Új privát üzeneted érkezett!

Etelka ki babázik? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka: dehogy haragszom.. :P csak most én mosolygok azon, hogy most mosolyogsz.. :P fogok még én is mosolyogni.. :P :P :wink: remélem érthető..:wink: :wink: de ez így van rendjén, a dackorszakot nem lehet megúszni, a törpiknek meg az a dolguk, hogy az anyjuk idegein táncoljanak.. 8) :wink: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


sziasztok,csak benézek,olyan meleg van,de végülis jobb,mint a tél.kicsit vissza olvastam,nálunk a dackorszaknak vége,nem is volt hosszú,kb.2éves korától,nem tartott 3-ig ,mert februárban mikor betöltötte a 3-at,elkezdtük az ovit és abba maradt szerencsére.

mó73
 
 

 
 

és a gyerekek imádnak a szülők idegein táncolni!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


dobok egy képet,Alex Romániában Szamosújváron ,látszik,hogy vízöntő,imád a víz közelében lenni. Kép

mó73
 
 


azért szerencsére nálunk sem mindennapos, de azért előfordul.. :P :P Matyit még nem viszem oviba, majd talán jövőre, majd meglátjuk.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, igen, én is jót mosolyogtam, hogy mosolyogtunk :) igen, ezek elég elkerülhetetlen dolgok :) de az ismerősi körben is, az ovi elég gyorsan véget vetett az ilyen dackorszakoknak :) nálunk apu lesz az engedékenyebb, úgy érzem :D de meglátjuk, ha meglátom, elolvadok.... :D már nagyon várom :)

Nitácska, Mo-t hiányoltam :D erre jött is :) a barátnőjére gondoltam, hátha nála babázik :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka oké.....ma zizi vagyok!!!!!!!!
Mó nagyon cuki a kis Alex!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép poci! :lol:

Látom, azért mindenki megvan!

Nitácska, kitartás!

Ma strandoztunk, hulla vagyok...

Morca, milyen nagy már Matyi!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: de jó, hogy meg vagy.. :wink: húúú, de irigyellek a strandért.. 8) :lol: hogy tetszett Samunak és Danó babának?
hát igen Matyi már tényleg nagyon nagy fiú..:P és olyan dumája van, hogy szakadunk a röhögéstől..:lol:
pl.: tegnap lovagolt itthon a paciján, majd hirtelen "leesett" róla, majd mikor földet ért hanyatt fekve, a mellkasára tette a kezét miközben közölte velem, hogy "húúúú a szívem"..:P valamelyik nap meg kint játszottunk az udvaron, mikor egyszer csak arrébb ment téglát kaparászni egy spaklival.. egy idő után megkérdeztem tőle, hogy mit csinál, mire ő nagy komolyan "Matyi dolgozik, kell pénz"..:P erről jut eszembe, múltkor beszélgettünk Matyival, miközben vártuk a kocsiban apát és szóba jött a pénz, a vásárlás, meg a munka kapcsolata valahogy.. mondtam is Matyinak, hogy majd ha nagyobbak lesznek, anya is megy dolgozni.. erre azt mondta nekem, hogy "anya nem megy, majd Matyi dolgozik és anyának adja a pénzt..:P rendes gyerek.. 8) 8) ma meg vettem neki sárgabarackot a zöldségesnél, amiből persze egyet azonnal meg kellett kóstolnia (amúgy meg úgy kell győzködni, hogy egyen gyümölcsöt), majd menet közben megjegyezte, hogy "anyaa, ez olyaaan finom..:P
meg kell zabálni, annyira édes kis huncut pasika..:P

Mó: Alex nagyon vagány kis krapek, nagyon helyes.. :wink: 8)

na, végül is túléltük a délutánt, különösebb balhé nélkül.. 8)

hoztam ám képeket is.. 8)

Kép

Matyi gazda.. :P :P

Kép

kicsi és nagy.. :P :P

Kép

kicsit kipingáltam Matyit.. :P :P

Kép

"tenisz" közben.. :P

Kép

homokozás közben.. :P :P

húú, bocsi a sok képért.. :oops: de én már csak ilyen vagyok.. :wink:

pussz

Móni :P :lol: :P :P 8)

Kép

Kép
morca
 
 


szia morca,Matyi is nagyon helyes,ő is imádja a traktorokat?mert Alex egész kis korától oda van a traktorokért.egyébként neki is épp ugyanolyan van,mint a te fiadnak,ugyanilyen zöld.

mó73
 
 


Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Rólam ömlik a víz egész nap! :(

Pancsika: pisilés ügyben én annyit tudok hozzászólni, hogy nekem már az elejétől így van, de egyfolytában iszom is. Iszonyat szomjas vagyok, és a cukor miatt rengeteg vizet is kell innom. Úgyhogy én teljesen megszoktam már. Egyébként is én kiskacsa vagyok, és éjszaka ahányszor felkelek, iszok is, így garantált, hogy max. 1 óra múlva újra felkelek. De nem baj. :wink:
Orsival a vége felé jött ez elő, az utolsó hónapban, de ott nem volt cukor probléma. Kitartás!
Az ivást mindenesetre ne szorítsd vissza, mert akkor sok fog a szövetek közt maradni, visszatartja a szervezet, és dagadni fog kezed, lábad! Inni kell! Akárhányszor is mész wc-re. Elnézést a hosszas taglalásért. :wink:

Etelka: tényleg csinos kis pocika kezd alakulni. Gondolom, a "külső szemlélők" még nemigen veszik észre ruhában, de hamarosan elkezdik majd átadni a helyet neked, mármint az a kevés jóravaló ember, aki még maradt. :? :wink:
Barátnődnek GRATULA!!! Vigyázzon magára nagyon! Csak semmi megerőltető! Az első harmad még nagy rizikót rejt! Csak óvatosan mindennel!

Beagle: a naptejjel mostmár ügyes leszel! Húst én Orsinak utána már szinte naponta adtam a déli étkezésnél, nagyon szerette. És persze hallal is lehetett cserélgetni néha, de én adtam neki egyszer naponta, hogy legyen valami konzisztensebb kajcsi is neki. A sonkás cuccokat is imádta! Húú, 7 hónapos baba mellett már nosztalgiázol? Nem semmi, csodállak érte! Nekem elég sok idő kellett, mire egyáltalán elgondolkodtam a tesó-kérdésen! Belőlem sokat kivett, de ez az akkori körülményeknek is köszönhető. Most másodjára már másképp futok neki, kíváncsi leszek, mennyivel fogom jobban bírni. A másik Jahn Ferences topicot, azt hiszem én indítottam, mikor újra jöttem a babanetre hosszabb kihagyás után, csak épp valami rendszerhiba volt, és nem láttam, hogy ez már van. De úgy rémlik, hogy van még egy másik is, ahol meg már még nagyobb babás anyukák vannak.

Morca: Nagyon jók a képek!! És micsoda szövege van Matyinak!!! Halálos! A dackorszakot nem irigylem, bár én elég jól megúsztam. Kisebb jelenetek és rövidebb időszakok voltak csak, és elég jól túléltük. Lekopogom, nehogy böjtje legyen itt a nagy örömömnek! Sok türelmet kívánok neked, és csak így ügyesen tovább! Nekem hamarabb el szokott szakadni a cérna, de erről még régebben leveleztünk is. Mi is csak emberből vagyunk, de bizonyos határokat sose szabad átlépni, mint pl. a verés, de ezt neked nem is kell mondanom, csak általánosságban jegyzem meg.
Köszönöm szépen a szép szavakat, de azért már várom, hogy kicsit "könnyebbedjek", érzem, hogy sok, nehezen mozgok, nem férek el, melegem van, stb. Ami a hírhozót illeti, Nitacskának megvan a mobilszáma, és ha te is elküldöd, akkor tudlak titeket értesíteni már bemenetelkor és a születéskor is. És Bábaildi is tud infókat adni majd, ha lesz ideje. :wink:

Zdori: a strand szupi lehetett! Mi is megcsináltuk a medencét Orsinak a kertben anyuéknál, élvezte is. Iszonat meleg volt tegnap. Most kicsit felhős a ég, talán enyhébb nap lesz, ki tudja.
Ti melyik strandon voltatok? Orsi a Rómaira szeretne kimenni, azt nagyon szereti, de nekem nem nagyon van már erőm ehhez. Majd a baba születése után kiküldöm papáékkal és apával, hadd legyen még nyara, nem kell itthon ülnie velem.

Mindenki vigyázzon magára!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Én is szerettem volna gratulálni barátnődnek, Etelka!

Nitácska pocakja is szép!

Eszty, neked meg kitartás a finishez!!! Annyira drukkolok, hogy minden simán menjen!!! :)

Leányfalun voltunk, jó volt nagyon, Samuval jártunk úszni, de sajna mindent elfelejtett szinte, most utál víz alá merülni... Na mindegy, majd szoktatjuk... :)

Morca, nagyon helyes nagyfiú! :lol: Tarktorok: :lol: ! És ismét szuper képek!

Mó, nagyon jók a ti képeitek is mindig! :)

Megyünk Apa után a táborba, ma nem jövök többbet, talán holnap este!

Pussz!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Dóri: Strand nagyon jó lehetett. Danó hogy bírta, vagy ő nem volt veletek? Jó neked hogy tudsz már fürdőruhában lenni, vasárnaptól mi is nyaralunk, úgyhogy fel is próbáltam tegnap a fürdőruhát.. hát mintha a pocakban lenne már a kistesó akkora a hasam.... Milyen táborba mentek?

Eszter: vegyes érzéseim vannak a tesóval kapcsolatban. Egyik nap el tudnám képzelni hogy elkezdjük összehozni, másik nap telejsen elzárkózom. Amikor írtam akkor teljes harmóniába voltunk Dórival :) Most annyira mégsem szeretnék sietni. A terv az hogy jövő ilyenkor kerüljön pocakba és akkor több mint 2 év a korkülönbség. Apa idegei is sokszor kivannak Dóri miatt, mégis belevágna a tesóba már most.

Morca: nagyon jók a képek. A kedvencem Ákos a homokban.Hu elképzeltem, ahogy Matyi kijelenti hogy nem alszik. Nem tudom mennyivel jobb az mikor csak szimplán ordítanak alvás helyett mint enyém baba, vagy így az arcodba mondják hogy azért se.. mindkettő idegtépő. Küldöm a türelmet, de látom már túllendűltetek. Légyszi légyszi nekem is küldjétek a türelmet, kitartást, mert Dóri kicsit "megbolondult" tegnap estére és azóta se múlt el. Tegnap este 8,30kor szépen kaja után 5 perc ordítás után az ágyában elaludt, úgy örültem, de sajnos fél10kor felébredt és éjfélig ment a cirkusz!Teljesen kivoltunk már, végül a anygágyban köztünk aludt el. Tudom hogy ez így nagyon nem jó, és telejsen tanácstalan vagyok, mert nem szeretném ha a nagyágyba szokne, viszont 3 órás cirkusz után örülök ha végre valahol elcsendesedik. Sokszor számoltam már magamban, mert tényleg idegtépő, hálistennek nem szakadt el a cérna :) Tanácstalanságom abból fakad hogy nem szeretném órákig üvöltetni, ezért gondoltam odaülök mellé, megy a simi ének, de basszus akkor is üvölt. Gyakorlatilag mindegy hogy lát vagy sem... Most is fél órája a kiságyában tombol, álmos de nem alszik... várjunk csak, eddig ordított, de most csönd van.ELALUDT :D ÉLJEN.

Mó: Szép kisfiú Alex.

Nitácska: sajnálom, hogy anyósoddal nem mennek jól a dolgok. Nálunk az az alapfelállás, hogy ha apa szüleivel van gond, apa rendezi le, ha enyimekkel akkor én. Az emebr a saját gyerekével ha súrlódik is hamarabb kiheveri mintha a menye vagy veje olvasna be. Remélem párod kitalál valamit.

Bocsánat ha sok voltam :oops: , de az alvás most legnagyobb gondunk, jó volt leírni. Amúgy is azt álmodtam h ki lettem utasítva ebbőla topicból mert minden oldalon csak az én hszeim voltak...

Anhel?????
Vendég
 


Szióka!!

Beagle: ne aggódj az együtt alvás miatt, Matyi (anno helyhiány leginkább miatt ) a mi ágyunkban kötött ki.. 8) másfél éves volt, mikor kapott saját ágyat és nagyon büszke volt rá, gond nélkül átköltözött.. 8) Ákos születésénél ugyan visszakerült mellénk, mert eléggé megviselte az a pár nap amíg kórházban voltam és úgy éreztem, hogy jót tesz neki, ha minél közelebb van hozzám.. 8) azóta megint kapott egy saját ágyat, és abban is alszik, bár még össze van tolva a mienkkel.. 8) de már folynak a tárgyalások Matyival, az ügyben, hogy szét toljuk az ágyakat.. :lol: jó úton haladunk.. :wink:

Amikor pedig Dóri sír, gondolj arra, hogy részéről még semmilyen szándékosság nincs a dologban, csak valami nagyon zavarja (frontok, fogacskák, anyahiány, stb..) nyugodtan bújjatok össze ha attól megnyugszik.. :wink: attól nem fog "elromlani", sőőőőt!!! :wink:
Matyi részéről már nem kevés szándékosság van ellenkezés, balhézás terén, és nagy erőfeszítést jelent lenyelni a békát, és nem személyes támadásként megélni.. 8)

még jövök, csak most mennem kell.. 8)

én biztos, hogy nem zárnálak ki a topikból (de szerintem más sem), és kérlek írj sokat-sokat.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!


ma kezdődött elölről a cirkusz, mikor délben letettem aludni a fiaimat..:shock: Ákos kb. 10 percet bírt aludni, mert Matyi felkiabálta.. :evil: azóta egyikük sem volt hajlandó aludni.. :evil: Ákos egész jól bírja, Matyi teljesen ki van fordulva önmagából.. :shock: ( itt megjegyzem, hogy én is.. :shock: ) ma rendesen elszakadt nálam az a bizonyos cérna.. :oops:
de rájöttem, hogy mi a probléma.. :roll: még véletlenül sem a dackorszak.. :roll: miközben próbáltam őket altatni, akkor esett le, hogy mostanában Matyi túl sok édességet evett, ivott (önmagához képest).. :oops: nem is értem, hogy miért engedtem, eddig nagyon odafigyeltem, hogy ne jusson gyakran édességhez.. :oops: bár ha már itt tartunk a közértben is elöszőr a kezébe adják a nyalókát és utána kérdezik meg tőlem, hogy lehet-e.. :evil: gondolom a sok cukor, meg az ízfokozók, színezőanyagok teljesen felturbózták szegényt, pörög mint a kemotoxos légy és nem bír normálisan viselkedni, teljesen be van pörögve.. :shock: mintha nem is a Matyi lenne.. ezek mellett viszont teljesen ki van merülve, mert három napja nem tud napközben rendesen aludni.. :shock: Ákos pedig kapott egy kis koffeint tőlem, bár nem sokat, de már napok óta egy keveset, (azelőtt meg soha) gondolom felhalmozódott a kis szervezetében és attól nem tud aludni.. :shock:

tiszta ideg vagyok, hogy hogy lehettem ekkora hülye.. :evil: :evil: :evil:


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca: én is úgy tudom hogy a csokiban, kakaóban, és általában az édességekben van koffein, de nem gondoltam volna hogy így hat a gyerekekre, mondjuk nem tudom hogy Matyi tényleg mennyit evett meg a napokban. De jó hogy volt ötleted, kipróbálod és remélem minden rendben lesz. Küldöm azt a kevéske türelmet amivel én is rendelkezem, mert a napokban nekünk se jó. Szerintem a dög meleg is az ok. Nem lehet kimenni sétálni, szakad róluk is a víz.
Kitartás!!!!
Vendég
 


No, lányok, akkor most én adnék, ha tudnék a türelmemből, mert nálunk minden a legnagyobb rendben, hála Istennek. Ezek a legénykék áldott jó népek. :)

Végülis nem mentünk táborba, mert Apa azt mondta, jobb nekünk itthon... :( Párom táboroztat gyerekeket - hittan tábor. Oda csatlakoztunk volna ma és holnap. Voltunk lent hétfőn, meg tegnap becsatlakoztunk a strandos programba, így egész sokat részt vettünk volna rajta. De le lettünk hűtve...

Ott volt Danó is a strandon. Evett is ott. :) Fürdőrucim akkora, hogy a terhesség végefelé is voltam benne Samuval úszni. Nekem különben sincsenek nagy kilengéseim terhességgel együtt sem... :oops:

Kitartás a meleghez is!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Morca: igen, igazad lehet a sok cukorral, koffeinnel kapcsolatban, de tuti, hogy a frontok is bekavarnak, még a felnőttek is nehezen viselik magukat, a gyerekek meg még érzékenyebbek rájuk.
Én ma nagyon kivoltam. Letudtam még 2 menőkét, de mostantól nem megyek sehova BKV-val. Nagyon sok volt, és csak a végén éreztem, mikor hirtelen elszállt minden erőm, a cukrom is lezuhant, ha még 10 lépést kellett volna tennem, nem ment volna. Úgyhogy ezt figyelmeztetésnek vettem. Már csak kocsival megyek bárhova is, amúgy maradok a sejhajomon. :D
Kitartás! Biztosan rendben lesz minden, nagyon ügyin intézed a dolgokat! Én is küldök türelmet. Lekopogom, Orsival semmi gond!

Zdori: nagyon ügyesek vagytok! És tartson ki a babók "jósága". Jó, hogy nem viseli meg őket ez az idő!

Beagle: szerintem se aggódj az együttalvás miatt. Én azt tapasztaltam, hogy semmiféle zavart nem okoz, ha odavesszük. Mi sokáig egy szobában laktunk, Orsi ágy a miénk felett volt: nem köztünk, de a fejünk felett aludt keresztben. Aztán mikor másfél éves volt, akkor kapott új ágyat, költöztünk albérletbe és lett külön szobája, amit hihetetlenül élvezett. AZóta sincs gond a különalvással. Csak magadat durrantod ki, ha rohangálnod kell, vagy órákat állnod, ülnöd az ágya szélén, és még neki se jó, mert tovább ordít, vagyis valami más a baj, nem csak a jelenléted. Biztosan sikerül megoldanod valahogyan, de tedd, amit a szíved és a józan eszed diktál. Nincs két egyforma gyerek, és épp ezért mindenkire érvényes aranyszabályok sincsenek.

Vigyázzatok nagyon magatokra!
Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszter. most csak gyorsan annyit, hogy olyan jó volt olvasni amit írtál. Végre valaki aki nem azt mondja hogy elrontottam a gyereket. Egyébként nagyon vegyesek az éjszakáink, van olyan 2-3 nap egymás után hogy bömbi nélkül alszik saját ágyban külön, de van mikor nem sikerül.

Mindenki igyon sok sok hideg limonádét, isteni jó ebben az időben.


Puszi

U.I: Morcának is szólnak a fenti sorok, te is ezt írtad nekem feljebb nagyjából.
Vendég
 


Sziasztok!!

köszönöm a sok türelmet, amit küldtetek, nagyon aranyosak vagytok.. 8)

Beagle: evett ugyan csokit, de nem annyira sokat, viszont rengeteg cukros löttyöt ivott.. :? nem is értem, hogy sikerült hagynom neki.. :oops: de már megbeszéltem vele, hogy nem eszünk, iszunk ilyen butaságokat és mondtam neki, hogy én sem eszek, iszok ilyeneket..(bár én már egy ideje el is hagytam) :roll: megegyeztünk.. 8) amúgy biztos, hogy ez a fülledt levegő is befolyásolja a manócskák hangulatát...

Dóri: óóóó, az én fiaim is nagyon jó gyerekek, tényleg sosincs velük semmi gond..:lol: az anyjukat kellene megnevelni már végre.. :roll: jó alaposan.. :roll: az egész ügy az én hibám, és még én veszekedtem velük.. :oops: nagyon mérges vagyok magamra és most nagyon sajog a lelkem.. :cry:

Danó nagyon vagány kis krapek, hogy a strandon hamizott.. :lol: én is megetettem mindig a fiacskáimat, akárhol is éheztek meg.. :lol: persze diszkréten.. 8) kár, hogy nem mehetettek a táborba, legalább nyaralhattatok volna egy kicsit.. :?
mi idén sem megyünk nyaralni, bár itt vidéken azért olyan egy kicsit, mintha mindig nyaralnánk.. 8)

na, megyek mert teljesen kész vagyok..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: most látom, hogy írtál.. 8) sajnos ma nem intéztem valami ügyesen a dolgokat, mondhatnám, szégyellhetem magam a viselkedésemért..(szégyellem is) :cry: az a legnagyobb baj, hogy sok sérelem összegyűlt mostanában bennem, és egyszerűen elszakadt a cérna.. :cry: csakhogy ilyen formában nem engedhetem meg magamnak a fiaimmal szemben, hiszen ők semmiről sem tehetnek.. :roll: és akkor még ilyen hibákat is elkövetek, hogy hagyom, hogy feltöltsék magukat édességekkel.. :? és még én veszekszem velük.. :cry:

na jól van nem nyafogok tovább, nem szeretnék senkit fárasztani, a problémáimmal csak olyan jól esett kiírni magamból.. már sokkal nyugodtabb is vagyok.. :roll:

Beagle: anno Matyival minden alapvető "bűnt" elkövettem, amit csak lehetett.. :wink: együtt aludtunk, mindig a kezemben volt, állandóan szórakoztattam, ha úgy kívánta napközben a kezemben aludt, és még sorolhatnám.. 8) és mégsem romlott el.. :wink: sőőőt, egy nagyon kiegyensúlyozott, értelmes, jószívű és egyre önállóbb gyerkőc lett.. :wink: ja, és mindent meg lehet vele beszélni.. :lol: szerintem nem az számít, hogy éppen mi az aktuális trendi a gyereknevelésben, hanem, hogy nektek jó legyen.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle: ja, és Ákossal is igyekszem minden alapvető "bűnt" elkövetni.. :wink: :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


azért még gyorsan hoztam egy videót:

a birkózás nagyon megy nekik..:P :P

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56230

na, mára bedugulok.. :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
nagyon nagy élmény volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 órát bent voltam!!!!!!!!!!!!!!

Még mindíg fiú!!!!bár eblém hozták a frászt,....nagyon szégyenlős..........folyamatosan takarta az arcát.....
megprobálom még 1x elküldeni élesebben a képet!!!!!


Szóval a méretek!!!!!!!!!

Egy élő magzat fejvégű fekvésben!!!!! /vissza fordult a drágám/:)
Placenta a fundusban tapad.
Magzatvíz átlagos mennyiségű.
Köldökzsinórban 3 ér.

Négyüregű szív,jó ritmusú szívműködés.
Koponya,gerinc épnek tűnik.Rekesz ép.Gyomor és hólyagtelődés látható.
Mindkét vese ábrázolódott,üregrendszeri tágulat nem látszik.
Hiánytalan végtagok,élénk magzatmozgás.

BPD: 70MM
OFD: 90MM
HC: 255MM
TAD: 74MM
AC: 223MM
FL: 50MM
EFW: 1018GRAMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

méretei alapján 27+2.hetes!!!!!!!!!!!!!!!

szóval tökéletes gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, azért mi is elbújtunk! :) Van nekem egy régi, lukas szoknyám, azt terítettem magunkra, mintha egy sátorban lettünk volna. :)

Nagyon jó a bunyó! :)

Morca, ne idegeskedj, minden rendben lesz, ha Anya egy picit ideges volt, az még nem a világ vége, kiheverik, legyen a holnap már tökéletes! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dórim mászik :D
Vendég
 


Sziasztok!

Nitácska: ez 4d ultrahang volt? örülök hogy minden rendben volt, és hogy befordult a baba.

Morca: Szertintem se olyan nagy gond hogy tegnap picit mérgesebb voltál, mert ma majd minden rendben lesz. Az anya is ember és a gyereknek tudnia kell hogy anya is kijöhet a sodrából.Én ptóbálok nagyon következetes lenni Dórival, ez az alvás dolog a gyenge pontunk de nem görcsölök rajta, viszont arra büszke vagyok hogy nélkülem egy órát is képes elszöszölni a játszószőnyegen meg a habtapin, szóval nincs annyira elrontva :)

Képzeljétek mászunk. Dóri elkezdett mászni és meg mászok utána..olyan ügyes, nem is gondoltam volna, mert 2-3 napja kezdett el kúszni és úgy látszik azt megunta, mert már szinte csak mászik.Örülök nagyon. Viszont mostmár tényleg kell szereznem konektor dugót meg ajtózárakat.

Annyira jó Morca a videó, ezért kell testvér nekünk is mindenképp. Jó nézni ahogy gyúrják egymást. Én is megpróbálok videót feltenni.
Vendég
 


Sziasztok!

:) jaj de jó dolgok vannak Mindenkinél :) :) :)
Nekem nem tűnik úgy kívülállóként, hogy bármelyik gyerkőc el lenne rontva :D mindenkinek vannak rossz napjai, anyának is, apának is, gyerekeknek is. :) Mindenki ember :)
Nagyon ügyes a kis Dóri, hogy már mászik :)
Nitácska, tök jó hogy ilyen jó az eredmény :) csak így tovább!!!
Megyek is, tegnap nem voltam dolgozni, nagyon fájt a fejem, otthon voltam. Délig még előjönni sem bírtam. aztán délután jobb volt, estére meg még durvábban fájt. Ma már jobb, de még nem az igazi.... úgyhogy ma lesz mit csinálnom idebent azt hiszem... :)

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Grat. Dórinak! :)

Etelka, neked jobbulást, és fájdalomments napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


beagle igen 4d- uh volt......ezt kaptam születésnapomra!!!!!!

jaj lányok.....mindíg van valami baj..........párom most jött vissza a dokitól és sajnos tüdőgyulladása van!!!!!!
most megy tüdő röntgenre..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Boldog születésnapot. Nagyon szép ajándékot kaptál, emlékszem írtad hogy még nem voltál. Életre szóló élmény, gondolom megkaptátok dvd-n is, és akkor évek múlva is meg lehet nézni :)

szegény párod, hogy szedte ezt össze....
Vendég
 


Sziasztok!

Beagle: nagyon szívesen, máskor is! :D Gratula Dórikának!!! Nagyon ügyes!!!!

Morca: ne okold magad, te is ember vagy, és természetes, hogy nem mindig tudsz ugyanannyira koncentrálni a babókra, és nem marad ugyanannyi birkatürelmed! Nem az a lényeg, szerintem, hogy egy mindig nyugis anyujuk legyen, hanem hogy már otthon megtanulják, hogy hogyan reagáljanak a különböző külső ingerekre. A világ nem rózsaszín, és nem árt ezt már otthon kicsiben megtapasztalni és megtanulni reagálni rá. Nem igaz?
Édes a videó! Cukik ezek a kölkök!

Nitacska: gratula, nagyon szépen növesztgeted ezt a babót!!!
Húú, a párodnak jobbulást!!! Hogy szedte össze ebben a melegben a tüdőgyuszit??? Próbáljátok nem elkapni a fertőzést, ez most nem hiányzik nektek! Szellőztessetek sokat, mondjuk ebben a melegben ez természetes.

Zdori: ügyi voltál a szoptatással. Kíváncsi leszek, én hogy fogok boldogulni vele! Drukkoljatok! Próbálok minden infót begyűjteni, hogy most végre menjen!!!

Nekem nagyon melegem van ma. Felsöpörtem, felmostam a lakást, wc-t pucoltam, mosdót és kádat fertőtlenítettem, és most nekiállok vasalni. Délután még lesz vásárlás, kocsival, meg ajándékbeszerzés esküvőre (bátyám párjának a tesója házasodik holnap).
Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Beagle az biztos ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna!!!!!!!!!!!
már milliószor megnéztem a dvd-n!!!!!!!!nem lehet abbahagyni!!!!!

itt az én 1 kiló 18 dkg-ás kis sós zsákom:

Kép

Eszti folyamatosan nyitva az ablak.....ne birom becsukni!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszter: írtam privit.
Vendég
 


Sziasztok!

Nitácska, Boldog születésnapot!!! :) valóban nagyon szép ajándékot kaptál!!!!! :) és nagyon édes ez a kép!!!! :)
A tüdőgyuszit ilyenkor legkönnyebb elkapni, ülsz az autóban, megizzad a hátad, kiszállsz, jön egy kis szél, és kész.... :( de azért vigyázzatok Magatokra, tényleg nem hiányzik nektek most.... de szurkolunk, hogy ne legyen semmi baj!

Eszter, szorítunk a szopihoz, biztos menni fog :) de azért addig is vigyázz magadra, ezzel a sok munkával... még végigolvasni is fárasztó volt, nemhogy végigcsinálni....
Mondjuk, ha végre költözködhetünk, akkor nálunk is ez lesz... csak két lakásra elosztva.... :S de nem baj, túl leszünk rajta, és akkor már nyugodtan lehet készülni a Bébikére :) :) :) szép új helyre fog jönni :) bár nekem a régivel sincs bajom :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Nitácska: Olyan jó őket nézni így a pocakban. Én anyukámat is elvittem magammal, hogy lássa, mert az ő idejében erre nem volt lehetőség, nagyon tetszett neki.

Ha nem haragszotok megmutatom azt a képet ami a 28.héten készült. remélem a kicsinyítés után is látszódik szépen a kis pofi és ahogy szopja az ujját. Kép
Vendég
 


Beagle: szuper csaj Dóri.. :P :P Kép
az egyedül szöszölés szerintem nagymértékben gyerek függő is... 8) Matyi nagyon sokáig minden pillanatban igényelte, hogy mellette legyünk, együtt játszunk, Ákos pedig sokszor gyakorlatilag hátat fordít és arrébb megy játszani, pedig ugyanúgy próbáltam őket elrontani.. 8) :lol: de látod, nem olyan könnyű őket elrontani..:wink: úgyhogy nyugi, kiváló anyukája vagy Dóri babának..:wink:

Dóri: ma már béke van és nyugalom.. :lol: :lol: délben gond nélkül elaludtak mindketten, csak ebben a nagy melegben nem tudnak annyit aludni, amennyit szoktak.. :roll: de a hangulat az teljesen rendben van.. 8)

Nitacska: Barnabás manó nagyon gyönyörű kis pufi baba.. :lol: olyan jó, hogy már a pocakban meg lehet őket kukucskálni.. :lol: párodnak jobbulást.. :wink:

Eszty: én nem szoktam úgy viselkedni velük, ahogy tegnap sikerült és ez nagyon megviselt.. :roll: de szerencsére már minden rendben van.. 8) jó lagzizást.. :wink:

Etelka: remélem már nem fáj a fejed.. és ne dolgozz túl sokat.. :wink:

pocakosaink, vigyázzatok magatokra ebben az őrült melegben.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska: de csacsi vagyok!! :oops:

Boldog szülinapot!!!!! :lol: Kép

Kép

Kép
morca
 
 


Nitácska, isten éltessen születésnapod alkalmából!!! És nagyon szép az ajándékod! :) Hát még milyen szép nem csak a film, hanem a kicsi élet benned! :)

Morca, örülök, hogy jobb ma! :)

Eszty, nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál... Én olyan sokmindennel el vagyok maradva... De ebben a melegben túl sok kedvem nincs hozzá...
Én is szorítok a szopihoz, de sztem másodjára könnyebb. Én így tapasztalom. Szóval ne aggódj, és menni fog!!!

Beagle, a ti képetek is szép! :)

Etelka, neked meg a melós hétköznapok után kellemes pihenést a hétvégére!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


köszi csajok de juni 26-án volt a szülinapom....csak most kaptam meg az ajit!!!!!!!!!
de nagyon aranyosak vagytok........KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitacska! Nagyon édi ez a pocaklakó ott bent! Nem is csoda, hogy annyit nézegeted!!! :o Azért így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

Beagle: nem kaptam privit. Nem jött el. Írhatsz az e-mailemre közvetlenül, ha gondolod: boeszter@freemail.hu.
Nagyon várom!

Etelka: köszönöm a szorítást! Most tényleg csak ez a szopi-kérdés érdekel, másban nem hiszem, hogy nagy meglepetések fognak érni. De erre szeretnék most nagyon odafigyelni, hogy sikerüljön.
A pakolgatással pedig azért nagyon vigyázz majd!! Csak óvatosan!!! Tényleg olyan hihetetlen, hogy csak a végén érzem meg, hogy nem megy, amikor már szinte összeesek.

Morca: ne agódj, te is emberből vagy, ne mardosson a lelkifurdalás. Ez sem jó a manóknak! Fogják őket még ennél sokkal jobban bántani, és sajnos nem fogsz tudni segíteni nekik!

Zdori: köszönöm a bíztatást! A próféta szóljon belőled!!! Majd jövök jótanácsokért, ha megakadok!

Puszi mindenkinek!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszter elküldtem a mailt :D

Nitácska: én júni 25-én születtem, akkor te is rák vagy :)

Gyorsan írok, mert rohanós napunk lesz. Holnap megyünk 5 napra Szántódra, úgyhogy ma bevásárlás, pakolás, délután a barátainkoz szaladunk még át. Este még majd jövök elköszönni.

Velünk: Képzeljétek el Dórim tegnap este 10kor elaludt és még most is alszik :shock: már alig várom hogy felkeljen... De ilyen már nagyon rég nem volt, jaaa és saját szobájában saját ágyában. Mikor írtátok hogy nem gond ha kicsit lazítok a nagy nevelésen, akkor kitaláltam hogy összebújok vele este a mi ágyunkban és ha jól bealudt akkor áttesszük a helyére.. úgy látszik jól sikerült :D
Tegnap voltam fodrásznál, apa szerint szép lettem :oops: annyira rámfért, ilyenkor mindig igazi nőnek érzem magam, mikor végre rendbe van a fejem, és tegnap még szemöldök szedni is tudtam, tök jó nap volt :D

Mindenkinek szép napot, szép hétvégét kívánok. Pocakosok vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra.
Drukkoljatok hpgy csütörtökig ne legyen rossz idő.

Pusz
Zsuzsi és Dóri
Vendég
 


Sziasztok!

Breagle: jó utat nektek és érezzéek jól magatokat! Jó időtök lesz! Tutira! Köszi a privit, írtam vissza.
Nem csináltál képet az új frizuráról?
Kis nyuszika! Ebben a melegben ők is jobban kipurcannak! Ne aggódj semmi miatt, minden jól alakul, ha a szándék megvan, és lám ...

Visszaértünk az esküvőről. Jó volt, csak fárasztó, pedig csak a polgárira mentünk. Nagyon hamar elfogy az erőm. Közeleg már a vége.

Jó hétvégét nektek és pihenjen mindenki!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti köszönöm!!!!!!!!!!!!!!pusszancs!!!!!!!!!!!!!!!!
Beagla akkor utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!

nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, én lemaradtam valamiről.... nem tudtam, hogy beteg Máté.... :( mi a baj? csak lázas, vagy van valami más is???? :(
azért vigyázzatok Magatokra, remélem, már jobban van a kis herceg!

Én most voltam vérvételen... azt mondták, már csak 1 üveggel vesznek vért, erre kirakott elém 4-et a néni.... kicsit meglepődtem.... és még jó, hogy vittem magammal vizeletet, mert ott nem ment volna ennyi, mert két helyre kellett az is... :oops: és csinálnak toxoplasma-s vizsgálatot is :) bár nem gondoltam, hogy az 6 hét, mire elkészül.... :) na de meglesz :)

További szép napot Mindenkinek! és szép hetet is!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

tegnap elmentünk reggel, este 11-kor már itthon voltunk. rémes volt, később jövök mesélek.

Nitácska: a párod tüdőgyulladásáról van szó, vagy a kisfiad lett beteg???? kitartás, jobbulást neki.
Vendég
 


Ajvé, lehet, hogy én félreértettem???? :( húúú ez nem az én napomnak látszik....

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!
nehari hogy össze vissza írtam....szóval a páromnak van tüdőgyulladása és ő van korházba.......... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?