Sziasztok,
Először is bocsi, ha nem mindenkinek sikerül reagálnom, de még nem sikerült visszaolvasnom mindent.
Anyum a héten szabin van és reggeltől estig kint vagyunk a kertben. Úgy élvezik a gyerekek.
Míg el nem felejtem, boldog névnapotkívánok én is igy utólad a Somáknak és Emesének.
EBD anyu,
Lehetséges, hogyma láttalak titeket sétálni a vasút mellett a Jubi park felé az úton. Pont arra jöttem haza autóval és egy pillanatra mintha titeket láttalak voln. Persze csak képről ismerlek, igy lehet nem ti voltatok azok.
Anikó,
Nagyon ügyes vagy ezzel a képszerkesztéssel. Mi is biztos rendelünk majd, de csak karira. Jó sok melód lesz majd karácsony előtt.
Lola,
Még nem csináltam vonalzót, de ha ma este lesz még lelki erőm, akkor kreálok, ha nem,akkor majd valamikor.
Megnéztem a fürdős képeiteket, tök ari Soma és Noé is.
Ági,
Szorítok nektek és remélem hamar itthonleszel már Levi babával. Irj sms-t és megírom a csajoknak.
Szerintem 3950 lesz Levi baba.
Jutte,
Nagyon aranyos a kép a gyerekekről.
Rólunk röviden annyit, hogy megvagyunk, és élvezzük a meleget. Az esőt csak Niki élvezi, mert most kapott gumicsizmát, és élvezi, hogy beletrappolhat vele a pocsolyába. Annyira tetszik neki, hogy e sem akarja venni. Még 30 fokban is rajta van.
Tegnap életében először nem aludt itthon. eddig még soha nem aludt éjszaka máshol, és a nagyszülők sem sokat vigyáztak itt a kicsikre. Lehet kicsit későn kezdem el ezt, nem tudom, ki mikor merte rábizni a nagyikra a gyerekeket. Élveztea Niki, bár egyszer felkelt elalvás után nemsokkal és sírt, hogy anya gyere, de szerencsére pár perc sírás után meg tudták nyugtatni anuék és reggelig aludt. Viszont déllőtt mikor mentek a kertbe, fülig ért a szája, mikor meglátott. Olyan jó érzés volt. Üres volt és csendes nélküle a lakás.
Vivi viszont kiélvezte,hogy mindennel játszhat és senki nem vesz tőle el semmit. Este alig bírtuk lefektetni
Mostanában kicsit nyügösebb, pedig már kinn a 4. fogunk is. Lehet ezek a frontok viselik meg ennyire. Viszont olyan ki zabagép, hogy csak na. Tiszta ellentettje a Nikinek. Bármit adok neki, megeszi.
Ja, Betti neked akartam írni, hogy nem aggódok Niki kajálása miatt. Ha éhes eszik, és szépen hizik is, jó súlyban van. Kicsit válogatós, de hát az anyjára ütött, én is nagyon az vagyok.
Na hirtelen ennyi, akik nyaralnak, vagy készülnek azoknak sok napsütést, jó időt....
meg persze azoknak is akik itthon vannak
Csilla