Új privát üzeneted érkezett!

Pompi, sajnálom. :cry:
Én sem vinném el a gyerekeket. nekem Ádám 10-12 évesen volt először temetésen. Az első a barátja 18 éves bátyja volt, és Ő akart elmenni, én meg elkísértem, bár nem ismertem a fiút. Nagyon megviselte, és 1-2 évvel később a nagymamám temetésén is rosszul lett. Hiába volt már "nagy" és értelmes, nehéz volt még akkor is. Szerintem ne vidd el őket, nem értik, és tényleg csak "zavarni" fognak másokat.

dkata
 
 


Wish,
TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK ZSÓFIÁHOZ!!!

Nagyon szép nevet választottatok,és én is várom a szülés részleteit!

Bandika,
Balázs is milyen nagyfiú már!Szép a tortája!

Pompi,
én sem vinném el a gyerekeket a temetésre!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKIK!!!

Képek?

Na,a Márk ma hajnalban megjelent a szobánkban:"átjöttem!"
Nagyon nehezen tudott csak visszaaludni,mert motorozni akart minden áron! :D

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda, tök édik, amikor átjönnek, megzabálom Hunort is olyankor.Kijön a nagy ágyából, nyuszival átjön és feljön az ágyunkra.Már vagy 2 hónapja nem kiságyban hanem gyerekágyban alszik és tetszik neki.Nincs leesésgátlónk, hanem megfordítottuk az ágyat és betoltuk a falhoz, így csak egy oldalról tud lemászni,és azt éjjel gyakorolja is :lol: de pechjére, megfogom és visszaviszem kivéve a hétvégéket,akkor nem viszem vissza, hanem ott van nálunk és míg mi alszunk ő játszik.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Lányok, úgy emlékszem valaki korábban itt írt valamikor a gyerek végbélrepedéséről, nem emlékeztek ki volt, vagy itt van-e most aki ilyen cipőben járt?
Ugyanis gyanús hogy minket is érint a dolog, mert visít a gyerekem kakiláskor (nemrég volt megint párszor kemény a széklet) és idegesít a dolog, mert azóta vissz is tartja! A pisilésnél dettó sír és azt is visszatartja(ez lehet hogy még a múltkori "fütyikezelés" miatt). Kivagyok!
A dokink szabin, a védőnőnk szabin, de a helyettesítőhöz viszünk pisit csütörtökön, viszont ezzel a kakival nemtom mit kezdjek! Ha visszatartja még rosszabb lesz, mert megint bekeményedik!
Az evésre most mindent adok ami hajt, és mindent elvettem ami fog, de ma még nem kakiltunk. :cry:
Szerintetek a Laevolac hosszutávon okoz valami mellékhatást vagy kárt? Mert ma már adtam Neki (korábban is kapta párszor már), egyszerűen úgy érzem már elkerülhetetlen valami "gyógyszeres" beavatkozás!
Azért gondolok a berepedésre, mert, csak nem sírna ennyire, ha nem lenne ott valami "bibi"! Meg mondja, hogy fááááj!
Tud erről valaki valamit, hogy az mennyire veszélyes, lehet valami baja tőle ha tényleg az van? Kell azt valami más módon kezelni? Segítsetek légyszi ha tudtok. Előre is köszi!

Wish - GRATULÁLOK!

Kép
potykamanó
 
 


köszi csajok a gyors válaszokat! ez elég egybehangzó...

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok,

Wishnek itt is nagy gratula :lol: :lol:
Erdekes olvasni hogy mit irt szombat delutan, aztan vasarnap reggel megszuletett Zsofi :lol:
Varjuk a tortenetet !! Es kepeket !!

Pompi,
Sajnalom, szerintem se vidd el a gyerkocot, en sem vittem a nagybatyam temetesere tavaly nyaron Matet, pedig elotte nagy betegen meg voltunk nala latogatoban, Mate sem erti azota sem hogy miert nem megyunk hozza tobbet....En 10 eves voltam szinten a nagyapam temetesen, sokkolo elmeny volt...

Potykamano,

Sajnos sok dolgot nem tudok neked mondani berepedes gyanuban, mindenesetre ha Szilardnak faj es visszatartja a kakit, valszinuleg nem varnek csutortokig, hanem megmutatnam valakinek azonnal, ha mashol nem, valami kozeli gyerekkorhazban....szegenyke ne szenvedjen, meg nehogy meg nagyobb baj legyen belole....


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Bandika,
nagyon jóképű fiad van, és milyen ügyes, hogy még szereti is a bukósisakot! :D

Potyka,
találtam neked egy linket, hátha segít vmit:
http://www.kismama.hu/kisgyerek/szekrek ... eckpoint12
Én ehhez a dokihoz fordulnék. Gasztroenterológus, a Kismamában is "rendel":
http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsa ... mp_id=1652
20140901102739
 
 


Potyka,
ez a magánrendelője:
Dr. Veres Gábor: 391-5903
A kukijával mi újság? Mostmár begyógyult neki? Följön a bőr rendesen?
20140901102739
 
 


Kriszta - köszi!!!

Hajni - köszi a segítséget!!!

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok :)

Köszönjük a gratulációkat!

Tegnap óta itthon vagyunk.
Hüvelyi szülés volt :D és villámgyors, csak két órát vajúdtam a kórházban. Előtte itthon este 9-től rendszertelen fájásaim voltak, aztán a reggeli zuhany alatt egyből két percesek lettek, rohantunk be és hamarosan megszületett Zsófi, akinek csak születés után sikerült eldönteni a nevét. :) Volt sálja a köldökzsinórból és még csomót is kötött rá, szóval örülök, hogy nem lett baj és inkább előbb jött egy kicsit.
Majd jövök hosszabb születéstörténettel is, ha egy kis lesz időm

wish
 
 


Wish,
szívből gratulálunk!!! :D Sok boldogságot Zsófinak, és az egész Családnak! :D

Hajni, Drága :D
Te is már célegyenesben! :wink: Drukkolunk ám "odaátról" :P

Puszi Mindenkinek! :P

tillidian
 
 


Drága Wish, még egyszer gratulálok, és minden jót kívánok Nektek! Kíváncsi vagyok, Balázs hogyan fogadta a kishúgát, és tegyél képet is, légy szíves! :lol: :lol: :lol:

Hajni, hogy vagy? Te már kihúzod jövő hétig? De jövő hét ilyenkorra tuti megszületik a Te kislányod is! Olivér jókor lett dackorszakos! :lol: Enyém gyerek jóval előbb kezdte, Téged legalább eddig hagyott "pihenni" Olivér.

Aanda, hogy megy a fogyókúra? Mennyi az annyi? Nálam stagnálás, de mivel mindent eszek, ezért nem is csodálkozom, illetve azon igen, hogy visszafelé nem másznak a kilók. :lol:

dkata
 
 


Hali, bejelentkezem, még egyben ám! Pedig kicsit csodálkozom is, ma is Siófokon aszalódtam a parton, míg Olivér az apjával pancsizott! Úgy látszik Blanka kivárja még azt a maradék 6 és fél napot, remélem ilyen rendi lesz majd, mikor megszületik is...

Wish,
nagyon ügyesek voltatok! Amikor megnézték a heget elaltattak? Sikerült levenni a kzs-vért?

Till,
köszi!

Kata,
tökjó, h. nem híztál! Én most híztam 1,5-et, úgyhogy már 10-nél járok, remélem, több már nem lesz! :?

Potyka,
mit mondtak, mi volt a dokinál?
20140901102739
 
 


Hunci,
a kisfiad milyen hamar gyerekágyban alszik!Nagyon ügyes!

Wish,
örülök,hogy sikerült a hüvelyi szülés!

Kata,
sajnos csak 3-4 kilót fogytam!Pedig alig eszek,de a pajzsmirigyműtétem óta annyira megváltozott a szervezetem!Amikor még a terhesség előtt fogyóztam,olvadtak le rólam a kilól,most meg nem!Na mindegy,a hasam csak szebb lehet a mostaninál!

Hajni,
Siófok?Jól bírod tényleg!

Én ma elkezdtem anyum helyett takarítani,jövő héttől már 3 helyre megyek!Fiúk hétfőn kezdik a bölcsit!

Andi
Kép
aanda
 
 


Wish, ügyesek vagytok!

Potykamanó,Szilárdnak sok boldog szülinapot!

Hajni, még Siófok, ez igen, jól bírja Blanka baba odabent akkor!

Aanda,én azt hittem későn raktam át :oops: mindenhol azt hallottam, hogy 1 évesen már átrakták és én meg húztam-halasztottam, mert nem akarom, hogy nagy baba legyen az én törpöm :oops: de hát nem tudtam megállítani az időt :? .
Vendég
 


No, tegnap nagyon örültem a 6 napomnak, erre ma közli a doki, h. lehet, hogy még egy hetet kéne várnunk, merthogy még túl korai lenne, nagyon mázas lenne a gyerek!
De szerintem csak arra gyúr, h. spontán beinduljon a szülés, nehogy elpofázzam, h. előre megbeszéltük! Úgyhogy be van tojva! :twisted: Megegyeztünk, hogy kedden még megnéz, ctg is lesz, és akkor eldöntjük. De simán el tudom képzelni azt is, h. megegyezünk csütörtökben, becuccolunk, maíjd közli, h. bocs most mégse, mert itt van ez+az... :twisted:
Blanka 3280 gramm kb., méhszáj 2110, ctg jó.

Olivérrel meg ma este közelharcot kellett vívni, először azért üvöltött, mert nem akart fürdeni, majd miután kivettük meg már nagyon akart. :? De annyira behergelte magát, h. ilyet még nem láttam... :shock: :?

Pompi,
mi lett, elvitted végül őket a temetésre?
20140901102739
 
 


Azt szeretném kérdezni, mit tegyek az ellen, ahogy Hajni is írta, hogy annyira behergeli magát dolgokon, hogy kegyetlen.Valami nem úgy van, ahogy akarja, és üvölt.Igaz, egy ilyen hiszti volt eddig, a többi hiszti 2-3 perces, az figyelemeltereléssel működött is, de ez a múltkori kerek 1 órát tartott....figyelemeltereléssel még jobban üvöltött, így ott hagytam a szobába, ha jött hozzám, elmentem,nem figyeltem rá.De sztem ez nem jött be, hisz mégis 1 órán át tartott, de akkor mit tegyek ha megint lesz ilyen dühkitörés.És nem korai ez még?
Vendég
 


szerintem az baromira gyerekfüggő, hogy kinél mi jön be. Levim olyan, hogy az ignorálás csak ront a helyzeten, ha magára hagyom a végtelenségig képes lenne üvölteni. Le kell hozzá guggolni, ölelni, bújni, és szeretettel lecsitul.
Máténál teljesen bevált az ignorálás. Lili meg nem hisztizik úgy igazán, van 1-2 próbálkozása krokodilkönnyekkel, de az nem extrém súlyos.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni,
hülye doki! :evil: Eldönthetné,hogy mit akar!Sajnálom,hogy várnod kell,nagyon nehéz lehet!

Hiszti nálunk:igen,ha vmi nem úgy van,ahogyan ők akarják,hisztiznek......stb.Arni alig engedi,hogy megfürdessem,utána meg nem akar kijönni a kádból....
Ha nem segít a figyelemelterelés,hagyni kell,hogy kiordítsa magát.Sokszor a fáradtság miatt hisztiznek,vagy éppen rosszul ébrednek,változó.Minden gyerekre már módszer hat,és minden fajta kitörésre más módszer válik be!Egyszer már csak kinövik! :D

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi!
Kíváncsi vagyok hogy a gyerekek hogy szoknak vissza a bölcsibe. Várják már?

Hunci!
Ti mikor kezditek a beszoktatást?

Hajni!
Remélem mostmár hamar kibújik a lányod a pocakodból.TE milyen szülést "szeretnél"?

Hiszti nálunk is megy főleg mert mindig az kell ami a másiknál van van hogy hamar meg tudom nyugatni győzni őket de van hogy hosszabb kimenetelű a hiszti. Balázs az nagyon kitartó tud lenni ha valami kell neki :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszi a hszeket hiszti ügyben,majd csak lesz valahogy, bár azóta nem volt ilyen hosszú, csak pár percesek, azt eltereltem :lol:

Zsebi, passz.Én szept-ben szeretném minél hamarabb, mert akkor már szabin leszek, de még nem volt szülői.Az igazgató szt, mindenki az elején akarja, szóval majd meg kell egyezni....hát nem tudom...remélem, azért nem én leszek az utolsó.
Vendég
 


Sziasztok,

Wish,

De jo hogy mar otthon vagytok ! Akkor ezek szerint minden flottul ment, irigy, irigy :lol: :lol:

Hunci,
Hiszti ugyben tenyleg hosszasan lehetne elemezni, de az egyetlen megoldas a sajat tapasztalat...Nalunk is hol az ignoralas segit, hol az ha ott vagyok vele, olbe veszem es egyszer csak megnyugszik...
De ha faradsagon alapszik es pl a kadban jon elo, akkor nincs mas valasztas mint uvoltes kozben valahogy gyorsan megfurdetni/oltoztetni es csak a lefekves/elalvas segit....Tenyleg ijeszto mikor 1 oras a musor, de hozza fogsz szokni :cry: :cry: Van amikor egyszeruen nem tudsz mit tenni mint kivarod hogy vege legyen...


Nekem a labam a hetvegen brutalisan bedagadt, meg jo hogy vettem nemreg egy scholl papucsot(tepozarast), mert masba bele sem ment volna a labam...Probalom feltenni (mh-en az asztalom ala tettem egy dobozt, amire felteszem :)) meg eszem a zoldeket, ha jol emlekszem az uborkara mondjak hogy vizhajto, nem? Mit lehet meg tenni ??
Valaki rendelje meg nekem hogy egyszerre max. 3 nap kanikula legyen es utana egy kis lehules !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Orsi :)
Nagyon szépen köszönjük a ruhákat! Kép

Kriszta :)
Igen, minden flottul ment :) A gátmetszést legközelebb kihagynám, meg a burokrepesztést is, ha nem muszáj, de amúgy minden nagyon jó volt.
Mondjuk a burokrepesztést azért hagytam, mert már éreztem, hogy kezdenek jönni a tolófájások, a gátmetszésről meg már eszembe sem jutott elmélkedni :lol:

Lekopogom, de az utóbbi két napunk egész normális volt már, evett és aludt a cicalány, éjjel kétszer kelt, sőt délután is egyszerre aludtak. Mondjuk ennek ellenére jó fáradt vagyok, de majd alakul ez is. Persze még mindig van mit csiszolni, Balázsra még mindig túl kevés időm marad.

Képek:
Kép Kép Kép Kép

wish
 
 


Wish :D
álomszép!
örülök, hogy a ruhákat sikerült elhozni!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish! Gyönyörű, formás kislányod van! Annyira édes!!! :lol: Balázs hogy kezeli a tesó-ügyet? Persze hogy fáradt vagy, én 1 nagy gyerek mellett is hulla voltam!
Érdekelne, hogy akkor most tapasztalataid szerint a császár, vagy a gátmetszéses hüvelyi szülés a nyerő? :lol:

dkata
 
 


Wish,
gratulálok még egyszer! Hú, ennyire fel kell őket öltöztetni? Én csak egy napozót tettem be neki... :oops: Tejcsivel hogy álltok? Mikorra lövellt be?

Zsebi,
hát, ha olyan rövid szülésem lenne, minr Wishnek, azzal kiegyeznék mondjuk, bár eléggé félek/nék tőle... :roll: A császárt már ismerem, azt se kívánom, dehát vhogy meg kell születnie! :roll: Holnap elvileg kiderül.

Kriszta,
én elég korán vizesedtem most, de vhogy abbamaradt, nem rosszabbodott, most is úgy nézek ki kb. Mondjuk nagyon sok g.dinnyét eszem, lehet, h. az is segít, végül is az is vízhajtó!
20140901102739
 
 


Kata :)
Mások a negatívumok mindegyiknél. Nekem valahogy szarul gyógyul a gátam, még mindig eléggé fáj, a császáros sebbel ilyenkor már könnyebben voltam. Amúgy meg azért sokkal felemelőbb megszülni, mint hogy kiveszik belőled.

Hajni :)
Tej: Nekem igaziból nem állt el a tejem, cseppek végig jöttek, mióta abbahagytam a szoptatást, szóval második este már 90-et fejtem, hogy ne durranjon szét a mellem. Most esténként miután Zsófi szopott 60-70-et, még 120-140 körül szoktam fejni. Van tejtesónk és ő kapja a lefejt tejet :) Szerintem ha lenne időm minden szopi után fejni, nem is lenne szüksége a másik babának tápszerre.
Finoman szólva dől a tej. Folyamatosan csöpög a mellemből, ilyen Balázzsal nekem sosem volt. Annak idején folyton küzdöttem, hogy legyen elég tej, szaporító fejés és tsai. Most meg... Cserébe annak idején semmi gondom nem volt a mellbimbóimmal most meg tök sebesek :roll: Kicsit mintha le lenne nőve Zsófi nyelve, talán attól van, majd szerdán megmutatom a gyerekorvosnak.

Öltöztetés: Zsófi bírja a meleget, szerintem azért jó, ha takarva van keze lába, mert picinek nehezen rendezik még a hőháztartásukat. Ráadásul ő tényleg pici. Azt hiszem 4 kiló körül stabilizálódik a hőháztartás. Orsi?

Kriszta :)
Elfelejtettem a vízhajtást. Még Balázsnál írtam ezt:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... d7#1390668

Fogyókúra: 77-tel indult a terhességem és most 72 vagyok ;)

Na, megyek aludni...

wish
 
 


Megint bekukk Hozzátok! :)

Wish,
gyönyörű a Kicsilány! :D :D :D

Hunci,
nálunk Vackor igazi "hiszti-herceg" volt, levetette magát a földre, és órákig :shock: bírta a műsort...egyetlen dolog vált be: Apa lefogta és addig tartotta, amíg ment a hiszti. Ez bevált, volt, hogy 20 perc kellett, de feladta :lol:
Hiába volt minden egyéb, amit okosak, tapasztaltak ajánlottak: nem jött be a "nem figyelek rád", sem a megvonás -ez persze, mikor már nagyobb volt.

Mindenkinek sok puszi! :P

tillidian
 
 


Wish! Nagy gratula! Gyönyörű a lányod!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Wish :D
azt gondolom, hogy Zsófi azért tényleg pici, tehát nem árt rá a ruha. Arra figyelj, hogy ne melegedjun túl (tarkónál vizesedés, kipirosodás), de alapvetően szerintem is elkélhet ilyen ruha nála.
Idővel úgyis lekerülhet minden, és jöhetnek a nyári szépségek :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish, gátmetszésed sztem nem gyógyul lassan, ez sajna ilyen... A császáros sebre nem ülsz rá naponta ezerszer és egyéb dolgokkal sem érintkezik, amivel a gát igen. :? Nekem még bőven féjt ilyenkor, de a szopis párna erre pl. tök jó, karikát hajtani belőle és úgy ráülni, hogy tartja a combodat, a gát meg nem ér le. Persze ez frissen a kórházban a leghasznosabb, én vittem magammal! :lol:
Tej: tök jó, úgy bevállalnék egy ilyen szoptatós korszakot, hogy nem kínlódás a tejcsinálás! Ügyes vagy nagyon!

Orsi! Tök szép a kert! Fű nálam is foltos, én rávetek (virágfölddel kevert fűmag) eső előtt a foltokra, egész jól bevált! Majd én is fotózok már kertet, a miénk is most kezd kész állapotba kerülni. :lol:

dkata
 
 


Kata :D
igen, én is beszerzek fűmagot és utánavetek. A füvet kertész vetette, de 2 helyen, ahol egész nap tűz a nap nem tudtam állandóan nedvesen tartani, így ott foltos lett, a közepe gyönyörű.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi,
köszi a kérdést!Fiúk vegyes érzelmekkel várták a bölcsit,azt akarták,hogy maradjak ott velük egész nap!Tegnap reggel bekísértem őket a csoportba,megvártam,amíg megreggeliznek és eljöttem.Arnika sokáig csimpaszkodott,de nem sírt,Márk egyből elkezdett játszani!Jó napjuk volt,ettek,sokat aludtak.Új a környezet,mert az oviban vannak,más az udvar,kaptak új játékokat,szóval élvezik!Ma reggel már be sem kellett őket kísérnek a csoportba,puszi után el is jöttem.
Itthon nekiálltam nagytakarítást csinálni,nem unatkozom,holnaptól már dolgozom.

Hunci,
olyan bölcsi is van,ahol egyszerre több gyereket szoktatnak be.Nem igazán jó a módszer,de működik.

Wish,
Zsófi baba gyönyörű!!!
Irigy vagyok a -5 kiló miatt.Ügyes vagy a szopival!

Hajni,
veled együtt izgulok,hogy mikor lesz a nagy nap!

Kriszta,
rendeltem Neked lehűlést,holnapra odaér! :D

Nálunk tegnap délután akkora vihar volt,hogy ilyet még nem láttam!

Andi
Kép
aanda
 
 


Wish,

Nagyon szep kislany Zsofi :lol: :lol:
Koszi, koszi az infokat !! A tejert el sem tudom mondani mennyire irigyellek !!! Csak nem farkas-tejtestveretek van :lol: ?? Most irtak, es latom egy napon szultetek Judittal !!

Az nekem uj volt hogy az Urtica-t nem lehet a laktoherbbel egyutt szedni, akkor nekem lehet ez volt a baj Matenal ? En mindent probaltam....remelem most egy kicsit jobban fog sikerulni nalunk is a tortenet....persze ehhez az is kell hogy a sargasagot megusszuk...tenyleg, Zsofinal ez nem jott elo ? En most ettol 'parazom' a legjobban....

Fogyokura- minden elismeresem szinten :) Te valamit nagyon tudsz :lol: :lol: En meg csak dagadok, dagadok....csak sajna amig dolgozom addig nem nagyon van idom magamnak fozocskezni, itt meg azt eszek amit talalok....szerencsere a gyumolcsok azert segitenek, de a fagyi meg sokat ront a helyzeten :cry:

Orsi,

Nagyon ugyes kiskertesz vagy :lol: :lol: !!


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Andi,

Koszi, mar nagyon varom ! Pont egyszerre irtunk :lol:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
A More milket próbáld majd ki de SEMMI mást ne igyál hozzá nekem attól indult úgy meg hogy a két manó mellett le is adtam tejet egy dobozzal szedtem be igaz az emlet adagot 3X2-t de nagyon tuti volt (nem olcsó de kb. két doboz tápszer ára).

Wish!
Gyönyörű a kislányod. :)

Orsi!
De végigszaladnék a füvetekeken. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish
gyönyörű kislány!

Kriszta
másodszorra szerintem sokkal könnyebben megy a szopi!

Mi jól. Szombaton éjfélig lakodalomban voltunk :) Boldizsár evett-eludt, Zalán meg táncolt, és iszonyatosan felpörgött, nem hittem, hogy 11nél tovább bírja.... Annyira jó volt!!!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi mindenkinek a leányzó dicséretét :)

Kriszta :)
Igen, a Farkaskölyök a tejtesó :)
MoreMilk nekem is nagyon használt annak idején, az volt a legjobb tejserkentő. Most is itt egy dobozzal, de egyelőre nem kell.
Amúgy borítékolom a visszahízásomat a szopi alatt, most egyszerűen zabálok, folyton éhes vagyok.

Orsi :)
Nem izzad a babó, sőt kifejezetten igényli a meleget. Ma játszótéren is tüsszögött és fázott kénytelen voltam be is takarni. Apja lánya, Laci is bundát vesz 25 fok alatt :lol: Mondjuk a kesztyűt persze nem a fázás miatt kapja, hanem hogy ne karmolja szét magát. A zokni meg amiatt kellett, hogy ne húzza ki a lábát az óriás rugiból.
Amúgy a tejtesó meg rövid ujjú bodyban van és más semmi, és neki úgy jó, bár ő egy kilóval nagyobb Zsófinál, gondolom több zsír van rajta, ami védi a hidegtől.
Nagyon szép lett a kertetek. A bio részlegért meg külön irigyellek.

Kata :)
Azért napról-napra jobb a gátmetszés is, de azért puhán jobban esik az ülés, mint pl a játszótéri padokon :lol:

wish
 
 


Wish :D
remélem most már van nem óriási rugija is :D :D :D

biorészleg még elég szűkös :) de lassan beérik az első paradicsom, na azt nagyon várom!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Farkaséknak babájuk született????
és én erről miért nem tudok?
mikor, mennyi, hogyan és stb. :) részletek?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Wish,
aztaaa, még fogytál is?! :shock: Szopi alatt nem biztos, h. hízol, én is zabáltam és mégsem. Betettem egy hosszú ujjú rugit is... :D Meg a fejőgépet is, bár nem tudom most hogy lesz, mert Olivérnél pont a sebes bimbó miatt nem fejtem, túlságosan fájt...

Orsi,
nagyon irigy vagyok a kertre meg a veteményesedre is! Nekem ha egyszer lesz hasonlóm, akkor egy cseresznyefával bővítem majd ki!

Nos, holnapután megválok a pocaktól... Du. fél 3-ra kell mennem, 6-ig meg fog születni Blanka! Azért eléggé félek...! Gondoljatok rám egy kis drukkal légyszi!
20140901102739
 
 


Drága Wish!

Szívből gratulálok Nektek a kicsi lányhoz! Jó egészséget, sok tejcsit! :D

Hajni!
Nagyon drukkolunk Nektek! Ne félj, nemsokára találkozol Blankával!

Orsi!

Farkasokról a Kaális párok fórumán a 935.oldalon találsz infót,lap alja és előtte is van hozzászólása! :D ( Megkerestem,mert emlékeztem rá,hogy kb. mikor írhatott! :wink: )

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Wish :D
Itt is nagy gratula Zsófihoz! Nagyon szép kislány!
Pussz H.
hajnesz
 
 


Orsi,

En is kicsit meglepodtem Farkasokon, mivel en sms-eztem veluk kisebb -nagyobb rendszeresseggel es nem szoltak egy szot sem vegig, csak most hogy megszuletett Farkas Domotor Bence, akkor irtak. Ugyanaznap szuletett mint Wish kislanya, 3300 gr, 50.5 cm...
Nem tudom hogy hol 'készült' a baba, de lehet hogy akkor a masik Kaalis forumon irtak rola....

Judit, ugye nem haragszol hogy megirtam ide ?? (Titokban olvas a csaj :lol: :lol: )


Wish, Zsebi,

OK, akkor beszerzem majd a More milk-et, remelem segiteni fog....aztan ki tudja hogy alakul, lehet hogy a kisteso egy szivogep lesz es mindent megold :lol: :lol:
Vegul is mostmar tudom hogy a tapszer/anyatej kombinacion is fel lehet noni, annyira nem izgulok, de nem bannam ha nem kellene allandoan cumisuveget sterilizalni meg foleg allandoan meregetni hogy evett-e eleget....

Nagyon nehezemre esik a munka, illetve a bejaras mar.....ezek az utolso hetek a leghuzosabbak, plane hogy tulajdonkeppen csak az idot toltom es semmi hasznosat nem csinalok....

Hala a hidegfrontnak, ma ujra felismerheto lett a bokam :lol: :lol:

Hajni,

Nagyon drukkolunk holnapra, ne izgulj !!! :lol: En lemaradtam arrol a reszrol hogy miert is kell tervezett csaszarral szülnöd ??


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Jaj, meg azt szerettem volna kerdezni hogy volt valakinel igy 3 eves kor korul novekedesi fajdalom ??
Mate ma ejszaka tobbszor is felebredt es fajlalata a labat, massziroztam neki, de ugy 5-6 ora korul meg sirt is, annyira fajt neki....ugy sajnaltam szegenyt, de nem tudtam jobbat kitalalni mint a masszirozast.....Valahol mar olvastam/hallottam ilyesmirol, hogy letezik, de nem tudom lehet-e valamit tenni ellene, ill. a fajdalom enyhitesere... gondolom ezert dokihoz nem kell vinni, vagy megis?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Hajnesz :)
Szia :D :D :D. Köszi :)

Kriszta :)
Nekem hét éves koroman volt ilyen növekedési fájdalmam, szerintem ez bármikor előfordulhat, amikor nagyon hirtelen nő egy gyerek. Emlékszem, hogy én is sokat sírtam, tényleg nagyon fájdalmas volt. Nekem is a lábam fájt.

Hajni :)
Naná, hogy drukkolunk! Ez nem kérdés, de minden rendben fog menni!

wish
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Talán, emlékeztek még rám/ránk. Nagyon-nagyon régen írtam ide, de egy darabig csak halogattam az írást, utána meg már nem tudtam hogyan kapcsolódjak vissza. :oops:
Nagyjából követtem az eseményeket, a pocakosodásokat, a babák születésést. Mindenkinek teljes szívemből gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Szóval, nem tudtam, hogyan kapcsolódjak vissza, most viszont olyan dolgok történtek velünk, amit feltétlenül szeretnék megosztani Veletek.
Februárban abbahagytuk a szopit. Utána bejelentkeztünk Krizsa dokihoz kistesóért. Szerencsére volt (és még mindig van) jó sok fagyibabánk. Júnis 2-án kettőt visszatett Krizsa doki, és úgy tűnik, hogy mind a kettő velünk marad! :shock: :D

Tehát, nagycsaládosok leszünk... azóta egyfolytában jár az agyunk, hogy milyen teendőink vannak. Hát, van bőven:
lakáscsere (házvásárlás?), autócsere, ikerbabakocsi, plusz 1 kiságy, plusz 1 légzésfigyelő, plusz etetőszék, plusz bébihordozó, stb. stb. stb.

Mellesleg, Klárika időközben nagyon nagylány lett. Szerintem szépen beszél, mindent mond, akár 6-8 szavas mondatokat is, és a ragok is egyre többször a helyükön vannak. Nem túlzok, de tud kb. 40-50 verset, mondókát.

Hát, csak ezt szerettem volna elújságolni Nektek, és ha vannak jó "túlélési" ötleteitek, tanácsaitok, mindent szívesen fogadok! :lol:
Kicsit tartok ettől az 1+2 kisgyerek felállástól.

És pár kép Klárikáról:

Autózunk Petra babával:
Kép

Locsolom az "Életfámat":
Kép

Megvizsgálom Petra babát:
Kép

Anya nem tette elég magasra a popsikenőcsöt:
Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Wish,

Koszi, nem mondom hogy megnyugtattal....egy anyanak az a legszornyubb ha latja a gyereket szenvedni es nem tud rajta segiteni, nem ??

Kismokus,

Nagyon nagy gratula a babocakhoz :lol: :lol: Biztos nem lesz konnyu a 3 kicsivel.....szerencsere a +1 dolgok beszerzesevel azert meg van idotok...persze a nagyobb lakasba koltozes az nem egyszeru es eleg strapas terhesen+kisgyerekkel :cry: ...sok sikert es kitartast :) :)
Klarika kepei nagyon edesek, kulonosen az utolso tetszik 8) 8)
Szerencse hogy volt energiad lefenykepezni a szidas helyett :)

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kismókus! Gratulálok!!! Klári baba nagyon szép (még mindig), és ügyes is! Szerintem időben kezdjetek költözni, mert a vége azért biztos nehéz lesz 2 babával a pocakban, meg pakolni (én költöztem 4-5 hós terhesen, lakáshiteltől a csempéig MINDENT én intéztem, és Ádám már nagy volt ugyan, de nagyon fáradt voltam és furdalt a lelkiismeret folyamatosan, hogy feküdnöm kellene). Szóval a nagy dolgokat szerintem minnél előbb (kiságy az kisdolog, de a költözés az nagy... :lol: )

Wish, én 1 héttel szülés után még az emeletre se szerettem felmenni, nemhogy játszótéri padon ücsörögjek! :shock: Te valóságoss HŐSSÉ növöd ki magad a szememben, ha így folytatod! :lol: És most már jöhet a randevú, azt mondtad, ha jártok erre, beugrotok hozzám. :lol: Várlak! :lol:

Orsi! Nálunk én vagyok a kertész (meg még annyi más is :lol: ), apukám navigált, én meg 2 szoptatás közt hengereltem meg vetettem, meg ástam, festettem... A mi kertünk ici-pici, de a 2 kezem munkája, és annyira szeretem! :lol:

Hajni! Annyira szorítok, már csak 1 nap! :lol:

Kriszta! Szerintem nem csak növekedési fájdalom lehet... Párom kislányának volt olyan, hogy fájt a lába, aztán annyira, hogy rá se tudott állni. És a hátterében egy olyan fertőzés állta, ami ráment az izületeire is (a vérképéből derült ki, már nem emlékszem mi, de 10szerese volt a normálisnak). Végül kivették a manduláját, az oldotta meg. :shock: És lábfájással kezdődött... Szerintem ha még fájlalja, mutasd meg orvosnak, és kérdezz rá egy vérvételre, ártani nem fog! És nem ijesztgetésnek írom, ezt azért teszem hozzá, mert mindig kapok a pofámra... :oops: szóval azért írom, mert én a gyermekemnél inkább megyek feleslegesen 2 kört, mint pont akkor nem, mikor kéne. :?

dkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: