Sziasztok,
nagyon eltüntem megint....most se értem,hogy van időm ideülni.
mondjuk 1 okom tuti van,mert Petra épp alszik,de ezer dolgom lenne.
Lassan teljesen elkészül a házunk,bő egy hónap múlva költözünk.
Leszter,
gratula a költözéshez.konyhabútor remélhetőleg hamarosan összeszerelődik és még konfortosaban tudtok élni.
Petra hogy viselte a változásokat?Menniyre zavarta meg az új környezet,vagy fel se tűnt neki?
Beu,
ugyan már....
Aki ilyen dologgal tud dicsekedni(-18kg) az tegye is meg!!! Nagyon jól nézel ki,mintha kicseréltek volna. És a pasid....hát róla már nem is nyilatkozom....
(még Téged is lepipál
)
Manó2,
ilyen teknősös homokozót én is láttam a Coraba,nagyon tecc nekem is.....csak még nincs udvarunk ahová ki tudnám tenni.
Dorka nagyon édi benne!És hallod-e,tud élni a kiscsaj.....cumisüveg.....kalap....játékok....hát kell ennél több?
Bicajozós pasik is nagyon édesek. (Mariann ! nem utazom a férjedre,nehogy félreérts!
)
Állatkertes taliért irigy.....gondoltam rá,hogy titokban elmegyek,fel se iratkozom a listára....de erre sajnos reális esélyem nem mostanában lesz.Azért majd egyszer csakazértis!!!
Magunkról:
jól vagyunk...bár Petrának ma reggel pont elkezdett folyni az orra....a fene tudja mitől...és csak az egyik oldalról jön a trutya,ha szivom neki. Nem vészes szerencsére.
11és fél hósan 9300g és 74cm.
egyedül feláll már mindenhol,kapaszkodás nélkül megteszi az első második lépést és a karunkban folytatja tovább.Imád baby taxizni,mindent a kezével tologatni,mintha kisautó lenne,és jó nyálasan berreg hozzá. Hiába Apa autómániás.
Egy aggodalmas pont van az életünkben,mégpedig az,hogy nem eszik darabos kajákat.nem szereti a kenyeret,kiflit,sonkafalatkákat,sajtdarabokat....mindent,amit egy kicsit is meg kéne rágni túr kifelé a szájából a nyelvével. Egyedül a Biscotti kekszet és a tölcsért eszi meg egyedül elrágcsálva. a főzeléket még mindig turmixolom,bár azért hagyok benne darabokat,de ha csak villával törném össze,úgy már nem kell.nem szereti a banánt az almát.....tegnap kináltam meggyel az is fujj volt. Mondjuk még mindig csak egyetlen fgincája van. Lehet,hogy ez lehet az oka annak,hogy visszautasitja a falatokat.Bár érdekes,mert akkor meg miért eszi,harapja,rágja a kekszet?!?!?!
Nyugtassatok meg légyszi,hogy nem nagyon gáz,ha még nem eszi meg a sonka és sajtfalatkákat,mert ezen be tudok görcsölni rendesen. Ha gáz,akkor is szóljatok nyugodtan,mert akkor jobban fogok próbálkozni ezentúl. köszi lányok.
megpróbálok képet is feltenni,de nem tudom lekicsinyiteni őket,mert másik gépről irok (a villám tönkretett az eredeti gépünket a múltkor)...és ezen nem tudok kicsinyiteni.Ha túl nagy lesz,akkor inkább nem küldöm majd el.
puszka mindenkinek
Évi és a lassan 1 éves Petra