Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem is tök jó ötlet ez a fa ültetés!!!!Mindenhol ezt kéne csinálni!!

Moncsi!
Nagyon szépek vagytok!!!Úgy látom a gyerkőc jól elvan a hordozóban! :wink:

annus11
 
 


Annus, hozd a kocsit, ha akarod, majd lesz vmi. De amiatt ne aggódj, hogy nem hozol semmit, van minden! Kaja, pia, pelenka, popsikenőcs! Ami van itt is, azt nem kell hozni! :) Van 3 féle pelus, olyan is, ami 9 kilóig jó. Meg folyékony hintőpor meg Sudocrem. Szóval csak azt hozzatok, ami itt nincs! :)

Jó lagzizást, akik mennek, majd kérünk képeket!

Mozza, köszi, remélem majd rendbehozza!

Emese, annyira sajnálom!!! Anyóspajti nem tud elkísérni mondjuk? Bogi meg nem hiszem, hogy végigordítja az utat! Szerintem mégegyszer gondold meg!

Az anyósomék ültetnek fát a kertjükben Csaninak! :)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Milyen az a folyékony hintőpor? :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

hahó
mi készülünk ;) jön a védőnő és utána indulunk! megkérdezem tőle a kendőt, hogy tudnék 2-t magamra kötni, bár babakocsival szabad a két kezem és le is tudom őket tenni stb. szóval kényelmesebb csak hát nagyobb, ugye...

Szofi!
mi babakocsinakt lapra lehet csukni, majd kirámolok belőle és vhova letámasztjuk, rem. nem tetszik meg senkinek, barátnőmékét az ajtó elől lopták el... :twisted:
viszek sütit, boltban sütöttem :lol: :lol:

jaaaj, öregasszonyok már megint
úúúúgy felhúztam magam a piacon, mert mindneki leállit, had nézze meg, ezért le vannak takarva... persze kapom a beszólásokat, hogy nem kapnak levegőt, megfulladnak.. na jól visszaszóltam, hogy csak nem gondolják, hogy meg akarom fullasztani a saját gyerekem????

Mozza!
Ez engem is kiakaszt, hogy jaaaj, miért sir? nem szomjas? biztos szomjas, adjál neki vizet! de mondom KIKÖPIK!!!! nem baj, próbáld... mindenki jobban tudja, mi baja a gyereknek, mint én... totál fel tudom ezen magam húzni!!!!!ja és persze se én, se tesóm, se férjem nem voltunk sirósak... igy nagyszülők rögtön arra gondolnak, hogy én csinálok valamit rosszul :( persze tegnap egyszercsak betoppant anyós és persze Bence akkor már nyűgös volt, le akartam tenni. hasrateszem, 5 perc orditás után elalszik... na ő egyfolytában felkapkodta, meg bizti fáj a hasa, ringatta, stb.. mire a gyerek mégjobban bepöccent... én meg a másikat etettem és néztem ki a fejemből, hogy miért nem lehet azt csináli, amit én kérek??? elment, gyerek hasra, 5 perc után aludt... ja igen, és jött a vizzel, de mondom NEM kell neki, NEM issza meg! de azért csak kereste a cumisüveget!! úúúgy egyben volt a gyomrom az idegességtől, hogy csodáltam, a másiknak jött a tej... :twisted:
Vendég
 


hello csajok,

mi is itt, csak tegnap este fürdetésre értünk haza a hétvégézésből.
Sose gondoltam, hogyha gyerekem lesz ennyire fogom értékelni az eddig unalmasnak tűnő vidéki kisvároskát. Én oda akarok költözni! :idea: Úgyhogy Anita, szerintem jó neked!

AndrisMarcinak valami duzzanatot vettünk észre a felső szemhéján, ami nem csípés volt. Kiderült, hogy a férjem volt munkatársa az ottani védőnő, ígyhát elvittük hozzá. Volt súly, és hosszmérés, pisiteszt, meg minden. Csak egy kis könnytömlő elzáródás. Azt mondta, hogy máskor is, amikor ott vagyunk, vihetjük hozzá bármikor. Jófej védőnéni volt. :D

Csajok, aki írta, hogy lagziban bébiőrrel ellenőrízte mit csinál a gyermek, hogy hallottátok meg? Mert szombaton mi is ezt csináltuk, Marci bent, mi kint sütöttünk, bébiőr bekapcsol, jött egy kis égzengés és alig hallottam meg a bébiőrt... :roll:

Megjött a Tgyás! :D Bár a fizetésemet jobban értékelném...

Nagyon jó ez a faültetéses akció!

Szuperek a képek! Iza milyen kis édes!

Jó talit nektek csajok! Remélem hamarosan én is személyesen is találkozhatok veletek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaaj, ez az állandó "mijabaja"-zás...Apósom a legfárasztóbb.
Gyerek sír. Csak úgy....
-Biztos pelenkát kell cserélni.
-neem, nemrég cseréltem
-nem fázik?Takard be.
-neem, nyár van, 40 fok
- akkor cserélni kell a pelenkát.
-MOST cseréltem, ez nem textilpelus, nem ázik át 1 pisától...., :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Aztán valamikor csak cseréltem, kb 15 perc múlva, mert hallottam, hogy rotyogtatott.Kicsim ezt elégedett vigyorgással fogadta, h megszabadul a kakitól és már a pocót sem feszíti.
Após látta ezt: :- NA UGYE MEGMONDTAM, HOGY KI KELLETT VOLNA CSERÉLNI A PELENKÁT. :shock: :shock: :shock: :shock:

A legeslegjobb:gyerek 1 hónapos volt, nézelődik, gőgicsél, kezd az arcokra mosolyogni, hunyorog, fordítja a fejét.
-te, mondd, LÁT MÁR? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Lili tegnap óta vadul markolja a csörgőjét...ugyan még dühi lesz, mert sokszor kiesik a mancsából, de nagyon élvezi! :lol:
Na, majd kap egy kicsi-könnyű babacsörgőt...mert ez még kvázi nagyobb mint maga a gyerek. :lol:
Kép Kép Kép Kép óóóóóóóóóóóó

Kép
mozza
 
 


Mozza!

Nagyon ügyes Lili!Iza is mindenbe belekapaszkodik.....ez a legújabb mániája..azon kívül h nyalogatja a kezét.....Hihetetlen!!!!

Petra!
Boltban süti :lol: :lol:

Trixi!
Erről én is hallottam már...vmi újdonság.Így nem fog a baba szemébe menni a por,meg nem szippantja be...hát nem kell a féldobozzal ráönteni és akkor jó a hagyományos is! :lol:

Szofi!
Maradok a babakocsinál...olyan hülye idő van..szél meg meleg meg felhő...babakocsiban jobban védve van,de az enyém is kicsira csukható!
Nem tudom mikor érkezem...2-fél3 körül eszik Iza....
szerintem csak utána indulok ha nem baj!

Rokonok!Na ezért jó h mindenki olyan messze lakik innen!Ebből kimaradok!Anyósom volt itt a múltkor.Izát pont fektettem le!Mondtam neki h menjünk ki,majd elalszik magától!Nem kell itt ülni felette!És felfogta!!!Picit megsimizte,megnézte még magának és kimentünk! :wink: Szóval tanítható :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 


Szofi!
Mis most fogunk enni, aztán megyünk. Remélem 3 körülre odaérünk ;) Nagy nehezen elaludtak, de Luca már bőr alatt les : )))
Vendég
 


Petra!
Mi is akörül érünk oda szerintem!Talán picivel előbb!Már nagyon kíváncsi vagyok az ikrekre!!!!! :wink:

annus11
 
 


Jólvan, gyertek, gyertek, amint tudtok, mi már ettünk! Persze, hülye vagyok, elfelejtettem, hogy a babakocsit össze is lehet csukni... Mondjuk Petrus, az én lelkem jobban megnyugodna, ha felcincálnánk a lakásba, biztos elájulnék, ha a mi lépcsőházunkból tűnne el!

Lili nagyon ügyes! :)

Adraci, a pisitesztet hogy csinálják? Nálunk is lesz, mert ez a gyerek még mindig kicsit sárga.

Egyébként 170gr-ot szopott az említett személy 1 mellből... :shock: :shock: :shock:

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Új helyen van a blogom!!!
http://borsiizabel.blogspot.com/

annus11
 
 


SZofi
csináld úgy pár napig, hogy nem használsz popsitörlőt, hanem vizes vattával törlöd a popsiját és utána kened be sudocremmel. Nálunk bevált, pár nap alatt elmúltak a pöttyök. Doki mondta, mert a popsitörlők hagynak olajos réteget a popón és nehezebben szívódik be a krém.
Jó bulit nektek!

Mozza
Lili nagyon ügyes!

Adraci
lehet állítani az érzékenységet meg a hangot is. A mienk világít is, ha van valami, nem csak hangot ad.
Amúgy az esküvőn odaadtuk a pultos csajnak, mert benn a teremben nem kapott már jelet, és ő szólt, amikor Maja ébredt hajnalban.

Nekem anyóssal és anyummal is szerencsém van, nem okoskodnak. Anyu néha félve mond valamit, de sokszor igaza is van.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni még csak ezt az oldalt siekrült nagyjából :oops:

Mi jól vagyunk, ma megkapta az oltását ez a nagy legény.Sírdogált aztán hazafele aludt egy jót.
Kereken 5 kiló és 58 centi.Hivatalos mérlegelés volt :)

Látom a miért sír a gyerek téma mindenkiből kihozza a legrosszabbat.
Nekem anyukám osztja az észt és ha véletlenül kicsit eréjesebben megjegyzem hogy én vagyok az anyja és tudom hogy mikor szomjas akkor nem így sír akkor azzal jön hogy ő megélt 54 évet és felnevelt 2 gyereket ő csak tudja mikor mi baja va. :shock: :shock: :shock:
Ilyenkor fogom a fejemet és mondom neki hogy akkor hajrá itassa meg, de tuti kiköpi.És az esetek 99,99%-ban nekem van igazam(biztos véletlenül) 8)

Pelenkakiütés,
és ebben a nagy melegben napközben is megfürdetem és utána pár percig naturban van.Se pelus se ruha.Aztán sudocreme a fenekére és pelus.Így tuti nem lesz gond.Múltkor láttam egy csajt aki vastagon bekente a gyerek fenekét posikrémmel és úgy adta rá a pelenkát.De lehet hogy csak én nem kenegetem állandóan a fiam popsiját.
:shock:

Na megyek, hőmérőzök egyet, hátha van valami kis láza az oltástól.

KépKép
harhaj
 
 


Hű, csináltam Fruzsis klipet a Kicsi szív zenéjére, de olyan fura lett... az utolsó kép pont keresztelős, és van Fruzsin egy ruha, hogy "Isten gyermeke vagyok", a dal utolsó sora meg: "De egyszer útra kelsz majd, akkor is, ha fáj.", és ez így nekem olyan halálközlei élmény :? Kivettem a képet, de így is, és most amilyen hülye vagyok, még a kedvem is rossz lett...
Vendég
 


Fruzsi 63 centi :lol:
Vendég
 


sZIASZTOK!

tegnap már nem tudtam jönni. Jó bulizást mára, hozzatok képet!

Mozza, George Clonney a latin lover! :) De van fotóm Brad Pittel és Hugh Granttel is, majd váltogatom, hogy melyiket tegyem ki! :lol:
Nagyon édes Lili a csörgőjével!!!

Pöttyös Panna is nagyon édes!

Izán meg tündéri a pelus, jól áll!

A József Attila lakótelepen meg rózsatő ültetés van az újszülötteknek. trixi, szerintem majd ősszel fogjátok a fát ültetni, akkor lesz aktuális. Küldöm a képeket, amint odaérek!

Nekem Gyöngyvirág nyaka melegkiütéses, tegnap fürcsi után bekentem hintőporral, attól lett jobb.

Szofi, Gyöngynekvolt pisitesztje, egy mini zacskót odaragasztanak a puncijához (fütyinél is gondolom) és várnak egy órát, hogy pisiljen.

Fruzsi mennyivel született?

Kitty, láttam 35-ös asso cipőt Csömörön, nem Te kerestél?

Jaj, és hétvégén moziztunk, anyósnál aludtunk, ő vigyázott a lányokra, Iringó simán elaludt idegen helyen, igaz, éjjel egyszer többet ébredt, de ez még belefér.
Vasárnap meg a Velencei tónál voltunk sétálni, hazafelé pedig megálltunk a Kopaszi-gáton, végre tudom, hogy mi az, Annus emlegetette anno.
Vendég
 


Böbi
Maja is melegkiütéses. Nyaka meg a füle mögött már szép, most a homloka nagyon gáz. Ő hason alszik, gondolom beizzad a párnába.

Mozi? Dejó! Jó kis hétvégétek volt akkor.
pumuklii
 
 


Pumukli, csak a film volt gáz. Transformers 2, de csak ez ment este a gyöngyösi moziban. :roll: Mindegy, így is jó volt kimozdulni, csak végig az órámat néztem! :lol:

Te használsz valamit Majának a kiütésre? Azt mondták, hogy elvileg semmit nem kell, de már vakarózott, a neten több helyen olvastam a hintőport, így bevetettem. A haja is össze van fogva, most még alvásnál is.
Vendég
 


Zili, apósodon nagyon nevettem! Bár gondolom Neked nem volt olyan vicces! :lol:
Vendég
 


Én is hintőporozom, meg már régóta én is felkötöm neki a haját alváshoz is. Neki már kijött egyszer idén, amikor hirtelen nagy meleg lett.
Aztán hintőportól nem volt nagy változás és kenegettem neki babaolajjal (mandulaolajos) és utána múlt el. Nem tudom végül minek köszönhettem.

Mi is "randizunk" majd egyet, ha megyünk leközelebb Balcsira. Meg majd az auguszusi nyaralásnál. Kertmozi nem fér bele, mert az 9-kor kezdődik asszem és kb akkor alszanak el. Majd vacsizunk, meg sétálgatunk. Már jó lenne, mert nem sok időnk jut egymásra.
pumuklii
 
 


Szofi, a pisiteszt valóban eccerű kisfiúknál: egy steril zacsit kell rakni a kukijához, aztán várni a termést. Nekünk nem sokáig kellett szerencsére, aztán apa vitte a cuccot a védőnőnek. Ő meg kémcsőben vizsgálgatta, meg különböző gyorstesztekkel.

Harhaj, én egyáltalán nem szoktam popsikenőcsöt használni... Viszont -ha kivitelezhető- minden pelenkacserénél popsimosás van.

Pumulki, köszi a tippet, a mienk is vibrál hangra... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Halihó!

Jó nagy túrát tettünk ma! Voltam 6 hetes kontrollon: zöld a lámpa! Aztán munkahelyre is elmentem Csepelre megmutatni Blankit.
Hazafelé Petőfi hídon mentem át, 3/4 2 volt, gondoltam: beugorjak Szofi talijára?
De
1. balfékünk nem vitte magával a címet, se telószámot, csak az utcanévre emlékezett... aszitte, odamegy és majd látja, ahol tülekednek a babakocsis nénik, oda köll menni
De
2. térkép se volt fellelhető a kocsiban, így tett egy kanyart a K.D. tér felé, hátha meglátja a keresett utcát
De
3. a sors máshogy akarta, utca nem lett meg. :evil:

Szóval maradt a beugrás a Tescoba. Lányom rendesen rákezdte megint (már a kocsiban is nyomta), mér a pénztárnál is maga elé engedett minket egy faszi... :oops:
Már itthon, ettem is, mert egy kakaóval kószáltam a világban egész nap.

Talisoknak jó szórakozást! Jövő héten gyertek hozzánk, oda tuti odatalálok! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Dóri?
Pingi?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mi ez a pangás???
Na, lehúztam magam...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci,
hát én is csak pillogtam mikor azt a rahedli krémet rányomta a popsijára és utána rögtön pelus rá. :? Én este szoktam néha amolyan megelőzésként.

Fruzsi szép nagy kislány :)

Most adtam szegénykémnek egy fél kúpot.Azóta alszik, ez 3 órája volt.Lehet a nyugtató dolgozik egy kicsit a szervezetében.

Cerazette,
elmúlt a vérzés 2 hét után szóval minden oké :)

KépKép
harhaj
 
 


Én is már csak este krémezek, Gyöngyvirágnak már akkor se, mert éjjel ő nem kakil.
Itt a nyár, hogy pangunk? vagy a szószólók a talin vannak? :lol:

Nem jönnek rám a nyári cuccaim, éppen szemezek a teszveszen egy gatyóval, olyan jó lenne valami csinit felvenni, de a 3 kilóm pont csípőn van, így nem jönnek fel rám a cuccaim. De úgy sajnálom rá a pénzt (7000 Ft), győzzetek már meg, hogy ha már éjjelente dolgozom, hogy pénzt keressek, akkor ezt megérdemlem! :lol:

Ildi (Edua), képzeld, éjjel Tiszaújvárossal álmodtam. Sok nyarat töltöttem ott és előjöttek az emlékek. :wink:
Vendég
 


Fruzsi 55 centivel született. Böbi, jó kis hétvége lehetett :)
Vendég
 


Panndi, akkor tényleg jó sokat nőtt!!!!! Súlya?
Vendég
 


Hát az annyira nem nőtt az első hónap hasmenése miatt: 5140 gramm (3730 grammal született).
Vendég
 


Sziasztok!

Böbi!
Ha úgy érzed, vedd meg, hiszen a közérzeted most nagyon fontos!!!

Lányok!
Én teljesen el vagyok keseredve!
Ma először tápszert kellett adnom Petyának! Ez önmagában nem lenne akkora gáz,ha nem lenne tejem!De nem azzal van a baj! Valamiért nem kell neki a cici. Nem tudom, hogy a mensi miatt, vagy azért, mert gyulladás van a szervezetemben!?
Valamennyit evett, de aztán vagy el sem fogadja, vagy kiköpi, és csak üvölt! Utána meg lefejtem még 100ml, tehát a mennyiség oké!
Ez így nagggggyon sz...r! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!!!
Már töltöm a képeket a blogba!!!nagyon jó volt!Iza most kevesebbet sírt!Még 1-2 tali és teljesen hozzászokik a többi babához :lol:

Szofi!
Isteni házigazda vagy!Anyósod meg egy tündér!!!!!Nem adnád kölcsön :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 


Helló!

Na, szerintem is szuper volt, főleg, hogy Magdi (az említett tündér) segített, így gyerekjáték volt a házigazdálkodás! Nagyon örültem nektek!!! Kihez megyünk legközelebb?
Én is mindjárt töltök a blogba képeket!
Vki, én annyira, de annyira sajnálom, hogy nem jöttetek!!!

Böbi, azonnal és hezitálás nélkül vedd meg a gatyát! KETTŐT!

Trixi, nagyon sajnálom! Nem akarod a védőnőt vagy szopitanácsadót felhívni?? Egyébként meg lehet, hogy simán visszaáll egy-két nap alatt a dolog, és különben is, a tápszer sem katasztrófa. Remélem rendbe jönnek a dolgok!

Köszi a pisitesztes infókat!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Trixi!
Mensinél megváltozik a tej ize, lehet ezért nem jön be most neki :( De hamar visszaáll ;)

Szofi!
Szupi volt a tali! Örülök, hogy végre élőben is talákoztunk sokatokkal ;) HA kicsit nőnek és ellesznek magukban, akkor lehet többet tudok beszélgetni is, nem kell pingpongozni közöttük : ))))Kis bogaraim most dőltek ki, idáig nyűglődtek, felpörögtek a sok baba láttán :)

Annus!
Iza is meg fogja szokni hamar a társaságot ;) Lehet vmikor szervezhetnénk babakocsival sétálós talit és ha nyűglődnek, elringatja őket ;) Margitsziget? :)

Még képeket, még képeket!!!
Vendég
 


Ja, Dóri!
Samu naaagyon cuki volt :) Gyűjtögette a sütiket : ))))
Danó meg milyen kis falatka babó :)

Összességében, minden gyerek naaaagyon szép :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.07 19:33-kor.
Vendég
 


Igen,a nagyszájúak a talin voltak! :lol: :lol: :lol:

Trixi!
Szerintem a mensi miatt nem kelhet neki,de ha elmúlik utána szerintem megint kell majd!Mástól is hallottam már h amíg megvolt pár napig nem kellett a tej,de aztán oké volt!Csak ha nem issza akkor is fejd le...sajna lehet ki kell önteni...lefejt tejed nincs?Azt adhatnád neki ilyenkor!

annus11
 
 


Petra!
Oké,Margitsziget is jó!Csak úgy h a hülye felújítástól oda lehessen jutni!!!

annus11
 
 


Helló, felraktam mindenfélét a blogra!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csajok,
nagyon jók a képek!
Mindenki nagyon szépséges :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Van fagyasztott tejem, de azt meg nem szereti! :(
Kicsit kényes a lelkem, de hát pasiból van, vagy mi a szösz!? :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tök jók a képek! Sajnálom, hogy nem lehettünk ott!

Jövő nyáron megszállhatnánk a csepeli strandot! Lenne lubickolás, ha az összes bébi jönne! :D

Egyébként akinek csepel elérhető, mi is bármikor látogathatóak vagyunk! éN EDDIG AZÉRT NEM MERTEM AJÁNLANI, MERT NINCS KERT, DE AHOGY ELNÉZEM, NEM VAGYOK EZZEL EGYEDÜL Basszus! Caps lock! Bocsi!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nagyon jóóóók a képek!!!!!!!! Tündériek a babók!

Trixi, a barátnőm ilyenkor tejcsokit szokott enni, hogx édesedjen a teje és úgy elfogadja a lánya. Lehet, hogy hülyeség, de neki bejött.

Na, kezdem a melót.
Vendég
 


Nagyon jó lehetett a tali.Minden baba olyan szép.A videó is tetszett.
Mozza.Lili is édi,olyan jól áll neki a kis állgödröcskéje. :)
Böbi jó munkát.
Velünk minden ok,csak kicsit lemerültem.Ma mérettük,4550gr és 56 cm.Nehezen viseli a meleget,de hát ki nem??
Annus majd holnap felrakoma videót én is.Ma már semmi erőm,pedig még lenne mit pakolni.
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Szofi!
Még 1x köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam, meg szerintem Léna is, tetszett neki Csani játszószőnyege :wink: :D

Csajok!
Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerkedhettem egy páratokkal! :D

Hozzánk is lehet egyébként jönni, igaz kert nincs, de jóóóóó nagy a lakás, elférünk :wink:
A Móricz Zs. körtérnél lakunk.

Léna már 9 előtt aludt, ilyen asszem még nem is volt, jól elfáradt ma.

Böbi!
Tessék azt a nacit megvenni!!!! :wink: :D

Én is voltam ma turizni, olyan szuper rucikat vettem magamnak is, meg Lénusnak is. Van egy next szoknyám, megtaláltam teljesen ugyanezt, csak 3 éves méretben, megvettem Lénának :D
Majd 3 év múlva parádézhatunk egyformában :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Mégegyszer nagyon örülök, hogy jöttetek!!! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nem tűntünk el teljesen, csak a hülye vihar - itt tört ki az utcánkban, a semmiből jött 1 villám, becsapott 10 m-re tőlünk, és tökre tett nálunk 4 tv-t, és 2 szgépen internet-kártyát... Természetesen a mi tv-nk is tönkrement, meg a mi gépünk volt az egyik... Ezért nem voltam. :) Ma viszont még épp le tudtam adászni Szofi számát egy másik gépen indulás előtt a blogról, így megtudtam, hova kell menni. Mint láttátok, oda is jutottunk. SzegénySzofi takaríthat utánunk... :oops: A cuki sütigyűjtögetős fiam miatt... :oops: Bocsi! Meg picit hülyén éreztem magam, hogy nem állt módomban illően bemutatkozni, mert folyton gyerekeztem, ezúton is elnézést kérek, Székelyné Zombory Dóra vagyok, Dóri, és most képzeljétek el, hogy ehhez kezet is adtam. Jó? :) És azt sem köszöntem meg, hogy megvártatok, pedig ANNYIRA KÖSZÖNÖM! :) Nagyon örültem. Szofi, neked meg köszönjük a vendéglátást!

Már jeleztem, hogy hozzánk is lehet jönni, csak az elünk a gond, hogy a világ végén lakunk. De ha vagytok annyira eszántak, hogy kikirándultok ide, akkor szívesen látlak benneteket!

Nagyon jók a képek, a videók, meg mindenek itt, csak annyit kellett visszaolvasni, hogy mr nem emlékszem mindenre hirtelen. De pl. Lili cuki beszéde nagyon tetszett. :)

Böbi, nekünk lassan hasonlóan csúnya lesz a BCG, már látszik, hogy hamarosan kifakad, és nagyon nagy. Samunál nem volt ilyen. Vmi reagált, nem kellett újra oltani, de sokkal kevésbé volt észlelhető.

Na, megnézem a blogot is, mára ennyi voltam, mert még sok a meló...

Ja, Mozza, légyszi pihenj! Apároddal beszéljétek meg, mit tudnanektek segíteni! Biztos segítene, ha tudná, hogy szükséged van rá, és tudja, mit kell tennie.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Trixi

Szorítok hamar elmúljon ez a dolog.

Családi pótlék
Kaptam 72 ezret az Államkincstártól. Mi lehet az szerintetek? Egy havi családinak sok, két havinak kevés. Van ötletetek? A májusi hónapra egész összeget utalnak?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika, nem lehet az 1x-i anyasági?? Amúgy sztem ne szomorkodj a tej-tápszer miatt, tutira nagyon frankó mamája vagy a lányoknak is meg Apornak is. Nem múlik ezen semmi. Annyi tejecskét kapnak, amennyi van, és az nem is kevés!!! :)

Nem is tudtam, hogy Hean is ott volt a talin! :)

No, jó éjt tényleg!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, még látlak, h itt vagy! :-)
Nagy bemutatkozásra nálunk sem volt idő, én folyamatosan elfelejtettem, hogy jmiért is indultam el! :oops: :lol:

Anika, igen, már májusra is egész jár!

Barba, én a lányoknak szoktam egyforma next cuccokat venni, vadászok rájuk a teszveszen, arra még nem is gondoltam, hogy magamnak is vegyek ugyanolyat, na most feladtad a feladatot! :lol:
Vendég
 


Szofi!
Köszi, hogy megszervezted a talit, nagyon jó volt! Sajnálom, hogy korán el kellett jönnöm! A blogról látom, hogy később még Dóri is befutott, kár, hogy nem találkoztunk. Áron úgy látszik kicsit lefáradt, mert már 8-kor elaludt. Remélem nem ébred azért nagyon korán.

Családi pótlék: Nekem még mindig csak egy gyerek után utaltak, pedig több, mint egy hónapja leadtam minden papírt. Egyéb juttatást még semmit sem kaptam.

Kép

Kép
hean
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: