Sziasztok!
Eléggé eltűntem, mert itt voltak a szüleim egy hétig, és nem volt időm netezni. De most már visszaolvastam.
Dita, elhiszem, hogy aggaszt, hogy nem érzed mozogni, de ha a vizsgálat szerint minden rendben van, akkor nyugodj meg! Az elején nekem is volt olyan, hogy néhány napig nem éreztem.
Remény, én a Krauter Blutot iszom, az multivitamin vassal dúsítva, de nem iszom belőle annyit, mint kéne, inkább csak kb felét... Vasat viszont szedek mellé, de eléggé székrekedést csinál, emiatt néha abbahagyom pár napra... Viszont a hemoglobinom elég alacsonyka, úgyhogy teljesen nem hagyhatom el... D-vitamint külön nem szedek - az is igaz, hogy most nyár van, sokat süt a nap..
Kakti, szerintem ha egy orvostól azt várjuk, hogy a munkaidején felül, ügyeleti időn kívül ugrasztható legyen, akkor természetes, hogy megmondja, hogy ez mennyibe kerül. Ami nem jó, hogy ezért ő nem adózik, az egész nem tiszta. De az ténlyeg elég érdekes, hogy ebben az esetben muszáj a magánrendelésére járni a terhesgondozásra is...
Vevikk, tök jó, hogy Te is érzed végre mozogni! Mi is eléggé későn kezdtünk vásárolgatni. Talán pont a legutolsó hónapra szerintem azért mégsem kellene hagyni a nagy dolgokat, mert jöhet előbb is a baba, és Te is lehetsz majd nagyon fáradékony.... Nekem még 6 hét van hátra, és mi az elmúlt héten raktuk össze a bababútorokat. Persze ha végül időben jön, akkor mondhatjuk, hogy túl korán volt. De azért már elég fáradékony vagyok...
Trix, nem tudom, hogy a lábzsákos mózes pontosan mit is jelent, és lehet, hogy hülyeséget írok, de gondolj arra, hogy lábzsák kellhet majd akkor is, ha már sportkocsiként használod a babakocsit... (Mondjuk az enyémhez nem is járt, és nincs is, én vettem egy meleg takarót - majd meglátjuk, hogy elleszünk-e nélküle).
Swanny, lemaradtam: mi az, amit lehet tőled igényelni?
És küldjek hozzá mailcímet priviben?
Hogy álltok a pelenkázóval? A nagybácsi rávette végül magát?
Mi végre összeraktuk a babaágyat és a pelenkázót. Nagyon szép lett mind a kettő - a pelenkázóval meg vagyok elégedve, és tök jó áron vettük (szerintem). De azért hozzáteszem, hogy bár nagyon szép, az elemek nem voltak nagyon pontosan legyártva, és szegény apunak muszáj volt pl. a hátlapokból lecsiszolnia, hogy egyáltalán össze lehessen rakni.
Megvettük az autót is végre, így elmentünk az IKEÁ-ba, és vettünk ruhásszekrényt is! És tükör is van rajta, így ezentúl nem kell a lépcsőházi liftben nézegetnem magam. Apró örömök.
Egyébként jól vagyok, ahogy írtam is, már kicsit fáradékonyabb, nehezen viselem a meleget. Éjszaka én is folyton kitakarózom, de az is igaz, hogy még lusti voltam áthúzni az ágyat: még mindig a téli papalanokat használjuk...
Folyton leeszem magam, és minden héten eltörök egy poharat.
A baba feje állítólag nagyon nyomja a méhszájat, de azért még nem kezdtem kinyílni, viszont emiatt egy rakás magnéziumot szedet velem az orvos. Az is igaz, hogy mióta emeltük az adagot, jobban bírom a gyaloglást, nem keményedik tőle a hasam..
Rilla,
nagyon szépek a fényképek, amiket küldtél. Én meg a második kép helyszínét nem ismertem fel. Az hol készült?