Sziasztok, jó delet Mindenkinek!
Jó sokat írtatok (nem vagyok ehhez szokva
)!
Gabuska,
visszatérve még a kórházas témához, mondtad, hogy az első gyerekesek profik és nyugodtak voltak. Ezt én is tanúsíthatom, az én részemről. Pl. simán feladtuk fordítva a pelenkát a gyerekre + a rugdalózó alá nem adtunk rá bodyt, mert úgyis meleg van. Na amit én ezért kaptam a csecsemős csajtól! Rám förmedt, hogy mi az, hogy nincs rajta? Én is bugyi + melltartó nélkül megyek az utcára??? Na akkor elmagyaráztam neki, hogy majd akkor kérjen számon, ha előtte elmagyarázza, hogy mit miért.
Gyermekeid gyönyörűek, mint mindig. Nekem a szemük tetszik különösen! Gyerekszigetre mi is készültünk, de olyan rövid a hétvége…
Réka,
nagyon köszi a segítséget a babauszival kapcsolatban! Elmentettem, majdnem oda mentünk, de azért gondoltam, hogy felhívom a KÖSZI-seket, hátha. Hát volt úszás! Úgyhogy odamentünk. Nagyon nagy élmény volt, fogunk járni mindig. A gyerek nagyon csípte, végig jól bírta. Az oktató sokat foglalkozott velünk, nagyon rendes hapsi volt.
Kittina,
Máté haver nagyon ínyenc a rántott hallal! Remélem, megmarad az étvágya. Voltatok Győrköc napokon?
Én inkább tejfölt használok főzésnél, nagyon csípi a bébi.
Atina,
védőnő ilyen kis paráztatós. Amúgy segítőkész nagyon, de én már akkor elvesztettem a hitemet az ilyen tanácsadós dolgokban, amikor terhesgondozás alatt azt mesélte, hogy a csecsemők csak esznek meg alszanak egész nap. Na, az én fiam nem úgy gondolta. Nem rosszalkodott, nem sírt, csak éppen nem aludt. Nézelődött jobbra-balra, órákon át… Kb. 2 hét után felhívtam a gyerekdokit, amikor már teljes beparáztam, hogy miért nem alszik. Ő közölte, hogy: Ja, a mai gyerekek már nem olyanok, hogy esznek-alszanak, az már régen nem igaz. Jókor szólnak, ha ezt tudtam volna
…
Ne haragudj, de a biciklis storyn nagyot nevettem!
Ez annyira jellemző a hapsikra. De azért szerencsére végül is jól éreztétek magatokat.
Szly,
torták nagyon szuperek lettek! Jó kis buláj lehetett, gyerek volt bőven!
Jázmin ezekkel a kis copfikkal nagyon drága!
Joli,
Csanád nagyon helyes! Profin fogja a csirkecombot! Én fiamnak is mindig az kell, amit mi eszünk. Pl. tegnap petrezselymes krumplit evett fasírttal és rágott gizdán, mint a nagyok!
Pumucli,
üdv, így nem én vagyok az uccsó!
Eszter baba nagyon édi!
Patrícia,
hú, micsoda sztárfotó! Lemaradtam, de elárulnád még egyszer, hol nyaraltatok?
Havacska,
Ámin Micimackós képe nagggyon jó! Aranyosan alszik. Nekünk bocink van. Borbála, a boci.
Fiam is képes ebédidőben aludni.