Sziasztok!
Ildi!
Uhhh, nem irigyellek! Kitartás!!! Próbáld meg esetleg fokozatosan ott hagyni Lottit…először játsz vele, majd ülj egyre messzebb, stb, stb. Bár lehet ez most nem fog működni.
Tudtál egy picit pihenni anyukádéknál?
Szöszke!
Értem, hogy hogy érted.
Bár sztem ez nem róható fel negatív körülményként.
Húúha, 3évig csak anyatej? Ez azért meredek…én is híve vagyok a sokáig szoptatásnak (azért mondjuk a legfelsőbb határ 2 év), de egy idő után az anyatej nem fedezi a szervezet minden igényét.
Nagyon huncut ez a kép Gergőről, édes!
Triplázás…meglátjuk.Lillának 10,3 kg-t kéne elérnie, most 8kg. Sztem nem fog sikerülni, de lehet, h mégis. Szegénykém amennyire lefogyott az elején, már annak is örülök, h mostanra vissza kúszott az átlag vonalra a grafikonon, nem baj, ha nem triplázunk.
Clau!
Még nem léptem etetőszék ügyben…lassan addig húzom, míg már rendesen székre ülhet Lilla.
Még dönteni sem nagyon tudok, persze ha meg lenne az elhatározás, akor csak választanék egyet.
Sztem ne aggódj Balázs méretei miatt, nem úgy néz ki, mint akivel vm gond van! Nagyon kis édes kissrác! Azoktól a fényképektől kész vagyok!
Gratula az uncsitesóhoz!
Mi lett a neve? (gondolom ebből kiderül az is h fiú vagy lány
)
Veronika!
Jaj, nagyon sajnálom a balesetet! Remélem már megnyugodtatok, és Pálmi is rendben van!
Igen, tudom mire gondolsz, mint járássegítő…ismerem. A kissrácnak volt, akire vigyáztam…és hát én nem tartom jó ötletnek, meg állítólag a szakemberek sem, ezért kérdeztem, h mit mond a gyógytornász. Nagyon hülye mozgás rögződik be vele.
A W meg….hát jól is néznénk ki, ha mindenki oda akarná vinni a gyerekét, nem lennének állami sulik.
Fürdess fürdőruhában, más ötletem nincs.
LKata!
Oké, várom akkor a bkocsis képet is.
Amiket most felraktál, azok is cukik, főleg a fürcsis nagyon kész!
Hogy ízlett Norbinak a borsó?
Jaj, nagyon sajnálom apukádat, jobbulást neki! Egyébként az jó, ha gyerekkorban megkapják a bárányhimlőt, főleg a fiúk, de nem tudom, h ennyire kis korban jó-e. Nem kapta el Norbika, ugye? Gondolom az már látszana… Én megkérdezném a dokit, h mi a helyzet ebben a korban, és ha nem gáz, akkor én direkt összeszedetném vele. Lehet, h hülyén hangzik, de egyrészt jobb minél hamarabb letudni, másrészt minél kisebbek, annál hősiesebben tűrnek mindent…a bárányhimlő azért nem egy nagy kaland.
Sztem a tesco-ban lehet kapni nagyobb kezeslábasokat is, akár 1-2 éves gyerekre is. Lillának is lassan passzos a 74-es. Egyébként azért néz ki idősebbnek Norbi, mert már nagy haja van. Aidan is, akire vigyáztam már 5hónaposan sokkal idősebbnek nézett ki, később meg mégjobban, mert hatalmas haja volt.
Szerintem vedd komolyan a keresztallergiát ebben a mai világban. Nem lesz semmi baja, ha nem eszik dinnyét, attól viszont lehet, ha igen…ki tudja, inkább nem kockáztatnék. Nem is fogok, mert Norbi és az anyja is allergiás rá.
Haha, alvós kép haláli!
Fuzárium…Na én is pont ezt akartam felhozni, pár napja hallottam én is. Apukámnak szakmába vág (gabona tároló telepet vezet), és azt mondta, h ez szimplán a gabona gombásodása miatt van. Akkor van ez, ha túl vizesen vágják le, és utána így tárolják, begombásodik, ami toxinokat termel. Ők nagyon figyelnek erre, lehet látni rajta, és elküldik azt, aki ilyen cuccot visz be nekik. Viszont mesélte, h pont tavaly is volt egy eset, és hallotta, h elvitte a pasi máshova a búzáját, és a másik cég megvette. És a tárolásra is nagyon kell figyelni, h száraz maradjon. Ááááá, nem hiszem el! És ilyen hülyék miatt a sok baj. Tán most, hogy ez felütötte a fejét, a cégek sem mernek gombás gabonát vásárolni…nem tudom. Para, de lassan már semmit sem ehetünk ennyi erővel, mert mindenről kiderül vm. Úh mi eeszük tovább…a 7gabonásban én is bízom. Ja és azért veszélyesebb a teljes kiörlésű cucc, mert nyilván a gomba a gabona felületén szaporodik el, és azt ugye nem hántolják, így rajta marad a cucc.
Marek!
Gratula az éjszakákhoz! Azóta mi a helyzet ilyen téren?
Tali….hajjaj, mi augusztusban a Balatonra megyünk, akár 2-3 hétre is, úh akkor sanszos, h nekünk ez is kimarad.
Itt is minden nap esik 1-2 kivétellel.
Macianyu!
Na, de jó, h meggyógyult Zengő baba!
Huginak van már neve?
Miért nem mehetsz bele a vízbe? Én úgy tudom, h csak az uszodai víz tiltott (Angliában az sem, bár én is kibírtam), a természetes vizekbe bele lehet menni nyugodtan…
Zsuzsu!
Tiltás….hát nem tudom. Én is észrevettem magamon, h egy kicsit sokat mondom, h nem….bár így most, h el van kerítve a játszótér, ott mehet ahova akar. Én sem tudom, h mi lenne a jó….lehet, h az, h csak símán el kéne hozni a veszélytől vagy rá is kéne szólni…nem tudom.
Talán tényleg csak akkor, ha konkrétan veszélyben van. Aztán ha már megtanulta, h mit jelent, utána lehet tiltani apróbb dolgokat is, h megtanulja, h azt csak szimplán nem szabad.
Bettyna!
Gratula a mászáshoz!!! Látod??!!
És boldog 9hót!
Darabos kaja….hát igen, tegnap vettem észre, h a 8hós bolognaiban 1cm-es tészta darabkák vannak. Anyukám vette, én ilyeneket még nem akarok adni neki (eleve mindent kb 1hós csúszással kap), de ha már itt volt kipróbáltuk, úgyis tudtam, h nem fog sokat enni belőle. Kb 15perc alatt sikerült is egy negyed üveggel megenni, és sokat öklendezett.
Meg gyorsan végig szaladt rajta, gondolom az olaj miatt, mert én azt még nem adtam. Ma reggel is a Milupa vaniliás-gyümölcsös pépet kapta, abban is vannak darabok, az sem aratott osztatlan sikert ez miatt, de azért szépen megette. Na de vmkor el kell kezdeni…
Lilla felébredt hajnali 4-kor (kb 4hós kora óta nem csinált ilyet!
) és sírt, nem tudott sehogysem visszaaludni, csak a szopi segített….utána vissza tettem, és aludtunk 8.30-ig. Nem tudom mi lehetett vele, ezer éve nem kel már az éjszaka közepén, max lefekvés után 1-2 órával sír fel nagy ritkán, de akkor csak iszik egy picit, elcsapja a fejét, és alszik tovább.
Képzeljétek!!! Nagyon szomorú vagyok, elveszett a szép új lila-zöld MT-unk, amiről tettem fel képet nem rég.
:(
Megbeszéltem a csajjal, h visszaküldöm, mert véletlen rövidebb pántokat varrt rá, és úgy nem tudtam megkötni rendesen…feladtuk múlt pénteken elsőbbségivel, és nem ért célba. Bosszantó!!!!
További jó hétvégét!