Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönjük a kedves fogadtatást..
Próbálok jegyzetelni és memorizálni, de biztos beletelik egy pici időbe, mire összepárosítom a babákat és mamákat... Néztem a képeket és naggggyon gyönyörűek, imádok baba (és mama) képeket nézegetni!!
Még, sajnos, nem sikerült visszaolvasnom, így lehet, hogy fogok majd olyanokat kérdezni, amik már le vannak írva, úgyhogy előre elnézést érte!!...
Rólunk egy picit: Petra a BABA, én pedig vagyok Edit a mama.
Első babánk, nem olyan sokára szeretnénk majd másodikat is... Próbáltam én feltenni tegnap vonalzót, amiről kiderülhetett volna ez, de persze nem sikerült...
Nademindegy. Petrám szombaton volt 11 hónapos (Kittina Mátéjánál egy nappal vénebb a Drágám!
). Van 6 db fogacskánk, már mindent kajál és én nem főzök már Neki külön, azt eszi, amit mi... Aludni nem szeret, egy cseppet sem, legfőképp nappal. Éjjel hála a Jóistennek alszik, este elalszik fél 9 körül és reggel 7-8 körül kel, de egyszer azért felkiabál éjszaka, de csak jelez, hogy itt vagyok ám.. Még egy szobában alszunk Vele, mert nincs szívem különrakni... Cicit is kap még naponta 2x, de lassan-lassan már szoktatnám lefelé.
Ti meddig szoptattatok, illetve meddig tervezitek amúgy?? Visszatérve: Petrácskám még nem jár egyedül, csak úgy, hogy egyik kezét fogja valaki. Amúgy nagyon kis rafkós kiscsaj, emellett akaratos is és nagyon vicces kis dolgai vannak.
Tudja már egy csomó tárgynak a helyét itthon, ha rákérdezünk, már mutatja is, pakol, gagyog, mutogat egész nap. 8300 gramm és 71 cm, nem manökenmagasságú (de még nincs veszve minden - bár Apa se és én se vagyunk magasak) , de jóhúsban van kétségtelenül. Most egyelőre ennyi jutott eszembe, ami lényeges, de majd menet közben még mesélek.
Most picit már elfáradtam, úgyhogy elteszem magam holnapra, előtte meg megpróbálok egy-két képet csatolni, de előre szólok, botrányos a fényképarcom..
Jóéjt Mindenkinek!!!
Ő a mi kis Petra babánk májusban
Amúgy soha nem ilyen komoly
És ilyenek voltunk 2008 augusztusában