Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

En kedden voltam a terheléses cukron, nem volt vészes, vittem citromot, igazi limonádé lett belole :lol: ! A novérke meg csak lesett, azt mondta, hogy errol még nem hallott, hogy citrommal meginni és hogy eddig még senki sem kérte :shock: :shock: :shock: Végulis megengedte, csak elgondolkodtam, hogy hol élek én, hogy eddig még senkinek sem jutott eszébe ez a dolog??!!! A váróban igen jó volt a hangulat......annyit szórakoztam....szval nincs rossz tapasztalatom :wink: A 2 óra várakozási ido alatt meg elmentem a barátnomhoz, így a barátnolátogatást is lezavartam egyúttal :D
Eredmény még nincs, majd elkuldik a dokimnak és ott megmondják a legkozelebbi terhesgondozáson!

Ne haragudjatok, de nem tudok mostanában gyakrabban jonni, mert sokat jovok-megyek, estére szoktam csak otthon lenni, akkor meg fozok, stb.....El szoktalak benneteket olvasni, de visszaírni már nincs erom, tegnap este is majdnem elaludtam a notebook elott :roll:

Ma még megpróbálok jonni, addigis szép napot!
ginuska
 
 


sziasztok!:)

cosmic girl:
Nagyon jol tetted hogy otthon maradtal. Ez az ido nagyon gyilkos!!!

Ja, lanyok, hamarosan, par napon belul eros hidegfron jon megint:( Keszuljunk a tam-tam dobversenyre:(:(:(:(

sünciboglya
 
 


ginuska;
Nem baj ha nem tudsz irni ertheto ennyi rohanas mellett! De az a lenyeg hogy jol vagy!!!! :)
Szerintem is klasssz a citromos limonade otlet! A sima cukros eleg pocsek. :):):)

sünciboglya
 
 

 
 

Betty76
Együtt érzek a férjeddel kapcsolatban. Az én párocskám is félt ugyan, de mindig azzal takarózik, hogy a terhesség nem betegség, segíteni segít (néha), de nem viszi túlzásba, max. azt mondja, ha takarítok, vagy pakolok, hogy hagyjam későbbre, nem azt, hogy majd ő megcsinálja... :roll:

Szóval jó olvasni más kispapa pozitív hozzáállását! :)

Baba bútor:
Olvastam, hogy valamelyikőtök vett babapelenkázót, mert utazgatni szoktak és az praktikus. Én viszont arra gondoltam, hogy nekem volt anno egy fenyő íróasztalom, de nem tipikus íróasztal és, ha arra rá erősítenénk azt a matracot? Vagy ezeket csak kimondott pelenkázókra lehet? :roll:
Nem vagyok a témában otthon. Mi is spórolunk amin tudunk, na persze mindenből a legszebbet szeretnénk a Pantinak, de a lakáscsere leszívja az anyagi forrásainkat... :wink:
hajnalocska
 
 


Pattogó,Nitácska,Sztercsi,és bocsi akit véletlenül kihagytam köszi a poci méret bíztatást és nyugtatást. :D

Sziszkó bútor boltban dolgozom. :?

Sünci át tudod érezni a helyzetet.Köszi a tippeket a vérszegénységre mert én is az vagyok de mindig is az voltam :D
kipróbálom én is a sötét gyümilevet.
A férjeddel látszik,hogy jól összeszokott páros vagytok. :D :D

Twins igen tudom nem felejtettem el,hogy neked 2 pocaklakód van,csak nekem a többiekhez képest is sokkal kisebb. :?
De tök jó,hogy itt kaptam tőletek nyugtató szavakat. :D

Hajnalocsak ezektől a balesetektől én is félek ugyanis 2 hete megégettem a lábam és minden nap kötözésre kellett járnom.
Sokan mondták,hogy majd biztosan meglátszik a baba lábán is stb.stb. :twisted: :twisted: :twisted:
Nemsokan mondták azt,hogy ha nem fogtad meg a hasadat akkor nem látszik meg.
De azt is mondták,hogy ha az utolsó 2 hónapban történik valami csak akkor látszik meg a babán.
Szóval ment az ész osztás nálunk is .
Nem voltam tőlük ideges,ááááááá dehogy. :evil: :evil:

Megvolt tegnap a nagy 4d ultrahang :D :?
Kicsit csalódtunk,mert a mi kisfiunk úgydöntött,hogy ő most akkor szundikál. :(
Kicsit mocorgott ,megdörzsölte az arcát ásított és elaludt.
Nagyon édes volt :)
Álmában mosolygott.
Még azt sem mutatta meg,hogy igen ő fiú,így a férjem még mindig reménykedik abban a 10% -ban ,hogy lány. :D
A hosszát nemtudták megmérni de a súlya:509g. :D :D
Jó a szívhang is ,a gerice is és minden egyéb csontocskái keze lába.
Már úgy magamhoz öleltem volna :D :D :D
Most próbáltam feltölteni a képeket,hogy megmutassam de azt írja túl nagy :( átvariálom és akkor jönnek a képek is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsit visszaolvastalak titeket!

Sünci: Valóban ennivaló pici talpak!!! (Mit pici, "óriási"!) :D

Twinsmomma-Andi: Neked olyan pocid van, amit igazán írigylek, te bármilyen ruhában vagy, nem dagadtnak néznek, hanem a szép kerek pocid miatt reálisan gondolkodik a "jónép". :oops: :)

Haskörfogat: 111,5-112 között mozog. :D :oops:

Pattogobolha, Sünciboglya: Furcsák ezek az édesapás sztorik, engem az Anyukám és a Nagymamám nevelt, mert az "apám" nem volt kíváncsi rám, szerelem gyerek voltam (apasági meg ilyenek), és ugyan éreztem, hogy azért én más családképpel vagyok az iskolában a többi gyerekkel szemben, de 1 percre nem hiányzott a vér szerinti apám...
Most 23 év után láttam őt először, de nem jelentett semmit...
Furi, de kit így-kit úgy érint ez az egész... :roll:
hajnalocska
 
 


Hajnalocska!
Bemész a gmail-be és fennt van olyan,hogy dokumentumok.Arra rákattintol és lesz ott olyan,hogy tábli.És ott vannak aza adataink.
De többen raktak már fel képet is oda.Az pedig a fotók vagy fényképek(pontosan nem tudom) alatt van.Remélem sikerül megnézned őket! :lol:
Vigyázz magadra!Újjvágás..... :? :? :roll: :shock:
Dokihoz mész vele?Vagy azért nem olyan súlyos? :shock: Szerintem,ha nem hagyod,hogy elfertőződjön,akkor a babádnak se lesz semmi baja tőle!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szia kismamik!

Alvás...no comment. Nekem apa 3 körül indul dolgozni, addigra pont mélyen aludnék, de a puszira felébredek...de nincs szívem megkérni, hogy ne puszilgasson éjnek idején :lol:

Reggel 7 körül pedig a "nagyobbik gyerek", a kutya követelőzik, hogy éhes és ezt úgy jelzi, hogy az ajtónak dobálja a játékokat szépen sorban...

Kristóf is nagyon elfoglalt odabent, fogalmam sincs, hogy mit művel, készül az olimpiára vagy ilyesmi, de majd kirúgja a ház oldalát...

Sztercsi, az tényleg nagyon vicces, hogy a pasik megbeszélik egymással a várandós dolgokat :lol: A férjem gyakran jön haza olyan témákkal, hogy az xy mesélte neki, hogy a felesége végig szedte a vitamint és normál súlyú lett a gyerek, vagy pedig hogy a 4D előtt csokit kell enni, hogy a baba felélénküljön...amikor megkérdezem, hogy ezt hol hallotta, akkor azt mondja, hogy beszélget egy-egy raktárvezetővel, vagy éppen egy fuvarozó kollégájával várakozás közben...no, de pont a terhességről??? :D

Szisz, sajna Óváron nem sok látnivaló van...érdemes sétálni a várkertben, ami a hoteltől kb. 10 perc kényelmes séta. Van egy múzeum a Szent István úton (ez a fő út), a kórházzal szemben, de annyira nem izgi...Sopron 90 km, nincs túl közel. Bécs kb. 1 óra (Hegyeshalomnál kell átmenni). Viszont Pozsony csak fél óra (Rajkánál kell átmenni a határon), ott is gyönyörű a vár, meg az egész város teljesen átalakult, ahhoz képest, amilyen volt még amikor tornacipőért jártunk át gyerekkoromban :-) A Termál étterem a hotel háta mögött van, pár perc séta csak. Van egy sétáló utca a városban (Magyar utca), de azért nem egy Broadway...Viszont van egy-két isteni fagyizó :-)

Kép
kkia
 
 


Szisz, még valami, minden napra kaptok fürdőbelépőt? Mert ha nem, akkor a szigetközi kirándulást érdemes lenne összekötni a Lipóti termálfürdővel, mert az nagyon jó! Mi jobban is szeretjük, mint az óvári termálfürdőt. Lipót kb. 20 perc autóval.

Kép
kkia
 
 


Na, sikerült felraknom és megnéznem a képeket a gmail-en. :lol:

Ginuska: Nagyon szépek voltatok az esküvőn.
hajnalocska
 
 


Ja,majd elfelejtettem!Gondoskodó apa nálunk:
Azt mondja,hogy ne minden házimunkát egyszerre akarjak megcsinálni,hanem osszam be.Na ja,majd minden napra hagyok valamit! :? :evil: Azt úgy nem szeretem.Ha egyszer elkezdem,akkor be is fejezem és nyugodt vagyok,mert másnap pihizhetek!
Ablakpucolásnál segített.Pontosabban,azt teljesen Ő csinálta! :lol: :lol: :lol:
Meg mondjuk cipekedni nem hagy.Azt mindíg Ő.De csak mióta kismama vagyok!Gondolom ez a helyzet meg is fog szűnni novembertől! :lol: :lol: :wink: :roll:

Kicsike!
Sajnálom,hogy bepunnyadt a picúrod! :cry: De azért várjuk a képeket! :lol: Barinőmék múlt héten pont így jártak,mint Ti.Szegény Ő is mondta,hogy már hetek óta várják a "nagy" napot,erre kissé csalódniuk kellett,mert a kicsi lánya úgy döntött,hogy ő inkább szunyál! :lol: :roll: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Infók (röviden) a Kútvölgyi szülésfelkészítőről, hátha valakit érdekel
Helyszín I-III. esetben Kútvölgyi Klinika földszinti konferenciaterem.

I. Téma: terhesség. Élettan, életmód, terhesség alatti változások, vizsgálati protokoll. TB juttatások.
Időpont: minden hónap első szerdája (aug 5, szept 2, okt 7), 18:00

II. Téma: szülés, együttszülés. Megindulás jelei, lefolyás, vizsgálatok és eljárások a szülés alatt. Apa szerepe.
Időpont: minden hónap első csütörtökje (ma, aug 6, szept 3, okt 1), 17:30

III. Téma: gyermekágy, szoptatás. változások a gyermekágy alatt, az újszülött első napjai, szoptatás. Az újszülött gondozása.
Időpont: minden hónap harmadik csütörtökje (júl 16, aug 27, szept 17, okt 15), 17:30

+ Szülőszoba látogatás
Időpont: minden hónap első keddjén (júl 7, aug 4, szept 1, okt 6) Helyszín: gyülekező 17:30-kor a szülőszoba előtt (V. emelet)

A programhoz tartozik étrendi, diétás tanácsadás is, annak nincs fix időpontja, előre kell egyeztetni. Ha valakit érdekel, megadom a kontaktot.

Ezt a szülésfelkészítőt a védőnőm javasolta, attól függetlenül fogok elmenni a II. és a III. téma előadásaira, hogy nem is a Kútvölgyiben szülök :D Sajna a II. sz. klinikán a júniusban induló programot lefújták. De feltételezem, hogy a szülés fázisai vagy a gyermekágyról szóló tudnivalók hasonlóképpen néznek ki Bp különböző kerületeiben :wink:

Azt az infót kaptam, hogy a programon való részvétel ingyenes.
Remélem segítettem valakinek!

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Kkia!
Köszi szépen a tippeket! :lol: :lol: :lol: Fel is jegyzem őket egy papírra,mert képes vagyok és elfelejtem! :oops: :oops: :lol:
3 db fürdőbelépőt kapunk.De ez szerintem összesen 3 db-ot jelent és nem fejenként 3-at! :roll:

Hajnalocska,Ginuska!
Megnéztem a képeket a gmail-en!Naon szépek vagytok!
Hajnalocska szépen gömbölyödsz! :lol: :lol: :wink:

Cosmic Girl!
Ha teheted,tényleg menj el ezekre a foglalkozásokra,én is voltam!
Jó és hasznos dolgokat mondanak!Nálunk a védőnők tartották.Sajna a szülőszobalátogatásról maradtunk le,de csak azért,mert mikor mentünk,pont egy csajszit toltak be császározni. :? :? :?

Lányok,nem tudom ki rakta fel a gmail-re a juttatásokról szóló dolgokat,de nagyon jó ötlet volt!Így legalább mindennel tisztában lehetünk! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó, Hajnalocska,
koszi szépen, majd még rakok fel fotókat, csak nincs a gépemen, CD-re vannak kijátszva. Meg majd az UH-s fotót is beskannelem, ha lesz idom!

Hajnalocska, szép nagy kerek pocid van!

Lányok,
én tegnaptól elkezdtem dagadni :evil: , kezem, lábam.......
nálatok már elkezdodott??

Magassarkú: én is abban jártam, amíg tudtam, mindigis magas sarkúkat hordtam, azokban a lapostalpú balerinacipokben én hanyatt esnék :roll: ..... na de most, már egy ideje váltottam picit alacsonyabb sarkúra, viszont asszem a nyár hátralevo részét papucsban fogom leabszolválni, a lábdagadás miatt :(
ginuska
 
 


Ginuska!
Sajnálom a lábdagadást! :cry: :cry: :cry: Engem még nem ért el!
De ami késik,nem múlik! :? :?
Én magas sarkú cipőben soha nem jártam.Szerintem én meg abban esnék hanyatt! :oops: :oops: :lol:
Mondjuk a 178 cm-hez nem is nagyon kell magassarkút felvennem! :lol: :wink: De ettől függetlenül se tudnék benne járni,mert nekem mind a két bokám meg van műtve! :? Születési rendellenesség! :cry:
Bár a szüleim cscsemőkoromtól kezdve hordtak dokihoz,meg műtétekre,de néha ha sokat járkálok azért fáj. :roll: De legalább tudok járni!!!!! :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Nemrég jöttem meg a mai nagy bevásárlásból.
Éjjesl annyit tudtam volna végre aludni, de ébreszett a telefon. Korán indultunk, még a meleg előtt. Tescó, Baumax(virág :)) és......Vettünk kiságyat!!!! Az első amit a Törpinek vettünk. Kókuszmatraccal.
http://www.babylandgyor.gportal.hu/picv ... 71&index=5 olyan mint a baldahinos, csak természetes fa színű.
Aztán elmentem végre fodrászhoz. Égbekiáltóan nagy lenövésem volt. Szőkevoltam, de lettem barna.. férjemnek nem tetszik :( Sebaj. Majd úgyis hamarosan egyszer teljesen visszabarnulok az eredetire, egyszer.............

Sziszkó: A városházánál fényképezkednek sokan. Onnan indul a barokk sétálóutca, a Széchényi teret(Europa legnagyobb barokk tere) most adják át.Amikor a sétálóutca végére értek, akkor fel tudtok menni a Püspökvárhoz http://www.gyor.hu/index.php?hlid=73. Székesegyház, ha esetleg érdekel titeket.
És onnan már tényleg nincs messze a http://www.gyortermal.hu/?page=46.
Na meg van Árkádunk, na persze nem olyan nagy mint pesten.
De Lipótot tényleg ne hagyjátok ki. Mi is sokat járunk oda. És Hédervár is szép, ott kastély van. épp a mai újságban olvastam, hogy ott fog összeházasodni az Aktívos Czippán Anett a Rendes Zoltán főszerkesztővel.
Húha, bocsi, el tudnék magyarázni sokat, idegenforgalni végzettségem van :oops: :oops:
Elküdtem a Tudakozóra az emailben kért adatokat. :)Hamarosan ez is meg lesz.

Nekem hiányoznak a magassarkúk, de laposban kényelmesebb :)

Puszz!

Sztercsi
Vendég
 


Hűűűű, csajok!

Az előbb csöngettek nálunk, én mondom anyukámnak, pont Vele beszéltem telefonon, hogy aki nem jelentkezik be azt nem engedem be! :) Erre, rá kb. 5 percre már az ajtón kopognak és a macskánk ugye nyávogott, de ez még nem volt lebuktató tény, kinézek a kukucskálón, hogy ki az: hát a védőnőm volt az. :S
K**vára unszimpatikus, és nem vagyok köteles beengedni senkit, ha nem szól előre, így nem engedtem be. :lol:

Ráadásul nincs valami tip-top rend(vasalnivaló, az ágy az csak letakarva, mert nem rakom el abba a nehéz tartóba minden nap az ágyneműt, stb.), én ebben a dög melegben egy szál semmiben ültem a net előtt, tehát nem jött alkalmas időpontban.

Úgyhogy, ha hallotta is a mikrót leállni én akkor is letagadom. :oops: :P

Most én bunkó vagyok? 8)
hajnalocska
 
 


hajnalocska:
Megertelek, nekem 7 evesen valtak el a szuleim, anyu utana meg nyomott hogy menjek apuhoz, jartam is 16 eves koromig szepen, de mindig tudtam hogy nem vagyok neki fontos. Azota sem erdekli a szemelyem igazan. AMikor bejelentettem hogy lesz baba tudtam mire szamithatok, semmire:D De egyaltalan nincsenek almatlan ejszakaim emiatt.:) Ez a o dontese, nekem jo igy is, ugy is. Szerencsere a "maradek" csaladom mindig is megadott mindent, nem hianyoltam apamat. :D

vedono: hat, szolhatott volna hogy jonni akar! Nem lehetsz mindig otthon te sem. En is csinaltam mar igy, szegyen nem szegyen! :D

Haskorfogat:
hat le vagyok en is maradva a 94 centimmel, pedig 80 kilos balna vagyok mar (173 centihez!!!)



GMAIL:
en is kerek szepen egy hozzaferest ha lehet! :) pliiiiiiiiiiiz:D



Hazimunka:
Hat en mar alig varom hogy megszuljek, rendbejojjek a csaszarbol! UGY KITAKARITOK hogy szetesik a haz!!!!!!!! Januar ota nem csinalhatok SEMMIT! Az agyamra megy!!!!!!! anyu foz, mos, vasal. Parom takarit, bevasarol. A kutya is tobbet csinal szerintem mint en mert nekem csak a fekves jut. JUUUUUJ DE C@R!!!!!! Furcsa hogy ezt mondom de a hazimunka nelkul olyan ures a napom.... :D

ginuska: nekem nem dagad meg, de hat hol vagyok en idoben toled? (es hat mindig fexem) Viszont sajnos a 27. heten mar jonnek ezek a nyavajak;( Szegenykem, nem irigyellek!!! :(:(:(

sztercsi;
Igazan edes az agyiko! Mennyi volt a baldahinnal?
>>>En is 13 evig szoke voltam, aszittem megugrom a hatast amikor eloszor veletlenul barnasabb lett. (De mar 8 eve eredetiben "nyomom" ismet, megszoktam a sotetbarnat.) :D

sünciboglya
 
 


Hajnalocska, nem bunkó, sztem jó arc vagy... :lol: :lol:
én is utálom, ha unszimpatikus nőszemélyek állítanak be hívatlanul...

Zsrit, minden elismerésem, hogy magassarkúban nyomod nap mint nap. Én is optikai tuning céljából vettem fel tegnap a cipőnek nevezett kínzóeszközt, de pont az ellenkező hatást értem el vele (mint a CSillagok Háborújában a birodalmi lépegető...)... Mondjuk ha simán csak állni kell benne, az megy, úgyhogy csak ilyen jellegű programokat vállalhatok szép cipőben :D

Cosmic, én is a Kútvölgyiben fogok szülni és pont a múlt héten döntöttem el, hogy megyek a II. és III.-ra, úgyhogy lehet, hogy ott összefutunk! (szigorúan lapos talpúban!)

Kép
szilveeaa
 
 


Sünci: Ágy az 15 ezer volt. Ez Győrben most a legolcsaóbb minőségi. A baldahint nem kellett megvenni, azt kapjuk kölcsönbe a sógoroméktól.

Szilveeaa! A birodalmi lépegető Az a pingvin mozgás? Én így hívom Mert az nálam néha megjelenik. Röhögök is magamban :D :evil:
Vendég
 


szilveeaa:
nekem is tecccett a Birodalmi Lepegeto :):):)
Bevizualtam!

En lassan ugy jarok mar meg cipo nelkul is mint egy domper.....

sünciboglya
 
 


Till
Jók a zsákmányok :lol: :lol: :lol:

Sünci
Én is hasonlóan jártam itt a chat-en :cry: :cry: :cry:
Olyannak tűnt az egész, hogy csak a "bennfentesek" számítanak :cry: :evil:
Éjszaka viszont hátha mi lennénk csak :wink:
Vendég
 


Pattogo
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Huh... ennyi írnivaló! :lol:

Hordozás: nekem a mei-tai tetszik a legjobban, de az ajánlott oldalon azt írták, hogy bár használható újszülöttkortól, ők nem ajánlják. Meg hogy a kendő sokkal jobb. Ja, majd' 30ezerért!!! :shock: A kisördög azt mondja bennem, hogy azért mondják ezt, mert ők csak kendőt forgalmaznak. :roll:

Lassan már senki sem dolgozik? Mindenki táppénzen van? Már lassan ufónak érzem magam. Bent is sokan kérdezik, hogy meddig dolgozok. Mondom augusztus végéig. Csak lesnek... :?:

Anyósok és anyák: Hát ha valaki engem úgy idegesíteni, mint néhányotokat az anyós, csak megkérdezném, hogy "bicska van nálam és terhes vagyok, biztos hogy idegesíteni akarsz?" :twisted:
(amilyen antiszocó vagyok, tényleg mindig van nálam egy bicska, :lol: a bringázás miatt szoktam meg, sokszor jól jött)
Az én anyum se semmi, volt egy-két durva húzása, de szerencsére 70 km-re lakik innen. 19 évesen költöztem el, de nem is bírok vele egy napnál tovább együtt lenni. A fősulis napokon ott alszunk, de mivel egész nap suliban vagyok, kibírható. Bár cuki, amikor megkérdi, hogy egyre megyek ugye ebédelni? Ja, persze, reggel 8-tól este 8-ig van órám, negyedórás szünetekkel, biztos van rá időm.
A kedvesem anyukája aranyos, ő Pécsen lakik. Bár a kedvesem is úgy van vele, mint én anyuval, hogy egy-két nap pont elég belőle.
Mindketten valahogy a másik anyukáját jobban el tudjuk viselni, mint a sajátot.

Nevek: Anyu állandóan hisztizik, hogy miért hívjuk a babát Nünükének. :lol: Holott ezt az öcsém találta ki. :D De amikor mondtuk hogy mi lesz valszeg a neve, nem hallotta meg, valahogy nem akadt fent a szűrőn (lassan olyan mint a nagymami volt, szelektív a hallása :lol: ) Viszont jött az utónévkönyvvel. Mintha nem lapoztuk volna már kétszer át. :roll: Most majd kiakasztjuk a Líviusszal és majd megnyugtatjuk, hogy Milán lesz. :wink:

Terhességi vércukor: ma végre eljutottam oda is!!! Ki panaszkodott a cukros víz miatt? :evil: Az milyen, amikor utálod a tejet és két decit kell meginni!!! Reggel leültem egy zsömivel, egy felespohárral és hajszálpontosan két deci tejjel. Közöltem a kedvesemmel, hogy végtére a páleszt is meg tudom inni egyhajtásra, most is menni fog a tejjel. :lol: És úgy is lett. Két falat zsömi, egy felespohár tej. Borzalmas... :shock: Legalább 15 éve nem ittam tejet. Hát nem véletlenül...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ja, alvás!
Világéletemben remekül aludtam. A kedvesem rossz alvó volt, puffogott is, hogy alig aludt, forgolódott, én meg húztam mellette a lóbőrt. :lol:
Most meg. Az utóbbi néhány napban én forgolódok, mint a ringlispíl. :evil: És sehogy sem jó. Illetve hason jó lenne... :cry:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kis kukk, mert hulla vagyok :lol:

twins: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi. :lol: ennek örömére eszem egy kis chilis milkát... :roll: 8)

sütöttem ma babapiskótát. Ez kész volt háromnegyed óra alatt sütéssel együtt, amíg ezt csináltam a kenyérsütőm összedagasztotta az aranygaluska tésztáját. Az igazán fárasztó része a vaniliasodó volt. majd egy órán keresztül álltam és kevergettem, mire besűrűsödött.. :evil: Most várom, hogy hüljön. És rakok majd képet róla.. :twisted: :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha írta:sütöttem ma babapiskótát. Ez kész volt háromnegyed óra alatt sütéssel együtt, amíg ezt csináltam a kenyérsütőm összedagasztotta az aranygaluska tésztáját. Az igazán fárasztó része a vaniliasodó volt. majd egy órán keresztül álltam és kevergettem, mire besűrűsödött.. :evil: Most várom, hogy hüljön. És rakok majd képet róla.. :twisted: :twisted: :lol:


ez szívenszúrás :D :D iiimááádom az aranygaluskát!!!!!
pattogo te nagyonprofin nyomulsz a konyhában ...
én főzni tudok mindent,sütni gyakorlatilag semmit :shock:
nem hogy aranygaluskát!!
- kár hogy csak képet lehet küldeni a neten

R

Kép
zsrit
 
 


Szilveeaa és Cosmic!
Nem szeretnétek véletlenül együtt menni? :) Mondjuk az augusztusiakra?
pocok001
 
 


zsrit: az, hogy profin az túlzás, de 3 éve kezdtem el "nagyban" sütni. Értem ezt a kelt tésztákra. :D Azóta van kenyérsütőm. :D
Aki tud szerezzen be magának, mert borzasztó hasznos jószág. Ugyen ilyen a konyhai robotgépem is. Hasznos. Nekem nem kell dagasztanom, habotvernem kézzel. Baromi sok időt megspórolok ám. :lol: A neten van rengeteg szuper recept, azokból mazsolázgatok, kísérletezem, próbálkozom. Általában sikerül, de pl a fonott kaláccsal meggyűlt a bajom, mert a 3. recept jött be. Szóval próbálkozni kell. Aranygaluskát most csináltam másodszorra. Szerencsém volt, mert elsőre sikerült és nagyon finom lett. :D Igaz majd egy éve sütöttem utoljára, de most is finom lett. Na rakom a képet és húzok, mert Lara nyűgös.

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Sziszkó
Bele megyek háát. 8) 8)
Te Apádnak is dicsíí. :wink: :lol: :lol:

Tilli
Szerintem szuperek a bútorok. :wink: Mi holnap megyünk bútorokat venni. :roll:

Betty
Csak óvatosan a kertészkedéssel. :roll: A sok hajolgatás nem tesz túl jót.

Hajnalocska
"csontig bevágtam a mutatóujjamat, ömlött belőle a vér, ugye ettől a pici babánknak nem lesz semmi baja? "
úúúú :? :? :? :?
áá én nem hiszem,hog ettől bármi baja lenne. :roll: Bár hallottam már olyanról, hogy a kismama az utsó időben epret evett, és ráesett egy eper a pocakjára, és a baba vállán lett egy eper alakú folt. :roll: Hát én nem nagyon hiszem az ilyesmit..

"hogy nekem volt anno egy fenyő íróasztalom, de nem tipikus íróasztal és, ha arra rá erősítenénk azt a matracot? Vagy ezeket csak kimondott pelenkázókra lehet?"
hát alapból ezeket pelenkázóra készítik, de egy ügyes Apa valamilyen módon biztos rögzíteni tudja asztalra is. :roll: :lol:

"Most én bunkó vagyok?"
dehogy vagy bunkó 8) Én is így cselekedtem volna :oops: :lol: Még jó,hogy nálunk nincs védőnő :P

széép pocci. :wink: és az esküvőn is szépek voltatok :lol:

Ginuska
Nálunk otthon Fro.ban meg úgy tudom itt is, nem engedik el a kismamákat abban a 2 órában, hogy nehogy rosszul legyenek az utcán vagy ilyesmi. :roll:

Dagadás. :evil: :? engem eddig még elkerült, de szerintem augusztus környékén engem is betalál majd. :roll: :evil:

Kicsike
Dejó,hogy minden okéé. :wink:
Már nemsokára magadhoz ölelheted. :wink:

Kkia
"Kristóf is nagyon elfoglalt odabent, fogalmam sincs, hogy mit művel, készül az olimpiára vagy ilyesmi, de majd kirúgja a ház oldalát..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztercsi
Széép kiságy :wink:
és széép poci :wink:

Mia
Küldöm a gmail cuccot. :wink:
házimunkáér irigyellek. :twisted: :lol:

birodalmi lépegető,pingvin,dömper
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti chatben benne vagyok. :wink:

Csibe
"Most majd kiakasztjuk a Líviusszal és majd megnyugtatjuk, hogy Milán lesz."
ezt az elrejtett információt. :twisted: :lol: A Milán nekem is nagyon tetszik. :wink:

Bolha
"sütöttem ma babapiskótát"
:shock: :?: miket nem tudsz te?! :oops: :roll: komolyan olyan haszontalannak érzem magam, mikor írogatod, hogy miket csinálsz egy nap. :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.02 20:31-kor.
Vendég
 


monica: ömm de csak ezeket csináltam... :roll: Főzni nem főztem, maradt tegnapról, nem takarítottam, csak egyet mostam és kb 20 db gyerekruhát voltam hajlandó összehajtogatni... Na ennyit az egész napomról.. :oops: :oops: 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, zseniális vagy! Én már jó ideje gondolkodom egy kenyérsütőn, konyhai robotgépet pedig reményeim szerint hamarosan kapok ajándékba... Én is imádok sütni, ez olyan hobbiféle nálam - totál kikapcsol.
Na majd teszek fel én is fotót a hétvégi csokis sütiről, bár nem szeretném tovább hergelni a T. Kismamák kedélyét a fenti csodás fotók után... :lol:

Vcsibe - végre valaki, aki osztozik a tej + zsömle iránti viszolygásomban... Nekem is egy kínszenvedés volt, pláne hogy délig alapból csak gyümölcsöt szoktam enni...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok Lányok! :P

Csak gyors életjel, teljesen kómás vagyok, húzok az ágyba :lol:
Holnap visszaolvasok, ígérem! :P

Vigyázzatok Magatokra, pussz :)

tillidian
 
 


szilveeaa: ilyen robotgépem van: http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA240_.jpg

turmix, fém keverőtál 3 féle keverőpálcával, gyümölcscentrifuga, citrusprés, aprító, szeletelő, daráló alkatrészekkel. Marha jó. :) Nagyon szeretem.
Na megyek jó éjt. :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, ez szuper! Mi a márkája?

Na, én is elteszem magam holnapra, kivételesen bagoly üzemmód helyett lajhárként funkcionálok...

Jó éjt!

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
nagyon nagy élmény volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 órát bent voltam!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm neked Pancsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még mindíg fiú!!!!bár eblém hozták a frászt,....nagyon szégyenlős..........folyamatosan takarta az arcát.....
megprobálom még 1x elküldeni élesebben a képet!!!!!


Szóval a méretek!!!!!!!!!

Egy élő magzat fejvégű fekvésben!!!!! /vissza fordult a drágám/:)
Placenta a fundusban tapad.
Magzatvíz átlagos mennyiségű.
Köldökzsinórban 3 ér.

Négyüregű szív,jó ritmusú szívműködés.
Koponya,gerinc épnek tűnik.Rekesz ép.Gyomor és hólyagtelődés látható.
Mindkét vese ábrázolódott,üregrendszeri tágulat nem látszik.
Hiánytalan végtagok,élénk magzatmozgás.

BPD: 70MM
OFD: 90MM
HC: 255MM
TAD: 74MM
AC: 223MM
FL: 50MM
EFW: 1018GRAMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

méretei alapján 27+2.hetes!!!!!!!!!!!!!!!

szóval tökéletes gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska:):):) Tenyleg tokeletesek az adatok! GRATULA!

Cukorterheles.....
Megjott amitol tartottam.... a Vercukor 120 teszt 9.08 mml/L lett:(:(:(
7.8-ig normalis.....

Mondjuk igy fel hasnyalmiriggyel ami nekem van, csoda hogy "csak" ennyire magas.

Szoval dieta indul:(:(:(

MAR ZABALNOM SEM LEHET, az allando fekves mellett. KLASSZ!!!! :twisted: :mrgreen: :shock:

sünciboglya
 
 


Jóreggelt!

:evil: :evil: Most bezzeg tudtam volna aludni, csak jött egy zuhé.... dörög, villámlik, szakad. Hurrá.

sünci: sajnálom. :cry: De nézd a jobbik oldalát, már csak 3 hónap és nem 9. :wink:

nita: azt hittem rosszul látok amikor a 70-es bpd-t olvastam.. De látom már 27 hetes vagy. :lol: :lol: A nagykönyv szerint 100-as bpd felett számíthatunk nagy súlyú babára. Lara 98-as bpd-vel lett majd 4 kg.

szilveeaa: kenwood ken mix 650. Nem volt olcsó, de sztem megéri. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha én nagy babóra számítok a súlly miatt....már most több mint 1 kiló......
csak 4 kilónál töb ne legyen.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pattogo!
Szuper a ketyeréd! :lol: :lol: :lol:
És nagyon ínycsiklandozó a kép az aranygaluskáról! :P :P :P
Ügyi vagy! :lol:

Mia!
Sajnálom,hogy magasabb lett az értéked! :cry: Én ma megyek az eredményért,kissé félve! :shock: :shock: :shock:

Nita!
Gratulálok a "tökéletes babához"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Még mindíg fiú!!!!bár eblém hozták a frászt,....nagyon szégyenlős..........folyamatosan takarta az arcát.....

Miért?Ha kislány,lenne akkor elszontyolodtál volna? :roll: Vagy csak azért mert megvannak már a fiús cuccok? :lol: :lol:

Hajnalocska!
Unszimpatikus védőnőt nem engedünk be a kis birodalmunkba!!!! :lol: Jól tetted!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztercsi!
Neked is nagyon köszönöm az infókat!!!!!!Valószínű,odafele ha megyünk M.óvárra,akkor ejtjük útba Győrt. :lol: :lol:
Reggel indulunk itthonról 7 óra körül és a szállást úgyis csak kettőtől lehet átvenni!Úgyhogy lesz időnk bőven! :lol: 8)
Már nagyon várom!!!! :lol:

Andi!
Szó szerint állati ez a lila tehenes kép!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó,
nagyon sajnálom a bokamutéteket!! :cry: :cry:
Ma nem vagyok megdagadva, orulok neki nagyon.....ezek szerint ha szerencsém van, nem lesz mindennapos ez a kellemetlenség!!!!!!!!!

Monica,
:shock: hát minket elengednek.....de oszintén megmondom, hogy orulok is neki!!!! :lol: Aki meg rosszul viseli a cukros lotyit, az meg gondolom úgysem mer elmozdulni onnan........Úgy látszik teljesen más szokások vannak nálunk.... hát ez van! :wink:

sünciboglya,
ha már meglenne a babajárgányunk, szerintem én is tologatnám itthon :wink:
Megértem mennyire agyadra mehet már a fekvés, meg hogy nem csinálhatod a házimunkát, stb., de azért néha jártok ki friss levegore, ugye?
Sajnálom a rossz cukoreredményeket!

Hajnalocska,
én is utálom, ha valaki bejelentkezés nélkul jon!!!! Akik ismernek, tudják ezt! De volt egy szomszédasszonyom, akivel elkezdtunk barátkozni, de muszály volt ot "leépítenem", mert teljesen kikészített azzal, hogy állandóan kopogtatott, jott hulyeségek végett, vagy ha nem jott, akkor telefonon akart fecsegni egy órát, be kellett neki számolnom mit csinálok, hol voltam ma, mit foztem....szval ez számomra egy rémálom volt!!!!

Pattogó,
ugyes vagy! Nagyon guszta az az aranygaluska! Nekem is van kenyérsutogépem, volt, hogy hónapokig nem vettunk kenyeret, mert mindig én sutottem, rengeteget dagasztottam, stb. , de most már egy jóideje nem nagyon használom! Itt volt a suli, tanulnom kellett, most az volt a fontosabb, de majd a baba mellett lehet, hogy visszatérek erre a szokásomra! ....vagy nem
:roll:

Sztercsi,
hova jársz fodrászhoz, ha nem vagyok túl indiszkrét? :roll:
En is Gyorbe járok fodrihoz, a Hajcsapdába, ott van a Móricz Zsigmond rakparton, de már 2x jártam úgy, hogy ott hagytam egy rakás pénzt, de a hajszínem olyan lett, hogy sikítani tudtam volna!!!! Most úgy vagyok vele, hogy oda már nem szeretnék menni, de keresek egy jó fodrit a kornyéken!
A Babylandbe mi is készulunk vásárolni, sok jót hallottam róla! :wink:

Nita,
gratulálok a sikeres UH-hoz, a szuper eredményekhez! :lol:
én meg még mindig dúlok- fúlok, hogy velunk hogy bántak :evil:
Nem fogom annyiban hagyni, be fogok nekik olvasni! :twisted:
ginuska
 
 


Szisz azért lett volna kelemetlen mert már megvannak a fiús cuccok....de örűltem is volna a lánynak is!!!!!!!!!!!

Gina ne is hagyd magad,.....követelj egy ingyen uh-ot!!!!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Gyors írás, mert rohanok és készülök a hétvégi utazásra. Majd kedden jövök legközelebb.

Kár volt elolvasnom a haskeményedés, pocakfájós történeteiteket. Egész éjjel azon agyaltam, hogy most akkor beindult a szülés vagy csak hascsikarásom van egy jó adag keményedéssel egybekötve. Na, ezt az élményt nem kívánom senkinek sem. :( :? :x

Twins: BAROMI jó kép. :lol: :lol: :lol:

Nita: miért gondoljátok, hogy nagy lesz a babó? a gép nem mér tökéletesen. Máté is nagy volt abból gondolod?

Pattogó: rám így is ragadnak a kilók, nemhogy ha a konyhában ügyeskednék. :x :? Pedig alapvetően tudok sütni is, de a bálnaméret megelőzése miatt inkább nem teszem. A gépek pihiznek a polcokon. :roll:

Hajnal: nincs ebben semmi kivetnivaló. Jelentkezzen be, ha jönni akar. Szerintem ezt neki is meg kell értenie. Szerencsére nálam ilyen sosem fordult még elő, a védőnő mindig hetekkel előre bejelentkezik nehogy váratlanul toppanjon be. Hivatlanul még a családomhoz sem mennék el, nemhogy egy idegen helyre.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Na megvan a terhelése eredményem:5,8 lett.A határérték ugye 3,1-7,5. Szerintem ez tök jó érték.Most megnyugodtam! :lol: :wink:
Igaz,van 4 db felkiáltójelem,de az eltérések minimálisak a határértéktől.Meg betudom annak,hogy kicsit magasabb a pajzsmirigyem,amire bogyót szedek.

Védőnők:
Erről azt akartam még írni,hogy állítólag úgy kell a kismamikat meglátogatniuk,hogy direkt nem jelentik be az érkezésüket,mert látni akarják,hogy a szülők milyen körülmények között laknak! :? :evil: :evil: :evil:
De ettől függetlenül tényleg vannak normális védőnők,akik azért bejelentkeznek!
Mondjuk a múlt héten engem hívott,hogy miért nem vagyok itthon,ugyanis előtte egy héttel pont errejárt (vagy direkt jött,csak nem mondta meg) és becsöngetett,de nem voltam itthon.
Mondjuk ez is túlzás,hogy be kell számolnom róla,hogy hol járok? :roll: :? :?
Az is lehet,hogy csak a boltba szaladtam ki,vagy épp a kórházban ültem vizsgálatra várva! :shock: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Tündér Mátéra is azt mondták átlagos baba lesz......hát nem az lett......
meg még nem kéne 1 kiló felett lennie....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pattogó valóban nagyon ügyes vagy és guszta az aranygaluskád.
Én is imádok sütni főzni és ezek a gépek nagyon hasznosak nálam is. :D

Nitácska szépen nől a babád gratula. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nátácska :)

Nagy gratula a tökéletes eredményekhez!
Milyen hihetetlen már több mint 1 kg a babód!!!! :D
... nagyon megy az idő :)

Sünci :)

nagy nagy együttérzés Neked!!
már tegnap is akartam írni, hogy nem lehet könnyű Neked ez az állandó fekvés + most még ne is egyél :shock: :shock:
nagyon sajnálom és KITARTÁS Neked, már csak pár hónap :D :D - na jó ez nem vicces, tudom, de már több van utánad mint előtted ....


Tündér :)

ilyen éjszakám Nekem is volt, gyakorlatilag aludni nem mertem és nem is tudtam annyira beparáztam ... de elmúlt.
Remélem Te is jobban vagy már.


Ma mentem volna terheléses cukorra de nem mentem.
Többször írtam már, hogy vacilálok a dokimon, és tegnap végleg úgy éreztem ahogy a keddi "találkánk" alakult, hogy annyira nem vagyunk egy hullámhosszon hogy én NEM akarok nála szülni.
És nem is fogok.
Tegnap intéztem magamnak egy nagyon kedves fiatal dokinőt a Sote II-esen, még korábbról munka miatt ismerem + a többi dokit is ott, szóval jobb lesz ez így :D
örülök, hogy végre - bár jó későn de rászántam magam.
Ő nem akar minden áron császározni, csak ha tényleg indokolt és ez nekem nagyon fontos, mert a fiúkkal a császár jó sz@r élmény volt ...
szóval kedden megyek cukorra meg hozzá is :)


R

Kép
zsrit
 
 


Egy hétig nem voltam, úgyhogy van mint pótolni, de igyekszem. :) Na kész vagyok. Vagy két órát olvastam... Szerencse, hogy a gyerekem alszik. :) Bocsi, hogy kicsit össze-vissza leszek, de ahogy haladtam, úgy jegyzeteltem. Egy csomó téma azóta már nem téma, de azért leírtam a véleményem. Azt hiszem ennyit nem fogok megint kihagyni. :)

terhesség elleni csíkokra: a lush-ban kapható egy mandulaolajas krém, mi azzal kentük. Úgy néz ki, mint egy szappan, és a testhőre olvad le annyi, amennyi kell. Elég sokáig elég. És tök jó volt, mert esténként apa simogatta vele a pocimat. :) Ja, és 100% természetes anyagból van. Ja, és a 37. hétig nem voltam csíkos... Aztán azért lettek, de nem annyi, mint amennyitől tartottam.

Bobóbaba, örülök, hogy minden rendben van! :)

Textilpelus: szerintem mindenképp az IKEA a legjobb!!! Nem drágább, mint a sima tetra pelus a tescoban vagy auchanban, de a különbség hihetetlen!!! És vannak fiús meg lányos színek. 3db azt hiszem 890.

Popsitörlőből mi végigpróbáltunk jópárat, és az a kettő, amit a legjobbnak találok a nivea és a huggies. jó vastagok, ez a kettő szerintem szuper.

Koraszülés határát levitték 22 hétre... Tavaly az I-es nőin az intenzíven olyan babák között volt Eliot, akik 23 hétre születtek pl 600 grammal... Meg ilyenek. Nem egyszerű.

Terhesség. Az előzőt mire élvezhettem volna, jöttek a problémák, és az utolsó három és fél hónap szörnyű kétségek között telt. Egy babára sem tudtam ránézni, egy bababoltba se tudtam bemenni, végigsírtam ahogy kimostam és vasaltam a babaruhákat szülés előtt, mert nem tudtam, hogy lesz-e benne gyerek... Szörnyű volt, de ezzel együtt nagyon szerettem a pocakosságot, és összességében azt leszámítva, hogy problémák voltak, mindenkinek csak ilyen terhességet kívánok közérzet és egyéb szempontból. Szerencsére most sincs másképp, teljesen jól érzem magam, az egyetlen dolog, ami miatt nem úgy tudom most élvezni, hogy azért Eliot még nem olyan önálló, és a 9,5 kilóját emelgetni meg cipelészni... Azért az nem az igazi. De most meg az a szuper,hogy minden rendben. :)

Ja, én meg megvettem a testvérkocsit. :) Az lett, amit eredetileg kinéztem, bébé confort twin club. Szuper, mert addig is tudjuk majd használni, átalakítható egyessé. :)

Judy, de tavaly HELLP-es voltál, most meg nincs gond, nem? Nagyon szorítok neked, és kívánom, hogy minnél hamarabb legyetek túl a kritikus időn!!!

A soroksári úti baby outlet a brendon outletje. :) Érdemes szétnézni, mert nagy a választék, de azért ha a brendon árból van kedvezmény, az még mindig nem biztos, hogy elég olcsó...

Betty, nem semmi, hogy így titkolózik a bébid. :) :) :)

szilveeaa, én is azért vettem ezt a bébé confortot, mert csak rá kell pakolni a vázra az aktuális szerkezeteket. :) AMúgy használtan vettem én is, mert mostmár tudom, hogy mi sem igazán amortizáltuk le a miénket. Pedig mi baromi sokat mentünk autóval is, meg sétálni is, úgyhogy nagyon sokat volt használva, de mégis tök jó állapotban van. De szerintem ha olyat nézel ki, ami hozzátok közel van, akkor személyesen is meg lehet nézni.

sziszkó, csini poci :)

süniboglya, gracot mindenképp ajánlom!!! Nagyon szeretem, és vérzik a szívem, hogy meg kell tőle válni, de a testérváltozat nem fér be a csomagtartóba, úgyhogy márkát váltunk. De szerintem ár-minőség-praktikusság arányban messze nyerő. Látom már meg is vettétek. :) NEkünk is pont ez van most. Csak narancssárga-szürke. Amúgy eladó. :)

Tilli, szerintem kendő! Én voltam az, aki azt mondta, hogy soha nem fogom használni, vettünk is egy hiper-szuper kengurut, és amikor két hónapos volt a fiam, mégis vettünk egy kendőt, és nagyon örülök neki. Tanfolyam meg nem tudom mennyire éri meg, én nem voltam, de a képek alapján is meg lehet tanulni 2-3 kötési módot, de úgyis általában egyet használsz. :)

sziszkó, mosolyogtam egyet a babakocsi kontra hordozókendőn. merthogy én sem sétákra vittem benne, hanem pl. itthon amikor dolgom volt magamra csaptam, és mindkét kezem szabadon, gyerek mégis rajtam. Volt, hogy porszívózás közben aludt el. :) Persze ide-oda is tök jó így menni, de én is babakocsi híve vagyok amúgy, csak a kettőt én tök másra használtam. :) Arról nem is beszélve, hogy ha nem tudott elaludni, felkötöttem, és pár perc múlva már tuti aludt. :)

névkérdés. úgyis lecseng. nálunk is mindenki hülyén nézett, hogy Eliot, szinte senkinek nem tetszett, most meg mindenki másképp gondolja. :)

sünci, azért arra készülj fel, hogy a leleményes nagyszülők mindig találnak beceneveket... :) Mondjuk nálunk sem találtak, de megoldották úgy, hogy Bogyó, Bogyesz, Bütyök, meg ilyenek. :)

twinsmomma, szerintem fantasztikusan csinálod, hogy még nincs hatalmas hordó hasad!!! Nem is tudom, hol fér el benned az a két gyerek!!! :)

pattogó, nem semmi családi háttér! Tök szuper az optimizmusod. Egy húron pendülünk sok tekintetben. :)

cosmic girl, jó, hogy jöttél. és tök szuper, hogy a bátyádéknál is baba lesz! :) Mi egyik unokatesómmal 3 nap különbséggel születtünk, ugyanabba a kórterembe, anyukáink egymás melletti ágyon feküdtek. :) Tényleg jó együtt felnőni. :)

4D-re Timmermann dokit én is maximálisan ajánlom!!! Emberileg is, szakmailag is! A másik, aki felmerült Hajdú Krisztina, na ő a másik. Én mindkettőnél voltam, és szerintem sikerült a két legjobbhoz kerülni!

hajnalocska, az egyszeri anyasági midnenkinek jár. Igényelni kell, és utalják.

hordozó: ha valakinek nem fontos, hogy travel systemes legyen, akkor a kenguruban árulják a beSafe üléseket, mi tuti azt vettünk volna Eliottal, ha akkor nem 50 lett volna. Most féláron adják, és a legjobb dolog benne, hogy ha elalszik a gyerek, vízszintesbe tudod dönteni!!! Ez az egyetlen, amit lehet. Szerintem érdemes megnéznetek. Ráadásul kifutó dolog, nem tudom meddig lesz...

sünciboglya, a hordozó sem tesz jót elvileg a gerincnek... szerintem ennyi erővel csak vízszintesben lehetne tartani a gyereket, mert csak akkor van egyenesen a gerince...

szilveleeaa ezen jót vigyorogtam: "Ma pl. magassarkút vettem fel valamilyen rejtélyes okból kifolyólag (sovány nőnek képzeltem magam reggel pár pillanatra asszem) és napközben csomószor csak vonszoltam a belemet a dobpocak miatt... Elég vicces látványt nyújthattam, amint magas sarkúban settenkedek kigúvadt szemekkel... "

férjek... az enyém is aggódik, de mint betty férje, ő sem segít itthon igazán...

hajnalocska, nekünk a komód pont akkora, mint a pelenkázó, úgyhogy mi simán rátettük. védőnő no comment.. az enyém is rendszeresen ezt csinálta, csak én nem nagyon tudom letagadni hogy itthon vagyok. De utáltam én is. Aztán szerintem egy idő után rájött, hogy ha ezt csinálja, akkor az esetek 90 százalékában nem talál itthon... Az előző terhességem alatt 3x találkoztunk, most pedig 1x. nem is hiányzik. de majd azért le kell mennem hamarosan. :(

szerintem hülyeség, hogy a terhesség alatt szerzett sérülés meglátszik a babán. én elvágtam a lábamat, a mai napig elég csúnya a helye, de a fiam lábán semmi. viszont egy érdekesség, egyszer műtöttek cisztával, és annak a nyoma viszont ott van Elioton is, pont ugyanúgy...

ginuska, én is vizesedek... még nem olyan brutl, mint tavaly, de jobb lenne, ha nem lenne...

vcsibe, én 5-ért vettem a kendőt újonnan...

pattogo, aranygaluskához én simán a gála vaníliát szoktam. nincs akkora ízbeli különbség, mint elkészítésbeli... a kép viszont nem volt szép húzás... :)


Eliot tegnap volt egy éves, készítettem egy videót az együtt töltött időről. Ha gondoljátok, nézzétek meg!


http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... ZbrAh0ltRr


Voltam amúgy hétfőn dokinál, minden rendben. Hétfőhöz egy hétre megyek terheléses cukorra, és sajna idén nem úszom meg a cukros lötyit, mostmár az én dokim is azt csináltatja... Amúgy a kuki még mindig megvan és még mindig minden oké. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Kopee
Nagyon megható a videó :!: Szerencsés fiúcska Eliot, hogy ilyen szertő szülei vannak, és nagyon sokat fejlődött egy év alatt :!:
:D

Zsrit
Ez megnyugtató, hogy találtál új dokit, és biztos vagyok benne, hogy jó döntöttél 8)

Nita,
Tök jó, hogy ilyen jók az Uh eredmények :!: Gratula 8) Mizujs a vérnyomásoddal? Az enyém meg pont alacsony :cry:

Sziszkó, én nem is hallottam még olyat, hogy a terhes nőket látogatni kell a védőnőknek :shock: Az enyém nagyon rendi, de mindíg én megyek hozzá, ha bajom van. Azt hittem csak a babóhoz jönnek majd ki ha megszületett...

Tündér :cry: nem lehetett kellemes éjszakád :cry:

Kicsike, fő hogy nálatok is minden rendebn volt Uh-n :D

Cosmic, jó hogy leírtad az infót a Kútvölgyiről, szerintem én is menni fogok, ráadásul lehet az orvosom többedmagával egyetemben átmegy a Kútvölgyibe - átszerveződik a Sote I. :cry:

Twinsma, naggggyon jó a lila tehénke :D És tényleg rövidebb a mellső lábuk, amiatt, hogy a hegyen kell állniuk egész nap :?: 8)

Sünci, az nem jó hogy magas a cukrod :cry: Vigyázz magadra :!: :!:

Vcsibe, én dolgozni szándékszom aug végéig :wink: Anyagilag nem mind1 sajna..

Hajnalocska, szerintem ráteheted nyugodtan, csak rögzíteni kell. A pelenkázónak van szegélye, annyiban más mint egy normál komód..

Betty, remélem ma nyugisabb napod lesz :!:

Tegnap olvastam, hogy a kókuszolaj is nagyon jó a terhességi csíkok ellen :lol:

Mindenkinek jó pihenést, aki most készül nyaralni :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Kopee :)

nagyon szívhez szóló volt a kisfilm ...
Nagyon Boldog Szülinapot Eliotnak! :)
gratulálok a sok erőhöz és a kitartáshoz, meglett az eredménye! :wink:

R

Kép
zsrit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: