Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én még csak nega teszteket produkáltam de amint lesz pozi be rakom ide :D

Melisch a tied nagyon szép és a párod maradjon is ilyen ebben a pár napban :D

Rabbe szépek vagytok aképen :D

Zsu végre itt vagy és hoztad a humorod mint mindig :lol:

CsillagBOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KISMANÓNAK!!! :D

Betty ciao bébi :D Megint új a vonalzid? :shock:

Lujzi ma nem vagy :?: :(

Milyen és te hol vagy :shock: :?:

Recon pusszantás neked :D

Többieknek is puszi :D

Kép
anyci

Ne baz megint laptető :shock: :o

Kép
anyci

Anyci
nem igazán tetszett a másik vonalzi, meg különben is halálra unom magam, és ilyenkor csinálgatok, keresgélek ezt-azt :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ez a sok laptető már jelent valamit Anyci!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Remélem is :D
Én is szét unom az agyam :shock:

Kép
anyci

Sziasztok Csajok!

Anyci: LAPTETŰ :)

Rabbe: nagyon arik vagytok a képeken...

Betty: naon jó lett az új vonalzi, tetszik :D

Princzi: dokker az SZTK-ban elég gáz, próbáld meg a másik főorvost, dr. Zeitler-t, hátha

Zsu: irigyellek a kertért meg a kettesben töltött hétvégéért ;)

melisch: csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: apára fel!

Bridget: remélem hamarosan újra itt leszel köztünk, de ezúttal már NYC-ből :D

recon: sz@rkavarás minden munkahelyen van sajna, tudnék mesélni én is :(

Milyen: tényleg, merre vagy mostanság?

Csillag: happy birthday a kis büdibogárnak :D

Akit nem említettem: pusszancs Nektek.
Egyébként én is szétunom a fejem itthon, de nem nagyon virgonckodom egyelőre a csütörtöki műtét miatt.

Bazi meleg van nálunk és naon fülledt a levegő, mert tegnap akkora zuhé volt, hogy azt hittük el sem fog állni.

Kellemes hétvégét mindenkinek! Tsók
Vendég

Csibuc,olvastam blogodban,hát nem lehetett kellemes :shock: Pedig nekem se ártana elmennem de rohadtul félek :? :shock:

Kép
anyci

Huhh anyci pedig jobb előbb mint később. Jobb túl lenni rajta :(
Vendég

Nekem inkább "tojás"után szokott néha bedurranni de akkor megoldom kenőccsel és pár nap oszt elmúlik.Majd ráveszem magam hogy elmenjek dokihoz főleg még az előtt mielőtt teherbe esnék :wink:

Kép
anyci

Milyen kencét használsz? Lehet veszek én is magamnak a gyógyszertárban utókezelésnek.
Vendég

Csak körömvirág kenőcsöt használok és tökéletesen megfelel,a Herbáriától az vált be nekem.Nem próbáltam más drága kencéket mert ez is tökéletesen jó és nem drága.

Kép
anyci

Jajj de butácska vagyok, hiszen ezt ismerem is. Nagyanyáink patikájából nem hiányozhatott soha. Holnap beszerzek egy tubussal. Köszönöm a tippet :)
Vendég

Jaj de jó lett a vonalzód :D

Kép
anyci

Köcce :D
Unatkozom ezerrel, apjuk elment dógozni apóssal én meg itthon semmitteszek. Gondoltam gyártok valami jópofa új vonalzit :D
Vendég

Igazad van.Én meg avatárt akartam leszedni de ez a hülye gép leblokkolt tőle és újra kellett indítanom :x Majd ha jó lesz a laptop akkor leszedem a képet,pedig olyan aranyos :(

Kép
anyci

recon megcsinálta már a vinyódat vagy még mindig rosszalkodik?
Vendég

Mirigyeket nézem a tv2-n, jókat kuncogok itten magamban:)
Vendég

Jövőhéten kapom majd postán a vinyót,most az asztali gépről írok amit becipeltem a lányom szobájába mert oda van bekötve az internet,ő meg most a barinőjénél van és vitte magával a gépét :wink:
Basszus akkora zuhé jött most itt hogy csak na :shock:

Kép
anyci

sziasztok!
mindnnekinek köszönöm a dicsérő szavakat!

csak gyorsan olvastalak titeket, aztán megyek is aludni mert nagyon kimeritő napunk volt. vidámparkban voltunk. 12-20 óráig rázattuk magunkat....
megyek is . puszi. majd reggel bővebben. puszi mindnekinek.

Kép
rabbe2

sziasztok.

Itt vagyok, tegnap nem volt kedvem jönni. Jövő hétvégén esküvőre megyünk,és arra készülődünk,ruhapróba, stb......
Van valaki?
lujzedli

Van ám Lujzikám :)
szióóóóóóó
Vendég

Lujzi,akkor mozgalmas napod volt asszem :shock:

Csibuc hellóka :D

Rabbe,vidámpark,az nagyon frankó én már ezer éve nem voltam :wink:

Kép
anyci

anyci,csibuc: sziasztok.
Mozgalmas napom volt. Meg apával vitatkoztunk is, van egy szép fekete ruhám, ő mindenáron azt akarta azt vegyem fel. de hát feketét esküvőre? És megsértődött,mert vettem magamnak egy tök jó fehér alapon fekete mintás szoknyát.....
lujzedli

Lujzedli: majd tegyél fel róla képet és mi eldöntjük :-D
Anyci: akkor menjetek ha te is szereted :-) mi nagyon jól éreztük magunkat.
Most megyek mert' randizunk' a férjemmel. A gyerkőcöt ma elvitték a mamáék strandolni, mi meg kihasználjuk a kettesbenlehetünk időt :-)
Olyan meleg van,nem is tudom mibe menjek ki az utcára.....

Kép
rabbe2

Bocsi avatart vadásztam :wink:

Feketét én se vettem volna fel a helyedben,túl színes se jó de amit te választottál az tuti jó :D

Kép
anyci

Rabbe,ha randiztok a férjeddel akkor valami lenge szexi rucit vegyél fel :D :oops:

Lujzi tényleg rakj fel képet róla ha tudsz :D

Kép
anyci

Kép

Kép
lujzedli

talán az első nem is oylan előnyös.
lujzedli

Szerintem a második jobb az elsőben olyan vagy mint aki épp temetésre megy :roll: :oops:

Kép
anyci

Csibuc
nagyon csini a vonalzid!!
Már -5 kg?! :shock:
Csak így tovább....:)

Anyci
Neked is nagyon csini az új avatarod!! :D
Én meg átírtam a vonalzimat, mert nem számol vissza.. :roll:
Úgyhogy lehet, hogy megint váltok :lol:

abbe
vidámparkba mentetek vidúni?! Nem semmi program lehetett :lol: én is szétrázattam volna magam.. :lol:

Lujzi
én a másodikra saccolok!! :wink:

betty615

Lujzi
Jó a kis nyuszika
:wink:

betty615

köszi,én is emellett döntöttam,a második túl kiemeli a hájamat :?

kösz a nyulam nevében is :)
lujzedli

Sokat gondolok rád Bridget...merre járhatsz éppen most??! :D
Majd amint tudsz, gyere ám a beszámolókkal, képekkel!! :wink:

betty615

Betty köszi,már untam a másikat de még ez sem az igazi :wink:

Lujzi most az első vagy a másodikat veszed fel? :shock:
Nyuszkód nagyon édi :D

Bridget vagy a gépen van még vagy már ott vannak,de remélem hamar jelentkezik :roll:

Kép
anyci

[quote="lujzedli"]k írta:lujzedliöszi,én is a második mellett döntöttam,az első túl kiemeli a hájamat :?

kösz a nyulam nevében is :)
lujzedli

anyci: javítva a fentebbi hozzászólásom... :oops:
lujzedli

Ja így már oké :D azért nem értettem :roll:

Kép
anyci

Hát úgy én sem 8)
lujzedli

Sziasztok!

Végre van már gépem. Mert ugye gépcsere volt, de amennyit szenvedni kellett. De kész a kicsike :D

Kép

Ennyi az egész, tud azért az IBM - érintőképernyő miegymás :lol:

Puszilok Mindenkit!!!
recon

Recon ez szuper egy gép bakker :shock: :o Örülök neki :D

Kép
anyci

Sziasztok Csajok!

Lujzi: nekem tetszik a fekete rucid, de szerintem is jobb volna ha a másikat vennéd fel az esküvőre

betty: igen, már -5 kg-nál tartok és fel nem adom :)

recon: nem semmi a masina

anyci: naon jó lett az új avatarod
Vendég

csibuc: milyen módszerrel fogyózol? Én 78 kiló voltam egy hónapja, most 70 vagyok :) Még egy 5kilót le szertnék fogyni.
lujzedli

[quote="lujzedli"]c írta:lujzedlisibuc: milyen módszerrel fogyózol? Én 78 kiló voltam egy hónapja, most 70 vagyok :) Még egy 5kilót le szertnék fogyni.

Lujzikám tudod: én PCO-s vagyok, nekem spéci étrendet kell tartanom. Napi 160-180 gr CH eszem összesen, azt is 5 étkezésre elosztva. Emellett megvettem egy Pilates tornás DVD-t és igyekszem itthon tornázgatni. Eddigi eredmény 5 hét = 5 kiló.
Igaz még nem látott endokrinológus, de biztos vagyok benne, hogy a diéta folytatását ő is szükségesnek tartja majd.
8 kiló egy hónap alatt? :shock: :shock: :shock:
Az rengeteg!!! Mit csináltál magaddal te lyány?
Vendég

CSIBUC: én meg a tejcukorérzékenységem miatt nagyon kevés olyan kaját tudok menni,amit korábban lehetett, és ennek köszönhetően leadtam jónéhány kilót. Sajna mindketten betegség miatt... :cry:
lujzedli

Csajok én is fogyni akarok :!: :( Rajtam kb.8kg plusz van ahhoz képest amennyi szoktam lenni :?

Csibuc ez jó eredmény és megy az még lejjebb is csak kitartás :D :!:

Lujzi te akkor attól fogytál le hogy nem ehetsz tejtermékeket?
Nekem eddig a rekordom 14 kg.egy hónap alatt :? :shock:

Kép
anyci

SZiasztok
Esthajnalcsillag: Szia a sógornőm kért nekem tőled tesztcsíkokat amit megis kaptam ,el is kedtem a 12 .napon használni csak nemértem ,mert halvány csík volt első és második nap utánna semmi utánna 3 napig megint halvány csik ,most meg megint semmi . Előzményem hogy nekem volt egy méhenkívüli babám és kikellett venni az egyik petevezetékem és azóta nemakar összejönni a baba.Ezért kértem a teszteket hátha így rájövök van e egyátalán peteérésem,mert a mensim is elég válltozóan jön meg .Szerinted lehet még ebben a hónapban peteérésem ,érdemes folytatnom még? Előre is köszönöm a válaszod ÜDV Bea
bea01

bea01 üdv a klubban
Vendég

Bea01 szia a csapatban :!: Doki mit mondott a műtét után,mennyi az esélyed az újabb terhességre?Ha nem baj hogy meg kérdem :roll: :oops:

Csibuc köszi a dicsit :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.05 19:35-kor.

Kép
anyci

Sziasztok!

Előszöris köszönöm a kedves köszöntéseket a kisfiam nevében. Sajna nem tudom mi van ezzel a nyomi géppel, de majd holnap a kisgépről írok, az talán jobban megy.

Bea, ezt nem lehet tudni, van-e, lesz-e peteérésed, a halvány csík normális dolog, csak ugye nem pozitív. A kérdés, hány naposak a ciklusaid, mert ha 28, akkor van esély rá, hogy már volt peteérés, de lehet, hogy nem is lesz, mert anovulációs ez a ciklusod. Mindenesetre azért napi egyszer tesztelj még pár napot, ha nem pozi, akkor valószínűleg lemaradtál, vagy anovus most.

Remélem, segítettem!

Sziasztok!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag neked is gép bajod van :?: :wink: Jó lett a vonalzód :D Most már banditák a büdibogarak :lol: :lol: :?:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?