Új privát üzeneted érkezett!

Pumukli!

na Kolos is "javul",már ami az éjjeli alvást illeti! :wink:
Tényleg,mikor is kezdenek kúszni?4-5 hónap?

Böbi!
Nekem nem kell mondani a talit...tudom h akármennyire szervezkedik az ember,végül max 10en ha eljönnek!Bár az eddigi 2 talinkon is csak 5-6 an voltunk... :lol: :lol: De majd nyáron többször is összeröffenhetünk itt ott! :wink:
Sajnálom h az urad nem tud elszabadulni pénteken....hátha még át tudja szervezni a napját,vagy esélytelen?

annus11
 
 


Niki!
Ma én is felvettem egy tangát...pedig én utálom amúgy....vhogy nem kényelmes...de ma vhogy ehhez volt kedvem!Megtaláltam pár sexibb darabot is 8) Amit ugye jó pár hónapja elnyelt a fiók :wink: :lol:

annus11
 
 


en mar reg tangaban :)
megelegeltem.. felprobltam,nem bant semmiit :roll:

iment szorakoztattam aa gyereket..enekeltem,tancoltam.. erre bealudt :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Hahó!

Anita, jobbulást a papádnak!

Emese, olllyan szép Bogi a kisruhában!

Reny, kitartás, lesz jobb!
Éjjel kipróbáltuk a kiságyat- hát így se aludt sokkal tovább. De hagytam egy picit mocorogni, ezzel 2-kor evett, aztán már 3/4 5-kor is ficergett, 5-kor kapott hamit. Persze ezután a szokásos szerencsétlenkedés, mert ilyenkor fent szokott lenni. Végül visszaaludt, de 8-kor megint hallom, h nyöszörög. Összeszedtem magam (rohadtul aludtam volna még), negyedkor kikászálódtam, odamentem megnézni mizu. Természetesen visszaszunyált, ráhúzott még egy órát...jól felébredve szobabicajoztam picit. Felülést is csináltam párat, de nehezen megy, mert még mindig fáj a bordám. Vleg el kellene mennem megröntgeneztetni, elvégre már 5 hete volt a szülés. :?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus
inkább később., mint 4-5 hónap. Maja előbb ült, aztán kúszott-mászott. Fordítva optimálisabb. SZóval volt már kb 6-7 hónapos mire kúszott.
pumuklii
 
 


sziasztok,

Anita, remélem papáddal minden ok lesz és Hanna jól viseli az oltást.

Megvolt az első éjszaka apa nélkül. :? Anya jött fürdetni, aztán a forgatókönyv ugyanaz, mint Emesééknél. Kaja fél 4-kor és fél 7-kor. Ja és magától aludt el. Ezzel kiegyezek.

Ablak nálunk télen is nyitva van, különben kidőlnénk a melegtől...

Popsi témára nincs tippem, mi popsikenőcsöt sem használunk, és fürdetni is csak a gyógyszertári kenőccsel fürdetek.

Böbi, én se nagyon szeretek egyedül mászkálni orvoshoz a gyerekkel.
Ennek ellenére most elmentünk a védőbanyekhoz és mackófej 3990 gramm és 55 centi. Jól táplálkozik... 8)

Pumukli, mondtam én hogy alakul az az éjszaka! 8)

Tesóm már a reptéren, mi meg indulunk anyával meg Marcival nagymamámhoz. Éjjjjen! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Hali!
Csajok!
Ilyen sz_r éjszakánk már rég nem volt....sőt.....ennyire rossz, még sosem volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lili letettük aludni n10-kor, aludt egy 30 percet, aztán elkezdte a műsort.....visított...melege volt.....megoldottuk.....ordított.....szomji volt, evett éjfélkor, 2:20kor, 6kor..... vagy 6szor ringattam el, simán bealudt, ám abban a pillanatban, ahogy emeltem a kiságyba, rögtön elkezdett ordítani....közben VÉGIG bömbizett kb. 10 perces szünetekkel. 5ig bírtam a strapát (én nem tudok aludni, ha hallom, hogy a gyerek sír...ergo kb. 22-05ig éber készenlét, miközben akcióterveken agyalok, hogy mi baja lehet Lilimnek......
MIÉRT AKKOR KEZDETT SÍRNI, AMIKOR A KISÁGYBA AKARTAM RAKNI??????
Szóval férjem leváltott f6-kor, 6kor még volt szopi, majd f8 felé tudta elaltatni (akkorra már sztem Lili is totál kikészült). Azóta durmol.
Annus!!!!!
Ilyen még nálunk sem volt, kb. az, mint amit írtál. Nem tudtam beazonosítani?
És volt egy furi dolog: szopi után a gyerek teli szájjal mosolygott rám.......velem akart volna aludni????? Nem értem!!!!!
Na, megyek és iszom egy betonerős kávét....szétrobban a fejem.... :?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem nagyon van időm a gép előtt ülni, de azért jelentem, sikerült végre visszaolvasnom!!! :)

Úgy látom, nálunk most van az 1.sz. fejlődésbeni nagy ugrás, mert Bogyónak egyszerűen kiságyundora lett! :) Most is épp ordít... Ha kiveszem -széles mosoly, és néma csend... :D

Böbi, Panndi! Írtam Nektek privit, de v.hogy nekem sosem sikerül elküldenem... Ha estig nem jeleztek vissza, akkor írok mailt...

Itt piszok meleg van, de egyenlőre "kizártuk". :D (Házunk a hegyoldalba épült. Nem is gondoltuk anno, hogy ennyit számít majd. Télen a fűtésnél -most meg a hűtésnél. Csak nem szabad kinyitnom az ablakot napközben, mert akkor megkukulunk! )

Végül kiváltottam Bogyó krémét. (Amit naaagyon nem akartam, mert szteroidos...) Két nap alatt rendbetette a sebes, pöttyös arcát! :) Szerencsére, nem kell foly.an használni, csak ha megint csúnya lesz a bőre...

A hétvégén nagy családi banzáj volt, lent voltunk sógórnőméknél (250 km tőlünk..) Bogyó naagyon rendes volt! Evett, aludt. A sógornőm meg nosztalgiázott. (5 gyereke közül a legkisebb is már 14 múlt...) Csak az időjárás volt katasztrofális!...

Mit szerettem volna még? Ja, a betegeknek gyógyulást, a pasikhoz meg türelmet! :)

Kép
szkitty
 
 


ilyen nalunk volt mar
Boro ratette a fejet a cicire es ugy aludt reggelig....
de nem olyan gyakori ez h ne engedjem meg neki tulkepp :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza!
Na, én is pont ezt írtam! :)
Úgy látszik, hasonló kiscsajszink van... :D
Nálunk egyenlőre éjjel még nyugi van. Kop-kop...

Kép
szkitty
 
 


Az otto-s melltartó nagyon szupi, csak egy a bökkenő! 90-es a legnagyobb méret! SZOPTATÓS MELLTARTÓBÓL!!!???
A nagyobbakra sehol sem gondolnak!?
A kínainál sincs 95-100-as méret! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Pesten melyik kíniban vettetek melltartót? Bármelyikben? TUV-ban nem volt a kínai boltban. 690-ért "kéne".

Smink? Egy 2 perceset feltenni nem nagy ügy. (Főleg, h anélkül úgy nézek ki, mint egy kísértet. :lol: ) De én sminkmániás vagyok.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Lánykám reggel hatkor evett, azóta nem jelentkezett :shock:
Vendég
 


Panndi! Írtam választ!... :)

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!
Csak amíg ebédeltem picit visszaolvasgattam.
Nem igen van időm jönni,mert az esték kb olyanok,amit sokan leírtatok.Riki is sír bömböl ordít kaja után.9-kor evett és volt,hogy fél 1-re sikerült ágyba dugni. Tegnap is már aludt szopi után a mi ágyunkon,átvittem,letettem a helyére,pattant ki a szeme és kezdte a műsort.Nem tudom mi lehet,de remélem nem tart sokáig.
Én vagyok,írom a dogám,amikor van időm,így jönni nem tudok,mert Riki is elég sok energiát igényel mostanság.Ráadásul Stella is őrületesen elkezdett vedleni,így minden nap a házimunka után még őt fésülöm,meg porszívózok.Mindegy,majd túl lesz ő is rajta.
Tanga!!!!Ááááááá!Olyan gyönyörűségesek vannak nekem is.De eddig nem vehettem fel,mert ugye ez a vérzés.....Meg kinyújtani sem akarom őket,mert a valagam még mindig óriási.Még mindig van rajtam 6 kilo.De már 5-el kezdődik a súlyom,és már ez is haladás. Ha még fogyok 3 kg-ot,akkor hordhatom őket.Így egyeztem meg magammal. Csak most még nem lehet tornáznom jövő hétig,aztán is hogy lesz időm....????? Csak lenne már kész ez a szutyok! :twisted:
Szegény Dani is,hősiesen tűri a megvonást 9 hete.Nekem is hiányzik,de legeslegjobban(tudom ez furán hangzik) a fürdés hiányzik.El szeretnék nyúlni egy kád vízben és olvasni.Nah,ha minden ok,akkor még egy hét,és teljesül a kívánságom,ha manó is úgy akarja.
Na megyek,írok,amíg fel nem ébred! Szép napot!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pumukli, apjuknak szemtengely ferdülése van, ami örökölhető (Ő is és a huga is örökölték az anyjuktól), így évente megvizsgálják, hogy időben el lehessen kezdeni kezelni, ha ez lenne. Remélem nem lesz! :roll:
Kolos mennyiket eszik most?
Iringó éjjel csúcsot döntött, 130-at evett meg, eddig még ilyen sok nem volt.

Panndi, olyan jó Neked, hogy Zsófi olyan értelmes, nekem Gyöngyvirág olyan kis hebrencs. Még jó, hogy Iringó meg egy angyal, így talán nem lesz olyan vészes. Apa megígérte, hogy amint végez, jön oda, így talán nem végig egyedül kell velük foglalkoznom.

Mozza, hú, kemény éjszaka lehetett!

Kitty, ment privi!

Az előbb beállított a védőnő, halál kupi, alig égett a fejem. Nálunk a kupi egyenesen arányos azzal, hogy Gyöngy mennyi ideje van ébren! Úgyhogy ha valamiért holnap délben nem aludna, nagy rendre ne számítsatok! :lol:
Vendég
 


Na akkor én abba is hagytam a panaszkodást h Iza is sírt 45 percet :oops: ráadásul itthon se voltam :roll: na meg utána ő aludt szépen az ágyában :oops: imádja a kiságyat! :wink:
Végre van vmi nyűgje de mindig leköröztök :wink: :lol: :lol:


Most is megjöttünk,nem sokkal később felébredt,na mondom átteszem a kiságyba,ott nagyobb a hely.Amint észlelte h hol van akkora vigyort dobott!Kis elégedett manócskám :wink: :lol:


Én meg megint megtettem a nagy kört...voltam a postán,elmentem a megrendelt dolgokért is,aztán bolt,majd halaknak is kaja....Néha úgy néz ki a babakocsi mint egy karácsonyfa!Minden honnan lóg 1-1szatyor :lol: :lol: Erősen kapaszkodom bele mindig,el ne boruljon egyszer :wink:


Időjárás:hát ahhoz képest h szoknyában voltam folyt a lábam között a víz....és ez tuti nem a magzatvíz :wink: Hazajöttem és gyors hideg zuhany!!!!Isteni volt! :wink:

Kitty!
Örülök h te is megvagy!!!Nálatok jó nagy a család akkor! :wink:


Na gyors ebéd,aztán lassan szopi!

Kellemes napot mindenkinek!!!!

annus11
 
 


Panndi
lassan kisbetűvel kellene írnod az alvásos hozzászólásokat! Nagyon felzaklatnak :-)))))

Böbi
te hogy és mikor csinálod az intimtornát? Meg miket?
Nemtom mennyiket eszik, 1 hónapig béreltük a mérleget.
pumuklii
 
 


sziasztok,

nagyon szomorú vagyok.
megjöttem a fitnessből, és apa azzal fogadott hogy meghalt a 12 éves mór tekikatonám :( volt bömbi :(
Most ott maradt Honda egymagában a terráriumban.

Anita,
jobbulást a papádnak!

na megyek, főzök. fetás cukkinis csirke lesz az ünnepi menü :)

Mozza,
nem irigyellek.
Ha már nagyon kilennél, szólj, kölcsönadom Álmost :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
:( Szegényke.....öreg volt,vagy beteg?Vagy passz?Nekem a z egyik hal lett öngyilkos a múltkor...
Álmit ne hogy odaadd vkinek,tudod előbb Izussal kell összehozni!Lehet h ketten együtt már nem is lennének nyugisak!Kibújna belőlük a kisördög :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Anita,
papádnak jobbulást!

Ablak,
nálunk nyitva van,igaz tetőtér szóval igyekszünk minnél több ablakot kinyitni.Meg lehet főni.Egyik nap 39 fok volt. :shock: Gyerek persze kinnt aludt a teraszon a kocsiban csak a hülye anyja takarított a dögmelegben.

Mi egyáltalán nem használunk popsikenőcsöt.De van sudo, ha kellene.

Bömbölés,
hát nekem reggel 6 óta folyamatosan sír.10 perceket alszik aztán örjöng egyet aztán megint alszik 10 percet.Stbstbstb.
Remélem estére abbahagyja.Tegnap voltunk dokinál is és semmi baja sincs szóval nincs ötletem mi baja.De már kezdem megszokni, mert sokszor előjön nála.
A doki szerint lehet hogy a fogkezdemények nyomják az ínyét.Erre én, akkor mi lesz ha jön a foga.Mekkora sírás lesz itt :(
Szóval együttérzésem minden sírós baba anyukájával.Annus, szerintem annyira ne hiányold hogy Iza nem csinál ilyeneket.Én már tiszta ideg vagyok akárhányszor meghallom hogy sír.Mindíg attól félek hogy megint egy ilyen "síró rohama" lesz.

Kérdés!!!
Megvágta valami a lábát.Lehet hogy most rossz anyának fogtok kikiáltani de én észre se vettem hogy megvágta a lábát és ötletem sincs hogy hol.Na mindegy.Szerintetek bekenhetem egy kis betadinnal a biztonság kedvéért.A tájékoztatón nem javasolják, de én nyugodtabb lennék ha bekenhetném.
Köszi előre is.

KépKép
harhaj
 
 


Látom kicsit sok a szóismétlés a hsz-ben.A fáradtság jele, hogy már írni sem tudok.
Megyek, mert üvöltés van :(

KépKép
harhaj
 
 


Annus,
passz...nagyon sajnálom :( ha hazajön apa a postáról eltemetjük :(

Jól van, nem adom senkinek Álmost :D

Harhaj,
miért lennél rossz anya emiatt? ne viccelj.
múlkor eldőltek az "Esztós képek" és ahogy kapálózott Álmos majdnem elvágta a lábát a laminált papír szélével. van ilyen, ha nyugodtabb vagy hogy betadinnal bekened, akkor kend. (a kórházban nekem is azzal kellett kenni Álmi köldökét, nem hinném hogy baja lenne tőle)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


az öngyilkos hal se jobb :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó
sajnálom tekikatonát :-(

Harhaj
ha én egy hetesen kenhettem azzal a köldökét, akkor tuti te is bekenheted.
pumuklii
 
 


Részvétem a teknős miatt :cry: Honda gyors? :roll:

Annus, most esett le, h mindig írod, h postára mész/postáról jössz. Mennyi dolgod van neked a postán? :lol:

Pumukli, jó a Panndis észrevétel! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó!
Hát van h levelet adok fel képekkel!Vannak vidéken idős rokonok,nekik szoktam levélben küldeni képeket.Sztán van h hivatalos papírt kell feladni...aztán van h pénzért megyek...meg van 1-2 csekk is....szóval ezért megyek oly gyakran a postára...így is össze szoktam várni a csekkeket,de tuti h amint befizetem jön még 1.... :roll: :lol:

Harhaj!
Nem,nem hiányolom h sírjon,isten ments!Csak olyan rossz h sokan totál lefáradtok a sok sírástól,én meg mindig csak azt írom milyen jó baba :wink: meg mennyit alszik! :lol:
Nem baj,majd Panndival meg Esztivel külön versenyt hirdetünk kinek a babája alszik többet :lol: :lol:
Én a múltkor körömvágás közben picit belevágtam a bőrébe :oops: Na azért megvan még a gyerek ujja,szóval nem volt egy nagy vágás...nekem jobban fájt....azóta apa vágja a körmét miközben szopizik :lol: Mármint a gyerek :oops: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Köszönöm hogy gondoltok Papimra.Nos,volt Ct-én,meg vizsgálták.Nem agyvérzés volt.Agyér sorvadást mutatott ki,kezelni kell,infúzió,gyógyszer,mert amúgy lebénul. :( De örüljünk hogy nem lett komolyabb baja.
Hanna végül 1 szurit kapott,a másikat végül később kérjük.Sajnáltam,meg a meleg miatt amúgy is nyűgös.Picit sírt.Most alszik,én meg csinálom a dolgom.A doki bunkó volt,azt mondta mozgassam a koponyacsontjait,mert csúnya a feje. :shock: nagyon nyomogatta neki.Igen picit csúcsos neki,de ilyesmi az apja fejformája is.
Amúgy 4220gr és 55.5cm.Nem sokat hízott de előtte igen.Végül most csak 7dkg-ot,előtte meg 36-ot.Szerintem jó.amúgy sem hízhat mindig sokat.
Amúgy átlagban napi 560 és 690 között eszik.változó.Az jó??????Nem kevés????
Mennem kell,soka a dolgom.Majd remélem valamikor vissza tok olvasni.
Szép napot!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Most csak azért ugrottam be, hogy mutassak Nektek valamit, szerintem érdemes elolvasni:
http://szirkababa.blogspot.com/
És innen a "Nem azért vagyok boldog" c. bejegyzés.

Nagyon megfontolandó.
kalloni
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan dobok képet az én vigyorimról is.
játék idő
Kép
és pancsikor
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Eszto, nagyon sajnalom :(


Boro is megjavulhatna mar egy kicsit :shock:
alig merek irni, mert vegre vegre elaludt..
kivittem levegore,de nekem se esett olyan jol.
itt meg nyitott ajtonal is 26 fok korul van. kellemesebb..

volt a postas meg a vedono,de hiaba csengettek en nem hallottam semmit :roll:
biztoss EPP akkor uvoltott a gyerek :roll:

harhaj
nyugodtan bekenheted betadinnal.

en mar csk azt akarom elerni h egy 2oraval aludjon tovabb reggel.. mert 4kor felkel de alig eszik mar. remelem hamarosan elmarad :roll:

kerdes
milyen gyakran vagjatok a kormeiket?
sztem olyan gyorsan no..

Netti
Kép
maumau
 
 


incike

nagyon szep kisfiad van :)

Anita
mozgasd a koponyacsontjait ?? :shock:
azt meg hogy? ilyet en meg nem hallottam :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kalloni,
nagyon-nagyon szép az a bejegyzés, és milyen igaz, köszüönjük!!!!

Anita,
normális az ilyen orvos?????? Akkor amelyik babának rövidebb a lába, azt az anyukája huzigálja, h nőjön, amelyik babának kisebb a szeme az átlagnál, az peckelje ki?????

Esztó,
sajnálom a tekit :cry: Honda hogy viseli a gyászt?

Harhaj,
ölben is sírdogál Gábris? Nem nyugszik meg ringatásra vagy valamire?

Maumau,
akkor megnyugodtam, hogy nem az én gyerekem lesz a következeő a Discovery Channelen, boginak is valami irdatlan ütemben nőnek a körmei!!!!
Be is aludt (ma először...) úgyhogy megyek le is nyisszantom...

emese1979
 
 


Incike,
Benji is egy tündér!!!

emese1979
 
 


Emese
bator vagy :D
en most hozza nem nyulok,nehogy felkeljen,mar olyan faradtka volt es hisztis tole...legalabb 4ig aludna mar orulnek
en majd szopi kozbe vagdosom :D
a labujj kormeit viszont meg sose vagtam!
multkor is neztem,nem kellett :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó, sajnálom a tekit! Nekem a kutyum halt meg kb 2 hete, iwiw-en még ott van és marad is a képe. Öreg volt, csak azért nem bánom, mert tök egyedül volt a ház udvarán.

Pumukli, amikor eszembe jut. Ameddig dolgoztam, tökéletes volt rá a mindennapos dugóban töltött idő, most meg ha eszembe jut, vagy juttatja valaki, mint pl Te. :-) Akár gépelés közben is végezheted.
Vendég
 


Körömvágás!
Kb 2-3 naponta kell a kezéről vágni!Amúgy is a fejét karmolássza ...egyre gyakrabban...mikor felkel dörzsölgeti a fejét,a szemét...a múltkor bele is kapott....A lábán csak a nagylábujjon vágtam 2szer a körmöt,a többiről még nem kellett!

Ez a koponyacsont mozgatás...hát szörnyű!Ez most komoly?Ilyenről még nem hallottam!Én tuti mondtam volna a dokinak h az ő feje se szebb nehogy azt higgye!És egy serpenyővel jól fejen billentettem volna,hátha jobb lesz a helyzet nála :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus,
serpenyő :) :)

Netti,
amikor Bogi bealszik, akkor semmitől nem ébred fel, a szomszéd egész pereputtya kint rajcsűrözik, az sem zavarja, pedig közel van hozzánk az ő kertjük nagyon...
A lábán még én sem vágtam!

emese1979
 
 


Annus :D:D

Emese
Boro is ilyen altlaban, nem kel fel semmire ha elaludt :D
de ma faradtabb vagyok,igy FŐ az elo vigyazatossag :roll:

es azt vettem eszre h ha hason alszik akkor jobban vissza alszik magatol,pedig eddig o sose aludt hason,csak mostanaban ugy teszem le mert sokszor alszik be a vallamon (oles :roll: )
es ugy ha eszre is veszi h leteszem,jobban vissza alszik..

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
na ezt majd kipróbálom én is, mert Bogi is sokszor bealszik a vállamon, de ahogy leteszem, rögtön felébred :shock: kis cselesek! Nem lehet ám őket olyan könnyen kitrükközni :D

emese1979
 
 


Böbi
de csak befeszítgeted? Vagy mit csinálsz pontosan? Nekem van Kriston könyvem, de azért ahhoz lusta vagyok.

Kolos egész héten álomkóros, most is 4 órája alszik már. Fel is vesszük Kolos Álmos nevet. :-)
pumuklii
 
 


Én nem tudom olyan sokáig vállon tartani :oops: Nekem nagyon nehéz ez a gyerek....pontosabban a hátam nem bírja...defektes lettem a terhesség alatt vagy nem tudom.. :lol:

annus11
 
 


Emese
mostanaban jaccom ezt vele, es 10alkalombol 8x sikerrel jarok :D
pedig amugy sose :roll:

Annus
amugy Boro is allandoan a fejet piszkalja,meg reggel dorzsoli a szemet.. mindig vagom a kormet de igyis van h megkarmolgatja magat,mondjuk nem veszesen,elmulik hamar,de hat akkoris..
meg jo h Boronak nincs nagy haja :D
kitepne tuti......

Netti
Kép
maumau
 
 


Serpenyő :lol: Láttátok volna hogy "maszírozta",Szerintem szét nyomkodta.Azt mondta majd így szépen széjjel csúszkálnak a csontok.Most nem lehet mindenkinek totál golyó a feje nem????Meg beismerem mikor fotón utólag megláttam milyen volt neki születésekor,még én is kicsit nagyot néztem.De szerintem már szép.Lehet alakul még majd picit,de sokat nem mert ugye az apjának is hosszúkás.Szegénykémnek az első 2 nap elég furi volt,mert ugye ő az utolsó heteket szinte a nyakcsatornába csúszva töltötte.Hiszen volt hogy a doki úgy mért BPd-t hogy a szeméremdombom teteén csinálta az uh-át.Na de akkor is szép már.Meg azt mondja nem néger ez a gyerek hogy ilyen feje formája legyen.Ez nem szép.Már ott jártam leütöm. :D Az uram le is tolt hogy miért nem ordítottam vele.A védőnőm meg csak a fejét csóválta a háttérben meg mutatta hogy lüke a doki. :D
Még mindig alszik.Nálunk minden ablak nyitva és áll a levegő.28.5fok van,már tikkadunk.Hanna is nyafis tőle.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pumukli :lol: :lol:
Álmos is full kóma (ugye újat mondtam? :D )most felkeltettem kajálni mert délelött evett utoljára.

Anita,
ez a doki egy barom....no comment...
te erre mit szóltál?

megyünk fagyizni, nyami :)

Emese,
Honda bekuporodott a sarokba ahol Benőkém volt...most temeti apa... :cry:

Benji nagyon cuki :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
estére rendszerint bedurran a hátam, sajnos vagy ringatom Bogit, vagy üvölt :) de szerencsére apjuk megmasszírozgatja, aztán jobb! Meg most már azért jobb, kevesebbet van ölben, mint pl. 2 hete, de még így is sokat, és ő csak 4,2 kiló lehet kb. Valahogy le kell szoktatnom :D :D

Anita,
én nem is merném a gyerek koponyáját nyomorgatni bakker, még a kutacs is ott van... Jó bunkó orvos volt akkor!

emese1979
 
 


Anita!
Majd széjjel csúszik az magától ha olyan!Izának pl a homloka olyan lapos...pontosabban egész fenn a homlokánál van egy laposabb rész.Eddig senki nem mondta h mér olyan....na mindegy....
Hanna tényleg sokat változott szülés óta!De amúgy is sok babának olyan csúcsos lesz a feje mikor megszületik,de aztán ez elmúlik!

Maumau!
Hát ez az!Izának sok haja van!!!És bele szokott kapaszkodni...van h úgy alszik h markolja a haját....
Kép

annus11
 
 


nekem is roppant nehez a gyerek.
akarmiben viszem nehez :D
ha kenguruban azt is erzem,ha itthon kendo azt is (bar ilyen mar nincs,megsulmeg en is :D ) vagy autosules. abban meg plane nehez.de ha onmagaban emelem is :D
szoval mindegy.....
kezdi megszokni a hatam.. :roll:
4940gramm korul van..
kivancsi vagyok h a masodik honapban hany centit no...
mert al elsoben sokaltam is,8centit nott :shock:

Boro csak addig volt alomkoros mig sarga volt :D
napkozben csak delutan alszik el altalaban..

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus,
Álmosnak ugyanilyen rugija van :D
ebbe öltöztessük a manókat ha összeresztjük őket :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus
hatalmas ez a kep :D:D
nalunk van h a kanapen fekszik es ott mogotte van ilyen szoros parna.. mindig elteszem mert ha ott marad belecsimpaszkodik es el nem engedi amig ki nem tepi :shock:
ilyenkor mindig eszembe jut h a hajaval is ezt akarja csinalni,de az olyan kicsi h megfogni se tudja :D
Izus kitudja tepni vagy csak markolassza??

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: