Sziasztok!
Én is sok jót hallottam már az övterelökröl. Nem sokat utazok autóval, ezért ez kimaradt a beszerzésböl, bár mivel most nyáron fogom befejezni a jogsit, és az kitudja mennyi ideig tart, ezért lehet, hogy a végén mégiscsak kell majd. Most még hosszabb utakon is (múlt héten voltunk Németországban autóval, 9 óra) kispárnát tettem a pocak és az öv közé. A kis ikeás kék párna csak 190 forint
, bár mindenképpen viccesen nézett ki.
Házasélet: osztozom azok fájdalmában, akik a kezdeti vérzések, barnázások miatt kimaradnak ebböl a pár izgalmas hónapból, mi is így vagyunk. 2 hét múlva megyünk dokihoz, azért majd újból rákérdezek, de múltkor még a rákszürést sem vette le, nehogy baj legyen belöle...
Kávé: nagyon szeretem a híg, nagy tejeskávékat. Korábban sem ittam ugyan naponta, de idönként jól esik. Most is néha megiszom, ha olyan helyen vagyunk, ahol nincs koffeinmentes, de most a hétvégi bevásárlásnál kaptam különbejáratú kávét, hogy itthon is tudjunk koffeinmentesen inni. Mivel még nem érzem a babó mozgásást, ezért nem tudom, hogy mennyire örül vagy nem örül a kávénak, de a kérdés most már megoldva
Pumi, nagyon tetszik a fürdöruha. De jó lenne, ha itthon is lehetne ilyen körülmények között úszni járni.
Napozás nekem már évek óta kimarad, mert annyi anyajegyem van, hogy a börgyógyász azt mondta, hogy vigyázzak nagyon a börömre, és ne napozzak, de még az utcán sétáláshoz is kenjem magam 50-es faktorú naptejjel. Szóval én a csoki-fehércsoki párhuzamból a fehércsoki börszint viszem
Nagyon drukk a sok UH miatt, hogy mindenki jó híreket, és kellö mennyiségü magamutogatást lásson a picitöl.
Olga, teljesen jogos a kiakadás. Van elég dolga egy kismamának, föleg másik gyerköccel, ne kelljen már a felnöttek önzösége meg türelmetlenkedése és odanemfigyelése miatt még többet takarítani.
Kicsit nem babás téma: ma volt egy nagy beszélgetésem a fönökömmel, és nagyon jó visszajelzéseket kaptam, meg egy nagy lendületet, hogy tovább dolgozzak még az összel. Sajnos vagy nem sajnos, nagyon élvezem a munkám, és ha fizikailag bírni fogom, csinálom is majd ameddig lehet.
Na, most mennem kell dolgozni, szép napot Mindenkinek!
ui.: bocsi az ékezethibák miatt, német billentyüzet van itthon