Új privát üzeneted érkezett!

Petrus,köszi.Mindig olyan jó olvasni amit írsz.Mi is tápszerezünk.Eleinte rosszul esett,hogy én ilyen génhibás vok.....de mikor látom hogy elégedett boldog kisbaba,akkor még a kedvem is jobb.Így hogy már nem fejek,rengeteg időm van a lányokra.Míg fejtem,napi5-6 alkalommal és volt olyan hogy 2 órán át,akkor nem volt időm játszani velük.Ők is és én is nyűgösek voltunk.De már minden jó.
Igen,gondoltam mi a nyálkahártya,csak azt nem értem,ha most Kutyafülének nincs uh,akkor hogy jöttek volna rá,hogy neki az van,csak nem válik épp le. :roll: Okozott volna valamit??Fájdalom,folyás..???
Mert akkor ilyen bárkinek lehet és nem is tudunk róla.Bár lehet marhaságot írok,kitelik tőlem,fáradt vok.
Petrus,le a kalappal előtted,meg Anika előtt is.Nekem sokszor Hanna is sok,nektek meg 2 pici van.Anikának még ott van Apor is....hát nem tom hogy csináljátok.Gréti már elég önálló,de sokszor sok.....
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Tali időpont: nekem jobb lenne a délután, de itthon vagyok délelőtt is, szóval igazából mindegy! Szerintem aki tud jöjjön du, aki meg csak de tud, az meg de, így csak összefut mindenki mindenkivel...? Mit szóltok? Vagy tűzzünk ki időpontot?

Emese, Petrus, köszi a pöttyökre a tippeket! Petrus, milyen fertőtlenítőt, használtál?

Anikó gyertek Ti is, persze!

Vanni, én nem fejek már! De a 7 etetésnél mindegyik után fejtem jó sokáig, mindig a maradékot kb. 20 percig. De külömn, etetéstől függetlenül, én nem fejtem sose.

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Hanna nem rég hamizott,én meg ideültem.Pedig lehet aludni kéne még.....míg lehet. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Végül nem feküdtem vissza.Sikerült a videót megcsinálni.
http://gretahanna.blogspot.com/
Majd még holnap hajnalban a Grétiét is megkéne,vagy ma éjjel.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na itt!
Hula vagyok!!!!Kicsit sűrű volt a hétvége...ma meg apa nem jön haza...szóval ááááááááááááááááá :lol: Már ittam egy fél adag kávét is...


Anita!
Nagyon jó lett a klipp neked is!!!Így utólag is persze h csinálhatod erre a számra :lol: :lol:

Kutyafüle!
Ha elkészültél megmutatod te is? :oops: :lol:

Emese boldog névnapot!!!(így utólag is)

Szofi!
Akkor én úgy megyek h etetés után...vmikor kora délután....de majd meglátom h épp hogy eszik,és dobok smst ha elindultunk!
Mit is mondtál?Nincs lift? :lol: Mert akkor addig gyúrok is :lol: :lol:

Petra!
Teljesen egyet értek!Bár mi nem tápszerezünk,de a rendszer kialakításában osztom a véleményed!Ő is mi is igazodunk,ennyi!

Fejés:Most h Iza átalussza az éjszakát változtatni akartam....de nem vagyok képes 10ig fen lenni h akkor fejjek...így lefekszem a gyerkőccel és általában megébredek éjszaka...vagy éjfél,vagy 3.Ugye hozzászoktam h 3 kor keltünk....És én akkor lefejem az egyiket,a másikat csak meglazítom,abból fog enni 5kor!Ma 4kor keltem...már folyt a tejem :roll: Gyorsan lefejtem,de én nem gyötröm magam.Ami lejön erölködés nélkül,ennyi!Nem szoktam váltogatni,nem mérem az időt stb.


Kiütés:nekünk is nagyon csúnya volt...próbáltam akamillás törléstől a sudocrem...de minden csak egy picit segített,így abbahagytam.Rá kb 1 hétre elmúlt!!!!!Picit rinocérosz bőre is volt egy ideig,de mára szép sima puha :lol: Én is mondogattam h tiniként nem volt ilyen ragyás a fejem,na de ez van!Állítólag ugye a hormonok miatt is van...az ellen meg nem jó semmilyen krém... :wink:

Na megpróbálom felkelteni magam Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Emese Boldog Névnapot kívánok! :)

Anikó, én is a Sajóban vettem 2-őt, és itthon abban vagyok, ha fejek nem veszem le :)

Vanni, én nem etetek ciciből, csak fejek és üvegből kapja :), így én minden alkalommal, napi 5x mindkét cicit fejem, reggel, vagy hajnalban 20-25 percig mellenként, aztán napközben ha 4 óránál több telik el, úgy jön ki akkor is így, ha nem akkor a szaporítós módszerrel :)

Ma megint jól kezdődött a nap, igaz 9 óra pihi után lejött a két ciciből összesen 430 ml. csak néztem :), napközben azért ez jól lecsökken, estére meg a kettőben jó ha van 160 ml :)

Anita én a Windows Movie Maker-rel csináltam, Vistám van ezért gondolom, hogy a csomagban benne volt ez a program is, öcsém a számítógép guru, sok programot azt sem tudom mit csinál :)

petrus köszi, engem is megnyugtatnak a hozzászólásaid :), nekem úgyis egyszer tápszert kell adni, hetek kérdése az egész, jajj már alig várom, milyen pofit fog vágni Lara az almalére pl :)

Tegnap olyan ügyi voltam recept nélkül kevertem be a palacsintát, na jó instrukcióim voltak :)

kutyafüle reméljük most már minden rendben lesz veled :)

vanni, petrus egyébként Éduával ugyanez ment nálunk hónapokon keresztük igény szerinti szopi címén egész délután és este rajtam lógott a gyerek :)

tegnap Éduával bolondoztunk próbáltunk cumisüvegből inni, na nem semmi meló a kicsinek :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Ismét keveset aludtam, de ez most az én kínom. Egyszerűen nem bírtam elaludni este, 11 körül, ha sikerült. 1 után meg felébredtem. Blanki is nyöszörgött, de azért még elvolt. Fél 2-kor viszont muszáj volt megetetnem, mert úsztam a tejben, szétdurrant majdnem a bal cicim. Még utána is maradt benne, rá egy órára még rátettem, h ürítse ki. Muszáj lesz fejnem, mert csomó lett mindkét mellemben. :?

Durván termelem most a tejet egész nap. Gondolom hígabb is, mert napközben többször szopizik, szomjas a meleg miatt.
A lényeg mellett ne fussak el: sztem a Ca tabli szedése turbózta meg a tejtermelést. Próbáljátok ki, ha gondoljátok! (Annak idején anyu is tejadó volt mellettem: ő minden nap Ca szurit kapott csalánkiütésre. Allergiás volt a saját hormonjaira szoptatás alatt.)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ildi, két hét múlva Lara 3 hónapos lesz! Szal gratula, nagyon ügyesen megy a fejés módszer! Bármikor is marad abba, már akkor is kapott anyatejet szépen! Arról nem is beszélve, h a fagyódban mennyi lehet még...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus jó ébredezést.
Az én lánykám ma úgy kelt,hogy gőgicsél egyfolytában.Megevett 130-at és éhes. :shock: Úgy látszik nő az adagja!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok

kellemes hetvegem volt,apa pentektol velunk volt,sokat babazott. En meg alukaltam sokaig :) reggelente meg szopi kozben is persze :roll:
Boro futyiszt mutat az ujjaval es ugy szopizza! vagy epp mind a ket oklet a szajaba probalja tolni :D
meg pancsi kozben is, majdnem be is aludt tole tegnap elott :D

Egyebkent majd hozzank is lehet jonni. Nyar evegere biztos kesz lesz a kert :roll:

kiutesek:
hat nekunk volt minden fele,sima piros pottyok es nagyon durva "pattanas" szeru is. de en az egesz gyereket kamillaba tettem....... :D minden elmult.
de masnak emg nem valt be. gondolom gyerek valogatja :roll:

igy mulattak nelkulem: Kép
Kép

Netti
Kép
maumau
 
 


anita nagyon jó lett a videó, és milyen édesek a lányok, Gréti milyen ügyi a bicajjal :), Hanna meg jó nagy már :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Lehet, hülye kérdés, de a CA, az Calcium?

:oops:

Köszi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Anikó igen én sem gondoltam volna mikor hazajöttünk a kórházból és alig volt tejem :), a fagyóban 3 fiók dugig van :).

Most is le kellene mennem venni befőttes gumit meg befőzőfóliát, mert én műanyag 2 dl-es pohárba rakom és fóliával fedem le :)

Ezzel a fejéssel az a gond, hogy tényleg így nem lehet nagyon kimozdulni a gyerekkel, sajna az anyatejet nem lehet úgy szállítani mint a tápszert, ha kihúzzuk szeptemberig így, akkor utánna azért annyira nem fog izgatni a tápszer dolog :), előre már nem tervezek, pedig régen nagyon olyan típus voltam, ezért voltam annyira parás terhesség alatt is, a kiszámíthatatlan dolgok nem nekem valók.

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


anikó pezsgőtablettára gondolsz?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


trixi igen calcium :), a csontjainknak sem ártana :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Én utálom a pezsgőtablettát, ezért Béres 500 mg-s Ca tablit szedek.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Egyébként a csontok, meg fogak miatt érdemes szedni- baba és mama is jól jár.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó köszi :)

maumau, jól elfáradtak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!
Én mindig recept nélkül csinálom a palacsintát :oops: :lol: meg egy jó pár dolgot is...pl pizza,kenyér és társai :wink:
Ilyen nagy melegben plána fárasztó lehet fejni...ha tél lenne akkor kicsit más lenne a szitu!Jobban el tudnád vinni magaddal és gondolom bárhol megmelegítenék :wink:

Maumau!
Nálunk is megy a fütyisz mutatás...mindig röhögünk h szopi közben miket művel....

Anikó!
A Ca ról már én is hallottam!Erre mondtam h nekem szükségem van a minimum 1 bögre kakaóra!Meg emelett több tejterméket is eszem pl sajt,túró,tejföl stb.Biztos ez is segít a terjnek!


Anita!
Most én is úgy érzem h Iza megint emelt az adagján...2-3 hete olyan 120-130at evett...majd vmikor megmérem ma h mennyi az annyi! :wink:

annus11
 
 


Végül 180-at evett megint.Ezzel csak annyi a gondom,hogy ugye nem lehet tudni előre.Sokszor megcsinálok 130-at és hagy belőle.Nem szeretem kiönteni.Na meg üveget is venni kell nagyot,mert a 130 ml-is van.De nem baj,egyen csak.
Ildi köszi,hát tényleg megnőtt!!Grétikéről is kéne videót,csak a képei már ki vannak írva.Sok idő.Végül az uram nélkül én csináltam.Ugyanazt a progit leltem meg a gépen amit te is írtál.Ezzel könnyű volt nagyon.
Annus,amúgy kb ennyi idősen Gréti is többet evett,pont tegnap kerestem elő a kajcsis könyvét.Másfél éves koráig írtam mit eszik,mikor és mennyit. :oops:
Tényleg macera a fejés,hiszen nem is tudsz sehová menni.Én most könnyen vok,kimért víz,tápszeradagoló és a világból is kimehetnék,csak sajna sehová nem megyünk.Ezek a fránya anyagiak.Most leállt a gyár,nincs munka. :(
Az ágyon hagytam a hordozót.Grétike belerakta a babáját,meg csörgőt akasztott rá neki. :) Megeszem!!!
Na megyek,mert így nem lesz rend. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Ca-t lehet simán, orvosi előírás nélkül is szedni?
Én elég kevés tejterméket eszem, főleg Bogi hasfájóssága miatt, kéne vmi Ca utánpótlás...

Ildi,
biztos sokáig lesz még tejed, jó sok van! főleg, h Lara igényei mellett még a frigóban is ennyi van :) :)

Maumau,
nagyon jók a képek, milyen kis huncut Boró is :) És milyen gyönyörűséges kertetek van :wink:

Anikó,
gratula a melltartókhoz.
Nekem szilikonpátnos melltartót kéne beszerválnom, van egy csomó felsőm, amihez az kéne. Ami meg ugye volt, az kicsi :(

Anita,
nézem a videódat!

KÉpzeljétek, ma 5-kor kelt a bébim :) :) igaz, előtte este vagy 45 percig hisztizett, már nagyon rég csinált ilyet, hetek óta magától alszik el :shock:

emese1979
 
 


Jajj, ma megint f11-től reggel 6-ig aludt, juhéj!

Pötyik nagyon csúnyák... Szerintem kipróbálok minden módszerrt, aztán csak lesz valami! Köszi a tippeket!

Anita, tök jó a klip! melyik programmal csináltad?

Boró nagyon édi!

TALI: na, akkor holnap a kismami találkozó hivatalosan 14:00-kor kezdődik, de mindenki akkor jön, amikor tud, meg amikor akar!! 8) Még holnap él mindkét számom, nem tom melyik van a blogon, azon tudtok hívni, ha bármi van (kivéve, ha szoptatok, és nem tudom felvenni, de akkor visszacsörgök). 3. em. és nincs lift, erre tényleg mindenki készüljön! Nagyon várok mindenkit!!!

Sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, szopi, nálunk most úgy alakul, hogy hatszor eszik: kb. 9; 12; 16; 19 és 22 órakor - ezt magának alakította így. Egy adag 110-140 gr; szóval 700 és 800 közt eszik, ami jó a 4300-as súlyához. Mostanában elég egy cici, pedig nem fejek egyáltalán. Szóval, Vanni, nekem van amikor érintetlen a mellem akár 10 órán keresztül is!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!
Mi megyünk holnap, majd rádcsörgök, ha indulunk :D
Mit vigyek? Enni, vagy innivalót?

Annus!
Kaphatnék én is meghívót a blogba? Csak hogy tudjam, holnap hova kell mennünk, meg Szofi számát se tudom..... :oops:
Akkor én is beírom az én elérhetőségeimet.

Emese!
Léna is hatalmas hisztit vágott le tegnap este, pedig már nála sem jellemző.....9-10-ig ment a műsor. Viszont ő is 5.15-kor kelt , 10 percet volt fent, majd 9.15-ig szunyát még :)


Mi hétvégén telken voltunk, strandoltunk pénteken, apa szabit vett ki. Léna szépen alukált a mózesben az árnyékban, mi meg felváltva mentünk fürdeni a fiúkkal. Nagyon jó volt, olyan 11 körül értünk ki és este 6-ig maradtunk :D
Szombaton meg Szentendrén voltunk délután, de hazafelé nagyon megszívtuk, mivel Budapest felé le volt zárva az út, a Megyeri hídon át kellett menni Pestre és így hatalmas kerülővel jutottunk vissza a telekre..... :evil: :evil:

Na rohanok, mert Léna sír.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Szofi!
Oké,akkor kb 2 körül igyekszünk megjelenni!Lehet h nem babakocsival megyek...kendő meleg,de ma veszek egy kengurut! :wink: Aztán meglátjuk!Iza is 6szor eszik,kb 3 óránként...de van h 4 vagy ugye 5,5 óra is eltelik 2 etetés között,de ez az időjárás miatt van.....

Ja és én is beállok a babatali várólistára!Nálunk van lift 8) :lol:

Emese!
Bogi is nagyon ügyes!!!!Akkor te is egyre kipihentebb vagy,ugye?

annus11
 
 


Barbi!
Dobj egy email címet és akkor megy a meghívó!

annus11
 
 


Szofi,a windows movie maker-el.Ez egyszerű.Amúgy lehet csinálni kéne egy közöset a májusi babákró!A képere írni ki kicsoda.Szerintetek????
Irígy vok a tali miatt :oops: Gondoljatok majd ránk is!!
Boró nagyon cuki!!!
Barbi,akkor jó volt a hétvége!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese, az egy dolog, h most nem jók a régi melltartók. De mi van, ha már sose tudjuk felvenni őket? Kidobni a szépségeket?! Szörnyűség!!! :cry: Mellesleg (szó szerint) alig van felsőm, ami nem szűk... Most költsek el egy vagyont (ami nincs) új ruhatárra??? :shock:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sztem semmi akadálya a Ca szedésnek.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus,
attól tartok, csak a késői elalvás miatt aludt ma Mókuska eddig :(
amúgy kipihent vagyok, főleg, hogy az 5-ös kaja után még aludt 9-ig :)
Most is alszik, én meg a feles energiáimat szerencsétlen kutyán élem ki :)

Barbi,
akkor lánykéinknak nagyon egyre jár az agya :) amúgy ha jól látom, egy napon is születtek :wink: :)

Anikó,
na igen... felsők közül nekem sem sok jó... néhányat még a terhesség alatt vettem, amik picit nagyobbak mint a méretem a hossz miatt, azok jók.
De nézd a jó oldalát, szilion nélkül kaptunk plusz 1-2 méretet :wink:

emese1979
 
 


Emese :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi!
Chlorhexidine kenőcs, Heim Pálban van csak olyan, de pl. a a Bepanthen is azt tartalmazza.
Húú, nincs lift :roll: majd vki segit felcincálni a babakocsit? 2 kengurut nem tudok felkötni :)
Vendég
 


Annus!

nolcsika@hotmail.com
Köszi :wink:

Petrus!
Persze, segítünk felvinni, ez nehogy elvegye a kedvedet a talitól! :D

Emese!
Igen, ezt már én is kiszúrtam, mármint hogy egy napon születtek :wink:

Én nem bánnám, ha kisebb méreteim lennének, 1. gyereknél 85D-ről indultam és 90F volt a max. :? Visszament olyan 85-90E-re, szóval a régi melltartók mentek a kukába......Most is 90F, de legalább kidobni nem kell már semmit, mert rengeteg cicifixem van, ami jó :D
Ja és a kilók ugyanannyi, sőt kevesebb, mint amikor Noellel terhes lettem........
Barátnőm is így járt, 80B-ről indult és 80D-re ment vissza a 85F-ről!!! Pedig a kilói neki is lementek, szóval ő is beruházhatott új melltartókba......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Lara megint böjtöl :(, hajnal 2-kor és reggel fél 8-kor evett rendesen aztán azóta csak 20-30 ml-eket :(, férjem tök nyugis én meg a kiborulás szélén :(, úgyhogy ő babázik most én meg főzök, amúgy meg nem sír, csak ha etetnénk :)

Mondjuk ma én is még csak 4 palacsintát ettem, pedig még tegnap is nagyon sokat ettem össze-vissza mindent, ma én sem kívánom a kaját :)

petrus ilyenkor jó a kendő egyet előre, egyet hátra :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita én ilyenkor 100 ml-eket borítok a csapba :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Idli!
Még a kengurut is csak itthon próbálgatjuk, függőlegesben csak úgy vanank el, ha rázzuk a seggüket és belénkcsimpaszkodnak :lol: Kenguru nem rázza :lol:
Vendég
 


Barbi,
hát én +1 méretért beruháznék új melltartókba :) :)

Petrus,
ismerős a seggrázás... Nálunk ami még bejött, hogy babakocsiban ringatom 5-10 perc seggrázás után, 1-2 perc után már elvan....

emese1979
 
 


Sziasztok!

Hosszú idők óta először ülök úgy a gépnél, hogy nincs gyerek a kezemben, mert MINDKETTŐ ALSZIK :lol:

Tegnap volt Fruzsi keresztelője, tök jó volt, majd hozok képet.

Klipek nagyon jók :)

Kálciumot én is iszom, de én se mmi tejterméket nem ehetek. Minimális mennyiségűtől is megy Fruzsi hasa :?

Ma voltunk oltáson, kettőt kapott, ügyes volt, picit sírt csak, 5140 gramm, több mint egy kilót hízott egy hónap alatt :) És odavoltak, hogy milyen hosszú baba :)

Na most kávézom, és alaposabban visszaolvasok 8)
Vendég
 


csajok, a zöldes kaksi anyatejes babóknál oks? mert ma reggel a mustársárgában volt zöldes folt is :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Zsófi kitalálta, hogy rámmászik, belémkapaszkodik, és nem is fogom, olyan, mintha kenguruban lenne, és ez nagyon tetszik neki :D Mindig rohan felém kitárt karokkal, azt kiabálja, hogy KENGURU, KENGURU, és akkor rámmászik :lol:
Vendég
 


Niki, Zsófinak is volt anno, gyerekorvos azt mondta, hogy normális.
Vendég
 


Emese
nekem van szilikonpántos szoptatós (Anita), nem szerettem. Állandóan állítani kellett a hülye szilikonpántot, mindig csúszkált.

SZofi
22-9-ig bírja kaja nélkül? Lehet elírtad, mert hat kaja helyett 5-t soroltál fel...

Aug 1 megy Apa esküvőre Nyíregyháza mellé,, hogy fogok bírni a 2 gyerekkel? Legfeljebb nem fürdetem meg mindkettőt... jó hosszú hetem lesz. :-(
pumuklii
 
 


Pumukli, egy hetes esküvő?

Panndi, Zsófi vicces! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Képzeljétek micsoda vásárt csináltam!
Legalábbis remélem h tényleg akciós ár volt,és nem került alapból ennyivel többe mint máshol!

Szóval vettem egy kengurut!Újszülött kortól jó 9 kilóig.Ha nehezebb lesz én úgyse cipelem,max majd veszünk akkor vmi háti hordozót amiben az apja viszi(én meg ugye majd kistesót vihetem ebben)Ez egy chicco go baby kenguru,5990 volt.Igaz h júniusban volt náluk akcióban,de mivel elfelejtették leszedni az árat a weblapról így mondta a csaj h oda adja még akcióban!Aztán vettem egy tornáztatót!Szőnyeg nélkülit mert az van alá!Szintén akciós volt :oops: egy chicco happy jungel gym.11ezer helyett 6990ér :lol: :lol: annyira boldog vagyok!!!Úgy látszik h ölembe hullanak az akciók! :wink:

Na visszaolvasok....

annus11
 
 


Anita!
Lehetne klippet is csinálni,de eddig még a fotomontázshoz sem gyűlt össze annyi kép h legyen értelme elkezdeni....De a klippet esetleg megcsinálhatnánk később is,és akkor a babatalis képek is benne lehetnének!

Anikó!
Éna jeans clubban vettem pár felsőt!Szerencsére olcsók!!!Nekem is mellesleg vannak gondjaim :wink:

annus11
 
 


Vki
Nem lesz egy hetes :-)
Úgy értettem, h egész héten enyém a 2 gyerek. Hétköznap dolgozik, szombaton esküvő, vasárnap meg amire hazaér...

Annus
jó vásárt csaptál.

Én is vettem Majának kis állatfiurákat a kenguruban, át volt húzva az ára és ráírva, h 510. Gondoltam micsoda akció, itthon szólt apa h 480 volt áthúzva. (biztos az áfaemelés miatt)
pumuklii
 
 


Pumukli, Te aztán szemfüles vagy! :D A reggel 6-os szopi maradt le! 8)

A talira én veszek néhány l üdcsit meg egy kis ropit, ilyesmit, úgyhogy ha hozni szeretnétek még valamit, akkor bármelyiket lehet, kaját is vagy piát is.

Nagyon várom már, hogy gyertek! Petrus, valahogy megoldjuk! Lesz felmentősereg is: eljön az anyósom, és ő van olyan édi, hogy körülöttünk fog ugrálni, meg ajtót nyitni, ilyesmi, úgyhogy szerintem tök kényelmes lesz! Pl. vigyáz Csanira, amíg lemegyek érted meg a babakocsiért!

Anita, tök jó ötlet a közös klip! Majd én is aktivizálom magam!

Na puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


pumukli, Ti miért nem mentek az esküvőre?

Zsófi tényleg vicces, rengeteget nevetünk, mióta velünk van, főleg mióta beszél :) Bár egyelőre még távirati stílusban nyomja. Hozza a konyharuhát, letörli a dohányzóasztalt, és mondja, "Zsófi takarít". Aztán megunja, odaadja nekem a konyharuhát, és mondja, hogy "nem takarít", és közben szomorúan rázza a fejét és biggyeszti a száját :lol:
Vendég
 


Még Majával bevállaltunk 2 esküvőt (4 hónapos volt), de 2 gyerekkel olyan bonyolultnak tűnik. Nem sok értelmét látom...
pumuklii
 
 


Én is gondoltam a calciumra, mert eddig 3(!) fogam ment tönkre Petyáért cserébe! Nem mondom, megéri, de azért szeretnék még az esküvőjén jóízűen mosolyogni! :D
Calcium sandoz?

Mi sajnos nem tudunk menni a találkozóra, mert Marcinak fülészetre, nekem fogászatra kell mennem!
Azért jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Képzeljétek! Tegnap hazaszállítottuk a nagy hűtőmet, amiben motort cseréltek. Felcígölték a harmadik emeletre, erre nem működik!!! :(
Megy benne a ventillátor, de nem hűt! Tök jó ez így a 40 fokban!
A lefejt anyatejtől kezdve, a gyógyszerekig, dobhatok ki mindent! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: