Sziasztok!
Rég voltam már, s most egy teljes oldalnyit visszaolvasni...na de legalább Ti aktívak voltatok!
Jók lettek a talis fotók, úgy fáj a szívem, hogy nem tudtunk menni!
Remélem a legközelebbin találkozunk.
A bepecsételésre emlékszem, bár én Jenőnek nem is mondtam, csak kinyitottam a kiskönyvet az elején, s ő már kivette a kezemből s belenyomott egyet
Én is vasárnap szültem, de ő minden nap bejött két-háromszor is. De egyszer Nadim is bejött, s kérdezte, hogy vagyok...furi volt, hogy nem is vagyok a betege, mégis, de rendi volt tőle.
Nicol!
Mi is a 4.-en lakunk, s utáltam terhesen (is...most meg pláne, mióta Dóri megszületett) felcihelődni. Ráadásul én is vizesedtem, de vérnyomi, meg vizelet okés volt mindig. vigyázz azért a vizesedéssel, mert tényleg veszélye lehet. Amúgy én a terhesség alatt 17,5 kg-ot szedtem magamra...írtó sok volt, de szerencsére csak "víz" volt, mind visszacsúszott, 42,5 ről indultam s 60 voltam amikor bementünk a kórházba. Szoptatás alatt ment le a maradék, kb 3 hónap alatt.
Ramaty idő volt mostanában, szerencsére azért épp sikerült egy-egy kicsit kimennünk, de ettől függetlenül be voltam kicsit fordulva. Egész nap szinte feküdtünk Dórival. Ágyban játszottunk, épp csak enni keltünk fel, élvezte is a lustizást.
Vasárnap grillezni voltunk rédén barátainknál, s ott úgy kiszaladgálta a lány, hogy alig indultunk haza, már bealudt. Szegényt muszáj volt felébreszteni, mert tiszta koszos volt, s úgy nem akartam hogy aludjon éjjel.
Majd igyekszem gyakrabban jönni, csak mostanában sokminen van.
Hétvégén Poroszlóra megyünk, meg Lacimnak is névnap, s még nincs is ajándéka!
Ha van tippetek, szívesen fogadom őket
))
legyetek jók!
pussz!