Új privát üzeneted érkezett!

Ja,és fáj a bal petefészkem. Ovu lesz,vagy mi? Még nem akarok tesztet ellőni,múlt hónapban is 6-án volt pozi,és 33-37 naposak a ciklusaim. Vagy szerintetek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lujzedli 2009.07.02 16:17-kor.
lujzedli

Hinnnye...,LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lujzedli

hali.
lujzedli

hali azt gondoltam. Fáradt vagyok szívesen lefeküdnék aludni

Kép
Kép
melisch

hát feküdj,drága
lujzedli

te mit dogázól??????

Kép
Kép
melisch

most nem dolgozok, itthon vagyok,pakolok
lujzedli

Képzeljétek!
Voltam hétfőn SZTK-ban, nőgyógyászaton. Mondom a dokinak, hogy vizsgálatot szeretnék, hogy nincs-e méhszájsebem, vagy esetleg Chlamydiát is nézhetnénk. Gondoltam tuti ami biztos, legalább egy inszem előtt megnyugszik a lelkem.
Na mi volt erre a válasza???
Volt rákszűrésen? Naná, hogy voltam. Mi ez a hülye kérdés. Persze nem csinálja meg, mert voltam és akkor biztos nincs méhszájsebem. :shock:
Majd a Chlamydiara azt mondta, hogy minek akarom megcsináltatni? Elmesélem a kis sztorimat nagy vonalakban, hogy már mióta és hogyan kűzdünk egy babáért és hát volt már inszemem is, de semmi. Erre... gondolhatjátok mi volt a válasz.
Ha már úgyis letettem a voksomat egy meddőségi centrum mellett, akkor csináltassam meg ott. :shock: Különben is, akár hány nőnek csinálták meg eddig, mindnek negatív lelete lett. És jól elzavart!
Felháborító. :evil: Miért nem lehet megcsináltatni sztk-s alapon? Miért fáj ez neki? Úgy gondolja, hogy az embernek mindig van annyi pénze, hogy vagyonokat költsön orvosokra? Vagy derogál neki, hogy nem az ő számláját duzzasztom?

Kép

Kép
princzike

Princike ez tényleg felháborító :evil: sajnos ismerős a szitu itt is ilyen a hozzáállás még magánba is.

Kép
Kép
melisch

Bridgit
Nagyon sajnálom :cry:

Betty
Hát itt az idő, de én nem fogok most tesztelni, mivel a babás kekszről le vagyok tiltva. Talán augusztus :)

Anyci
:lol:

Nem tudom lányok ti hogy csináljátok a laptetőt, de le a kalappal :)

Kép

Kép
princzike

Ja, és ezt mindenkinek ajánlom :)

http://www.youtube.com/watch?v=IKPpXDv8WGk

Kép

Kép
princzike

Princzike, én tudnék Chlamydia tesztet is szerezni (kb. 8ezer Ft), de sajna nem túl olcsó. Gondolom akkor már jobban megéri, ha dokival konzultálsz.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Princ ez nagyon jó volt :lol: Akkorát nevettem a lányom nem tudta mi bajom :lol: :lol:
Sajnos vannak ilyen dokik,pedig ezeket sztk alapon ezeket meg lehet csinálni,nekem ezt mondta dokim.Úgy látszik ahány kórház és ahány doki mindegyik mást mond,meg vakamelyik inkább jobb szereti ha maszekba mész hozzá mert csak akkor van lé a zsebében :evil: Nálunk is van ilyen doki sajnos :evil:

Lujzikám,lehet ovu ki tudja figyeld a pöcköd és majd kiderül :D :shock:
Én meg írtam neked emilt pedig nem is dolgozol már,vagy ezt akkor is eltudod olvasni,ugye?

Betty szijja mijja :lol:

Recon :shock: :shock: :idea: :?: :?:

Ma voltam dilidokinál és nem mondta hogy ne babásodjunk csak azért az állapotom miatt aggódik,szerinte még nem vagyok kész lelkileg :roll: Hát nem tudom én nem érzem úgy de ő a doki :roll:

Most megint lépek mert megint csak lopakodó üzemmódban voltam :wink:

Mindenkit pusszantok :D

Kép
anyci

Na én lelépek tv-zni, meg lehet alvás is lesz belőle :lol: :lol:

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Helló, bocs, de nagyon gyors leszek, és csak ezt az oldalt olvastam.

Anyci! Én is a mai napig agyalok, és "siratom" az előző babát, de nekem ne mondj senki, hogy könnyebb úgy kiheverni, túlélni, túllépni, ha nem babásodsz...

Két eset:
1, Siránkozom az előző babáért fél évig, majd mivel lelkileg még nem jöttem helyre, nem "ajánlják" az újabb babásodást...

2, Ugyanúgy sajnálom az előző babót, siratom is, de közben mindent megteszek érte, hogy újabb babánk lehessen. És lám, összejön! Azt hiszem sokkal hamarabb rendbehoz lelkileg is, mint az első eset...

Hülye dilidokik!!!!

Én máig itthon bőgnék, hogy miért tette velem ezt az élet, ha nem babásodhatok újra... És imádom a dokimat, amiért így áll hozzám! És csak azért, mert parázok, ő is sokkal többet törődik velem, mint lehet, hogy kéne...
melike30
Győr

Na most az előző oldalt is elolvastam...

Bridget! Sajnálom amit írtál, de nálam mindig a remény hal meg utoljára... Szóval szombaton azért hívd fel a saját dokidat is. Nagyon sokszor előfordul ciszta terhesség mellett, ami állítólag olyankor felszívódik magától... :roll:

Miss te meg ne aggódj!!! 4, azaz 4 negatív tesztem volt a pozitívak előtt... Minden nap teszteltem, de az első rendes pozitív tesztem aznap volt, amikor jönnie kellett volna pirinek... Szóval nálad is a remény hal meg utoljára!!! :wink:
melike30
Győr

Csillag
Köszi:) Azt hiszem azért még megpróbálom sztk-s alapon még egyszer. Úgy se ráz le olyan könnyen a doki :)

Melike
Ez a beszéd. Szerintem a dilidokik néha túlspilázzák a dolgokat :(
Biztos, hogy nem könnyű túllépni a dolgon...

Kép

Kép
princzike

sziasztok!
visszajöttem :-)
még a délutáni után irtam egyet, de valamiért nem küldte el :twisted:
Bridget: köszönöm az infot,néztem nagyot :shock: :shock: . az inszem is ilyen drága? :shock: :shock: huuuuu. akkor elsem megyek. a vizsgálatok nekünk majdnem mind megvan, ami hiányzik azon vagyok most is.... nekem ugyanis egy nagyon profi orv6som van-nagyon fiatal és jóképű- és olyan vizsgálatokat is megcsinál, amire a körzetim csak annyit mondot, hogy ilyen vizgsálatokat ő még sosem kért a 35 év praxisa alatt :lol: :lol:
az az igazság, hogy gözük sincs hogy mi a baj, immun problémára gondoltak eddig, de a hétköznapi immunvizsgálatom is negativ :?
princzike: látom Bp-i vagy.....én tudnám neked ajánlani a dokim, ő mindnet elvégeztet oep alapon. én már csak tudom :lol: :lol:

huu most nem tudom hogy ki, talán melisch vagy melike :oops: :oops: írta hogy inszemen volt.... nektek mennyibe került? és mennyi idő után jutottatok oda? és sikerült? aaki tud irjon erről,légyszi!!

Kép
rabbe2

jó éjt mindenkinek, megyek csicsikálni. puszi.

Kép
rabbe2

Sziasztok. Ne haragudjatok,hogy nem jöttem,de egész este vihar volt,most is mobilról írok.
Anyci. Nem tudom elolvasni,majd csak holnap 2körül.
lujzedli

Rabbe nekem nem volt ínszemem csak lenne egy megoldás a gondunkra, de lehet csak a lombik ... :roll: Melikének is spontán babája van. Remélem aki tud segít neked amúgy nézd meg valamikor régen, március táján, mintha írták volna róla a férfi meddőség topikban, ha nem lehet az ínszemesben találsz valamit ott sosem voltam.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melike én is így gondolom és nem hallgatok a dokira,ő csak a munkáját végzi :wink: Meg különben is apcival mi ezt már megbeszéltük és az én dokim is biztos nagyon oda fog rám figyelni az előzmények miatt meg főleg.Nem akarok itthon sajnálkozni és csak keseregni hanem előre nézni és csinálni a dolgokat.Dolgozni viszont nem engedett vissza amit nem is bánok mert sajnos idegbeteg egy hely az és ahhoz hogy tényleg sikerüljön a baba nekem nyugalomra van szükségem :wink:

Princ akkor is menjél vissza ne hagyd magad,csak megcsinálja végre :D

Rabbe hát sajnos ezek a vizsgálatok nem olcsók és néha pedig muszáj csak pénze legyen az embernek.Még van valami vizsgálat hátra?

Lujzi akkor megint délutános leszel szegénykém :( Pusszantás :D

Melisch :D 8)

Kép
anyci

Recon napok óta nem írtál :( Hiányzol ám :(

Kép
anyci

Bridget végre megtaláltalak iwiwen jelöltelek, remélem nem baj, puszi.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Anyci

Intézem a vinyód :wink: Annyi minden van most a nyakamban, meg vannak itt a cégnél elég gerinctelen dolgok, amit itt művelnek... ááá ne tudd. Sok most ez így egyszerre.
recon

Jó reggelt.

Itt vagyok. Nálatok volt este vihar, itt igen,de mint az állat. Mikor lesz már egy olyan hét,amikor igazi nyárias az idő,és NEM ESIK AZ ESŐ....???????????
lujzedli

Recon,na a minap még mondtad tök jó hely :roll: Most meg szemétkednek :?: :evil: Így elhiszem hogy semmihez nincs kedved :(
Azért csak majd gyere ha már nyugi van körülötted :D Vinyó miatt nem aggódtam,bízom benned :D Pusszillak :D

Kép
anyci

Szia anyci :D
lujzedli

Lujzi szijja :D Nálunk is volt vihar de nem olyan nagy szerencsére :wink: Az esőt már nagyon unom :evil:

Kép
anyci

Ennem kell reggelit,mert ma megint délutánra megyek,akkor meg már nem eszek semmit. Pedig még egy picit fogynom kellene.
lujzedli

Én meg megyek zuhanyozni mert most a körzeti dokihoz megyek megint :wink:

Kép
anyci

Jól van......Szia.Majd délután írok emailt.
lujzedli

ok :D

Kép
anyci

Tök jó persze, csakhogy ide is elért a válság. Szarunk bele (már elnézést), nem a mi dolgunk.
recon

Recon nálunk is megy a balhé,meséli nekem a barátnőm,ott is szemétkednek egymással az emberek és azon vannak hogy a másikat kitúrja mert a pötty agyu azt hiszi akkor neki több munka marad,egyszerűen primitívek :evil: Aztán csodálkoznak miért nem akarok még vissza menni :shock:

Kép
anyci

Rabbe
Köszönöm, ha elküldöd a számot és, persze, hogy mit fontos tudni róluk :)
Nekem már 3 inszemem volt. :( Közben IR-rel kezelnek. Lehet, ha most júliusban az endokrinológus is rábólint, akkor augusztusban lesz a 4-ik és sikeres lesz :)
Legalább ikreket szeretnék :) ennyi most már kijár :lol:

Mindenhol ilyen dög meleg van? Én bent voltam ma egész nap a városban, intéztem a dolgaimat, de azt hittem összeaszalódok....

Kép

Kép
princzike

Itt is dög meleg van már vezérszálon folyik a víz :lol: :lol:

Kép
anyci

Lányok!
Most megyek mert lányzó utazik el és viszi a gépet magával így net nyista :( Ha csak az asztali gépem nem buherálom meg :shock: Majd kiderül :wink:
Addig is puszilok mindenkit és termeljetek legyen mit olvasnom :D
Jaj de fogtok hiányozni :(

Kép
anyci

Lujzi
No para en sem aggodom...ennek igy kellett tortennie majd osszel bebabasodom :wink: 6-an volt pozi vgy 6.cn-en :idea:

Princzi
Nem is ertem :shock: ezek nem normalisak :twisted: nekem van mehszajsebem is es megneztek a clamidyat is es pozi voltam :? kaptam gyogyot ra meg apacska is anno de ezt sosem lehet kiolni :roll: es egy csomo nonek van :? Milyen ari az a klipp amit betettel :P :P :P

Melike
Bar a spontan bababan nem hiszek mar de majd a lombik osszel sikeres lesz :wink:

Rabbe
Inszemem nem volt meg nem tom csak hallottam rola de occsobban is kijohetsz am ez a gyogyszerektol fugg az meg a te szervezetedtol :?

Melisch
Dehogy baj en csak azt jeloltem aki kiirta itt a nevet :roll: keresgelni nem volt idom :oops: ugyhogy nyugodtan lehet jelolni aki megtalal :wink:

Recon
Megy egy nagy virtualis olesel neked Kép

Mindenkinek pusz-pusz a hetvegen sem tok surun jonni :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.
Bridget: júni 6-án volt, és 22-én volt mega mensim, ez még a 12cn.
lujzedli

Lujzi akkor már nincs sok hátra, de jó neked :lol:

Kép
Kép
melisch

princzike: a doki neve, tel.. .: DR Nagy László 06-30-85-88-103

A Bajcsy kórházban dolgozik, de van magánja is szerdánként a Mamut áruház mellett. de én csak a kórházba járok hozzá, ott is ugyanolyan kedves és segítőkész. volt olyan hogy egy órát is bent voltam hogy megbeszéljük a dolgokat. nagyon alapos, figyelmes. Bármit elmondhatsz neki, meghallgat és fontolora vesz mindn használható ötletet. (nálam egy csomó vizsgálatot én találtam ki, volt aminek látta értelmét, volta aminek nem és mégis kiirta-ha nem tudott róla lebeszélni)ha meg már végképp nem tud semmit, amit utánanéz hogy a legjobbakhoz küldjön tovább!( na ez a ritka a mai orvosokban, hiszen féltik a páciensüket nehogy átpártoljanak máshoz.) én tuti hogy akárhová küld, vissszamegyek utána hozzá :wink: . én nagyon megbizok benne.
Ha felhivod, akkor röviden mond el neki, hogy mi a problémád és szeretnél hozzá járni és azt is tedd hozzá hogy mikor tudnád felkeresni a KÓRHÁZBAN. én ezt mondtam és soha nem ajánlotta(vagy tukmálta volna rám) a magánját. Bár ott is nagyon szép minden. egyszer voltam ott, mert más időpont nem volt jó nekem, csak a szerda. az azt hiszem 7 vagy 8 ezer ft-ba került. A kórházba is idönként adtam neki hol 2 hol 3 ezer forintot, de tényleg ugykellett rákényszeritenem hogy elfogadja, igy mostanság nem adok. meg mondta is hogy ő inkább akkor fogadná el, ha már sikerrel járnánk és a babát a kezembe adhatná. Általában hamar behív a megadott idöpontban( általában este 8után hiv, mert legtöbbször csak ügyel a kórházba-igy van velük megállapodva, cserébe viszont ellátja a magánbetegeit is). engem mütött is na ott is maga a megtestesült gentleman. hirtelen ennyi. én imádom!!!! Már lassan féltékeny a férjem-igy mostmár mindig elkisér :lol: :lol: :lol:
Ja és mégegy: sokan nem szeretik ezt a kórházat, mert lepusztult stb.... nos nekem van mostmár van tapasztalatom a különböző egésszégügyi intézményekről illetve a bennük dolgozó orvosokról és az az én magánvéleményem hogy itt bántak velem a legkedvesebben, megértően és szakszerüen!!!!
Ha van még kérdésed akkor nyugodtan ird meg.

A többiektől bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de valamiért nem küldi el priviben :roll:

Kép
rabbe2

Küldök magamról én is fényképet. betennétek az albumba? 8) Kép férjemmel

Kép
rabbe2

Na sziasztok!!!!

Gondoltam rakok fel nektek egy képet az e hónapi LH tesztjeimről. tutira spóroltam :lol: :lol: csak 2 db volt itthon de nem is kell több minden kétséget kizárva tegnap-ma-holnap tuti pé-m lesz, apával meg akciózunk, manapság nem áll le, még a kamaszokat is szégyenbe hozzuk a sok kekszel, remélem még 3 napig tart lelkesedése is :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
melisch

Rabbe azt ez tényleg ritka doki :shock: :shock: Ti meg szép pár vagytok :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszi Melisch!

Akkor apára fel! :lol: Épp most olvastam, hogy ujabb kutatások alapján mindennap együtt kell lenni mert az javitja az ondo minőségét , mert keveset van a káros dolgoknak kakor kitéve. azt hiszem ausztrál orvosok fedezték fel. mindegy.
hajrá!!!!
mostmár jó lenne valakinek zebrát tezstelnie hcg-vel is. bár én már annak is örülök ha elkapom az lh teszt két csikját :-D

Kép
rabbe2

én is olvastam a cikket, remélem igazuk van, bár nekünk szerintem még ez sem válik be :cry:

Kép
Kép
melisch

Hali!

Még mindig nem jelentkezett az, aki küldött 1500 Ft-ot a számlára :roll:

Bridget, ari az új vonalzód meg cicód :)

Melisch, hajrá, nagyon ügyesen teszteltél :wink:

Rabbe, helyesek vagytok :)

Mindenki lelkecskéjét ölelem, szép napot!

U.i.: tegnap a kismanónak megvettük a "nagy" ajándékokat, holnap tartjuk a szülinapját, és egy táblát krétákkal, meg építőkockafélét autókkal meg macival kap. Hát nem túl sok, :roll: de még lehet, hogy veszek neki valami aprót.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Nem vesztem ám el!
Csak annyi a dolog, hogy csak na.
Tegnap végre nem esett az eső!
Ezen felbuzdulva ma felállítjuk a medenkét! :wink:
Most tettem le a popsimat ma először.
Takarítás, tudjátok, a szokásos heti nagy........ :? , meg "végre" lehetett tegnap is kicsit gyomlálni a virágoskertben, a nagyban lassan nem is lesz érdemes, mert ki sem látszik a gazból ennyi rengeteg eső után....... :shock: :oops:
De hiába szégyenkezem, egyszerűen bele sem lehetett volna menni, mert elnyel a sár.

Anyu ma elment a barátjához, hétfőn jön haza így kettőnké a ház! :D
Hmmmmmmmmm.........nem is tudom, mivel ütjük el majd a szabadidőnket.........haj-haj.......... :roll: Csak sejtem........ :wink:
Melisch, ez igen, mint a nagykönyvben, olyan szépek a csíkok, ajánlom, hogy ti is üssétek el együtt az időt a férjuraddal! :wink:

A hányingeres émelygősöm nagyon remélem, hogy elhagyott végre, ennek örömére mákos tésztát ettem most éppen. :roll:
Holnap nem örülök majd ennyire.......... :?
Na, megyek is fogat mosni, nehogy a férjem azt higgye, hogy lestoppoltam egy motorost és röhögve odébblibbentem vele. :lol:
Tudjátok, a vidám motoros......

EHCS!(Esthajnalcsillag), boldog szülinapot a lurkónak!
Meg neked is szép nap lesz, hiszen a te életedben is nagy nap volt, mikor a világra hoztad! Téged is Istenke éltessen!
Szép napot mindenkinek!
zsuzska30

Esthajnal
kismanónak nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :wink:

Rabbe
édesek vagytok a képen!!

Melisch
itt is szép a teszted!!

Bridget
sokat gondolok rád ma, remélem rendben megy a költözködés!! :wink:

Mindenkit puszilok!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?