Új privát üzeneted érkezett!

Na és a lényeg, érezzétek jól Magatokat lányok a talin, és várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
zsu83
 
 


Andrea: köszi, aranyos vagy! :) Hát sajna tényleg nem ismerek senkit. Tegnap voltunk a párom egyik kollégájáéknál, multikulturális a család. :) A férj cseh, a feleség ausztrál és itt élnek. Nekik most 2 hónapos a babájuk. Az anyuka beszél németül, úgyhogy jól eltársalogtunk, nagyon kedves volt, sokat nevettünk. Hát talán majd vele kialakul valamilyen kapcsolat. Most azt beszéltük apával, hogy meghívjuk mi is őket valamelyik nap.
Tényleg nagyon szimpi a lány és ő ugyanígy van, mint én, hogy senkit sem ismer itt.

Panna
pandusika
 
 


zsu:üdv a kávéklubban!
mézesmustáros csirke,fini!hogy csinálod?

panna:nehéz lehet egyedül,remélem összebarátkozol a lánnyal akit megismertél!

ladmon:Esztike kifeküdt?

Kép
nilabali
 
 

 
 

Zsu: ja tényleg, te sem tudtál talira menni...
Gyerek kidőlt, (igen, én győztem :) ), de azóta letelt a 30 perc, felkelt evett és most bontja szét a járókát. Szóval csak a szokásos... :D

Én is szoktam mézes-mustáros csirkét csinálni, de porból! Merazjóóóó!!! :D

Na látod Panna: hátha összejön a haverkodás a csajjal. Témátok lesz közös, az tuti! :)

ladmon
 
 


ladmon:Bazsa eltanulta Esztitől a fél órás alvást!még a mosás sem járt le,de már fel is ébredt.....
porbólkaja?hát miféle háziasszonyka vagy te?én is szoktam,csak felturbózom,aztán azt mondom,hogy én kreáltam :oops:

nem valami nagy a forgalom,nem sokan maradtunk itthon szomorkodni.
megyek is gyerkőcöt etetni,aztán pedig vásárolni valami kajának valót,és Bazsalikomnak sapikát a buksira,mert mindet kinőtte!

Kép
nilabali
 
 


sziasztok!
Ma van a nagy tali.... :cry:
De érezze mindenki jól magát!
Nálunk bolondok háza van...valamit elrontottam vagy nem tudom de egyszóval kifeszülők.(tudom másnak nagyobb próblémája van)
Egyszóval:
Gyerekem elromlott vagy csak szívat...de akkor elég keményen.(nem volt vele soha semmi baj..de mostanság kivagyok)
Egyszerűen bármi játékot játszunk ,rakok elé nem jó...csak hason..még ez jó is lenne mert próbálkozik mászni,de ha hasra fordul hány...teljesen mindegy mikor evet,ha meg nincs hason csak nyüszög sehogy nem jó,alig akar aludni,ölbe veszem egy ideig jó és ott is szenved.
Apával már a fél játékboltott felvásároltuk ..hátha csak megunta a játékokat,de tojik rá az újakra.
Egész nap csak vinyog,néha már sok...akkor a wc be töltöm ki a dühöm,és megyek vissza játszani vele.
Én nem tudom mi lehet a baja,nem fáj a boci,eszik iszik,egyszerüen játék undora van...ha meg apja hazajön mintha elvágtak volna mindent...vagy csak engem utál?
Lehet az is a baj,hogy nagyon párás az idő 30fok van...3éve vagyok itt de itt ilyen meleg még nem volt.Szakad rólunk a viz.

Babakocsi:
Miénk is Pierre C.de egy nagy sz@r...nem jött be jobbat vártam volna tölük,a bolygó kerék benne a legjobb.összecsukni is egyszerü és könnyű is a kocsi,az én 160cm magaságomhoz épp jó.
Az ülés része is jó és dönthető is teljesen visszintig.
Ami nem jó benne,hogy a gyerek szélte hosszába kinőte...hogylehet egy babakocsit oválisra megcsinálni...
75cm er a belhosza a babakocsinak...Petra 70cm...nem sok hely van benne...télen már bele se tudom rakni..jó addigra már ül...de azért nagy hidegbe jobb a fekvös.Most nézünk itt egy nagy mély babakocsit...anno röhögtem mért járkálnak itt ekkora dög babakocsikal...hát már tudom,igy mi is beszerzünk egy ujat.

Ismerkedés:
Panna én is voltam hasonló cipőbe...de tudod..én is nehezen de rászántam magam az ismerkedésre interneten keresztül,kerestem dán magyarokat....és lás csodát van már egy jó kis magyar csapat,akikkel rendszeresen összejárunk,itt ott összejövünk beszélgetünk (fiúk söröznek)
De igaz voltak csalódások is ,mikor azt hittem tök jó fej emberekre akadtam..azt rákellet jönnöm mégsem olyan jó fej....De remélem találsz barátnőt kint...

Adri babán...én hátast dobtam...egyszerűen fantasztikus gyerek..amiket tud...le a kalappal előtte.

Gyerekem most alszik,nagy küzdelem volt de én győztem,már előre félek mi lesz ha felkel.....
HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!

(tejem ismét nincsen :( a fagyi jó volt de már az se hat....most a lenmagos barnakenyér javit rajta egy kicsit...ettől is kivagyok hogy a gyerekem éhes és nem tudok neki elég ennivalót adni...közbe ő vágyik a cicire...megisza a tápit nincs vele baj..csak maga a cicizés...oda adom neki,az se gond....csak mikor úgy húzza a bimbót mint Morzsi a lábtörlöt az már kicsit fáj....és mellé még visit is)
Na de örüljek annak hogy van egy egészséges babókám,akit rettentően imádok!
Tudom másnak az eleje volt krimi...nálunk meg épp forditva...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


jut eszembe.ladmon,hol van a kép Esztike fülbevalójáról?

Kép
nilabali
 
 


zsancy:jó,hogy jöttél!biztosan elmúlik ez a rossz időszak Petránál!időről-időre minden baba elromlik,aztán megjavul szépen!
sajnálom a tejcidet is,de Petra lassan elfogadja majd,hogy ez a helyzet!fel a fejjel!
a fülledt párás meleget Bazsa is nyüszögve viseli,és ő is hason imád lenni és sokszor bukik neki ki a kaja,de nem lehet leszögezni őt,amint leteszem fordul is.

Kép
nilabali
 
 


Zsancy: ha ez megnyugtat, az én ex-álomkölyköm éppen itt nyíg a nyakamban. Nem alszik rendesen és amúgy is nagyon fáj neki az élet.... :D Én meg már leizzadtam 3 litert..

Nilabali: mert füli csak pénteken lesz lőve! :)

na el is lépek

ladmon
 
 


Pandus akkor tök úgy vagy, mint én. De ahogy nagyobbak lesznek a gyerekek több lehetőségünk lesz kimozdulni, én legalábbis ebben reménykedek :)

Zsancy jó hallani rólad, szegény te is rendesen ki lehetsz...Petra nem lehet, hogy fogzik és azért szeszélyes?

Ladmon nálatok is zajlik az élet :D

Kávéról jut eszembe, nincs itthon kapuccsínó, nagy hiba, asszem keverek helyette egy beba ha kapuccsínót :wink: pár nap és úgyis lejár a 3 hét mióta nyitva van.

Nnnna voltunk Olival az új, saját, gigamega hiperszuper, saját, fantsztikus, ügyes, vadiúj, saját (dobpergés) gyerekdokinknál!!! :D Igen, jól ragoztam, a miééénk :D Van gyerekdokiiiink :D Szimpi, nem kapkod, nem néz hülyének, elmagyaráz mindent magától, nem kell nyaggatni, engem is rendesen kikérdez, alaposan vizsgál, nem felületes, nem erőszakos, ééés még hematológus is :D Na jó, nem szabad agyondícsérni mert az visszaüthet :) Mostmár csak le kell rendeznem a dolgot a régi házidokival, én akarom mondani neki, ne levélből tudja meg, mégiscsak izgul Zétiért és úgy vettem észre hogy kifejezetten szereti őt, ha tizenöt gyerek volt ott oltáson akkor is Zétihez ült le játszani...na mindegy. Most örülök, ha nem szedi magát össze Z akkor a napokban el is viszem őt is.
Mutattam neki Z utolsó záróját és azt mondta hogy szerinte a toxoplazma cseszett ki a nyirkocsomókkal (nem így fogalmazott :) ), nem festette az ördögöt a falra. Jajjj és olyan jó volt buszozni, Oli egy álombébi volt, el is felejtettem hogy gyerekkel vagyok :D Észre se lehetett venni, ült a kenguruban a buszon és a vállamra hajotta a fejét, onnan nézte az embereket, ééédes volt :D Kiváltottuk a hippes kupont is. Jaj most mintha ki lennék cserélve ettől a kis csavitól :D Megyünk máskor is :D (azért két gyerekkel még nem vállalnám be hosszú útra...)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nilabali, a Knorr mézes-mustáros szószt szoktam venni, megpirítom a csirkét, és ráöntöm! Ma nem jutott jobb eszembe :oops: , és hamar megvan!

Ladmon, nálunk is csak fél óra volt délelőtt :twisted: , levittem sétálni, kajált, játszott, jött a hiszti be az ágyba, szanaszét dobálta magát, otthagytam, 5 perc alatt csönd lett, bemegyek alszik! Nemsokára itt a kritikus fél óra! :evil:

Zsancy, de jó hogy írtál, már kezdtem aggódni!
Sajnálom hogy ilyen rossz napjaitok vannak, lehet hogy az időjárás viseli meg Petrát, ami nem is csoda! :?
Dehogy utál, téged szeret a legjobban mert Te vagy az Édesanyja! :)
A tejci miatt se szomorkodj, nem azon múlik, hogy milyen anyuka vagy, Te mindent megteszel Petráért ez a lényeg!!!!!!!!!!!
Hogy van a veséd?

Zétivera, szuper, hogy ilyen jó gyerekorvost találtál! :lol: Nagyon örülök! És annak is hogy végre kimozdultál, és ilyen jól érzed Magadat! :lol:
zsu83
 
 


Ketten vagyunk Olival, Z még nagyizik. Oli addig nyűglődött a babakocsiban hogy kihoztam, itt meg elaludt, most meg vagyok lőve mert bent nem tudok csinálni semmit (nem merem kint hagyni), itt az udvaron meg tűz a nap, se gyomlálni, se semmit...viszont fogom a vájörlessz-t 8) úgyhogy legalább netezni tudok :lol:

Zsu de jó hogy Bencus elalszik így, én is próbáltam Olit otthagyni mikor nyűglődött de ő nem tudja magát megnyugtatni, fokozódik a hiszti a végtelenségig.

Annyira jó volt buszozni hogy bíztatok mindenkit aki eddig nem mert elindulni, ha a szuperszenzitív Oli így szerette a buszt akkor szerintem bármelyik babával megér egy próbát :wink:

Ó jee, felébredt. Ennyi volt a havaj :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Stelly, adsz fokhagymakrémleves receptet? :D

Taliról képrket!!!!! :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


(visszaringattam)

Hol vesztek napozót? Nincs valahol valami szuper akció? Zéti ősszel volt ekkora, róla nem maradt egy sem...rövidnadrágot meg nem akarok mert vágja a méretes pocakot.

Ja a poén nem is mondtam, megmérte a dokibácsink Olit és majdnem 200g-mal mért kevesebbet mint egy hete a védőnéni :shock: Nyilván a mérleg is más, meg lehet hogy valóban fogyott most a nagy melegben...éjjel is már kevesebbet adok neki enni meg elkezdett teázni...hát, majd megmérjük megint kicsit később.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zétivera, nálunk is ritkán megy egyedül az alvás, de már azért hagytam ott, mert kiborított a hisztijével, inkább kimentem a konyhába beraktam a mosogatnivalót!
A fogyás miatt ne izgulj, látod nálunk, és Eszteréknél is így volt, nagyon sokat mozognak már a babáink, és a védőnő azt mondta, hogy ilyenkor már havi szinten kell nézni a gyarapodást! :wink:
zsu83
 
 


Ladmon:
1kalappal neked is...
zetibebi:
-Védőnő még a hónap elején volt itt,akkor megnézte Petra innyét és azt mondta hogy nem az alsó felső fogai kezdenek el jönni(ez a megszokott) hanem a szemfoga...dudor van is ott sőt ott másabb az innye olyan fehérebb rozsa színeb(ez jól le irtam,de már igy hagyom)
De ez már ilyen neki kb 1hónapja lassan..változást én nem láttok....az az érdekes ha apja hazajön akkor már nem fogzik?Mert akkor minta gyerek,azt apa engem néz hülyének hogy mért mondom hogy a gyerek hisztis lett.

Zsu83:
Tudom hogy szeret a gyerek.... :) sőt anyás is...ha kimegyek a szobából mikor apával van..már görbűl a szája...7végén is kirándultunk,a vonaton otthagytam őket 1-2 percre hogy a babakocsit arrébb tegyem hogy más is elférjen....
apa szomorúan mesélte hogy már a gyerek kétségbe volt esve hol az anya....és hogy neki ilyet soha nem csinál....vagy ha másik....nem alszik el másképp ha a szopi párnára rakom és úgy az ölembe van...nem kell ringatni,2perc és alszik és rakhatom is be az ágyába....
De ez a napközbeni nyüszi már néha sok....birka türelmem van....de néha azt mondom hogy kifeszülők...és előre félek mi lesz mikor jön az igazi kifeszülés....dackor kamaszkor.... :shock: (vagy ez a kettő úgyan az?)
Vesém megvan...legalábbis remélem ...és remélem még müködik is...már csak 2nap és kiderül...ettől is parázok nagyon...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


szerintetek miért ilyen nagyok a sapik?komolyan,valami golyófejű gyerekekre vannak méretezve?egyszerűen a legkisebb kalapba eltűnik a Bazsalikom buksija!nem tudjátok,hogy hol lehet kis méretű nyári kalapot venni?

zetibebi:én szeretnék kenguruzni és tömegközlkedni,de a párom nem engedi,pedig nincs autónk,de ha megyek valahová,mindig van sofőr aki cibál.pedig tök jó lenne,szerintem Bazsa is csípné,mert volna mit nézni!örülök,hogy jól érezted magad Olival!

gyerkőcöm sír,megyek megetetni és leteszem alukálni és én még csak eztán állok neki főzni!

Kép
nilabali
 
 


tök jó volt a tali!!!!!!! Már itthon vagyunk, migyá megyünk a nagyokért, csak egy kis pihi....
Édesek a babák! Efe, és Vinci iszonyat hasonlítanak szerintem :)
Helyesek voltak anyukák is, és apukák is!!!!!!!!!
Vincinek jót tett a Margitsziget és a tali, aludt ott is, meg egész hazáig..(.rólam patakokban folyt a víz)Ilyen még nem votl!

Képek vannak, nálam nem volt masina(szokás szerint)....majd jönnek idővel gondolom...sok egymásra hajtás volt, csajok favoritok voltak!!!

Na megyek megusszantgatom a kis mütyürümet!!!!!!!! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, nem sikerült összecsukni a babakocsit, itthon maradt :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Na mi is hazaértünk, szerintem is tök jó volt a tali!! Fényképezőgépet természetesen én is itthon felejtettem, úgyhogy én is várom a képeket.
Babócák még aranyosabbak, mint a képeken, bevallom, amikor a csoportképek készültek (babócák egy sorban, háton és hason), teljesen elérzékenyültem.
Ezúton még egyszer bocsánatot kérünk Léna babától, akinek Lili lányom majdnem letekerte/letépte a fülét..
Ja, van akinek nem mutatkoztam be amikor odaértem(pl. Millye) elnézést, dehát azért én is kicsit zavarban voltam, nehezen oldódom, főleg így elsőre. Nade majd legközelebb... :)

Kép
cserkészkolbász
 
 


Képet!!! Hadd csorgassuk mi irigykedők a nyálunkat!!! :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ez az!KÉPET!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Szörnyű napok vannak a hátam mögött.....Zsó még mindig beteg.Gyógyszertárban a hányos gyerekkel sorban álltunk kb 20 percet amire sorra kerültünk ééés mikor a fizetni szerettem volna akkor köznli a pic....a hogy nem működik a terminál.!!!!!Se kiírva se semmi és még Ő ideges,hogy stornoznia kellett mert igazán lehetne nálam készpénz!!!!!!!!!Gyerekkel haza,motorra átülni automatához és vissza ....ééés akkor is kapom a megjegyzést ,hogy szólhattam volna hogy visszamegyek mert akkor nem viszi vissza a helyére a gyógyszereket és nem töröl. :twisted: :twisted:

Muki hétfőn kapott szurikat.. sírt a lelkem.De a mérésnél 6860g-ot mutatott a mérleg:wink: 12 nap alatt 190g sikeredett.
Ma meg megjártuk Bőrsöt,hála minden rendben van.Habár doki naon laza volt....nem kommentálom :twisted: :twisted:
:twisted:

Irigy vagyok a tali miatt!!!nagyonnagyon!!!!!!!!!!
Képeketképeket!!!

Mennem kell mert Muki felébred és kaját követel....jahh tegnap kicsit belenyalt a tökfözibe :shock: Semmi baja sem lett.

pá-pá

Kép
zümis
 
 


Bencus 2,5 órát aludt, király! :)

Örülök, hogy jól sikerült a tali, várom én is nagyon a képeket! :D

Zsancy, lehet hogy a veséd miatt egy kicsit feszültebb vagy, lehet, hogy Petra megérzi, nagyon jó radarjuk van az ilyesmire a kisbabáknak! :roll:
A veséddel pedig nem lesz semmi baj!

Nilabali, nekünk meg pont fordítva okoz gondot a sapi, mindegyik kicsi Bencusra! :)

Zümis, ezt a bunkó gyógyszerészt! :twisted:
Mukinak pedig küldjük a gyógypuszikat a combikra így utólag is!
zsu83
 
 


Hát mi bevásárló köruton voltunk!!!És Hanna nagyon jól tűrte :lol: :lol:

Zsancy:jó,hogy újra itt :) és hamar elmúlik majd meglátod a rossz időszak :)

Hanna babám már 7210g és 65cm!!!!



Képeket!!!!Képeket!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Panna:ismerkedj csak gőzerővel,még több közös program és már tuti tök jó barinők lesztek!! :lol: legolábbis szerintem tök közvetlen csajszi vagy,nekem legolábbis így jött le így neten keresztül!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jó volt a tali és remek volt az idő is (nálunk most dörög, villámlik és mindjárt esik úgyhogy megúsztuk a zuhit) örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Képeket teszek fel ha eljutok odáig... 2 órája megkaptuk az oltásokat is.... volt sírás rendesen..... főleg a prevenarnál...remélem nem lázasodik be... :(

Andrea17 köszi :D Mi volt ma a védőnőnél? :roll: Valóban sikerült a felhőket elhívnod mert nagyon jó időnk volt :D szép mérete van Hannának :D

Pandusika vezetéknevet nem írunk a tablóra csak keresztnevet vagy becenevet :D stresszre szedjél Stedatif Pc-t napi 3x1 tabletta. De jó még az Aconitum Napellus 15 CH napi1-2x5 bogyó.

Budabo reggelre szerencsére megszáradt a babakocsi :roll: sikerült a banyával beszélni? :roll: valóban sokáig van fent esténként és nem tudom, hogy-hogy tudnám róla leszoktatni... :shock: igaz nem bőg de zavaró, hogy nem alszik úgy mint más baba 8 órától.. :?

Elif köszi :D

Zetibebi sokkal jobb lenne ha le tudnád vezetni a stresszt mintha magadba fojtanád... a nővérem ilyenkor mindig eltört valamit mérgében, de rájött, hogy fogy az étkészlet és hogy neki kell eltakarítania :D Örülök az új szuperdokinak!

Zsu83 na erre az apa eteti a fiát kíváncsi vagyok... én itthon biztos lefényképezem az első próbálkozásokat
:D

Zsancy sajnálom a nyűglődést... de lehet, hogy nem a játékokat unja hanem melege van... és amikor a férjed hazajön akkor már hűvösebb van nem? :roll: Remélem a tejcid is megindul... nagyon sajnálom, hogy szomorú vagy Petra miatt de amint írtad annak kell örülni, hogy szép egészséges kisbaba! :roll:

Zümis jobbulást Zsónak! gyógypuszi a szurira! :roll:

Cserkészkolbász ugyan már, dehogy haragszom! :D örülök, hogy megismertelek! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:hát elég gyorsan lezavart minket a dokinő.mert nem a miénk volt mert beteg szegény,ez a másik..úristen...inkább nem írok csúnyát :twisted: még szegény Hannám is lebiggyesztette a száját,pedig nem fél az emberektől :shock: neki sem volt szimpi!!! :lol: örülök,hogy jó időtök volt szurkoltam érte!!!! :lol: Hamár én nem talizhatok veletek,legolább nektek legyen jó!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


millye:És millió gyógypuszi Andriskának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea: hál Isten nem, de amikor lenn voltunk Debrecenben
oda állt fölém hogy mit írok...

nilababa: milyen a szervasszalámi??? :lol: finom?

zsu: talán jobb...meglátjuk. Mézes-mustáros, hogy csinálod??
azt hittem van tuti recepted...de a por is jó.

zsancy: lehet hogy az időjárás, azért nemlehet könnyű.

zetibebi:
hurrrrrrráááááááá! végre jó hír!

zümis:jobbulást

millye: örülök hogy jó volt. Mennyit alszik napközben?Gyógypuszi szuri helyére.

Ma gondoltam rátok, mert reggel elindulva az árpádhídhoz mentünk bankba és onnan át Budára. Ott mentünk el a szigetnél és nagyon irigykedtem :oops:

Kép
budabo
 
 


Zsónak szegénykének sok-sok gyógypuszi, meg Andris szurijára is! Zümis ez a gyógyszertáros igazán pihent lehetett... még Zéti is gyenge és étvágya sincs, nálunk is húzódik a dolog, most anyukámnál van még, ő próbálja felhízlalni.

Hannának micsoda szép méretei vannak! :D

Millye csapkodni meg összetörni dolgokat nekem sem esne rosszul néha, eszembe szokott ám jutni :lol: de sajnálom a cuccokat :) Ma egyszerűen nem sikerült meggyújtanom a gázt, úgy forraltam fel Oli vizét hogy nyomva tartottam a gombot, tiszta ideg lettem, vagy ezerszer próbáltam begyújtani és már majdnem földhöz vágtam a szikráztató botmicsodát mikor eszembe jutott hogy talán nem kéne mert esetleg felrobbanhat :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Tali nagyon-nagyon szuper volt!!! Sajnos mi elég későn mentünk oda Adrival, így voltak páran, akikkel alig tudtam találkozni, de majd legközelebb!
Mi Adrival nagyon jól éreztük magunkat, szerencsére kicsikém szupre passzban volt, vigyorgott, meg dumált, meg tornázott, ahogy itthon szokott :)
Én már egy hidegvizes zuhanyon is túl vagyok, mert azért jó meleg volt - és szerintem a maradék pluszkilóimat is ledobtam, a legjobb fogyókúra harminc fokban magadra kötött gyerekkel, hátizsákkal légkondi nélküli volánbuszon a napos oldalon ülni :lol: :lol: :lol:
Adri barátkozott mindenkivel, többeknek megpróbálta a kezét/szemét/ruháját megszerezni, kisebb-nagyobb sikerekkel, azért remélem, nem hagytunk traumatikus élményt senkiben :wink:
ZsufiMarciApa nagyon jófej, bírjuk az ilyen apukákat! MillyeAnrásApa is kedves volt, róla pedig még nem is hallottunk szinte semmit tőled, Millye!
Nomeg Millye a fotókon is jól néz ki, de élőben! Simán mondhatná, hogy Szandra nővére! Gondolkozom rajta, megkérdezzem-e, hogy valójában hány éves vagy :D
A tücsökringatásról sajnos lemaradtunk, de kaptunk azért hozzá anyagot, ma már nyöszörgős Adri, de holnap jól áttanulmányozzuk :) nagyon köszönjük Zsuzsi a törődést!
A babócák egytől-egyig tündériek, és nagyon jó volt az anyukákkal is élőben is találkozni :) rájöttem, hogy nem nagyon mutatkozgattam be azoknak, akikkel most találkoztam először, csak olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást, elnézést kérek a neveletlenségemért!
Mindenki nagyon finomakat sütött (én meg égtem, hogy végül mégse, pedig terveztem :?), szóval tényleg nagyon szupre volt, alig várom a következőt :)

Képeket e-mailben küldtem a közös postafiókba. Légyszi, többiek, ti is inkább mailben küldjétek, vagy yousendit-tel, mert a gmail lekicsinyíti a közvetlenül feltöltött képeket sajnos, és szeretném elmenteni Adri első igazán komoly társadalmi élményét :D

Zsancy, sajnálom, hogy nehéz napjaitok vannak Petrával, és sajnos ötletem sincs, mi lehet a gáz, hogy sehogy se jó neki :( mondjuk a párás időtől Adri is nyűgös, úgyhogy sajna lehet az, de ez nem valami jó hír, mert azon ugye nem tudsz változtatni :(

ZVera, örülök, hogy végre lőttetek egy normális gyerekdokit!!!

Gjéti, fokhagymakrémleves nagyon egyszerű, úgy csináltam, hogy megfuttattam egy fej összevagdalt fokhagymát nagyon pici olajon, hozzá egy evőkanál liszt pirít kicsit azzal is, felöntöttem kb 8-9 deci vízzel, fehérborssal, sóval, vegetával ízesítettem, kb tíz percig összefőztem, a végén apróra vágott petrezselyem bele, tűzről lehúz, ha kicsit hűlt, összeturmixoltam, beleöntöttem egy-másfél deci tejszínt. Reszelt sajttal meghintett pirítóssal, vagy zsemlekockával fincsi szerintem.

Mindjárt válogatok csak egy-két képet ide is :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Juhéj, holnap hozza a futi Zéti legóját amit már tök rég kinéztem!!! Holnap egész nap csak legózni fogok :lol: Tűzoltóállomást kap utánfutós tűzoltóval, van hozzá mindenféle szerszám, még egy kutya is amit meg lehet menteni :wink: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


no csak gyorsan kivettem egy párat, persze nekem a főszereplő Adri, de gondolom, ezt mindenki megérti :D

Egy kupac baba:
Kép
Egy sor baba:
Kép
Adri és Efe:
Kép
Adri és András:
Kép
Adri és Marci (Zsufié):
Kép
Adri és Alex:
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Andrea, szépen fejlődik Hanna is! :)

Millye, Andris küldjük a gyógypuszikat, szegénykém! :cry:

Bogi, remélem a férjed nem nagyon akadt ki az anyján, nem lehett ma könnyű napotok! :(

Taliképek fantasztikusak, jaj de édi Adri, ahogy ismerkedik a fiúkkal! :lol:
zsu83
 
 


Andrea17 köszönjük a gyógypuszikat! legközelebbi talinál remélem többen leszünk :D és jó lenne ha ti is el tudnátok jönni! :roll:

Budabo napközbeni alvása változó reggel 9 féltíz fel kel fel és 11 óra körül alszik kb. félórát utána délután alszik 2-3 órát, de ez is változó mert van amikor csak másfelet és késődélután alszik még fél órát... :roll: annyira jó lett volna ha te is tudsz jönni meg Zsu is.... :roll: na de majd legközelebb... :D

Zetibebi köszönjük a gyógypuszikat! Na igen én is sajnálnám összetörni a berendezést... :D nekem a horgászás és a paintball nagyon jó kis feszültséglevezető :D

Stelly Akkor én sem csak a közösbe teszek fel képet hanem elküldöm a közös gmailre... nekem elég nagyok lettek a képek ezért le kell kicsinyítenem, hogy egyszerre el tudjak küldeni többet.... és ha valakinek kell bármelyikből a nagy méret akkor elküldöm neki... :D Igazad van a férjemről nem nagyon írtam...de majd legközelebb... igaz itt inkább a babákról és magunkról szoktunk beszélni :D :D :D jók lettek a te képeid is! Én 292 képet csináltam pár óra alatt :D Akkor nekiesek... és köszi a bókot! Zavarba hozol! 35 éves vagyok :oops: :D a lányomat már nézték a barátnőmnek is :D

Ja és mégegy... az én borsószemem így aludt oltás után a bibis lábaival:

Kép

Aztán mostmár tényleg jönnek a talis képek.... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 köszi, remélem nem lázasodik be... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


jajj nagyon nagyon nagyon irigykedem,de jó lehetett :lol: !!!!!!!!!!!A babák csoda szépek! :lol: Én is úgy elmennék egyszer,de hát fehérvár és pest,hát az még nem lenne gond,de pesten belül...számomra az egy káosz :oops: :wink:

budabo:beleolvasot.......???? :twisted:

millye:nagyon édi,ahogy alszik a bibis lábikójával!!sok puszi,hogy még véletlen se legyen láz!!! :lol:

stelly:látom Adri hozta a formáját :lol: nagyon cukorfalat :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


mennyire édesek :lol: megzabálnám őket :lol:
És milyen csinik vagytok csajok!!!!!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea17 köszi, most alszik... remélem este is fog aludni... köszi a dicséretet! :D Majd mi elnavigálunk legközelebb! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


pillanatképek...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Szép estet!

Olyan nagyon jó volt a tali!!!! Köszönöm mindenkinek, aki eljött. :wink: Remélem Nektek is jó élmény volt!

Zsuzsi: Nagyon köszönjük a segítséget é a szuper leírást az ölbeli játékokhoz! Jelentem, délután kipróbáltuk a Pista bácsi fűrészelt, és egyértelmű a siker. Istim pedig üzeni, hogy Apukájának is tetszeni fog, lévén, hogy Ő Pista bácsi. :lol: :lol: :lol:

Erika:
Olyan jó, hogy megismertünk Téged is! Látszik, hogy Te kicsit introvertáltabb típus vagy, de remélem azért jól éerezted Magad. Lili egy kis tündér, látszik, hogy nagyyn boldog, nyugodt Kisbaba. :D A fejésért pedig fogadd őszinte elismerésemet!

Elif: Efe igazi kis grimaszmester, de ez átjön a képeken! :D Nagyon jó, hogy megismerkedtünk végre élőben is, még jobb benyomásom lett, mint az írásaid alapján.

Millye, Andris egy kis gyönyörűség!!! Boldog, mosolygós, nyugodt, fantasztikus Kissrác! Te pedig tényleg ngyon fiatalos és csinos vagy, a Lányod pedig nagoyn jófej, hogy eljött Veled és nem untatják az ilyen programok. :wink:
A zoknik pedig a figyelmességedet tanúsítják, én egséz meghatódtam tőlük, igazán köszönjük!

Zsufi: Ti pedig minden találkozással szimpibbek vagytok, az egész családod! :oops: :D

Stelly: Hisz tudod... :oops: :D A kisasszony tüneményes, igazi szuper tornászbajnoknő, kisfiúk fejét elcsavarós édes Tündérke! Később jöttetek, de akkor lett minden igazán szuper, amikor megérkeztetek! :D

Kreiszi: Alex helyes, édes, sajnáltam Szegénykét, amikor úgy kiborult az elején, de aztán neki is jó kedve kerekedett. Nagyon jó lett a hajad (akartam mondani), és köszönjük a finom sütit. :wink:
Hazaút zökkenőmentes volt?

Verus: Kisfiadtól jól meghatódtam, amikor úgy rámvigyorgott... :D Helyes kis kerek Kislegény! Te pedig továbbra is hihetetlenül energikus vagy! És én nem látom azt a plusz 20 kilót sehol...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Egyetértek Julcsival, Verus az a 20 kg nem létezik amiről beszélsz :) Mind nagyon szépek vagytok, és a bébik mesések!!! Olyan jó lett volna ha Oli is ott nyomulhatott volna a kupacban :roll: Ha van még kép kíváncsi vagyok még :) Olyan jó nézegetni a bébiket :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


stelly: nagyon királyok a képek!!!!! nagyon szépek a babák!!

zsu: banya...hát most 60 évesen válnak, új életet kezd egy kertes házban, ehhez a mi kis félretett pénzünk is kell neki és ha eladja a panelt akkor tudja visszaadni ami ki tudja mikor lesz. Lacus nővére és pasija is odaköltözik...érdekes szitu. füge szájába állandóan cumit akart tömni, közölte hogy amég szoptatnék nem lenne ilyen gond a kajáltatás, tolta a babakocsit 5 métert majd mivel béna nem tudta tovább, vagy inkább nem akarta, a kicsire kb. háromszor ránézett és ennyi. Barátnője is ott volt, volt egy-két elejtett szava a válással,lakásvásárlással kapcsolatban...érdekes lesz a dolog.Nem olyan nagy gáz, de hosszú lenne az egészet leírni és hirtelen jött.

millye: pedig nem olyan nagyokat szunyál hogy ne tudna korán elaludni. Mondjuk mi nem alszunk ennyit, és korábban kelünk.
Nagyon jók lettek a képek! jókat kacarásztam a baba csopi képen,
arik voltak ahogy egymást tapogatták, fejüket összedugták..

Kép
budabo
 
 


Ezért a közös képért hálás köszönetem, Millye!!! :D A fiam olyan okosan néz rajta, ahogy szokott! :wink: Én meg ugye tokával, de majd lemegy valamikor... :oops:

Elnézést akarok kérni, ha összefüggéstelenül beszéltem, vagy ismételtem magam. Azért pedig külön, hogya sütimet úgy reklámoztam, hogy férjem elől hoztam nektek megenni... :oops: :? Ezek után csomó ideig nem is fogyott belőle, oh, milyen érdekes. :( Mindezeket tudjátok be a kialvatlanságomnak légyszi... (A Fiamat pedig nem nagyon vitttem oda más babák mellé, nem is tudom, ez valahogy elmaradt. :roll: Most sajnálom, hisz nem nagyon lett így közös kép senkivel.)

Andriskának gyógypuszik!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Na én is gép elé kerültem végre! Tali tényleg nagyon jó volt, olyan jó volt látni egy kupacban a kis manókákat!! Minden kicsinek megvan már a maga kis személyisége, nagyon jópofák, ahogy tulajdonképpen ugyanazokat a dolgokat csinálják, de mindegyik a maga módján :D

Nagyon örültem én is lányok, hogy megismerkedhettem újra néhányatokkal, illetve a törpikkel!

Ezúton is puszilom mégegyszer a tündéri nyugodt és mosolygós Lilibabát, a ficánka Adrikát, aki Marcikánkból olyan monológot csalt ki, hogy csuda :lol: , hajasbaba Andriskát, aki hihetetlen, hogy milyen nagy már (gyógypuszi a combikájára). Millye, köszönjük a figyelmes ajándékot is!! :) És nagyon büszke lehetsz a nagylányodra, látszik rajta, hogy mennyire odavan Andriskáért!!

Kreiszi, remélem azért mégsem mondtál fel, és a hazaút jól telt. Jelentem a sütit elpusztítottuk :D Alex igazán tündérpofa, ahogy tud mosolyogni, igazán sármos kispasi!!

Verus: Vinci is tündéri a nagyfiús pofikájával, olyan igazi dögönyöznivaló!!

Elif: téged is olyan jó, hogy végre személyesen is láthattunk, és Efe tényleg olyan szupi grimaszokat tud vágni, egy élmény nézni őt!!!

Zsuzsi: mégegyszer köszi az ölbejátékokat! Léna fantasztikus kiscsajszi, jó volt látni, milyen helyes törékeny királylány. Remélem jó volt az óvoda-kocsmázás!! Lénácska aludt míg odaértetek?

Julcsi: Bogyesz meg továbbra is annyira egy cukibogár, egyszerűen imádom!!! És nagyon köszönjük a szervezést!!!!

Mindjárt rakok fel pár képet én is :D

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Na jöjjenek a képek!!

Kép Elif + Efe

Kép Julcsi + Bogyesz

Kép Lilibaba

Kép Csoportkép

Kép Adrika

Kép Alex

Kép Adri + Marcika

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


stelly Adrija bekapja a lábát???????????????????millye Andrisa rástartolt Adrira? Királyok vagytok

Kép
budabo
 
 


Zsufika, annyira köszööm, úgy meghatódtam ezen a képen!!!! :oops: Ez az egyik legjobb, ami Bogyeszomról eddig készült. Jajjaj de jó! :D Ez el tudnád nekem küldeni az emailcímemre? Priviben megírom.
Ebből még avatarkép is lehet...

Jó, nyugodalmas éjszakát mindenkinek!!!
Tényleg elteszem magam már holnapra...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?