Új privát üzeneted érkezett!

Anyci: szia a doki azt mondta ugyanannyi esélyem van mint előtte ,de én nem értem miért mondja hiszen ez képtelenség
szerintem ,bár nemnagyon értem hogy van ilyenkor.
Esthajnal : Sajna nem pozitív volt ,mert csak nagyon nagyon halvány volt,sajna naem 28 napos a mensesem hanem van olyan hónap amikor meg sem jön valamikor meg jóval hamarabb.
bea01

Anyci, köszi, igen, most épp banditák, mert nem akartam kalózt írni :lol: Ja, van némi gond a géppel, le kell majd formázni vagy mi, de én ehhez túlzottan nem értek.

Bea, akkor nincs más megoldás, mint hogy tesztelsz minden nap, és meglátod.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnal Boldog szülinapot a fiadnak így utólag, én úgy értettem ma van :oops: :oops: :oops:

Recon tuti a géped

Többieknek puszi

Kép
Kép
melisch

Oké
bea01

bea01 írtam privit neked :D
Vendég

Csillag! Nagyon jók lettek a vonalzik :D
Vendég

Helló!

Köszi Csibuc, a tied is tetszik, de én ilyet nem mernék feltenni magamnak, mert félnék, ha nem fogyok, milyen ciki :lol: De neked menni fog a citromok segítségével :wink: :D

Melisch, köszönjük a köszöntést. Tegnap tartottuk meg, de egyébként az amcsik fontos ünnepén született :lol:

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag nekem sajnos muszáj fogynom a PCO miatt, így meg ez is egy plusz motiváció. Igen, eléggé elrettentő a 87 kg, de az mostanra már csak 82 és menni fog ez még lefelé, én tudom :D
Vendég

Bea akkor a doki miért nem vizsgált meg jobban hogy tényleg minden okés-e?Csillagnak igaza van addig is minden nap tesztelj és majd meg látod,ha meg nem változik semmi keress fel egy értelmesebb dokit szerintem :wink:

Csillag,na aggódj én se értek nagyon a gépekhez :roll: :oops:

Csibuc csak fogyóz tovább és sikered lesz :D

Melisch puszi neked :D

Recon szióka és ölelés:lol:

Lujzikám ölelés neked is :D

Melike ,Akella,Rabbe és akit kihagytam pusszantás :D :D

Betty cia cépségem :lol:

Milyen visszajalöltelek :D Csinos nőci vagy :lol: :shock:

Kép
anyci

Csajok mi hirtelen elhatározásból elutazunk nagyikámékhoz pár napra. Nincs semmi gond de páromnak van ott üzleti ügy és vissz magával, kicsit legalább kikapcsolódunk.

Legyetek jók és puszi.

Kép
Kép
melisch

Jó pihit melisch!
Pusza
Vendég

Lujzi
Gondolom mar igy keso de meselj mar most akkor pe-d volt?teszt van? :roll: En sem szeretem a feketet eskuvore de a pasik ugy latszik mashogy gondolkodnak :? en parom is es a volt szobatarsunk is feketere szavazott :? Jo az uj avatarod 8)

Rabbe
Ngyon csini vgy a kepen es boldog 8) :wink: Vidampark? :shock: Bator vgy 8)

Recon
Hol vgy :roll:

Melisch
Hajra 8) hovegen meg vajuk a pozi hcg-t :wink: Jo pihenest 8)

Csillag
Naon tecc az uj vonalzoid 8) A cicat levettem mert a pihenesnek vege ma vgyok 1.cn jon a spontankodas :wink: Es a 2.banditadnak Kép

Zsuzska
Hun jartal te is :shock:

Betty
Koszi minden rendben ment bar majd olvashatod akkor ep nem igy gondoltam :roll: :lol: Latom tettel szulcsinapcsis vonalzit 8)

Anyci
Gratula a laptetohoz :!: 8)

Csibuc
Es itt lennek maaaar NY city-bol 8) :lol: Micsoda vonalzik :shock: hat igen uccso nap 56.25kilo voltam ugyhogy 2kilo es egy pici kell csak,hogy lefaragjak...es meglesz remelem :roll: neked is sok sikert a fogyokurahoz :!: Latom te is koltozol :shock:

Jelentes
Csajok megerkeztunk vasarnap iteni ido szerint 11de. aztan mire agyba kerultunk du.2 volt aztan ejfelig aludtunk :oops: most meg mar pro balom behozni magam.A levego illata olyan mint otthon es van nap is nem szurke az eg mint tokyoban 8) voltunk boltban is es fura,hogy mennyi minden van(ugye japoban sok a japan dolog kaja pia nem sok dolog jon be kulfoldrol :roll: Ugyhogy elvezni fogom most megyek megirom a naplom asszem aztan del utan egy setara elmegyek :wink:

Hianyzok hol vannak :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

holla bridget :)
Nem tecc a vonalzim? :(

Igen, költözünk nemsoká apával mi is...
Vendég

szép napot!!!
csibuc: nekem nagfyon, nagyon tetszik a vonalzid-de nem csak az hanem nagyon irigy-mirigy vagyok a leadott kilóidra! csak így tovább!!!
Én is szeretnék egy 6-8 kg ledobni magamról :oops: már nagyon tervezgetem.lehet hogy nekem is kellene egy ilyen szép vonalzi és akkor nagyobb akaraterőm lenne :lol:
de sajna annyira szeretek enni! :( és főleg csokit :oops: :oops: :oops:
Bridget: öri hogy írtál! már épp hiányoltalak. és milyen lakásban laktok? teszel fel képet róla? vagy lehet hogy a naplódban már megtetted? :oops: mindjárt megnézem...

Én most sárgabarack lekvárt főzők be egy keveset. Megmaradt tegnapról 2-3 kg. azt inkább befözöm, minthogfy kikelljen dobni 8)
megyek is mert kikell töltögetnem...
majd még este leht benézek, bár szeretnék a pároommal spontánkodni :oops: :lol: 8) most ebben a honapban én sem mérek....azért lh-ni lehet hogy fogok 8)

Kép
rabbe2

Bridget, köszönöm a szép "képeslapot", nagyon megható

Majd megszokod az új környezetet, de gondolom totál más, mint Japán volt.

Rabbe, Melisch, kellemes spontánkodást, s főképp eredményeset :wink:

Többieknek (is) puszi

esthajnalcsillag

rabbe: hát nekem is nagyon nehéz volt az első 1 hét, mert én is nagyon szeretem az édességeket és a finom péksüteményeket. Ezek mind mind tiltólistások sajna :(
Mostanra már könnyebb, megszem a virslit kifli vagy egyéb kenyérféleség nélkül csak salátával és nem érzem olyan kínzónak sem az édességek utáni vágyat sem. Az első héten volt amikor rosszul lettem, mert leesett a vércukrom, de azóta mindig van a táskámban egy kis szőlőcukor az ilyen helyzetekre.
Kis kitartással és elhatározással (no meg szép vonalzival :P ) menni fog Neked is. Hajrá! :)
Vendég

Sziasztok.

Itt volnék.

Csillag: Isten éltesse a kisfiadat.
lujzedli

Csibuc
Nana,hogy tecc a vonalzid ne butaskodj maaaa 8) :wink: sot kifejezetten ngyon is tetszik azert is nyilt ki igy ki a csipam :shock: allam meg :o :lol: :wink:

Rabbe
Lakasrol meg nincs de potoltam mindent visszamenoleg tegnapig :wink: Nekem is van meg vgy 10lh-m csillagtol azokat fpogom bevetni 8)

Csillag
Nincs mit :wink: hat igen total mas de menni fog :wink:

Lujzi
Bovebben :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: mire lennél kiváncsi? Nagyon-nagyon szép vagy:-)
lujzedli

Lujzi
Hat nem tom de azt hittem meselsz valamit....rossz kedved van mi tortent :roll: Szep vgyok :oops: jaah tan a blogon haha :lol: :oops: koszi :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok: Ovu tesztet hány órán át tartogatott pisivel kell megcsinálni?
Bridget: Nincs rossz kdevem, de semmi sem történt nagyon. Milyen Usában? Melyik jobb,japán vagy Amerika?
lujzedli

Sziasztok!

Anyuci - utólértem a pécsi srácot, innen már pörgősebb lesz a történet! :wink:

Puszillak!

Szia Bridget!

El vagyok tűnve, újra kicsit nehezebben élem meg a dolgokat, nincs túl jó kedvem. Előjött újra... Talán mert kollégám exneje is ugyanebbe a cipőbe lépett bele a mai nappal.
Remélem minden oké Nálad és élvezed az amerikai életet! Képeket kérek!!! :wink:
Hatalmas puszi Neked!

Mindenkinek megy a puszi!
recon

Lujzi
Hat en delutan elmegyek pipilni olyan 5-6fele kis direkt erre tartott uvegbe...es abba egybol bele is teszem 5mp-re :roll: Miert? Neked is megjott :roll:

Hat ez egy jo kerdes mindenki ezt kerdni en meg csak tegnap erkeztem ledoltunk egybol aludni...es ma meg kisem tettem a labam...majd most indulok tusolni aztan megindulok :wink: de ezt egy nap alatt nem lehet eldonteni :roll: Mindenesetre nem valami biztato,hogy parom azzal inditott ma,hogy lehetoleg ne legyen sok kezpenz nalam :? a fenykepezot is is hogy vigyem magammal :? na mind1 megyek itt du. 1ora mult majd holnap fent lesz a beszamolom a mai naprol 8) :lol:

Ti meg leetek rosszak :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

recon: :cry:

Csináltam tesztet, még negatív, de úgy fáj a cickóm,majdnem leszakad...Mitől?
lujzedli

Recon draga
Asszem elozo oldalon rakott fel Rabbe is kepet a tablohoz. 8) Varom az ujabb verziot mert nem tudom tudod e de a mi tablonk az en hatterkepem :wink:
A visszajott rossz erzesert meg Kép neked... :roll:

Kepek a blogban 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Recon
csúcs a géped :wink:

Szija Bea! :wink:
Üdv.itt!

Bridget
Örülök, hogy minden rendben ment az utazás terén. Épségben odaértetek, meg minden.
Majd elolvasom a blogodat is.
Olyan fura, hogy ilyenkor is itt vagy :wink: :lol: de sokkal jobb így...

Mindenkit pusszantok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló csajok!

Én is vagyok, de mostanában kicsit "odavagyok". :cry: Nehezen bírom, hogy újra nő a hasam, és azt is, hogy ilyen meleg van... Szóval elég passzív vagyok...

Képzeljétek pénteken elájultam egy temetésen... Tök ciki... Ami a koszorukat viszi kocsi, az vitt vissza a ravatalozóba... No comment...

A hasamnak meg tudom, hogy örülhetnék, örülök is, de van ennek is előzménye... 5 évig voltam bulimiás... 43 kilóval is daginak hittem magamat... Szóval nagyon szeretném ezt a babát, de ami vele jár "rajtam", azzal nehezen barátkozom... Főleg ilyenkor, amikor még nem lehet eldönteni, hogy a csaj hízott, vagy lehet gratulálni...

De ne csak rólam, üdv mindenkinek, anyci remélem próbálkoztok már újra! :wink:

Bridget, örülök, hogy újra vagy, olvasom a blogodat minden nap, már vártam az új híreket, és várom a NY-i képeket is!!! :lol:

Csillag, gyerkőcnek kicsit késve is boldog szülinapot!

Recon, fel a fejjel, te meddig is vársz? :roll:
melike30
Győr

Sziasztok!

Szia bridget újra itt :D Ny nem olyan mint Japcsi sajnos ott nagy a bűnözés és jobb ha nincs nálad sok pénz és semmi olyan cucc amit ellophatnak,ezzel nem akarlak megijeszteni de nem véletlenül mondta párod :roll: :? Persze ez függ attól is NY melyik részén éltek :wink:

Recon köszike édes vagy,addig az asztali gépen torzulok amire sikerült itt a mi szobánkba is az internetet át húzni :wink: Csak ez lassú meg néha a "kék halál" jön és újra kell indítani menet közben a gépet :roll:
Sajnálom hogy megint előjött az érzés :(

Melike naná :wink: :oops:

Csibuc akkor te is letiplizel innen :( Te is azért majd írsz ide,ugye?

Lujzikám nem tudtam már írni neked emilt,de holnaptól rendesen jövök és még este is leszek és tudunk akkor is dumcsizni :D

Csillag nem tudom mondtam-e de BOLDOG SZÜLINAPOT A KISEBBIK BANDITÁNAK!

Betty veled mizu :?: :D

Melisch jó pihizést :D

Zsu te hol vagy :?: :idea: :shock:

Rabbe imádom a sárgabarack lekvárt :D Nyami-nyami :lol:

Többieknek puszi :D

Kép
anyci

Jó reggelt mindenkinek!
Egyszerűen nem tudok ma aludni.

anyci: eltiplizek Magyarországról egy időre, de netem azért még lesz :)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok.

Már itt vagyok a melóhelyen. Nagyon fáradt vagyok, a nyulam egész éjjel kotort a ketrecéan, és mivel kicsi a lakás, nagyon hallottam, hiába szóltam rá, nem hagyta abba.....
lujzedli

szijja lujzi :D
fenekeld el a nyulat :)
Vendég

Sziasztok!

Lujzikám már dolgozol is? :(

Csibuc majd akkor te is élmény beszámolókat tarthatsz :D

Bridget még alszol?Most nálatok van későbbre az idő? :roll: :oops:

Többiek?

Kép
anyci

Jó reggelt anycikám! Nagyon fel vagyok pörögve ma reggel. :D
Élménybeszámolókat tartok természetesen, de olvassátok a blogomat is szorgalmasan mert ott lesznek szép fotók is :)

Bridgetnél most szerintem hajnali 2 körül lehet az idő, de lehet hogy tévedek. Ő minden bizonnyal az igazak álmát alussza még.
Van már jó géped anyci?
Vendég

anyci írtam privit
Vendég

Akkor most majdcsak délután jön majd Bridget.

Csibuc eddig is olvastam a blogod és ezután is fogom,annyira jókat tudsz írni :D
Most az asztali gépen tudok írkálni,mert áthúztuk a netet a szobánkba,csak ez a gép rohadt lassú meg a billentyűzet egy katasztrófa mert izomból kell a gombokat nyomni :wink:

Kép
anyci

Bridget

Nagy ölelés Neked is :wink: Mostmár tudom miért voltam rossz passzban.
Megjött!!! :D Ennyire még nem örültem neki soha! :wink:

Anyuci

Puszi Neked óriási! Végre helyreálltam :)
recon

Anyci, Melike, Lujzedli, nektek is kösszentyű :D

Hát ennyi lányok, kb. 2 hete alig volt megrendelés :roll: Persze gondolom megvan az oka ennek is.

Na megyek, mert a törpe itt süvölt a fülembe ciciért. :twisted:

esthajnalcsillag

Recon szuper akkor most majd utána már kezdtek ti is próbálkozni :?: :D Örülök hogy rendben vagy és újra mosolyogsz :D Puszillak :!:

Csillag privit ment :D

Kép
anyci

sziasztok!

Elnézést, hogy csak így betolakodok, de szükségem lenne véleményre/tanácsra:
kb másfél éve szültem, clostyval jött össze a baba azonnal, amúgy előtte meg kb 4 hónapot próbálkoztunk eredménytelenül. A nődr. progivizsgálatot kért és 0!!!!!!!! lett a progim, ezért írta fel a clostyt. Most tesót szeretnénk és elmentem a helyi nődrhoz és mondtam az előzményeket meg hogy tesót szeretnénk (kérni akartam labort tőle a női hormonokra vonatkozóan), erre azt mondja, szerinte felesleges és felírja a clostyt :shock: Kicsit szíven ütött a dolog, mert én is ezt akartam volna, ha az eredményeim ezt mutatják! Kicsit tartok így a gyógyszertől, pláne, hogy kontrolálatlan lesz az egész... :roll: AMúgy a kérdésem a következő lenne:
vérvételt (progi) a házidr is kiíírhatja/kérheti? Vagy ha csak úgy odmegyek a laborba, fizetni kell érte???
onlány

Anyuci

Sajnos még nem, én nem merek még :? Majd szeptemberben, látod már csak 2 hónap és 3 nap múlva. Én kivárom a 3 hónapot szerintem vagy én már nem tudom... :roll:

Onlány

Szerintem háziorvos nem, csak szakorvos kérheti. Beutaló nélkül meg szerintem nem csinálják meg, esetleg magánklinikán ahol kifizeted.
recon

recon: örülök, hogy jó kedved van újra
Vendég

Recon ahogy te érzed ha szeptember akkor szeptember ez rajtad múlik te hogy érzed magad ahhoz hogy előbb belevágj :wink:

Onlány ezt úgy tudom csak szakorvos kérheti ha meg csak oda mész szerintem nem csinálják meg csak magánklinikán ami pénz persze.
Mindenesetre hívd fel a házi dokid ő talán többet tud segíteni :roll:

Kép
anyci

Anyuci

Ez most eleve fura mensi. Szóval még egyet mindenképpen kivárok. Ez amolyan van is meg nincs is történet.
recon

én is nagyjából így gondoltam :? Tudom, hogy túllihegem a dolgot, de akkor is! Nem tudom, hogy csak úgy vaktába belevágjak... Jaj de tanácstalan vagyok :cry:
onlány

Recon akkor szerintem is várd meg a következőt ha ez még nem olyan normál menzi,nekem szerencsére az volt ezért bízom benne hogy csak összejön a baba majd :wink:

Onlány,vágj bele azt mondom ha vársz akkor csak megy az idő és még mindig nem tudsz semmit.Ugorj és lesz ami lesz csak a kezdet nehéz :D

Kép
anyci

:lol: igazad van (csak az ikerterhesség miatt aggonizálok ennyire :oops: )
onlány

Anyci, köszönöm :)

Onlány, a lányoknak igaza van, csak nőgyógyász kérheti a hormonvizsiket, javaslom, keress egy normálisat, semmiképpen ne szedd be csak úgy a gyógyszert, következményei lehetnek, és itt nem a babácskára gondolok. Érdemes másik nődoki véleményét is kikérni, mielőtt belevágsz. Bár tényleg valahol pénzért megcsinálják a vizsgálatokat, azért mindenképpen előtte masírozz egy normi nődokkerhez SZERINTEM.

esthajnalcsillag

Onlány csillagnak igaza van és az iker terhességtől ne félj :D

Kép
anyci

:( az a gáz, hogy itt nincs más, csak ő. Sajnos nagyon vidékre kényszerültünk és nem úgy megy, mint Pesten (onnan jöttem) Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha a labort felhívom és megkérdem mennyiért csinálják meg. A vicc, hogy itt csak csütin van ez a fajta vérvétel
:shock: :shock: hehe úgyhogy a ciklusomnak ehhez az időponthoz kéne igazodni :roll:
onlány

anyci :D csak nem ikreid vannak?
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?