Sziasztok! Gondoltam jövök elújságolni, hogy már pár napja én sem hányok, mióta apa megbeszélte babácskával, hogy amit anyuci betesz a pociba, azt babuci szépen megeszi.
Sajnos csak eddig hallgatott az apjára, mert ma az erős fejfájás mellett, a taccsot is kidobtam újra.
De remélem csak az idő miatt volt és nem tér vissza a hányás.
Egyébként elég szarul aludtam a hülye füldugó miatt, mert reggelre már nagyon melegem volt tőle és viszketett is a fülem.
Mérges is lettem a férjemre, miért nekem kell védekeznem a hülye horkolása ellen?! Olyan természetesnek veszi, hogy én bedugom a fülem és kész, pedig ha tudná milyen kellemetlen...
Persze neki a respir orrtapasz nem jó, a szájban olvadós gyógynövényes-mentolos lapocska rossz ízű és egyébként sem használt, külön meg ne aludjunk már. Alváslaborba felesleges lenne mennünk, mert az első mondat az lenne, hogy dobjon le vagy 10-20 kg-t és akkor majd meglátják. Hát igen, de hogy mondjam neki mikor hazajön fáradtan és éhesen munkából, hogy inkább tornázzon/mozogjon, ne a kaját nyomja befelé...
Na mindegy, nem is ide tartozik, de valahol ki kell dühöngenem magam, bocsi lányok. Rázúdítani nem akarom, szépen meg nem tudnám miről beszéljünk.
A fogyás hosszú dolog és nekem most van melegem, most esne jó a hűvös esti levegő és ehelyett marad az éjszakai pisiléseknél hideg vízzel arcmosás és a hajam összefogása, hogy az se melegítsen. Ja, a ventilátortól megfájdul a fejem és egyébként sem túl biztonságos ha éjszaka megy alvás közben. El vagyok keseredve és mi lesz ha majd a nagy pocim miatt nem tudok aludni? Igaz, akkor már talán hűvösebb lesz az idő.
Na most már tényleg lelövöm magam, csak olyan jó volt kiírni magamból.