Új privát üzeneted érkezett!

Kukac
örülök, hogy ilyen rohamtempóban gyarapodtok! Gyere majd ha tudsz!

kata
Gyönyörűek vagytok :) Hozz majd sok-sok képet magatokról. Tényleg villám szülés volt :lol:

Gizi
Mikor hozol képeket? Nászút?

Kép

Kép
princzike
 
 


Kata :)

Gyönyörű a kiscsaj, szívből gratulálok :lol:



Sleepin :)

Itt is grat, én értem a méreteket :wink:


Vicuska :)

Hogy vagytok?
Új képek?


Zsófi :)

Ügyik vagytok, csak így tovább. Kitartás :wink:



Ma szinte egész délután szakadt, dörgött, villámlott :twisted: Már vége lehetne ennek a gané időjárásnak :twisted:

Délelőtt megvolt a védőnői látogatás. Plusz 2 kilónál tartok :roll: 90/60 a vérnyomim :roll: Már emlegette a cukorterhelést, én meg közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó meginni a cukros löttyöt. Albertnél is a zsemlés volt, és minden oké volt... Most is ezt választom. Még a dokinak is meg kell említenem, dehát nem tudom, lehet hogy kényszerből visszamegyek az sztks rendelésre :cry: Egyszerűen nincs pénz :?
Ma is felidegesítettem magam. Annyi pénz volt csak a kártyámon, hogy holnap tudjunk képet kérni uhn és Albertnak tudjunk 4csomagos popsitörlőt venni. Megnéztem a neten, nem e utalták e véletlenül a gyedem... Hát nem. És az a szemét otp levont 1800 Ft-ot, maradt 200 Ft a kártyámon. Tiszta ideg voltam emiatt, hogy csak úgy se szó, se beszéd, levonják hó végén azt a pénzt.
Most azon gondolkozom, hogy egy másik banknál kéne számlát nyitnom. Ha van ötletetek hol érdemes, szívesen várom a tippeket.
Ha teszveszen vagy vaterán vásárolok, akkoris minden utalásért levonnak 200 ftot. Még ha csak 50 ftot utalok, akkoris. Mindenért csak levonnak, már unom... És váltani akarok!!!

Holnap 11.40re van időpontunk, már nagyon várom :shock:

Képzeljétek, ma először nekiállt Albert táncolni. Apa összerakta a régi házimozirendszert, aminek már csak a rádiója működik, és Albert egyből táncra perdült :shock: Olyan aranyosan rázta, nem tudom hol tanulta :lol:
Persze a rosszalkodás sem maradt el :twisted: A délutáni alvás előtt egy ideig csak magyarázott a játékainak(ez a szokás), majd fura hangokat hallottunk. Hát a pelenkázót kezdte el húzkodni. Ezt már eddig is csinálta. Na, de ezután egyre furább hangokat hallottunk a szobájából. Bementünk hozzá. Ott vigyorgott hanyattfekve az ágyban, a pelenkázó totál elhúzva. És az egyik kezében a popsikrémes tubus, a másikban meg a kupakja :shock: Törtük a fejünket, hogy a manóba szedte ki a pelenkázó aloli fiókból. Mire megmutatta nekünk :twisted: Felemelte az elhúzott pelenkázót, egyik kezével tartotta, másikkal meg matatott, és a szemünk láttára vette elő a következő kencét :twisted: Még az a szerencse, hogy nem esett a fejére, kezére az egész pelenkázó. Elég nagy súlya van, még nekünk is elég elhúzni néha :roll: Szépen átpakoltam a kencéket és egyebeket máshova, a fiókban meg csak a pelus és popsitörlő maradt.
Egyre rafináltabb ez a gyerek :lol:
Azt már nemis említem, hogy a sütőt bekapcsolja, a tűzhely rózsáit szikráztatja, a mikrót bekapcsolja, a mosogatógépen a gombot tekergeti, kinyitja az ajtaját, kipakol belőle, ha van egy kis víz az odalán, akkor pancsol benne.... Azt már kitaláltuk, hogy a mikrót kihúzzuk... De amikor melegítek valamit, és nem nézek oda fél percig, akkor Albert feltekeri 35 percre :twisted: Őrület ez a kis emberpalánta :lol: :oops: :shock: :roll: :wink: :twisted:
A kilincseket már eléri, nyitogatja az ajtókat... A bejárati ajtó már kulcsra zárva, és egy tolózár is lett felszerelve... Mi lesz még itt??? :roll: :lol:
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Tegnap végre napsütés!!!!!!!! Egész nap mostam....

Kata :)
Nagyon édes! Milyen érzés a kicsilány? Más, mint a fiúk, ugye? :) :) Sok boldogságot Nektek!

Zsófi :)
Csak így tovább!!!! Szépen gyarapodnak a Törppicúrok! :)

Haga :)
AXA? Barátnőm ott dolgozik, épp a héten ajánlotta. Ott nincs utalási költség, meg kártyadíj....
OTP-nél nincs A-hiteletek? Nekünk van.... Mínusz 108000-rel zártuk ezt a hónapot. :? :?

Sleepin :)
Nem mondott nemet? Irgum-burgum. Ez dokifüggő? Nekem se mondtak meg Gáborról, hogy fiú, pedig egyértelműen látszott!!!! Ott virított a zacsi a monitoron. :D

Gizi :)
Esküvői képek???? Akár priviben.... Kivi vagyok ám! :wink:

Kandi :)
Szépen gyarapodtok Ti is! Nati várja már? Nincs sok hátra! :)

Vicuska :)
Olvastam valamit a szomszédban, amitől kinyílt a bicska a zsebemben. :evil: Írok privit. :wink:

Ma lángost sütök! Meg holnap is, dupla adag áll a hűtőben. Jó büdös lesz minálunk! :lol: :lol:

Ma utoljára hármassal kezdem még az éveim számát!!!!! Erre inni kell!!! :lol: :lol: Holnap meg az XL klubtagságra!!!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 

 
 

Most OFFolok egy kicsit! :wink:
Keresztmamim, ugyi, költözik Győrbe. Az új lakás akkora, mint a réginek a nappalija. Van egy raklapnyi eladó bútor. (Gyönyörű holland bőr ülőgarnitúra, tükrös hálószobaszekrény, ifjúsági bútor...) Hogy a piklibe lehet eladni? :roll: Tegyem fel a tesz-veszre? Sose csináltam ilyet....
ON :D

KépKép
zapáné
 
 


dike
neked ma van inszem?

haga
látom, Albert is alkit, mi is ilyen tájban huztuk ki a rádiot, mert D nem értette meg, hogy nem csavarjuk maxra a hangeröt. meg az asztal is odakerült a video elé, de bemászik alatta, ugyhogy azzal nem sokra mentünk. Örülök, hogy rednezödnek a dolgaitok apával, igy azért boldogabb a babavárás!!

krisz
ha füzöl gumit a tetejébe, ugyis nagy? vagy a csipöje széles?

akkor eddig csak a krisz-baab nemét tudjuk, igaz? nehogy má lemaradjak valamiröl :)

tanácsokat kérek!!! ki hogyan oldotta meg, hogy amig szoptatja a picit, addig a nagy ne szedje szét a berendezést, vagy ne öljék egymást a még nagyobbal? és ha D-t etetem, mert ugye nem eszik egyedül, és az Ági sir, akkor mi van? odavenni nem merem majd sztem az asztalhoz, mert D hozzávágja a kanalat. Ja, még anyunál vannak a fiuk, mert D-nak mandulagyuszija van, ráérzett, hogy középsö gyerek lett, produkálkta is pszichésen az elhanyagoltság tüneteit :roll: P meg köhög :roll:

Kép
Kép

gyugyi
nálatok nincs valami Express féle hirdetöujság? oda is betehetnéd a butorokat.
Vendég
 


kata! gyönyörű képek!sajna én még nem vok jártas...
áh de h lesz inszem ma még csak tüszőnézőbe mek.
lányok nagyon félek h már nem lesz meg a jobb oldali.

vicuska!
nálad is olvastam h hányszor volt h eltüntek a tüszök...meg stb... :shock:

KépKép
dike
 
 


Szép napot! :D

Kata!

Nagyon szép kislányotok van! :wink: Hát, nálunk a nagy már valóban nagy, így szépen, érdeklődve nézegette, hogy szopizik Dóra, aztán beugrott, hogy az én kicsi fiam már nem kicsi fiú és lehet nem azt nézi amit én hiszek! :lol: Nem tom, nálunk most a kicsi bántja a nagyot. Azért azt már tudja mi a simisimi, úgyhogy ha látom, hogy csapna, akkor szólok neki és próbál simogatni, ami így is felér egy nagy taslival! :lol: Hogy oldod meg, hogy kevesebb legyen a tej? Belekerültem egy ördögi körbe amiből nem tom, hogy vergődjek ki. Dóra az elmúlt hét álmatlan éjszakáit végig szopizta, most meg annyia a tejem, hogy fel kell kelnem fejni! :twisted:


Zsófi!

Jaj, nem hangzik valami jól ez a műtét! :( Szgény Matyika, már ilyen picikén! :( Gondolom, hogy megvoltatok ijedve! De nagyon örülök, hogy rendben vannak! Nagyon erős babák, nem lesz semmi gond sem, a súlyuk is szépen alakul, csak így tovább!

Susy!

Köszi, majd kipróbálom! Nem unod még a tumixolást? Na meg az utána való mosogatást? Imádtam a turmixgépet jó alaposan elmosni, Dóra használatra, mindig paráztam, hogy nem elég tiszta olyan helyen főleg amit alig látok! Szerencsére már nem kell, Dóra szépen eszi a darabosat!

Gyugyi!

Majd küldesz nekem képet a bútorokról? Ha bemegyünk Győrbe lakni nem viszünk innen semmit, max az íróasztalt és egy két apróságot, nagy bútort semmiképp sem, így szekrényre, kanapéra stb szükségünk lesz! Árat is csatolj majd lécci, oszt osztok, szorzok! Én is akarok bicskanyitogatósat! :oops: 8)

Gizi!

Mesélj!!!! :wink:

Míg tölti az elöző oldalt rakok fel pár képet!

Kakasfarokszopi. 8)
Kép

A hintát egyelőre jobban szeretem, mint hintázni! :lol:
Kép


Ez a kedvencem! :lol:
Kép

Apa követése. :lol:
Kép


Apa követése II. :lol:
Kép


Ez a szőrös pofa nem én vagyok, még mielött..... :lol:

Kép


Rácsodálkozás. :lol:
Kép


Úgy néz ki, nálunk szeparációs szorongás lehetett a nem alvás oka. 3 napja 10-től alszunk, reggelig. Isteni!!!! :lol:

Na, minnyá gyüszök, rí a jány! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni
istenem, de szép ez a kislány! csak nem a vécére megy apa után? én mindog D-dal pisilek együtt :wink: néha seggembe dugja a vécépumpát is
hát igen, nekem még elég sok a tej. masszirozom a csomokat, hogy fellazuljon szopira, ha nagyon feszül, fejek, de csak annyit, hogy ne feszüljön. ha mindet kifejném, ugyanannyi termelödne vissza.

dike
akkor a térdeddel mész dokihoz? :wink: remélem, lesz jó tüszö, és mehetnek a fickók!!
Vendég
 


Őszinte leszek, én mitha láttam volna kukackát, majdnem rá is kérdeztem, de aztán nem, mert pont mért...

Haga: AXA: Én is náluk vagyok (ott van a hitelünk is oh je) és tényleg nincs szlavezetési díj, se utalási ktg, se ha fizetsz nem vonnak. Pénzfelvétet nem tudom, nem szoktam, hamar sikerül elkölteni róla mindent... :roll: :? (Főleg h onnan vonják a hitelt is) Szerintem korrektek szlavezetésben. Hitelt most itt nem említeném, sokszor összevezstem már velük, sokszor elküldtem már 1-2 ott dolgozót telefonban. Gyugyi!!! Remélem nem a bartánődet! :shock:
Albert... :) No comment, fél percre sem lehet otthagyni Őket! :D Bende is pakol, rámol, tör, zúz, bár már kezdi érteni mi az amit nem szabad. Vagyis inkább megszokni, hogy pl a tűzhelynél csak a kis gombokhoz nyúlhat, nagyokhoz nem (kicsinek kis gomb, nagynak nagy!) :lol: De még így is vannak alakításai. :) Kitartás, jobbat nem tudok. Nálunk jó idő van amúgy, gyertek erre! :D

Kata, hát fogalmam sincs, hogy lehet ezt megoldani. Talán megszokja majd D., hogy most fél óráig nincs Anya. Ilyenkor egy kis mese? Amíg szopiztatsz nem tudsz mesélni Neki, vagy csak álmodok, hogy az lekötné? :D A félelmeimet hozod elő... Nagyon édes pihe hajacskája van Áginak! :)

GYUGYI!!!!!!!!!!! Hát Istenke éltessen, még 2x ennyit egészségben, boldogságban (csak mint eddig! :D ) Erre tényleg inni kő! Egészségedre!

Gröni, szépséges a lányzód!!!! Bende nem szeret hintázni. :shock: Max. 5 perc, aztán ki. Ez van. :)

Dike!!!!!!!! Ne parázz, mert az sem jó! Nyugi, ott a tüsző és épp növöget, ha hagyod Neki! :) Igyál sok sok folyadékot és egyél rendesen és ne törd az agyad butaságokon! Ok?!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Na, itten vagyok!

Kata!

Jó ez a vécépumpás dolog! :P Remélem én nem járok így! :shock: :lol: Neeem, apjuk bagózni ment, meg kávézni, meg telefonálni, meg...... csak szabaduljon már! :lol: Én is maszirozgattam, de reggelre lett egy ökölnyi csomó a honomalatt! Aztán szinte egész nap arra cuppantottam rá Dórát, így rendbe jött. Már gondoltam, hogy elapasztom azon az oldalonn, de mi van, ha nagyobb lesz az igénye, oszt akkor meg nem lesz elég! :roll: :?


Haga!

Dokija válogatja, de nem szoktak kettőnél többet adni! Múltkor volt a TVdokikban, hogy az USA-ban szinte egyszerre adják be a gyerekeknek a védőoltásokat és ezért olyan sok az autista gyerek! Persze ez csak az első évre vonatkozik! Általában a szövödméyek miatt nem szoktak kettnél többet beadni, de nálatok nem lett semmi, így már mindegy is! :D Sajnálom ezt az anyagi dolgot! :(

Krisz, Sleepin!

Úgy látszik a 18 hetesen mindenki így jár! Gondolom mindenkinek ez a második kérdése az egészséges után és besokaltak! Pedig csak egy mozdulat! :? Na majd a 24 hetesen! A lényeg, hogy rendben vannak a babák!


Dike!

De jó, hogy van a jó oldalon is tüsző! :D Nagyon drukkolok! :wink:


Ticsiéknek jobbulást! Gondolom Ádám már szalad amilyen ütemben fejlődik ő is! :lol:


Sleepin!

Homlokpukli dettó! :lol: Pedig még törpe, mi lesz később! :roll:

Na megyek, mert itt téblábol a tyaros! Még gyorsan privizek egyet! :P Ja, a tujákat nem ér nézni, kiszáradtak vagymi! :oops: :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Kata
Gratula mégegyszer a gyors szüléshez és persze a tündéri kicsi lányhoz!!! :D

Gröni
Cuki ez a csajszi! :D

Sleepin
A lényeg, hogy minden rendben. :D A többi majd kiderül. :D

Zsófikukakc
De pici babákok! :D De a lényeg, hogy már nem vagytok intenzíven. :D

Itt ma nagyon meleg van, a panel katlan lett. Csupaszon leizzadtam a du-i szunya közben.Kell már a ventillátor. :shock:

Kép
vizkriszisback
 
 


Hahó! :lol:

Haga!
Albert nem semmi komisz kis fiú :lol:

Gröni!
nagyon jók a képek :D pedig a szakállasra én azt hittem, te vagy :wink: :wink: :wink:
nem ám...... :lol: !

Kata!
Ági nagyon szép leányzó :P

Dike!
akkor ma mész????????? 8) ne olvasgass össze mindent, csak a saját petécskéidre koncentrálj!!!!!!iygál sok folyadékot+fehérje(túró, hús..stb),aspirin protect(vastagitja a méhnyálkahártyát) :D

na, rendbe kéne hoznom magam,amennyire lehet, este megyünk kontrollra :oops: :shock: :lol:
Vendég
 


Kép
Kép

Kép
Vendég
 


Na akkor én is jövök pár fotóval!!


Kép Kép
Ilyen nagyra nyitom a szám,ha éhes vagyok!!!
Kép
susy75
 
 


Vicuska,Gröni!
Milyen szép nagyok a lánykák már!!

Gröni!
Gyorsan megvagyok vele, botmixerrel csinálom. Sokszor,föleg a fözeléket 2-3 napra elöre megcsinálom, így nem pepecselek vele naponta. Most,hogy már gyümit is kap, azt mindig frissen csinálom,de az is megvan 5 perc alatt.
Ja és azért néha üveges bébiétel is játszik!! :lol: :wink:
susy75
 
 


Na és mégegy!
Kép


Kata!
Nagyon édi minimanó Àgibaba!!! 8) 8)
susy75
 
 


Sziasztok!

Csipcsab,
Köszi a híreket! Szépen fejlődnek a babák, Matyikának is gyógyulást!

Gizi,
Gratulálok az esküvőhöz! :)

Kata,
Sok boldogságot Ágneshez!

Gyugyi,
Lángos jöhet sajtos-tejfölöst kérek!
Holnapra pedig boldogot kívánok!!!! :P
Vatera, tesz-vesz, expressz.hu, apronet.hu, dobj fel ide is néhány képet, hátha :) Az nem semmi lesz ekkora lakásból picibe költözni.

Dike
Megy a + a tüszőidnek, tartsanak ki!!!

Haga,
Albert nem semmi kisfiú, jó kis muri. :)

Gröni,
Nagyon édes kiscsaj. :)

Vicuska,
Lilla baba is milyen nagynak tűnik már! :)

Kép
mofly
 
 


gröni vicuska susy gyönyörűűű babákok! :D

gyugyi! isten éltessen!!! :)

és akkor... oltári szar napom volt,van. ellógtam a melóhelyről 2kor azzal a dumával, h családhoz megyek,persze azt nem mondtam meg h már nem mek vissza,gondoltam majd ha holnap megkérdezik kitalálok vmit.beértünk a dokihoz 3ra egy kicsi várakozás, jött, és háát nincs uhu bezárt(én ezt már láttam mikor beértem a korházba, de gondoltam h ha délutánra hivott vissza és ügyel akkor ugy is megvizsgál)és hát hányadik napon vok.mondom 12, huu akkor jöjjön vissza reggel 6ra :shock: kész végem van...mi lesz később azt hiszem nekem ez nem fog működni hosszú távon.a párom meg aztán végkép nem jön el velem többet.na meg reggel is ki tudja mi lesz, beérek e a munkahelyre....Ez még mind semmi,egész délelőtt trüsszögtem hazafelé már nátha,torok, most meg lázas vok, nagyon beteg vok, mi f...sz jön még????nagyon elegem van, most itt fekszem az ágyba ver a víz, iszom a teát 100fokba a panelba.és reggel menjek be egyedül fehérvárra. :shock:

KépKép
dike
 
 


Lányok!
Csak ámulok és bámulok!
Csodálatosak a gyerkőcök :) :lol: Most fáj a szívem nekem is egy vagy két ilyen kis manóért! :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Gyugyi
Vatera?

Haga
nem is mondtad, hogy versenytáncost neveltek :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Gyugyi
De szeleburdi vagyok :oops:
ISTEN ÉLTESSEN!!

Kép

Kép
princzike
 
 


Suzy, Gröni, nekem volt olyan, hogy egyszerre mind a 4 lángon főtt Bendusnak kaja. :) utána össze vissza kevertem őket, hogy sok féle legyen. Aztán Aventos pohár és mélyhűtő! :) Szerintem ha nagyon akarom, tuti találok még vmit. Máj meg hús tuti van még a fagyiban. :?

Suzy!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!!! :) Az utolsó kép díjnyertes, de komolyan! :)

Vicuska, Lilla is tündérke! :) Sokat nőtt!!! :)

Dike, akor aztán végképp Aspirin Protect! Pihizz, feküdj, holnap telózz be a munkahelyedre, hogy rosszul vagy. Inkább pihend ki, de a dokihoz menj vissza! NYUGI!!!!!!!!!! +++++++++++++

HAGA!!!! UH-N MI VOLT??????? Hahó!!! Tudom ám, hogy ma voltál! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Gröni, Kata, Vicuska, Susy :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörűek a gyerkőcök :)


Gyugyi, Sleepin :)

Köszi a tippet, pénteken utánajárok... AXAnál van egészségkártyám. De nem tudtam, hogy folyószámlákkal is foglalkoznak :oops:

Gyugyi :)
Nálunk most fogyott el a lángos. Te is a kefíres, réteslisztes verziót csinálod? Mert annak a tésztája áll el napokig a hűtőben :)

Dike :)

Jobbulást! Veled mindig történik valami :?
Azt megsúgom, én akkor lettem terhes most, amikor elkaptam Alberttől a nyavaját, láz, torok, t@kony... Nemis volt jele pé-nek... Aztán nesze :wink:


Voltunk UH-n, vagyis csak én mentem be, a fiúk rótták a köröket a kórházban. 25 percig vizsgált a doki, még meg is jegyezte, hogy jajj de nem hagyja magát megnézni :) Az FL és az orrcsont mérése nagy megpróbáltatás volt :) Lényeg a lényeg, minden oké. Szerencsére az a 2 doki volt bent, akik annó Kisrudinál észrevették a bajt. Most minden rendben, megnyugodtunk. Pár nappal fiatalabb a mensi alapján számított terhességhez, de a 12 hetes uh alapján ma vagyok 17+6 és a mai uh szerint is ennyi, úgyhogy jó ütemben nődögél a kis lurkó :lol: A végén amikor már befejezte a doki a vizsgálatot, rákérdeztem, hogy látszik-e, hogy kisöcsi, vagy hugi. És igen, elárulta :wink: :P
Azt nem értem, hogy a leleten mi az a 47 mm a cervixnél. Elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy most ez a méhnyak hossza, vagy mi a manó?


Esti séta volt a Balcsi parton :wink:

Na, teszek mai pocakképet. Csodák csodájára a kismama szerkóban még a "pocak" is látszik. Ruha nélkül, vagy sima hétköznapi ruhában semmi :shock: Érdekesen varrják a pocakos rucikat :lol:


Kép

:oops:
Kép

:oops:
Kép
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Na, akkor egészségetekre! :lol:
Kép
Ezzel most hivatalosan is középkorú lettem??? :shock: :lol: :lol: :lol: Nem baj, nem zavar! :wink: :lol: Inkább azé' úgy mondanám, hogy érett nő vagyok! :lol: Hehe. :lol: Mégis csak jobban hangzik!!! :lol:

Öröm végignézni az oldalt!!! Ennyi gyönyörű gyereket!!!! :D :D :D

Haga :)
...éééééés??????? Monnnnyad má'! :D :D
Lángos kefíres! De nem rétesliszből csináltam. Azzal kellett volna? Nem írta a recept. Sebaj, elfogyott! csak ragad, mint a csiríz. Alig bírtam lángos formát csinálni a trutyiből. :)

Dike:)
Wazzz. Ez bosszantó. Elmentél végül? Sex ne maradjon el!!! :wink:

Vicuska :)
Szerintem férges az a cica...... Vagy ne diagnosztizáljon, aki nem ért hozzá? :lol: :lol: :lol:

Basszus, fáj a kezem. Egy hónapja küzdök egy szőrtüszővel... (Epiláltam, elvakartam, elfertőztem.....) 14-én kell mennem, akkor kivágják, ami bent maradt. Erre reggelre begyulladt ez egész. :? F@**a.

Bútort feltettem az expreszre, teszveszre meg regeltem, várom a kódot. Piciben itt is megmutizom, ha nem gond..... :oops: (Mofly mondta!!! :lol: :lol: ) Sajnálnám otthagyni a szomszédoknak..... :shock:

Jaaaj, mi vót még??? Innom kell. Mármint még egy kávét!!! :lol:

KépKép
zapáné
 
 


JA!!!

Gyugyi!!!!!!
Értem má!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
lamásza
 
 


Szép jó reggelt!

Tegnap volt a 3. házassági évfordulónk. :D Bár dolgozni kellett páromnak 5-ig, meg még el kellett mennünk az Obiba is a szalagparkettánkért, amit még akciósan kifizettünk a múlt héten, jól sikerült az este. :D Együtt csináltunk gyrost, ittunk Törley alk. mentes pezsit, filmeztünk és... :oops: .
Kép Kép

Dike
Jobbulást!Sztem a stressz okozza a betegséged. :?

Haga
CSak van ott poci. :wink:

Lilla baba és Vinzent baba is nagyon édik. :D :D

Gyugyi
Utólag is boldog szülinapot!!! :D Szőrtüszőt sajnálom, nem lehet kellemes. Ilyen lángos receptem nekem is volt valaha, de tejföllel nem kefírrel.

Kép
vizkriszisback
 
 


gyugyi

Kép
Vendég
 


krisz
te nagyon dögös kismami vagy! grat a szép évfordulóhoz, remélem még sokat ünnepelhettek együtt :)

haga
jaj de jó, hogy minden oké, ahogy indult ez a terhesség, nagyon tudjuk értékelni, hogy rendben a baba. Nekünk nem súgod meg, hogy ityeg-e a fityeg?

suzy
nagyon édes a fiatok!! az enyémek sose nyitották ekkorára a szájukat 8) lehet, nem jól fözök ? :)

apa azt mondja, megirhatom, hogy beleköpött a kigyurt mellkasába a lánya

vicus
azta, csak ámulok, mekkora lett Lilla! és ez a haj! nemsokára rasztába fonhatod!! szemészeten voltatok kontrollon?

dike
mennyi lett az annyi? mikor lesz inszem, tudod már?

Kép


Kép
Vendég
 


sleepin! tök nyugodt voltam ez idáig, és csak azt mondogattam magamnak,h nőni fog a tüsző stb..meg tök biztam az inszemben meg minden.

higyjétek el h nyugodt voltam...per pillanat persze h nem!

voltam reggel 6kor dokinál, szülést vezetett de 6 45re jött. bal oldalt nincsenek tüszők, jobb oldalt szinte semmit sem nőtt(max 1mmert(6-ot kellett volna a doki szerint)).tehát kb 12mm. a méhnyálka növekedésnek indult(azt se mondta mekkora)de azzal se volt soha gondom mindig 10-11mmm, pedig nem eszem semmi különlegeset, és az ivásról sem vagyok híres.)még lehet lesz a tüszőből vmi. vasárnap kell visszamennem.
soha nem volt probléma a tüszőérésemmel, éppen ezért nem kaptam gyógyszert, erre tessék...és szerintem nem azért van mert negatívan állok hozzá, hanem azért mert nagyon elbíztam magam, meg nagyon akarom.semmit se értek, mindenesetre egy szerencsétlenség vagyok. soha nem volt semmi bajom az életben ha 3szor voltam lázas, beteg, most meg minden összejön, rám jár a rúd rendesen.amúgy már a melóhelyről írok.

haga! örülöki h minden ok.

krisz! csini vagy, boldog házzassági évfordulót!

KépKép
dike
 
 


Tegnap esti kép:

Kép

Be kell mennem a kezemmel a kórházba..... :?

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyikám

Boldogságosat!!!! :D

Engem érdekelne használt bútor, vmi amit a gyerekszobába be lehet rakni,tudsz képet küldeni????+árat?+hová is kellene elmenni érte???? :oops:

Puszi

VKrisz
Atyavilág hogy telik az idő,nagyon csini kismami vagy!! :)

TÖbbiekről tud vki vmit,pl.Wish,Tiza,Szilva,Manda stb.....??????
ella-
 
 


Suzy!
Vinzent édes kiskrapek :D

Haga!
szép poci :lol: én is kivi vagyok, én csajszikára tippelek :wink:

Kata!
hogy vagytok?nagyon jó a pelusos tappancsos fotó!nekem ilyen nincs is :P :oops:

Dike!
nem hiszem el........ :twisted: a lényeg h mennek a megadrukkok h vas-ra megembereljék magukat a tüszőid+nyh-d :lol: és így is lesz :lol: én bízom benned :D :D :D
Vendég
 


Köszi a commenteket! :oops:

Dike
Én is mindig így jártam:ált évente 2x kapott el vmi megfázás:ősszel, tavasszal.De az inszemek, lombikok alatt rendszeresen. :twisted: Hol a stimu elején, hol a ciklus végén. Már nekem is lelgem volt!
Jobbulást és tüszőnövekedést!!!+++

Kata
Nagyon tecc a babótok! :D És az a lábas kép. :lol:

Zapáné
Féltél, hogy merénylő, igaz? :wink:

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok csajok!

Gyorsan elolvastam ezt az oldalt és tele van csodálatos bébivel. :wink:

Haga :D Mondd már, kukacos vagy puncis? :wink:

Krisz :D Szép pocak, csini vagy!

Kata :D Gyönyörűűűű a kiscsajotok, gratulálok még egyszer! Ez a sok tejcsi, nem semmi! :shock: :P Én is arra gyúrok, talán mire Márk leszokik a ciciről, lesz neki elég. :lol: :lol:

Susy, Gröni, Vicus :D Édesek a babák!

Zsófi :D Küldök sok erőt, lehet holnap felcsöröglek ha nem zavarok. :wink:

Gyugyinéni :D Nagyon boldog szülinapot! :wink:

Dike :D Basszus..... és jobbulást!

Mi mááá kifele jövünk a takonykórból, de még Márk mindig nem az igazi. Hétfőn kapott köptetőt, de ő azt annak rendje és módja szerint ki is köpi és nem hagyja hatni. Elevileg kaja után kell odaadni neki sok folyadékkal. Kaja után büfizik, aztán köptető vízzel, de azt is kibüfizi... :? Kedve jó, vigyorog és gyakoroja az átfordulást.. :wink:

Na megyek reggelizni, talán most elalszik a manóm.
Puszi mindenkinek!
fenci
 
 


Fenci!
a lényeg, h Márk jókedvű, csak hatnak a gyógyik :lol:
kéééééééééééééééépet :D

Krisz!
én meg se dícsértem, milyen helyesek vagytok és te milyen szupercsinos kismami 8) sok boldog évfordulót :wink:

Dike!
ezt neked :P
Kép

Gyugyikám!
ezt meg neked :wink:
Isten éltessen sokáig :lol:
Kép

Kata!
nem voltunk kontrollon, elsunnyogtuk :oops: , tegnap 40 fok volt nálunk és 11-re kellett volna menni...nem akartam a kocsiban aszalni szegény babát.meg azt beszéltük ha szép, nem fontos menni.sztem okés :lol:
Vendég
 


Csajok! Nektek műxik az iwiw?

Ja, és ezé nem tom ám, hogy Gyugyinap van! :oops: Boldogságos Szülinapot, Gyugyi! Tüncsitől már kérdeztem, tőled nem merem, hogy van-e élet 4x után is! :P


Susy!

Én is botmixert használtam, de valszeg már őskövület(még Dávidnak vettük) és a kés tetejét nem nagyon látom, odaférni meg szinte képtelenség. Fültisztító pálcikával takarítottam! :lol: Én mindig frisset főzök. Nincs az a mennyiség amit meg ne enne. Tegnapi mennyiség egy kisebb fej karfiol, 2 krumplival, pici csirkemellel. Csak úgy falta! :lol: Nálunk is bejátszik időnként az üveges. :oops: Nagyon édes Vini, igazi rosszcsontnak tűnik! :lol:

Haga!

Van ott pocak! :wink: Naaaaa, mondd már! Szerintem kislány.....vagy kisfiú! :lol:

Gyugyi!

Jó a kép! Nálunk is járt valamelyik nap, apjuk felkiáltott, ott a Zoli bácsi! Hijába, reptéri gyerök! :lol: Eccer láttuk, hogy berepült az öreg két tízemeletes közé! :shock: :lol:

Fenci!

Képet!!! Ügyes kisfiú, tudja mi a nem jó! :P Nálunk Dóra a gyogyit is élvezettel ette! Az infacolt egyenesen követlete! :lol:

Dike!

Bakker! Elsőre úgy tűnik ám, hogy ez nem az a hónap, oszt a végén meg kiderül, hogy dehogynem! Soroljam? Krisz, Ticsi, Tüncsiék csak egyszer izéltek abban a hónapban, nálunk meg szinte kizárt volt a spontán, oszt ott van Vicky ect, ect.... :wink:


Moflykám!

Magadról is! Mizu? Jöhetnél többször is!

Sleepin!

Benned egy konyhatündér veszett meg! :lol:

Krisz!

Nagyon helyesek vagytok! És tényleg nagyon dögös kismami vagy! :wink: Boldog évfordulót! :wink:

Vicuska!

Hogy Lilla mennyit nőt! :shock: Tényleg nem rád hasonlít! És milyen nagy haja van! Dórának csak a bubján nő, de ott nagyon..és tele forgokkal! :twisted: Szegény! Nagyon helyes csajod van! :wink:

Kata!

De édes ez a talpacskás kép! :lol: Napról napra szebb ez a csaj! :wink: Nem sárga picit?


Ja Vicuska! :twisted: A ........helyére illeszd be, hogy Vicuska megkérdezi! :P

Jaj csajok! Dóra az elmúlt hónap átalvatlan éjszkái után megkapta az éjszakai pillangó nevet :oops: 8) tegnap meg pelsuban ropta(tud táncizni, ha mondjuk neki egyből ugribugrizik :lol: ) Felállt a szék lábánál, egy kézzel kapaszkodott a széklábba, a másikkal egynesúlyozott, de tisztára olyan volt, mint aki épp a rúdon vonaglik! :lol: :oops: 8) Szóval van félni valónk, asszem! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Na akkor 2 kép a kicccsávómról.

Kép


Gyakoroltam az átfordulást, de ez nagyon fárasztó, be is aludtam... :lol: :lol:

Kép
fenci
 
 


Fenci!

Nagyon édes Márk! Olyan szép! Ezzel a nézéssel pedig lesz bajuk a csajoknak! :lol:

jaj nekem lapalj, jaj neked laptető! :lol: :P

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Fenci :)

Olyan szép a laptető :wink:
Milyen sokat változott már a fiacskád :)


Zapáné :)

Naggyon Boldogságosat :wink:
Nem semmi a repülő, nálunk a szúnyogírtó megy ilyen alacsonyan :roll:
Mi vót a kórházban?


Krisz :)

Boldog házassági évfordulót, jók a képek :wink:


Kata :)

Napról napra szebb a kiscsaj :wink:
De nem mondod, hogy már "büdösbogár" pózban alszik? :shock: (mi így hívjuk ezt a pozíciót :oops: )
Albert 5 hónaposan kezdte, és a mai napig így alszik, ha hason van.


Mazsolka nemét nem írom ki nyilvánosan. Nem akarom, hogy valaki megtudja, akinek csak akkor vagyok jó, ha kell valami...

Most rohanok, készül az ebéd. Ananászos tejszínes csirke és pulykamellet készítek. Délután meg majd túrós batyut, hogy Albertnek legyen egy kis falatozni való :oops: Mostanság őrület, ahogy eszik. Nem engedi, hogy etessük, folyton elfordítja a fejét. Ő egyedül akar enni. De gondolom nem kell írnom, hogy a leves és főzelékevés az botrány... :roll: Amit villával tud enni az oké, meg amit kézzel foghat és haraphat... De a főzelékek? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég
 


Még valamit szeretnék....


PESTI lányok!

Légyszi segítsetek egy kicsit.

A lehető legegyszerűbb, legrövidebb útvonalra lenne szükségem a SOTE 1-re. Természetesen autóval :)
Budaörs felől mennénk (azt hiszem)
Vendég
 


Haga, biztos nem írod meg??? Küldd el msnen lécccccccccciiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Olyan kíváncsi vagyok!!! :) Miért kell Neked a SOTE I.? amúgy én inkább nem navigállak, mert tuti érintenéd Salgótarjánt is. Borzalmas a tájokozódási képességem. :oops:

FENCIKÉM!!! Pont írni akartam, hogy mi van Véletek, d elátom javulgattok... Márk egyre kerekebb és nagyon szép az arca, mostmár nincs pirosság, ugye? Kezd Rád hasonlítani... :D Gyönyörű kisiú!!!!

Dike, nyugi továbbra is, 1. még bármi lehet, 2. akkor se ad fel, ha ez most besül. Nincs semmi gond, következőben kapsz stimut és biztos jobban fog menni. Higgadtan állj a dolgokhoz. Ne görcslj, ne erőltesd!!! Sikerülni fog, ez 100%! Rendicsek?

Kata! Gyönyörűséges ez a Lyányzó!!!!!!!!!!!!!! :) Tappancsos tényleg mindent visz! :)

Képzeljétek tagnap (cca. 32 fok, délelőtt 11 körül) megyünk haza a piacról. Szemben büszke nagypapa (gondolom) tolja a kisunokát (újszülött kb) aki PÓLYÁBAN volt. Abban jó kis bélelt vastag sz*rban. Most őszintén, normális az ilyen??? megsül az a csóró gyerek odabent. eleve katlanok a mózesek + még a pólya...

Nem tudom, mi volt még... előző oldal...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin :)

Elküldtem msnen :P
Szegény baba, pólyában :? Sokkal többet árt ha agyonbugyolálja szegényt, de sajna vannak ilyenek.
(én sosem tartottam be,hogy a babán 1 réteggel több ruha legyen... Nemis dől ágynak Albert, ha egy kis szél megfújja...)

SOTE 1 azért kell, mert magzati szív uhra megyünk.
A legelső terhességnél gond volt, és ajánlatos minden babát megnézetni a Hajdú Júliával. Eddig csak vonattal, metróval és villamossal mentünk, most kocsival mennénk, azért érdekel az útvonal...


Lamásza :)

Pü ment :P


Csajok, képzeljétek mi történt ma velem :!:
Belinkelem a történetem...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... acsadasrol
Vendég
 


Haga
Most akkor kislány vagy kisfiú? :oops:
Na... van ott poci!
Ez tényleg felháborító. Én hasonló képpen jártam a héten hétfőn az sztk-ban, igaz én csak egy nőgyógyászati vizsgálatot szerettem volna, hogy a lelkem megnyugodjon. Mire megkérdezte, hogy miért akarok ilyen vizsgálatot. Elmondtam neki nagy vonalakban a sztorimat, majd mondta, ha már úgyis egy meddőségi klínika mellett letettem a voksot, menjek oda, és kérjem ott a vizsgálatot :shock: :evil:


Gyugyi
Te érett nő :lol:

Krisz
Nagyon arik vagytok együtt :) Boldog házassági évfordulót :) Látom nőddögél a poci :)

Dike
A fenébe, de biztos megnő az a tüszőcske! Mert mi mindannyian így akarjuk! :lol:

Kata
Tök a lábicskós fénykép :lol: Tecc!

Fenci
Ezek nagyon jó hírek, hogy most már mindjárt vége a takonykórnak :) Hihetelen hogy hogy nőttök. Márk még mindig nagyon édes :)

Gröni
Nem semmia kis éjeli pillangótok :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


csak bal kézzel lassan.....
kezem feltárva, 3cm hosszú seb. ki kellett metszeni jó mélyen, be volt tokosodva, gyulladva. béna vagyok a jobbosomra, fáj, ha mozdítom. evvan. holnap talán összeöltik, addig tisztul. ma este a zapa vetkőztet!!! :lol: :lol:

holnap jövök, dobok képet a bútorról is.

gondolatban koccintok veletek, csak valaki bontsa fel a pezsgőmet. :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


gyugyi
szülinapi ajándéknak felvágta a kezedet dr house?
azt hittem, azt irod, holnap dobsz képet a sebről. csak a macs sebképeiböl kiindulva :lol:

fenci
nagyon szép baba lett márk, nem is látszik, h korababa volt

dike
hozzám már tuti nem lehetne szolni, ha ennyi minden összejönne. hova lettek a tüszők pár nap alatt? :roll:

haga
hu, de finomat fözöl, küggyé ide is :)
oké, értem, miért nem irod meg a titkodat. tudod, mi se terjesztettük

váladékos a jobb szeme, most hül a kamilla

gröni
a meleg borogatás is jo a cicicsomókra, fellazitja a tejcsatornákat. én mikróban melegitett meggymagzsákot kaptam a korházban - na nem elsö panaszomra hozták... de picit könnyebb lett utána fejni
Vendég
 


Haga!
Ez komoly?????? :evil: :evil: :evil:
lamásza
 
 


Gyugyi
Jobbulást!

Kép

Kép
princzike
 
 


Haga: PEtőfi híd fele gyertek, ahogy átértek apesti oldalra nem sokkal később keresztezi a Körutat a Baross utca, elvileg balra kellene kanyarodni, de nem lehet, ezért a Mekinél kanyarodjatok jobbra, ott van egy kis utca vissza tudtok fordulni. aztán menjetek át a körúton, az első lámpánál, saron van a SOTE I. a lámpánál kanyarodjatok balra, ott tudtok a legkönnyebben parkolni.

remélem nem túl zavaros. drukk megy !!!!!!!!!!!!!!!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


fenci! jaj de aranyos a kis Márk! :D

gyugyi! sajnálom a kezed!

haga!megírnád privibe?kivi vagyok nagyon! :D

kata! ne is mondjad....tudja a fene..hogy lehet ez?!2 nap alatt....váááááááááááááááááááááá

vettem aspirin protectet...mennyit vegyek be naponta, és ciklus hányadik napjáig vagy???

sajna még beteg vok nagyon náthás, de lázam nincs hála istennek!
nálunk most rohadt nagy vihar van!!! :shock:

KépKép
dike
 
 


Gyugyi, szegénykém, ezt jól összeszedted... :( Jobbulást, fertőtleníts belülről! :wink: :lol:

Dike, jobbulás és továbbra is drukk a petenövekedéshez!!! Én nem tudom a szedését sajna.

Haga, basszus, ez vicc... magyar egyészségügy, tudnék most mesélni, de nincs erőm...

Princzike, de fizetsz tb-t is... KÖTELESSÉGE!!! megcsinálni azért kapja a fizetését! :evil:

Képzeljétek, ha nem jönnek ma anyósomék, hogy felköszöntsenek minket a házassági évfordulónkon, akkor észre sem vesszük, hogy az van. :shock: Pedig még Krisz is írta az övéket... ez szörnyű, pedig még csak a 4. Mi lesz itt később???? Azt, hogy a 4., úgy kellett kiszámolnunk. :oops: :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?