Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Márti! :D:D:D hátha kapsz egyet szülinapodra! Tényleg nagyon jó!
Panny, hát ez még homályosan is egyértelmű!!! Gratula!
De jó lehet a kocsi! De arra gondoltam, hogy ha a 7 személyesbe 6-an lesztek, akkor a 7. ülésre nem lehet pakolni? Tényleg ezek kivehetősek vagy lehajthatósak?
Judy! Mi volt az orthopédián?
Na ja, a ráérős kismamák! Főleg, akinek 3 van... a nyugdíjas, aki meg tényleg ráér, az meg törtet előre mindenhol. Liftben elsőnek kotor be leghátra, aztán az elsőn meg furakszik kifele, mert hogy leszáll! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Vendég
 


Mi szombaton anyósomnál alszunk. Ott van kert és pancsolnak majd a gyerekek kicsit, én meg egész nap tuti a kertben leszek! Ja, és a szomszédja fodrász, így megkértem, vágja le a hajamat. Ő is jól jár és én is! Vasárnap jövünk haza és hétfőn meg jönnek a szüleim. Kedden meg megyünk Miskolcra hozzájuk. Úgy fogunk menni, hogy 7-en vonattal. Gyerekek élvezni fogják!!! Ott leszünk köv. hétvégéig és aztán kiderül, mi a helyzet a babával, hogy jött-e vagy nem. Szoval eseménydús időszak következik. Ott is van net, ugyhogy leszek ott is.
Vendég
 


Panny!

Szééééép teszt!
Nincs kedved indítani egy 2010. márciusi babák topicot? Hárman már bizti lennénk...én nem akarom indítani, nem is tudom, miért.

Vivi!

A Zafiranak padlóba süllyeszthető a hátsó 2 ülése, ebből 1 -nek az előnyeit tudjuk mi még márciusig élvezni! :lol: Így megnöveli a csomagteret. A nyaralásnál jó lesz majd!

Márti
borossné becz márta
 
 

 
 

Sziasztok!

Panny, de jó látni végre egy + tesztet. Most olyan vagyok mint a szmájli! :wink: (sárga). De ez csak vicc, nagyon örülök!

Judy, mennek a drukkok, de ne aggódj, minden oksi lesz. Legfeljebb gyógybetétes cipőt javasolnak, de szerintem ez lesz a maximum. Inkább arra gondolok amit és én dokim mondott, hogy szépen kinövi.

Vivi, ti merre felé laktok? Persze csak ha nem titok. :wink:
A mi házunkban is van pár bunkó, aki berongyol a liftbe és alig megy 2 emeletet. Persze mi már nem férünkb be, és előbb álltunk ott mint ő. :x
De szerencsére én max köszönő viszonyban vagyok egy-két lakóval, de beszélgetni vagy átjárni egymáshoz nem szoktunk. Amúgy sem engedném be. :lol: :lol:
Van a lányomnak egy kutyusa, na az jó hangos ha csöngetnek. Miatta nem is igen akar bejönni senki. :wink:
Igaz csak egy Havanese, (szobacirkáló), de a hangja 2x akkora mint ő.

Márti! Szerintem jó választás volt a Zafira. Igaz, a Sharan belül tágasabb, de az Opcsik megbízhatóak és az alkatrész utánpótlás is nagy, és olcsóbb mint más típusé.
Valószínű mi is azt veszünk. Nekem külsőre is bejön. Kevésbé látszik rajta, hogy 7 személyes, mint a többin.

Mi jövő hét kedden megyünk a 15 hós oltásra. Szombaton meg leutazunk két hétre a nagyimhoz. Kiskőrösön lakik, de a Büdös tón (soltvadkerti tó) van egy kis vikendháza, ott leszünk. Ott nincs net, én sajna nem leszek, de utána bepótolom magam. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!
Tanulok, de Panni tesztjét nem lehet szó nélkül hagyni. :D Tényleg szépen látszik. (Nem próbáltad fehér papírra téve fotózni? És valahol biztos át lehet állítani a gépet közeli tárgyakhoz. Portréfotó asszem. A mienken kis virágocska a jele.)

hopp.........

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


sziasztok,

Megjártuk a doktorbácsit, ő semmiféle kóros eltérést nem látott Barbika lábán és csípőjén. Valszeg tényleg a korai elindulás miatt nagy súly nehezedett a lábára és ezért roggyant meg egy kicsit. De ahogy már eddig is egyenesedett, úgy majd ezután is fog, és szépen elnövi. Nem kell semmit csinálni, D-vitamin és 3 hónap múlva kontroll.Nagyon örülök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Klassz hogy nincs semmi baj!

Akkor ilyenkor is kell adni nekik a D vitamint amikor elég nap is éri őket??Én azt hittem már nem kell... :oops: ÉLehet akkor nekem is még kéne adni Olinak?Neki is kicsit görbe a lába(írtam is nektek).

Márti!

Reggel már megnyitottam a 2010 márciusi babák topicot,úgyhogy tessék csatlakozni!!Amúgy ki az a 3?Te,én és??Kire gondoltál?

Vivi!

Igen, a mostani nyaralás alatt az lesz hogy a maradék egy helyre fogjuk a cuccokat pakolni a kocsiba.(mert anyum is jön velünk)

Yusz!

De jó lesz nektek pihizni a nyugalomban!! :wink:

Boeske!

Majd még próbálkozom a képpel.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Nem titok persze, a XI. kerületben lakunk!
Mi körfolyosós épületben lakunk, régi ház.
Előnye, hogy ha kint 35 fok van, itt akkor is maximum 27 bent. Ha nyitva az ablak. Ha csukva, 25. De annyira utálom becsukva tartani, hogy inkább legyen 2 fokkal melegebb, hisz más klímával csinál ilyen hűset a lakásában.
Hátránya, hogy a sok vénasszony a belső erkélyről belelát mindenki életébe és előbb tudják, ki jön hozzám, mint én. Ennek ellenére mégiscsak besurrant egy tolvaj hozzánk pár hónapja. Ilyenkor bezzeg nem kukucskálnak!
Vendég
 


Yusz, hogyhogy csak egy hely marad, amíg meg nem szülsz? Nem 5-en vagytok? :oops:
Panny, hát igen, ez sem kis hátrány, ha befért volna tavaly 6.-nak anyukám a Corsába, jött volna velünk Balatonra nyaralni..... Most is le akarunk menni egy napra, mert Balatonlellén van egy őrült jó strand. ÉS HOMOKOS SEKÉLY a partja!
Judy nálunk az összes gyerekkel voltam orthopédián, mert sokszor befelé lépett. A másik meg kifelé, a harmadiknak meg lúdtalpa volt...
De mind rendeződött. Fiam (a lúdtalpas) folyton mezítláb van ilyenkor.
Vendég
 


Vivi!

Ismerem a Lellei homokos,"tengerpartot",oda járunk minden évben,most is oda megyünk egy hetet.A srácok nagyon szeretik mert van a Balcsi a homokkkal,lehet sarazni és vannak az épített medencék is csúzdákkal.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Judy, ugye, hogy nem lett semmi gond!! Hallgass az öreglányra !(rám) :lol: :lol:
Általában nem a korai elindulás okozza a kezdeti görbe lábat, hanem, ahogy a méhben elhelyezkedik a "magzati pózban" úgy hajlik a kis lábszára. Ha megnézel régebbi képet, amikor még nem járt a kicsi látsz rajta görbületet? Ha igen, márpedig az a valószínű, akkor kinővi, hiszen a méhben felvett pozíció okozta.
Viszont ha addig egyenes volt és csak akkor kezdett görbülni, amikor elindult, akkor tényleg D vitamin hiány illetve korai terhelés.

Panny, nekem letiltotta a dokim a D vitamint nyárra, mert a túladagolás is ugyan olyan káros, mint a hiány. Plussz issza a tápszert, abban is van, ugyhogy szeptemberig nem kap.

Vivi, ismerem az ilyen házakat. A nagyim is olyanban lakott. Hát ott tényleg nincs magánélet.
Amit bennük imádok a hűvös és picit dohos lépcsőház szag. Bemegyünk a forró levegőről és olyan klassz a hőmérséklet már a kapu után is. Legalábbis a mamáméké ilyen volt.

Megyek felkeltem Georgina kisasszonyt, mert már 1 óra óta alszik. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Vivi, kedves, azt Márti írta, hogy 1 hely marad. Ők hatan vannak, mert 4 gyerkőce van már!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Ja?!?! :oops: :oops: :oops: De ciki.... bocsánat! Akkor valamit félre olvastam!
Vendég
 


Itt nem dohos, viszont a kapuban már tényleg sokkal hűvösebb van! 2 éve, mikor annyira meleg volt május végén, hogy 35 fok is volt, este 8 körül kint voltunk a gyerekekkel. Ismerősömék panelban laktak és összetalálkoztunk. Azt mondták, lejöttek hűsölni... Mondom micsoda?! Én csak motorozni hoztam ki a gyerekeket, de húzunk is vissza a hűvösbe! Szegények... sajnáltam őket!
Vendég
 


Sziasztok,

Ma olyan szomorkás idő van nálunk, nem süt a nap, de meleg van. Remélem nem lesz eső, mert délutánra megbeszéltem egy talit a volt munkatársammal, aki babát vár, és jó lenne már összehozni, mert ezer éve tervezzük. :lol: :lol:

Yusz,
Nem volr Barbika lába görbe, csak utána ketdődött, hogy elindult. Szóval biztos a terhelés miatt van. Hát tényleg remélem kinövi. :oops: :oops:
Azon gondolkodtam, hogy lehet nekünk azért jön össze négyeske nehezebben, mert közrejátszik a korunk. Azt mondják 35 felett, már nem minden hónapban van olyan minőségű pé ami meg is tudna termékenyülni. :oops: :oops: Még jó, hogy apa csak 32, ő még ereje teljében van. :lol: :lol: :lol:
De azért remélem Panny szorít nekünk helyet a márciusi topicban. Elkezdtem olvasgatni, hát remélem 2 hét múlva mi is mehetünk. :lol: :lol: :lol:
Panny,
Általában nyáron már nem kell a D-vitamin, mert van elég napsütés, de mi most csak a görbület miatt kezdtük újra. Amúgy ártani nem árt, szóval ha úgy gondolod, akkor adjad Olikának is. :oops: :oops:
Láttam, szépen kezd beindulni a márciusi topic. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó lenne már oda is írogatni. :lol: :lol:
Vivi,
Hát tegnap én is elmentem az albérlőimhez, mert tulajdonosi nyilatkozatot kellett aláírnom a diginek, és hát ha nem volt a lakásban 35 fok este 7-kor akkor egy sem. Hát nagyon nem hiányzik az a hőség. Szóval meg tudom érteni az ismerősödet, hogy lementek hűsölni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Páfrányokkal mi a helyzet?? :lol: :lol: Mértél reggeli hőt?? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Nagyon várlak ám titeket a márciusi topicban!!!Drukkkk!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny,
Mi mindent megtettünk, hogy csatlakozzunk hozzád, a többi a Jó Isten dolga. :lol: :lol: :lol:
Azért ugye ide is fogsz még írogatni??!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én ezt nem értem!!! Már megint páfrányos vagyok! Totál össze vagyok zavarva, most megint pé-m van? A 20. napon? Ha a barnázást is beszámítom akkor a 23. Lehetséges ez?
Megcsináltam 2x és ugyanaz jött ki. :shock:

Azt olvastam a neten, hogy a megtermékenyült petesejtet sokszor kimossák magukkal a másnap vagy utána érkező katonák. Amíg nem ágyazódik be, addig ki van téve ennek a veszélynek.
Vagyis lehet, hogy rosszat tettün avval, hogy rádolgoztunk. :roll:

Judy, az tényleg így van, hogy nem minden hónapban érik meg megfelelő minőségű pete. A korral még inkább így van. :?
De nekem Gina 2. próbálkozásra összejött, akkor voltam 36. :shock:

Hazajöttek tegnap este a gyerekeim. A nappali most egy robbanás utáni helyszínhez hasonlít. Táskák, játékok, szennyes szanaszét, a mosogató már tele edénnyel.
Megyek és kezdem az elhárítást, hogy egyáltalán meg tudjunk mozdulni. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy!

Most viccelsz..hát hogyne írnék ide!!Mindig ez az eslő amikor benézek a babanetre!Ez most a főtopicom
:lol: :lol: :lol:

Yusz!

Sztem simán lehet hogy most van pé...úgyhogy akció ezerrel!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Mindjárt jön a nővérem a kislányával.
Judy! Hát... szájban mérve le kell vonni valamit? Mert 36,5 volt reggel. És nem keltem ki az ágyból még. De... ez még semmit nem jelent. Max annyit, hogyha 35,5 lett volna, ideges lettem volna...
Páfrányt azóta se látok!
Yusz! Én olvastam valamit a hó végi páfrányozásról!
Vendég
 


Vivi, mit olvastál :?: :?:

Lécccci, léccccci írd meg :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz,
Ha jól emlékszem azt mondtad régesbben hogy neked 33-34 naposak a ciklusaid általában, csak az elmúlt 1-2 hónapban jött meg 28-ra. Ha a 33-34-et veszem akkor simán lehet most pé-ed, szóval én azt mondom hajrá, és kapd el apát. :lol: :lol: :lol:
Mi szombaton hozzuk őket haza, már nagyon hiányoznak annak ellenére hogy tudom vége lesz a csöndnek, ha hazajönnek. :lol: :lol:
Vivi,
Ha szájban méred akkor sem kell levonni belőle, nem értem ezt ki mondta neked. Jó lenne tudni mennyi az alaphőmérsékleted, mert ha 35,x akkor a 36,5 már azt jelenti, hogy megvolt a tüszőrepedésed. Ha 36,5 az alap, akkor még nem volt. :roll: :roll: :roll:
Panny,
Csak azért kérdeztem, mert tudom, hogy ha valaki babás lesz, egészen más témákról szeret beszélgetni, mint az aki csak próbálkozik. :oops: :oops:

Kisütött a nap, legalább jó időnk lesz délután a talihoz. Barbika most szunyál az erkélyen a babakocsiban. :lol: :lol:
Le is kell majd erről szoktatnom,mert kelleni fog a kocsi négyeskének. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Tényleg így van, anno 34 naposak voltak. De akkor mi volt a múlt heti páfrányokkal??
Egyébként este elkaptam apát. Szegény 23 órakor jött haza a munkából, megvacsizott, megfürdött és feláldozta magát a nemes cél oltárán. (de szépen fogalmaztam!) :D :D

Pár napja már szurkálgat a hasam, feszül a cicim, muszály melltartóban lenni itthon is, mert a ruha is zavar, ahogy hozzáér. Hason nehezen fekszem, mert feszülést érzek. :roll:
Ez lehet a pé miatt, de lehet amiatt is, hogy meg fog jönni (olyan érzésem is van), meg remélem lehet baba miatt is :D (kis esély).

Ezt a rohadt várakozást útálom a legjobban.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz,
Biztos hogy nem fog megjönni, most mind a ketten babásak leszünk. :lol: :lol:
Amúgy meg ha nem, akkor is hol van még a ciklus vége. :lol: :lol:

Én nem érzek semmit, de elég ugrálós a hőm. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Panny,
Olvastam a másik topicban hogy párod másodállást is vállalt. Ezt hogy csinálja??Mi a foglalkozása??
Az én párom 4-kor kel, fél 5-kor már a buszon van és este 5-6 valamikor 7-re ér haza. E mellett nem igen tud másodállást vállalni. Lehet nekem kellene valamit bevállalni? :oops: :oops:
Csak ezért kérdezem, hogy neki milyen az időbeosztása?
Bocsi, hogy kiváncsiskodok. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

A férjem főállása raktrávezető,reggel fél7-től fél5 ig melózik,szerencsére helyben itt Gödöllőn.5-re már itthon van és így tudja vinni a srácokat úszásra,vagy megy értük a különórákra stb..A másodállása hétvégén van...általában egy hónapban 2-3-4x egy napot biztonsági őrködik feketén.

Hogy kell azt a vonalzót csinálni ami neked is van,Nekem nem sikerül az összes nevet ráírni pedig már próbáltam :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jó, de nem én találtam ki. Szoval hogy állítólag, ha valaki terhes lett, a ciklus végén, mikor még nem mutatja ki a terhesteszt, az ovus mikroszkóp páfrányt mutat. És hogy állítólag az ovus teszt is használható ugyanígy, "jóstesztként". Ha akarod, megkeresem, hol olvastam.
Vendég
 


Köszi, Vivi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Most csak gyorsan, mert rohanunk a talira.

Panny,
Kattincs rá a vonalzómra, regisztrálj azon az oldalon, és akkor enged több személyt is feltenni a vonalzóra, csak be kell állítani, hogy hány személyt akarsz feltenni.
Ha nem sikrül, akkor küldd el priviben a fiuk pontos születés napjukat és este megcsinálom neked. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Csak úgy tudsz több személyt felvenni a vonalzóra, ha regisztrálsz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Köszi,megpróbálom!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan a mikroszkópos dologról, mert elvileg most tanulok. :oops:

Én (is) írtam valahol, hogy páfrányos maradt, amikor babát vártam. Ez saját megfigyelés.
Az LH tesztet tényleg használják jóstesztnek, de akkor szigorúan reggel kell tesztelni, és ha a második csík erősödik a ciklus vége felé, úgy, hogy előtte volt rendes LH csúcs, akkor valószínű, hogy megindult valami(valaki :) ).
És még valami: a páfrányt okozó hormonális változás még nem azt jelenti, hogy az érett pete ki is szabadul. Előfordulhat, hogy csak második "nekifutásra" reped meg a tüsző, ilyenkor kétszer is lehet páfrányos időszak néhány nap eltéréssel.

Remélem érthető volt.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Yusz, nincs mit!
Gyerekek, egyre izgibb! Én most nagyon reménykedek! A nap további részében is 36,5 a hőm. Egyébként Judy, pé előtt nekem mindig 36 alatt van, úgy 35,8 körül. Na hátha-hátha!
Megpróbálok én is vonalzót feltenni.
Vendég
 


Boeske, na akkor örülök, hogy más is hallott erről!
Érdekes ez a női szervezet, nem? De most tényleg!
Vendég
 


csináltam a ciklusomról vonalzót. De miért nem látszik? Az aláíráshoz kell beilleszteni, nem?
Vendég
 


Öő izé... már rájöttem...
Vendég
 


de miért nem megy rajta a figura?
Vendég
 


Boeske, köszi az infot. Igen, érthető volt. :wink:
Nos, nálam 9 nap volt a két páfrányos időszak között, ennyit várhat a tüszőrepedés? :roll:

Azt is megfigyeltem, hogy reggel amőbák mellett pár páfrányka, délután csak páfrány. Ez az első páfrányos napokon nem volt.
Ott egyértelműen csak páfrányok voltak. Most meg két napja ez a szitu.

Egyébként jó tanulást, ha lehet ilyet kívánni ilyen szép időben! :lol:

Vivi, jó a vonalzó de tényleg hiányzik a mutató! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz, nem lehet, hogy ha Veled is ez lenne, hogy azért páfrányos, mert baba van, akkor azért 9 nap múlva mutatja, mert az a beágyazódás lehet? Mert ugye az kb egy hét. És lehet, hogy utána mutat páfrányt megint, mikor már beágyazódott.
Én meg azon gondolkodtam, hogy mikor első hóban próbálkoztunk, akkor szerintem lehet, hogy terhes voltam, csak mivel akkor hagytam abba a gyógyszert, elvetéltem. Ugyanis nagyon nagyon halványan pozitív volt a tesztem, és 30 napra jött meg! És előtte a pé utántól éreztem a szurkálást szinte végig. És lehet, hogy az utána levő hónapban meg azért nem éreztem semmit, ciklus közepén, mert előtte elvetéltem és nem volt peteérés a köv. hónapban. És, 27 napra jött meg. Nem is volt 36,5 a hőm sosem abban a hónapban. Viszont most megint ugyanazokat érzem, mint az első próbálkozós ciklusban. És feljebb is van a hőm. Hát érdekes, meglátjuk.
Vendég
 


jó reggelt,

Ma megint csavargóba megyünk, Agárdra a volt főnökasszonyomat látogatjuk meg, meg a kisfiát. :lol: :lol:

Vivi,
Hát én nagyon remélem, hogy ezek a szúrkálások már a babó érkezését jelentik. :lol: :lol:
Yusz,
Nem értem miért bajlódtok ezzel a mikroszkóppal, ne értsetek félre, nem leszólni akarom, de annyit vaciláltok, hogy páfrányos-e vagy nem. Az LH teszt sokkal egyértelműbb, és magát a tüszőrepedés időpontját is jól be lehet vele határolni. Az vagy pozitív vagy nem. Ha pozi akkor max 36 óra múlva repedés. Szerintem nagyon könnyű használni és nincsenek kétségek. :lol: :lol: Remélem nincs hari. :oops: :oops: Szerintem egy próbát megér. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vivi, én is éreztem már ilyet, mintha elvetéltem volna. Akkor a mensim is nagyon duuurva volt!! Az meg nagyon valószínű, hogy a rákövetkező hónapban ha meg is foganna a baba, nem tud megkapaszkodni, mert a sárgatest még nem elég.
Remélem ez a hónap a tiétek (miénk) lesz! :wink:

Judy, persze, hogy nincs harag. Aki ebbe a topicba ír, annak fontos számomra a véleménye. Akár jó akár rossz. Igaziból a negatív véleményből lehet tanulni. :lol:
De te NEM negatív véleményt mondtál, csak amit tapasztaltál a mikroszkópos hozzászólásainkból. :wink:
Az az igazság, hogy így utólag én sem ezt a mikroszkópot választottam volna. :roll:
Van egy drágább és sokkal megbízhatóbb.
Használtam tesztcsíkot is, de macerásnak tartottam és nem utolsó sorban költségesnek. Hiszen sok kell belőle.
A mikroszkóp mellett szóló érv a többszöri használhatósága, az, hogy nyállal lehet és nem kell pisivel pepecselni, és az ára volt.
Plussz sok jót hallottam róla, volt aki ennek köszönhette a babát.

Összegezve jó ötletnek tűnt. Lehet, hogy a köv. hónapban veszek teszteket is. Na, majd meglátjuk. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy igazad van az LH teszttel kapcs! Ha most megjön, tuti azzal nézem meg! Hőm megint 36,5 volt reggel. Ez bíztató!
Ma nyugis nap lesz még. Holnap hétvégére elmegyünk anyóshoz.
Úgy néz ki, a fiam képes volt a júliusi melegben összeszedni valami takonykórt, a táborban.... Nem hiszem el!
Vendég
 


Csajok!

Tényleg ne legyen rám se hari, de osztom Judy véleményét..nekem is valahogy sokkal egyszerűbbnek és egyértelműbbnek tűnik az LH teszt :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
A mikroszkópot elvileg nem a PÉ pontos kimutatására találták ki, hanem arra, hogy mikor LEHET termékeny az ember lánya ( az biztos, hogy termékeny). Ha nincs páfrány, akkor szabad a pálya, ha van, akkor védekezni kell, mert esélyes LEHET a baba. Erre működik.
PÉ pontos meghatározásához tényleg jobb a teszt.
Én úgy fogom majd csinálni, hogy tesztet csak akkor használok, ha a mikroszkópon már mejelennek a páfrányok, így megspórolok egy csomó negatív tesztet (mert azért az sem olcsó mulatság).

szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Lányok, egy másik fórumon egy anyuka a ma esti Fókuszban benne lesz, ahogy kandi kamerával felveszik, hogy a BKV-n mennyire tojnak a kisgyerekkel utazó anyuka fejére, pláne a fiatal FÉRFIAK, akik ilyenkor inkább öregembert játszanak, és újságba bújnak, csak ne kelljen felállni. Állítólag a Feneketlen tó és környéke lesz a helyszín.
Én tuti nézni fogom!
Vendég
 


Hú, azt én is útálom, amikor direkt elfordul vagy olvas, vagy alvást tettet.
Bizti megnézem, csak ki ne menjen a szita agyamból!

Vivi, hová tűnt a vonalzód?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Vivi!

Nekem a fiatal kiscsajokkal jobban meggyűlt a bajom a fővárosi tömegközlekedésben...de leggyakrabban középkorú nők és idős bácsik adják át a helyet-legalábbis én ezt tapasztaltam...van pár sztorim-volt, hogy ott álltam a 78-as trolin, egyszál magamban,mindenki más ült. 2 srác mellett álltam meg. A troli ajtaja csukodott, de nem indult. Csend,majd halk höbörgés kezdődött. 2 perc múlva hangszorón kereztül érkeztt a középkorú, nagyon helyes trolibuszvezető nő hangja: " Addig 1 métert sem fogunk ám haladni, míg a kismama áll!!" Hú, hogy kapta magát rögtön a fél troli és ugrott egyből! A 2 srác fülig vörösödve egymás lábában botladozva ugrottak, hogy az Ő helyükre üljek! Hát ilyenek az emberek...

Panny!

Az aquapark szerinted Kamilla számára is élvezhető lesz? Milyen a gyerekmedence vize, úgy mélységileg? Azt láttam a honlapjukon, hogy van benne csúszda is, tökre tetszik, csak nem tudom, Kamillának is jó lesz-e? Olikát vittétek már?

Márti
borossné becz márta
 
 


A vonalzóm? Hááááááááát izéééé, béna lehetek, mert én is regisztráltam, de mikor beillesztettem mind a 4 vonalzót, azt írta, túl hosszú.... azt meg nem akartam, hogy valamelyik gyerek meg ne legyen fent.
Márti!
:lol: :lol: :lol: :lol: hát ez baromi jó szrori!!!! HAHAHAHAHA!
Nekem olyan volt, hogy megkérdeztem, leülhetek-e vagy ölbeveszi Ő a gyerket??? De a babakocsi beállóra való betömörülés a halálom! Én mindig rákérdezek:
-Elnézést, odaállhatnék a babakocsival a babakocsinak kijelölt helyre?
Általában akkor odébb állnak, de volt olyan idióta, aki még beljebb ment a sarokba. Persze a köv. megállóban meg le akart szállni és hát SZEGÉNY a kocsitól nem nagyon tudott kimenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyékbént a nagyobb lányomnak a második neve Kamilla! :)
Vendég
 


Figyeljetek már lányok! Lenne egy kérdésem. Én eddig nem nagyon virágoztam, van könnyező pálmám meg yukka fám, de mostanában kattantam rá a virágokra. Mondjatok már olyan virágot, amit érdemes erkélyre meg akbakpárkányra venni? Tudom muskátli. De azonkívül?
Futómuskátlim van-vagy csak volt, ugyanis a két ablak között tök szépen elvolt, de beljebb tettem a szobába és ott nem volt annyi fény. Utána tudtam meg, hogy nagyon fény-igényes és semmi virág nincs már rajta, és a levelek is már alig vannak. Szal még él. de gyorsan kiraktam az ablakpárkányra. Szerintetek még menthető?
Vendég
 


sziasztok,

Tegnapi kirándulásunk nagyon jól sikerült. Barbika nagyon élvezte. Hintázott, csúzdázott, homokozott Leventével.
Hétfőn én is veszek neki hintát, a váz megvan, csak a hinta hiányzik. Meg kellene egy homokozó is, majd körülnézek a neten hol lehet olcsón kapni.

Ma megyünk a srácokért. Már tényleg nagyon hiányoznak.Bár Bazsi nyafogott, hogy hagy maradjon még egy hetet, így lehet hogy őt még ott hagyjuk egy kicsit. Danika viszont már alig várja hogy hazajöhessen. Kis hörcsögöm, alig várom hogy belecsíphessek a pofijába.Mindig ezt csinálom vele, mert olyan jó kis husis, duci pofija van. :lol: :lol:

Örülök, hogy nem vettétek rossz néven amit mondtam. :lol: :lol: De hát az LH-ra már nem lesz szükségünk, mert most már mind a 3-an babásak leszünk ebben a hónapban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?