Nekem is kezd állandósulni a hányingerem. Ma a nap bármely szakaszában képes lettem volna rá. Remélem nem ez lesz az alap. Éjszaka ki kellett mennem pisilni és alig tudtam már visszaaludni. Holnap megyek vérvételre a teljes vérképhez és éhgyomori cukor-vizsgálatra és a háziorvoshoz ekg-ra. Nem bánnám, ha nem lenne semmi gond. Jövő héten kedden talán tudok menni dokihoz (mert elfogy a gyógyszerem), de még nem foglaltam le az időpontot.
Terhes tünetek: Nálam olyan furcs tünet jött elő. Az erek mindenhol átlátszanak. Kezdte a hasamon és a cicimen és már a lábamon is kezdenek átütni a bőrömön. Van valamelyikőtöknek ilyen.
Cici: Nekem 95D-s, de nem érzem, hogy nőne. Nem is bánom, elég nagyok így is.
Hüvelyi UH: Nálam azért nagyobb volt az uh-fej mint egy filctoll, de ha valaki sexelt már (remélem másnak nem katéterből jött az anyag, mint nálunk), annak nem okoz majd gondot. A zselézett gumi az stimmel.
Szopipárn: Nekem valahol van szabásmintám, ha valakinek kell, akkor megnézem, de azt hiszem hogy valahol a neten találtam.
monyo: Nálunk a margit kórházban ingyen csinálják a kombinált tesztet, amiben benne van egy 12.heti vérvétel. Ebből állítólag kiderül a down-kór kromoszóma-rendellenessége. Azért megcsinálják a 16.heti AFP-t is, így a kettő már biztosabb. Lehet hogy nálatok is ez lesz. Ez ugyanaz, amit pammut is írt.
bellerreni: Ilyen pici korban még hüvelyi van, ha jól tudom a 12. heti is még az. Ne félj tőle, csak nézd a képernyőt, ha lehet. A baba mindenért kárpótolni fog.
csipike09: Én úgy tudom, hogy a pénz folyósításához min. 4 védőnői látogatás kell. Nem vagyok benne biztos. Én most voltam a 8. héten és 1 hónap múlva hívott vissza.
lucababám: Gyönyörű ez a baba. És persze a párna is jó.
Én is február 10-re vagyok kiírva.
ananácska: Hogy hogy még mindig nincs meg a babakocsi?! Én megfenyegetném őket a fogyasztóvédőkkel.