Új privát üzeneted érkezett!

Sina:éééédiiii!

nos akkor: Kép Kép

KépKép
jurmine

Orsi: szívemből szóltál! Gratula a fogacskához! Lehet megoldódik most már a nyügi?!

Sarmon: jó nézni egy ekkora boldog családot! Majd írd, hogy mi volt a dokinál!

KépKép
jurmine

Bébic,
Remélem mostanra a közös vasalást is kipihentétek. :lol:
Állatkirályszupcsi a medencétek.

Habe,
Azt hogy csináljátok h 22 fok van a lakásban ?

Gabi,
Azért megnéztelek volna a kalapáccsal a kezedben, szegény spenót.

Orsi,
Korábban olvastam apának valamit és kértem h figyeljen, persze ő alvó pózban csukott szemmel figyelt állítólag, csak tudnám hogy a horkolás mi volt, visszajelzés nekem ??? Szólok neki hogy apa figyu már, erre ő: figyelek itt vagyok, most miért szóltál rám ? Oszt mondom neki hogy ismételd el amit mondtam akkor ööö izé azt sem tudta hogy hol van.

Gratula a fogacskához.

Orsi, Sinaszi,
Horkolós apákat össze kellene zárni, enyémet is küldöm.

Lyndee,
Örülök az éjszakának. Szóval az még hideg, akkor ajánlanám Marci kinti medencéjét, na abban aztán jó meleg víz van most :lol:
Ne is mondd adtam neki 200 tejpépet, erre utána még benyomott 200 tápit és 10 teát, hát én csak néztem, lehet h azért alszik most mint a bunda ?

Sina,
Volt ilyen nálunk is, kezdetben, persze ezt még tetézte az h szinte végig ágybanfekvő voltam a terhesség alatt, és akkor jött a decemberi szülés, hideg, rosszidő stb. Apa ragaszkodott hogy menjek egyedül el otthonról, barátnők, kozmi, vacsik stb. csak el, társaságba ő majd „tehermentesít”. Bevált, azóta teljes eufória.

Jurmine,
Ezért kezdtem házival, inkább azzal szédítem aztán majd jöhet az üveges, de van amikor egyik sem jó.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Musi,
1-2 a kaksik száma/nap

Sarmi,
Jázinak hatalmas gyógypuszik.

Berni,
Kajához pl mindig leveszem a zokniját, tejles menetfelszereléssel állunk neki, tegnap pl „fantasztikus” volt, amikor bekapta a kajával teli kanalat és visszafújta, az agyam akkor durrant el, persze némán, közben Marcira mosolyogtam belül meg tomboltam.

Jurmine,
szépek vagytok.

kubuspace

Éjszaka,
Extra hiper szar borzalmas. Persze Marci és apja aludt mint a bunda, egyik nagyokat eregetett a másik pedig horkolt, veszettül, én meg tűrtem, megfejtettem az összes fellelhető keresztrejtvényt, de az sem segített… alig vártam h világos legyen aztán kiültem olvasni…
Du 1 van, úgy volt h belépünk székesfehérvárra az auchanba de MINDKETTEN ALSZANAK, MÁR ÓRÁK ÓTA. Én ezt nem hiszem el.

kubuspace

a mai játék: én írok, gyerek a szgépasztal görgős billentyűzettartó tálcáját rugdossa befelé, kihúzom, és írok tovább, gyerek berúgja, és telik-múlik az idő :lol:

kubu: höhö, végig azt kukkoltam, hogy ugye senki nem lát, mert tutira kihívja a fehérköpenyes emberkéket a vigyorgóból :lol:

berni: belebújós előke, zokni előtte levesz :)

orsi:
[quote] írta:n amikor annyi idős voltam az volt a legnagyobb gondom, hogy hogyan alhatok egy fősulis buli után nem is másnaposan hanem aznaposan úgy a hátsó sorba, hogy ne legyen feltűnő.

vagy be se mentem... :oops: :P

lyndee: éjszaka kirrrrrrrrály :D

Kép

Kép
gabilany79

Kubu!
Anyukám is mondta, hogy etetésnél a csúcs az lesz, amikor visszafújja az arcomba. :-D Én anno megcsináltam vele. :-D Rettegek, mikor kapom vissza a sorstól. :-D

Orsi! Sina!
Engem az éjszakák készítenek ki. Első hónapokban, mikor még mindenki panaszkodott, hogy mennyit kell felkelni a gyerkőhöz én csak mosolyogtam, Zsófi átaludta az éjszakát. De mióta elromlott kész kínszenvedés minden éjjel. És már hónapok óta tart... De már elfogadtam és igyekszem szinten tartani magam néhány óra alvással. Ja és kaja: én nem főzök, nálunk Gastroyal a szakács. :-D Párszor kiborultam, hogy főzni sincs időm, délutánra lettem kész az ebéddel és így visszatértünk a rendeléshez. Változatos és már reggel itt van a küszöbön. :-D

Kép
Kép
lbernuska

másik kedvenc játék: ölemben ülve előredől, aztán lendületből hátravágja magát. Kulcscsont/szegycsont-barát játék. Nemtom, mit szólna, ha egyszer elhajolnék :twisted: :twisted: :P :lol: :lol: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Halihó!

[quote]S írta:uzy! Annyira szép pofija van Vininek! Szinte vonz a monitor, hogy beleharapjak!!!

Szeles!
Majd megteszem helyetted!!! Ès köszi! :lol: :lol:

Andy!
Rövidújjú a zsák. Nem mertem még elhagyni,de lehet elég lenne neki csak a rövid body,mert nálunk is 25 fok körül van a hálóban.

Bébic!
Te még éjfélkor is a gép elött??? :roll: :roll: :roll:

Orsi!
Már én is unom,hogy Mazsola nem akar hasról visszafordulni, vagy nem tud... :shock: :D Èn is sokszor fordítom éjjel vissza,ha már nagyon nyöszörög. De napközben is jópárszor elöfordul, bár néha hagyom hagy kínlódjon....

Jurmine!
Nekünk is ilyen NUk itatónk van csak kékbe.

Lyndee!
èn holnaptól pont brokkoli-krumplit terveztem adni Vininek!! :wink:
susy75

Zsófi üzeni:

kÍSSDÍQyí

Kubu! Gabi!
Köszi az etetős trükköket!

Kubu!
Marci apjára ütött alvás ügyében. :-D Mormota család!

Kép
Kép
lbernuska

Kubu!
Hát aludj te is velük!!! :lol: :lol:

Bernuska!
Vinzent meg az elökét tömi ezerrel a szájába miközben még a kaja fele is benne van!!! :x :x :x
susy75

Na, Zsófi végre kidőlt. 4 óra 15 percet volt ébren.

Susy!
Ez az előkeszájbatömés nálunk is megy ezerrel. :twisted:

Ki vagyok akadva... van egy hatalmas cserkófánk és most úgy tűnik beteg. Foltosak és sárgulnak a levelei, hullatja őket, mintha ősz lenne. És tegnap tűnt fel, hogy mindkét szomszédunk cserkófái is hasonlóan tesznek. :cry:

Kép
Kép
lbernuska

Suzy,
hát ez az, csak valahogy most nem tudok, mennék már vásárolni utána pancsizni, na mindegy etetés letudva, felöltöztem a fiúkat aztán irány székesfehérvár.

kubuspace

Sziasztok!
Kész vagyok! :cry: :cry: :cry: Márton extra nyűgös és én is!!!! :evil: :evil: Kemény 35 percet aludt, de ezt is rövidke cicizés után!!!!

Sina: én most vagyok nagyon magam alatt! Még bőgtem is!!!! :cry:

Jurmine: nagyon szépek vagytok!!!

Edoci: tündéri Regi!!!!! Még-még képet!!!!

Bernuska: hát nem akarok vészjósló lenni, de lehet az a bizonyos "tűzhalál" kapta el a fát. Ilyenkor egy "megoldás" van, ki kell vágni, mert bizony a többi fát is megfertőzi. Egyebet nem tudtok csinálni, nálunk már volt ilyen!!!!

Orsi: gratula a foghoz!!!!

Mennem kell mert hiszti van ezerrel!!! Vissza kell vinnem megint a szervizbe!!!!
Bocsi, ha nem reagáltam valakinek!!!! Nagyon kész vagyok!!!! Este, ha bírom idegekkel jövök!!!!
Vendég

Kincso 11-kor elaludt, nyomta 2 orat, lattam, hogy meg nagyon komas; cicit adtam neki, es visszaaludt! jaaaj! remelem ejszaka is fog aludni! mondjuk dog faradt volt, mert reggel 6-tol 11-ig nyomta megallas nelkul.

KépKép
KépKép
mush589

alvós

Kép

mégegy alvós
Kép

Tv-t nézünk
Kép

nem ér nevetni, apa csinálta
Kép

ilyen medencénk van (a képen nem Marci van) :lol:
Kép

kubuspace

ja és a link amit ígértem, nem ér nevetni a retro berendezés miatt, de tutkó tiszta és nyugis és klassz és még a TV is színes :lol:

http://www.teszvesz.hu/item677923676_ny ... varon.html

kubuspace

Kubu: milyen utcában van ez a házikó?

KépKép
jurmine

Kubu! Irigy-irigy! :wink: Én mindig úgy szerettem volna egy nyaralót a balcsinál. Hát mi mostmár biztos nem megyünk nyaralni. :cry:
Nem is néztem még, hogy teszveszen ilyenek is vannak.

Képzeljétek valamelyik nap én is azt álmodtam, hogy szültem és ő is fiú volt. Csak annyit mondtam, nem hiszem el, hogy ötödjére is fiú! Nekem is nagyon nyomasztó volt.

Kép
Kép
Kép
erika26

Kubu! Alvós képek ismét nagyon tutik! :lol:
Ilyen horgolt takarónk nekünk is van valahol anyuméknál, mindig elfelejtem megkeresni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: ne haragudj, lehet, hogy én vagyok lemaradva vagy ilyesmi, de miért mondtad, hogy ötödjére is fiú? :oops: :oops: :?

Kép

Kép
gabilany79

[quote="erika26"]
írta:
erika26
Képzeljétek valamelyik nap én is azt álmodtam, hogy szültem és ő is fiú volt. Csak annyit mondtam, nem hiszem el, hogy ötödjére is fiú! Nekem is nagyon nyomasztó volt.

ezt most nem értem,,ötödjére?

gabi: detto reggel 5-kor lett vége a bulinak 6-kor még vmi pasival dumáltam :oops: 7-kor értem haza, és 8-ra kellett volna menni suliba...
felnéztem a paplan alól, hogy basszus süt a nap ááá akkor mégse, majd holnap:)

sztem itt egyedül Kubu fia alszik:)

boci:kitartás, kitartás, kitartás,
pár év felnő és elköltözik otthonról

előkebetömés...én ilyenkor megdicsérem, hogy jaj de ügyesen törlöd meg a szád....közbe nagyokat vigyorog elengedi és hopp máris becsúszott még egy kanálka:)
galádul kihasználom a hiúságát:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Edoci: Regi gyönyörű, és nagyon ügyes- játékokkal nálunk ugyanaz a helyzet...

Lyndee:örülök a jó éjszakának

Sina: nálam is szokott lenni hasonló, de tényleg ki kell mozdulni.

Mush: nálunk napi 4-5 kaki, gyümölcsözés kezdetekor 2 napig csak napi 1, de mostanra visszaállt a rend.
Nálunk kint van fent is egy fog, kb. két hétre az alsó kibújása után jött ki.

Sarmon: gyerekek gyönyörűek, mi volt a szemészeten?

Orsi: néha én is ülök itt a kupac vasalni valóval, a gyermekek által szétszórt holmik tetején, a gazos kert mellett összetörve, hogy semmi nem megy... Mindenkinek vannak ilyen napjai!

Kubu: zöld vesz körül minket, és egy olyan völgyben lakunk, ahol mindig van légmozgás, és árnyas fák...

Bernuska: én már visszakaptam :D

Bocika: Sajnálom a nyűgös napot

Kép

Kép

Kép
habe

Nálunk töki megint elkényeztetett, este 10-től reggel 9-ig durmolt :lol: :lol: Evett, játszott, bemászott a homokozóba, próbálta megkóstolni, majd megpróbált felmászni a csúszdán is, a kutyust is meg akarta nyalogatni - csupa felfedezés volt a délelőttje!
:lol: :lol: :lol:
Itt volt anyukám, elvitte Gyuszit hétvégére, én meg bőgtem mint a záporeső, ez az első alkalom. Férjem szerint bolond vagyok, na de akkor is hiányzik és kész.

Kép

Kép

Kép
habe

Ja és Aida, veled álmodtam, épp atomfizikát tanultuk együtt valami koleszban :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
habe

hahó!

Na mizu csajok?

Király napom van.Arni harmadjára alszik és 1,5órákat nyom. :lol:
na persze ezt most nem gonoszságból írom.

jurmine:Arni nem hajlandó az én főztömet megenni,eddig....
Nagyon helyes pár vagytok!Nekem sem tűnsz öregebbnek.

kubu:jó lesz nekem Marcink medencéje is.Ilyen helyes kispasival...csak kár hogy nem vagyok 27tel fiatalabb :lol:

boci:sajnálom Mártonunkat!Küldd át fénypostán,szívesen eljátszom vele!Olyan kis tündér,ki sem nézem belőle hogy rosszalkodni is szokott.Egyébként majd csak elalszik,Arninak is vannak ilyen napok. :cry:

cili:gondolom a derekadnak sem tesz majd jót ha leengeditek az ágyat... :P

KépKép
lyndee

mush:tudod míg csak szopizott Arnus nálunk mindig kaki baj volt.De mióta hozzátápi van,minden reggel van a pelusban kaki.Ha pedig olyat eszik délelőtt kétszer is.
A répa pedig megfogja a hasát.

KépKép
lyndee

körkérdés:
hányszor alszik nappal a babátok?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági:3szor biztosan!Annál kevesebbszer soha.

KépKép
lyndee

Mági ma már negyedjére szunyál... :D
2x egy órát, 2x félórát...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok! Jó sokat írtatok, míg nem voltam.. :) Apa itthon volt, itthon "előnyaraltunk".
Ma voltunk tanácsadáson, Szabi 7700g és 68 cm. Hosszra ezek szerint semmit nem nőtt :? .

Amikor írtam a vendégházról, többen jeleztétek, hogy szívesen jönnétek. Aki komolyan gondolta, és tudtok időpontot, szóljatok, mert szépen telik a foglaltsági naptár!

Megpróbálok kicsit visszaolvasni.

zsebi_baba

jurmine: az is te vagy? fel se ismerlek:) vörös jobb!
először házi v üveges kajcsival kináltad vivit? azt irja a sina babakönyve h soxor azért nem szeretik a házit mert az üveges fincsibb.
én még csak egyfélét adtam neki üvegeset mert sütötököt nem tudtam venni.
de nálunk mind1 mert semmit se nagyon akar enni cicin kivül 8)

mági nálunk áltban 4x max 40 perc van de ma pl 2 órát aludt velem. áltban egyedül felkel hamar mert minden zajra felkel amit kint csinálok de ha én is lefexem akkor ugye csend van és tovább birja. éjjel is végig alszik.

andy

Kép
andy30

Mági: 3x alszik normál esetben

Andy: elsőre nem üvegeset kapott, utána igen, most megint nem. Kénytelen lesz elfogadni egyszercsak. :D

Kubu: alvós képekből tényleg albumot kellene csinálnod, olyan édesen alszik! Mi csak egyféleképpen alszunk (Vivi) 5 hónapja: hason, alvás közben nem forog. Még.

KépKép
jurmine

Jurmine! Szerintem is jobb a világosabb haj! A sötét egy kicsit öregített... De a világos abszolút jó!

Nagyon aranyosak az alvós babák!

Mági! Nekünk napi 2-3 alvás van, mostanában kezdi a harmadikat elhagyni... És ált 45 perc és 1 óra között...
sinaszi

Na! Mi készülődünk fürdéshez, így elköszönök! Ma hamarabb kell elaludnom, mint Apa - hátha nem ébredek fel a horkolásra! :evil:
sinaszi

Jó éjt BABÁKNAK, MAMÁKNAK, PAPÁKNAK! :D
sinaszi

Nah akkor ezek szerint a fima kezdi elhagyni az egyik nappali alvását... Eddig 9-kor,1-kor,3-kor és 6-kor aludt.. Most a 9 órásat már másodjára hagyta el...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Kobi 2x alszik 1,5-2,5 órát (10-től és 2-1/2 3-tól), fürdés előtt meg kicsit szunyál a kocsiban a hordozóban, ha csavarogni vagyunk.

Kép

Kép
gabilany79

Mági! Gergő is 2x alszik pont mint Kobi. Mostanában már fürcsi előtt nem akar aludni, nemrég akkor is aludt még 20 percet.

Gabi! Orsi! Nem vagytok lemaradva csak még nem beszéltem róla. A két nagyfiú között született egy kisfiam. Amíg terhesek voltunk nem akartam róla beszélni, mert nem jó olyankor ilyen történeteket hallani.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: értem. És sajnálom :( Nem akartam rossz emlékeket előhozni benned. :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Itt jártam, olvastam de most ennyire futja!!! :cry: :cry: :cry: Ez a mai nap!!!!!! :cry: :cry: :cry: Ha most sem lesz fog, akkor már soha!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Látom,nincs nagy mozgás!

Most menjek vagy maradjak? :?

KépKép
lyndee

jurmine. nem nezel ki oregebbnek se a parodnal se a tesodnal! es a voros haj tenyleg sokkal jobban all!

sarmon. szegeny Jazi. hogy viseli? mi volt a szemeszeten?

magnes. Kincso 2-4-szer alszik, mikor hogy jon ki a lepes.

nem tudom, hogy ki irta tegnap hogy napozoban altatta a bebit! elloptam az otletet es ma en is ugy fektettem le! 28 fok van a szobajaban! :evil:

KépKép
KépKép
mush589

boci:sajálom,kitatás.rossz után csak jó jöhet! :wink:

KépKép
lyndee

musi: dettó (napozó:)

amugy nem akarom elkiabálni de ma egész nap a sudocremmel kenegettem az "ekcémát" és estére nagyon szép lett! most éjjelre is azt tettem rá hátha elég lesz! a szteroidsat tegnap éjjel rákentem de reggelre uolyan volt. persze lehet az segitett de sztem a sudocrem. reggel kiderül! bizakodjunk. nameg Ca-ot is kap.

berni

megkérdeztem a szerkesztőket és azt irták h azt a cikket anno a Madarász utcai gyerekkórháztól kapták és őket kell kérdezni. van pulmonológiájuk gondolom ott kellene érdeklődni a gyóccerről.

andy

Kép
andy30

Kis esti móka, hátha felvidultok tőle.

Egyszem magzatom ágya alapjáraton így néz ki (a rácsvédő persze már másfajta)
Kép

A lényeg a kiságy bal oldalán elhelyezkedő csíkos, "szemefüle-krokodilkígyón" van, ami azért leledzik az ágyban mert 30 éve még nem 60x120 ágyakat csináltak, így a most vett matrac kicsit rövid bele, és a csíkos jószág a tátongó űrt hivatott kitölteni (akkurátusan és módszeresen belenyomkodva a lukba, nehogy ki tudja húzkodni).

Eddig.

Benézek az előbb, hogy minden oké-e az én kis Mogyifagyimmal, és az éjjelifény homályában először nem értettem, miahányás van. A gyereknek nincs csíkos bodyja :? :?

Na, de nem tépem tovább a számat, ez a látvány fogadott:
Kép

(A kép a vaku miatt ilyen világos)

Kép

Kép
gabilany79

gabi: jót röhögtem:)
amugy hol vettél olyan végigérő rácsvédőt? nálunk is gond van vele. nem is tom mi lesz ha teljesen le kell rakni a lapot a füldig. meg akkor h fogok behajolni? :roll:

andy

ui: erika nem tudtam reagáljak-e neh ez legyen a téma de nemtom megállni h sajnálom..:(

Kép
andy30

amugy csatlakozok jurminehoz: nekem a gyerekem a hátán fexik és nem izegmozog ennyit. álmában semmit se max a fejét ideoda. ha felébred akkor keresztbe tornázza magát de ennyi.
amugy se az az izgőmozgó olyan kis nyugisan eljáccik elszemlélődik nagyon édes:) csak néztem az unokatesóját is h mit hadonászik előtte:) a kisfiú örökmozgó:) ja és közben nézett rám h anyu ez mit akar?:)

andy

Kép
andy30

néztem=nézte

Kép
andy30

Andy: IKEA.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90129904

[quote]m írta:eg akkor h fogok behajolni?

Ez nekem is csomószor eszembe jut. Balcsin az utazóágyba se tudtam rendesen behajolni hozzá, pedig napközben néha úgy kell elaltatni, hogy odahajolok és a fülébe duruzsolok.

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?