Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: Tényleg az! De ha most rá nem keresek, sose tudtam volna meg, milyen jó vásárt csináltunk! :lol:

Szép álmokat, én is szundi, ez a dögmeleg kifingat rendesen..... :?
(bár most látom, hogy éjfél van, nem is csoda, ha majd' lefordulok a puffról.... :? :D )
bébic

sziasztok!
Jó reggelt!

mi nem sokat aludtunk Réka állandóan hsara akar forduni álmába, mivel csak bal oldaláról tud hasra fordulni rendszerint beleütközik az ágyba- többször is-csak azt hallom, hogy kop-kop-kop....
majd heööö és már fent is van visszaaltatom leteszem hasra majd egy óra múlva amikor visszafordulna mert ez így már kényelmetlen -még nem tud visszafordulni újból fent van.
szóval így telik az éjszaka alig aludtam többet 3 óránál.
Ráadásul apais fertelmesen horkolt....

mikor várható, hogy vissza is tud fordulni hasól hátra?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok

ekcémára nekünk a bőrgyógyász ezeket ajánlotta:

http://www.mdb.hu/spirig/component/page ... Itemid,42/

http://www.mdb.hu/spirig/component/page ... Itemid,42/

Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

bocsi a sok képért!

Rólunk:Regi úgy mászik mint a villám,pillanatok alatt elér mindenhova.A saját játékai nem érdeklik,Máté játékai viszont annál inkább,plussz a vezetékek,konnektorok,stb.Le kellett engednünk a kiságyat mert feláll benne.
Egy hete orrfolyás,remélem most már hamar kijövünk belőle.

edoci

Jó reggelt!

Egy két kép: Kép Kép Kép

KépKép
jurmine

Edoci: Regi gyönyörű!!!!! És nagyon ügyes! Már feláll? :shock: Vonalzódat nem látom, de Ő is nem több 7 hónaposnál, nem?

KépKép
jurmine

Edoci: nagyon jó a blogotok! És Regi abban a virágos ruhában, na meg a pöttyös bodyban szuperül áll neki!!! Azt hiszem nála már most lehet tudni, mik állnak jól nek nagyon :D

KépKép
jurmine

És már a vonalzót is láttam a blogon.

KépKép
jurmine

szép napot mindenkinek!

Király éjszakánk volt!egyszer keltünk fél 5kor és 8ig nyomtuk.
Úgy látszik kezd visszaállni a régi rend :D

Szerencsére úgy néz ki nem lesz ma nagy meleg!

Összekéne kapnom magam egy kis ebéd erejéig.
Brokkoli krémleves az tuti de hogy második mi legyen.....passzzz :?

Édesek a babák!

kubu:nekem még az hidegnek számít :lol:
Az igen,Marcidnak is jó evőkéje van :wink:

Bébic:igen,ez van az OBI-ban is,most 2600 körül.De 9000ért kicsit durva :shock:
vasalni???????apával????????????én meg azt hittem..........azért nem jösszzzz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
lyndee

Szebb reggelt és napot!

Orsi! Éjszaka detto! Se a gyerek, se én nem tudtunk aludni Apa horkolása miatt.... :evil: :evil:

Kiscsajom óhajt... majd jövök
sinaszi

jo reggelt.
mi 6-kor keltunk. en meg minidg almos vagyok, Kincso nem annyira! :lol:

edoci. azt a csuszdas fatakolmanyt ti csinaltatok vagy vettetek es csak ossze kellett szerelni? nagyon kiraly!!! Regina nagyon ugyes! de gondolom, mert kergeti a tesot! Es Mate milyen nagy az avatorodhoz kepest!

nagyon szepek ezek a csajok!!!

hu jurmine. o a parod? nagyon fiatalnak latszik!

bebic. vasalas??? :mrgreen:

orsimorsi. nekunk plussz 2 het volt. de meg most is csak a mi agyunkban porog-forog reggel. a jatszoszonyegen nagyon ritkan fordul hasrol hatra!
remelem ma tudsz pihizni.

lyndee. kiraly!!!

annyira jo az a gombas pancsolo!! en is szeretnek!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: pedig Ő az idősebb, igaz csak 1 évvel. :D

Orsi: nekünk hasról csak véletlenül vagy lendületből fordul vissza.

KépKép
jurmine

Meghülyít!!! :twisted:
Kihagyta a 9 órás alvást, már dög fáradt, de nem anegedi, hogy bealtassam, csak tekereg a kezemben!!! Na és negyed óra múlva már ennie kéne, de így tuti nem fog, már ahhoz fáradt, de aludni sem fog, mert ahhoz meg hamarosan éhes lesz!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sina: ja Mesi egy nappal öregebb mint Réka ti 17.-én születettek Réka 18.-án:)

KépKép

Kép
orsimorsi

ÁKOSNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Domim alszik, éjjel felkelt háromkor....de pár perc alatt visszaaludt. Kilencig auldtam, ennek ellenére hulla vagyok. Ez a tegnap kánikula, ma 20 fok, kikészít.

Állnak a falak!!!!! Juhéééé! Jövő héten jön a villanyszerelő! :D :D :D

Kép
mannababoca

Köszi Orsi! Akkor nem teljesen jól emlékeztem... :oops: :lol: Öregszem... :evil:

Kiscsajom alszik...

A kiságyban éjjel hasrafordulás egyetlen egyszer volt, amikor kezdett ráérezni, de még nem tudott visszafordulni a hátára... ráadásul mindig keresztbe fordult és a lába beszorult a rácsok közé- kis vékony combikáját alaposan megszorította... De mondom, nekünk ez egyetlen éjszaka fordult csak elő 2-3x... Azóta meg már minden irányba, minden pozícióból megy a forgolódás! :D

Edoci! Gyönyörű Regi! És milyen ügyes! Gratulálok!

Még Arni is nagyon tetszik nekem! :D

Vera! Sajnálom,ami Izával történt, de jó hogy komolyabb baj nem történt! Nekem ez a rémálmom! Szerintem én belehalnék a lelkiismeret-furdalásba... amúgy is kezdek begolyózni - szerintem...
sinaszi

Manna! Reklámbavaló Domidról is kérünk képet!!!!!! :lol:
sinaszi

Csajok! Csak én vagyok napról-napra érzékenyebb mindenre... A nemalvás lehet az oka? Nagyon szarul érzem magam... úgy lelkileg! És nem tudok mit kezdeni vele! Minden úgy nyomaszt! Senkinek nincs hasonló?
sinaszi

Na, nem panaszkodom... megyek vasalni!
sinaszi

hahó

edoci de jó h jöttél! Regi gyönyörű milyen szép szemek!):nekünk sötétkék van és még nem mászunk meg nem ülünk:) ezek a cuccok beváltak ekclmára nektek? nektek hol jöttek ki?

jurmine ez a vivke olyan kis törékeny édes! már most láccik az apukája h félti:) nagyon hasonlit rád!

nagyon meleg van! a fejem is szétmegy:(

andy

Kép
andy30

Helló mindenki!

Dögmeleg van!!!!!! Nem bírom!!!!
Bár itt most nem süt a nap, de fullasztó az idő... :evil: :evil: :evil:

Hát én ebben a melegben nem vasalok, nincs az az isten...

Dani tegnap nagynehezen elaludt, berakom a kiságyba, kimegyek vacsizni, erre hallom, hogy jön a párom és beszél. Hát mint kiderült, gyermekünk 4kézláb állt a kiságyban, és félig feltérdelt benne...., bakker még jó, hogy nem esett ki. Apa megjön és rakjuk lejjebb az ágyat!!!!

Mi is csak egyszer keltünk fél4-kor, de csak pár kortyot szopizott, gondolom inkább szomjas volt, aztán fél7-kor megébredtünk...

Kész az ebéd, már csak a krumplipürét kell megcsinálnom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.02 10:26-kor.

Kép

Kép
dcili81

sina. en vagyok igy vele hebe-hoba. aztan eltelik par nap vagy het es jobban erzem magam. aztan van egy par rosszabb napunk es kezdodik minden elorol! :lol: az segit, ha kimozdulok. ha mast nem elmegyek es veszek egy sorsjegyet. oszt ha nyerek az meg bonusz is! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sina van amikor én is totál begubózom, mert vagy annyit esik, hogy úszik az udvar és nem lehet kimenni, vagy pl most itt van ez a dögmeleg..., fel a fejjel!
Apával nem tudtok kimozdulni? Nekünk olyan jó volt a vasárnap, elmentünk fürdeni, kicsit együtt voltunk, Dani is élvezte, szjuper volt!!!!

Kép

Kép
dcili81

Musi! Sorsjegy :lol: :lol: :lol: Szóval akkor ez ezzel jár!??? Egyre többet érzem, hogy alkalmatlan vagyok...mindenre. Mindenbe belekezdek, de nem vagyok képes befejezni. Na, nem rontom el mindenki kedvét!

Vasalást toltam, mivel a 30 fokos szoba annyira párás, hogy nem tud 1 nap alatt megszáradni a ruha! Az ablakot nyitom-zárom, mert van egy szegény kutya, akit a "kedves" gazdája képes volt bezárni a betonrengetegbe (németjuhász!!!) és megőrült szegénykém. Egyfolytában ugat, de annyira éles hangon, hogy Mesi megijed... Szóval szar minden!
sinaszi

sorsjegy nekem is bevált:)

Kép
andy30

De édesek a kiscsajok :D

Végre letettem a seggem, de Kobi mindjárt ébred... Mindegy, majd pihizek a kövi alvásánál.
Itt is fullasztó idő van, boltot letudtuk reggel, rotyog neki a husileves, de majd csak holnap kap belőle, addig megfőztem neki a mai hamit, és ami nem fért bele a husilevesbe (apa két pipicicit hozott meg a petrezselyem is sok lett), abból meg amit még spájzban/hűtőben találtam, rittyentettem magamnak ebédet. Finya lett :)

Ma őszi-meggyett kapot tízóraira, bepuszilta, ízlett neki. Úgyhogy most nem sárga textilpelus, hanem rózsaszín, bordó pici "konfettikkel" (a héja). Rábukott a habtapira, mire sikerült a sok bordó kis bizbaszt letörölgetnem...

Sina: rám is rámtör néha hullámokban, olyankor apa mentsvár, kitalál progikat, próbál felvidítani. Nagyon hálás vagyok érte neki :oops: :)

Mush: sorsjegy tetszik :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Hogy lehet egy 100szor100as járókába EKKORA KUPLERÁJT CSINÁLNI??????????

Sina: Nekem is voltak nehezebb napok, nálam az a titok, hogy annyi programot csinálok, hogy ne legyen időm ezen lamentálni... :D

Kép
mannababoca

Sina: én sokszor vagyok így, még van hogy napközben is változik a hangulatom :(
, de néha nagyon rossz :( és sokszor csak magamra számíthatok, senki másra :(

Mindenki fiatalabbnak nézi nálam a bátyámat is, páromat is kis fiatalnak :cry: , te jó ég! hány évesnek nézek ki????? (csak őszintén!!!)

KépKép
jurmine

Elkezdtem adni saját kutyulmányt a bébinek, de az nem kell neki csakhogy még jobban érezzem magam. Másnál is van ilyen, hogy inkább az üveges kajcsi a nyerő?

KépKép
jurmine

kerdesek:
hanyszor kaksiznak a bebik?
miota elkezdtuk a gymuiket, napi2-5, es hat megnott a pelus hasznalat! :shock:

van, akinel mar kinott a felso fog is? ha igen, mennyivel az alsok utan?

sina. jaj de sajnalom azt a szegeny kutyat. hogy lehet vki ennyire embertelen!

KépKép
KépKép
mush589

Kép

KépKép
jurmine

Mush: Vivi napi 1x kaksizik, néha egy nap kimarad

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Ákos! Vini! Boldog hófordulót!

Edoci! Regi szemei milyen szépek és nagyon ügyes!

Jurmine! Vivid nagyon aranyos!

Suzy! Vini olyan kis helyes!

Vera! Izának gyógypuszi!

Sarmi! Hízás tök jó! Ügyesek vagytok!

Laura! Én is így gondolom, hogy a pozitív hozzáállás nagyon fontos, csak ilyenkor olyan nehéz hinni abban, hogy jobb lesz.

Manna! Gondoltam, hogy nem hajthatják be ezt a pénzt, de ha ott maradt volna simán letiltják a fizetéséből.

Képzeljétek most volt bent apa "leszámolni" és pont hallotta ahogya nagyfőnök beszél az egyik beosztottal, aki mondja, hogy mekkora bajban vannak, mert annyi munkájuk van és ember meg nincs. Van pár ember aki 3-4 napig folyamatosan megy és nem tudják őket leváltani.
Nagyfőnök válasza: hát miért kéne őket leváltani, had dolgozzanak!
Normális???!!!
Miért nem lehet Magyarországon az ilyen cégekkel semmit csinálni?
Miért van az, hogy minimálbérre jelentik be az embereket és kihajtják a belüket?
Bocs ha sok voltam, de szerintem ezen kéne változtatni a tisztelt képviselő uraknak!

Kép
Kép
Kép
erika26

jurmine. van, amikor nalunk is jobban komalja a fruttapura alma-kortet, mint amit en csinalok, de szerintem az allaga miatt. hiaba turmixolom az nem lesz olyan "kremes", en meg nem fogom szuron atbizgaralni. majd megszokja.
szerintem 27-30 kozott vagy! kerunk "rendes" kepet aparol meg a batyusrol, aztan nyilatkozunk! :wink:

gabi. nekunk is kene boltba menni, de a kocsiban 40 fok van es nem mukszik a klimank! :evil: kedden megy szerelohoz. es sajna a nagyobb bolt nem gyaloglo tavolsag... most alszik, de azt hiszem, ha felebredt neki vagunk. de lehet, hogy varunk inkabb keso delutanig, na majd meglatom.

sina. ide kiirhatod magadbol. azert vagyunk. nem rontod el senki kedvet. sot szerintem maris jobban erzed magad, hogy nem vagy egyedul ezzel, nem?

KépKép
KépKép
mush589

jurmine. van, amikor nalunk is jobban komalja a fruttapura alma-kortet, mint amit en csinalok, de szerintem az allaga miatt. hiaba turmixolom az nem lesz olyan "kremes", en meg nem fogom szuron atbizgaralni. majd megszokja.
szerintem 27-30 kozott vagy! kerunk "rendes" kepet aparol meg a batyusrol, aztan nyilatkozunk! :wink:

gabi. nekunk is kene boltba menni, de a kocsiban 40 fok van es nem mukszik a klimank! :evil: kedden megy szerelohoz. es sajna a nagyobb bolt nem gyaloglo tavolsag... most alszik, de azt hiszem, ha felebredt neki vagunk. de lehet, hogy varunk inkabb keso delutanig, na majd meglatom.

sina. ide kiirhatod magadbol. azert vagyunk. nem rontod el senki kedvet. sot szerintem maris jobban erzed magad, hogy nem vagy egyedul ezzel, nem?

KépKép
KépKép
mush589

nem ertem, hogy ez miert ment el ketszer, amikor csak egyszer nyomtam meg a gombot! :roll: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Írisz a saját tengelye körül pörög-forog,én néha kúszik hátrafele is.síkongat kegyetlenül.Tologatja a popóját felfelé,de négykézláb még nem áll.

Mire egyik bajom elmúlt(Írisz hízása),addigra itt a következő.Jázi pofiját megcsípte egy dög szúnyog,a fél arca bedagadt.Mindíg bedagad neki,allergiás rá,itatom is vele a calcimuscot.Nem todom így hogy fogja a szemész megnézni,alig bírja kinyitni a szemét.Ma megyünk oda dután.
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy! Regi biztos kinövi az ekcémát és nem lesz semmi! Nyugi.
Örülök hogy anyudnak nem találtak semmi "komolyat"!

Gergő tegnap egész nap gyakorolta ezt a fekvőtámasz pózt és a lábait így húzta be maga alá. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből. :D
Védőnő volt itt tegnap, ő azt mondta, hogy sokszor előbb felülnek négykézlábból, mint másznak.
Fogunk még nekünk sincs!
:wink:

Sina! Én is szoktam ilyen lenni, most is, de lehet nálam inkább a problémák miatt van. Bár az is baj, hogy én nem nagyon mozdulok ki, gyerek nélkül meg szinte soha. Pedig nagyon rám férne.

Kép
Kép
Kép
erika26

néhány képecske Kép kártyaparti
Kép reggeli pihi Kép 3man

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aranyosak vagytok csajok! Szóval akkor nem vok egyedül! Sajnálom, de ugyanakkor jó tudni, hogy ez kismama-betegség és kigyógyulok belőle...

Apával nem egyszerű - a számítógépmániájával... Meg hát nógatni kell! Segít ő, csak ahhoz ki kell akadnom! Ha menni akarunk vele vhová, akkor a következő mondat az, hogy akkor menjek egyedül és ő marad Mesivel, mert vele együtt macerás.... MÁr félek megkérdezni, hogy mehetünk-e vele valahová... Nem baj! 1 hónap múlva nyaralunk és akkor talán lesz valami... Jövő héten pedig anyumnál maradunk vidéken Mesével... Apa meg hazajön és kipiheni az éjszaka végigalvását és végighorkolását... :roll: :evil:
sinaszi

Jurmine! Őszintén szólva: nekem nem tűnsz idősebbnek a párodnál! Nagyon helyes kiscsalád vagytok!
sinaszi

Sarmi! Írisznek gyors javulást!!!! A képeket nézve mégsincs rossz dolguk a többgyermekes anyukáknak! Akinek kérem ilyen segítői vannak, hogy a kistesót pesztrálják! :lol:
sinaszi

Kép Egy ilyen vigyor mindig meggyógyít! :)
sinaszi

Kép

Kép Az ilyen látvány pedig megnyugtat ;)
sinaszi

Mush: nálunk megnőtt a kakák száma. Hozzátápi előtt leginkább 2 naponta volt, most meg napi 2-3x :shock:
Szerintem várd meg a délutánt az indulással...

Jurmine: nagyon helyes kis család vagytok :)

Kép

Kép
gabilany79

Musi! Nálunk csak szopi idején napi 4-5 nagyadag áldás is volt. Aztán az alma nagyon megfogta és 2x egymás után 4 napig nem volt kaka... AZóta almát nem adok neki és most a napi 1 állandósult...
sinaszi

gabi: jaja GiRéka, de az is nagyon tetszik neki a zsiráfba ahogy szorítja a nyakát, hogyha enged a szorításán akkor a levegő visszaáramlik és szuszog:)
sőt a szélén lévő csörgőket ütögetni a legjobb móka:)

boci:
apósék vették a zsiráfos medencét asszem auchanba,potom összegért.
gratula 4kézlábért:)

nálunk lehúzza a Rékát farsúly:)
felső testtel már menne, csak az alsó fertály sűrűsége akadályozza:D

sina: én is vagyok így, de ahogy látom mindenkinek vannak ilyen napjai,sztem engem felelősség tudata nyomaszt ennyire néha, meg az, hogy ennyire függ vki tőlem.
néha még mai napig felfoghatatlan,hogy van egy kis lény aki mindenben rám számít és ő nem játék, ha már nincs kedvem nem játszom vele többé.
sőt irigykedve olvasom azokat akiknek sikerül összehangolni a munkát, akár több gyereket, házaséletet, kertet és még alszanak is. én vagyok az alkalmatlan, hogy ez nekem nem sikerül?
nem csak ez az egész anyaság, szülővé válás egy hosszú tanulási folyamat.
én pl.csodálom mushit, hogy még nem esett össze a fáradtságtól, asszem elég sokat küzd Kincső nemalvásával
vagy irigy vagyok kubura amiért tud tekercselni:)
vagy szelesre aki amellett, hogy dolgozik simán elboldogul
már ne is említsem a több gyerekeseket, ,erika vera, sarmi.... a teljesség igénye nélkül, bocsi aki kimaradt
vagy aida aki nekivágott egyedül ennyi idősen:)
én amikor annyi idős voltam az volt a legnagyobb gondom, hogy hogyan alhatok egy fősulis buli után nem is másnaposan hanem aznaposan úgy a hátsó sorba, hogy ne legyen feltűnő.

hát persze, hogy alkalmatlannak tartom magam, hogy nekik sikerül nekem meg sehogy sem.... ez frusztrál....

nekem csak egy van mégis szalad a lakás, nincs mindig friss kaja és ha választhatok alvás vagy sex többnyira az elsőt választom:(

de ezekről írj nyugodtan inkább minthogy elnyomd magadba és egyszer csak kitörjön belőled a sokasága.

KépKép

Kép
orsimorsi

Helló Csajok!

Zsófi kezd ráérezni a főztömre. :-D Sikerélményem van, végre evett normális mennyiségű főzeléket. Mai menü: tizi, uzsi: banán, alma, körte (imádta), ebéd: sárgarépa, fehérrépa, krumpli, karfiol (ezt is imádta). Én meg Zsófit imádom. :-D

Apropó kajáltatás: Én hiába adok rá akármilyen előkét, hosszút, rövidet, merevet, puhát, a kaja végére általában nyakik dzsuvás szokott lenni a kiscsaj. Tapogat a szájában, beledugja a zoknis lábát a kajával teli szájába... horror!!!

Már több, mint 3 órája fent van, azt hittem az ebéden majd bealszik, de nem. Pörög. És utálom így elaltatni... Hagyom, hadd tomboljon. :-D

Orsimorsi!
Nem akarlak elkeseríteni, de Zsófi kiválóan forog, négykézlábaz, de ezek nem oldják meg az éjszakai szenvedést. Zsófinál az a gond, hogy álmában hasra fordul és mivel úgy nem tud aludni általában kinyomja magát vagy négykézlábazni kezd. Vagy csak simán forgolódik...

Edoci!
Regid már feláll??? :shock: Azta! Gyönyörű szépek a kék szemei!!!

Manna!
De jól haladtok! Itt ma is 32 fok van és 100%-os páratartalom, reggel még esett az eső. Szóval ha vágysz ma is a hőségre várunk. :-D

Sina!
Nálam is szokott lenni mélypont. És nálam is az az orvosság, mint Mannánál: megyek mindenfelé. De néha rámtör a depi és akkor napokig kimozdulni sincs kedvem.

Kép
Kép
lbernuska

lányok azt hiszem ezt ezen a forumon mindenki érteni fogja:)

bal alsó egyes vékony csíkja a láthatáron: :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi! Detto!!!!!!!!!!!!!!! Akkor csak bele kellene rázódnunk!? A házasélet kérdése nálunk fel sem merül.... Én este 10 körül igyekszem aludni, Apa akkor még javában számítógépmoly - csak aztán fürdik és fekszik... :D De ha választanom kellene, valószínűleg én is könnyen hoznám meg a döntést! :twisted:

KÖszi! Tényleg sokkal jobb! :D
sinaszi

Sarmi!
Jázinak jobbulást! Szegényke! Amúgy nagyon szép család vagytok! :-D Jók a képek!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?