Új privát üzeneted érkezett!

Gyors bekukk, amíg Julcsi és apa bringázik. :)
Sokan leszünk a Balcsi környékén. :) :wink:
És ma iszonyat meleg volt.

Móka: a vitorlázók vizen lesznek :wink: ott lesz csúcsforgalom :)

Bibi: szegény kicsi lány, remélem azóta Lilla már jobban van.
Fogyókúra: ügyes vagy, gratulálok. És ez nem kis lépés, ne másokhoz hasonlítsd, hanem gondolj arra, hogy az áldozatnak megvan az eredménye. :)

Lina: rendes gyerekek ezek, határidőnapló nélkül is tudják, hogy mikor kell jönni. Elvégre a mieink. :) :wink:

Babcika: Jancsikának is jobbulást. Remélem nyugodt éjszakátok lesz.

KépKép
KépKép
madar

Lányok, én már le sem merem írni, mi mindennel kényeztettem ma a kiscsajt. :oops: :wink: Egyébként alakul a név dolog, most nagyon esélyes a Veronika, de meglátjuk, Julcsi is az utolsó héten lett Júlia. :oops: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, te már ott vagy a Balcsin? Milyen az idő, most néztem, hogy 28 fok, de vihar végig a hétvégén?? :shock: Tiszta monszun :cry:

floranan

húú, most hirtelen már nem tudom, hogy kinek is ajánlottam, hogy rákérdezek horvátországi (Biograd és környékén lévő) jó apartmanra, de most az alábbi infokat kaptam apa horvátországi titkárnőjétől. Ha bármi kérdésünk van még, zavarhatjuk nyugodtan. :)

Sv. Filip i Jakov

http://www.villa-dreipalmen.de/
http://www.apartmani-park.com/
http://www.vila-smirna.com/

Pakostane

http://apartmani-filip.com/home
http://www.ulikatours.com/

Kontaktna osoba: Tanja Lokin
Adresa: Kralja Petra Svačića 5
Grad: Pakoštane - Pakoštane
Tel.: 00385981753706
Mobitel: 00385981753706

http://sinjal.hr/home
http://www.apartmani-punta.hr/index.html
http://www.apartments-pakostane.com/

Biograd n/M

http://www.lemaxc.hr/apartmanidada/index.htm
http://www.croholidays-sandra.com/galerija.html#a
http://www.apartmani-slavica.com/index.php
http://www.urlaub-anbieter.com/grgo.htm
http://www.campsoline.com/info/o-kampu-soline-biograd/

KépKép
KépKép
madar

Floranan: itt vagyok dél óta, északi part, Balatonfüred. Egésznap dög meleg, no vihar, no eső. Az előbb dörgött ugyan, de szerintem elkerüli Füred környékét. Igen, mondanak viharokat, de szerintem helyi (itt-ott) rövid ideig, szóval ez ne tartson vissza. :)

KépKép
KépKép
madar

Kórházban vagyok 3 napja :cry: :cry:

Kedden este olyan fájásaim lettek, hogy mentővel meg sem álltunk Zalaegerszegig :?

Hála az égnek teljesen rendben vagyunk és már nem kapok infúziót. Remélem több ilyen rémületet nem kell megélnem, csak 8 hét múlva szüléskor.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

[quote="csunyeszka"]K írta:csunyeszkaórházban vagyok 3 napja :cry: :cry:

Kedden este olyan fájásaim lettek, hogy mentővel meg sem álltunk Zalaegerszegig :?

Hála az égnek teljesen rendben vagyunk és már nem kapok infúziót. Remélem több ilyen rémületet nem kell megélnem, csak 8 hét múlva szüléskor.

Nagyon-nagyon szorítunk NEKTEK !!!!!!!!!!!!!! ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="madar"][ írta:madarb]Floranan: itt vagyok dél óta, északi part, Balatonfüred. Egésznap dög meleg, no vihar, no eső. Az előbb dörgött ugyan, de szerintem elkerüli Füred környékét. Igen, mondanak viharokat, de szerintem helyi (itt-ott) rövid ideig, szóval ez ne tartson vissza. :)

Madar, sztem nekem is ígértél, de valszeg nem megyünk addig... :)
Köszi az előrejelzést, remélem azért a nagy zuhikat megússzuk, én Akarattyára megyek.

floranan

[quote="csunyeszka"]K írta:csunyeszkaórházban vagyok 3 napja :cry: :cry:

Csunyeszka :( kitartás!!!!! Minden rendben lesz, drukkk és sok pozitív energia!!!+++++++++++++++++++

floranan

Csunyeszka, örülök, hogy sikerült megállítaniuk a fájásaidat. Pihenj nagyon sokat!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Itt is alakul a pánik-helyzet. A férjemnek 39,4 a láza és én annyira szerettem volna elmenni szombaton az unokatesóm esküvőjére és még nászajándékot se vettünk... :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika,koleszterin :evil:

Azta Brumi és Lili,ezek nagyon kemény diéták,sajnálom de én erre tuti képtelen lennék.Remélem soha ne kell átélnem,nektem meg minden csodálatom!!!!!!!
húúúúúúúú,nem én fertőztem ,de jó!!!

Babcika,nekem napszúrásnak tűnik.De nálatok nem lehet házhoz hívni a dokit????itt pesten némi zsebpénzért kijön.

Csunyeszka,ne ijesztgess!!!!!!!Drukkolok hogy kis manók még bírják ki!!!

sutimano76

Floranan,élvezd ki az édes szabadságot.

BABAÚJRAÉLESZTŐ TANFOLYAM INFO!!!!
a madarász utcai kórházban keddenként van 16-18 óra között.2000.-/fő.
Találtam egy ingyenest is,de még nem tudtam őket felhívni.
Ha valaki ismeri a doodle-os oldalt kreálna egy táblázatot olyat mint a talis????Akkor bejelölhetnénk hogy mikor kinek jó!!!Előre is köszi a segítséget.

sutimano76

Atyaisten, Csunyeszka, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és pöttömkék még maradjanak sokáig bent :!:

Madar, a Veronika nagyon szép név :wink:
Én két Veronikát ismerek, mindkettő nagyon okos és határozott csajszi :wink:

Floranan, én most tök büszke vagyok magamra, mert egész héten gyümivel kényeztettem Nikit, csak tegnap kapott egy túró rudit :)

Köszi a sztreptos infókat 8) Valami ilyesmire gondoltam, de tökre nem értek hozzá :oops:

Süti, szerintem nekem bármelyik kedd okés lenne.
Táblicskuhoz nem értek :oops:
Ti hozzátok az apukákat is?
Vendég

Csajok, kezd mozgás parám lenni 8)

Lili írta, hogy van, hogy egy óráig nem érezte Fruzsit.

Hát én van, hogy pár órán keresztül nem érzem Nikit, utána is csak kb. akkor, ha lefekszem és oldalra fordulok.

Mondtam a dokimnak múltkor, erre azt mondta, hogy ha utána éreztem, akkor OK minden, no para :!:

(hozzáteszem, hogy már + 14-nél tartok, nem kis felesleggel indulva, szóval lehet, hogy a hurkák fogják fel??? )

+ hallottam már hasonló kismamákról, akik ilyen kevésszer érezték a picit mint én, és azóta van már kb. három huszonéves gyerekük, ez mondjuk nyugtató :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.02 20:22-kor.
Vendég

Diéta: az a baj, hogy én sokszor a gyümiket kívánom és az gyors CH :cry:

Csunyeszka!

Remélem, most már minden okés lesz veletek!

Floranan!

Nem mindenhol szűrnek strepto-t automatikusan, nálunk tuti nem!!!
Sokba kerül!!!!

Betegeknek jobbulást! (én párom is dögrováson van ma, f*sás, fejfájás, stb.)

Kép
arvaerika

Sütikém,így gondoltad????
pussssz :wink: :wink: :wink: :wink:

http://www.doodle.com/if2uu36c4kpdr7av

Kép
v.andi

Már csak pár hét a Babanet-Kölöknet találkozóig!

Július utolsó szombatján, azaz 25-én ismét lehetőségünk lesz találkozni. A helyszín ugyanaz, mint tavaly: a Millenáris Park. További részletekkel később szolgálunk majd, és reméljük, mindenki eljön - aki csak tud!

Elmegyünk?????????????????????????????????

sutimano76

Anna, férjednek jobbulást kívánok, most az az első, hogy meggyógyuljon, unokatesódék tuti megértik, ha nem tudtok elmenni.

Szia Andi :)
Köszi a táblát :)
Vendég

Süti,sztem tedd be az aláírásodba a tábla linkjét.Vagy valaki,aki nálam aktívabb,hogy mindig szem előtt legyen.

Kép
v.andi

Igen Andi,nagyon köszönöm,én már jelöltem is.A 14 nem biztos,mert mennek a nővéremék nyaralni és akkor nekem kell intézni ezt azt helyette.De ha mindenkinek az lenne a legjobb akkor természetesen megpróbálok elmenni.

Kérek mindenkit hogy minnél hamarabb jelöljön.Boboka megkérdeznéd Aranynapot,hátha ő is jönne!!!Köszi!!!

sutimano76

Csunyeszka: de jó, hogy bementetek és segítettek. Nagyon sok drukk Nektek. Pihenj sokat.

Floranan: nekünk sem lenne jó a nagy vihar, márcsak apa miatt sem, úgyhogy nem is lesz. :wink:

Anna: bizakodj, szombatig még van egy teljes nap.

Boboka: köszi a megerősítést, nekünk is nagyon tetszik, sokáig Julcsi is míg pocakban volt Veronika volt :wink: aztán jött az ihlet az utolsó héten ... és olyan Julcsis karakter, akkor jól választottunk, remélem, most is. :)
Én nem viszem apát, Ő (a sportjai miatt is) sok ilyen tanfolyamot végzett, csak én vagyok "alulképzett" :oops: De szerintem, ha érdekli, szeretné, jöjjön Ő is. :)
Boboka, Julcsi nagyon lusti baba volt a pocakomban, pedig minden rendben volt vele. És még arra sem lehet következtetni, hogy milyen lesz életben, mert most meg örökmozgó, állandóan csinál valamit, imád sportolni és ügyes is ezekben. Szóval nyugi. :) 8)

Süti: Mi az a Babanet-Kölöknet találkozó? :oops:
Köszönöm az info-gyűjtést, ügyezést, mindjárt jelölök. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,a babaneten a fórumokba írogatókat várják ott sok szeretettel,ez csak egy alkalom lehetne nekünk is hogy szeptemberi babások talizzunk.

sutimano76

Amúgy kicsit visszatérve a melegre,én folyamatosan hideg gyümilevest eszek,az olyan jól lehűt.

sutimano76

Süti: aha, köszi :) Akkor már én is mehetnék?! :wink:
Hideg gyümileves? Kegyetlen vagy. Ezt most úgy megkívántam. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok kismamik! felvetteték a kérdést,hogy ha valaki megszült kinek szóljon!! Mivel én minden nap itt vagyok,ha elfogadjátok a segitségemet akkor nekem lehet telcsizni és én irom nektek az infot!

Kép
lipót beatrix

Hát neked a balcsi,nekem a hideg gyümileves.És ha holnap eszel egy étteremben akkor 2-1 lesz a javadra.

Megskubztam a picasa fotókat.

Peppino,te sem hízhattál mert iszonyú vékonynak néz ki a combod :)

sutimano76

Köszi Beatrix!!!Akkor írd meg priviben a számod és beteszem a picasa táblázatba (vagy írd be ) és onnan mindenki aki érintett ki tudja menteni.

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]
Boboka, Julcsi nagyon lusti baba volt a pocakomban, pedig minden rendben volt vele. És még arra sem lehet következtetni, hogy milyen lesz életben, mert most meg örökmozgó, állandóan csinál valamit, imád sportolni és ügyes is ezekben. Szóval nyugi. :) 8)

Köszi köszi :)

Én is úgy érzem, hogy minden ok Niki babával, csak már néha olyan gáz, hogy mindenki mondja, hogy mennyit mozog a pici :roll: én meg örülök, hogy pl. a tegnapi napot átmocorogta aktívan (de azt is úgy, hogy feküdtem egész nap), de nagyon ritka az ilyen nap.

Az mondjuk megnyugtató, hogy minden uh-on minden a legnagyobb rendben volt (és lesz is:):):)) de azért mégis néha előjön a félsz.

Süti, mindjárt jelölök a táblában.

Aranynapnak holnap írok sms-t majd
Vendég

Beatrix, ez tök jó :)

Köszönjük :)

Egyébként én is a 09.17-et lőttem be Niki szülinapnak

Floranan, minden este tessék ezentúl programozni Csokikát :lol: Én meg majd programozom a doki bácsimat :)
Vendég

Boboka,ne aggódj,nincs semmi gond,én is nagyrészt csak este érzem,napközben mikor jövök megyek akkor egyáltalán nem.Ha pihenőbe teszem magam akkor szokott jelezni,meg azt a haskitolást,amiről mutiztam képet,na azt minden du vagy este,viszont az már kissé fájdalmas,mert valszeg megfeszíti magát és nyomja a laparoszkópiás hegemet.

sutimano76

Sutimano elküldtem neked a számom rakd fel és nyugodtan hivjatok lányok!

Kép
lipót beatrix

Köszi Beatrix.Tel.szám beírva a táblázat aljában,zölddel színezve :lol:

sutimano76

Ja mig el nem felejtem! Smst is küldjetek a paraméterekkel mert ha esetleg vezetés közben hivtok nem tudom felirni! :D

Kép
lipót beatrix

Na jóccakát lányok,holnap hosszú napom lesz!!!!!
Sok pihenést a nyaralóknak és nagyon jó időt!!!

Floranan,csak nem a capoiera (bocs ha rosszul írtam) tábor lesz????Van egy ismerősöm ha minden igaz még csinálja.Tavaly vagy azelőtt volt egy ilyen táborban!!!!!
Ja és van pár karateruha gyerek méretek(az unokaöcsémé volt),A párod nem tudna rá vevőket.Nem tudom mennyibe kerülnek manapság,de tutira feleannyiért odaadnánk!!!

sutimano76

Sziasztok!

Gyerkőcöknek, férjeknek mielőbbi gyógyulást :!: :!: :!: :!:

Madar... neked, nektek jó pihenést! :) Tetszett a "nem vagyok függő... a szülőszobáról is értesítelek..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma jót cselekedtem... :oops: :oops: :oops: összeszedtem egy csomó ruhát amit már nem akarok/akarunk hordani és elvittük anyuval egy szervezetnek, hátha másnak nagyobb szüksége lesz/van rájuk.... :)

Aztán csináltam egy baromságot is... :? :? :? :? kerestem a címet... nem indexeltem.... és áttértem a másik oldalra... nem egy forgalmas utcában történt... de mégis két autó volt mögöttem... és nagyon kiabáltak.... nagyon megijedtem... lehet már nem kellene vezetnem.... :? :? :? nagyon szétszórt lettem.... :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? ez is a pocakosság miatt lehet... :roll: :roll: :roll:

Csunyeszka... örülök, hogy már nincs fájás.... vigyázz nagyon magatokra.... mennek a pozitív energik.... :)
vikiviktor

Jó reggelt!

Kicsi lányom felébresztett. Most jött rá a focizhatnék :cry:

Madar
Nagyon jó a Veronika :lol: :lol: :lol: :lol:

Csunyeszka
Vigyázz magatokra!
Nem kell Zsófit utánozni! :wink:

Málnára, Matyira és persze a szülőkre sokat gondolok. Nagyon ügyesen vették eddig az akadályokat!

Anna
Jobbulást a férjednek!

Babaújraélesztés
Kiváncsi lennék, hogy mit tanítanak :roll:
Bár, lehet, hogy profiként se tudnék mitkezdeni a saját gyerekemmel vészhelyzetben :oops: (főiskolán is, anesztes képzésen is vizsgázni kellett emelt szintű újraélesztésből :wink: )

Találkozók
Irigy vagyok :oops: :cry:

Viki
Közlekedéssel csak óvatosan!
Megunt ruhákat én is el szoktam vinni ilyen-olyan szervezeteknek.
Vendég

Kép
Vendég

Mabe... tök jók ezek a képek.... :) honnan vannak? (lehet, hogy írtad már... :oops: :oops: de pocakos-agyam van.... :lol: :lol:
vikiviktor

Sziasztok!

Csunyeszka! Nagyon szorítunk Neked,hogy még maradjanak a picikék.

Jelentem az én éjszakám pocsék volt, de Janóka aludt, csak én nézegettem fél óránként,hogy lázas e, de az volt nagyon, nem használt neki semmi, a kúp sem.

Ja és tegnap már azért nem írtam, mert felhívtam az ügyeletet, hogy akár külön díj ellenében , de kijönnének e, mert nem akarok himlőt. Erre egy fickó, hogy nincs ott senki himlős, mert nem a gyerek rendelőnél van az ügyelet ,vigyük el. El is vittük, csak azt felejtette el mondani,hogy a doki nincs is ott. Ott vártunk 1 órát, és mivel a gyereknek akkor már láza sem volt, és nagyon unta hazahoztuk.

Mikor hazaértünk láttam,hogy az ügyelet hívott 2* is, szerintem megjöhetett a doki, és lecseszte a telefonos fickót. Visszahívtam őket, és ekkor már egy nő kérdezte,hogy én vagyok a kismama aki nem akar odamenni, mondtam igen, de már voltunk, csak hazajöttünk, mert nem bírtunk várni a lázas, hányós betegek között. Erre kérdezte,hogy mit adtam a gyereknek, hány éves,és mondta hogy csillapítsam a lázát, és hogy ez egy influenzás tünetekkel járó vírus. Nem tudna rá bogyót adni. Hát ennyi volt, aztán merő láz egész éjjel. Most reggel 37.8, és bágyadtság. Kapott egy kis adag Nurofent, aztán majd látjuk,ha ma éjszaka is magas láza lesz, irány Gyermek Klinika, ezekkel itt már nem foglalkozom.

Bocs a hosszúért!

Timi

Kép
babcika

Jó reggelt!

Mabe pontos vagy,mint mindig :lol: .Jó korán keltett a lánykád. :shock:

Babcika,jobbulást Jancsikának.Gyógypuszi neki!

Madar,Balatonra irígy 8) Érezzétek nagyon jól magatokat.A Veronika név nekem is tetszik.Kíváncsi leszek,lesz e még más név nálatok. :)

Csunyeszka,kezem lábam csuriban értetek.Remélem rendben van azóta minden.

Anna,jobbulást a férjednek is.Talán hétvégére jobban lesz,és el tudtok menni az esküvőre.

Boboka,ne izgulj,biztos nagyon jól van Niki.Örülj neki,hogy nyugis kislány.Reméljük ezt a viselkedését fogja idekint is gyakorolni :lol: .
Ha mocorog,akkor minden okés.Én néha "kiakadok",mert Junior hihetetlen rumlit csap odabent,és ahogy tapasztalom,időtől és fronttól teljesen független.

Viki,óvatosan a vezetéssel.Én is magamon tapasztalom,hogy egész máshol járnak a gondolataim,és már egyáltalán nem figyelek annyira,mint a terhesség előtt.18 éve van jogsim (baszki,de öreg vagyok :oops: ),és soha semmit nem okoztam még a forgalomban,de az utóbbi időben velem is előfordult,hogy figyelmetlen vagyok.Pedig már rutinból nyomom.

Én éjszaka 5ször voltam pislantani.Nagyon kialvatlannak érzem magam,pedig 10kor már aludtam.Meleg is volt,szóval lehetne már szeptember.Tegnap megrendeltük a kiságyat és a komódot Barnabás szobájába.Mivel időben vagyunk,így jövő hónapban lesz kész.Jaj,nagyon szépet találtunk.

Kép
v.andi

Szép jó reggelt!

Csunyeszkáéknak mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi gond és még élvezzék sokáig a picik a pocaklak előnyeit.

Móka, nagyon jól döntöttél járgány ügyben. Tök szép és majd hugicának is jó lesz. ;)

Remélem mára Lillus is és Jancsika is már jobban van, na és persze Anna férjecskéje is.

Én most nyaraltam 2 napig. :lol: Mírát anyuék szerda este elvitték a Balcsira és mi csak ma este megyünk utánuk. Nem mondom, hogy nem esett jól ez a kis pihi. Most végre tudtam/tudok időt szakítani magamra. Ja, és érdekes módon nem fut a lakás!!! Valahogy ott maradnak a dolgok a helyükön! :shock: Ez érdekes és szokatlan nekem. :lol:
Amúgy esténként nem vagyok valami jól. Asszem újra meg kell látogatnom a belgyógyász dokimat. Ez a hülye trópusi idő teljesen gallyra vágja a vérnyomásom. Esténként leesik 100/50 körülire és ehhez jön egy fini 110-es pulzus. nem mondom, hogy jól esik. :?
MAjd talán a balatoni levegő jót tesz... csak hétfőn jövünk haza! És kedden uhuhuhúúúúúú!! Huh, belegondolok, hogy már csak 10 hét van vissza! :shock: És semmink nincs meg... na jó, csak babakocsi (minden tartozékával) és kiságy kell... na, meg olyan apróságok, mint pelus. Pont tegnap mondtam apikának, hogy azért már jó lenne ezeket is lassan beszerzni, hogy augusztusra kész legyen minden, nehogy öcsike előbb jöjjön, mert akkor aztán ő rohangálhat minden után. ;) Mondjuk nem lenne nehéz dolga, mert a kelengyelistámban bent van minden link, mit honnan kell venni és 99%-ban netről kell rendelni. ;)

Na, megyek bepácolom a husikát a holnapo grillezéshez. :P 8)

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Bibi és Babcika! Jobbulást a kis lurkóknak!! Nem igaz, hogy minden kis csöppség ilyen dög melegben betegszik le :?:

Csunyeszka! Remélem kitartotok még jó sokáig, és nem lesz több ilyen fájásos probléma!!! Drukkolok ezerrel!!

Anna! Jobbulást a férjednek, remélem holnapra elmúlik és el tudtok menni az esküvőre!

Süti! Igen, a combom az nem hízik, csakis a pocakom, illetve a babóm! :) De nem bánom!!!! :lol: :lol: :lol:

Én is megkérdeztem a védőnőt a sztrepto szűrésről, azt mondja le fogja venni a dokim, tuti. Ma volt egy kis vörösvértest a vizeletemben!! :cry: :cry:

Megpusztulok a melegtől!!!! :? :? :? Ti hogy bírjátok??

Mabe, csajok!! Júl. 11-én megyek uh-ra, utána 13-án 4D-re, ugye nem fog ártani a babának ez a 2 UH egymás után???

Peppino
Kép

Kép
peppino

Boboka!! A helyszűke miatt a babák nem mozognak már annyit a 30. hét környékétől, illetve még többet alszanak!! Tegnap az én kicsim is egész délelőtt szunyókálhatott, de aztán délután beindult!! :)

Viki! Vigyázz nagyon magadra és a babára az úton!! Tényleg lehet, h. már nem kéne vezetned!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.07.03 08:45-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar, Veronika nekem is tetszik!!!!!!! Vihart meg leszavaztuk!! :D

Anna, jobbulást a férjednek!!!

Boboka, nagyon ügyi vagy a gyümivel!! A tanfolyamra nem hiszem, h vinném Apát, nem is értené, meg azt hiszem, ő vágja is ezeket!!
Ne aggódj, Niki biztosan remekül van! Nekem is néha egész nap mozgolódik, tegnap pl. nagyon nyugis volt estig, biztos nyomja a meleg. (Tudom, h biztosan aggódsz, emlékszel én is aggódtam az elején!) De minden oké!!!
És akkor előre a szept. 17 felé!! :D :D

Erika, ez érdekes, nekem azt mondta a védőnéni, hogy szűrni kell… akkor mindenféleképpen kérdezz rá!

Andi, köszi a táblát, jelöltem is! Mostanában én sem alszom olyan jó, meg egyfolytában lépcsőzők le-föl a pisi miatt…

Süti, nekem júli 25. majdnem 100%, h nem jó…
Én is 3 napja hideg levesezem…
Most nem a capoeira táborba megyek, csak barátnőkkel, Apa Londonban van! Amúgy sem mennénk, igazából nem nagyon tartjuk a kapcsolatot másokkal, egyik-másik földi elég fura arc… a táborosokkal sem nagyon… de hallottam róla, hogy évek óta van, biztos jó lehet, csak nem a mi társaságunk. Mi is gondoltuk, h szervezünk már, de nem vágtunk bele egyelőre…
Karatéban sajna nem vagyunk otthon!

Beatrix, köszi a lehetőséget, mentem majd a számot! Tegnap el is mentetem párat gyorsan már…

Viki, vigyázz magatokra!
Tegnap amúgy is meg voltak őrülve az emberek, engem is úgy elküldtek melegebb éghajlatra, mert ő nem tudott befurakodni én elém… olyan szókincse és hangneme volt a CSAJNAK, hogy majdnem elsírtam magamat.
Én is kicsit szórakozottabb vagyok, megfigyeltem, akkor vezetek, ha muszáj, ma én vezetek Balcsira, barátnőmnek nincs jogsija, nagyon lassan megyünk majd.

Babcika, sajnálom az éjszakát, remélem, jobban vagytok!!

Peppino, ne aggódj az UH miatt!

Manó, pihi :D:D:D

floranan

Andi: mutizol képet a komódról és a kiságyról ?:) ... sajnálom, hogy nem tudsz aludni, én is nagyon nehezen bírom a meleget :( .. mi van a babakocsitokkal? (lehet írtad már, csak én nem láttam)

Viki: óvatosan !!! .. én nem vagyok gyakorlott vezető, de én is észrevettem magamon, hogy nem tudok úgy koncentrálni, mint pár hónappal ezelőtt ... nem tudom, hogy a terhességi szétszórtság, vagy a nagy hőség számlájára írjam ...

Boboka: ne izgulj !!! ... ha érezni akarod, feküdj le abba a poziba, amiben mozogni szokott ... biztosan be fog jelentkezni :) :cry: :cry:

Timi: Jancsikának jobbulást ... persze, vidd orvoshoz, ha ez megnyugtat téged !!! ... főleg, hogy jön a hétvége ...

Lilla kicsit jobban van: tegnap már 24 óra alatt "csak" 3 kúpot kapott, az estit már csak óvatosságból (37.5 volt neki fürdetés előtt, 35 fokos vízben pancsiztunk, az biztos levitte, de éjszakára be akartam biztosítani a nyugodt alvást ... nagyon nehezen aludt el, de 8ig aludt :) .... baromira nyűgösen ébredt, de nem lázas ... mondjuk én is nyűgi vagyok: nagy vihar volt itt hajnalban, jól lehűlt a levegő, ami szuper, de iszonyatos fejfájásra ébredtem (kb 8 fokkal kevesebb van it most, mint tegnap ilyenkor, valószínűleg ezt érzem ... )

Mabe: Lotti is focibajnoknak képzelte magát hajnalban, biztosan ő is a vihart érezte ... de én szerencsére vissza tudok aludni tőle simán ... :)

Csunyeszka: annyira megijesztettél bennünket ... de rendben lesz minden !!!

Anna: jobbulást a férjednek ... te jól vagy amúgy ???

Madar: nagyon szép a Veronika :) ... nekem is tetszik :)

Zsófi, Matyi, Málna: remélem, jól vagytok !!!

Süti: azért te is vigyázz magatokra ezen a hosszú napodon ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madár! Érezzétek jól magatokat a Balcsin, jó pihenést!!! :lol: Jó nektek, legszívesebben én is egész nap a Balcsiban dekkolnék!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madár! A Veronika klassz név, de lehet, h. még változik :?: :wink: Nálunk se tuti még a Tamás, én már benne lennék, csak a párom vacilálgat még!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csajok, nekem is jöhet bármikor sms... Igaz az itteni aktivitásomon nem látszik meg, de a webáruház miatt rengeteget vagyok gép előtt, és hát az egy szülés miatt sem állhat meg. :lol:

Kép Kép
manósziget

Vicger hol vagy ???????????

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?