Új privát üzeneted érkezett!

Táblázatunk:

Kép

A hiányzó adatokat várom tőletek, hogy teljes legyen mindenkinél.
Aztán időközönként felteszem, hogy nyomon tudjuk követni ki hol tart :lol:
Ha valami rosszul van beírva kérlek jelezzétek!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Ho-ho laptető :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Bocs Lányok!

Csak olvasó lettem :oops: Ezek a fránya rosszúllétek már elmúlhatnának végre :!:

De a táblázat nagyon szuper, pláne a laptető :lol:

Örülök a pozitív teszteknek, mindenkinek szorítok, a hányingert meg mindenki helyett tűröm, úgyhogy Nektek már nem lesz gond :D

Szép napot! Danyuci :D
danyuci
 
 

 
 

sziasztok lányok!

gratulálok az újabb pozitív teszthez/tesztekhez!

Biribon, most esett csak le, hogy én ismerlek ám téged személyesen is... :)

Lucának jobbulást. bár, akkor ezek szerint már vége a betegeskedésnek! ;) a videókat is megnézegettem többé, kevésbé. édes a lánykád nagyon!

a tesztes választ is nagyon köszi. így már világos ;)

Beni, köszi a kedves szavakat! nem vagyok annyira elkeseredve ám, mint, ahogyan az esetleg látszik, csak így köztetek olyan egyszerűnek tűnik ez a babásodás! ;) csak kapkodom a fejem és megint egy pozitív teszt. szóval tök jó, csak közben én meg picit talán aggódom, hogy mi lesz, ha 3 hónap múlva nem lesznek jók még mindig az eredményeim és nem lehet dolgozni tesó!? na. de inkább legyünk csak pozitívak! szóval nem negatívkodom itt... :)

sajnos a depis időszak engem is megtalál. nem tudom, hogy mi lehet az oka, szerintem jobban ki kellene moccannom, vagy nem is tudom, mert itthon csak Benivel azért hosszú távon eléggé egysíkú. szóval jó lenne emberek közé menni, de ki tudja, hogy hova, meg ilyen melegben mit csináljunk!? szóval ez egy ördögi kör! tesóbaba meg jön, mikor jönnie kell, és Te is így érzed! szóval emiatt ne legyen fejfájásod! minden rendben veled. most egy kicsit lazíts, ha tudsz, és csak Kevinnel foglalkozz!

Moti, nektek jó nyaralást. illetve azoknak is, akik a közeljövőben indulnak valamerre!

az éjjelek most nálunk is megint nem valami jók! :( elég hamar felébred a gyerkőc, akkor meg már jön közénk, szóval így elég nehéz kipihenni magunkat :( hétvégén is szinte mind a két nap 7kor már ébresztő volt! mi meg 11-nél előbb nem kerülünk ágyba!? :( szóval kicsit kész vagyok!

Danyuci, jobbulást! szörnyű lehet ez a folyamatos hányás! :(
másik topicban jéghideg kólát javasoltak... illetve a gyömbérről is hallottam már jókat hányinger tekintetében! ;) hátha!

Kri. szuper a táblázat. beírnál engem részletesebben? sajnos a korom már nem 27 :( 29 leszek a hónapban. a próbálkozás pedig 2009. ősztől (élesben)! köszönöm előre is! ;)

nektek szép napot mára. gyerekem felkelt... megyek hozzá, mert hív nagyon! :)

sophie27
 
 


Szupi a táblázat :wink:

Mi is május óta próbálkoztunk.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Hú micsoda hírek!grt a pozitív tesztekhez!

képzeljétek Zsigmond elindult tegnapelőtt!

:lol:

megszületett hugom kislánya is Pénteken :lol:

és nekem is kimutatta az LH teszt a PÉ-.t :lol: :lol:

szerdán meg egész hónapra leutazunk vidékre, így jók legyetek.mindenkinek pozitív tesztet kívánok!
Vendég
 


Boni!

Zsiványod nagyon ügyes, én fiam most kezd mászni, ő nem kapkodja el a dolgokat.

Hugidnak gratulálok, a nagy melegben már babázhat kedvére, és Te is, ha otthon lesztek!

Érezzétek jól magatokat és babázz sokat, Zsigit meg csak kényesztesse a rokonság! Jó pihenést! Danyu
danyuci
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 17:19-kor.
jaimee1
 
 


Kicsit visszanéztem a táblázat miatt az írottakat és mit látok Adrienn februárra várja babáját :lol:

Beírtam az eddigiek kéréseit tábliba.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!

Judy-t nem láttam a táblázatba?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Nekem a gyömbéres dolgok nem váltak be, rögtön kihánytam őket :?

Gratulálok az újebb pozitív teszthez :)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen csajok! :D
Kri:A szülés várható időpontja március,elvileg.
Ja és a "korom" 24.Úgy nézem én vagyok a legfiatalabb.
Múltkor írtam neked,hogy közel lakunk egymástól.Tudom nem nagy sztori csak gondoltam elmondom. :D
Merre felé laktok?
Szerettek ott lakni?

Danyuci:Sajnálom a rosszulléteidet.Múljon el gyorsan!!!!!!!!
Remélem engem elkerül.Levinél semmi bajom nem volt.A végét már nehezen bírtam főleg a +30kg-t nehezen cipeltem.52kg voltam amikor elkezdtem a terhességet.
Most 58-ról indulok.Kíváncsi leszek,hogy most mennyi jön fel.

Panndi:Tőled szeretném megkérdezni,hogy milyen két gyerkőccel z élet? :D
Éjszakáitok milyenek?
Zsófi hogy viszonyul Fruzsihoz?
Jól olvastam,hogy ti már próbálkoztok a 3.babával?

További szép napot és sok pozitív tesztet kívánok mindenkinek!

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Köszi, de nekem sem jön be semmi! :( Se gyömbér, a colát amúgy sem szeretem, most meg még az illata is zavar. Sőt, már csak szénsavmenteset bírok inni...na és az evés...kész gyötrelem :oops: :oops: :oops: Egy reggeli kb. 1 óra, mire letuszkolok valamit és lennt is tartom, nem kívánok semmit, nem vágyom semmire. Éhes vagyok, de nem kérek semmit...ráadásul ez a meleg csak ront a dolgon.

A szopi folytatódik, de csak alvásnál és szomjoltásnál....így azért sokkal könnyebb. Szegény Gabus csak nézte eleinte a cumisüveget, jókat játszott vele, csak nem tudta mire való. Szerencsére nagyon értelmes és együttműködő. Hamar beletanult az új dolgokba. Nem is görcsölök így annyit és olyan erősen.

Én Gabussal +2 kilóval mentem szülni. 70-nel kezdtem, aztán fogytam 10 kilót és 72-vel szültem. A kórházban csak néztek rám...ez van. Most 65 kilóról indultunk, tegnap már csak 62 voltam.

Nagyon várom, hogy az idő kicsit enyhüljön, mert néha szédülök és mintha nem jutna elég levegő...szóval van gondom, de azt hiszem eddig elég jól viselem. Talán a türelem kitart a rosszúllétek végéig.

Remélem többiek, Nektek nem lesz ennyi minden! Hanem boldogabban telik az eleje is! Én elgondolkodtam, hogy legyen-e még babánk. A férjem meg is lepődött, de látja, hogy nagyon szenvedek... :roll:

Azért a hétvégén strandoltunk, a víz szuper és nekem is jobb volt a hangulatom, hogy kicsit lehűtött. Gabus is imádja, nem fél egyáltalán.

Üdv: Danyuci
danyuci
 
 


Panny

Nem nagyon tudom tartani a lépést a márciusi topicban-bocs :oops: ,de igyekszem!
danyuci
 
 


Köszi Panny, beírtam őt is.

Szilvi, beírtam az adataidat. Érd Parkvárosban lakunk. Nagyon szeretünk itt lakni. Ez a fele Érdnek van közelebb az M7-hez.
Ti szerettek Törökbálinton lakni?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Szilvi: éjszakák jók, normális esetben Zsófi kilenc, fél 10 fele alszik el, Fruzsi fél 11-kor legkésőbb, és fél hatig alszanak. Nagyjából egyszerre ébrednek :) Nálunk 19 és fél hónap a korkülönbség, nagyon szereti Fruzsit. Ölelgeti, puszilgatja, mindenét odaadja neki. Szombat reggel kettesben Zsófival mentem az Auchanba, Fruzsit itthon hagytuk, és mondtam neki, hogy most Fruzsi marad apával. Nem tetszett neki, kérte, hogy Fruzsi is jöjjön :)
Igen, harmadik baba jöhet, ha szeretne, nem védekezünk :)

danyuci: én Zsófit 70-nel kezdtem, 65-re fogytam le a terhesség elején, Fruzsit 61,5-tel kezdtem, 58-ra fogytam le. Kitartás, nem tudsz mást tenni!

Na megyek masszázsra 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Gratula az új kismamának!

kri:
profi a táblázat! Én 36 éves vagyok és Székesfehérváron lakunk. És jó lenne, ha hamarosan a többi oszlopomat is ki lehetne tölteni...
Gratula a felálláshoz!!!

danyuci:
Gáborkáddal is ilyen hányingeresen indult a terhességed?
Utálnám én is nagyon. De megéri!

boni:
gratula a hugodnak!
Külön gratula Zsigusznak az elinduláshoz! Mi ettől még fényévekre vagyunk.
Kellemes időtöltést vidéken! Merre lesztek?

Kicsit most le vagyok maradva, bocs hogy nem tudok reagálni mindenre. Házvásárlásban vagyunk, ma voltunk foglalózni, 4 azaz négy órán keresztül elemezgettük az eladókkal a szerződést, szerencse hogy Lillus anyuékkal jól elvan és nem kellett hozni. Ha minden igaz, szeptemberben költözünk!
Szerdán kéne piri anyónak kopogtatnia nálam! Drukkoljatok, hogy elkerüljön lécccccci!!! Annyira szeretnék már ismét pocakot növeszteni!
Most megyek, takarítom a romokat. Ma nálunk fűtéskorszerűsítés volt. Irány a felmosóvödör!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Kri, Zita, Atizka, Panny, Zsófi és mindenki, aki olvasott engem, és próbál megérteni, KÖSZÖNÖM!!! Kicsit jobban vagyok már hangulatilag, úgyhogy most várom a sorsomat.
De Atizka, megfogadom, nem görcsölök rá! Mert valóban hajtott valami, de nem a belső, őszinte, szívből jövő „kisbabát szeretnék” érzés. Tudod, hogy mi? Már rájöttem: az a mocsok magyar törvényhozó kormány. :evil: :evil: :evil: Mert már hónapok óta számolom, hogy mennyi időm van még hátra, hogy még beleférjek a 3 éves gyes-be!!! És ez így tényleg nem igazi gyermek utáni vágy!!! Nagy butaság volt részemről, hogy ezzel kalkulálok az agyamban, hiszen akkor is fognak szülni nők, ha már csak 2 évet lehetnek otthon, nem? Most aztán megvárom, mi lesz, és kész. Ugyan holnapra számoltam a pé-t, péntek meg már régen volt....., ezért …..?????? ……meglátjuk, mit tettünk. Vagy belefér, vagy nem, és ennyi.

Kri
Azért 8 hónaposan nem lenne olyan jó, ha elindulna…. várjál csak, használd ki, amíg nem megy. Nekem Kevin 1 éves múlt 2 nappal, amikor elindult. Bár nagyon örültem, mert sokkal könnyebb lett minden vele, még ha az elején féltettem is. Szuper a tábla, ügyi vagy! :P

Éjszakák: nekünk sem egyszerű, Kevin többször megébred és inni kér. Ő sem alszik el előbb, mint 22.30, Zita!!! De most legalább nyár van, sokáig kint lehet lenni, de télen…… ő akkor is 22.00 óra körül alszik el.

Danyuci
Kitartás a rosszullétekhez, nagyon sajnálom. :( :( :( Na látod, ettől én is félek!!! Sokat gondoltam Rád mostanában, mert emlékszem Te is kis időre eltűntél, hogy csak olvasol minket és rossz a kedved, egyszercsak bejelentetted a rossz hangulatod okát: baba!! Én is sokszor úgy érzem, mint aki pocakos. Többször olyan sz…. a közérzetem, plusz ez a „depis” hangulat…, ámde ez kizárva, hisz még csak most várom az eredményt. Gyömbérről és is olvastam, de érdekes, hogy a terheseknek nem ajánlják!!!! (csak másmilyen hányingerre)

Poppy
Köszi. :wink:

Boniko
Jó kikapcsolódást, és remélem meglesz az eredménye a kiruccanásnak!

Lillanyu
Szurkolok szerdáig és utána is!!! Jó takarítást.

Benita

Kép
benita76
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 17:18-kor.
jaimee1
 
 


Benita fel a fejjel drága! a számolást én is abbafejeztem, inkább vettem operettbérletet. :lol:


Lillaanyu tiuszta szívből kívánom, hogy ne jöjjön meg
:wink: házikóhoz sok sok drukk

hehe érdekes lenne ha otthon foganna meg tesó, mert csak Zsigi és én megyünk :lol: na jó Apa is néha leruccan.egyébként túl vagyok aPé.n Lh tesztek alapján, hő alapján, nyák alapján..de annyira most nem vagyunk rajta az ügyön.. :lol:
Vendég
 


benita: szerintem tök jót írtál :) Az ilyen írások után szokott pozitív lenni a teszt ;)
Vendég
 


Benita! Tök ugyanezt én is írhattam volna, mármint a számolgatással, törvénnyel, őszinte "kisbabát akarok" érzéssel kapcsoltabn.
Az nem volt kérdés nálunk egy percig sem, hogy akarunk tesókát, agusztusban így is, úgy is rástartoltunk volna, de ezek a szemetek bekavartak. Én is folyton számolgatok, (most talán még egy ciklus bele is fér, mert 28-ról 26 naposak lettek egy ideje a ciklusaim). Ha csak ezután fogan meg a baba, akkor is lesz, de én tényleg annyira, de annyira itthon akartam mind a két gyerekemmel maradni 3 évig, és ez nekem rettenetesen fáj, hogy föntről meg akarják mondani, hogy mi jó a gyerekemnek és nekem. Anyagilag padlón lennénk, de éhen azért talán nem halnánk a Gyes mellett sem, viszont együtt lehetnénk 3 évig. (Tudom sokan viszik a gyereküket bölcsibe, nem azzal van bajom, de személy szerint én nem akarom!)
Viszont ugye ott van bennem az is, hogy még Emmi is picike, és akár mennyire szerettem várandós lenni, és boldog voltam mert egy pici élet fejlődik bennem, azért rendesen megszenvedtem a terhességgel. Nem bántam volna, hogyha Emci már nagyobb lenne. (De ezzel a dologgal megpróbálok nem foglalkozni, nem parázni előre, hogy mi lesz. Mások is megoldják, én miért ne?)
Csoda hogy ilyen érzések mellett nem fogant meg hipp-hopp a baba?

Lillanyuci, drukkolok nektek! Milyen a ház? Szfehérváron vetétek? Mesélj!

Danyuci, sajnálom a rosszullétet, remélem hamar elmúlik majd.

Panndi, de jó, hogy ilyen rendesek a lányaid! Aranyosak az új képek a vonalzón!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Jó reggelt Lányok!

Én Gabussal is ennyit hánytam, ott már kórházal is fenyegettek :oops: Akkor elkerültem, remélem most is sikerül. Köszönöm, hogy ennyit gondoltok rám....nagyon jó a kis lelekemnek.

Évi, remélem piri elkerül :lol: A házvásárlás nekünk is gyötrelem...talán ma utal a bank-remélem :roll:

Boni, Apa csak dolgozik és dolgozik....azért jó pihenést :D

Panndi, még mindig példakép vagy...valahogy nagyon jól csinálod a dolgokat :lol:

Jaimie, szerintem is idővel eltörlik a törvényt, csak előtte beleölnek egy csomó pénzt a bölcsikbe...ki érti ezt :oops:

Benita, remélem helyrekerültek a dolgok a lelkedben. Tudod, én is sokat agyaltam ezen a május 10-en...aztán rájöttem, hogyha utána lesz baba, akkor majd megoldjuk valahogy, hisz azért vagyunk CSALÁD! Ne kalkulálj, csak várj és légy türelmes....kívánom Neked, és meglátod hamarosan lesz a pocakban egy kis lakó. A rosszúllétek miatt ne aggódj, egész jól tűri az ember, ha van miért, és Gabus is jól lefoglal. Nála sokkal jobban bedepiztem, mert csak magamra figyeltem.

Rózsa, merre jársz?

Szilvi, remélem elkerül a hányinger...én átvállalom mindenkitől.

Legyen szép napotok! Danyuci :D
danyuci
 
 


Halihó!

Danyuci: Sajnálom a rosszulléteket. Én ezt a részt megúsztam, úgyhogy semmi jó ötletem nincs! Kitartás!+++

Boniko: Gratula Zsigmondnak az elinduláshoz és a húgodnak is a babához! :lol:
Jó pihenést nektek!

Lillanyuci: Drukkolok! :lol:
Ez a négy órás maratoni szerződés elemzés nem semmi, de milyen jó lesz majd a saját ház! :lol: Tlényleg mesélhetnél róla! :wink:

Benita: A számolgatás sajnos nagyon ismerős... :twisted: Nálunk se volt kérdés a kistesó, csak mi is előre hoztuk... Így tényleg nagyon nehéz! Sz. fél év alatt jött össze minden segítség nélkül, most meg bevetek mindent mégse sikerül, sejtem az okát. Én is úgy számolom, mint Atizka, még egy ciklus valószínűleg belefér, de ha akkor se sikerül, akkor még nem tudom mi lesz. Mi lehet, hogy egy időre abba hagyjuk a próbálkozást, de abba én bele fogok dögleni...

Táblázathoz hiányzó adataim: 31 éves vagyok, szegedi és március óta próbálkozunk. Köszi előre is! Nagyon szupi táblázat! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Sziasztok!

Kórház nekem is mindkét terhességemnél a fejem felett lebegett, bár Fruzsinál lett itthon hat hét fekvés :?

Fruzsi olyan kis ügyes volt, megetettem este, elköszöntem tőle, betettem a kiságyéba, és egyedül elaludt :) Fél hétkor kelt 8)

Masszázs tök jó volt, egy órás nyugi :) Pénteken forró csokis masszázsra megyek :) Ezeket még a férjemtől kaptam a diplomaosztómra, hát nagyon jó ajándék :)
Vendég
 


Jaj, lányok! Akkor látom, nemcsak én vajúdok ezzel a számolok-problémával.... Ez megnyugtat kicsit, bár annyi minden kavarog a fejemben. 33 éves vagyok, Kevin 2 múlt, és a számomra ő még kicsi nekem, és bújós is :) , össze vagyunk ragadva nagyon. Sokszor ezért érzem úgy, hogy még tolnám odébb azt a pocakosodást, + én is úgy vagyok a bölcsi témával, mint Atizka, nem vinném el, szeretném azt a három évet csak vele tölteni. És itt jön az ugye megint, hogy csak vele. Ebbe viszont nem fér bele kisöcsi v. kishugi. Remélem, mire közeledünk a 3-hoz, ez az érzés csillapodik, és el is múlik, mert különben sose merek szülni többet! :shock: :shock: :shock:

Danyuci
Hány hétnél jársz? Nem csinálsz pregnancy-s vonalzót? Első babával mennyi ideig voltál rosszul? Le a kalappal előtted, hogy így bírod ezt az időszakot. Bár mit tudnál tenni, nem? Próbáld ki a mentolos cuccokat, ha még próbálkozni akarsz vmivel? Én zabáltam a negrót, a rágókat, a fogkrémet, a Hals-cukrot és mindent amiből csak mentol jött, hogy múljon a hányinger (persze én nem hánytam).


Panndy
Forró csokis masszázs????? Beszámolj róla!!! :lol: :lol:

Boni írta:
"
egyébként túl vagyok a pé-n, lh alapján, hő alapján, nyák alapján....."
akkor nyák a pé után van csak, én azt hittem a pé napján kezdődik :roll: Buta vagyok mi? Megmondom őszintén soha nem szoktam ilyen pontosan követni ezeket a dolgokat, meg nőgyógyász sem vagyok, én csak úgy gondoltam, amikor középidőben fájni szokott a hasam, akkor van. Bár még a napokban nem fájt, akkor most mi van? Ebben Atizka te vagy az ász, ugye?

Benita

Kép
benita76
 
 


Poppy

Igen, pénteken volt apa utolsó ostroma. :D Azóta várom a pé jeleit! Már nem kívánok belehúzni, tudod, most rendezni kell gondolataimat. Aki ilyen zavarodott, nem kapkodjon el semmit! :o

Benita

Kép
benita76
 
 


Ahogy ígértem, egy kép a csúszdás-medencéről:

Kép

Kép
benita76
 
 


Ez a medence nagyon komoly :)
Vendég
 


Benita, valakivel összekeversz :D , talán Poppyval, ő szerintem jobban ért a témához.

De a nyákkal kapcsoltadan egy másik fórumon ezt találtam:

" A ciklus első felében nyák alig termelődik, hüvelyi szárazságérzet tapasztalható. A száraz napok után a nyák mennyisége megnő, állaga ragacsos, morzsalékony, tésztaszerű. A tüszőrepedés környékén a nyák mennyisége jelentősen megnő, állaga tojásfehérjéhez hasonlít, és kis mintát véve a két ujjunk között hosszúra nyújtható. Ezek a napok a legalkalmasabbak a fogamzásra, a hüvelyváladák ilyenkor az ondósejtek számára jól átjárható. A fertilis (termékeny) napok után a nyák mennyisége újra csökken, lehetséges, hogy még mindig “tojásfehérjés”, de ilyenkor már nem nyújtható, a szálak könnyen elszakadnak. A tüszőrepedés után, a ciklus második felében a nyák újra tésztaszerű, mennyisége csökken. "

A csúszdás medence szipi-szupi! Kevin integet a képen, vagy nem akarta a fotózást? :)

Panndi, egy kis masszázs nekem is jöhetne, hátha jót tenne a derekamnak is. Ráadásul csokival is kenegetnek közben? Aztamindenit...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Tegnap meg valami gyógynövényes masszázson voltam, hát eléggé fájt az a mondat, hogy "Hát akkor végeztünk!". Maradtam volna még... :D Eleve az, hogy csend volt körülöttem egy órán át... rég volt ilyen :)
Vendég
 


athizka nem a nyák előtte.sőt avn olyn hogy 5 nappal Pé előtt egy nagyob darabb nyák távozik ez jezi a közelgő Pét.

Kép

ezek a tesztek, a 2.hiányzik, aznap volt lázas ZSigi nem néztem..

ez a görbe ezen látszik a nyák alakulása is



Kép a második pozitiv lh beírás nem él, csak valamiért nem tom javítani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.07 13:43-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 17:18-kor.
jaimee1
 
 


ez a medence csúcs!
Vendég
 


Poppy, igen ma van :D vasárnap már előre ettünk-ittunk a medve bőrére, ma máshogy ünnepelünk :wink:

Boniko, ezekhez a görbékhez nem értek (talán ezen a téren is bővíteni kéne tudásomat :lol: ), de biztos jó. Úgyis egy a lényeg: legyen baba!++++++++

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Panndi: Masszázs, csönd, ezeket én se bánnám. Apáék építik a garázst, állandóan megy a betonkeverő... Sz. meg ma még egy percet se aludt... :twisted:

A medence tényleg csúúúúcs!!!

Atizka: Boldog házassági évfordulót!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Sziasztok!

Megprobálok visszaolvasni,mert nagyon levagyok maradva! :oops:

Pozitiv tesztelőknek gratulálok! :D

Fiuk,lányok mind nagyon édesek!

Atizka gratulálok a 2.h.évf-hoz! :D Nekünk augusztusba lesz! :D

Szupi ez a medence! :D

:arrow: be kell hoznom a lemaradást! :oops:

Kép
aniko...
 
 


Atizka: Azt el tudom képzelni. :lol: Még soksoksok ilyen évfordulót nektek!

Anikó: jó hogy megint jöttél, írjál magatokról is!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Atizka:Boldog évfordulót nektek!!!!!

Képzeljétek el,hogy ma végre sikerült elérni a dokimat és szeptemberre kaptam időpontot.Az nekem nagyon késő már.
Így most orvost kell keresnem.Kicsit elvagyok kenődve emiatt.
De biztos találok más normális dokit is.Nem igazán szoktam játszótéren beszélgetni más anyukákkal de most nyitva fogom tartani a fülem. :D
Tudtok nekem esetleg ajánlani dokit a Szent Imréből vagy a Kútvölgyi kórházból?
Előre is nagyon köszönöm

A medence nekem is nagyon tetszik. :D

Jó éjt

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Köszönöm a jókívánságokat! :D Aranyosak vagytok!

Szilvi, én a Sz. Imrében szültem Bálint Mihálynál. Tudom ajánlani (már ha még vállal szülést). Ha gondolod, megírom priviben az elérhetőségét. De most júliusban szabin van, agusztusban kezd, én is akkorra kaptam csak időpontot. (Az Imrével kapcsolatban egyébként vannak jó és rossz tapasztalataim is. Összességében azért jó, nem fogok váltani.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


sziasztok!

Szilvi, én is a Szent Imrében szültem. elvileg Raft Miklósnál, gyakorlatilag pedig dr Rabóczky Mariettánál. ő volt ügyeletben...

nekem is vegyesek az érzéseim. a csecsemősök nagyon bunkók voltak velem, velünk. szopiztatásban senki sem segített. szóval ez a része szerintem negatív. a szülésem gyors volt viszonylag, és még a kavarás ellenére is viszonylag jó volt. szóval én még godnolkodom, hogy hol szüljem majd ketteskét. de persze majd alakul! amúgy az SZTK-ban dr Horváth Ferenchez járok, ő is nagyon szuper, de úgy tudom, nem vállal már szülést, vagy csak magánrendelésen...

szuper Kevin medencéje! ;)

a masszázst is elfogadnám én is! imádom, ha dögönyöznek! :)

Atizka, boldog évfordulót és jó ünneplést estére :P

Beni, annyira tudom, hogy miről beszélsz! ... ez a számolgatás. meg a határidők. tökre rányomják az ember hangulatára a bélyeget! :( fel a fejjel. majd lesz második babó is, ha itt az ideje!
mondom ezt magamnak is... ;)

reggel 7-kor keltünk, de Benit már 1/2 9-kor vissza tudtam altatni. nem tudom mi van ezzel a gyerekkel. olyan kis fáradékony. vagy lehet, hogy nem tudja kipihenni magát az éjszaka!? :( na mindegy. ma megyünk elvileg szomszédolni másik augusztusi babókhoz. szóval jó lenne, ha lassan magához térne!

itt nagy a szél. nem is tudom, hogy milyen rucit adjak rá!? :(

sophie27
 
 


ja, és lenyírtam hétvégén Benim haját! íme az eredmény! :)

Kép

sophie27
 
 


Atizka
Bocsánat, h rosszul emlékeztem, de köszi az infót. Egyébként ez a „nyák”-os dolog nálam nem mindig egyértelmű, viszont a hasfájás mindig van középidőben. Na most ezt sem tudom, hogy ez a pé elmúltát jelenti v. a pé napját. :shock: Kevin a fényképen integet, csak eltakarja a pofiját. Ja, és sok boldogságot utólag a házassági évfordulóhoz! Nekünk is most lesz pénteken, de az ötödik! Nem semmi, pont középidőre esett nektek!!! Remélem a derekad nem állt be most. :wink: :wink:

Poppy
Én sem szoktam tesztelni, sőt igazából figyelni sem, ezért zavarodtam bele most, mert ugye minden egyes nap számít. Nekem ma fáj a hasam, de nyák sehol …. talán félidő van? Volt már pé? Most van pé? Mit csináljak? :?: :?: Bújjak apával, vagy már késő? Iszonyat!!! Többet nem nézem a napokat. Egyébként Kevin előtt is ilyesmi beteges naptári számolgatás volt, és begurultam, és még vonalzót sem raktam fel az akkori fórumra. Össze is jött utána egyszerre Kevin. Viszont a te új vonalzód tuti, tetszik nagyon! :P

Örülök, h tetszik nektek a medencénk! Tényleg jó buli, Kevin nagyon élvezi, de hát mondanom sem kell, egyvégbe csúszdázik rajta. Jókat nevetek, mert eléggé csúszik a lépcsője, és sikongat, kiabál mire fel tud mászni: „Jaj, ana, szegícc, lecucok, leeszek, jajj, jajj, szegiccég…….” –valami ilyeneket mond. De csípi nagyon.

Zsófi
Köszi, hogy megértesz te is. Lehet, h mi majd együtt fogunk egyszer tesztelni? :D
Jó lett a Beni baba frizurája. Engedi a hajnyírást? Mi még nem vágtuk le Kevin haját, olyan kis semmi haja van, de nem akarom, h idő előtt bedúsuljon a hajnyírás miatt.

Lillanyu
Kipihented már a nyaralást??? Milyen házat vesztek? Mesélj!

Moti
Várunk vissza!!!! :wink:

Danyuci?????

Egyébként rossz a vonalzóm, mert csak 28 napos a ciklusom, de javítom!
Benita

Kép
benita76
 
 


HÁNYOK, HÁNYOK ÉS HÁNYOK! :oops: :oops: :oops: :( :( :(
danyuci
 
 


Szörnyű lehet! :? :? :? De fél év múlva jót nevetsz ezen a mondaton majd.

Kép
benita76
 
 


Danyuci, a francba... :( Az nem jó, kívánom, hogy hamar múljon el!!!

Zsófi, Benita köszi nektek is a jókívánságokat.

Beninek jó a nyári frizurája :wink: . Hogy viselte a fodrászkodást?
Emci is többet bújik napközben (ez azt jelenti, hogy keres magának egy pelust, rögtön elkezdi szopizni az ujját, és lehajtja valamire a fejét. Ha nem lenne egyébként jó kedvű, már valami betegségre gondoltam volna én is.) Szerintem a meleg miatt fáradékonyabbak.

Benita, peteérés ide, peteérés oda, ha jól esik, bújj apával :wink:
Ha meg a vonalzó lenne a siker kulcsa, vedd le gyorsan, azon ne múljon :D (na, jó ezt poénnak szántam, hagyd még, de szerintem jó úton haladsz a hozzáálást illetően).
Ja, és köszönöm kérdésed, a derekam most viszonylag rendben.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Lillanyuci: Mi újság van "piri anyóval"? :D

Sophie27: Sz. egyáltalán nem alszik újabban... Úgy látszik nála ezt a hatást váltja ki a meleg! :twisted:
Beni nagyon édeskis gyönyörűség! :D Csini az új frizurája! Hajnyíróval csináltad? Nem fél tőle? Sz. retteg, végig üvölti az egészet! A múltkor az udvaron csináltuk és a szomszéd is átnézett, hogy mi van a gyerekkel... :roll:

Danyuci: Szegénykém, drukkolok hogy most már tényleg múljon el ez a fránya hányás! Kitartás! ++++++

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Zita:
[quote]a írta: szomszéd is átnézett, hogy mi van a gyerekkel...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Benita: Nem tom, elvileg, ha nem volt még nyák, akkor pé sem volt. De Rékával nekem annak idején a nyák teljesen megbízhatatlan volt, nem is figyeltem rá...Az a legegyszerűbb, ha kétnaponta hancúroztok apával (ha ez megoldható) akkor biztos elkapjátok a pét. Enyém apa rengeteget dolgozik, muszáj valahogy pontosabban behatárolni a péket, mert félek, sorban lemaradnánk róla.

Zsófi: Annyira széééép!.........Hagyta, hogy levágd? Rékámat le kell fogni. Vagy amikor még esélyem van nála, az a fogmosás, akkor csak arra koncentrál, nyisszanthatok. Géppel vágtad, ugye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 17:17-kor.
jaimee1
 
 


]Sziasztok!Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35 éve feletti várandósok körében címmel.
Ha valakinek van kedve és ideje kitölteni a kérdőívemet,kérem írjon emailt nekem,és én elküldöm neki.Olyanok jelentkezését várom,akik jelenleg várandósak.
címem:bogibogarka26@gmail.com
köszönöm:)
bogibogarka
 
 


Sziasztok!

Piri anyó ma reggel meglátogatott... Én kis naív, azt gondoltam hogy a tesó is olyan könnyen fog jönni és ebbe bele is éltem magam. Kicsit letörtem. De visszaolvastam és tök jó, amit benita írt és atzika és Ti mindenki, és jobb is a kedvem. Mindig hittem a sorsszerűségben, és jön majd ha akar...lehet, hogy még nem vagyunk rá készen. Én abban hiszek, hogy a sorsunk már a fogantatás pillanatában meg van írva, mi pedig picit jobbra-balra irányíthatjuk. De a lényegen nem tudunk változtatni. Szerintem.

Ház lefoglalózva, szeptember elejéig kell kiköltözniük az eladóknak, már tűkön ülünk. A ház igazi kis kuckó. Kétszintes, felül lesz a hálórészünk, alul pedig a nappali tér. Pici kert, nagy füves rész, terasz, madarak, juj de várom már! Atzika! Itt van Fehérváron igen.

panndi:
éljen a masszázs! Kb. fél éve tervezem én is, de eddig még nem jutottam el.

benita:
szupi a medence. Előre is Boldogságos Évfordulót Nektek!
Most kezdem magam utolérni. Tényleg ki kell pihenni a nyaralást!

atzika:
Neked is szokott a derekad fájni? Sajna nekem is. Tényleg jó rá a masszázs!
Utólag is Boldog Házassági Évfordulót Nektek!

szilvi:
sajnálom a dokiváltást, remélem sikerül jót találnod!

sophie:
Beni mindig fáradékony? Az idő is azzá teszi őket, legalábbis Lillust mindenképpen. Ma majdnem 3 órát aludt nappal...jó volt a tali? Ügyes fodrász vagy!

danyuci:
sajnálom ezt a brutál hányásos periódust! Mielőbb múljon el!!!!

zsz:
úgy értetted, hogy nappal nem alszik egyáltalán pici fiad? Este akkor gondolom korán kidől...

jaimee1:
enyém férj is rengeteget dolgozik így én is próbálom egy kicsit megállapítani, hogy mikor a legalkalmasabb. Persze azon kívül is összebújunk, de akkor mindenképpen!

Mostmár elköszönök, bújok apa mellé. Remélem holnap tudok jönni. Megyünk allergiavizsgálatra délután...

Jó éjt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?