Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem is tudom mit írjak,hihetelen ez az időjárás!
Nálunk már csak egy kis jég esett de Nyéken anyósoméknál a ket teljesen tönkrement a fóliával együtt.A múlt héten befejezett új csatorna is megadta magát egy-két helyen.Ehhez képest egy komplett tetőcsere...Még szerencse hogy nem palatetőjük volt!

Koda,Emese!

Utólag is nagyon sok boldogságot a gyerkőcöknek!!!

Kedden voltam az uh-n.Nem sok jóval biztattak mert képzeljétek hogy van egy nyúlványa a méhlepénynek ami még mindig a méhszájnál van.Szóval nem egy normális alakú lepény és talán e miatt is van hogy a baba se tud befordulni,még mindig csücsül.Egyébként köszöni szépen jól van de én teljesen kivagyok emiatt.Tudom hogy ha császár lesz az a mi érdekünket szolgálja de valószínűleg az elhalt terhességeim utáni abortuszok miatt annyira félek a műtéttől hogy el nem tudom mondani.
Annyira szeretném ha megfordulna,mindig simizem és beszélek neki!

Betti!

Előre is köszi,majd egyeztetünk!

Forgi
forgi

Sziasztok!
Mától megkezdtem a nyári szabadságomat így többet tudok majd köztetek lenni.

Panka!
Nagyon sajnálom ami veletek történt.

Ezt az időjárást én a tanfolyamon vészeltem át. Ott, és itthon is csak az eső esett, de a szüleimnél teljesen letarolta az udvart.A sok virágot, gyümölcsöt mind elverte a ping-pong labda nagyságú jég. A fű fehér lett a sok jégtől.Egyébként ők Szirmán laknak.

Utólagosan szeretném köszönteni azokat akiknek Szülinapjuk, Házassági évfordulójuk volt!
Gratula azoknak akik vizsgáztak!

Majd jövök! Sziasztok!
riki

Lányok!
Tudom, mindenki szomorú a jég miatt-nekünk is van kárunk-de én csakazértse vagyok szomorú, ugyanis SIKERÜLT a rutinvizsgám.

Anita!
Ha megjöttetek szólj, hogy összehozzuk a randit, van másfél szabad hetem.

Melinda
adnilem

Sziasztok

Panka, ha szükség lenne a helyreállitáshoz két kézre, vagy valami másban kérlek hívj, vagy irj mailt, ICQ-t

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Ditta!
Remélem jól sikerült a vacsora. Nekünk is jól jönne már valami ilyesmi. Bár én már annak is örülnék, ha aludhatnék több órát egyfolytában. A kép tényleg rémisztő, ilyen volt élőben is?

Emese!
Azért így mégiscsak jobb, és a húsleves tényleg nem megy kistányérból! Remélem a fóliázást sikerült megoldani, mert nem kímél minket az idő. Sajnos én nem ismerek tetőfedőt!

Forgi!
Nagyon sajnálom, hogy nem alakult eddig jobban, de még van három hónap. Fel a fejjel.

Mi ma megint esküvőre megyünk. Szegényeknek elég rossz az idő.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kedves Forgi!
Ne félj, ne aggódj, megfordulhat még a babád, de ha nem akkor sincs nagy baj, én mindkét drágaságomat császárral szültem, sőt a barátnőm most várja a negyedik babáját és mind a három császárral született neki.Szóval én az első császár után-pedig az elég nehéz volt-úgy voltam vele, hogy nem bántam volna, ha a második is az lesz.Lehet, hogy nem is olyan rémes, ha siketül megúsznod a vajúdást. Azonkívül faros babát meg lehet simán is szülni. Szóval ne nyugtalankodj, így vagy úgy, de minden rendben lesz.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Segítséget kérnék tőletek. Én nem vagyok már egészen miskolci, onnan származom, a szüleim ott élnek, én már nem. Viszont nyáron sokat leszünk ott. A babaúszással vagyok gondban: egy hónap szünet lesz a babaúszásban, de itt Budapesten talán lesz hova menni, ahová bátran beviszem a babát. Nem szeretém, ha a merülést elfelejtené. Miskolcon van olyan hely, ahová nyugodtan lehet menni hét-nyolc-kilenc hónapos babával? Amiket ismerek: a Selyemréti (volt Augusztus 20.) Strand, Tapolca, de irtó régen voltam bármelyikben is, nem tudom, mi változott... Vagy inkább a környező tavakba? Mennyire tiszták? vagy van olyan babaúszás felétek, amiben nyáron sincs szünet, és egy-két hétre bekapcsolódhatnánk? Köszi a válaszokat.
Fulescsacsi

Sziasztok!

Kicsit összeszedtem magam én is. Az autónkon megszámlálhatatlan horpadás, anyuéknál minden tönkrement, de az élet nem állhat meg. Szerencsére anyuék is beletörődtek, már nem sír anyukám egész nap, és ez engem is megnyugtat. Van fedél a fejünk fölött. Nem tudom jártatok-e mostanában Mályiban. Hááááát ne tudjátok meg mi van ott.Kép Az a rengeteg fóliás ház...Kép Az ember szíve összeszorul.KépKép És nemhogy sütne a nap, még tegnap rátetőzött az eső.Kép

Panka!
Tudom kisebb gondod is nagyobb most a netezésnél, de ha olvasod jelentkezz légyszi, hogy mi van veletek!Kép

Más!

Köszönjük mindenkinek az utólagos köszöntést.Kép

Ditta!
Végre egy jó hír emellé a sok rossz mellé.Kép Én csak a tapasztalatomat írtam le, de örülök, hogy végre aludt a kicsi fiad!Kép Jólesik ha megfogadják az ember tanácsát, hiszen tapasztalatom van egy kicsi a 3 lány után.Kép

Melinda!
Hatalmas gratula!KépKépKép

Forgi!
Én is csak bíztatni tudlak. Tudom sovány vigasz, hiszen én is bele voltam betegedve, amikor megtudtam, hogy Dóri császáros lesz. Ő sem akart megfordulni.Kép Egy ideig még bíztunk a sima szülésben attól, hogy faros, de aztán a fejméret miatt elvetette a dokim a spontán szülést. Szerintem próbálj meg belenyugodni, hiszen a ti érdekeiteket szolgálja.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betti!
Sajnos a ház jelenleg sincs lefóliázva, már szinte minden helység beázott.
Még senki sem jött ki, sem a tűzoltóság, sem a kataszrófavédelem,sem a biztosító. Kép

Forgi!
Ne aggódj, még van idő! Kép

Ma megtartottuk Ádi születésnapi partiját.
A ház ugyan kicsit káoszos volt, a beázások miatt, de a buli jó volt.
Volt sok lufi, dekoráció, anyukám álltal készített torta:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1870&page=4&image=54129
mini torta-tüzijáték:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1870&page=4&image=54130
és természetesen az ajándék bontás:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1870&page=4&image=54131
kisvonatot, hintát, nadrágot, cipőt kaszíroztunk. Kép

Üdv:MSE

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

Remélem lassan minden helyreáll. nekünk a telkünk Nyéken van, gondolom nem kell elmesélni mi lett vele meg az elültett dolgokkal........Már mi is beletörődtünk....

MelindaKép
nagy.nagy gratula a rutonvizsgádhoz!!! csaka töbii is ilyen jól menjen!!Kép

ForgiKép
Látod!!Kép mennyien szültek császárral és mindenki milyen jól van és milyen szépek a gyerekekKép Ezen ne izgasd maga! De azért beszéld meg vele minden nap, hátha szót fogad!!KépKép

Kata,DittaKép
Én is kipróbáltam az éjszakai altatást kevesebb cuccban és láss csodát, olyan édesen durmolt Marci reggel 8-igKép Köszi Kata!!!Kép

DittaKép
Brutális a kép, amit felraktál...De a kertetek még így is gyönyörűűűűűűűKép

EmeseKép
Annyira szép a torta!!!! Én is akrooooookKép De Ádi biztos mind megette!!KépKép
Több kép is van??? Mert akkor majd megnézem!

BettiKép
Az esküvő milyen volt?? Azért az idő is helyrejött...Végre!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda, Ditta!Kép
Lám milyen jó a vénasszony a háznál...Kép
Nekem Dóri már egy pár napja csak egy szál pelusban alszik.Kép

Koda!
Telek:Kép

Emese!
Azt a vonatot tedd el jóóóóóóóóóóóóó mélyre.Kép Dórinak is van ilyen, de az agyunkra megy a hangja.Kép Sőt ő már arra is rájött, hogy ha alul átkapcsolja, akkor egyfolytában szól.KépKépKép Különösen apát idegesíti, ilyenkor jó érzés megkérdezni, hogy ki is vette neki? Ugyanis az ő szüleitől kapta...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Viharkárosultak!
Kép Olyan rossz ilyen dolgokat olvasni. Remélem mindenkinek rendeződnek a dolgai és a biztosító fizet rendesen. Ha bárkinek tudunk valamiben segíteni csak szóljatok.

Kata!
Ki az a vénasszonyKép?

Emese!
Jók a képekKépIlyen kisvonatunk nekünk is van. Dorka imádja bekapcsolja és táncol rá. De ez nem újdonság, mert még a harangszóra is táncizikKép Ő még nem volt olyan ügyi mint Dodo és azt a gombot csak nézegetiKép

Ditta!
Akkor alvással minden rendben? Rövid emilemet megkaptad?

Betti!
Ti csak állandóan esküvőkre jártok? Én úgy mennék már egyre, de az ismerőseim valahogy nem akarnak házasodni.

Melinda!
Gratula a rutinhoz, csak így továbbKép

Forgi!
Van még időd megfordulhatKép Császárt én is alátámasztom hogy túl lehet élni. Nem hiszem hogy ettől kevésbé kötődünk egymáshoz DorkávalKép

FülescsacsiKép
Először is üdvKép
Leírom amit én tudok. De majd a miskolciak pótolnak ha valami baromságot írok. Illetve kiigazítanak.
Babauszi van Tapolcán a strandon, emlékeim szerint szombat reggel. Amit arról hallottam, hogy egy kicsit rossz a folyosón öltöztetni a babákat, bár már itt a nyár.
Volt egy babaúszás a Jezsuita Gimiben, de megszünt. Kriszta, Kata, Panka tudtok vmi változást?
Ha mobilak vagytok van még Tiszaújvárosban és Szikszón is babaúszás. A szikszóit ha gondolod szívesen megérdeklődöm, hogy nyáron van-e. Régen ide bármikor be lehetett csatlakozni.
A tapolcaihoz megkereshetek egy telefonszámot.
Selyemrétire és környező tavakba én nem mennék szívesen Dorkával.
Remélem segít valamit, bár így végiggondolva nem sokat segítettem.

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Hű, Kata hsz-a után kicsit visszaolvastam, aztán szörnyülködtem. Az én családomban senkit nem ért kár, a legnagyobb probléma még a bátyáméknál van, akiknek autója kicsit behorpadozott, de semmi más. Apukámék Bodótetőn voltak a kertben, ott semmi jég nem volt, ahogy Lyukóban sem... Borzalmas volt olvasni, nekünk nincs tévénk, nem hallottam, hogy ennyi kár esett.

Marika! Köszönöm! Már az is megnyugatató, hogy egyáltalán esély van rá, hogy tudunk majd menni. A szombat reggel jó, most is akkor járunk. Autónk nincs, de Szikszóra azért egész könnyen ki lehet tömegközlekedni is, nem? Tiszaújváros azért már macerásabb. Köszi a telcsiszámokat előre is!
Fulescsacsi

FülesKép

SziaKépKép

Babaúszás tapolcán a barlangfürdőben is van. Erről Emese tudna többet mondani, ő már volt ott. Igaz Ádi beteg lett a huzat miatt.....De azért meg lehet érdeklődniKépKép
Telefonszámot tudunk adni, ha érdekel!!

Megnéztem Szabiról a képeket!! Azt hittem megzabálom! Tünemények kiskrapek! GratulálokKépKép

Forgi!!!
Láttad!!?? Fülesnek hordozó kendője van!!! Abban hordja SzabitKép Lehet, hogy tudna segíteni neked esetleg. Csak eszembe jutott a kép nézegetése közbenKép Gondolonm nem baj Füles??KépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Fülescsacsi!
Sajnos du. nem volt több időm, hogy részletesen írjak neked, de látom a lányok már megtették.
Én sem tudok többet mondani.
Amire mi jártunk az tényleg megszünt, de semmi többet nem tudok róla.
Szerintem biztos találsz helyet ahová járhattok.Kép

Marika!
Ki, ki? Hát én!Kép
Tudod mennyire zavar, hogy a formád még mindig nálam van???? Mi egyeltalán nem járunk felétek, postára meg marhára nem merem adni, mert a szalvétás topicban olvastam, hogy az egyik topictársunknak ripityára törve érkezett meg, pedig bélelt borítékban volt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Emese!
Ádinak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kisvonathoz nekem is volt szerencsém! KépKépKép
Lili is fel fedezte a kis gombot az alján.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Kedves vénasszonyKép
Hétfőn megyünk az egyetemre Dorkával, szerintem előttetek megyünk el. Ha nem gond és ráérsz akkor fel tud ugrani érteKép Részleteket ha neked is jó, megbeszéljük.

Puszika, Marika
Hriczom

Jó reggelt mindenkinek!

Hangulatom pocsék, természetesen esik...Kép
Mikor máskor, ha nem hétvégén? A depimet fokozza a tegnapi nap borzalma...Kép
Szóval tegnap reggel arra ébredtem, hogy be van dagadva az arcom, és fáj!!! Két évvel ezelőtt a megyei szájsebészetén kellett kiműteni az egyik bölcsesség fogamat, mert nem tudott rendesen kinőni. Akkor is jól megszenvedtem, (rémesebb, mint a szülés!)és örültem, hogy többé nem lesz vele gond, és tessék, annak a helye gyulladt be. Irány a kórház, ismét megkínoztak!Kép
Mondtam is a dokinak, hogy van ez, hogy nekem még az is fáj, ami nincs?! Hétfőn kell visszamenni megint. De mostmár úgy néz ki, megmaradok!Kép

EmeseKép
Jók a szülinapi képek!!!! A vonathoz nekem is lenne egy-két keresetlen szavam...KépKép
A lányom is kapott olyat 2 éve, de már nem érdekli, jó mélyre elsüllyesztettem a szekrénybe, majd a kicsinek vesszük elő, neki nagyon tetszett!

BettiKép
A vacsora jól sikerült. A valóságban még rémisztőbb volt a helyzet, mint a képen! Esküvő jó volt? Mi is szivesen mennénk már, de senki nem hajlandó házasodni a rokonságban! Pedig épp nmost számoltam össze, hogy van 2 fiú és 3 lány (20 és 30 év között) akik még előtte állnak, de nem akarnak esküvőt.

MarikaKép
Rövid emilt megkaptam, hát megint jól belehúztál!KépKépKép

Szegény Panka, biztos sok a tennivalója, nem jelenkezik mostanában!

Lányok! Mentek ma szavazni? Én igen!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Koda! Köszi a bókot, Szabolcsom is köszöniKép. Még a legutóbb készültekből nem is tettem fel, pedig még jobbak. (Miskolcon is készült róla egy zsáknyi, de talán csak a vár az, ami jól felismerhető. Amúgy a szüleim a Tizeshonvéd közben laknakKép.) Úszásról: legközelebb a Kalákára megyünk haza, július 7-12 között kellene nekem egy jó kis úszó hely. Várom a telcsiszámokat, akár priviben is. Köszi!
Fulescsacsi

Koda!
Termélszetesen én is viszek kóstolót a tortából, ha otthon vagytok.
Ádi nem nagyon evett belőle, csak egy-két falatot, mert előtte anya megtömte levessel, rántott hússal és kruplival.
van még néhány kép a partiról, de inkább a károkat fényképeztem, mert kell a dokumentáció. Kép

Kata, Marika, Magdi!
Ádi is élvezi a vonat által keltett hangzavart, és rázza magát a vonat dallamára. Engem egyenlőre még nem izgat,de ha megunom, kiveszem az elemet. Kép

Fülescsacsi!
Mi voltunk tapolcán a barlangban babaúszáson, de voltak gondjaink.
Pl. a gyerekeket az előtérben kellett öltöztetni, és az huzatos,Ádi jól meg is fázott. Szerintem a víz nagyon meleg volt, majd 40 fokos, és elég sokan voltunk (úgy 30 baba + 2 fő/baba 2 medencében).Azért a számot megadom: 70/336-7833 Bogdányi Szabolcs.
Én a Tizeshonvédon lakom, majd találkozhatnánk, ha hazajösztök.

Ditta!
Foggal nekem is volt hasonló kalandom. Jobbulást kívánok!

Üdv: MSE

mse173

MSEKép

Várlak szeretettelKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Marika!
Reggel megyek a vízműhöz, de utána itthon vagyok. Úgy csinálom itthon legyek ha jöttök. Csörögj majd!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Annyira drágák vagytok,olyan jól esett a biztatás!!!

Fülescsacsi!

Tényleg adhatnál pár ötletet a hordozókendő használatához mert annyira béna vagyok.A fiammal sikerült egy párszor magamra kötni de már nem megy.Szeptemberben születik a tesó és szeretném kihasználni,az első időkben biztos hogy jobb mint a kenguru.Ugye a II-es Klinikán szültél,onnan ismerős a neved?Gergő is ott született 2002-ben de a második baba már itt Miskolcon fog.

Forgi
forgi

Sziasztok!

Forgi! Jaj, olyan béna vagyok, véletlenül bezártam azt az ablakot, amiben éppen írtam a kendőről, de asszem egyszerűbb, ha talizunk, amikor otthon vagyunk, és akkor megmutatom, ami érdekel. Na, én sem vagyok az a kendőfenomén... Amúgy, igen, a kettesnőin szültem, remélem, fogok is még ugyanott.
Fulescsacsi

Sziasztok!

Láttátok, hogy listavezető lett a topicunk?Kép

Ditta, a kép brrr, de a kertetek csodaszép! Remélem a miénk is hasonló lesz 1-2 év múlva. Fogad jobban van? Ismét megkínoztak a kórházban?

Forgi, azt hiszem a kismamalap.hu-n láttam olyan linket, hogy hogyan fordítsuk meg a babánkat. Esetleg kukkants be oda, hátha...

Adnilem, gratulálok a rutinhoz! Akkor már csak a forgalom van hátra? Szorítunk!!

Kata, nyugodtan írhatsz még ilyen jó ötleteket!Kép Én is próbálom magamban elraktározni, bár kérdés, hogy mikor szükség lesz rá, eszembe jut-e?Kép

Mse, jó, hogy a kár ellenére ilyen szépen sikerült Ádi első szülinapja. Az a torta naggggyon guszta!Kép És a lufi is tetszik. Ezt sima, mezei boltban lehet venni, vagy csináltattátok?

Marika, látom élvezed a szabadságot vizsgák után!Kép Én is így vagyok vele, de a vasalnivalóval még mindig nem értem utol magam.Kép

Panka, láttuk a házatok már szépen készül, reméljük mielőbb kész lesz!

Szia Fülescsacsi! Jössz majd máskor is?

Mi is megyünk hétvégén esküvőre, de talán már írtam is. Igaz még se ajándék, se ruhámKép Na, de talán MA!!

Szép napot Mindenkinek!

Dodus

Ui.: Lányok, úgy rohan az idő! Képzeljétek, jövő héten már AFP-re kell mennem!

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép

Majd számolj be mindenről!!!! De jóóóKép karácsonykor igazi kis manótok leszKépKép

DittaKép
Én is érdeklődök a fogad (helye) hogyléte iránt!! Jól vagy már??

FülesKép
Én meg Emese mellet lakom, így akár minitalit is szervezhetünk, ha jösztökKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jól esett, olyan aranyosak vagytok.Kép
Tettem fel egy pár fotót a kertről és a tetőről. Ha minden igaz, szerdára teljesen kész lesz az új tetőnk. Még szerencse, hogy volt egy kis spórolt pénzünk, akinek nincs semmi tartalékja nem is tudom, hogy mit csinál ilyenkor. Mert a biztosító biztos nem fogja egyhamar utalni a pénzt, addig meg szétázik mindenük. Meg hát a pénz, amit a biztosító ad, nálunk még a tetőt sem fedezi, és akkor még ott van a festés. 1 helyiség van (a folyosónk), ami nem ázott be, meg kívülről is újra kell festeni az egész házat. Pedig még nincs másfél éve, hogy festés volt.
Látom mást is ért kár rendesen, sajnálom.Kép

Most van egy kis időm megpróbálok visszaolvasni.Kép

DittaKép
A megyeiben vannak uh szakaszisztensek, elvileg ők csinálják az uh-ot. De persze van akinek a saját dokija.
Keresztelő, a fotók alapján gondolom, biztos jól sikerült. Nagyon szép templomotok van.
Viharról a fotó "jó".
Fogad helye hogy van?

EmeseKép
Anyukádéknál mi újság? Itt az utcában még tegnap is jöttek a tűzoltók az egyik házat fóliázni.
Örülök, hogy azért a szülinapi party jól sikerült.

DodusKép
Hol dolgozik a férjed? A József Attilán?
Jól vagytok?

MarikaKép
Gratu a vizsgákhozKép, most már gyere gyakrabban.
Látom talizni akarszKép, jó lenne, én már kíváncsi vagyok Dodus pocakjára.Kép

RikiKép
És meddig tart a nyári szabadság?

MelindaKép
Gratulálok a rutin vizsgádhoz.Kép Mikor lesz a többi?

FülescsacsiKép
Üdv köztünk.Kép Elvileg Kalovits féle babauszi is lesz nyáron is, csak még nem tudom, hogy mikor indul újra. Ti Pesten milyenre jártok?
A Barlangfürdőt, Strandokat, tavakat nem ajánlanám. Gyerekorvosunk egyedül a mezőcsáti strandra mondta azt, hogy oda be merne vinni kisgyereket.

Mostmár remélem gyakrabban tudok majd jönni, igaz ma és holnap egyedül leszek a mesterekkel.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka, de jó, hogy itt vagy! A képek alapján a házatok és a kert: KépKép De azért jó, hogy tényleg volt tartalékotok és így gyorsan kész lesz az új tető!Kép Egy picit már jobb a kedved is, ugye?
Kíváncsi vagy a pocimra? Épp szombaton kaptam meg egy deszka típusú ismerőstől, hogy már jó nagy a pocim.Kép Az övéhez képest az enyém alaphelyzetben is jó nagy.KépKép Szerintem meg egyáltalán nem is olyan nagy. Persze már látszik kicsit, de szerintem pont jó.KépKép A hétre akarom magam bekunyizni Kerchnerhez egy uh-ra.Kép

A férjem a 16-os autójavító udvarában dolgozik, de hátulról is meg lehet közelíteni, a Szendrey utca felől. (Ez nem reklám!Kép) Még mindig rengeteg a munkájuk.
Állítólag van valami módszer, hogy a huppanásokat ki tudják vákummal szívni és nem kell festeni, fényezni a kocsit. 3.000+ÁFA egy pukliKép És vékony anyagú autókon meg sem tudják csinálni.
A párom azt is hallotta, (de hogy ebből mi igaz?) hogy a Corának az egész területre kiterjedő biztosítása van, amiben elemi kár is szerepel, így akinek az autója ott sérült meg és ezt igazolni is tudja, annak a Cora biztosítója fizeti a kárt. Hát, nem tudom.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép
Igen, egy kicsit már jobb a kedvem, csak még nem látom ennek az egésznek a végét és ez egy kicsit zavar. Szeretem én irányítani a dolgokat, de ez most nem sikerült.Kép
Erről a vákumos dologról én is hallottam, tudtommal csak Csepelen van ilyen gép.
Ha esetleg valamikor szeretnél egy extra uh-ot és dokoibácsinktól nem sikerül kikunyerálni, akkor szólj és beszélek az uh-os barátnőmmel, jó?
Pocid biztos pont jó méretű.Kép

DkrisztaKép
Köszi szépen a Dm-es matricákat, ma kaptam meg és nagyon örülök neki.Kép

Fülescsacsi és akit érdekelKép
Ma beszéltem a babauszis csajjal telefonon. Már "csak" az ÁNTSZ engedélyre vár és utána indul az uszi a Szent Ferencben, de szerinte ez min. 1 hónapKép. Ha szept.-ig nem kapja meg, akkor szept-től újra a Jezsuitáknál lesz.

Panka

panka

Dodus!
A lufikat a Hermann oldalában levő tüzijáték boltban vettük.
Van egy csomó party felszerelésük.
AFP-ről beszámolót kérünk!!!

Panka!
Anyukáméknál a tető a tietekkel hasonlatos. Kép
Ma voltak kint a tűzoltók lefóliázni, de már minden sz...-rá ázott.
Ma kiderült, hogy hitelt sem kapnak, mert a nevelőapám már túl öreg.
Annak azért nagyon örülök, hogy már alakul a tetőtök.

mse173

Sziasztok!

PankaKép
Fotókat megnéztem,hát jó nagy pusztítást csinált ez ...va vihar!Kép Azért majd mutasd meg, ha már kész lesz a szép új tetőtök.)

Panka, Dodus, Koda!
Ma megvolt a fogröntgen is, nem látszik semmi eltérés, nem tudják, mitől gyulladt be a fogam helye! De legalább már nem kínoztak, és a seb sem fáj.

Kisfiamnak már a 2. foga jelent meg ma!KépKépKép
És viszonylag nyűgimentes volt!

DodusKép
AFP-ről jelentést!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kedves Viharkárosultak! Őszinte együttérzésem mindenkivel, amennyiben segíthetek valamit, vagy szükség van két kézre, csak szóljatok. Bár ekkora pocakkal, ami nekem van, már menni is nehéz.

Ha valaki tud segítsen!!!!!!
Nem tudok képet feltenni, mert elfelejtettem a jelszavam és nem enged regisztrálni újból.

Csütörtökön vizsgázom. tegnap voltam 32. hetes UH-n. Nekünk befordult már végre fejfekvésbe, eddig medencevégű volt. Tutkó, hogy fiú lesz!!!
A BPD 84 mm. És hát anyucit nem hagyja aludni, mert éjjel 1 és 2.30 között mindig elkezd mozgolódni, simogatni kell állandóan. Lehet, hogy már most elkényeztettem?!

Nagyon várom már, hogy személyesen is megismerhessek mindenkit.

Addig is szorítsatok nekem az utolsó vizsgámra, mert abszolút nincs kedvem tanulni és jövök gőzerővel péntektől.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Kedves Nzsuzsa!
A regisztrációtéma ismerős, én Kata javaslatára levelet írtam a bababnet szerkesztőségébe és onnét kaptam új jelszót.

A személyes találkozást már én is nagyon várom.Kép

Melinda
adnilem

Lányok!

Hogyan lesz a fejecske kék színű?

Melinda
adnilem

MelindaKép

PL. Ilyen:
Kép
vagy ilyen??Kép
Kép
Kép

Itt fent baloldalt lenyitod a Dokumentáció panelt
utána rámégy a Formázásra
utána:
Tartalom
Egyéb formázás
ez alatt lilával:
Képek, mellékletek, jelzések
a táblázat alsó sora
pirossal kiírt index szóra kattintani
és itt megjelennek a fejecskék
a mellete lévő szöveget bemásolni ide
és ha elküldöd a szöveget, amit írtál, megjelennek a fejek

KodaKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Füles!

Jó lenne találkozni,majd egyeztetünk előtte.Már Betti is ajánlotta a segítségét úgyhogy lehet egy közös tali!

Dodus!

Megnézem az oldalt,köszi az ötletet.
A vasalásról csak annyit hogy két napja én is nekifogtam egy nagy kosárnyinak és 3 órán keresztül csináltam.A végén annyira bedagadt a bokám,alig vártam hogy leüljek.

Panka!

Annyira féltem a második jégeső alatt mert akkora már láttam hogy mit pusztított az első!Nekünk nincs annyi spórolt pénzünk amiből meg lehetett volna csinálni a tetőt mert tavaly nyáron kívülről lett felújítva a házunk és ráment minden.Nálunk régi cseréptető van de azt is szétvágta volna szerintem a tojásnyi jégeső.Örülök hogy ti mielőbb készen lesztek és talán meg tudsz nyugodni egy kicsit.

Ditta!

Hogy vagy?Tényleg nagyon szép a kertetek,a miénk is alakul már.

Zsuzsa!

Gratula a fiadhoz!!!Én amikor megtudtam hogy fiú lesz úgy de úgy bőgtem,bár szerintem akkor is ez lett volna ha azt mondják hogy lány lesz.Valahogy a bizonyosság volt ilyen hatással.

Valaki emlegetett Spar-os pontokat.Fáj a fogam egy Tefal serpenyőre de még csak öt pontom van.Kaphatnék belőle?

Forgi
forgi

Sziasztok!

Kaptam ma egy verset, nekem nagyon megtetszett, gondoltam megosztom veletek is.

LASSÚ TÁNC

Nézted valaha a gyerekeket játszani a körhintán?
Hallgattad, amint az esőcseppek földet érnek tompán?
Követted szemeddel egy pillangó szeszélyes röptét,
Nézted a tovatűnő éjben a felkelő nap fényét?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idő rövid
A zene elillan ...
Átrepülsz szinte minden napodon?
S mikor kérded: "Hogy s mint?"
Meghallod a választ?
Mikor a nap véget ér, te ágyadban fekszel,
Tennivalók százai cikáznak fejedben?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idő rövid ..
A zene elillan ..
Szoktad mondani gyermekednek, "majd inkább holnap"?
És láttad a rohanásban, amint arcára kiült a bánat?
Vesztettél el egy jó barátot, hagytad kihűlni a barátságot,
Mert nem volt időd felhívni, hogy annyit mondj: „Szia”?
Lassítanod kéne.
Ne táncolj oly gyorsan.
Az idő rövid.
A zene elillan.
Mikor oly gyorsan szaladsz, hogy valahová elérj,
Észre sem veszed az út örömét.
Mikor egész nap csak rohansz s aggódsz,
Olyan ez, mint egy kibontatlan ajándék... melyet eldobsz.
Az Élet nem versenyfutás
Lassíts, ne szaladj oly gyorsan
Halld meg a zenét
Mielőtt a dal elillan.

EmeseKép
Megkérdezhetem, hogy anyukádéknak mennyit fizet a biztosító?
Nekünk az volt a szerencsénk, hogy van egy nagy alulétránk, így férjem és öcsém egyből mentek fel a tetőre lelapátolni a jeget. Mire jött az esti eső már egy réteg fólia volt a padlás padlóján, utána meg még a tetőt is lefóliázták. Igaz éjfélig csinálták 5-en. És még így is beáztunk. Én ezalatt a lakásban fóliáztam le mindent, így legalább a bútorokban nem keletkezett kár.

DittaKép
Örülök, hogy már nem fáj a fogad helye.Kép

ZsuzsaKép
Szerkesztőnek ha írsz egy mailt elküldi a jelszavad.
Már 32 hetesek vagytok? Hogy rohan az idő. És a nevét már kitaláltátok? Marad a Benjámin?Kép
Csütörtökre megy a drukk, péntektől pedig szavadon fogunk.

MelindaKép
Fejecskével kapcs-ban Koda mindent leírt.Kép

ForgiKép
Mi a pénteki jégeső alatt pont a Spárban voltunk vásárolni. Hát mikor megláttam, hogy megint jég esik, majdnem elsírtam magam. Aznap lettek kész az ácsok a lecezéssel, fóliázással, féltem nagyon, hogy kilyukasztja a fóliát és lehet újra csinálni az egészet. De szerencsére nem csinált újabb kárt. Itt az utcában elég sok házon van régi cserép, tört belőle össze, de nem volt annyira vészes. Egyébként az új házakon is tört össze cserép, csak ott nem, ahol betoncserép van.
És nálatok mi lesz a neve a pocaklakónak?

Puszi, Panka

panka

Szia Panka!

Remélem jó sokáig nem lesz semmilyen jégeső meg vihar!!!
A bébi neve Bálint vagy Zsófia Anna lesz.de a Panna is nagyon tetszik!

Forgi
forgi

Forgi!
Nekem vannak felesleges pontjaim, csak nem tudom,
hogyan juttassam el hozzád.

Panka!
Anyáéknál még nem volt kint kárszakértő, ami csak azért szomorú,
mert a saját kollégáim sz-nak a fejemre.
Éppen tegnap voltam bent a főnökmnél,
hogy legyen már egy kis ráhatással a kárszakikra.
A vers nagyon jó, elgondolkoztatja az ebert, hogy mi is a fontos.

Zsuzsa!
Köszönjük a segítség felajánlásod, de te csak pihenj inkább és
örülj a kisfiadnak. Kép

mse173

Sziasztok!

Kép

KépKép
búzaszem

Csak kipróbáltam, hogy elküldi e, mert az előbb egy nagy csomót írtam és nem küldte el.
Június végéig szabin leszek, de utána sajnos megszűnik a szerződésem az oviban. Csak szeptembertől tudok újabb ovit keresni. Ha valaki esetleg tudna óvónői állást, nagyon megköszönném. Sajnos a nyáron nem vesznek fel. Augusztustól nyakamba veszem a város óvodáit, be kell adnom a pályázatomat mindenhova. Hátha valahol alkalmaznának.
Zsuzsa!
Mi van veled? Vizsgáidnak mikor lesz már vége? Nekem ma kellene megjönnie, ha nem esik le reggel a hőm tesztelek egyet. Már 1 hete 37 reggel, napközben (tudom, hogy nem számit) 37,3
Passziv tp-re fogok elmenni, remélem a körzeti megértő lesz.

Kép

KépKép
búzaszem

Emese!

Elküldenéd a címemre:Miskolc,Ruzsini ut 10,3531
Kósáné Forgács Krisztina?Millió pusza érte.

Forgi
forgi

SziasztokKép

ForgiKép
Még nem mutatta magát a babuci???? Így mondjuk sokkal izgibbKép Vagy csak bebiztosítjátok magatokat mindenféle névvel??Kép

ZsuzsaKép
Nekem is az jutott az eszembe, hogy mááár 32 hetesek vagytok?? Akkor lassan NST-re is kell járnodKép És fiú lesz? Akkor kösd fel a gatyádKép

BúzaszemKép
Jaj-jajKép Akkor most 2 dolog miatt is izgulhatunk KépKép Egy kalappal! Csak maradjon fent a hő jóóóó magasanKép

PankaKép
Nagyon szép a versKép
És remélem te is jól vagy márKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
A vers nagyon szép és értékes, bár engem elszomorított.

Búzaszem!
Nagyon-nagyon szorítok. Meglátsd nem kell neked néhány évig munkahely. Mármint legyen más elfoglaltságod. Ezt kívánom!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Tegnap Gerda megfordult! A hátáról a hasára. (fordítva már hathetes kora óta)

Ditta!
Ilyen fogproblémák nálunk is voltak. A férjemnek és a hugomnak is ki kellett műteni, mert rosszul nőtt. Szerencsére nekik azóta nem volt bajuk. Biztos nagyon együtt érzel a fiaddalKép

Ditta, Koda!
Esküvő egész jól alakult, Matyi hangosan követelte az ebédet, amikor az étterembe értünk (egyébként alig eszik), Gerda pedig lebüfizte a mennyasszony ruhájátKép
Különben mi is csak azóta járunk ennyi esküvőre, mióta kicsi gyerekeink vannak. Még augusztusban is lesz egy.

Melinda!
Hogy van ez? A barátnőd három császár után újra terhes???

Forgi, Füles!
A kendős talihoz én is csatlakoznék. Nekem se megy túl jól, de most már mindig azt használom, a kengurut el is csomagoltam.

Panka!
Örülök, hogy jobb kedved van! A vers nagyon tetszik. Mindig ilyen gondolatok kavarognak a fejemben, főleg mióta az idő múlása szembetűnő a gyerekek miatt.

Panka, Marika, Kata!
Én is telefonáltam babúszás miatt, nekem azt mondták még a nyáron megoldódik.

Lányok!
Véletlenül nem tudja valaki, hol végeznek UH-os csípővizsgálatot? Nem akarom, hogy Gerdát megröntgenezzék. Már lassan öt hónapos lesz, úgyhogy mindenképpen el kell végeztetni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Igen, képzeld a barátnőm három császár után újra terhes.Azt mondja a saját orvosa nem ijedt meg, de a tanácsadáson padlót fogott a doki.Biztos nem minden orvos vállalná, bár szerintem abortuszra nem lehet kötelezni ilyen esetben.De szerintem itt már a kihordás is macerásabb, hiszen ahogy nő a pocak, mégis könnyebben lehet baj. Bár, valamelyik Kenedy feleséget szokták példának hozni, akinek elég sok császármetszése volt.Szóvál megoldható, csak hogy mennyire felelősségteljes döntés, azt nem tudom.

Melinda
adnilem

Bocs!....menyasszonyt...Közben megetettem a gyerekeket.

Melinda!
Éppen erre voltam kíváncsi, hogy mit szóltak hozzá. Különben én úgy hallottam elég gyakori a negyedik császár. Sőt előfordul ötödik is. Azt én sem tudom megítélni, mennyire felelősségteljes, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, biztos, hogy vállalnám.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni Tőletek valamit, mert sehogy sem fér a fejembe a dolog.Kép
Ugye falunKép minden kicsit másképp működik... Az én háziorvosom például nem Arnóton rendel, nem az itteni két doktornő közül választottam, hanem megtartottam a régit, mert nagyon lelkiismeretes és rendes doki. Tanácsadásra viszont ide járok, az arnóti védőnőhöz, mert ugye területileg ahova tartozunk, oda kell menni. Igen ám, de ő folyton azt hajtogatja, hogy mikor megyek már át valamelyik arnóti doktornőhöz, mert így hogy adja ő ki a beutalókat, az ő nevükkel, mikor nem is vagyok a betegük? Ez a tanácsadás dolog nem úgy működik, hogy van a védőnő+1 doki és ez teljesen független attól, hogy ki a háziorvosom?? Én egyelőre nem akarok átmenni hozzájuk. Most akkor mi van?Kép

Betti, gratulálok Gerdának!Kép

Gyöngyöskéék biztos költözködnek, pakolásznak, mert már régen járt erre.Kép Nem irigylem.

Pusz, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

ForgiKép
Szép név mindKép

EmeseKép
Azért majd megírod az összeget, ha már tudtok valamit? Kíváncsi vagyok, itt a környéken elég keveset adott az összes biztosító. Eddig mi kaptuk a legtöbbet, de még ez sem elég.Kép

BúzaszemKép
Mi újság, teszteltél? Úgy drukkolok.
Sajna a passzív tp nem túl jó, azzal megszűnik a jogviszonyod, ha meg összejön a bébi, akkor gondolom nem szeretnél szept-től dolgozni.

KodaKép
Igen, a helyzethez képest jól vagyok.Kép

MelindaKép
Én is szomorú lettem a verstől, de a mostani hangulatomhoz nagyon jól megy.Kép

BettiKép
Gratu Gerdának a forgáshoz.
De jó lenne, ha lenne az úszásból már nyáron valami. Nekünk hiányzik.
Uh-os csípővizsgálat Diósgyőrben van, majd megkeresem a nevet és a címet, bár lehet, hogy a többiek tudják fejből is.Kép

DodusKép
Nálam úgy volt, hogy ugye jártam dokibácsinkhoz és amellett jártam az SZTK-ba terhesgondozásra a védőnőhöz + volt ott is egy nőgyógyász. Ők adták a beutalókat (bár volt ahova Kerchner adta). A háziorvosom csak ekg-ra adott beutalót (körzet szerint én sem hozzá tartozok, de itt ebből nem volt gond). Nem kötelezhetnek arra, hogy átmenj hozzájuk, szerintem ezt valahogy meg kéne tudni oldaniuk. Ha végképp nem rugalmasak, akkor szerintem Kerchner is megírja neked a beutalókat.

Puszi, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?