Sziasztok!
Süti nem titok, ügyfélszolgálaton dolgozom. Autószervízben hozzám jön az ügyfél és én továbbítom a problémákat a szerelő felé. Nem hangzik bonyolultnak, de rohad nehéz tud lenni. Ma is annyi idióta volt és veled veszexik és nem küldheted az a....ába. Pedig időnként olyan jó volna.
Baromi összetett, érteni kell az autókhoz, de az emberekhez mégjobban. És fizikailag is sok rohangálással jár, szóval korántsem ülő munka. De bírom, nem ezzel van a gond, csak a hozzáállással. És a szerelőkkel nagyon jól kijövök, sőt. Imádom őket. 3-ójukkal nagyon jóban vagyok.
Szóval ma is nagyüzem volt, nagyon nagy, de szeretem csinálni.
És mint hetekkel ezelőtt írtam, maximalista állat vagyok. De nyugi, tudom hol a határ és utána egy lépéssel meg is állok!
Ma már eldöntöttem, hogy ha ez a pillanat napközben jön el, hát felálok és teszek rájuk, oldják meg.
Ma főnököm kitalálta, hogy fél 5-kor értekezlet, nekem meg 4-kor lejár a munkaidőm. Mondtam is neki, hogy dolgom van. Erre megkérdezi, hogy mi dolgom? Közöd? 4-kor lejár a munkaidőm, utána oda megyek ahová akarok. És különben is el lehet felejteni, mert soha nem tudok időben lelépni és a múltkor se értem oda a dokihoz fél 5-re. És már egyre sűrűbben kell mennem, 20-án is, 22-én is ez van.
Az a furcsa, hogy a fiúk csak magukban, meg így egymás között puffognak, de én meg is mondom neki és abban a stílusban, ahogy leírtam. Sajnálom, ez vagyok én. Ha jobban belegondolok, még nem volt olyan főnököm, akivel ne vesztem volna össze. Volt ajtócsapkodás is.
Amikor 2 éve felvett, neki ezt el is mondtam és meg is kérdezte, hogy lehet egy főnökkel összeveszni. Komolyan amiket mondtam.... Soha nem gondoltam, hogy felvesz, de akkor annyira minden mindegy hangulatban voltam. És kellettem, aztán amikor valami papírt alá kellett írnom, mondtam, hogy oké, de előtte tudnia kell, hogy volt munkaügyi perem. Már tudta, mert persze utánakérdeznek az embernek. Akkor nagyon jól esett és jóban voltunk, mostanában kezett el megváltozni.
Na tessék, megint jó hosszú voltam.
Mabe, köszi, jól vagyok, mármint rohamom nem volt, csak nagyon nehezen lélegzem és a legrosszabb a gyomorsav. Nem segít a gyógyszer sem, a háztartási kex sem. Napról napra rosszabb.
És az éjszakák... 3-4 felkelés minimum, ami annyit jelent, hogy 0-1 óra közötti fekvés és háromnegyed 6-kori kelés között. Nem mondhatni, hogy kipattanok az ágyból.
Manó, jó nagy baba már most is öcsi.
Andi, az ágy nekem is tetszik, de a bútorlapos megoldás nem szimpi. Így, hogy fenyőből lesz, tuti nagyon jól fog kinézni, nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz.
Anna férjednek jobbulást!
Rita, engem csak egyszer, bár még csak 28-nál tartok.
Brumi, csúszdával jól betaláltatok, gondolom be se lehet könyörögni, de nem kell állandóan a 35 fokban játszóta menni...
Móka tök jó, hogy így beszerezted a ruhákat én sem szeretek vásárolni.
Peppino
, mondtam is páromnak, hogy nekem a védőnő eleve nem szimpi, de ha ezt eljátssza leordítom a lábáról. És mint emléxem nem Te voltál az első, akivel ezt eljátszották.
Viki ne is törődj vele... nem olyan fontos, látod, ki is ment a fejedből.
Floranan, csak nem jön annyival előbb Csokika.
T-pk, reméljük két Angyalka szófogadó lesz és még bent maradnak.
Remélem senkit nem hagytam ki, de ha mégis sikítsatok.
Madar mi a helyzet? Nem sokat írtál és tényleg, én is hiányolok képet amin látszódsz Te is.
Csunyeszkáról, Zsófiékról,Babókáról híreket!!!!
Kriszta megvagy???