Új privát üzeneted érkezett!

A husileves Kobi módra annyira bejött, hogy 200 felett evett belőle :)

Berni: Kobi dettó. Amint leteszem vízszintbe, sikonyál. Most is itt ül ölben, és folyamatosan jár a szája. De sztem lassan kezd kidőlni.
Várom apa-istent, mint a messiást, kezdek hulla lenni.

Kép

Kép
gabilany79

Isteni a szabadnap! Már kimostam, kivasaltam (apa nincs itthon! :lol: ), romeltakarítottam. Hunikám másodszor alszik, Zalán gyakorol valamit. Ha apa megjön, megyünk nagybevásárolni, aztán ígértem játszóteret nagyfiamnak, de azt szigorúan csak 5 után, ha enyhül kicsit a meleg.

Bébic! Az OBI-ban nincs redőny, csak reluxa.

Zöldi! Várunk!!

Ledőlök 20 percre, sziasztok!

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

El sem hiszitek hol vagyunk... :oops: A gyerek apjánál időzünk épp. Tegnap jöttünk, jövőhéten megyünk (amikor volt anyós haza igyekszik külföldről). Jó-e vagy nem jó ez így most, még nem jöttem rá, mindenesetre egy próbát megér talán, hogy most mit tudunk kezdni egymással ezek után még. Habár ide visszaköltözni végleg... Az még mindig nincs ínyemre és azt nem is fogom megtenni. De nem is ez a lényeg, hanem hogy most együtt töltjük ezt az 1 hetet. A gyerek az apjával én a gyerekem apjával és kiderül majd van-e még értelme sírni vagy végleg fojtsam el a könnyeket és lépjek tovább.

Más: Éljen, éljen, ma megyünk le Balcsira (oda ahova eredetileg is mentünk volna) habár nem hetekre, de egész hétvégére! :D Na ennek örülök, odáig vagyok meg vissza. Már csak azért is mert az a hely ahova megyünk (Balatonszepezd) nekem régi idő.. a gyermekkorom nyarainak a felét ott töltöttem, mert keresztszülőknek volt ott nyaralója. 12 éves voltam utoljára amikor ott voltam és akkor láttam ezeket a rokonokat is utoljára... Akkor egy vita miatt megszakadt a dolog. Alig várom, hogy ott legyek a régi tájak, régi utcák, régi strand (ha meg is változott egy kicsit de azért csak).. És talán még az ismerős hölgyhöz is beugrunk. Ő a nagybácsikám volt élettársa, azóta már szétköltöztek, nagybácsikám (aki vérrokon) már nem ott él.

Azon kívül jól vagyunk, Noel is jól van, most épp alszik, az apja dolgozik, én meg "csinosítottam" magam a nyaraláshoz. :D

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Bocsi hogy semmire sem reagáltam.. :oops: legközelebb bepótolom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida örülök:) kivánom h ugy alakuljon minden ah szeretnéd!

jelentem nálunk megjelent a mikulás :roll:
kicsit azért örülök is.

andy

Kép
andy30

Erika: olyan 4-5 órát simán bír mosolyogva, játszva. Utána azért kezd hisztisebb lenni. De ha kiviszem még röhögve mászik a kutya után...

Mush: gratula Kincsőnek az éjszakáért, remélem ő is rájön, hogy ez neki is sokkal jobb így...
Három gyerek: hát nem így terveztük, a fogigátlók többszörösen is megtréfáltak minket. De amikor jöttek mindig örültem, harmadszorra mondjuk féltem egy kicsit, mert Kinga nehezebb eset mint Gyuszi, de szerencsére nem igazán van gondom, néha ha fáradt, meg most hogy Kinga fogzik és nyűgösebb, meg anyásabb. Már az is nagy segítség, hogy ott játszanak mellette, így én simán tudom csinálni a dolgomat, elég ha rájuk látok. Szóval nem bántam meg. Csak azt nem tudom, hogy a következőt hogy vállaljam be.
Kb. 1 hónapja vannak egy szobában, azóta az elszórt hajnali ébredések is megszűntek Kendusnál. Bocs, hogy sok lett

Manna:
ilyenre gondolsz?
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=8595

Kép

Kép

Kép
habe

manna ha ilyen sátorra gondolsz mi most rossmannban vettünk 2500ért az is uv szűrős.

Kép
andy30

Tud valaki ócccsó polifoam matrac lelőhelyet? Nagy tételben kéne - 4-5 darab. Vettem 8szögletű dühöngőt én is Hannának ...és/vagy magamnak? ma, mert mostanában rámnőtt. Ma egész eddig kenguruztam vele a szobában, mert szerinte fél méter anyatávolság már üvöltésért kiált, nem is beszélve a többrendbeli "horizontális lehelyezés bárhova" vétségem okozta lelki sérülésekről...
És én is menstruálok, és ittam egy baccardit tisztán és mindjárt megyünk vissza anyóshoz :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zölddisznó

zöldi: részvétem anyósért:) polifoamot én tecsóban néznék talán..nemtom.habtapi nem jó oda?

viszont most nem görcsöltem mint annó koppkopp lehet elmulik? rámférne már vmi jó:)

Kép
andy30

Zöldi: szeparációs félelem elkezdődött vagy csak simán nyonyó? Én is habtapira szavaznék, ha van még a dunakeszi Auchanban, akkor ott 890 egy csomag. Mondjuk a polifoam nemtom, mennyi.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Akkor ezennel csatlakozom az extra nyonyós babák totál kikészült anyáihoz.... :? :? :? :?

Danim is anyaigényes ma...

mennem kell...

Kép

Kép
dcili81

Köszi, köszi, most ment apa TECSÓba - beverte őketr a zuhé :)

Habtapi az aljára kell, ez meg amolyan "fejvédőnek" mert szombat óta nyonyókám kizárólag ülni szeretne, de a gravitáció miatt már 5 számot nőtt a feje ;) és ez így lesz még egy darabig, míg rá nem jön a tökéletes technikára :)

Szeparáció? Anyós!!! :)
Hanna kb. óránként kap cicit ebben a melegben, és éjjel is többször felkel "inni"...lassan én is ;) Szóvan nem hinném, hogy ciciszeparáció esete forogna fenn, hacsak nincs genetikailag programozott időzített ransburgjenő benne, és tudja, hogy most szorongani kötelező.
Ellenben anyós, ha megnyikkan Hancsikám - mert mondjuk kimegyek pisilni - azonnal felkapja, és ezt hallom:
"megverjem őket? nem adnak enni? vagy álmos vagy? na mondjad, mi a baj? fáj a kis fogincád? jajajajajjjjjjjjj, anya meg csak itt hagy" ... "van elég tejed? tessék enni rendesen...(((amúgy ronda kövér vagy))) és igyál is (((napi 3 l lecsusszan))) éjjen meg aludj, ne olvass, mert elapad a tejed. Nem éhes ez a gyerek? Vagy melege van...nincs huzat? nehogy megfázzon!............"

Szóval ahhoz lusta, hogy játszon vele, vagy neadj'isten leereszkedjen talajszintre, állandóan ölben tartja...naná, hogy velem is ezt akarja! (Mármint Hanna)
...asszem lesz holnap egy nagybeszélgetés hármasban...

Kép
zölddisznó

Zöldi: Nagy kalappal a beszélgetéshez.... :D

Habe: DEEEEEEEEEEEEEE! Pont ilyenre gondoltam, köszi, megvéve.

És most jövök képekkel!!!!!!!

Kép
mannababoca

Nem akart se enni, se inni, se szopizni, és 37,8-at mértem...

Most elaludt (nem kapott kúpot), remélem kialussza magát...

Zöldi anyósod nem semmi.... :shock: :shock: :shock:

Bébic hah nem semmi méretek..., biztos fújjátok a gyereket... :D
Vasalás..., aham értem napjában többször is????? 8)

Aida remélem jól döntöttél!!!!

Kép

Kép
dcili81

Domi birodalma!

Kép

Kép
mannababoca

Manna Daninak itt van az egész nappali "dühöngeni", este kb fél órát pakolok... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Telefonálás:

Kép

Cetlizés:

Kép

Kép
mannababoca

És a délutáni kemény meló... Kép
Kép

Kép
mannababoca

Manna nagyon aranyos!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Manna: jók a képek! Mennyi játék? Biztos nem unatkozik a bébi! :lol: Milyen a pihenőszéketek?

KépKép
jurmine

hát gyerekek miku megjött tej nuku

Kép
andy30

Gyermekem utoljára délben evett rendesen!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Manna: asszem, Kristóf ugyanabban a munkakörben van, mint Domi :lol:

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Manna, Gabi! Szabi is "szaktárs"! :) Kép Kép Kép Kép

zsebi_baba

Az utolsó képen éppenazzal szórakozott, hogy tépkedte a füvet, és rakta bele a vízbe :)

zsebi_baba

csak gyorsan:)
mush: 2x is megnéztem ennyire tetszett a berregős rész:9
meg hát milyen ügyes mindkét irányba forog:)
Réka csak a bal oldalára hajlandó:(

lányom ma benyomott 160 gr krumpli almát asszem megjött a kedve az evéshez, uzsira meg evett reszelt almát.

kakilt 2x popsiformájú pépet:)

és a nagy hír lefoglaltuk a szállás Hajdúszoboszlóra augusztus végére:)
megy paramami nyaralni a családjával együtt:)

KépKép

Kép
orsimorsi

zsebi: olyan úszógumit hol vetettek, amibe ül Szabi a medencébe?

KépKép

Kép
orsimorsi

lanyos anyukaknak kesobbre:
http://direct.tesco.com/q/R.205-4672.aspx: :mrgreen:

KépKép
KépKép
mush589

manna, zsebi, gabi. naggyon szupcsik a kepek!!!!

orsi. szuuuuperrrrrr!!!!

mar ezer eve akarom kerdezni, hogy miert keveritek a gyumit meg a zoldsegeket????(pl krumpli alma) :shock: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Lányok!

Nem hiszitek el, de a fürcsi után egy órával kimentem a teraszra, ami konkrétan úszott a vízben. DOMONKOS KIHÚZTA A DUGÓT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Mush: Én nem keverem a gyümit a zöldséggel, nekem se ízlene... :lol: Úgyhogy délelőtt megy a banán-őszi-alma mix, amit imád, délután pedig a répa-krumpli-sütőtök verzió.

Jelentem: ma nem mentem melózni, így kimosva, elpakolva, madártej a hűtőben, fasírt holnapra krumplival, Domi fürdik, utána pedig apáéééééééééé :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Mush: nem minden gyümit csak az almát. Mivel itt általában az alma az első gyümi, a krumpli meg az első zöldség, viszont a krumpli magában elég kaka ízű, ezért így célszerű bevezetni. Mondjuk én sok új ízt vezettem be alma-krumpli társaságában (répát, borsót, cukkinit), ez a joker-párosítás :)
Egyébként annyira nem sz*r :roll: (a mindenmentes cukkinit megkóstoltam, attól majdnem hánytam, olyan rossz)

Zsebi: de cuki Szabi! Ma Kristóf is legurigázott a plédről, és tíz percig matatott a fűben. Tök jó, mert így gyakorolja a "csipeszfogást" :D

Manna: ez munkaköri kötelessége volt Dominak, nem vetheted a szemére :lol:

Orsi: hajrá! Tutira jól fogjátok magatokat érezni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.03 20:00-kor.

Kép

Kép
gabilany79

[quote]D írta:e miért kellett 8 e ft-ot fizetni? Magánrendelő volt?

igen.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Holnap Pöst.
Tesómékhoz babalesre,aztán az állatkertbe.Majd este jövök.PÁ

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Orsi! A Müllerben vettük.

zsebi_baba

Mush! Az almát én úgy keverem a krumplival, hogy az almát is főzöm. És így ugye a felnőttek is eszik almaszószként... (mondjuk én nem nagyon szeretem). Más gyümölcsöt én sem keverek zöldséggel.

zsebi_baba

[quote]A írta:z almát én úgy keverem a krumplival, hogy az almát is főzöm.

Dettó.

Berni: adtam ma Kobinak husit, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit szólt hozzá, mert óvatosságból úgy csináltam, ahogy Orsi mondta (100ml kaja/1kk - na jó, talán kicsit több). De baja nem lett tőle, az tuti :)
És itt vannak a fagyiba rakott leveshús-kockák :lol:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Kincso nem akar aludni, se szopizni delelott ota! :shock: nem tudom, hogy mi lehet a hezag. kellett fejnem is, mert szet durrantak a cickok! bezzeg egy adag sinlacot megevett 6-kor (en pepnek csinaltam meg, nagyon izlett neki). most a szobajaban tombol.
nekem meg faj a fejem.

KépKép
KépKép
mush589

hát lányok az a nagy bőrpír nem akar elmulni a bal arcáról:( pedig egész nap kenegettem neki (jó tdom türelem) de olyan rossz h a többi már mulik el (épp örültem) erre jön ez a sokkal nagyobb vmi:(

manna nektek az a folt a domi karján? nem lehet h tejérzékenység esetleg? (pl.madártej)? igaz én alig ezsek vmit és igy is kijött..

na megyek mert apának kell a gép.

sarmi nagyon örülök h igy meg tudtál könnyebbülni!! már én is ugy várom...

manna zsebi gabi a képek szupcsik! ma mi is megvettük a medeencét ha elmulnak a foltok kipróbizzuk az erkélyen!

zsebi olyan uszogumink van nekünk is! elbirja v tartani kell benne?

andy

Kép
andy30

Andy:
[quote]m írta:anna nektek az a folt a domi karján?

Az sztem a BCG oltás :wink: :)

Kép

Kép
gabilany79

Fenébe, nézegetem a rugós hintákat, találtam is jó áron, erre nem olyan az ajtófélfánk. Pfffffffffff.... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Zsófi délután rendes kiscsaj volt. Uzsizott a Camponában, majd míg én jegeskávét szopogattam a barinőmmel, addig Zsófi csodálta a szökőkutat, aztán kis nyekergés után bealudt a babakocsiban, így míg mi dumcsiztunk, mászkáltunk aludt másfél órát.

Jövő hétvégén jönnek anyumék és megdumáltuk, hogy vigyáznak Zsófira, míg Apával moziba megyünk. Basszus, úgy várom már, mintha életemben először mennék moziba. :-D

Mush!
Zöldséget-gyümit én sem keverem. Nálunk gyümi párosítások: meggy-alma-banán, meggy-körte-banán, alma-meggy...

Gabi!
Köszi a husis híreket! Azért hússal csak laktatóbb lesz a kaja, mint nélküle. Én magamból indulok ki - húst ennék hússal. :-D

Zöldi!
Basszus, úgy hiányoztak a monológjaid, mint egy falat kenyér! :-D Nagy beszélgetéshez egy kalappal! (Ugye a szuper anyós is kiborító, ha túl sok időt tölt vele az ember. :-D)

Jók a pancsizós képek!!! :-D

Na lépek, holnap reggel irány Balcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!!!
Mindig ennyit írni!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Olvastam ám, csak már mindent elfelejtettem!!!! Szita az agyam!!! Ma megint rekordokat döntögettünk alvásban, kemény 3x35 perc, reggel 6-tól este 1/2 10-ig (akkor aludt el) tartó időszakban!!!! Szerintetek???!!!! :twisted: :twisted:

Zöldi: ha mégegyszer megemlíted hogy Bacardit iszol én nem is tudom mit csinálok veled!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Amúgy anyós jó fej lehet!!! Enyim is ilyent mondogat neki (nagy ritkán mikor elvisszük hozzájuk) és nem játszik vele, hanem csak hurcibálja!!!! :cry: :cry: Ja és csak neked: holnap csülkös bablevest főzök!!!

Manna: Domi művészúr gyönyörű!!! Jó kis elfoglaltsága van!!! Ha végeztél ennyi mindennel jöhetsz hozzánk. Van mit csinálni!!! Ja már látom nem aktuális de én múltkor a JYSK-ben láttam ilyen sátrat. Persze ugyanúgy nem vettem, mint kismedencét a TESCO-ban!!! :twisted:

Mush: örülök a jó éjszakának. Remélem Kincső hamar elalszik!!!! Egyébként én sem adtam még almát krumplival, de már nem is fogok. Tegnap krumpli-cukkini-fehérrépa párosítás volt és egy icike-picike darab petrezselyemzöldet raktam bele. Még nekem is ízlett. Mivel maradt ma feltuningoltam még egy kevés sárgarépával!!!!

Gabi: hogy csináltad a Kobi féle húsilevest???!!! Amúgy holnap bepróbálkozom a Hippes sütőtökkel!!! Ha az sem jön be az Úriembernek akkor feladom!!! Kobold édi a medencében!!! Ja és jó az a kukacos kép is. Erről jut eszembe, hogy ismerősök is régi ágyat használtak a gyereknél, de ők méretre csináltattak bele kókuszmatracot és semmivel sem volt drágább mint a normál méretű!!!!! Ja és Marci megeszi a sima cukkinit is, igaz én gyártom neki!!!! Bár krumplival is kapta, úgy is lecsúszott. Eddig nem is méricskéltem hogy mennyit eszik, de ma megtettem. 220 ml főzit benyom délben, meg délután kb. ugyanennyi gyümit!!! Igaz ma üvegeset kapott, mert nem volt áram (persze villanygyárban dolgozok) és nem tudtam turmixolni!!! Lusta voltam reszelgetni!!! :wink: :wink:

Zsebi: Szabi nagyon tüneményes. Milyen jó játék ez a vízbe fűszálat rakunk. Ja Mártont is leköti a fűszál szedegetés mikor plédezünk!!! :lol: :lol:

Cili: üdv a táborban!!!!
Vendég

Szasztok,

Na végre, tudtam jönni, annak ellenére hogy láblógi az összes dolgom (vagyis az lenne) nem jutok napközben a nethez, most amikor leülnék meg majd lecsukódik a szemem. Jó persze nem panaszkodom mert 12-kor másztunk ki délben az ágyból.

Jurmine,
A ház a szigligeti utcában van. Jártál már arra ?

Erika,
Véletlenül találtam rá én is a teszveszen hogy lehet ilyet is hirdetni, gondoltam miért is ne ? Hátha bejön.
A takaró az angol szomszédainktól van, mothercare és nagyon puhi. Imádom.

Lyndee,
Szemtelenül fiatal vagy, ez nem ér :lol:

Mági,
Jók az új vonalzók.
ÖÖÖ hát nálunk sokszor és sokat. Délelőtt 1,5-2 óra, délután 2 x min 1,5 óra alvás van. És általában 8 körül van ébredés.

Musi,
28 fok ? Úristen, simán csak egy ujjatlan body-t adnék rá, sőt még azt sem…

Gabi,
Mogyifagyi ágyektiviti technik numero uno.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bébic,
Úristen, 10 kg, wow, jó kis erő kell Ákoshoz.
Kevesebbet alszom, soha nem voltam egy sokat akarok aludni típus, 6 óra elegendő volt, persze ez azért a szülés után változott, de ma is pl 6-kor már fent voltam olvastam, most is már órák óta alszik mindenki én meg viritykölök.

Aida,
:lol:
Kellemes hétvégét nektek.

Voltunk székesfehérvári auchanban, milliónyi habtapi 890-ért és mi egy db-ot sem vettünk mert apa szerint sok apró rész van benne (igaza van)

Huh Zöldi,
Ne beszélgess, megölni, főzöm a bablevest.

Cili,
A 37,8-ból levontad a 0,5-öt ?

Manna,
Élni tudni kell és Domi ezt nagyon jól tudja.

Orsi,
Szupi hogy lesz nyaralás.

Musi,
Valamelyik nap sárgarépa-buri mix volt, kiköpte, én meg nem akarván kidobni pucoltam egy almát hozzátettem és így 350 ml-t egyben benyomott.

Berni,
Jó Balcsizást.

Boci,
Martinit lehet ? Nyami nyami de csak kis pohárral iszom. (de azt jó sokszor utántöltöm) 8)

kubuspace

Marci úgy füvezik hogy lefordulóban a plédről hatalmasra tátott szájjal közelít a fű felé..

Holnap sok lesz a progi:
reggel irány Pöst, utána anyuék, majd Kecskemét granny utána back este haverok, buli, padaláivászat.

Ja legjobb egy szobából ki kellett volna valamit szednem amit holnap grannynek kellene elvinni, de a kulcs nála van, úgyhogy szereztem egy kulcsmásolós pasit, szegény az egész estét itt töltötte, kb. 100 kulcsot próbált be, még mindig zárva az ajtó.
Original kulcs lefényképezve, emailben elküldve, pasinak odaadva, ma este készít egy olyan kulcsot holnap reggel 7-kor érkezik. Reméljük műxik.

kubuspace

Boci: Kobi-féle husileves: 1 csirkemell, 1 nagyobb répa, 3-4 kisebb zöldség (gyökér vagy nemtom, ki hogy hívja :?), egy kis fej zeller, 1 krumpli, pár szál zellerzöld, pár szál petrezselyemzöld, csipet jódozott tengeri só. A mai ebédre a zelleren kívül összeturmixoltam a zöldségeket (amúgy én se szoktam méricskélni, csak ma pont megnéztem a botmixer keverőedényén kíváncsiságból :D) pici husival meg a levével.
A kockákhoz meg husi+leve+a zöldekből (petrezselyem-, zellerzöld)

A matracot ajiba kaptuk sógornőmtől, de mi is gondolkodtunk a méretre vágatáson, csak eddig feleslegesnek tűnt. Most újratárgyaljuk :lol:

Cukkinit én még csak üvegeset adtam, de az nagyon gáz!

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: nekünk abból, amit Achanban árulnak a járműves habtapi van. Én vastag ragasztószalaggal leragasztottam a hátulját totál (idea by Zöldi), és még én se tudom kikaparni belőle a darabokat (pedig próbáltam).
De ez csak egy tipp :)

Kép

Kép
gabilany79

Most viszont hoztam két képet!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép Így ülök a babakocsiban
Kép huncut
Vendég

Gabi: köszi, recept elmentve!!!! :lol: :lol:

Kubu: azt sem ér (imádom a Martinit is)!!!!!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: Tiéd Marci felvehetné a kapcsolatot enyimmel, hogy hogyan kéne ismét aludni!!!! 8)
Vendég

hahó!

Megvolt a nagy barátnőzés.Édi bédi kislánykája van,és úgy mászik...meg lehet zabálni. :lol:
Amikor a küszöbhöz ért felemelte a térdeit és úgy mászott rajta át.nagyon tetszett,alig várom,hogy kisfiam is produkálja.
Igaz ő azt mondta ,hogy majd visszasírom még ezeket az időket....... :roll:

Zöldi:Tescoban mi a fitness kellékeknél láttunk olyat mint a habtapi csak nagyobb sokkal nagyobbak a kockák.Igaz csak szürke színű :roll:
A te anyósod az én anyám és anyósom keveréke!Dettó ugyan ezeket szokta anyám is mondani,plusz anyósom egész nap cipeli ha Arni ottvan.Azért ne edd meg,bár én főzök neked bablevest szívesen :lol:

Aida:Jajjjj,nagyon drukkolok,hogy jól süljenek el a dolgok és kívánom,hogy érezd jól magad a Balcsin. :D

Boci:nagyon sajnálom Mártont,de túl lesztek rajta meglátod.Arni is szuper nyonyi volt ma és fogacska sehol :roll:
szerintem nem amiatt nyonyisak,inkább csak ilyen korban vannak..

gaby:gratu a husihoz,nagyon ügyes Kobi! :wink:

Manna:Milyen okos Domid?Segített anyának leengedni a vízet a pancsolóból :lol: :lol: képet még még még!!!!!!!!!

mush:Sophie még mindig nagyon édes!Órákig tudnám nézni! :D

ma mi is kaptunk olyan gombás pancsolót,de nem tudtuk kipróbálni mert egész nap borult idő volt. :cry:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?