Új privát üzeneted érkezett!

Viki: tudom nem illik ilyet kérdezni...De hány éves vagy??? :lol: :lol: Csak merő kíváncsiság,hogy veled 1 idős kismamikat emlegetsz,hogy más a felfogásuk és nem jössz velük ki...Csak kíváncsi vagyok. :wink: És akkor úgy érzed te az idősebbekkel tudsz kijönni vagy fiatalabbakkal?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Viki nem nehéz eset csak a mi a szivén az a száján és mindenkinek megmondja a magáét. :lol: :lol: még a 120kg-s pasiknak is :)

de azért csipem a buráját :) velem szerintem vissza fogja magát :wink: :wink: :wink:

Mezsó
sajnálom de már nem sok és mehetsz minden nap hozzá és talán Blankát is viheted
Vendég
 


"Ami a szívén az a száján"-->nem baj az!!!Én jobban szeretem ha a környezetemben ilyen emberek vannak. :wink:

lekri:
én is ezzel próbálom magam vígasztalni hogy ha igaz,akkor holnaptól már minden nap mehetek!!!! Amúgy ma Peti is kérdezte tőlem,hogy vajon Blankát szerdán láthatja-e pár percre?Hát mondtam neki,hogy ja ha lehet,nem szólnak rám,láthatja de akkor ott sokat nem lát minket,mert olyan nincs hogy Blankának ki kell menni,és én még vele maradok...Azt Blanka se tűrné szerintem.

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Viki 23 éves,de aszem 24lesz hamarosan.vagy már be is töltötte?:)
Vendég
 


23 éves vagyok szept, töltöm a 24et... Inkább az idősebbek , lásd a párom :D :D ( 18év van köztünk)
Lekrinek van igaza, talán túl nagy a szám, és kimondom amit gondolok... De előbb oltok le egy pasit mint egy nőt, mert a nőnek neki is mennék amilyen lűtyő tudok lenni... :cry:
Most a másik oldalon azért oltottak le engem mert minnél előbb vissza kell mennem sajnos dolgozni és a férjem marad itthon már mint felváltva lennénk itthon a babával, meg hogy képes voltam a kiskutyámat elajándékozni a baba miatt...
Na gondolhatod hogy felkaptam a vizet... Nekem más a felfogásom mint a velem egy korosztálynak...
De bizti bennem van a hiba..... :cry:

KépKép

Viki
viki23
 
 


Lekri: Arrol tudnál ha tőltőm a szülinapom mert fergetegess, totális ájulás lenne :D
(buli) :D

KépKép

Viki
viki23
 
 


Lekri: ja igen tőled azért tartok mert olyan vagy mint én... :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

Viki
viki23
 
 


Viki idősebb vagyok mint te... :D Akkor eddig bejött amint mondtál,hogy az idősebbek társaságát jobban szereted. :wink: Miért kellett a kiskutyád elajándékozni?Vagy ne is kérdezzem? :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


és mikor tervezel visszamenni dolgozni?Ki az aki beszólt neked ezért? :evil: Ha muszáj akkor muszáj... :evil: Blanka is még csak 16hós és szeptembertől dolgoznom KELL.Mostmár párom miatt muszáj is... :cry: Pedig szívesen maradnék még vele...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Azért , mert kertes házban lakunk, de sajnos nincs kerítésünk és pénzünk sincs most rá, és novemberben mikor elhoztam, még nem tudtam, hogy terhes vagyok, és ez egy kis palota pincsi, amit lakásban tartottunk, és nem volt szívem kitenni az udvarra télen, és így oda ajándékoztuk egy családnak ahol még másik 2 úgyan ilyen kutyus van... :(
De bár mikor visszahozhatjuk, viszont az sem tartom jónak, hogy ide-oda cipelem, meg ott már megszokta meg minden.. Azok a majom kismamák, meg leoltottak, hogy kegyetlen vagyok, minek nekem gyerek, majd azt is oda ajándékozom...???!!!
Komolyan mondom nem szokásom de mindján sírok, hogy ennyire bunkok legyenek az emberek..
Nem poénból ajándékoztam el a kutyát, hanem az ő érdekeit néztem, meg a fiamét..... :cry: :cry:

KépKép

Viki
viki23
 
 


:cry: :cry: :cry: értelek!! :( Tényleg bunkók voltak veled,hisz csak a fiad érdekét nézted.//Bár nem vagyok benne biztos hogy egy pici palotapincsi bármi gondot okozott volna,hisz írtad is hogy lakásban tartottátok...Persze fő az óvatosság ezt maximálisan támogatom. :) //

Kép

Kép
mezsó
 
 


Hát igen, lehet, hogy nem lett volna gond, de hát inkább ovatosság..
De hát sztük én voltam a bunkó... Lehet hogy ha azt irtam volna hogy a kutya marad gyerek meg megy az udvarra jó fejnek tartottak volna.... :lol:

KépKép

Viki
viki23
 
 


Viki!

Huuu de vékony vagy!!!De azért nőttetek vmennyit :lol: :lol: Hát én se vagyok könnyű eset,de amióta kiderült h babát várok olyan nyugis lettem!Életemben nem voltam ennyire nyugodt természetű!Vhogy semmin nem tudom felhúzni magam,vagy ha mégis akkor rövid ideig tart!Biztos a hormonok!Amúgy én is inkább idősebbekkel barátkozom!A szomszédasszonyom 10 évvel idősebb és marha jól kijövünk!!!!

Mezsó!
Szerintem az a pár perc Blankával többet fog érni mintha te lennél csak benn 3 órán át!!!!Na meg amíg tudtok addig vidd be minden nap egy picit!Meg ha tudnak rá vigyázni akkor te is bemész hosszabb időre nélküle! :wink:

annus11
 
 


Pár kép tegnapról és máról! :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


én is én is én is kisláááááááááányt:)
nagyon szép:)
nagyon szép:)
nagyon szép:)
bevállt a pelus? nem idő igényes?
Vendég
 


Annus: én is eddig nyugis voltam, de úgy felbosszantottak, mint még soha.... :(
De nem is foglalkozom velük!
Pedig azt hittem jó fejek.... :(

KépKép

Viki
viki23
 
 


:lol: :lol:
Igen,bevált!
Néha sikerül fiúnak öltöztetni :oops: de nem lehet mindig rózsaszínben! :wink:

annus11
 
 


Mezsó!
Igen szeretünk itt lakniíA kártyán nincs lebeszélhetőség!Csak maga az üres kártya!Mert azt lebeszéltük!De mondtad a kártya dolgot hogy jó lenne és én azért gondoltam hogy elküldöm mert nekem meg csak itt állt a szekrénybe és attól tudod hívni a párod rajta(ha tudsz szerezni telefont)és ha van pénzed akkor meg feltöltöd!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Viki, szép pocid van! Ne foglalkoz azokkal a bunkókkal. Gyere hozzánk inkább jó sűrűn! :D Én is inkább az időssebb emberekkel tudok jobban barátkozni. Nálunk párom majdnem 13 ével időssebb és teljesen jól megvagyunk. :D

Mezsó, holnaptól minden nap láthatod már párod. Teljesen egyet értek Annusal pár perc Blankával nagyon sokat fog neki jelenteni főleg, hogy milyen régen nem látta már.

Annus, Iza tündéri!!! :D Én is szeretnék még egy kislányt! :D

anitapo20
 
 


Na haragudjatok, hogy beleírok a topicotokba, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!

Viki
megkérnélek rá, hogy ha lemajmozol minket, és állítólag mi lebunkóztunk (bár ilyen nem hangzott el, nyugodtan vissza lehet keresni), akkor a teljes igazságot mondd el!!! ne csak a Te verziódat!!
Azért kaptad a megjegyzéseket, mert a topicunkon azzal indítottál, hogy Te 23 évesen megteremtettél önállóan egy házat, autót, egzisztenciát, majd amikor rákérdeztünk, hogy ez hogy is van, akkor kiderült, hogy semmi közöd az egészhez, csak azért terjeszted ezt, mert a neveden van a ház, miközben a férjed adta bele az önerőt és közösen fizetitek! Majd ezek után előadtad, hogy neked a pénz miatt kell visszamenni dolgozni 3 hónap után a baba mellől. Ekkor aztán mindenkiben felmerült, hogy akkor most milyen egzisztenciát is teremtettél Te, hogy ha 3 hónap után a férjedre bízod az újszülött gyermekedet?!
A kutya témában pedig röhögve közölted, hogy lepasszoltad a kutyádat, mert jön a gyerek, és miatta nem akartad, hogy maradjon az eb, de ha majd megszületik a baba, akkor lesz nektek 2 másik kutyátok! Ez volt a másik téma, amire mindenkinek kinyílt a bicska a zsebében, hogy ha az első kutyádat sem tudtad felelősséggel hosszútávra vállalni, a gyermekedet pedig 3 hónapig kívánod intezíven gondozni, akkor vajon minek is kell neked két másik kutya???

Ezek a tények hozzátartoznak az "arcodhoz" csak a tisztán látás kedvéért! És a többiek nevében is megköszönném, ha nem a "hátunk mögött" ócsárolnál minket, hanem vennéd a fáradtságot, és ha nem tetszik vmi, akkor elmondanád ott és azoknak akiknek szól, és akikre tartozik.

Egyébként szomorúan konstatálom, hogy Bugyin/Gyálon a Tesco logisztikai vezetőjének elég a 10es IQ, a helyesírásával pedig vetekszik egy második osztályos kisgyerek is!

Sajnos neked nem a fiatal korod miatt nem való egy kisbaba, hanem az értelmi/érzelmi képességeid korlátoltak! A mi topicunkban van Nálad fiatalabb kismama, akinek a gondolkodása és érettsége vetekszik a nálánál idősebbekével. Ezt sok fiatal kismama elmondhatja magáról, és ezúton is szeretnék gratulálni azon kismamáknak, akik ilyen fiatalon, mint Ti 20 év körüli kismamák, megtalálták a boldogságot, a férfit, akinek megadhatják az új kis életet.
Mert tegyük hozzá, hogy Te, a mi topicunkban elég durván lealáztad azokat a kismamákat, akik csak 30 felé érték el ezt az állapotot, ugyanis ha elfelejtetted volna, ezzel a "szimpatikus" megnyilvánulással indítottál nálunk - és gyakorlatilag már ezen a ponton meg volt mindenkinek a véleménye rólad, csak voltunk annyira diplomatikusak, hogy nem savaztunk le egyből.
(Akit érdekelnek a butábbnál butább hozzászólásaid, elolvashatja őket a topicunkban, mert nekünk nincsen szégyenleni valónk!)

Részemről egy mérhetetlenül primitív ostoba libának tartalak, érdemtelennek arra, hogy szóba álljak veled a továbbiakban, az utolsó szó jogán azonban úgy éreztem, hogy ebben a topicban azért érdemes tisztázni, hogy kik azok a "majmok" akikről beszélsz valójában.

A véleményem ellenére kívánom, hogy a kisfiad egészségben lássa meg a napvilágot, és remélem az ő érdekében, hogy a szülői behatáson kívül, más értelmes emberek is lesznek körülötte, akik befolyásolják majd a fejlődését!

Az itt lévő kismamáktól elnézést a közjátékért, és MINDENKINEK örömökben gazdag, egészséges babavárást kívánok a topicunk nevében!! :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
boo
 
 


Sziasztok!
Na erre már nemtok mit írni! Nem is érdekel.. Aki ismer az tudja milyen vagyok! Aki meg nem annak nem magyarázkodom!
Tök jól félre értették a hozzászólásaim, úgyhogy majd jövök! :D

KépKép

Viki
viki23
 
 


Azt hiszem én ebbe nem akarok belefolyni 8) Ezért nem is írtam rá semmit tegnap se....


Iza tegnap este már 7kor elaludt...gondoltam bizti kel előbb...erre fél6ig aludt :shock: Szóval kipihentem magam :lol: :lol:

Mezsó!
Majd gyere a hírekkel!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek... csatlakozom én is a díszes társasághoz... már ha szabad :D

KépKép
Kép
scooper
 
 


Petit ma hozzák haza az itteni kórházba!!!!!!!!!Fél10-10körül indulnak tesómmal érte.Végül ő lesz a mentőorvos!!!!De mától itthon lesz!Könnyebb lesz a bejutás sokkal :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


boo: :evil: :evil: Hihetetlen gyerekes a viselkedésed!Komolyan ezért UTÁLOM a nyílt topikokat.Jönnek a kis okoskák,látatlanban ARC NÉLKÜL és mondják az okosabbnál okosabb szövegeket...
:evil: :evil: Ez már egy másik "szoba"Viki már ide ír,és nem oda hozzátok!!!Mit érdekel ez téged?Ezek szerint suttyomban szemmel tartottad őt itt nálunk...Szép kis emberi tulajdonság! :evil: :evil: :evil: :evil: Te is büszke lehetsz magadra zugolvasónk. :evil:

"Ezek a tények hozzátartoznak az "arcodhoz" csak a tisztán látás kedvéért! És a többiek nevében is megköszönném, ha nem a "hátunk mögött" ócsárolnál minket, hanem vennéd a fáradtságot, és ha nem tetszik vmi, akkor elmondanád ott és azoknak akiknek szól, és akikre tartozik. "

Szóval én meg megköszönném ha nem zugolvasnál.Rendben? :evil: Én se olvaslak titeket!!!És hiába az ajánlólevél,jobb dolgom is akad az életben mint szitkozódásokat olvasni. :evil: :evil: :evil:
Hát ennyi...Bocsi csak belőlem is kiszaladt... :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


scooper: üdv itt a csapatban,mesélj rólatok! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Lányok!A tanya már jó ismét,víruskeresés sincsen,nem megyünk vissza??? :)

Légyszilégyszilégyszilégyszi!!!!!!!!!!Nem akarok boo-hoz hasonló esetet jó?Jobb szeretem ha nem olvas ország-világ...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó-ez óriási!GRATULÁLOK!!!!!!!!!Nagyon boldog vagyok.Végre itthon és így sokkal könnyebb lesz nektek!Sajnálom,h.a tegnap nem találkoztunk,h.megpuszilhassalak legalább, de remélem hamarosan megtehetem. :oops:

Boo-t én szoktam olvasgatni, és szerintem Ő egy nagyszerű kismama.Én szeretem.Jó hsz-eket szokott írni.Ne bántsuk.

Viki-t még nem ismerem...

Rólunk-még vasárnap hazajöttünk.Atticy nagyon beteg volt,tegnap a dokinéni 6 féle gyógyit írt ki neki.Nem semmi, egy 2 éves gyereknek...én meg csak 2 félét kaptam, de a gyógyszerek belekerültek egy 1o-be.Majd kiugrott a szemem.Még szerencse,h.volt idehaza 3 féle és azt legalább nem kellett megvenni.
A nyaralás szuper volt.Rengeteget locsiztunk,csúszdáztunk, fagyiztunk.Atticy egyedül tud úszni a karúszóval.Nagyon büszke voltam rá.Majd teszek föl képeket.Hányt minden reggel 6 fele és estére több mint 4o fok volt a láza.De szerencsére amióta itthon vagyunk,se láz se hányás. :D

Anyumék jönnek ide vasárnap.Már nagyon várom.

A nyaralás során olvasgattalak titeket, de írni nem volt időm, mert mire a végére értem,már szinte aludtam. :oops:

Gyönyörűek a babák!További jó egészséget és rengeteg tejcsit!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timcike: sajnálom,hogy ennyi gyógyszert kell fiacskádnak szednie!! :( :( De mégis mit mondott a doki?Mi a baj?Meghát nekem ez tök érdekes,mert írtad,hogy itthon meg már semmi nyűge baja,és mégis 6gyógyszert kapott!!! :shock: Ez rengeteg!!!! :shock: :shock: :shock: Lehet hogy valami kinti betegség? Vagy ezt most sajnos már nem értem...És írod te is kaptál 2 gyógyszert...Te is beteg vagy? Mindenesetre jobbulást javulást nektek!!!Sajnálom én is hogy tegnap nem sikerült talizni,de épp az ügyes bajos dolgainkat intéztem,az adóssághalmot...Sokra nem haladtam vele,mert adósságcsökkentő támogatásra akarunk pályázni,és egyenlőre még csak azt intéztem hogy gyűjtögetem hozzá a papírokat.Voltam a Termostarnál kérni a tartozásról igazolást/akkor hívtál épp mikor soron voltam :lol: /,meg a lakbértartozásunkról igazolást.Még el kellene menni a Fibernethez meg a Démászhoz...Csak most egyedül vagyok Blankussal,apu tesóm kisfiára vigyáz,anyu dolgozik.Nem lenne annyira gond elindulni Blankával,csak lemászni babakocsival a másodikról,meg most esőt is mondanak...Nem akarom hogy elázzunk... :? Boo-ról no comment.Én meg őt nem ismerem.A nyílt topikokat is utálom,ezért is kértem ma hogy menjünk vissza zártba...De azt rühellem ha valaki zugolvas,és egyszer csak így beszól mert nem bír magával.Legalább ne így tette volna...Ki a fórum falára.Privit is lehetett volna írni Vikinek,van olyan funkció is.Egyértelmű a szándéka csak Vikit akarta mégjobban lejáratni... :evil: :evil: :evil: Én az ilyenért robbanni tudok.//Anyatanyán is kiálltam melletted mikor az egyik csapatban hasonlóképp leszóltak téged is...emlékszel nem??Az se nyerte el a tetszésem,akkor is azt mondtam annak aki beszólt neked,hogy priviben is megtehetné a pocskondiázást,mert ezzel saját magát is lejáratja,és nem biztos hogy mi többiek kíváncsiak vagyunk rá.//

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ja és timcike nagyon köszönjük a kenőcsöket! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó-igen emlékszem,teljesen igazad van,és köszönöm!
Nagyon szívesen, legalább ennyit segíthettem.Remélem hamar felépül.
Hát nekem gége gyulladásom van.Köhögök,mint állat.Nagyon idegesít.A kicsi meg mandulagyulladás és arcüreggyulladás.Ennyit mondott a dokinéni.De szerintem hamar meggyógyul.Csak sok gyógyit kell beletuszkolnom fecskendővel.Amit utálok.De szerencsére ügyesen beveszi. 8)
Remélem hamar sikerül elintézni a dolgokat.Nem könnyű egyedül,tudom.Hiszen én is mindenhova a kicsivel megyek, mert nekem semmi segítségem nincs.Egyvégbe cipelem a kocsit gyerekestől,mert szuperül meg van oldva mindenhol a babakocsi feljáró. :evil:
Én elnézést kérek azoktól, akik haragszanak a helytelen írásért, de nekem sose volt az erősségem... :oops: De igyekszem.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


óóó ezek a bajságok nem hangzanak túl jól!!Főleg így nyár kellős közepén!Remélem hamar meggyógyítanak titeket a gyógyszerek! :) Hát babakocsival együtt cipelni a gyereket...Nem tudom neked Atticy hány kg,de nekem Blanka 15180gram volt úgy 2-3 hete...Szóval másodikról levinni...nem egyszerű!!!!De már kezdem magammal megbeszélni,hogy muszáj.Elmegyek lefürdök,aztán összekapjuk magunkat szerintem...Mert megjött a gyedem,el kellene menni a KIK-FOR-ba oda a Cifrapalota mellé ha így jobban tudod,és be kellene fizetni 1 havi lakbért.Muszáj a csaj tegnap mondta nekem,hogy a héten 15ezret jó volna ha valahogy megoldanánk hogy be legyen fizetve mert akkor picit kikerülnénk a figyelem középpontjából,a tartozásunkkal... :cry: Lehet nem ártana még ma rövidre zárni ezt az ügyet,míg van miből fizetni....

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nem semmi.Figyelj, én azt mondom, ne add fel!Mindig van kiút és mindig mindenre van megoldás!Ügyes,erős és talpraesett vagy!Tudom és hiszem,h.hamarosan minden megoldódik! :wink: Ne add fel!"Ember küzdj és bízva bízzál"!!!!!Én ebbe a tudatba élek.Nekünk sem egyszerű most, tudod, de nem adjuk fel,és tudom,h.lábra fogunk állni mi is anyagilag hamarosan.
Jó ügyintézést.Szólj, ha már Peti megérkezett!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Persze szólok!! :wink: :wink: Fél10-10körül indultak tesómék a mentővel érte,szerintem kb.most pakolják be javában a kocsiba ha igaz...Mert figyeltem pályán fél óra-45perc alatt mindig ott voltunk innen a Zászlóról a Merényiben...Szerintem már tesómék is ott kell legyenek,ha úgy tudtak indulni,mint tervezték... :roll:

Annus: ne hari eddig elfelejtettem megdícsérni,milyen hurkás babuci már Izus!!!Tüneményes a képeken! :) :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


annus: szokott Izus dumálni a lógó állatkáknak már?Mert a képeken már nagyon úgy fest mint aki mondja nekik a magáét! :lol: :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: Nagyon nagyon örülök,hogy végre sikerült áthozni a kórházba.Igy könnyebb a bejutás hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem lehet inkább a mamanet?

Scooper:Üdv itt :lol:

Timcike:Jobbulást nektek remélem hamar meggyogyultok.

Évivel mi van?Tud róla valaki valamit?

Rólunk: kevin éjszaka rosszul alszik már 3-4 napja sir dobálja magát
:cry: Nem tudom mi lehet a baja szegénykémnek.Az innyén nem látok semmit szerintem a foga.Tegnap elkezdett köhögni is nem nagyon meg nem sűrün szerintetek vigyem el orvoshoz vagy még várjak vele?Nem nagyon akarom a betegek közé hordani.

Beo:néztem a képeket Nagyon édesek :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


Annus: Gyönyörű Iza baba,a 2. kép a kedvencem :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a tolakodásért,de ezt muszáj (bár már korábban írtam ide is,csak kettő topic meg egy gyerek kicsit sok :oops: )
Viki sajnálom a dolgaidat! Bár nem olvastam a korábbi hozzászólásaidat,de az lejött,h azért bántad a kutyádat. Kicsit sztem durván reagálták ezt le,de ezt hagyjuk is.
Más dolog viszont az,h sztem vissza vehetnéd magadhoz a kutyát. Azért,mert gyereket vársz nem kell megválnod tőle. Főleg,h macska is van,akkor az már nagyobb veszély. Nálunk is van kutya,macska is. A kutya bejöhet a szobába a macska ki van teljesen tiltva,csak a lakás többi részén lehet. Ez azért van,mert egy részről a macskánk sokkal jobban hullajtja a szőrét,odakint ki tudja,h mit csinál,mit szed össze,toxoplazmózist is a macskák terjesztik,nem a kutyák,harmad részről meg a kutyákat nagyon szépen lehet idomítani,ha van egy kis időd. Tényleg nem kell Nekik sok. Mi a kutyánkat,amikor megtudtuk,h gyerek lesz olyan szépen leszoktattuk az ágyról (mert feljöhetett :oops: ). Elég neki csak egy "nem" szócskát odaröffenteni és már tudja mi a dörgés. Macskánál ez más,bár ilyen fiatalon még őket is nagyobb idő ráfordítással lehet kezelni.
Nem tudod magadhoz őt visszavenni??? Vagy nem is akarod egyáltalán?

dharma
 
 


sziasztok, nem kommentálom az előzményeket...

Iza csodaszép. :)

Bali legyűrhetetlen, tegnap és mai nyűgi, 2 óránként éhen akar halni... viszont 5650 gramm 290el több mint egy hete :)

vannak képek is

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo!
Majd mindjárt megleslek!

Mezsó!
Igen,gagyarászik!Meg nagyon figyel!Néha már el is találja a lógó vackokat!Az oldalt lévő gömböt rögtön megtalálta és beleüti a kezét az meg pörög!Sőt!Már sikerült megnyomni a békát ami meg hangot ad ki!Persze ezek nem tudatosak egyenlőre...de nagyon élvezi!
Majd mesélj h hogy sikerült hazaszállítani Petit!

Scooper!
Üdv itt!Mesélj magadról!Hogy viseled ezt a meleget?


Na csajok találjátok ki h akkor hova írunk,de akkor véglegesítsük már magunkat vhol...nem bírom ezt az állandó költözést 8) :lol: :lol: :lol:

Évire már én is nagyon kíváncsi vagyok...mi lehet vele??????

annus11
 
 


Ja és hamarosan költözik a blogom !Majd dobom az új címet!

annus11
 
 


dharma: Dehogy is nem! Csak azt már nem volt kedvem elkezdeni megmagyarázni... Mit magyarázkodjak...Nem fogom a terhességem, utolsó napjait, ilyen dolgokkal elrontani... Jön vissza a pami ahogy lesz kerítés.. Bár múltkor hallottam, hogy tök jól elvan ott mert van még 2 ugyan olyan kiskutya, és nagy spanok lettek és pamacs a bandavezért :D Úgyhogy lehet nekem már csak az almából lesz, de lesz! Azért adtam oda, mert NEM VOLT SZÍVEM TÉLEN A HIDEGRE TENNI, hiába kerítettem volna el akkor is télen a hidegben egy palotapincsi... Más véleménye meg nem érdekel.. Nálunk se jöhet be a macska.. Úgy is lett tanitva, hogy ha mondod neki, hogy NEM akkor felfogja és nem jön be... Nagyon fain macsek! Tegnap fogott nekem egy madarat és tök büszke volt magára...

KépKép

Viki
viki23
 
 


Beo: nem akarlak elkeseriteni se Kevin is ezt csinálta sőt ő óránként evett éjszakákon át is nem aludt és ez kb 3 hónapos kórára változott :? :cry:Kitartás!!!!!!!!Ja és mai napig nem jó alvó,még éjszak 2* kel de ennek már nagyon örülök hogy csak 2*.

000kata
 
 


[quote="mezsó"][ írta:mezsób]scooper: üdv itt a csapatban,mesélj rólatok! :wink:


köszönöm :)
Apával az első babánkat várjuk, Noncsit. Nagyon eleven baba, hihetetlen, miket tud művelni a pocimban. Várjuk már nagyon, főleg én, mert elég nehezen viselem ezt az átkozott meleget :S Nem is tudom, mit írhatnék még magunkról... kérdezzetek, úgy egyszerűbb válaszolni :D

KépKép
Kép
scooper
 
 


Kata!Nem lehet hogy melege an és azért mit adsz rá?Szoktál neki inni adni?
Láza van?Nekünk a doktornő
Nurofent ajánlott mikor jött afoga és nekünk bevált!
szerintem ha meghnézik az nem gond meg mi ugy szoktuk hogy odacsörgök hogy elmegyünk és a dokinő mondja hogya fertöző felöl menjünk(ha ott nincsenek) és akkor nem kell a betegek közé bemenni!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Zsuzsi: köszi szépen,nállunk nincs ilyen :cry: ki kell várni a sorunkat :cry: Nincs láza Kevinnek de megy a hasa és nyügös,de álltalába inkább éjszaka.Csak egy pelust adok rá,ablak nyitva olyan meleg nincs.A nurofen az kúp?

000kata
 
 


Zsuzsi: ja és azt elfelejtettem inni nem kell neki csak cicizik egyáltalán nem iszik semmit,cumisüvegböl nemtud inni,a csöröspoharat is csak rágja.Nem kell neki egyáltalán de sokszor cicizik.

000kata
 
 


scooper üdv nálunk. :) sajnálom a meleget, én nem is tudom, pocakosan hogyan lehet ezt elviselni. Örülök, h Noncsi eleven, az a jó :) merre laktok? Bp? Vidék? remélem jól érzed majd itt magad.

Kata: ne haragudj, de remélem nem Neked lesz igazad :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo: én is remélem :lol: Most született és milyen nagy fiú már :lol:

000kata
 
 


[quote="bogyó_beo"]s írta:bogyó_beocooper üdv nálunk. :) sajnálom a meleget, én nem is tudom, pocakosan hogyan lehet ezt elviselni. Örülök, h Noncsi eleven, az a jó :) merre laktok? Bp? Vidék? remélem jól érzed majd itt magad.

:)


Hát kegyetlen, az biztos. Sokszor el se tudom képzelni, hogy fogjuk kibírni ezt a két hónapot. Én alapból nem bírom a meleget, és attól félek, nehogy hamarabb meginduljon a szülés a kánikula miatt. Igyekszem nem kimenni a lakásból, de néha muszály.
Vidéken lakunk, Albertirsán. Jó a levegő, csend van, remélem, jó lesz itt a picinek. Én is remélem, hogy jó lesz itt nekem :D
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
Kép
scooper
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?