Jaj csajok, én egyszerűen nem tudok jönni
Most is épp altatom Lottit, de közben mosok, pakolok, tegnap kivételesen főztem, francia hagymalevest. Sosem csináltam még, de olyan finom lett, hogy Zoli azt mondta, hogy jobb, mint az étteremben
De marha nehéz, ha főzőcskézek, akkor azt Lotti alvásidejében teszem, de akkor semmi időm nincs magamra, mondjuk enni-inni-pihenni...
Gyors reagálás, amennyire emlékszem!
Nymalac, örülök, hogy túlvagytok a betegségen!!!
A tesztoldalra rámentem, de nincs időm regisztrálni
Majd megpróbálom egyik este!!!
Borkaby, de jó, hogy pihentetek, irigy vagyok, mi most már 1 hete keresünk kiadó házat a Balcsin, de már mindegyik foglalt vagy marha drága
Egy gyors bekukkra átnéztem a júniusiba,borzalom, hogy azok hogy beszélnek egymással, hát komolyan mondom, nem értem, hogy fajulhatott el idáig
Hülye tyúkok...
LKata, utazóágy, mi vettünk anno egy szuper ABC Design márkájút, hát Lotti nem alszik benne, szóval nálunk ha lesz nyaralás, akkor kettőnk között fog aludni, itthon is volt már rá példa, nem vészes.
Örülök, hogy jobban van a lábad!
Ma megpróbálom megcsinálni a sütidet, aminek a receptjét a múltkor feltetted
Szerintem a bukásnak nincs köze a natúr joghurthoz.
Sajtot szerintem ma adok neki majd először, trapistát reszelve a főzelékbe. Te adtál már?
Szöszke, köszi a linket, de én nagyon nem vagyok RR fun, sőőőőt, mondhatni, nem bírom elviselni, ha meglátom akár a tévében is
És a dvd-je se tetszik, tudod, én Béres Alexandra fun vagyok, azaz voltam anno, amikor még volt időm csinálni a
tornáit.
Veronika, nem semmi Pálmi fekvőtámasza
A kutyus csak megszagolta Lotti lábát, de párom utólag amikor meglátta a képet, hát nem örült, nagyon félti Lottit, persze én is, de ez a kutyus nagyon jámbor, szóval én nem tartottam tőle.
Marek, köszi a hordozó tippeket, majd próbálgatom itthon még!
Teszek majd fel képet is, csak ahhoz kell Zoli is, hogy lefotózzon.
Pöttyök elmúltak már Boriról?
Alvással hogy állsz? Pocsék lehet, hogy nem megy
Rólunk egy gyorsan, megvagyunk, Lotti most jól alszik éjjel, szerintem eddig a fogzás miatt volt sok ébredés, ma fél 8-kor kelt
Amúgy még mindig mindenhol áll, nem bírok vele, mászik, ha én is mászok vele, de amúgy ha leülök a földre mondjuk mellé enni, akkor is mászik bele mindenbe.
Tegnap itt volt a védőnő. Már adhatok tojássárgáját, heti egyszer, először egy felet a főzelékbe reszelve, aztán köv. héten mehet az egész.
Mehet a natúr joghurt is, tegnap kapott is őszibarackkal, nagyon bejött neki, a Danone joghurtját vettem. Jöhet a túró is (tehén), azt is megvettük tegnap (nagybevásároltunk a CORA-ban és képzeljétek, Lotti már a nagy bevásárolókocsiban ül
nagyon cuki, nézelődik, kapaszkodik
)
Mehet már a csirkemáj is, heti egyszer. Na most, tegnap vettünk, itthon kibontottam, úrééééééééééég, mellette szív meg minden trutyi,hívtam anyukámat, a végén az lett, hogy lefagyasztottam úgy ahogy volt és majd elviszem anyunak, hogy segítsen szétszedni
Szakácskodásban nulla vagyok, húsokhoz nem értek
Valaki adott már csirkemájat??? Le lehet simán fagyasztani? Hogy kell azt egyáltalán adni?
A védőnő azt mondta, hogy 4 zöldség kivételével (gomba, lencse, bab és az ucsóra nem emlékszem már) minden mehet, pl. karalábé és káposzta is, ezeket én még nem is adtam.
Kérdeztem, hogy mennyire ehet már babakekszet vagy kenyérhéját (mert cseszegetett a fodrászom, hogy ő ilyenkor már javában adott ilyeneket a gyerekének, bár ő már állítólag 3 hónapos gyereknek adta a kakaót is
), mert ugye félek, nehogy a torkán akadjon, azt mondta, hogy pici darabokkal próbálkozzunk, ne egy egész babakekszet adjak, hanem törjek le darabokat vagy kenyérből piciket, hát a kenyér nem kellett neki, viszont a banánt kis darabocskákban megette,sőt a túrórudim külső csokiját is
Szóval így vagyunk, bocsi, hogy hosszú lett, de már tök rég nem jöttem és nem tudom, mikor jövök újra
Nem egyszerű most már az élet, persze tündér, hogy így megy meg ügyes, meg a védőnő is nagyon megdícsért minket, hogy mennyire mozgékony (meg se állt 1 órán át Lotti, még a csajra is felmászott
), csak hát nehéz egész nap figyelni rá és ennek ellenére többször eldől szegény.
Ja, megvolt a nagykádban fürdés tegnapelőtt és tegnap, de tegnap megcsúszott és eldőlt és üvöltött, nagyon megijedt, úgyhogy fene se tudja, hogy ma bele tudjuk-e rakni
Mennem kell tovább, teregetek, aztán megcsinálom a sütit, szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Jaaaaaaaa,
Szöszke, te kérdezted a szédülésemet (amúgy hogy vagy, szédülés elmúlt???), nekem elmúlt. Iszok minden nap egy vas pezsgőtablettát, a vérnyomásom továbbra is alacsony és párszor szoktam szédülni, de nem vészes. Anyukám azt mondta, hogy lehet, hogy azért voltam rosszul, mert rá 1 hónapra megjött a mensi, de fene se tudja.
Kávét muszáj innom, mert különben a fejem is fáj, de nem pörgeti be Lottit szerintem, ugyanolyan akkor is, ha iszok, szóval szerintem ihatsz nyugodtan. Én Nescafe 3 in 1-et is szoktam du. és reggel normál kávét sok-sok tejjel és mézzel, muszáj, mert különben egész nap szédelegnék
Na mentem tényleg, remélem tudok azért jönni hamarosan!!!
így eszik
füri a nagykádban