Új privát üzeneted érkezett!

Nita

jaj de édes lehetett:)ténlyeg tökéletes gyerek:)
képet mutatsz majd?

KépKép
bettike83
 
 


Bettike persze hogy mutatok....csak most nem tudok azzal foglalkozni:(

..........párom most jött vissza a dokitól és sajnos tüdőgyulladása van!!!!!!
most megy tüdő röntgenre..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


timi sajnálom a mensit :(:(:(

nita párodnak jobbulást és pihenjen sokat szedje a gyógyit amit feirnak pihenés ezerrel neki :)

tegnapi fürcsi :)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

NIka köszi!!!!!!!!
édes nagyon a kis Gergő!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita

nagyon sajnálom,mielőbbi gyógyulást neki.

KépKép
bettike83
 
 


köszi Betti:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép Barnabás
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi millióóóóóóóóó cuppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, egy kicsit itt vagyok!

Nita! Nagyon szívesen máskor is! Gratulálok Barnabáshoz! Irigy, irigy, irigy! :oops:

Nika! Tündéri a kisfiad!

Csige! Mondtam már, hogy nagyon csini vagy? Ha, nem akkor csak akartam, de most mondom, nagyon csini vagy! :lol: Szerintem a magzatvíz dolog miatt ne agódj, a barátnőmnél is volt ilyen, és egy tündéri egészséges kislánya van, aki lassan betölti az egy évet! :wink:

Pampalini! Szerintem nagyon csinos vagy és fiatal, az évszám meg mindegy! :wink:

Bettike! Szurkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen! Igen régen láttunk már pozi tesztet! :(

Babszika! Velünk semmi különös, most csak úgy próbálkozunk, mindeféle orvosi "tanács", "felügyelet" és bogyó nélkül. Elég sok a meló, ezt az üzit is már harmadszorra kezdem írni, mert mindig jön vki. Ha meg éppen nem jön ügyfél, jövő héten átalakítják a boltunkat és zárva leszünk, így rengeteg a pakolni való! Szóval, nem unatkozunk.

Na, megyek is pakolni!
Puszika!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi neked is lesz ilyen hamarosan!!!!érzem!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Pedi :lol:
Nita: nagyon aranyos Barnabás, olyan édi pofija van :lol:
Reggel felhívtam a dokimat és jó lett a cukorterhelésem, tehát az nem lehet az ok. Egyébként azt mondta a doki, hogy ez nem jelent gondot, mert csak akkor van gond, ha jóval több a normálisnál a magzatvíz, de akkor automatikusan küldenek is további vizsgálatokra. Minden esetre rákérdeztem a toxoplazmózisra és azt mondta a doki, hogy az is okozhatja, de mivel voltam szűrésen 12 hetesen és az negatív lett, így ennyi idő alatt nem alakulhatott ki, de ha megnyugtat menjek el ismét. Hát több sem kellett, már megszerveztem hétfőn megyünk és egy hét mulva lesz eredmény. Mivel ugye van cicám, így jobb félni mint megijedni, bár nagyon vigyázok magamra. Alomhoz csak gumikesztyűvel nyúlok és ha pisit szedek ki akkor ugye csak a lapát nyelét fogom és utána alapos kézmosás. Emellett óvakodom a nyers husitól és jól megmosok minden gyümit és zöldséget. Így bízom benne, hogy nem ez a gond. Egyébként az a fura, hogy mindig volt cicánk, kintlakó macsek és eddig nem kaptam el. Viszont három éve egy bent lakó perzsám van, aki maximum léggyel és szúnyoggal találkozik, szóval kevés az esély hogy tőle összeszedjem.
Na mindegy. Remélem sikerül a hétfői vérvétel, mert hát elég körülményes volt megszervezni. Természetesen ezt nem csinálják meg a helyi rendelőbe, a László kórházba pedig csak két hét mulvára tudtak volna leghamarabb időpontot adni + 2 hét az eredmény. Így azt a megoldást választottam, hogy levetetem a rendelőben a vért és személyesen bevisszük az OTI-hoz, mivel a kórház is oda küldni. Ha tud a házidoki beutalót adni, akkor ingyen lesz, ha nem akkor 7600,-Ft :evil: szóval ismételten tapsoljuk meg a magyar egészségügyet.
Na most már eldugulok :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Pedi

remélem neked is nemsokára lessz,jövünk együtt teszttel,oké? :? pozitiv teszttel persze:)

Nita

nagyon szép kisfiú,olyan jó hogy lehet már ilyenkór látni milyen a kis drága:)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Nita- annyira irigyellek a babamozi miatt!!! Nagyon jó lehetett :) Olyan cuki Barnabás pofija! :)

Pedi- köszi aranyos vagy!

Nika- jó lehetett a fürcsi, én is beülnék 1 ilyenbe! :)

Itt mingyárt akkor vihar lesz, hogy csak na!

Kép
pampalini
 
 


Csige- nagyon szép cica! Nekem úgy hiányzik a macsek! Amikor még otthon laktam állandóan macskáztam, meg most is ha hazamegyünk. Most meg itt panelben nem lenne jó, a párom nem akar...

Kép
pampalini
 
 


hát lányok én se gondoltam volna hogy ilyen hatással lesz rám!!!!!
tegnap óta folyton a képét nézegetem vagy éppen a dvd-t!!!!!!

Csige nekem is kis korom óta van cicám most épp kinti van de volt benti is és én se estem át a toxoplazmán........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát ez van Nita.
Voltam házidokinál aki megírta a beutalót, de sajnos csak a helyi rendelőbe tudott adni beutalót, így ott leveszik a vért, majd nekem kell bevinnem az OTI-ba és 7600,-ft-ért megcsinálják a vizsgálatot. Így egy héten belül lesz eredmény. Ha nem fizetek érte és beutalóval megyek a László kórházba akkor egy hónap. Így inkább kifizetem, csak mihamarabb legyen eredmény.
Annyian voltak a házidokinál, legalább 13-an voltak előttem. Mindenki csak bámult, de senkinek se jutott eszébe hogy kismama, vajon menjen előre. Remélem nem szedtem össze semmilyen vackot. Majdnem két órát ülltem sorba azokon a kényelmes székeken.
A férjem kijelentette, hogy hétfőn jön velem vérvételre, de el ne képzeljem hogy nyitás előtt 45 perccel odaülünk és sorbaállunk. Elege van ebből. Odamegyünk hétre, nyitásra és szépen be fogok menni, hogy kismama vagyok, veszélyeztetett terhes, vegyék le szépen a vért. Ha kiabálás lesz, akkor majd megbékélnek. Mióta kismama vagyok, egyetlen egyszer engedtek előre, de akkor elég rosszul is voltam, akkor egy idős bácsi mondta, hogy menjek be nyugodtan előtte. Hát ez van.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige engem se szoktak előre engedni....a korházba pl mondták hgy kismamáknak nemkell sorba állni hogy bejelentkezzünk uh-ra hanem menjünk csak oda az ablakhoz .....mondtam magamba gondolod te hogy azt majd szó nélkül is fogják hagyni....én inkább kivárom a sorom.....ha rosszul leszek majd összekaparnak a földről!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita

megértem hogy nem tudsz betelni a fiacskáddal,annyira édes.és már csak pár honap választ el benneteket egymástól:)
párod jobban van?
remélem hamar felépül..

Csige

mostanában nagyon szemetek az emberek,a buszon is kevés ember adja át a helyet,pl egy idős bácsi feláll hogy átadja a helyét a kismamának,de a sulisok nagyon kevés százaléka teszi ugyanezt meg sajnos....
igen is határozottnak kell lenni,veszélyeztetett terhes vagy,meg mindenféle bacit elkaphatsz,jobb ezen minél előbb túl esni.Igaza van a párodnak,nincs párdon senkinek:)

KépKép
bettike83
 
 


Betti sajna nem már 3. napja 39 fokos a láza...ma 4 algopirint nyomattam bele nagy nehezen.....hétfőn ha addig se csökken a láza kérek neki erősebb lázcsillapítót!!!!!!!!!!
fáj neki mindene!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitácska az algopirin nem lázcsillapító csak van benne olyan anyag ami csillapítja a lázat de elsősorban nem lázcsillapító
vegyél neki rubofent és ha 39 fokos láza van preóbálja meg a hütőfürdőt mint a gyerekeknél üljön bele arányélag meleg de ne forró vízbe és folyamatosan hűtse hideg víz hozzáadfásával sec perc lemegy a láza ha nincs otthon lázcsillapítód amúgy jobbulást a párodnak

nika70
Salgótarján
 
 


Nita az algopirin nem fog használni neki antibiotikum kell, valami erős, nem irt fel semmit neki az orvos. A párom is így volt, a kórházba akarták tartani, de saját felelősségére jött haza. Anyukám nekem is azt mondta, hogy adjak folyékony algopirint (nem tudom ha nálatok van ezt szokták injekció formájában beadni de meg is lehet inni és erősebb). Azonban nem segített sokat, az orvosnő vagy 4 féle gyógyszert adott neki és csak vagy 4-5. adag után tapasztaltunk jobbulást.

Kép
Kép
melisch
 
 


SziasztoK!

Kép

Tiszta lökött vagyok, de azt hiszem, h ma van 1.cn és tökre boldog vagyok.
Ha minden igaz, holnap indul a szurim!!!!!! :D
A mazohizmusom most jól érzi magát :lol: :lol: :lol: :lol:

nita!
Kép

meli!
úgy látom, jó időhöz értetek:
Kép tessék alaposan kihasználni! :wink:

csige!
én nem tudom elhinni, h ilyenek az emberek. vagyis elhiszem neked, de nem értem. biztos az a baj, h magamból indulok ki. :?
párodnak igaza van! menjen csak veled, aztán tegyen rendet! :wink:

babszika
 
 


Köszi Babszi a tegnap nem volt semmi mert a netten lógtam römiztem sokáig :oops: :oops: és nem tudtam abbahagyni ő meg elaludt, de még ma délig elkapom :lol: :lol: most elment csavarogni de ha hazajön nem ússza meg :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


meli!
egy szál csöcsben várós-letámadós lesz? :lol: szerinted? :lol:
vagy denszelsz neki kicsit? Kép

jaj, ma nagyon lökött vagyok.
keveset aludtam, bocsi :oops:

babszika
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: még nem tudom lehet a nem kell semmi trükk csak oda kell bújni :lol: :lol:

Neked megjött vagy csak te gondolod, hogy ma lesz a nagy nap :?: Hát akkor indítod a szurikat, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


nagyon görcsölök és már jön vmi kis pirinek mondható, de gyorsan be is dugaszoltam magam.
csak sejtem, h mivel 7 óra körül észleltem, így valszeg a nap végére már szép piri lesz ebből :roll:

babszika
 
 


Nita

Nagyon sajnálom,remélem minél előbb meggyógul,azért már jó lenne lemenne a láza mert igy még végén kórház lessz a vége:(

KépKép
bettike83
 
 


hát akkor nem kétséges, de legalább indulhat az inszem :wink: :wink: és hamar babás leszel :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


meli!
most eszemben sincs azt gondolni, h lehet más is a vége, mint nem zebra.... lehet, h megint jól pofára esek, mint idáig 2006. jan. óta mindig, de most nem tudok reális lenni és számba venni a másik lehetőséget is :roll:
nem tudom, h miért van ez, de most a férjem is úgy bízik, mint soha, pedig ő mindig pozi :)

babszika
 
 


Hát ez a beszéd, muszáj így pozitívan gondolkodni, mert másképp nem lenne értelme az életnek :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


na, hát azért én tudnék beszélni a negativitásról!
2006. óta átestem én már depresszión is, és mindenen sztem, amit babára váráskor az ember átélhet!
és egyébként is egy nyomorult bak tudok lenni, aki aztán a jó dolgok után azonnal várja a rosszat is.

de kezembe vettem az életem, kiiktattam a rosszat magam körül - időbe telt, mire rájöttem, h mi a jó és mi a rossz amúgy.

és most próbálok nagyon pozi lenni! vagyis azt hiszem, most jól megy! :wink:

babszika
 
 


jó is lesz, ne is gondolj egyébre.


Én még nem tudom mi az oka a negatív hozzá állásomnak de én még abba is bízom, hogy nekünk spontán is összejöhet annak ellenére, hogy férjemnek rossz volt a spermaképe 8)

Kép
Kép
melisch
 
 


meli!
én már annyi csodát olvastam itt, mióta ide járok, h azt el sem hiszed!
2 évvel korábban regeltem mint Te, szóal elhiheted, h olvastam ezt-azt!
csodák pedig léteznek!!!!!!!!!
szóval bízzál csak és hátha nektek is most jön el az időtök! :wink:

babszika
 
 


megyek, mert felébresztem a Zuram

kívánok nektek szép napot
Kép

babszika
 
 


de jó ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én meg megyek főzni, az enyém még nem jött haza hova ment :roll:

Kép
Kép
melisch
 
 


Lányok,sikerülnie kell a bébinek,fő a pozitiv hozzáállás:)
én is abban bizom h spontán sikerül:)

KépKép
bettike83
 
 


csatlakozom hozzátok csajok :) ez a hónap pozitív lesz :)

Timi
titimee
 
 


Sziasztok!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!

nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitácska nagyon sajnálom jobbulást apárodnak ++++++++++++++
nem csináltatok hütőfürdőt???

babszika helyes csak pozitívan :)+++++++ mindenkinek siekrülni fog ebben az évben :) és bízom benne hogy nem kell új topikot inditani csak egy olyat hogy 2009 év babásai :):):):):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika volt hűtőfürdő de nem ért semmit... :( még a korházba se........


most reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


és nem tudják mi lehet a gopnd?, esetleg egy kis anitibioptikum segíthetne mert a láz mindig valami gyulladás jelzője a szervezetben

nika70
Salgótarján
 
 


Nika tüdőgyulladása van apinak...ezért a magas láz.....de már csak hőemelkedése van....remélem nem megy vissza lázba,.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


képzeljétek most hívott api hogy a gyökér anyja betelefonált a korházba...../valahogy megtudta hol van/
de letiltatta magát.....bemer menni hozzá tutira megismeri az öklömet......semmi köze a Zolihoz!!!!
eddig pokollá teszi az életét most meg ugy csinál mint aki aggódik???undorító!!!!!!!!!
ő nem anya!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj Nita:(nem lehet most könnyű neked:((
remélem minél hamarabb felgyógyul szegény.
de mitől kapott tüdőgyulladást?volt valahol fürdeni,vagy megázott???

nem lesz baj nemsoká otthon lessz biztos:)

anyossal meg ne foglalkozz,ne idegesitsd magad,bár tudom hogy nem könnyű ilyenkór nyugodtnak maradni,de a baba miatt muszáj.

KépKép
bettike83
 
 


Betty api azt mondta lehet hogy az üvegyapot miatt kapta el....../átalakítás van nálunk......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita

nagyon rossz lehet neked most de kitartás!!!!minden jobb lessz.....

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Nita- jobbulást a párodnak, remélem minél előb rendbe jön. Ne idegeskedj, minden ok lesz! :)

Babszi-annyira örülök piridnek, és hidd el, segíteni fog ez a pozitív hozzáállás!!! Én is drukkolok nagyon, kezem lábam csuriban! :)

Én ma szabadnapos vagyok, úgyhogy igyekszem utólérni magam a házimunkában....
Meg a netezésben..... :lol:

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
apinak ma reggel már csak 36.5 volt a "láza"
és nagyon szeret azt mondta!!!meg mi is hiányzunk neki!!!!!!!!!!
hazajön szerintem ráugrok de csak finoman mert nem lehetne....

a minden igaz akkor api holnap hazajöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita te kis te :):):):):):):):):)

örülök hogy jobban van apa :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nita: örülök hogy jobban van a férjed. Azért csak óvatosan huncutkodjatok :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?