Sziasztok!
Megjöttem
És vissza is olvastam,bár nem voltam teljesen lemaradva,mert volt wireless internet,de 3an voltunk a laptopra,és csak olyankor olvasgattam,mikor a férjem zuhanyozott
Ekkora halom szennyesre nem emlékszem egyetlen nyaralás után sem,mint ami most van
,els em tudom képzelni akkor mi lehet Katiéknál,2 kisgyerekkel.Ígérem jövő héten jövök,most mosok,főzök,kocsit takarítok,meg elviszem a ruhákat anyumékhoz kiteregetni a padlásra.Itthon az életben nem száradna meg,nem beszélve arról,hogy nincs hova teregetni ekkora kupacot
Csak nagyban:
-látom Melaszka kilépett
,sajnálom,én nem foglalnák állást egyik fél mellett sem.Az nlc-n megtanultam,hogy jobb tudomást sem venni a piszkálódásról,különben úgy nyúlik a dolog,mint a rágógumi.
-Gabó,szépek vagytok,a kutyu meg tündéri
(az enyémet elkényeztették anyumék 1 hét alatt,itt sírt reggel 5-kor,hogy sétálni akar
)
-Nóci,Zsu örülök,hogy jól vagytok,Nóci cicusnak drukkoltam ám,örülök,hogy már csavarog
-Bridget,drága,teljesen igazad van,csak úgy érdemes a lombik,ha minden rendben van,a saját egészséged a legfontosabb.Ennyi év után meg mi az a pár hónap,nem igaz?alig várom,hogy olvassam a blogodat,jól lemaradtam,de olyan jó lesz egyben több postot olvasni
Jó utat nektek
-Kitty,anyudnak továbbra is mennek a drukkok
-Csucsu,majd gyere
Lányok,nagyjából ennyi,majd jövök.
Ja,nyaralás nekem baromira hosszúnak tűnt(pedig csak 5 nap volt)
,iszonyat meleg volt,naponta esett is az eső,és az út!!!!!720 km(a Balcsi csak 500,ehhez képest
)-szuper,hány a kutyám,mennem kell-bocsi
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]