ez még nincs napirenden.

És tádááááám, az én drága, gyönyörű Unokahúgom, Adél ma tölti be az első születésnapját!!!! Tegnap pedig elkezdett járni. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


nilababa: én is szeretem,mert egyszerű, de mégis jó. Boldog
Szülinapot apukának! Miért kellett új táp?

panna: hurrrrrrrrááááááá

na a főzeléket már ölbe fügével fejeztem be, mert rájött a sakálkodás :oops: most almával apázik aztán remélem szunyál egy kicsit

Kép
budabo
 
 


Ja, mi is arra keltünk, hogy Marci háton van 3/4 egykor. Egy ideig elszórakoztunk, de fél kettőkor aludni tért, és negyed 7-ig durmolt, akkor még megsimiztem kicsit és 7-ig nyomta. :D Én milyen kipihent vagyok... :wink:

Kúszó Bazsaládéról és Barbiról képetképetképet!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: te is hatékony vagy! nekem is kész az ebéd!Gratula Adélnak!

ja és apával almázik :oops: :oops: lehet hogy fáradt vagyok :shock:

Kép
budabo
 
 


Hugic!!! Új infom van a négykézlábazásról! Gyerekdoki meg nővérem egyöntetű állítása szerint ez nem a mászás előfutára, hanem a felülésé! Nekem legalábbis teljesen új, hogy úgy fognak elvileg felülni a babik, hogy hasonfekvésből négykézlábra, aztán kiülnek oldalra-hátra. Szóval Marcid ezzel a maga mellé felhúzott lábbal már nagyon közel került hozzá, csak még kicsit billentenie kell az egyensúlyán, és kész :D
Az ölbéli játékok a közösben a mailek között vannak fent.
és grrrr macskák bizony!
Ladmon, nyehh sajnálom, hogy még mindig nyüsznyüsz a kisasszony :( és sajna mint a mellékelt ábra mutatja, még a sajátomat se értem mindig, szóval tényleg nem tudok mit mondani, bár szívesen segítenék megoldani, ha tudnék :D
Ja de hogy kicsit "megnyugtassalak", van új gondunk: tejcsi........ :? ilyen eddig nem volt, és kicsit szomorú is vagyok, de a múltkori "csak lemozogja" fogyást követően se igazán hízogatott tovább a kisasszony, mérem most a kajákat midig, és elég keveseket evett. Szóval kajánként egy ciciről most áttértünk kajánként két cicire. Ami most egyébként rendbehozta a hamimennyiségeket, és így szépen eszik már Adri, csak azért mégse örülök, hogy csappan a mennyiség. Bár bízom benne, hogy így több inger ér, és hátha pár napon belül megint több tejet termelek majd. Meg este gyógysöröztem :wink:
Julcsi, nekem nem nyújtogatja vissza Adri a nyelvét, többször próbáltam tegnap.
Kúszás: tegnap Tomi megtalálta a tökéletes ösztönzőt: fű (mármint gyep, nem cuccozzuk a gyereket 8)). Késő délután kint heverésztek pokrócon a kertben, Adri meg küzdött, hogy odajusson a fűhöz, és állatira élvezte, hogy simizi a tenyerét. Persze figyeltünk rá, hogy az arcát ne tegye le bele, meg a kezét nem engedtük, hogy a szájába vegye így, csak kézmosás után, de valami nagyon édi volt, mennyire érdekelte, és tetszett neki :)
Zsancy, höcögtetés meg göcögtetés arra utal a mondókázásnál, hogy lovagoltasd a térdeden. A göcögtetés inkább kisebb mozdulatok gyorsan.
A betűk a sorok mellett szolmizációs jelek - d = dó, r = ré, m = mi, f = fá, s = szó, l = lá, stb... ja látom, közben Kreiszi is írta.
Kaandi, Adri mostanában szándékosan köhög rendszeresen, nem lehet, hoyg Boti is csak a hangját gyakorolja? Örülök, hogy nagyfiad jókedvű, legyen is így!
Kreiszi/Kaandi, jövő héten Tomi itthon lesz, és ha olyankor avattok tankinit, mikor nem szervez programot, elkunyizom tőle a kocsit, és csatlakoznánk Adrival :D már ha nem bánjátok :wink:
Ja igen, ezzel a meglepivel jött haza valamelyik nap, hogy jövő hétre szabit vett ki, hogy itthon legyen velünk! (azért egy napnak biztos örül, ha nyugodtan fifázhat a gépen 8))
Hel, banyek hogy neked milyen mákod van, hogy a hatlakásos sorházban ilyen jóban vagytok mind! Mi négylakásosban vagyunk, de ebből kettő konkrét elmebeteg (ja, ők ráadásul testvérek, úgyhoyg mindenben egyetértenek, f@sza így a ház ügyeit intézni - kettő kettő ellen kábé...... :roll:)
Hannának nagy-nagy gratula az átforduláshoz! nagyon sajnálom a kakit :( akkor a tápszerrel mit fogsz csinálni? Kapja azért az újat, vagy visszatértek majd a régihez?
Zsuzsinak reméljük, sikerül megküzdenie a falóval, és jön azért néha :D
Adélnak pedig boldog-boldog szülinapot!!! :)
na megyek, adok tejet a nyekeregérnek, úgy ébredt, hogy bűűűű :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: hát egyelőre szójatápszert kap továbbra is. Aztán ha nem múlik és nem is találnak semmit a kakijában, akkor próbálkozunk tovább. Apa azt mondja, hogy ő attól tart, hogy nehogy tejfehérje allergia legyen, mert akkor a szójafehérjére ugyanúgy allergiás lehet. De szerintem inkább benyalt valamit vagy a rota, mert egyik napról a másikra lett. Ha allergia lenne, akkor sztem sokkal fokozatosabb lenne az átmenet. Szóval tovább szójázunk, aztán ha majd rendeződött ez a kakidolog, akkor kap egy kis régi tápszert, hogy megnézzük, hogy valóban laktózallergia-e.
Gratulálok Adribabának a kúszáshoz! 1-2 hónap és már szaladhatsz utána. :D

Panna
pandusika
 
 


julcsi:még nem sikerült megörökíteni Bazsikát kúszás közben,mert idáig csak néztünk,hogy mit csinál és eszükbe sem jutott fényképezni!de majd rajta leszek a dolgon!
mi is voltunk már boltban és tettünk egy kört a tóparton is,mert Bazsikát kiütötte az oltás és elaludt a babakocsiban-ami nagyon ritka nála-ezért gondoltam,hogy sétálunk kicsit.annyira szupi idő van,végre lehűlt egy kicsit és a tópart gyönyörű volt-mindig elfelejtek gépet vinni-meg kell örökíteni!
tesód kislányának boldog szülinapot!!!!!!!!!!apának is ma van!

stelly:fű,mint ösztönző?! :roll: :lol:

bogi:Bazsinak foltos a bőre,és nem csak a hajlatokban,vagy ahol a nyál érte,ezét gondolja a doki,hogy a tápszer a ludas.már kenegetem krémmel,kicsit javult is,de most beba HA start aktív sensitive tápszert írt!

mennem kell,mert Bazsaládé nagyon panaszkodik,méek egy hőt nála és etetés!

Kép
nilabali
 
 


nilababa: remélem a tápszer rendbe hozza.

stelly: szembeszomszédéknál Zsófit kirakta anyukája fűre játszani kb. 3 hónapja- 14 hónapos - és nyugodt lehetett, mert ahogy a fű hozzáért sikítva menekült vissza a plédre :lol: Adri helyes lehetett.

Kép
budabo
 
 


No, úgy látom, a fű sem jön be mindenkinek.... :lol:

ladmon
 
 


ladmon:jaja!de Adrika tudja mi a dörgés! 8)
Esztike hogy viselkedik ma?

Kisfiam elaludt.olyan ritkán van kedve hozzámbújni,de az oltás miatt ma olyan kis tapadék....de annyira jó érzés,most is belémbújva aludt el!láza nincs egyenlőre,reméljük így is marad!

beszélt valaki mostanság nickóval?

Kép
nilabali
 
 


Nicko asszem, Magyarországon van, azért nem jön, de nem vagyok benne biztos. azért jó lenne tudni, minden OK-e velük...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Egyik nap látta, h Nicko tett fel új képeket a wiw-re, remélem nem azért nem jön, mert megint úgy érzi nem fogadtuk be, mert nem így van!!!!!!!!!!!
kreiszi
 
 


Boldog hófordulót Csenge, Vince, Attila!
kreiszi
 
 


Igen, Nickot már többen többször is hiányoltuk. Remélem én is hogy ezt látta és nem azért nem jön, mert úgy érzi, hogy nem hiányoljuk.

Kreiszi: köszi az infót! Az előbb adtam neki egyharmad tasaknyit, beletettem a tápszerébe és most látom, hogy odatapadt az odatapadt az üveg falához a nagy része... :x

Panna
pandusika
 
 


odatapadt, kétszer írtam... :oops: :oops:

Panna
pandusika
 
 


csak egy gyors jérdés, mert dolgozom, de SOS szükségem van tanácsra

a borostyán láncot meg tudnám rendelni ma de csak 30 centis van. Mancúrka nyaka kényelmesen mérve 29 cm. nem rövid ez?
egy másik honlapon 32-33 centis is van de ott nem lehet kapni szunyogriasztós fényt :(
ha elég a 30 centis akkor ma mind a kettőt megrendelhetném,de ha azt mondjátok h jobb a nagyobb, akkor várok amíg a babacsodások visszajönnek szabiról (csak addig felzabbantják a szúnyogok a gyerkőcömet, aki ma a rota 2 után huhhhh nemtom mivan :( agyonizzadós szmájli - hát h dolgozzak így, ha üvölt?) már dentinoxot is kentem. megyek lipótra asszem.... én nem értem ezt... vmi baj van de nemtommi.... :(

Bogi, Zsancy és a többiek akiknek van borostyáncucc válaszolnátok? Köszi :)

KépKép
hugic
 
 


Csenge, Vince, Attila : boldog 5. hófordulót!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Én is boldog hófordulót kívánok, a szülinaposoknak meg bokáig érő fület...

Kép
cserkészkolbász
 
 


Bazsaládé Apukájának, a Nagybazsinak nagyon boldog születésnapot!!!

Hoztam a kiscsajról két képet. Első 2 hetesen, második egy hónappal ezelőtt készült. :)

Kép

Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nilabali sajnálom, hogy talira nem tudsz jönni :? jó hosszú Bazsi is :shock: :D a Tatai fesztivált megbeszéltük! Jövőre ott a helyünk! :D még pecázni is lehet tatán és nagyon dicsérik úgyhogy azért is érdemes elmenni... :D Gyógypuszi Bazsinak!

Zsu83 sajnos az étvágya eddig tartott... hétvégén még tök jó volt az étvágya és evett is... :(

Zsancy nem tudom milyen stádiumban van mert rohamosan romlik az állapota... eddig nem volt áttétje, de mindkét tüdeje tele van... :( Örülök, hogy Petra ilyen jól aludt! :roll: A szolmizációt takarja a Lóg a lába lóg,s s s l s m melletti betűk.

Budabo mennyi pénz szánsz a gépre? :roll: Na majd én segítek fényképezőgépe választani!

Kreiszi remélem a mai napotok jobban alakul! :roll:

Kaandi minitali elméletileg kedden lesz,de még pontosítjuk a helyszínt meg az időt... te is jössz? :D

Hel29 Bogács jó hely? Hova mentek apartmanba? :roll:

Kaja: Csokival töltött barátfüle és tegnapi zöldségleves :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi: gyönyörű Adél baba! Boldog szülinapot neki!
Millye: mk tüdőfelet érinti? jaj, nagyon-nagyon szorítok! köszi, mai nap ideális, este 9-kor alvás, szopi 3-kor, kelés fél 7-kor, alvás fél 10-től fél 1-ig
kreiszi
 
 


csokival töltött barátfüle :lol: ,jól hangzik, csak kár, h nem szeretem a csokit
nálunk tegnapi maradék (pont a lányod része maradt meg :lol: )
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?