Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Most látom tegnap laptetőm volt. Átadom az összes babára váró kismamijelöltnek! :)

TWIST
Örülök, hogy jók a leleteid! :)

dita75
 
 


Dituli, szólj, ha érzed Bogyókát! :wink:
Vendég
 


Nem nagyon érzem, de Vikimami szerint ebben a melegben ez természetes, és hogy van aki még nem is érzi ilyenkor egyáltalán, neki is az igazi pocakbuli a 22. héten kezdődött, ahhoz meg még van több mint két hetem!

dita75
 
 

 
 

Twist,
neked is tuti már a Dorottya???? Így a 13. héten???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, nem tuti még a Dorottya, de a dokinő azt mondta:-)
Ha két hét múlva kukacot növeszt, akkor átváltoztatom Márk-osra a vonalzót, nem gond:) Ha kisfiú, ha kislány, jöhet!:)
Amíg ellenkező hír nincs, marad a Dorottya baba!
Én is megpróbálom bevonzani a kislányt, pont úgy, mint Dituli!
Vendég
 


TWIST
NAgyon aranyos a vonalzód ilyet még nem is láttam!

NELLIKÉÉKKEL MI LEHET??????????????????????????????????

dita75
 
 


Dita
ez legalább jó hír,mármint hogy Bogyóval minden ok! De azért sajnálom,hogy még mindig nem tudni,hogy milyen nemű... :)

Twist
gratula a jó eredményekhez! a vérszegénység miatt meg ne aggódj,szinte minden 3. kismama vérszegény. :shock:

Bikfy
mikor mész orvoshoz az eredményekkel? csöppet sem értek a dolgokhoz,de szerintem a leírtak alapján+amit Linácska is mond,tuti,hogy nem vagy cukorbeteg!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Már voltam orvosnál és a diabetológus nő mondta, hogy ez kialakult 2-es típusú cukorbetegség.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
szerintem menj el egy másik orvoshoz is,mert akinél voltál,az nem komplett!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Másnál is voltam, ott azt mondták, csökkent glükóz tolerancia. Ez a cukorbetegség kapuja. Így most nagyon vigyázok arra, hogy mit eszek. És szándékom szerint jövő héten tesztelek egy pozitívat. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!

Ti hogy vagytok? Szurizod végig magad? Nem akarsz dobni egy képet a pocakodról? :wink:


Ki tud valamit Timejkáról? Nagyon hiányzik! :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
köszi jól vagyunk,csak nem alszunk vlami sokat mostanság... :? újabban napi 3-4 órára csökkent az alvásigényem,és szinte soha nem vagyok álmos.... :roll: ez viszont így elég sz@r. Egyébként Manócska túlságosan is aktív,szinte szétrúgja a berendezésemet...

pocak képet pont egy hete raktam fel,nézz már át lécci az előző oldalra,mert momentán nem tudok frissebbet felrakni,mer apa elvitte a gépet, de holnap már lehet,hogy lesz...

szuri
igen,még nyomom,de a már túl vagyok 105 db-on! Van még vagy 175 ha a kiírt időben szülünk....

Timejkáról: remélem,hogy nem haragszik meg amiért helyette válaszolok,hogy hogy van. Szóval minden ok velük,csak mostanság a fogával volt valami gondja,felvágták az ínyét,és tele tömték szegényt gyógyszerrel. Inszeme sajna nem volt...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


szasztok!

Szegény Timejka, nem irigylem, utálok mindenféle fogászati kezelést dokit meg ami ezzel jár. Még mindig nem jutottam el a fogorvoshoz! :roll: :oops: De most már lassan erőt veszek magamon!
Elviszem a gyereket jövő héten magammal hátha hazarohan ijedtében! :) Egyszer már végignézte hogy felmostak a rendelőben azóta ő is úgy fél az egésztől mint a tűztől!

DY
Basszus remélem jól viseled. Én már alig vártam hogy a hetvenakárhány szurinak vége legyen már a lombiknál.
Ünnepélyes keretek között adtam be az utolsót és indián táncot lejtettem hgoy végre vége! :)

Bogyó pont az ellentéte a te manódnak.
Tegnap ugyan koporászott egy picit éjjel 11 óra környékén, és ami érdekes hogy ezúttal úgy hogy enyhén éreztem a kezemmel is, ilyen még nem volt. Elég megnyugtató volt hogy végre életjelet ad magáról a kis lustaság! :)

Én sem alszom sokat. A 8 órát általában betartom, de annyi elég is. A szomszéd kismamihoz meg alig merek átmenni nehogy felriasszam, mert ő bevallása szerint egyfolytában csak szundikálna! :)

BIKFY
Hát én nem is tudom hogy mit gondoljak.
A cukorbetegséghez nem is igazán értek, remélem nem is kell soha bajlódnom vele. Csak drukkolni tudok, hogy az idei év neked is szerencsésen alakuljon ezután.

dita75
 
 


Bikfy,
végül kaptál metet, vagy nem???? Nem emlékszek pontosan.
Az értéked tényleg csökkent glükóz tolerancia, és a cukorbetegség előszobája, de megfelelő kezeléssel akár 2 hónapon belül helyre lehet rántani. Én amikor csak a kajára figyeltem, de nagyon, akkor még rosszabb lett. Viszont a babásodást nagyban befolyásolja, és ha össze is jön, nagyon gyakran okoz korai spontán vetélést. Valószínű a két évvel ezelőtti kisbabám nekem is ezért nem maradt meg, akkor derült ki a probléma.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Lina!

Te még fent vagy? Mindjárt írok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szóval: Meforalt kaptam, napi 500mg-ot. 2x 250-et, tehát reggel és este egy felet szedek belőle. Kb. 3 hét szedés után végre lett spontán csodás peteérésem és a diétát is tartom. Szerdán kellene nem megjönnie. Valamiért bízom a sikerben.

Azért az fura, hogy azóta sem sikerült csak ilyen 4.1-es eredményeket elérnem. Szerinted mennyi annak az esélye, hogy elcserélték a papírjaimat? Mert én már másra nem tudok gondolni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ha csökkent glükóz toleranciám lenne, akkor azért ennél rosszabb eredményeket kellene elérnem. Vagy én nem értem ezt a dolgot? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


ne haragudjatok, h így ismeretlenül betoppanok:), de hátha tudtok segíteni.átmásoltam ide is a lényeget, egy másik topikból!ezt tegnap irtam.ma már nem is szurkál.lehetséges h megrepedt, és a holnapi inszem már későn lesz?előre is köszi a segítségeteket. első inszemem lesz!

most értem haza... lányok az ügyeletes elbaszta és 2 ampulla helyett 3mal adott choragont(vagy mit).annyira parázok, h holnapra megreped!!!!nagyon nagyon szurkál a hasam, meg nagyon sok a tojcsi. lefogjuk késni.és nem merek ma apával együtt lenni mert azt mondta h akkor már keddig ne. kár h későn jöttem és ma már senki nem fog tudni válaszolni nekem.
ja és a szurit meg se éreztem utána fájt egy kicsit a fenekem, aztán ennyii.
--------------------------------------------------------------------------------

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

DIKE
Lehet hogy megrepedt, de ettől még a holnapi inszem nem lesz késő.
Te vagy az aki fehérvárra jár a R.L.-hez ugyi???
Nekem a 3. inszemnél mondta hogy nyugodtan lehetünk együtt előtte egy nappal is mert nekem meg pont hogy nem repedt meg a tüszőm ezért másnap repetázni kellett menni, és az egy napos kiskatonái sokkal jobbak voltak a páromnak mint az 5 naposak.
Igaz a kiskatonák tovább élnek, nem ártana hogy ha tényleg akkora repedne a tüsző amikor az inszem van, de talán így is okés lesz. Hány tüsződ van? Ha inszem előtt nem is de utána mindenképpen dolgozzatok majd rá apával. Sok sikert, ne izgulj, ha nem is sikerül elsőre nem dől össze a világ, majd a következő! :wink: 8)

Drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Bikfy,
az a 4,1 micsoda??? Te méred otthon? Mikor?
Szerintem tuti nem cserélték el a leleted. A Meforal jó, én is ezt szedtem, csak 3x1000-et, kicsit nagyobb dózis :lol:
A lényeg, az, hogy mit mutat a terheléses eredmény, az egy dolog, az kimutatja, ha valami nem stimmel. Ha te mondjuk otthon kaja után méred, akkor lehet, hogy 4,1, mert nem tartalmaz annyi, ráadásul gyorsan felszívódó ch-t, mint a lötyi. Ugye az egészség szempontjából az a fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen a vércukor értéked. Ha ez a diétával megy, akkor semmi gond. DE, mivel a terhelés jelezte, hogy nem minden ok, így tudod, hogy oda kell rá figyelni. Mondjuk egy mekis Big Mac menü krumplival meg egy kólával tartlamaz annyi ch-t, mint a lötyi, lehet, hogy azután egy órával szintén 9 lenne.

Én ma voltam kaja utáni terhelésen. Saját mérővel éhgyomri 5,1, terhelt 6,9. Hát nagyon kíváncsi vagyok a laboros eredményre, mert ez így azért sok. Amióta új tesztcsíkom van, bármit eszek, ilyen 7 körüli értéket mérek. Bár a 12 hetes terhelésnél a labor 6,9 volt, a mérő meg 9,4. Akkor mondták, hogy vonogassal le 1,5-et. De eddig nem levonva is jó volt. Holnap majd kiderül.

Ja, és azért voltam fent még olyankor tegnap, mert Lilinek Kőrösvíz ment a fülébe, és rohantunk ügyeletre antibiotikumért, ügyeletes gyógyszertárat keresni, anyunál leparkoltuk Lilit, és úgy jöttünk haza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita! köszi h írtál!igen hozzá járok.szerettem vna h ne legyen semmi gebasz, dehát ez van.ő azt mondta h nem baj, h 3 adag lett beadva.de engem rohadtul idegesít h már megrepedt.és már bánom, h tegnap nem voltunk együtt. szerinted ma este legyünk, úgy hogy reggel 8körül lesz az inszem vagy már ne?1 tüszöm volt csak 21mmes meg egy kisebb.

KépKép
dike
 
 


Dita
muszály jól viselnem a szurikat,mert létfontosságú.... egyébként már a mindennapi esti rutin részévé vált,és olyannyira megszoktam hogy sztem hiányozni fog,ha már nem kell szúrni... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita
ja,és gratula a félidőhöz!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácska!

Na látod? Pont ez az, amitől félek, hogy kevés nekem ennyi Meforal. Merhogy ezek a cukor eredményeim akkor születtek, amikor már kb. 3 hete szedtem ezt az adag gyógyszert.

Azóta otthon is mérem, a 4.1-es pont egy ilyen Mc Dodalds-os kaja után volt. Na jó, kólát nem ittam, de a sült krumpli megvolt. Meg tojás rántotta valami zsemle féleséggel. Plusz hozzá 4 dl narancs juice.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy nem nagyon írok, de most nincs energiám, meg hangulatom. 1.cn van, minden nyűgével. Ráadásul a lombnik terveim sem úgy alakulnak, ahogy szeretném.
Pusza mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!

Pedig nagyon hiányzol ám, pont tegnap este gondoltam rád, hogy ma írok neked egy levelet.
Nyugi drága, minden meg fog oldódni. Sok szeretettel ölellek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


DIKE
Én mernék, de én könnyű helyzetben vagyok mert tudom hogy apa anyaga kiváló és még jobbak az egy naposak. Nálatok nem tudom hogy mizu van ilyen téren.

Nem szeretnék rossz tanácsot adni.

DY

Köszi!
Én is majdnem beadtam a szurit leszívás előtti este pedig akkor már nem kellett! :)

BUMI
:cry:

dita75
 
 


Ditus!
Gratula a félidőhöz!


Bikfy!
nem volt még ideje hatni a gyógyszernek! van akinél fél-egy év is kell, mire eredményt ér el.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bikfy,
még egy kérdés: A mekis kaja után egy, vagy 2 órával mérted?
Mert ha egy óra után ennyi, akkor nagy gond azért nem lehet. Csak amit ettél, abból a rántottában nincs gyakorlatilag ch, én is szoktam olyat enni, de csak a fél zsemlét eszem meg (pedig milyen fincsi :oops: ), meg teát szoktam hozzá inni. De mérni még nem mertem utána. Még annyi van, hogy az a lötyi, az gyorsan felszívódó, a mekis kaja meg lassan. Mérd egyszer meg mondjuk tej után, mert az szintén gyorsan felszívódó. Bár abból másfél litert kellene meginnod, hogy 75g legyen benne.

Bumi,
sajnálom az első ciklusnapot. Mi a gond a lombikkal?

Dita,
sok boldog félidőt!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
most pillantottam rá a vonalzódra,és látom,hogy nemsokára itt a te időd!!!! :shock: :lol:
összepakoltad már a kórházi cuccaidat?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
kórházi cucc még nincs összepakolva, még ki sincs mosva a táska, amiben vinni szeretném. Szigorúan a betöltött 37. hét után pakolom össze :lol: Levi nem lesz koraszülött!!!
Azért a pelenkázóra a legfontosabbak ki vannak készítve, apának mondtam, hogy ha gáz van, azt dobálja be egy táskába.
Még homeobogyókat sem vettem. A köntöst is mosni kellene...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Helyes, regulázd is meg jó előre azt a gyereket. Majd akkor jöjjön, ha már kimostál. Jó előre le kell fixálni, hogy ki a főnök. :lol: :lol: :lol:

Ne haragudj, de annyira jót nevettem a hozzászólásodon. Árad belőle a lazaság. 8) :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska
irigyellek,amiért így tudod felfogni a dolgokat! én tuti már halálra paráznám magam..... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!
Az a gond, hogy a dokim szabin lesz, amikor is kezdenénk a lombikot. Ráadásul júl 24-én kell mennem uh-ra, ami azért rossz, mert aznap jövünk haza a Balatonról, és emiatt a férjem tökre ki van akadva, mert így már délelőtt haza kell indulnunk. Össze is vesztünk miatta. Úgyhogy sikerült f@szául elrontania a napom. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dituli, ehéten is mész UH-ra? Hogy vagy? MI újság Bébi Bogyókával?

Linácska, tényleg pár hét és karjaidban tarthatod Levikét:)

Dy, gratula a 21. héthez!:) Már túlvagy a félidőn:)

Nellikéék jól vannak, nem tudjátok? Hazaengedték őket?

Bumika, feladat-torlódás, az tényleg idegesítő lehet:( De szerintem a párod meg fogja érteni, hogy az a fél nap nem számít már. Lecsillapszik és este nagy doboz csokival és virággal fog elnézést kérni! :wink: :wink:

Bikfy, mikor tudod meg, hogy mennyi gyógyszert kell szedned majd? Az én barátnőmnek aszem 1000-esre emelték a gyógyszer adagját. Úgy sajnálom, nagyon nehéz lehet:(

Dike, üdv köztünk! Szerintem nem fognak korábban megrepedni a tüszők a nagyobb adag Choragontól. Véleményem szerint akármekkora az adag, akkor is 36 óra múlva lesz tüszőrepedés. Én úgy tudom. Nem lesz semmi baj!:) Végül is hogy döntöttél, voltatok együtt apával inszemi előtt?
Vendég
 


Sziasztok!

BUMI
Hát igen ez az időszak nem a legszerencsésebb ilyen szempontból a nyaralások miatt. Remélem azért megoldódnak a dolgok és kezdhettek. Semmiképp nem lehet eltolni legalább az uhu-t hogy ne ilyenen múljon már a családi béke?

TWIST
Mivel szombat óta mocorog Bogyi (most is) már úgy hiszem hogy nem megyek fel ebben a hőségben órákat várni a kórházban.
Múltkor is több mint két órát vártam, mert nem volt időpontom.
4D-re akartam menni de idepasszolták a párom fiát, igaz végül amúgy sem mentem volna fel pestre ilyen hőségben. Majd talán köv. héten!

LINACSKA
Sztem is teljesen laza vagy, de azért te már előnyben vagy hisz te egyszer ezt már végigcsináltad. Biztos nem fog előbb jönni, de ha mégis minden okés lesz! Ügyesek lesztek!

Köszi a félidő gratukat! :)

dita75
 
 


Csajok,
ne higgyétek, hogy jobb, hogy egyszer már végigcsináltam. Az igaz, hogy laza vagyok, néha azt érzem, hogy túl laza is. (Jelentem, homeobogyók azóta megvéve :lol: )
Lili előtt az ismeretlentől tartottam, most meg attól, hogy most már tudom mivel jár, és hogy k**vára fáj.
De baba bent nem marad, úgyhogy ha parázok, ha nem, ezen túl kell esni.
Úgyhogy most kiteregetek, ráhúzom Levi matracára a huzatot, kivasalom a kimosott kisruhákat, és teszek be egy újabb adagot mosni. De lehet, hogy a táskákat. A pelenkázótáskán is van egy folt, ha ki birom szedni, akkor ok, ha nem akkor mondtam apának, hogy kérek újat :lol:

Bikfy,
most még én vagyok a főnök, utána meg ki tudja mi lesz. Lilinek is egy szavába került, hogy ovi után menjünk a játszóházba. Mi az nekem 20 km oda meg vissza. Na de ha olyan szépen mosolyog közben...
Apa meg mondta, hogy lassan nem kellene már vezetni. Én meg mondtam neki, hogy ez idáig szép, csak akkor gyártson elméletet arra, hogy jövő héttől hogy fogok nst-re járni, mikor ő Pesten dolgozik, az nst másik irányban van 20 km-re, és még a gyerek is jusson el az oviba... szóval vezethetek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Közben átsétáltam a Kaáliba és átrakattam 28-ára az uhut. :)

Linácska!
Gondolom azért nem árt összekészíteni a csomagot, ettől még Levi simán benn marad a 37. hétihg.:)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska, mikor kell intézni az egyszeri anyasági támogatást? Majd szülés után? És családi pótlékot, babakötvényt? Tudod, kell a pénz!:) Te még vezetsz autót? Le a kalappal!

Bumi, frappánsan megoldottad a dolgot, ügyi vagy!!!

Dituli, szuper, hogy mozog Bogyóka, nagyon megkönnyebbültem! Csak így tovább!:)

Vicky79-cel mi lehet, Bár láttam, hogy a februári kismamis topicban írogat, tehát biztos minden oksi.
Vendég
 


Linácska
jó mosást neked!!! :lol:

Bumi
akkor most már a párod is megnyugodhat... :wink:

Twist
veled mi újság? mindenről írtál,csak arról nem,hogy hogy vagytok! :)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist,
persze, hogy vezetek. Kénytelen is leszek a 39. hétig, mert apa dolgozik, az nst meg 20 km-re van. A kormány meg a hasam között még van vagy 2 cm :lol: Ha az elfogy, akkor már kitaláltam, hogy magát az ülést közelebb húzom, hogy a pedálokat elérjem, de a háttámlát meg megdöntöm. Na meg van szupi övlehúzóm is, ami a biztonsági övet a szeméremcsontomon tartja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
mindent szülés után kell intézni, mert kell hozzá az anyakönyvi kivonat.

Megjött a cukoreredményem: 4,23, és 6,1. Ezek szerint mindkétszer pont 0,8-cal mért fölé a mérőm. De legalább már ezt is tudom, hogy nem kell nagyon aggódnom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, ha ilyen közel van a kormány, akkor ha tüsszentesz, akkor nem szoktál dudálni???:-))))))))))) Övlehúzód honnan van? Tök jó! Mert írják, hogy a kismamiknak a poci alatt kell az övnek elhaladnia. A cukrod mintaértékű, gratula! Ezek szerint, akkor szülés után rohangálni kell majd ügyintézés miatt?

Dy, köszi szépen az érdeklődést, tegnap megjártam a dokkert, egy kedves kismaminak felszabadult az időpontja és elmentem helyette. Jelentem: a "gomba-kiírtás" projektem elindult. Kaptam Canesten hüvelytablettákat és krémet. A méhlepényemet is megnézte a doki, szerencsére nem olyan vészes a helyzet, mert csak a legalja, az "alsó hegycsúcs" lóg a méhszájra, így nagy eséllyel feljebb fog vonulni. Majd a 17. héten megnézzük, addig szuggerálom, hogy feljebb menjen:) A vérszegénységre pedig az Elevitre kellett áttérnem, mert abban elég vas van. Picúrka egy hét alatt 1,5 cm-t nőtt, már 7,6 cm-es és integetett a dokinak. Ja, és egyelőre csak 0,5 kg-ot híztam. A vérnyomásom most 137/78 volt. Szóval, nem az a leesett vérnyomás típus, de még elmegy. Csak feljebb ne menjen, mert akkor biztos kapok gyogyikat rá.
Vendég
 


TWIST
Apci kap 5 nap szabit majd ő intézkedik ahogy azt Nellike apuka is csinálta és be is számolt nekünk arról. A többieknek is úgy tudom apci intézett minden ilyen dolgot, ez a szokás. Neked erre se időd se enerdzsid nem lesz!
Az eredmények nem is rosszak, ninden okés lesz. Lassan el kezd majd mocizni is! :)

Vicky a Bmc-babásba mindig szokott írni. Ma ment dokihoz 4-re gondolom majd jön ah írekkel!

LINA
Tökéletesek az eredményeid! Supppppppppppper!

dita75
 
 


Sziasztok,

múlt hét óta nem volt netünk... :cry:

Twist,

csodaszép az új vonalzód, annyit nézegetem, nagyon tetszik!
Az ügyintézéshez nemcsak az anyakönyvi kivonat hanem a baba tb kértyája és lakcímkártyája is kell. Ezek szülés után kb 2 héttel fognak megérkezni, utána az államkincstár ül majd rajta egy-két hetet. De visszamenőleg megkapod majd a pénzeket.

Bikfy,

a cukrot vedd nagyon komolyan, szerencsére ahogy Linácska írja ebből még ki lehet téged kezelni.

Nellikéék?????????????????????????????????

Bumi,

ügyi vagy, hogy átszervezted az uh időpontot, így a párod is megnyugodhat.

Dy,

105 szuri? Az szép mennyiség! És még 175? Elhiszem, hogyha a végén már hiányozni fog.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

hát nálunk bizony én intéztem mindent. :wink: Egyszerűbb volt mint a férjem szájába rágni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
No comment! :roll:

dita75
 
 


Twist,
az övlehúzóm a Brendonból van, még Lilivel vettük. Nem olcsó, akkor is kuponakciós volt, és így 7000, amúgy 10.000.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


twist: Köszi a hiányolást, csak sajna már annyi felé írok, hogy nem tudom néha követni.

A babásba tettem fel új képet a trónörökösről.



vicky79
 
 


Linácska!

Képzeld, vacsira ettem 2 gyrost, husi nélkül, csak zöldségekkel. A pita nem teljes kiőrlésű lisztből készült. És 1 órával kaja után 8.0 mmol/l lett a cukrom. Hát néztem egy k...va nagyot. Mit mondjak, ez rosszul esett. Pita akármennyire is szeretem, nem csúszik le többet a torkomon.

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: