Új privát üzeneted érkezett!

Tenyleg, lanyok!

Nem kene egy Picassa albumot nyitni a topic-unknak es oda akkor mindenki fel tudna tenni kepeket, albumokat?
(Ha esetleg lenne ilyen mar, elnezest, en mindig le vagyok maradva mint a borravalo.)

:mrgreen:

sünciboglya
 
 


OH, HOGY EN MEKKORA BAROM VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vegre beleptem a gmail-be, hat ott van a Picassa album:D:D:D:D:D:D

En sem leszek mar nagyon marha:):):)

sünciboglya
 
 


Nah! Meg is krealtam az albumomat, tettem bele par kepet, rolunk nem sok van, jobb ez igy a vilagbeke erdekeben:D

sünciboglya
 
 

 
 

Megneztem minden fotot:) Szep mindenki es a pocakok is szepen gomolyodnek:D

sünciboglya
 
 


Sünci!
Csini pocakot növesztettél Te is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek az adatok kellenek:rendes név,lakóhely,Te születési dátumod és a telcsiszámod. Ez utóbbit azért írjuk be,hogy ha majd szülünk mindenki tudjon értessíteni valakit!És akkor így a többiek is tudnak róla,hogy kinél mi a helyzet! :lol: :wink:

Vasárnap mentek esküvőre? :roll: Ilyenről még nem hallottam!De lehet,hogy csak én vagyok lemaradva! :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok kismamik!!!!

Na, ma megvolt az első fürdésem a tengerben. Csuda jó volt!!!! biztosan a babucimnak is tetszett!!!! Nem sokat maradtunk a parton, mert kb.fél 10-re sikeredett lekeverednünk és 11-kor már dög meleg volt, szóval eljöttünk, főleg Iliasz miatt,de azért szuper volt!!!
kicsikém most nemrég vágta el az újját és sírt nagyon. A nagymamával voltak kint és az apu szerszámaival játszott-s lám meglett a baj. Az anyósom olyan figyelmetlen néha, úgylátszik nem érti meg, hogy most kell a picire nagyon nagyon odafigyelni, mert főleg a veszélyes dolgok érdeklik. Na mindegy, a baj megtörtént és szerencsére csak kicsi a vágás, de megijedt a szivem!!! Most csicsikál is, legalább lenyugszik egy kicsikét!!!

Otthon még csak fél 1 van látom...(1 óra a különbségünk), itt tehát fél 2 és már nagyon éhes vagyok, pedig befaltam egy csomó sárgadinnyét és fügét. Szeretitek ez utóbbit? Én most minden gyümölcsöt imádok, de a füge különösen finom, édes. Apu kedvence is-alig várja a szombatot, hogy jöjjön és falatozzon a fáról :D :D
pattogó: nagyon nagyon köszönöm a tanácsokat, már egyre jobban gondolkozom azon mi lesz majd, ha az új kisbabucink megszületik. Igazából én még rosszabb dolgokra számítok az általad leírtaknál, de majd kiderül. az ajándék is szuper ötlet, majd elmegyünk és veszünk valami nagy dolgot neki, aminek biztosan örül majd!! mégegyszer köszönöm!!!!
Szisz: köszi a dicséreteket a képekkel kapcsolatosan!!!

Bobóbaba: fantasztikus ez a 4d felvétel!!!Gyönyörű babuci!!! annyira irigyellek miatta, én is szeretnééééék!!! de persze hamarosan személyesen is találkozunk a picurral, de mégis olyan jó lenne előtte ilyen szépen látni!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja bobó, meg köszönöm neked is a dícséreteket!!! :D
Sünci: cukros téma: nagyon örülök, hogy ennyire élvezed, nekem írt diétám volt (s nem volt benne egyáltalán gyümölcs :cry: ), ráadásul 3-szor egy nap szurkáltam magam, hogy ellenőrizzem a cukromat. Valahányszor magas lett állandóan felidesítettem magamat s újból és újból megmértem. Egyébként 2 órával minden étkezés után kellett néznem a szintet és persze regisztrálnom is. Plusz az állandó konzultálás a diavitológussal (jó egy szakma, mi?)...iszonyatosan kikészített. De főleg a nem evés része. Illetve ettem, de nem azt, amit szerettem volna s nem annyit belőle. Csak reménykedni tudok, hogy nem lesz újból részem ebben.

szép vasárnapot mindenkinek!!!!!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hello, Lányok!

A héten alig tudtam jönni, van mit pótolnom olvasásból, most csak gyors átfutottam. :oops:

Kopee, a videódat azért megnéztem, és nagyon meghatott. Én is megkönnyeztem. Hihetetlen, mennyit fejlődött a kisfiatok, tényleg igazi kis hős, le a kalappal előtte. És előttetek is, persze.
A kérdésedre: igen, HELLP-em volt tavaly, most minden OK eddig. Remélem, így is marad. A kislányom 27+6-ra született, és borzasztóan várom, hogy túl legyünk ezen a mumus időponton, biztos, sokat fog lelkileg számítani.

De megvolt a 4D csütörtökön, és ami nagyon biztató, hogy a gép 810 g-ra becsülte Kismackót, vagyis már most nagyobb, mint Szonja, mikor megszületett. Nagyon jó volt hallani!

Egyébként pedig mindene megvan, a férjem szerint kiköpött olyan, mint én. :lol:
Hozok majd képet is, egyet kaptunk kinyomtatva, de sajnos az én kis Törpém nem szívesen mutogatta a pofiját. :roll: Teljesen belenyomta a lepénybe, úgyhogy nem lett igazán jó a fotó, mert a doki csak félig-meddig tudta kicsalogatni. Pedig igazán mindent megtett, nagyon rendes volt, majdnem egy órát bent voltunk.
Bezzeg a popeszát, azt engedte fotózni. :lol: Mivel már hetek óta koponyavégűben van, az alfelére isteni volt a rálátás. :lol:

Szisz, köszi még 1x az sms-ed, nagyon jól esett!

Jövő héten jövök, további szép hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Hello Lányok,

látom Mindenki tesz-vesz és jön-megy hétvégén. Nekünk tegnap még becsúszott egy siófoki party :D bár fél 3-kor már itthon is voltunk, jó volt, mert mielőtt mentünk, tudtam aludni egy órácskát, így nem voltam fáradt 8) és jó volt "bulizni" egy kicsit, bár elég fura volt, hogy meggyes Apentával nyomultam :lol: :lol: :lol: fiúk örülnek, mert van ki vezessen :)
Ma fél 10-kor már talpon voltam, gyümilevest főztem (húúú Lányok, isteni lett!!!), meggyes-barackost míg a férjem leszedte a régi tapétát az előszobában, most meg itt van a sógorom segíteni kitapétázni. A lángos tésztám épp kel, mire kész lesznek, kész lesz a lángos, meglesz a munka jutalma :wink:
Anyumékhoz is kiszaladtunk, holnap elmennek nyaralni. A kocsiban azt hittem felforr az agyvizem (meg a magzatvizem :lol: :lol: :lol: ), rettenetes meleg van!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban érzem, hogy nem úgy szuperál a testem, mint régen :D úgy vánszorgok sokszor, mint egy öregasszony, nem nagyon tudok leguggolni, mert nem fér el a hasam, kocsiból kiszállás (mondjuk elég mély az ülésem) is elég viccesen zajlik meg ilyesmik...
Képdicsiket köszönöm!!! Most megyek megnézem a gmailes képeket is, mert ezer éve nem láttam :roll: lusta voltam...
Vendég
 


Megnéztem mindent és mindenkit (már akiről van kép), húúú, növögetnek ám azok a pocakok! Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen nagyhasú :lol: :lol: :lol:
Gyerekek is gyönyörűek!!!

Na, megyek lángost sütni.
Vendég
 


trixi26 írta:Sziasztok!


ZSrit!Kihez mentél dokinőhöz? Én is oda járok és vagy kedden vagy szerdán megyek a terhelésesre. Dóra a dokinőm.
Nekem ajánlották őt,úgy váltottam én is hozzá.



Trixi :)

Nekem is ő! Zergényi-Molnár Dóra, fiatal dokinő,
én csak jót hallottam róla + munka miatt ismerem amúgy is, voltam vele pár napot Milánóban ősszel egy kongresszuson és nagyon megkedveltem, úgyhogy most hogy rászántam magam a váltásra egyből őt kerestem meg.

Én kedden megyek terhelésre, úgyhogy ha akkor jössz sztem talizunk is :wink:

R

Kép
zsrit
 
 


mi is Balcsin voltunk - úgyhogy most megpróbálok visszaolvasni meg megnézni a képeket gmailen:)

Paris :) tök jól nézel ki!! sehol nem látszanak azok a kilók, jó vagyány kismami vagy!

- én elraktam a mérleget pénteken és NEM mérem többet, miután 55ről 64re híztam már.
majd lemegy remélem. bár egnem a fejem hízása idegesít leginkább, főleg hogy rendszeresen megkapom a:

"jaj de helysen kikerekedtél meg a de helyes terhes arcod lett" mondatokat WAAAA :evil:

na ha sikerült visszaolvasni jövök ...


R

Kép
zsrit
 
 


sziasztok:)

Nagyon meghato volt az eskuvo:) Orulok hogy elmentunk. Volt egy jo kis allofogadasos kajalasos (sutis, szendvicses, svedasztalos) utana rogton es este 6-tol egy szalodaban a nagy zabalas, sajnos ezekre az esemenyekre nekem mar nem szabadott menni.

sziszko:
Azert volt az eskuvo vasarnap, mert a mi gyulekezetunkben a bibliai Szombatot szentelik meg, akkor Istentisztelet van, nem szoktak Szombaton eskuvot tartani.
Igy altalaban vasarnapra marad a dolog. (Daj-daj ugy sincs, sem alkohol igy mindenki tud hetfon funkcionalni. :D:D:D:D

A kovetkezo eskuvoi jelenesunk is most lesz, ket het mulva, csutortoki (!!!) napon. (Pedig az Anyakonyvvezetos hazassagkotes lesz... (Na jo, hetvegen majd lesz az igazi "ereszdelahajamat" orulet, 2 napos....) Azt kihagyjuk :D:D:D

Elkultem az adatokat priviben!

______________________________________________

betty:
Hat neked nagyon durva volt akkor a dieta. Na varj, en meg nem voltam a diabelologusnal, csak elkezdtem egy "sablon" 150 g-os dietat.
A cukormeres szerintem sem lesz egy kellemes dolog, egyenlore nem csinaltam, mert nem tudom mikor kell. Majd a doki megmondja.
Hat lehet ha nekem is ugy megszigoritjak mint neked (no gyumolcs!) akkor be fogok kisse agyilag fordulni!!!!!

Ma kicsit nehezebb volt, az eskuvon (az also teremben) tele volt mindenfele klassz kajaval! Raadasul mint reformkaja!!!! A szendok is, a sutik is!!! Imadom az ilyeneket. Parommal vegig etettem mindent (lementunk a ceremonia alatt kicsit pihenni, en ledolni, addig parom meg kostolgatott. Nos, ez kicsit nehezen ment a lelkecskemnek. :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Mi megkezdtük idei jól megérdemelt szabinkat itt a Balatonon. Iszonyat mázlink van, mert nagyon jó áron bérelünk egy házat és egyelőre úgy néz ki, sikerült jól dönteni időjárásügyileg is... Ma még a vízbe is bemerészkedtem – csodás volt! Ráadásul kaptam kölcsön mobil internetet, úgyhogy nem leszek elvágva a külvilágtól.

Kopee: boldog szülinapot a kis Eliotnak így utólag is! Nagyon megható volt a video – fantasztikus kis srác!

Sünci: először elég gáznak tűnt ez a cukor ügy, de nagyon jól viseled. És hát kétségtelenül jó oldala, hogy szülés után te az elsők között leszel, akik visszanyerik a versenysúlyukat.

Anyabébi, Ginus, ParisEszti – hát igen, nekem is necces a kritikus zóna (comb – fenék). Pár napja betévedtem egy próbafülkébe, ahol olyan megvilágításban láttam az említett testrészeimet, hogy majd' elájultam... Mint anno a Vidámparkban, ahol vicces tükrök voltak és teljesen torznak látta magát az ember...

Zsrit – „elraktam a mérleget” – jó döntés. Én elő se vettem... Amúgy én is utálom a jópofa megjegyzéseket: jaj már látszik a hasad!!! (még jó basszus...). Munkahelyemen meg mostanában mindenki úgy köszön, hogy: Sziasztok! Nem értem, hogy miért éreznek az emberek kényszert arra, hogy ahányszor meglátnak szóba hozzák az állapotomat valami - szerintük - jópofa módon... :roll:

Sziszkó – én is csak nézelődöm egyelőre. Bébiruhákkal jól állok, kaptam egy csomót (kis lányzónak már 2011 nyarára is vannak nagyon komoly szettjei), de babakocsim, amit hajnalban tologathatnék a lakásban még nincs, pedig nagyondenagyon szeretnék már! :D

Bobó – Kevin tündéri! A kis talpa különösen!

Kép
szilveeaa
 
 


Jó estét mindenkinek!

A gmailra hogyan tudok bejelentkezni mert ezt én még nem tudom.
De szerintem csak a korom hiányzik az pedig 32. :)

Trixi: Én itt nálunk Sára Leventéhez járok terhesgondozásra de nem tudom még hogy mi lesz a szülésnél mert én még nem szóltam neki. Igazándiból én szülésznőt szeretnék de még ebben sem vagyok biztos. Vagyis szülésznő vagy orvos???

Sziasztok
: Ettől én is a falnak tudnék menni : :roll:

A babaruhák egy része nálunk megvan mert a fiamról maradt még egy jópár, de korán sem annyi amennyi volt. Hová tűnhettek?
Babakocsi megvan, kiságy csiszolásra, lakkra vár a mama garázsában, a pelekát elkezdem tankolni amikor akciós veszek egy egy csomival :). Az uram kész van

:P
anyabebi
 
 


Anyabebi: Elküldtem privibe a gmail-os jelszót.
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Ma végre kiderült,szerdán megyek cukorra,párom akkor tud eljönni velem.

Zsrit! Jelöltelek iwiwen. Édesek a fiaid :D Én is csak jót hallottam eddig a Dóráról.Nagyon profi.És emberileg is szimpatikus,mert mindig kedves bármilyen hülyeséget is bírok kérdezni.... :lol:

Anyabebi! A Sote 2-ön nekem ajálnottak 2 szülésznőt is,szeretnék és is fogadni mert megnyugtató ha mindenkit ismersz szülésnél szerintem.

Sünci!Aranyosak vagytok nagyon!

Tényleg,pelenkát is kezdjünk el vásárolni?Mert ez eddig eszembe sem jutott :?

Lehet augusztusban mi is megyünk egy pár napra nyaralni a Tisza tóhoz,az tűnt eddig a legjobb megoldásnak,nincsenek sokan és szép tiszta a vize is.Legalábbis a képeken amit láttam róla.
Volt már valaki arra felé?
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!

nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska:
Jaj szegeny! Nehez most ez az idoszak.
Remelhetoleg hamarosan jobban lesz Mate, talan reggelre meg lejjebb megy a laza!
JOBBULAST KIVANOK, neked pedig kitartast!!!!

sünciboglya
 
 


bocsi ha nem jól írtam a pűromnak van tüdőgyulladása.ő van korházba.....Máté jol van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Jobbulást a párodnak és sok sok erőt és kitartást neked!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Jaj, nitacska! Elnezest!!! De buta tyuk vagyok!
En ertelmeztem rosszul, szerintem ahogy meglattam Mate nevet rogton ra asszocialtam! :shock: Visszaolvasva teljesen egyertelmu mar.
Minden esetre jobbulast kivanok parodnak. Ebben a nyomorult idoben nehez korhazban lenni:( Es hat neked, aki otthon maradt meg nehezebb az aggodalommal.

:(:(:(

Vigyazz nagyon a babora, probalj megnyugodni!

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Sünci,
dobsz egy e-mail címet priviben? Elküldeném a CH diétás cuccokat!

Kicsit sűrű volt a hétvége, de gondoltam Rátok :P
Szép álmokat :P (reméljük, ma nem virrasztunk :roll: - szoktam :? )

tillidian
 
 


tilli, koszi elore is a dietas cuccokat:) Kuldom a cimem!

Virrasztas.......

Szerintem lesz, legalabb is az en reszemrol, irtozatos meleg van, viszont a legkondi gondolatara a frasz kitor...... visszas egy helyzet.

Bezzeg parom, a nappaliban horkol a tv elott, ahogy rendszerint szokott:) Hajnal 2 korul majd betamolyog:)

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Úgy látom jól lemaradtam, amíg nem voltam. Azt nem ígérem, hogy mindent visszaolvasok, de próbálok innen bekapcsolódni újra.
Látom van köztetek néhány bagoly típus.

Nita, férjednek jobbulást kívánok, az már jó, ha a lázát sikerült lejjebb nyomni. Próbálj egy kicsit megnyugodni (tudom ezt kintről mondani könnyű).

Cukorterheléses vizsgálat... még előttem van, remélem jók lesznek az értékeim, mert nehezen tudom magam elképzelni CH diétán. Sünci, kitartást hozzá!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Datolya!
De jó,hogy adtál hírt magadról! :lol: :lol: :lol:
Gyere sűrűbben! :) :wink:

Sünci!
Beírtam Neked az adatokat a tábliba a gmail-en! :D :wink:
Ja,már értem ezt az esüvős témát! :oops: :lol:

Nita!
Mihamarabbi gyógyulást párodnak!!!!!! :roll:
Neked pedig kitartás,és próbálj minél kevesebbet aggódni! :roll: :shock: Tudom,könnyű mondani! :cry:

Trixi!
Pontosan hova akartok menni a Tiszához?Abádszalók,Kisköre?
Abádszalók az felkapottabb hely a fiatalok szempontjából.Ott nagyobb a nyüzsi.Bár gondolom nem nagyon akartok bulizgatni! :roll: :lol:

Szilveeaa!
Én is tologatnám már a babakocsit! :oops: :oops: :oops: :lol:
A Balcsin hol vagytok? 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Tényleg jól kifogtátok a jóidőt! :wink: További jó pihenést! :lol:

Mrsparis!
jó volt "bulizni" egy kicsit, bár elég fura volt, hogy meggyes Apentával nyomultam
Ez tetszett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Mi tegnap bográcsoztunk itthon és megittam két doboz alkoholmentes sört.Nem vagyok oda a sörért,de legalább a feeling megvolt! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:

Betty!
Írigy vagyok a tengeri fürdés miatt!!!! :oops: :oops: 8) 8) 8)
De a sok takarításért nagyon megérdemeltél egy kis lazítást! :lol: :lol: :wink:

Judy!
Nagyon szívesen,nincs mit! :lol: Örülök,hogy jól vagytok! :lol: :wink:
Már "csak" 2 hét és túlleszel a kritikus időszakon!!!! :) :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


jó reggelt :D

Nita: jobbulást férjednek! :(

Nekem ma hajnalban sikerült felébrednem 3:30-kor, aztán kinyitottam az ablakot, nekiálltam tüsszögni :roll: azon gondolkodtam, h allergia avagy fázom :x
vagy két órán át forogtam jobbról balra, majd visszaaludtam, most meg hulla vagyok..

Tegnap voltunk barátnőméknél medencézni, szuper volt csobbanni 8)
Aztán meg moziban: Nász-ajánlat a magyar címe, Sandra Bullock játszik benne, nekem nagyon tetszett, viszont a Babám majd kirúgta a házát, lehet, h túlzás volt a nagy csípős Nachos-menű :roll: :oops: :oops:

Cukor: nálunk úgy van, h a labor a dokinak küldi az eredményt, aki pedig szól, ha gond van. Hát remélem, h nem szól... :?

Hétvégén megyünk szülésfelkészítőre (jógás). Kicsit még korai, de augusztusban valószínűleg nem lesz, a következő pedig szeptember vége, ami meg már későőő :shock: űűűűű, annyira rohan az idő!

Anyabébi: de jó fej vagy, h már pelust is veszel!!! Nekem ez még eszembe se jutott :oops: , majd ha meglesznek a bútorok, amibe lehet pakolni :lol: :D

A lakással viszont kész vagyunk, jelentem, már csak a megrendelt, de későn érkezett tapétabordűrt kell felapplikálni a babaszobába. :D
most már jöhet szerdán a védőnyanya :wink:

Kép
screen
 
 


Nita jobbulást a párodnak neked pedig kitartás.

Próbáltam ismét képeket feltenni de nem sikerült ezek után fogalmam sincs mi a baj :(
Látom mindenkinek jó kis programja volt a hétvégén.
Én nem lepődtem meg a vasárnapi esküvőn sem,bár nemtudtam ,hogy miért akkor van.
A mi esküvőnk és lagzink pénteken volt 2005-ben de csak azért péntek mert nem volt már szombatra hely. :D

Vásároltunk mi is a babánknak hétvégén igaz csak bodykat.Most akciós az Auchanban 7db. 1200Ft. :D rövid ujjú.
Babakocsi már régóta megvan de még dobozban :? úgyhogy még nemtudom tologatni.A héten már nagyon azon voltam,hogy összerakom :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!!!!
most reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Depi vagyok ma! :(

Voltam a védőnőnél, és szerintem én viszem a pálmát a magassághoz képest a kilókban.

Májusban voltam utoljára védőnőnél 25-én, akkor 80 kg voltam, ma 86,9 kg. Nincs ruhám amit felvehetnék és olyan vagyok, mint egy kisebb fajta víziló.

Ráadásul a vérnyomásom is 147/ a franc se tudja mennyi, és a vizeletemben is rengeteg a cukor...:(
Csak az vigasztal, hogy ma megyünk apával és megnézzük a pici Pantinkat. (Bár csak rövid uh-ot mondott a doki, mert inkább méhszájvizsgálat lesz, meg kenetvétel.)
Na ami még ma nagyon "feldobott", hogy Veszprémben csak egy olyan szülőszoba van ahova az apuka bemehet... :cry:

Bár a párom azt mondta, neki mindegy csak egészséges legyen nekem nem mindegy kis segít át a nehéz pillanatokban. Úgyhogy, ha nem mi leszünk az egyetlenek akkor megszívtuk! :evil:


Nita:
Jobbulást a párodnak!!!

Hagyja azt a 37 fokot a külső hőmérsékletre, neki elég a 35,5 is.:)

Szép napot!

Hajni
hajnalocska
 
 


Tillidián:

Ha szépen megkérlek elküldöd nekem is e-mailben a CH diétás cuccokat?

magyar13@vipmail.hu

Köszike! :wink:
hajnalocska
 
 


Nitacska: Örülök neki, hogy a párod már jobban van, csak így tovább! Gyógyuljon meg minél hamarabb! :)
Hajni: Ne depizz meg idegeskedj, az nem tesz jót a picurkádnak sem! Inkább egy rövid uh, mint semmilyen. :D
bobóbaba
 
 


Nitacska örülök,hogy végre jobban van a párod. :D Mostmár próbálj megnyugodni rendben lesz minden.


Hajnalocska hagyd most a depit és a kilókat is.Majd szülés után lemegy.Nem jó a babának ha sokat stresszelsz. :(
Készülj az uh.-ra ez mindig olyan izgalmas. :D


Én holnap reggel megyek a szokásos havi laborra. :? és a gastro dokimhoz.Remélem most is rendben lesz minden de ez csak szerda délután derül ki.

Lányok a gmailt hol lehet megnézni,vagy ezt mindenkinek nem lehet?Én erről semmit nem tudok.Segít valaki? :)

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike: Ment a privi a belépési adatokkal. :D Van egy táblázatunk ott a dokumentumok alatt, írd be magad, ha gondolod. :)
bobóbaba
 
 


Nita, de jó, hogy végre lement a párod láza....most már nemsokára meggyógyul és hazaengedik, ne aggódj!!!
Sünci: én is a második terhelés után mentem (küldött az orvosom) a diavitológushoz. De ügyi vagy, hogy már most is vigyázol. Nekem is kellene, de annyira nehéz nem enni gyümiket meg néha néha egy kis fagyit. Persze ha ismét lesz cukrom nincs mese, muszáj befékeznem magamat. :(
Szisz: gondolom, hogy irigyeled a tengert, bár nekem is csak vasárnaponként 1-2 órában van benne részem. Most, hogy jönnek apuék majd megyünk Iliasszal minden nap velük!!

végülis hétfőn megyek a genetikai uh-ra, de már nem mondok semmit-ami a baba nemét illeti-csak annyit, hogy remélem mindent rendben talál majd az athéni doktornő!!! Szerettem volna, ha már ezen a héten megnézett volna, de ma hívtak fel, hogy csak jövő héten tud jönni. Sebaj, valami miatt így kellett ennek lennie!!

szép napot mindenkinek!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


SZIASZTOK!

A héten nem leszek. A keresztlányom van nálunk és kicsit kimozdít a magányomból. Néha jelentkezek. Főleg a Szerdai cukorterhelés után!
Próbálok pihenni is, tegnapi kertipartin a sógorom rosszul lett, mentő vitte elmég nem tudják, hogy vakbél v. napszúrás. Én meg rendesen megijjjedtem, azt hittem nekem is mentő kell, annyira kemény volt a hasam. De a buli jól sikerült egészében.

Puszi!Jók legyetek!:)

Sztercsi

Ui: Eszti!!! Én is lomha bálnának érzem magam.
i lesz később??????
Vendég
 


Sziasztok!

Bobóka: köszi a gmailos jelszót:)
Először bénáztam, de sikerült albumot is szerkesztenem :P :lol:

Lányok!
a pelenkagyűjtést olyan elgondolásból kezdtem , hogy az első időben 7-10 db-ot használ egy nap legalábbis a fiamnál ez volt. A Libero new born pelus 28 db-os ami 3-max.4 napra elég tehát érdemes számolni és akkor nem kell apának egyedül bénázni hanem tudom hogy annyit és olyat vettem amennyit és amilyet akartam és nem volt egyszerre 15000, hanem a napi bevásárlásba csúszott bele ezresenként :) :oops:
Trixi: nekem az egyik szülésznő ismerősöm régebb óta én nála szülnék. Szilassy Mónika a neve :)

Szép napot nektek!
anyabebi
 
 


sziasztok:)

Most ment el a Vedono, ez a holgy helyettesito volt, de CSUCS SZUPER!!!!!! annyira jo tanacsokat adott, mindenfelerol. :):):) Most fel vagyok dobva, meg az agyam is tagitast kapott eleg rendesen. Raktarozom eppen a hallottakat. :D

Rohadas meleg van, legkondi dolgozik rendesen. Gyerek is veri a tam-tamot idonkent bennem, meg ejjel is. Ebben az a poen hogy altalaban felebredek ra, de a mult ejszaka nem. Nagyon horkoltam, parom megprobalt felebreszteni de semmi hatasa. Igy benyult a pocakhoz es odatette a kezet. A gyerek meg szepen felebredt es rugdosott. (en persze tovabb horkoltam) Parom meg ott tapizta a gyereket egy jo ideig kozben:) Szoval jol elvannak ezek a fiuk a tudtom nelkul egymassal:D:D:D:D:D

_____________________________________________

sziszko:
Annyira barom vagyok, de nem tudom hol van a tablazat a gmail-en:( Vagy csak figyelmetlen vagyok, mint altalaban?? Lehetseges:):):)
Jaaaaaaaaaaaaaaa, most jutottam el az olvasasban, most mar latom, dokumentumokat kell keresni:) Asszem meglesz igy mar!

screen:
Kerlek irj majd beszamolot a yoga-s felkeszitesrol! Nagyon erdekelne hogy valik be neked.

kicsike:
Melyik Auchan-ban vettetek a body-kat? 1200-er fantasztikus az az ar!!!!! en is vennek.

nitacska:
Jaj de jo hogy vegre lejjebb ment parod homerseklete!!!!! Ez a szarazjeg cucc tenyleg jo!:)

hajnalocska:
hat ez hallatlan hogy csak egyetlen helyre mehet be az apuka szuleshez!!!!!!!! Pedig az kell babanak+mamanak!!!! Eppen most beszel errol a vedono! Pfffff micsoda allapotok:(:(:(
Irod hogy sok volt a sulygyarapodas es a vizeletben glukoz. :( A terhelesen milyen erdmenyed lett?
Ha neked is diabetes alakult ki mint nekem, a dieta majd rendbetesz, a hizas is megall, (meg fogyhatsz is a dieta hatasara!)
Azert jo nagy marhak hogy a hizasra nem figyeltek fel elobb, mert el elojel! Klassz hogy ilyen jo egeszsegugyi helyzet van....:(:(:(

_____________________________________________

Na megyek, Patrik nem turi tovabb a billentyuzetet. Kinyilvanitotta a nem-tetszeset:) Lassan megyek fozni is. Pontosabban anyu a rabszolgam, en csak a fuszerezesre es a technikara ugyelek, ez a kaja most olyan lesz mint amit en szoktam fozni:)

sünciboglya
 
 


képzeljétek most hívott api hogy a gyökér anyja betelefonált a korházba...../valahogy megtudta hol van/
de letiltatta magát.....bemer menni hozzá tutira megismeri az öklömet......semmi köze a Zolihoz!!!!
eddig pokollá teszi az életét most meg ugy csinál mint aki aggódik???undorító!!!!!!!!!
ő nem anya!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok,

húúú, látom nincs ma valami jó nap...! Nita, jobbulást Párodnak, elege lehet szegénynek ilyenkor kórházban :( gyógyuljon meg minél hamarabb!!! Anyós miatt meg ne idegeskedj, nem ér annyit! :evil:
Hajni, majd lemegy a plusszod! Én is mos próbálom rávenni magam, hogy kevesebb szénhidrátot egyek, ne a végén hízzak tehénre ! :lol:

Képzeljétek, ez a tapétázás nem éppen úgy alakult, ahogy terveztük, éjjelig betartott úgy, hogy még mára is maradt :roll: épp most fejezik be a fiúk. Kicsit elszámoltuk magunkat tekercsügyileg, nem számoltuk a hülye kis sarkokat meg ilyeneket, ahol szabni kellett, így kevés lett a tapéta. Ugyan vettünk másmilyet, ami megy hozzá (mondjuk ezt a Picinknek szántuk...), úgyhogy most azzal lesz pótolva, legalább vagány lesz! Mivel a végefelé már segíteni nem tudtam a tapétázásnál, próbáltam hasznossá tenni magam mással (ablakot pucoltam meg konyhaszekrényt takarítottam meg ilyen finomságok), úgy kimerültem, mint a liba...de a lényeg, hogy aludtam vagy 5 órát, reggel muszáj volt kelnem eltakarítani a romokat, mert jöttek vendégeim, 10-től dolgoztam...fél 4-kor végeztem, olyan vagyok, mint a mosott fos :lol: :lol: :lol: szegény férjem is odavan, már elege van az egészből :twisted: :twisted: :twisted: ja és a bokám akkorára dagadt tegnap estére, mint az állat, épp borogatom hideg vizes borogatással. Remélem csak a fáradtságtól van és nem marad ilyen :!: :!: :!: Majd polcolom többet mostantól...
Vendég
 


Ja KÉRDÉS: tudja valaki, hogy szülés után külön kérni kell, hogy homokzsákot pakoljanak a hasamra vagy ez hogy működik???

Zsrit, még Neked akartam írni, hogy DE BIZONY látszanak azok a kilogrammocskák :lol: és ezen a vagányság sem segít :roll: :lol:
Vendég
 


a dagadás mostanság engem is elért :(

- valamint a székrekedéseseknek akrtam írni múltkor:

én mindent de mindent próbáltam, de így is egyszer a terhesség alatt már kórházban kötöttem ki emiatt

aztán végül is a minden reggel éhgyomorra benyomok 1 actimelt + 1dl Ferencz József vizet (gyógyszertárban kapható) és ez segített.
Ezt lehet terhesség alatt inni, és mostmár van hogy nem is iszom minden nap, de helyrerázott ...

holnap cokor terhelés .. :roll:

R

Kép
zsrit
 
 


Én egy jó kis tejeskávét minden reggel, aztán spuri a WC-re :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz... :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


nekem meg aranyerem lett :shock: :shock:
eddig sosem volt! arra valami ütős homeos bogyó??
ájájájááájjjj.

Kép
screen
 
 


Screen, azt honnan tudod, mit érzel vagy milyen az? Bocs, ha hülyét kérdezek...apumnak volt, de neki nagyon durván...neki a homeós cuccok sem használtak, amikor kifejlesztették rá a lézeres műtétet, megműtette.
Vendég
 


Juj Neked már csak 87 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sünci, Hajnalocska
átküldtem a CH-s anyagokat, hasznáűljátok egészséggel!!! :P
(Ha kell még valakinek, nyugodtan szóljon!)

MrsParis, Bobóka,
én capuccinót nyomatok reggelente :wink: én főzöm, jó "lájtosra" :D

ParisEszti,
Ügyik vagytok!!! De próbálj azért pihenni is!!! Lábakat kényelmesen vízszintesbe! :P

Nitácska,
Apának gyógyulást!!!! (Anyós :? télleg ne törődj vele, nem ér ennyit sem... :oops: )

Sztercsi,
"lomha bálna" :lol: - épp ezt mondtam a húgomnak: jön majd hozzám pár napra, kimegyek elé a vonathoz, csak figyelje a "kék bálnát" :lol:

Hasam, mint a kő, így esténként :shock: pedig nyomom a magnéziumot...

tillidian
 
 


Aranyer: Nekem is van:( Osszeteveszthetetlenul tudja az ember amikor kibujik az atkozott !!!!
Asszem en a lezeres mutet mellett dontok ha azzal meg lehet csinalni, mar elegem van!:( Terhesseg egyebkent is kihozza,. Nekem elotte volt mar, kezelgettem, szepen mindig elmult, de idonkent csak elojott.
Most legalabb nem verzik csak "kint van".
Elnzeset a reszletessegemert:( csak annyira duhito dolog ez:(:(:(

sünciboglya
 
 


sziasztok!

Most csak gyors bekukk, aztán rohanok a védőnőhöz. Ha hazajöttem és lesz időm, olvasok, olvasok... és reagálok. :D

Szép hetet Nektek! :)

Kép
Kép
tündér09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: