Új privát üzeneted érkezett!

aranyér:
hát többféleképpen jelentkezhet. nekem az a viszketős van. 'nagydolog' után enyhén véres a wc papír :shock: :oops:
szintén elnézést a részletességért.
van akinek bazira tud fájni.

Till, ne is mondd a bálnaságot :? és teljesen kivagyok, lassan totál amorf leszek :D

megyek barinőhöz babázni, szép napot mindenkinek!

Kép
screen
 
 


mrsparis: már csak 86 :shock: :shock:
:D

Monica,
ha időd engedi, a babakelengyés listát feltennéd a gmail-es doksik közé??? :?:

Kép
screen
 
 


Jó reggelt kismamik :) !

Az aranyérhez fűznék hozzá: nekem az első szülés után voltak kisebb problémáim, nem jött ki de mégis olyan érzés volt a nagywc hónapokig mintha egy jó marék üvegszilánkot tojtam volna. :roll:
Borzasztó :(

Én is találtam egy kelengyelistát a neten:
http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=2174

illetve egy olyan webáruházat ahol szerintem jó áron van majdnem minden ami szükséges és 10000 ft feletti vásárlásnál ingyen kiszállítják. Például a pelenkázófeltét a kiságyra messze itt a legolcsóbb és nagyon sokféle van. Én már beregiztem :)
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=index


Szép napot nektek :lol:
anyabebi
 
 

 
 

joreggelt!

screen: Reparon kenocsot ajanlom. Evek ota hasznalom. Bevalt. Patikaban tudod megvasarolni. Elmulik tole a verzes es a viszketes is.

anyabebi: tenyleg jo kis hely, van sok fele cucc. 2 hete voltunk szetnezni az aruhazban. kevesebb a cucc mint a webaruhazban de mindent meg lehet rendelni es a boltbol is szallitanak kedvezo feltetelek kozt. Az eladok szakkepzettek, segitokeszek, nagyon rendesek.

sünciboglya
 
 


Lanyok,

Csak en kemenyedem a mai napon erosebben, vagy ti is? :shock:

sünciboglya
 
 


Anyabebi, nagyon jó az a bébibolt tényleg és jók az árak! Rajtam már olyan vásárlási kényszer van :oops: de anyum most már szabadságon lesz, ha hazaérnek a nyaralásból nekiállunk kiválogatni a tesómék cuccait, hogy mit is kell még venni.

Én is 100 nap alá mentem!!! Olyan izgi!
Tegnapi vendége mesélte, hogy amikor szült pont frontátvonulás volt (szept. elejére volt kiírva) és aznap éjjel tizenhetedikként szült meg, a folyosón vajúdtak sorban a kismamák :shock: :lol: úgyhogy nekünk, mint októberieknek, azt hiszem picit erre is lehet készülni, mert az ősz elég frontos időszak :roll:
Vendég
 


Homokzsákkal kapcsolatba senki??? Aki már szült???
Vendég
 


Screen, apukám is a Reparont használta, tényleg jó, csak Ő későn kezdte!
Vendég
 


Lányok,itt is van egy kelengyelista:

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... e=kelengye

Eszti!
Én még nem is hallottam erről a homokzsákos dologról!!!! :roll: :roll: :shock:
Nekem is mondta a dokinőm,hogy ha októberben lesz hidegfront,tuti szülni fogok!Lehet az a kiírt időpont előtt 2 héttel is! :shock: :shock: :shock:

Sünci!
én nem keményedek az átlagnál jobban! :oops: :roll:

Mindjárt megyek meggyespitét sütni! :P :P :P Küldjek valakinek? :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok lányok!
Már abszolút nem bírlak követni Titeket annyit írtok! Azért majd megpróbálom, de a gép előtt ülés nem esik túl jól, ezért ha nem kell dolgoznom, akkor menekülök innen :) (Milyen jó lenne most egy laptop...)
Csak az utolsó pár hozzászólást sikerült most elolvasnom, és jelentem, nekem is van aranyerem, és nekem a patikában azt mondták, hogy terhesen csak a Sperti nevű kenőcsöt szabad használni (ez nem is minősül gyógyszernek). Persze lehet, hogy a patikus csak a biztosra ment, és egy orvos máshogy gondolja, de azért érdemes megkérdezni tőle.

chardonnay
 
 


Nita! Remélem, hogy párod mostmár kifelé jön... Nekünk is volt már egy tüdőgyulladásos rémálmunk, ráadásul az én férjemet nem utalta be a doki és gyerekadag gyógyszert adott neki. Amikor 4 napja 40 körüli láza volt és félrebeszélt, hívtunk másik dokit, az rendbetette... De nem irigyellek. Baromi nehéz lehet... Mitől lett amúgy tüdőgyuszija?

hajnalocska, szerintem a kilókon ne depizz!!! a cukorra figyelj oda, de én sem hiszem hogy annyira elmaradok a 86 kilótól. Szerintem lassan én is ott tartok, ha nem most... Ha vígasztal, én 25-öt szedtem fel Eliottal, nem volt időm fogyóba kezdeni, de 6 hónappal szülés után csak 4-5 plusz volt rajtam. Pedig tényleg nem csináltam semmit!!! Úgyhogy most sem parázok ezen. Jövő nyárra csinosak leszünk és kész. :)

mrsparis, nekem tettek rá zsákot kérés nélkül. de most máshol szülök, nem tudom ott mi a módi...

aranyér az nekem is van... múlt héten kijött, de szerencsére már megnyugodott. Tavaly volt olyan, hogy fetrengtem éjszaka a fájdalomtól és az ügyeleteket nézegettem a neten, de ilyesmivel ügyeletben nem foglalkoznak... Remélem idén nem jön ki annyira... Ja, amúgy nekem soha nem vérzik, mindig csak dagad, dagad... Néha már nem tudom hova...

Név ügyben meg még mindig nem tudtunk dönteni. PEdig már jó lenne. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem írtam eddig, de a 7végét kórházban töltöttem. :cry: :cry: Így most nem is olvasok vissza mert nagyon fáradt vagyok. :oops: :oops:

Screen
Persze felrakom nagyon szívesen. :wink:

Bár látom Sziszkó belinkelt egyet, de az enyém jobb. 8) 8) :P :lol: :lol:

Valaki kérdezte már nemtudom, hogy ki, hogy Szmeték mért nincsenek a gmailes tábliba. Nos azért mert Szmet egy darabig a rendes tábliban sem volt benne, de majd pótolom. :oops: :roll: :wink:
Vendég
 


Monica!
De ugye jól vagytok?????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi volt a baj? :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Monica, ugye nincs baj?? :shock: :shock:

Sziszkó, nekem jöhet a meggyes!!! Nyami! :lol:

Nézegettem a képeket, mindenki szépen gömbölyödik!
Majd hozok én is frisset. Meg 4D-s képet is.

Tegnap voltunk dokinál, minden ok továbbra is. Vett vért is, majd du. érdeklődhetek, hogy jók-e a májfunkciók.
És már csak 13 nap van a 27+6-ig! Számolom vissza. Utána megcélzom a 32 hetet, aztán a 36-ot, végül a 38-at. Remélem, mindet elérjük.

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Mi most megyünk strandolni, de este citromos-limeos túrótortát sütök :wink:
Vendég
 


Monica, mi történt???
Vendég
 


Judy!
Most lett kész! :lol: Nyisd ki az ablakod,dobom! :oops: :lol: :lol: :wink:

Eszti!
Citromos-limeos túrótorta!!!!!?????? :P :P :P :P :P :P :P
Receptet kérhetek????? :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sünci a Soroksári Auchanban vettük a bodykat és valóban jó az ára és az anyaga is.Vannak fiús csomagok és gyönyörű rózsaszín lányos is. :D


Nitácska párod már biztoisan jobban van,anyós miatt ne idegeskedj
nem ér annyit,hogy felbosszantsd magad.tudom mondani könnyű,de sajnos vannak ilyenek. :(


Sziszkó nekem is küldhetsz meggyes pitét.Biztos nagyon fincsi. :D
Most megkívántattad velem a nasit ezért este én is sütök meggyes rétest :D :D


Kopee ne aggódj még nekünk sincs meg,hogy mi lesz a kicsikénk neve :D :D :D


Monica mi volt a kórházban?Remélem semmi gond :shock:

Bobóbaba köszönöm szépen a belépő kódokat. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok csajok!

Na ma jobb kedvünk van! :lol: Bár Apa elment dolgozni és csak holnap hajnalba jön haza...és ez nem jó! :(

Tegnap nagyon szupi volt az ultrahang, a méhszáj zárt , levették a kenetet. A kicsi "óriás" fiunk már meghaladta az 1 kilót, 1100 gramm-nak írta a gép. Legközelebb augusztus elején megyünk, akkor 4D-t is csináltatunk... :)

Apa nagyon büszke volt a pici fiára. Én meg ahogy csinálta a doki Panti rúgott egyet és én elkezdtem röhögni, mert olyan kis aranyos volt, ahogy pont az UH-ozás irányába tette mindezt, mintha azt mondta volna, hogy hagyjatok máááá'.:D

Én a terhesség előtt mivel PCOS vagyok szedtem Meforalt, napi 3x, az segített a babához is. És arról rögtön le is állítottak, ezért kellene jobban diétáznom.

Monica:
Remélem jól vagytok!!! :roll:


Aranyér, székrekedés:
Hát a másodikat már írtam, hogy van, de rettentően. Aranyeret nem mindig érzem, csak éppen vérzik 1-1 "szenvedés" után. De ahogy olvasom ez a szenvedés nem csak nekem ismerős. Nem tudom ki írta, talán Sünciboglya, hogy kórházban kötött ki, hát nekem is Anyuék azt mondták, hogy lehet egy beöntés segítene. :cry:


Olyan hülye vagyok a dokitól még akartam 1-2 dolgot kérdezni, a fürdést(strandos), terhestornát lehet-e, de elfelejtettem. De azt mondta a székrekedésre, mert már ugye az Elevitet lepattintottam, hátha az okozza a szenvedéseimet a WC-n. Most Gravidát szedek, de nem sokban javult a helyzet...viszont azt mondta, hogy ne szedjem a vitamint minden nap, ill. írt fel egy másik vasat is.

Én ma érzem a gyomromat kicsit nehéznek, meg a pocakomat kicsit feszesebbnek.

:roll:


Na most megyek ebédelni Anyósékhoz, hátha kapok 1-2 epés megjegyzést az alakomra...:D

Sziasztok, szép napot!
hajnalocska
 
 


egyszerűen nem tudok feküdni se anniyra kivagyok :? :( :(

Lányok nagyon aranyosak vagytok,hogy aggódtok!

Hát az történt, hogy szombaton kerti partyn voltunk, és egész nap görcsölgettem,de az időre fogtam. Aztán ültem a széke, és nagyon kellett pisilnem, és mikor fölálltam olyan érzésem volt,mintha becsurgott volna. :oops: :oops: Elmentem a wcre és a bugyimon volt egy nagy vérfolt. :? Felhívtam az itteni nőgyógyászomat és mondta,hogy pont ügyel menjünk be azonnal. Bementünk a kórházba, csináltak uh-t Noellel minden rendben volt hálistennek, de a méhszájam kinyílt. :( Összevartak, és mondták,hogy bent kell maradnom éjszakára. Géepekre raktak minket éjszakára,hogy figyelják a baba szívhangját. Aztán vasárnap este jöhettem haza. Úgyhogy veszélyeztetett terhes lettem. :? :? A dokim azt javasolja,hogy ne menjünk haza, és itt szüljek,mert nem biztos,hogy a repülőút jót tenne. Nem tudom,mit csináljak. :? :? Ákosnak muszáj haza mennie, annyi időt meg nem lehet,hogy külön legyünk.Meg egyébként is, az az otthonunk.
Úgyhogy 7végi Balcsinak lőttek, Charlotte megy csak Párommal, én itthon maradok és pihenek. :?

De pihenni meg nem tudok, mert én nem bírok annyit feküdni. :oops: Pedig tudom,hogy muszáj lenne, mert majdnem elveszítettük a Kisfiunkat. :( :(

Jah egyébként felraktam a gmailre a listát.
Vendég
 


Eszti:

akkor rohamszulesek lesznek a topic-unkban:):):) Hat belegondolva, ha tultelites van szulo anyakbol akkor tenyleg erdekes kis szituk alakulhatnak ki. :(
Juj

sziszko:
meggyesz pite? Johet:) Mar folyik a nyalam:D:D:D

Reparon (aranyer kenocs:)ko
Terhesség és szoptatás idején alkalmazott Reparon kenõcsre vonatkozó vizsgálati adatok nem állnak rendelkezésre. Mivel a készítményben konzerváló anyagként használt fenol koncentrációja jóval alatta marad a gyakorlatban korábban használt fenol oldatok koncentrációjának, nem várható, hogy terhesség és szoptatás idején az anya és gyermeke biztonságát veszélyeztetné.

kopee:
Tenyleg, nekem is ilyen most az aranyerem! Csak dagad dagad, de nem verzik (szerencsere.) Igy a Reparont sem hasznalom most.
Mondta az orvosom hogy sajnos ez terhessegi velejaro, annak is akinek sosem volt, hat meg akinek mar elotte is... :( GOndoltam: KOSZ!

monica:
Korhaz????????? ugye jol vagy!!!!!!!

judy:
en is nagyon szoritok neked!!!!! El fogod erni a kituzott idoket!!!!! :D:D:D

msparis:
huh de irigy vagyok a tortadra! :D

kicsike:
Koszi! Akkor ezek szerint nem mindegyik Auchan-ban van. Mi tegnap este elmentunk a Savoya park-osba, de ott nem volt sajnos. Csak darabra "mert" rugikat lattunk, igaz azok is eleg olcson, 250 ft/db.
Akkor megfuzom apat, vigyen el a soroksariba mert nagyon jo lenne :D:D:D

hajnalocska:
Gratula a szep eredmenyekhez. (latom a te babod is utalja az UH-t) :D

sünciboglya
 
 


Sziszkó, elképzelem, milyen finom lehet... :D Én imádok mindent, ami meggyes. Mostanában a meggyet kilószámra eszem csak úgy, magában.

Aki még sütöget: hogy bírjátok magatokat rávenni? :roll: Én az utóbbi időben teljesen leálltam. :roll: A konyhában csak annyit ténykedek, amennyit muszáj. :oops:
Na, majd ha már nem dolgozok, hátha megint megjön a kedv! :wink:
Vendég
 


Jaj, Monica! Próbálj azért erőt venni magadon. Tudom, hogy nagyon nehéz, de PIHENJ! És gondold át, lehet tényleg jobb lenne, ha itt maradnál...
Nagyon drukkolok, nem lesz semmi baj, csak kíméld magad!

Sünci, köszi a drukkot, aranyos vagy! Minden pozitív energiának örülök, és nagy hasznát veszem! :wink:
Vendég
 


JAAAAAJ MONICA!!!!

most olvaslak!!!!! Ez szornyu!!!!!!!
Kerlek szepen fontold meg hogy megis itt maradtok! Tudom hogy ez igy gaz, de a repulout tenyleg nagyon veszelyes a te szitudban (legnyomas). Anyumnak a 8. terhessege voltam, elottem mindig elabordalt, koraszult a nyitott mehszaj miatt:(:(:(
Uzeni hogy fekudni, fekudni, fekudni!!!!! Maskulonben tenyleg baj lehet.
most tenyleg semmi sem fontos csak hogy a baba ne "csusszon" ki.
Az jo hogy osszevarrtak a mehszajad de kerlek szepen PIHIZZ amennyit csak lehetseges.

Rohadt ez a szitu, en mar 6 es fel honapja fekszem (na jo, 3 hete kicsit lazabb lett a karanten!) de ki kell birni valahogy.

Kuldok neked sok +++++++++++++++ gondolatot :D

vigyazz nagyon magadra!

sünciboglya
 
 


Halihó!!!

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget??? Mert itt is tombol újfent...én már reggel 7 óta takarítok, főzök, vasalok+ gyermeket nevelek-s mindezt egy borzasztó este/éjszaka után. Szerencsére ez csak engem érintett és nem a babáimat. (a nagyot és a kicsit) Kicsit lelkibeteg vagyok ennyi...

most sikerült leülnöm ide, mert átvették egy fél órára a kicsimet az anyósomék, bár üvölt, úgyhogy megyek lassan és hazahozom.
már csak 4 nap és újból látom apuékat egy teljes év után!!!!! hihetetlen hogy megy az idő!!

lányok, én is csatlakoznék az aranyeresekhez. Nekem az előző terhességem alatt nem volt ilyen problémám-székelési úgyértem, mert ugye onnan ered a baj-s kb. az 5-dik hónaptól kezdődött azthiszem és végig tartott. Eszti, ezt sajnos észreveszi az ember, nagyon fájdalmas és kellemetlen és sokszor vérzéssel jár, ahogyan azt a lányok is írták. Egyelőre még nincsenek emésztési problémám az új terhességben, de lekopogom.

Monica: nem sok információt írtál magatokról, aggódunk!!! Ha tudsz írj minnél előbb mi történt!!! Vigyázz magatokra!!!

Nagyon kínoztok az édességekkel. annyira szeretnék én is enni belőlük!!!!

üdv:
betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


monica, tökre megértelek, hogy én sem szeretnék külön lenni a férjemtől, az az otthon stb. De mi lenne, ha vonattal mennél. Mondjuk olyannal, amin van alvókabin, és akkor tudnál végig feküdni? Az nem ráz, nem dobál. Én tuti azt csinálnám... A repülőt kerülném. Főleg, hogy másképp is megoldható. :) De örülök, hogy meg tudták oldani és még időben összevarrtak. :) Pihenj sokat!

Kép
Kép
kopee
 
 


Monica :oops: :(
Hál'Istennek, hogy időben kerültél orvoshoz!!!! :oops:
Mennek az erősítő - héhszájzáró drukkok 1000-rel!!!! :oops:

Sünci,
8. terhesség Anyudnál??? :shock: :oops: Úristen, szegény, min mehetett keresztül, mire Veled megajándékozta a sors!!!!! :cry:
De itt vagy! :wink:

Szegénykéim, aranyeresek :oops:
nekem ilyenem ugyan nincs - van helyette más :? - de az FLP-s aloe gelly ("zöld krém") csodákra képes: kúpot kell formázni belőle és alufóliában lefagyasztani, majd "rendeltetésszerűen" használni! :P
Ismerősöm mondta, hogy tökéletes :P

(én szimplán konyhát nagytakarítok, de már naon unom :? Holnap megyünk szerződni őssejt ügyben)

tillidian
 
 


tilli:

Igen, ez isteni csoda volt! Az elottem levo utolso terhessege utan a korhazban az orvos nagy szomoruan kozolte anyuval hogy soha az eletben nem lehet gyermeke, annyira tropara van menve a mehnyak, mehszaj.

Ahoz kepest ra fel evre ismet terhes lett velem, a mehszajon, nyakon SEMMI hiba nem volt. Fogalmuk sem volt az orvosoknak ezt mivel magyarazzak.....

En ugy hivom hogy Isten ajandeka! :D

Nalam is erdekes volt a szitu! Soha nem estem teherbe, az orvosok is mind azt hajtogattak hogy hatrahajlo meh (iszonyatosan hatrahajlott!!!) meg a hormonhaztartas igy megy ugy es max 1%-ot adnak (forditasban: fabatkat sem!) hogy valaha terhes leszek, ha igen, akkor emegy az 5. es 8. het kozott.

No en igy el is dontottem hogy OK, akkor nem lesz soha gyerek, max lesz kutya. Kutya lett is.

De 34 evesen megis csak rajottem hogy nekem kene a gyerek.....

Akkor estem at a szornyu betegsegen. Hasnyalmirigy mutet(ek), vermergezes, kemoterapias kezeles, 2 honap korhaz, 2 ev labadozas, stb.

Ekkor ismet mondtak hogy nem kene a gyereken nekem sokat agyalnom mert hat ez nagyon rizikos. Pocsek a verkepzesem, ki sem birok egy terhesseget, placentam nem fog fejlodni, stb. VOlt minden nah!

Tavaly mar annyira piszkalt az ugy hogy vegigjartam mindenkit, mondjon mar valaki nekem valami jot. HOmeopatias kezelesek, termeszetgyogyasz, masszazs, raolvasas :D:D:D minden volt szinte.

Aztan talaltam egy orvost aki azt mondta, jovan, probalkozzanak, majd onnan megyunk tovabb ha esetleg csoda tortenne ....

8 honap eltelt, semmi. Utana jottek a hormonkezelesek, 2. honapban babas is lettem ;D:D:D:D

Akkor mar tuti volt hogy ugye lesz verzes, lett is. Kinlodtunk, korhaz, fekves a kezdetektol, de megis megmaradt a babo es szepen novekszik.

Persze vannak most is aprobb gondok, (verszegenyseg szokas szerint; laza mehszalagok, megereszkedett meh, ezert fekves, cukorbetegseg stb.)

De akkor is a kis csoda bennem van!!!

TEHAT le kell szogezzem, csodak voltak, vannak, lesznek!

Mi mindannyian egy ilyen csodat kaptunk es elunk meg a bennunk novekvo baba szemelyeben!
Halat adok Istennek minden ezert!

:)

sünciboglya
 
 


ja meg valamit az aranyerrol (hogy tonkretegyem a szep kis beszamolomat amit fentebb irtam hangulatilag) :D

Szoval nekem egyaltalan nem volt es nincs is szekrekedesem, ennek ellenere is boldogan domborodik kifele a nyomorult aranyerem!!!!!!

Csak tudnam MIERT hivjak aranyernek???? En biztosan mas nevet adtam volna neki..... nem reszleteznem miket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sünciboglya
 
 


tilli:
Erre gondoltal az aloe gellel kapcsolatban? (csak ezt talaltam hazai viszonylatban egyenlore)

http://209.85.129.132/search?q=cache:Li ... en&ct=clnk

sünciboglya
 
 


Monica: ha törik, ha szakad maradj otthon. Nem ér annyit egy utazás bármennyire is fáj, hogy nem láthatod a családod, hogy elveszítsd akit legjobban vártok :!:

Sünci: Te tényleg csodát éltél át. Till-lel együtt. :)

Sütireceptek: le velük :!: :twisted: Ezeket írjátok mától priviben, mert csak a szíveket fájdítjátok :!: Az enyémet legalábbis biztosan.

Nita: anyóssal ne törődj, most csak a gyógyulás számít. A tüdőgyuszit azért csak nem neki köszönheti. :? :roll:

Homokzsák: én nem kaptam anno, a gyerekágyas osztályon csak egy csajnak hoztak amig bent voltam, mert a szülés után annyira nem akartak húzódni a szövetei, hogy úgy nézett ki, mintha még benne lenne a baba. De alapból nem adtak, csak ilyen extrém esetre. Magától szépen le fog húzódni a hasad, ezen ne aggódj!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Monica,

nem semmi, amin keresztülmentetek most! És nagyon nehéz a döntés, hogy mi legyen...a vonat egyébként tényleg jó ötletnek tűnik!!!

Túrótorta pofon egyszerű és tészta nélküli, erre még az is rászánhatja magát, aki amúgy nem sütkérezik és nincs tele szénhidráttal:

500 g túró
1 cs vaníliás pudingpor
20 dkg cukor
4 tojás
gyümölcsök, ki mit szeret (én most citrommal+lime-al csináltam a nagy melegre való tekintettel

az egészet összebotmixerezni, 20 cm átmérőjű formát margarinnal kikenni (én a csatost használom) 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütni és kész!


Ajánlom mindenkinek!!!
Vendég
 


Sünciboglya Te is aztán keresztül mentél egy csomó rossz dolgon :(
Mi is nagyon vágytunk egy babára és végre sikerült :D
Sajnos át kellett élni sok rosszat mire bekopogtatott a boldogság :D :D


Tillidian Ti kivel szerződtök?
Mi is szeretnénk de még nincs eldöntve,hogy hova megyünk.
A 30.hétig végül még van egy kis időnk.Nekünk azt mondták addig megkellene kötni a szerződést.

Monica nagyon vigyázz magadra.Érthető,hogy vissza szeretnél utazni,de most oda kell figyelni mikor mit csinálsz.
Lehet,hogy 1-2 hét szigorú pihenés után vissza utazhatsz.
Kitartás és sok sok pihenés. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Monica, sajnálom amin keresztül mentél, de örülök, hogy időben kerültél orvoshoz és így Noel bent várhatja meg a 40. hét végét! Sok erőt és kitartást kívánok a következő hetekhez! Az nem lenne jó megoldás, hogy a családod utazzon ki hozzátok? (Bár szülnöd így valóban kint kéne és kimaradna a Balcsi is.)

Sünci, minden elismerésem Neked és Anyukádnak a kitartásotokért! Testileg és lelkileg is nagyon megterhelő dolgokon mentetek keresztül. Drukkolok, hogy a továbbiakban minden rendben legyen!

Nita, örülök, hogy a Párod jobban van!

Tilli, nekem is kéne konyhát takarítanom, de még nem vettem rá magam.

Zsrit
Betty, mitől vagy lelkibeteg? Ha gondolod oszd meg velünk, ha segíteni nem is tudunk, talán kicsit megnevettetünk!

Judy, minden rendben lesz, Dominó talán még rá is húz egy keveset.

Hajnalocska, védőnő "kedves" megjegyzéseivel ne törődj, meglátod szülés után fogyókúra nélkül is lemennek azok a kilók, akkor meg azt fogod tőle hallgatni, hogy nem szabadna ilyen gyorsan fogyni (legalábbis én így jártam). Az aranyér kialakulását nem tudom mennyiben befolyásolják a vitaminok, sajnos nekem is volt benne részem a második szülés után. El kellett mennem orvoshoz, aki felírt egy gyógyszertárban kotyvasztott kúpot, amit kb. egy hétig használtam, utána már rendben volt.

Kicsike, Anyabébi, örülök, hogy itt vagytok, érezzétek jól magatokat a társaságunkban!

Sziszkó, meggyes pitét nagyon szeretem, már én is csináltam az ideji szezonban, de azért jöhet megint, nyitom az ablakot... :wink:

Eszti, rengeteget dolgoztál, most már pihizz egy kicsit! A lábdagadás miatt ne aggódj, elmúlik.
Citromos-limeos túrótorta, nagyon étvágygerjesztő már a neve is. Teszel fel képet (vagy elkéstem és már el is fogyott :cry: ?)!
Hasrapakolós homokzsákról úgy tudom, hogy kórháztól függ, van ahol adnak, van ahol kifejezetten ellenzik. Én eddig egyszer sem kaptam.

Kopee, nevet még mi sem választottunk, sőt még gondolkodni sem volt időnk rajta, remélem azért októberig sikerül.

Chardonnay, jó, hogy jöttél! Az igazat megvallva ezt a tempót én sem mindig tudom követni.

Screen, jó babázást! Egy kismama sosem amorf, mindig remekül néz ki és szép formás a pocija, mint mindnyájunké :wink:, az, hogy éjszaka nehezen fordulunk egyik oldalunkról a másikra, nehezen megy a szandink becsatolása az csak a véletlen műve lehet 8) .

Tündér, védőnő elégedett volt veletek?

Zsrit , miért váltottál?

Szilveeaa, jó nyaralást! Mi a múlt héten voltunk a Balcsin. Szerencsénk volt az idővel, mert csak esténként volt zivatar, napközben lehetett fürödni, de azért nem volt túl tikkasztó sem.

Akiket nem említettem azoknak is szép napot, megyek mesélek egy kicsit a fiúknak, aztán még vihar előtt kimegyünk egy kicsit a szabadba.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Monica: Sajnálom ami Veletek történt, drukkolok hogy már minden rendben legyen!!! Nagyon-nagyon vigyázz Magatokra, és próbálj meg tényleg sokat pihenni. Tudom, könnyű mondani...de a kisfiad megér ennyit, nem? Arra nem tudok mit mondani, hogy haza menj-e vagy sem. Én sem tudnám eldönteni. Biztosan nem lesz egyszerű meghoznod a döntést, de abban biztos vagyok, hogy azt fogod tenni, ami szerinted Mindannyiótoknak a legjobb lesz. Kitartás.
bobóbaba
 
 


Sünci: Le a kalappal előtted, meg anyud előtt!
Szisz: Ugye nem késtem még le a fincsi pitéről? :oops: :lol: :lol:
Eszti: Este várjuk a tortát! :D :D :D
bobóbaba
 
 


lanyok, en nem is ertem a Vedonoket, vagy az embereket (anyosok pl) miert piszkalnak benneteket????
A fotok alapjan senki nem hizott el????

A terhesseg ebben a szakaszaban 5-8 kg hizas normalisnak van megallapitva!

Furak az emberek ....

sünciboglya
 
 


Jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
Kitartást a dackorszakos Iliászhoz!
Nem is tudom, én mit fogok csinálni két dacos gyerekkel? :roll:
Lehet, hogy felköltözöm a hegyre a tehenekhez :wink:
Csak óvatosan a takarítással!

Till
Apa legalább a vérvételt bevállalja. Az még mindig az egész baba-projekt könnyebbik része :wink:

Sztercsi
Boldog szülinapot a férjednek!

Nitácska
Jobbulást a párodnak!

Monica
Pihenés!!! És muszáj!!!!!
Hazamenetelt meg halaszd el néhány héttel...

Sünci
Neked se egyszerű. Műtétek, kemoterápia, stb. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Kicsike,Sünci,Datolya,Bobóbaba!
Jut mindenkinek belőle,ne féljetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Küldöm! :lol:

Tündér!
Sorry! :oops: :oops: :oops: :oops: Ígérem legközelebb priviben mennek ezek a sütis dolgok! :oops: :oops: :oops:

Őssejt:Engem a múlt héten kerestek meg telefonon ezzel kapcsolatban.Még ők a legolcsóbbak (állítólag) 200 ezer ft.De 10 havi részletre ki lehet fizetni. :roll: És még ha szüléskor le is veszik és a minta is jó lesz(mert ugye ezt is vizsgálják) még akkor is visszaléphetsz.Nem kell semmit fizetned.
Itt a linkjük,ha érdekel valakit!

http://www.cordbloodcenter.com/hu/

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Köszi Sziszkó! Ez nagyon fincsi volt. :wink: :D
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Vacakol a netem,de holnaptól megpróbálok jönni.

Monica,vigyázz magadra!!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ha mar kajanal tartunk......

Vacsoramat nagy szakertelemmel elkeszitettem. (zodsegleves "csak ugy" se habaras, se semmi bele, egy csopp olaj sem.) Bele egy kis tejfol.
Rajottem hogy a szenhidrat ertek ebbol nem igazan lesz meg, gondoltam eszem egy masodik fogast....
Ki is tettem szepen tanyerkamra egy adag rakott kelt (pulykahusi,gomba,rizs helyett picire darabolt karfiol na meg a kinai kel) Ezt szepen behurcoltam magammal es nekialltam elpusztitani a cuccokat........

IGEN AM!!!!

De a leves felenel (!!!) mar ugy tele voltam hogy szegyen szemre meg a leves is csak kinnal keservvel ment be!
Masodik fogast parom puszitotta el (nem kellett noszogatni :D)

Errol csak annyit hogy a cukordieta elkezdese elott nyugodt lelekkel le tudtam nyomni egy 8 szeletes pizzat..........

Erdekes dolgok vannak... :D

sünciboglya
 
 


üdv mindenkinek a Balcsiról! Tegnapig szuper volt minden, mára a párom bekapott valami klassz vírust, sztem influenza, úgyhogy kidőlt. Rám maradt az ápolás + a két kiskamasz srácának szórakoztatása. Nagyon cukik amúgy, csak egyszerűen nem tudnak mit kezdeni magukkal és akkor megállás nélkül egymáson vagy rajtam lógnak (bár legalább a dackorszakon túl vannak :lol: ) Szóval kissé leamortizálódtam, de remélem ennek az lesz a jó oldala, hogy elkerül a bagolykór, ami két napja ismét elért. Rettenetes, hogy éjszakánként csak forgolódok - SOHA nem gondoltam volna, hogy ez ennyire sz.r! :evil:

Monica, ANNYIRA sajnálom, ami veled történt!!! Vigyázz magadra nagyon!!! Kopee vonatos ötlete nem rossz, ha már minden áron haza szeretnél menni... Én is csatlakozom a sok ++++++++ küldőkhöz!

Nita, párodnak további jobbulást!!! Anyóst remélem lerendezted!

Sütögetős lányok: le a kalappal, én most ledőlök asszem, a srácok kicsit lehiggadtak...

Jóga: képzeljétek, én meg találtam táncos kismama jógát, ami nagyon feldobott, mert én ezer éve táncolok és baromira hiányzik. Hamarosan kipróbálom, nagyon kíváncsi vagyok. Ráadásul most olvasok egy könyvet a magzatok anyaméhben töltött idejéről - hihetetlen, mennyire kialakul már most a személyiségük és mennyire hatással van rájuk az, hogy mi miket és hogyan csinálunk. A táncot pl. kifejezetten javasolják (gondolom azért az ésszerűség keretein belül).

Kép
szilveeaa
 
 


Süncikém,
ha valaki, akkor Ti igazán megérdemlitek ezt a Csoda-babát!!!! :oops: (Tudtam, hogy küzdöttetek, de azt nem, hogy ennyit :shock: - őszintén csodállak, és együt örülök Veletek a Babónak! :D )

Kicsike,
ez itt a reklám helye :lol:
A www.hepinet.hu honlapon szerződtünk, ők a Krio Intézet partnerei. (júliusi akciójuk: szerződéskötéskor 25e, ez a vérvétel-táska ára, és összesen 100.000 lesz!!! Amúgy 149 lenne, de júliusban -20e, és ezen kívül 25e Ft-os 4D kupont is adnak :wink:
Ez az ún. "klasszikus" csomag, ami azt jelenti, hogy innentől 15e évente, ameddig tároltatni akarjuk. De nekünk most ez éri meg...(Bocsi az OFFért, Többiek! :)

Szilveeaa,
gyógyulást a Párodnak!!!+++++++++

Monica,
gyere majd, ha jobban leszel, nagyon aggódunk Értetek! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.07.07 19:39-kor.

tillidian
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi van ma de az én pocakom is feszül és fájdogál, olyan nehéz érzésem van.


Paris
: a vaniliás pudingot nem kell megfőzni csak belekeverni a masszába?
A homokzsákról: nem emlékszem pontosan de úgy rémlik kaptam én is a hasamra. Mikor hazajöttem akkor a nagymamám tukmált rám borzasztó csípő és hasszorítós bugyikat és közben azon sopánkodott hogy soha nem fog a hasam visszamenni. Persze visszament bugyi nélkül is. :)

Sünci
: Pont ma mondtam a páromnak, hogy az a furcsa a terhességben hogy nem vagyok éhes és mégis iszonyat mennyiséget magamba bírok tömni :) Persze ez mellett konyhamalac is lettem-válság van gyerekek semmit nem dobunk ki :))

Ma voltunk a ikeában és ráálltam ott egy mérlegre de tuti hogy elromlott mert 2 hete a védőnőnél voltam 65 kg és ez a dög most 68-at mutatott, de szerintem csalt. Bosszúból vettem a babámnak kádat, takarót és textilpelust de csak piros mintás volt. Sebaj uniszex gyerek lesz a kisfiam :).

A sütikből én is kérnék

:oops:
anyabebi
 
 


Anyabébi,
tetszik az ilyen bosszú :lol: :lol: :lol:

Én most kaptam (illetve Lencsi :D ) 30 db textilpelust, Nagybátyám piacolta 220-ért darabját :P Vadisújak :D

tillidian
 
 


Koszonom tilli, meg mindenki aki elolvasta a tortenetemet !

Azert gondoltam hogy leirom mert igy erot merithet mas is az en tortenetembol:) Remelem sikeresen :)

anyabebi:
a bosszu!!!!! Ez tetszett :D Egyebkent 68 kg az semmi......en eppen 80-nal "hajokazom" eppen...... :D A bojler...... (Hajdune Bojler Boriska)

Megyek, huzok egy lóbõrt :D

Joejt!

sünciboglya
 
 


jó reggelt!

Most én jártam úgy, hogy ébredtem, de nem tudtam visszaaludni. :? Fene bele!

Datolya: központi védőnőnél voltam, csak a szokásos beutalókat adta ki és rögzítette a papírokról az eredményeimet. Kicsit tele a nem létező tököm, hogy időpontra hívnak (direkt megbeszéltem vele, hogy olyan ip-ot adjon, hogy ne kelljen várnom, mert a fiamat nem nagyon tudom másra bízni- ezért adta a reggeli rendelési ip-ot, azzal a felkiáltással, hogy akkor senki sincs és nem kell várnom) erre bemegyek a váróba és legalább 6-an vártak előttem sorba. :shock: :evil: :evil: Több, mint fél órát vártam, mire egyáltalán bejutottam hozzá, aztán még tököltünk a papírokkal. Ennek mi értelme???? Ha úgyis van magándokim, akkor mi a ...nek szülés előtt védőnő???? Nem lehetne ezt valahogy ésszerűsíteni? :shock:

Kicsike: mi Sejtbankhoz megyünk. Ott vettettük le a fiamét is, rugalmasak voltak és kapunk kedvezményt, mint meglévő ügyfelek. És itt 20 évig tárolnak, utána lehet hosszabbítani. Remélem ezt a népszerűsítést olvassa egy Sejtbankos ember és további kedvezményekre számíthatunk. :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!
Jó időbe telt, mire elolvastalak Titeket!

Nitácska! Párodnak jobbulást!

Mónika! Tényleg pihizz, semmi nem ér annyit, hogy bármi bajotok legyen. A vonat tényleg jó ötlet :)

Anyabébi! Tényleg jó kis bosszú, szerintem a következő mérlegelésnél, nálunk is ez lesz...

Sajnos nagyon meg tudom érteni az aranyeres problémákat.

Till! Hogy vagytok?
pocok001
 
 


Sünci, benneteket is megrángatott már a sors! Minden tiszteletem a tiétek, hogy nem adtátok fel, és nemsokára érkezik a Jutalom! Nagy drukkolok, hogy minden rendben menjen! De nem is lehet másképp!!!

Eszti, ez tényleg nem olyan bonyolult. Lehet, hogy kipróbálom! :wink:

Datolya, köszi!! :D

Szilveeaa, remélem a párod jobban van már!

Tegnap hívtam a dokimat, és képzeljétek, teljesen jók a májenzimjeim! Pedig nem is éhgyomri vérvétel volt, és még így is jó!! Olyan boldog vagyok! :D

Tettem fel 4D-s képeket a gmail-re. Jobb híján a tv-t fényképeztem, mert sehogy nem tudtam a dvd-felvételből kiszedni képet, úgyhogy lehet, hogy nem tökéletesek, de Kismackó az! :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: