Új privát üzeneted érkezett!

LINA, az albi panel?????????
Épp most érdeklődik nálam egy barátnőm :wink:
Vendég

Sziasztok!

Madaran: Okés nem ugra-bugrálok ígérem!

Bener: Szupi, hogy minden rendben van babóval és veled is. Ha elkészül rakok fel képeket ! :D

Ágota: Majd megerősödik a pici lány, biztos nehéz az eleje de szerencse, hogy nem kell inkubátor és veled lehet. Vajon mikor mehettek haza?

Tündi: nem estem, csak megcsúszott a lábam, Gréti mocorog rendesen szerencsére. Én tegnap főztem, mostam ma pihi nap van.

:)

Rilla: nem tudtam, majd utána olvasok . Biztos szép lesz a szoba, majd kérünk képeket. Te még dolgozol?

Irdab: Nekem se volt fényes a hétvége, tuti az időjárás miatt. Megnyugodtam, hogy nemcsak én agyalok a bab fejlődésén. Valahogy nem látom nőni a pocimat én se, de apa szerint nő rendesen. Remélem vasárnap lesz uh. nekünk is.

Bim-Bam: Ne tessék ijedezni ennyire! Baba füredető a gyógyszertárira gondolsz? Hát ha annyira nem jó a bolti akkor azt fogjuk használni az elején.

Besumi: akkor jó. Én apát kértem meg hallgatózzon már halj a szívdobogást de minden okés volt. Lehet meg kéne mutatni a lábadat egy dokinak, borogatást tettél rá?

Ettem egy jó nagy adag málnát, meg nektarint. Még van sárgadinnye. Megyek kiolvasom a babamagazint és az anyák lapját. Du meg apának vásárolunk rucikat, tegnap volt a névnapja és én béna majdnem elfelejtettem megköszönteni. :oops:
nikó

Szerintem jó előszőr a gyógyszertári fürdető Nikó.

Kimostam most szárad a mosogató már megy kaja ma szerintem nem lesz vagy csak pizza :? a medencém szétmegy úgy érzem a szülésznőt holnap hívom azért beszélek vele,hogy ez természetese e,hogy ilyen korán.... :? :roll: fáj és csúszik a medence....

Cscsi sajnálom,hogy igy jártatok..ezek a dokik igazán meg tudják rémíteni az embert...mikor mentek legközelebb?Remélem akkor már a dokinővel találkozol.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

sziasztok

Ágota jó h jelenkeztél nagyon szép kislányotok van :D

Sissi kitartás már biztos nemsoká hazavihetitek Ati babát szépen fejlődik.

Tündi jok a képek aranyos lányod van :wink:

Judi79 nekem is azt mondta a védőnő h csak a 36 dik hétig szedhetem a magnet.

Csajok nekem reggel ota olyan görcseim vannak mintha menstruálnék :idea: kicsit meg ijedtem nem tudom h ez normális-e :?:
a védőnő azt mondta h ha nem mulik el akkor hivjam fel a dokimat h nézzem meg, meg szedjem a magne B6-ot, remélem segit mert kezdek beparázni :shock:

Margit
Vendég

Nem semmi, hogy mindenkinek jönnek ezek a jóslók, nekem is van néha olyan délelőttöm v. estém, hogy megijedek.
Csilla - szerintem a kevés magzatvíz miatt hívd fel a dokidat, biztos, ami biztos.
Látom a velem egyidős, július végiek úgy éreznek, mint én. Az éjszakákat már alig bírom, főleg, hogy Máté úgy alszik mellettem a kiságyába, hogy ha megmoccanok, felkel. Annyit szenvedek, hogy csöndbe mozogjak, hogy sírni tudnék.

Én először gyógyszertári fürdetőt fogok használni, aztán egy hónap múlva esetleg megpróbálom a másikat.

Még nem iszom a málnateát, mert lusta voltam venni, de ha gyógyszertár közelben leszek veszek és iszom.

Hú Judi, kemény lehetett még most egy vágás, de egyébként én nemrég hallottam, hogy ilyenkor direkt nem szokták még csinálni, mert szüléskor megint előjön. Vagy ez hülyeség?

Beusmimi - jól eleshettél, ha még aludni sem tudsz a fájdalomtól. Ráadásul még kenni sem lehet semmiféle fájdalomcsillapítóssal ilyenkor. Tényleg nem sok mindent tudsz csinálni. :(

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Én rákérdeztem a dokimra és azt mondta még jó lenne ha a ezen a héten szedném a magne B6-ot.
De jövőhéttől nyomatom én is a málnalevél teát, és nem eszem továbba magne B6-ot.

Csilla Te szegény, jól kifogtad ezt az orvost.
:cry:

Judy 9 óra fájás, én biztos bementem volna a kórházba.

Anettoo én nekem ez a csendben mozgok nem menne már, mert még ropogok is, a derekam, a gerincem, meg a csípőcsontom is :lol:

ltigram, igen, ha nem múlik mindenképpen hívd fel akkor a dokidat.

Bim-bam nekem a medencém már 28 hetes terhesen fájt, csak a fájdalom egyre erösödik, és ropogok is. Erre a dokim azt mondta lazulnak az izületeim.

Bea, borogasd be a térded, de jó lenne ha doki is látna ha ennyire fáj.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kandival mi lehet, nagyon eltünt? Ha olvasol jelentkezz kezdek aggódni?!

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Na győzzek megint vissza olvasni és válaszolni.Ni de most taktikás vagyok,nem felejtettem el 2x megnyitni a babanetet.Így egyiket olvasom a másikon meg válaszolok :lol:

Nikó!
Én sima csap vízben fürdettem a gyerekeimet,és gondolom most is abban fogom.
Én nem pártolom az olajat,már leírtam miért..El tömíti a pólusokat ésaz ilyen melegben nem túl jó..
Szóval sima hétköznapi csap víz és gyógyszertári fürdető krém.A Fürdető krém az testápol is egyben.
Masszírozásra viszont keress rá a neten.Szerintem azt lehet már az elejétől és pl a pocakfájásra nagyon is jó és hatásos!

DBea!
Én meg el váltam,és az asszony nevemről irattam mindent vissza a lánykori nevemre.Háát iszonyat macera volt na.Az egyetlen mázlim az volt,hogy én Budaörsre születtem ott nőttem fel,ott esküdtünk és váltunk is el.Így minden egy helyen volt,nem kellett elő kotorni semmi papírt .
Bimbóvédő.
Valaki mondja meg!!Miért is kéne???
Én akit ismerek mindenkinek bekavart a szoptatásban..A kórházban sok helyen ajánlják,sőt azonnal hoznak is jó pénzért.Gondolom nem részesednek belőle csöppet sem
:roll:
Én feleslegesnek tartom és adott esetben károsnak is..Azért gondoljon mindenki bele!!Most tényleg,miért is kéne a természetes dolgokat megbolygatni??Tény,van akinek jó és kell is..de ez az esetek kb 1%-a

Ágota!
Én már nagyon nyűgi vagyok így a vége felé,de igazad van!!Azért a 37. hétig szeretném még kihúzni.

hmBori!
Így is kell hozzá állni!!Már miért lenne gond a szoptatással??
Ha gond van,akkor meg ráérünk majd akkor cselekedni mikor kell :wink:
Macseksímogatás.Én úgy gondolom ,nem véletlen,hogy használnak gyógyításra állatokat.
Amúgy én is olvastam róla,hogy nyugtatóan hat a simogatásuk.Szerintem tuti megérzik a babák,és nem féltékenységből rugdos,hanem szeretetből :wink:

Nst.Nekem 14.-én kell mennem az elsőre,és akkor lesz vérvétel és tenyésztés is,meg uh is.Gondolom az Nst után mondja majd meg a doki,hogy mikor hogyan menjek majd.Azt viszont kérdeztem,hogy a kórházba kell e mennem mindig??És azt mondta nem feltétlen..
Bár lehet jobb lenne oda menni,legalább megismerném a járást,meg az embereket.
Húú azért kezd izgi lenni a dolog.Ha ki is húzom a végéig,akkor is már csak 6hét.
Bakker csakok!! Még csak most lett nyitva ez a topik..

Irdab!
Az én pocakmacám is ha rossz idő van alszik ha jön ajó idő akkor bulizik.Őőőő elvileg jön a jó idő :lol:
Méretek.Tulajdon képen mi is az átlag méret és mi a kisebb vagy nagyobb???
Én 170cm vagyok a párom 184.A barátnőm 156cm az ec párja kicsit magasabb.Bizti,hogy ugyan akkorának kell lennie az ő és az én gyerekemnek??Nem lehet,hogy más genetikával rendelkeznek??
Most komolyan Irdab!Nehogy már ilyenre adj és ilyen miatt kezdj el aggodni!!
A lányom 2950-el született a fiam 3900-el,de nem ugyan az az apjuk,tehát genetikailag tök mást örököltek.
Majd meg látjuk tesóbaba mekkora lesz?De engem annyira nem érdekel,hogy mit mutat az uh ami amúgy is +- 20%-ot tévedhet :wink:
És figyi!
A szülés fáj,persze hogy fáj.De az élet leg csodálatosabb pillanata,mikor megszületik a babád és hallod hogy felsír és a kezedbe adják.Akkor ott minden fájdalom megszűnik. :wink:

Pelus!
Én diszkontos pelust használok.A Szabi hááát még nem egészen szobatiszta.
Ez a pelus a 60db itt Érden 2350ft.Szerintem tök jó pelus,pont olyan rugalmas a tépőzára mint már a többinek is,és nem igazán volt vele eddig gond.
Azt nem tudom a kis méretben mennyi van??Gondolom abban ennyiért talán több db van.No majd meglátjuk.De ez árban és minőségben is jó.Amúgy nekem ez jobban bevált mint a pampers vagy liberó.

Margit!Tessék orovshoz menni,ha nem múlik a görcs!!EZ nem játék.És azért jó ha tudjuk a nagyobb görcsökre a magne b6 cart sem ér!

Irdab!
Én Kandival szoktam beszélni.Jól van csak sok a dolga.

mimi12

Sziasztok!

Milyen érdekes hogy mindenkinek vannak kisebb-nagyobb görcsei.
Nekem csak azóta mióta nem szedem a magnéziumot. Néha mikor felállok az asztaltól vagy valahonnan olyan erős fájdalom hasít a pocakomba de 1-2 másodperc múlva elmúlik. De ezek nem is olyan menstruációs görcs szerű fájdalmak hanem mintha csak meghúzódna valami, ezért nem is esek kétségbe.

Judy79: 2 hét? Hú ez már nem semmi. Azért én kívánom hogy minél tovább bent maradjon a kisbabád!

Bimbóvédő: én szerintem nem fogok használni.
Pelus: mi egyenlőre csak 1 csomag Liberot vettünk, ha ez beválik akkor egy darabig ezt fogjuk használni. Ha nem lesz jó akkor megpróbálkozunk más márkával.
Vendég

Jaj Piroska pelusról jut eszembe
Mi a Szabival kb 100féle pelust végig próbáltunk.Tényleg nem is szabat sokat venni,mert minden gyerek más.Pl a Fannival nem volt nagy gond,de a Szabinak a pampersből a háta közepéig folyt ki.
De frankón :lol:
Én még szedem a magnéziumot.Nekem azt mondta a doki,hogy a 36. hétig szedhetem de utána már ne szedjem.Most nyaralunk egyet és ha vissza jövünk akkor már nem is fogom szedni.De kb addig is fog kitartani a magnéziumon.
De nekem pl nem fáj,csak keményedik a hasam.

mimi12

Sziasztok!

Túlvagyok az első ctg-vizsgálaton! :D
Nagyon érdekes volt, még sosem láttam ilyet! Kicsit furcsállottam, hogy nem szabályos görbe rajzolódik ki a papírra... Merthogy amikor már kezdtem megnyugodni, mert aranyos pici kis szabáloys görbék születtek, jött egy szülésznő, jó nagyot rándított a hasamon, mondván, hogy fel kell ébreszteni a babát, mert úgy tűnik, elaludt... :lol: Ez vicces volt! (Nem fájt, mert szólt előtte, hogy lazítsam el.)
A méhizomösszehúzodásokat is kirajzolta, de azok nagyon aprócskák, viszont olyan tekintetben éreztem, hogy olyankor megmoccant Betti is!
Igazából nem értékelte senki, csak ez a szülésznő, de gondolom, ha valami extrát látott volna, nem engedett volna el.
Amúgy reggel 7-től 10-ig voltam bent, mert a laborban kezdtem. Szerencsére ügyes nővér volt, egyből jól "leszúrt". :)

Judi79, én megkérdeztem a dokimat (még korábban) a málnalevélteáról (úgy vettem észre, hogy tök feleslegesnek tartja), és azt mondta, hogy a 37. héttől ihatom. Úgyhogy Irdab, Neked is pont jól jön ki, ha a jövő héttől kezded!

Kép

Kép
hmbori

csajok! Ma voltam utoljára dolgozni :lol: :lol: Juhéjj! Végre, csak a babucira kell koncentrálni!!!!

Hát, látom, az időjárás rendesen megvisel mindenkit!!!!NÁlam fájás még nincs, viszont, ahogy Mimi is, keményedek rendesen, úgyhogy a Mg megy! De néha az az érzésem, hogy sz@rt sem ér...
na, de majd holnaptól többet tudok pihizni.
a Mai értekezlet teljesen kiborított, már alig bírtam ülni!!! ne tudjátok meg, mit fészkelődtem, kínlódtam..áááá! De vége...

megyek is vizszintbe!

kitartás csajok! :roll: :wink:
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ágota :lol: De jó, hogy írtál!!Mennyit tudsz fejni? és akkor a szopit is próbáljátok előtte, mielőtt fejed?

madaran

Hú, mennyit írtatok, olvasgatom, de nem is tudom, hogy mire akartam reagálni.

Cscsi,
az albérlet panel, de van rajta fűtésmérő, vízóra, minden.

Mimi,
nekem sem fájt még a hasam, nincsenek görcseim, pedig magnéziumot sem szedek.

Tündi,
majd összebeszélünk, aztán talizunk. Végül is tényleg nem lakunk messze egymástól.
A tegnapot meg ne sajnáljátok, mert 10-14 h között szakadt az eső, de nagyon.

Na és voltunk UH-n. "Pici" fiam már 2992g, hát egyrészt örülök, minden ok, szépen visszafordult fejvégűbe, és a néni szerint ekkora méretekkel már esélye nincs visszafordulni. Másrészt meg kicsit aggódom, hogy hogy fog ez a gyerek kiférni????? Lilinek születésekor 35 cm volt a haskörfogata, Levinek már most 33,5. Akkora tokája van, hogy csak na!!! Meg 0,86 cm-es haja.:-)

Teszek pár képet....jópárat :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, a mai méreteink is tök egyformák :)))) Kivéve, hogy az én fiam combcsontja csak 6,7 :roll:
Helyes pofija van Levinek :)
Látom neked 35 hetesre hozta ki a méretet, én is így tippeltem, de ez az idióta doki akit én ma kifogtam csak 33-ra tette. Jah, mert kérdezte hány hetes vagyok, mondom "34+2, azaz betöltött 34". Szerinte azonban ez betöltött 33, ezt is írta a papíromra, és amikor mérte a gyereket még bólogatott is hozzá: a gép szerint is 33 hét :twisted:
Tényleg olyan béna volt, hogy a végén már az asszisztens szinte kidobott a vizsgálóból, mondta, hogy jól van doktor úr, jó lesz már, a leletem szóról szóra ugyanaz, mint a korábbi, pedig a vese környékét nem mérte végig.... Na mindegy!

Viszont képzeljétek, Milu megismerkedett a bilivel! És nagyon jó barátságba keveredtek :) Elsőre megértette mi a feladat, és azóta is lelkesen ráül és termel is :lol: :lol: Csak olyan kis hülye, hogy nyom egy kis pisit -épp csak, hogy megszólaljon a zene- aztán visszatartja. Én kiöntöm, kilötykölöm és visszateszem a helyére, erre ő megint ráül és megint csurrant bele egy kicsit. És ezt képes 10x egymás után eljátszani. Lehet, hogy kiveszem az elemet :roll:

Lányok, nagyon jók a fotók, tegyetek csak fel minél többet!!!!!!
Igazatok van, hogy várjuk ki a 40. hetet a szüléssel, de én nem bánnám ám, ha az én pici fiam megkönyörülne rajtam és egy picit hamarabb kibújna. Nekem már fáj, kényelmetlen, kellemetlen, nehéz, feszülős, recsegős... és mindez egy energiabomba 2 éves mellett a fronthegyekkel tarkított nyárban nem valami élvezetes.

A férjem tegnap a fejébe vette, hogy neki kell egy robogó, ma meg is vette, és kiment gyakorolni :) hallom ahogy az utcán repeszt fel-alá :lol: :lol: :lol:
Vendég

Imádom :D felhív: Bébi, nézd milyen ügyes vagyok már, állj ki az erkélyre, jövök!
(39 éves)
Vendég

Cscsi,
akkor a vese UH-s bácsi nem volt a helyzet magaslatán :cry: És neked is már 3 kiló a törpics???
Az én férjem is 39 éves, kb. ugyanilyen gyerek, bár még motorunk nincs.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na, felhívtam a doktornénim, elpanaszoltam a kevés víz dolgot, azt mondta menjek be hozzá soron kívül és megnézi.
Ez tök kedves, de azt mondta dél körül ér rá, nálunk az épp ebédidő, utána fél1-kor alvás... jaj, mit csináljak Miluval?????? Most ezért rángassam haza a férjem? És ha be sem megyek? Az nagyon hálátlan dolog?
Vendég

A súlyára egyébként 1800-at modott !!! (Nejavascript:emoticon(':shock:')m a gép, ő maga :shock: )
Vendég

Cscsi,
azért csúnya lenne 34 hetesen 1800 g, nem???
Szerintem ha egyszer nem időben ebédel és alszik Milu, semmi baja nem lesz, nagyfiú már, szerintem ki fogja bírni.
Lili is délutánonként még akár 3-4 órát is alszik, de ma ugye UH volt, és csak du. 4-kor volt lehetősége aludni, és ebédre kapott egy kiflit, meg némi párizsit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Nagyon szép ez a Pici Pötty Levi :lol: :lol: :lol:

Cscsi
Az 1800 elég kevés a 33-34. héten :cry:
Villőre azt mondták, hogy átlagos a súlya, teljesen megfelel a korának (2300)

Próbálkozunk a szopival, a fejéssel. Tejem még nem nagyon van (olyan 10-20g-nyi mennyiségek jönnek ki). Villő így kap gyűjtős anyatejet, tápszert. Ma reggelre már nem csökkent a súlya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ágota,
köszi szépen. Szerintem is egész formás, de az a toka, az azért kicsit aggaszt. :lol: Bár ugye mi egy nap különbséggel voltunk kiírva, és Levi kb. 60 dekával több Villőnél, annak valahol el kell oszlania... na de miért a nyakán????????????

Nagyon ügyik vagytok. Meddig kell kórházban maradnotok? 2500g-ig, vagy a szopi beindulásáig? Férjed gondolom sokat ott tud veletek lenni, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Tegnap kissé kidöglöttem,nem volt erőm már írni.

Linácska,szuper méretekkel rendelkezik Levi,de ez várható is volt sztem,hisz Lili sem született kis súllyal :wink: A tokája meg majd idővel elmúlik :D

Cscsi,menj be akkor a dokinénihez ha ő azt mondta,legalább megnyugszol!Sztem Milu is kibírja azt a kis időt,és max délután jobban alszik.Vagy vmelyik bnőd nem tud addig rá vigyázni?
A doki meg eléggé el lehet tájolva...én is kicsillem azt a súlyt..hátha ma a doki nénid már tud rendeset is mondani.

Madaran,végre VAKÁCIÓ és te is tudsz mostmár készülödni! :P

Mimi,mikor mentek nyaralni és merrefelé?Érezzétek jól magatokat!

Margit,elmúltak a görcsök?

Judi,márcsak 2 hét lehet?Azta mindenit :wink: Kezd izgi lenni a helyzet :wink:

Ágota,majd beindul az a tejcsi :) Szedsz vmit rá?Villő csajszi egésznap veled lehet?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt !

Tegnap megvolt a festés és oooooolyan szép lett Kristóf szobája ! :D
Anyósom pedig egy tündér, ma délelőtt megy kitakarítani a szobácskát, így nem nekem kell majd este munka után !

Irdab
Ma már jobban aludtál ?
Milyen lett a vérvételed eredménye ?
Ne aggódj Zora méretei miatt, mi felnőttek sem vagyunk egyformák !!

Bim-bam, Ltigram
Hogy vagytok, elmúltak a görcsök ???

Cscsi
Ne vedd nagyon komolyan, amit a géndiagnosztikán mondanak, nekem is összehordtak hetet-havat, persze csak vaklárma volt .... :twisted:
Gratulálok a bilizéshez !! :lol:

Beusmimi
Jobbulást a térdedhez !!

Judi
Nem akkora baj az, ha már 2 héttel előbb a kezedben tarthatod a kiscsomagodat ! :wink:

Nikó
Még dolgozom....4,5 hetet ! :shock: :shock:

Anettoo
Mire jó a málnalevéltea ??

Madaran
Jajjj de jó Neked, hogy már nem kell dolgoznod...irígy-irígy !! :D

Linácska
Szép nagy baba Levi és milyen gyönyörű !! :D

Ágota
Csak így tovább, menni fog ez ! :D

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt, jó (fájás- és keményedésmentes) napot mindenkinek! :)

Madaran, de jó, hogy mostantól Te sem dolgozol! :lol: Nekem ez már a 3. napom itthon, de nem mondom, hogy "belejöttem"... :oops: Lehet, hogy Neked gyorsabban megy majd! (Főleg, hogy írtad, hogy alig bírtál már ülni - nekem semmi panaszom nem volt még, amikor eljöttem - sőt, lekopogom, most sincs.)

Linácska, de édes Levi!!! Nagyon cuki! :lol: Szerintem nem vészes az a tokácska sem! A sok adat közül nekem az EDD (AUA) szúrt szemet (szerintem ez a mért adatok alapján várható szülési időpont): eszerint egy napon szülnénk! :) Te is lemaradnál még augusztusról! :lol:
(Csajok, veszitek, hogy már JÚLIUS van!!!??? Szerintem elég sokunknak lesz ez a nyerő hónap... :!: )

Cscsi, nagyon ügyes Milu - és ravasz is, hogy így kihasználja a bilit! :) Szerintem bírd ki pár napig, ne vedd ki az elemet, egy idő után majd ő is megunja, és mindent egyszerre fog kiüríteni! :lol:
És mindenképp menj el a dokinénihez, ha már ilyen rendes és soron kívül fogad - Neked is kell a véleménye, hogy biztosat tudj és ne csak találgass!

Ágota, nagyon örülök a híreknek, hogy minden rendben Veletek! Tessék csak szorgalmasan szopiztatni és fejni - minél gyakrabban csinálod, annál hamarabb beindul a tejtermelés! És nem fáj, nem sebesedtél ki?

Tündi, ne erőltesd magad! Tessék pihenni - már amennyire Luca is engedi! :wink:

Rilla, ha tudsz, tegyél fel légyszi képet Kristóf szobájáról! Olyan kivi vagyok (gondolom, más is az itt)!
Még 4,5 hét :shock: :shock: :shock: Az nagyon sok lesz, nem? De ígérd meg, ha nem bírod, előbb kiíratod magad - a babácska miatt is!!!
A málnalevéltea lazítja a méhizmokat, így elvileg könnyebb lesz a szülés... De szerintem a legfontosabb, hogy higyjen benne az ember - akkor talán még tea nélkül is lazulna :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Tényleg mi van Margittal???
Tegnap már nem írt utána.Remélem minden rendben vele!!

Tündi!Orfűre megyünk nyaralni.Vasárnap indulunk.Remélem jó lesz az idő.Ha nem akkor majd sokat pihenek...

Lina!Nagyon édes kis vigyori Levi :lol:

mimi12

Sziasztok

Csilla biztos minden rendben van csak a doki volt kicsit béna

Mardaran jó pihenést most már biztos h rádfér :D

Linacska szép méretei vanak Levinek aranyos arcocskája van :wink:

Ma reggere elmuktak a görcseim :D és ennek nagyon örülök, most jöttem haza a fogdokitol mert már egy hete be van gyulladva az elsőfogaim köröl minden ere azt mondta hogy a vérzékenység miatt nem tud csinálni semmit de hanyagoljam a fogmosást h ne sértsem fel mindig és probáljak ki valami jo ki drága szájvizet a fogkefe helyett :shock:

Pelus a bnőm is diszkont pelust használ 1870ert vesz 50 db és ő is azt mondta h neki jobban bevált mint a márkás pelus de azt tanácsolta h az elején mindenképpen márkásat vegyek mert a diszkontot lehet h nem birja a pici bőre.

Margit
Vendég

Noémi igen minden rendben csak tegnap egész délután az ágyban voltam még vacsorát is anyosom hozott :wink:

Margit
Vendég

sziasztok!

Na ma azért elmentem a kórházba...beszéltem a szülésznővel megvizsgált ..hát baromi rendes apa azt mondta ha tovább is ilyen toldjuk meg a 60-at 8) tényleg nagyon jó fej vlt...volt nálla egy kismama egyből kiszúrt,hogy ott vagyok és utána csak velem foglalkozott... :P na minden rendben de azért irjam a fájásokat...ha vérzek vagy a gerincem nagyon hirtelen elkezd fájni irány a kórház...

Lina nagyon édi Levi bébi :P a toka miatt ne izgulj :wink:

Cscsi nállunk lassan 1 éve qvad örület van..apánál és Nolinál is .
Ez a 2 gépünk az egyik szöcskés a másik terepes Nolinak meg a 2 szülinapjára vett egy elektromosat mosta 3 ra akkar venni egy 50köbcintis benzineset..hát nam vagyok vele valahogy kibékülve ezzel de ez van, elkapta a gyereket a benzingőz ellég keményen...
gokart pályán a majdnem 3 éves fiam lenyomja az 5 éveseket :!: és már nem is teszik bele az ő korosztályába hanem inkább az 5 évesekkel versenyzik....

Noémi Orfűn már voltam igaz már lassan 5-6 éve de jó volt...szép hely :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok Kismamik!

Margit: örülök, hogy jobban vagy és elmúltak a görcseid.

Lina: nagyon édes Levi baba, olyan kis szép szája van, a kis toka miatt meg ne aggódj. Majd csak kibújik valahogy. :wink:

A lábam gyógyulgat, borogattam meg kenem, már betudom hajlítani :lol: ez is valami már.

Ma voltam védőnőnél, de minek azt nem tudom, bármit kérdeztem nem tudott válaszolni. szerintem nem fogok már többet menni hozzá mert szabin lesz pont amikor kellene mennem.

Rilla: várjuk a képeket.
Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Most én is belehúztam a vásárlásba, ma vettem egy sterilizálót, egy pelenkatartó vödröt, egy mellszívót és egy babakocsit :)
Mindezt úgy, hogy ki sem tettem a lábam a lakásból :))))))
Ilyen a babakocsi, már rég szeretnék egyet: Kép
Milu már nem kocsizik, motorozik inkább, de hosszabb távon ha elfárad, bizony fel kell venni. Ezek a kis háromkerekűek meg picire csukhatók, könnyűek (5kg) bedobom a csomagtartóba és mindig velünk van. És fél áron vettem! :lol: (még garanciás, szóval nem egy lestrapált darab), a többi szerzeményem új.

A kis ruhákat is kiválogattam már, mindjárt mennek a mosógépbe. Kipakoltam a szekrényt, próbálok helyet csinálni a babaholmiknak, de ez a legnehezebb, mert Milán mindent belakott már. Második gyerekesek, ti vesztek új szekrényt, vagy inkább kidobtok egy csomó kacatot? Milánnak mindig pont az a játék kell, amitől épp szabadulnék, addig ugyan elő sem vette :roll: Úgy érzem kicsit túlzásba estünk a játékokkal, annyi van neki, hogy igazán azt sem tudja mit vegyen elő.

Csilla, Noli ilyen komolyan nyomja? Nem félted? Én már most tiltólistára tettem a motort, a bungee jumping-ot, az ökölvívást, és még jó pár veszélyes sportot. És ami ugyan nem veszélyes de ne csinálja: foci. Kint a grundon rúghatja a bőrt, de ne legyen "profi". Bocs, ha valaki férje-fia-apja érintett a kérdésben, nekem halálom a magyar focista :( (Tisztelet a kivételnek, szerencsére van pár!)

Mennem kell, felébredt a főnök :)
Vendég

Sziasztok!

Már szerettem volna hamarabb jönni, de nem jutottam ide. Reggel elmentem utoljára diabetológiára, mivel azt mondta a dokinéni többet nem kell jönnöm, csak a 6 hetes kontrollra majd. Ennek nagyon örülök :lol:
Amúgy a hétfői vérvételem eredménye 5,7 volt :lol:
Aztán felbaktattam a negyedikre és ismét produkáltam fájást, 3-at is egymás után. Bevettem egy + magne B6-ot, jövő héttől úgy sem szedem, és egy hetet ki kell húznom még. Aztán szusszantam egy-kettőt azóta meg takarítok a lakásba. Még vasalnom kell, jó lesz ebben a melegben. :cry:
De úgy megyek mint aki bec@rt. A csípőcsontom olyan szinten fáj, hogy alig bírok menni, és lesugározódik a szeméremcsontomba is. A 3 db fájás is egésszen a térdemig belenyilalt :roll: Másnak is van ilyen?
Nah mindegy holnap megyek nstre, uh, meg a dokim majd megvizsgál, kiváncsi vagyok majd mit mond erre?! :roll:

Linácska nagyon édes Levi, nagyon jók a képek. És örülj neki, hogy ott van az a kis tokácska, szerintem olyan édes. Most milyen legyen egy csecsemő anorex?

Csilla, voltál dokinál? És mi volt? Gyrere a hírekkel!

Beus, hát akkor tényleg felesleges menned ehhez a védőnőhöz ha ennyire "okos" fájós lábbal. Örülök, hogy javulgat a lábad.

Bim-Bam lehet hogy Noel nagy versenyző lesz. Jó lehet ahogy lenyomja az öt éveseket :lol: De nem félted?

Jimbone jó hogy jöttél, már aggódtam, hogy eltüntél. Nagyon készíted magad a nagy napra :lol: .

ltigram: miattad is aggódtam már. Figyi az ilyen foginy gyulladásra a legjobb a C vitamin. Nekem a fogdokim javasolta a Cetebét, és én folyamatosan szedem is. El is múlt a terhesség elején a foginyvérzésem, és azóta sem jött elő. Esetleg próbáld ki, szerintem hatásosabb mint a nem fogmosás.

Mimi, és mikor jöttök haza? Amúgy remélem ha jó idő lesz akkor is tudsz majd pihenni :lol:
Köszi, hogy Kandiról értesítettél, megnyugodtam. :wink: De mond meg neki, ha beszélsz vele, hogy azért néha felnézhetne ide.

Rilla, 4,5 hét azta :shock:
Milyen rendes anyósod van, reméljük megtartja jó szokását, és a továbbiakban is ilyen segítőkész marad :wink:

Tündi, és amúgy most hogy álltok a lakással? Amit elterveztetek azzal kész vagytok?

Hmbori, nekem kellett 1-2 hét hogy ráálljak az itthon létre. Más napi ritmus, de szerintem azért Te is bele fogsz rázódni, ne aggódj :wink:

Ágota : legyél kitaró, menni fog az a szoptatás, igaz nekem semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Én is megkérdezem, amit Linácska is, hogy meddig kell bemmt maradnatok? Mekkorának kell lennie Villőnek, hogy hazamehessetek?

Mandaran VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE OTTHON VAGY, de ha otthon vagy mától, akkor merre jársz most?

Tegnap késő este írt Sissi, de már ágyban voltam:
Képzeljétek 5 ml szopizott, utánna meg ivott cumisüvegből. Jövő héten lesz szemészeti vizsgálat, és abba bízom, hogy kb 2 hét múlva már otthon lehetünk.
Na ez 3 db sms volt, csak összeollóztam :wink:

Apának mondtam ma ha lehűl a levegő menjünk el valamerre, és nyaljunk egy diabetikus fagyit, vagy egyek egy salátát, mert már becsavarodok itthon :shock: . Csak akkor teszem ki a lábam a lakásból, ha dokihoz megyek (vagyis eddig szinte minden nap). De ez a negyedik nagyon betesz nekem, rettegek tőle, hogy már meg kell másznom, és begörcsölök utánna :shock: :twisted: :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Margit!
Örülök,hogy jobban vagy!!
Azért vigyázz magadra,pihenj sokat!!

Csilla!(Bim-Bam)
Jó hobbit talált azurad :lol: :lol:
Az igazság az,hogy anyagilag nem férne ez nekünk bele.Viszont hidd el,ha bele férne én is itt brümmögnék egy mocival :lol: :lol:
Figyi!Én k..vára félteném a gyerekemet a motorozástól ilyen kicsin..De legyünk őszinték!! 10-12évesen már motoroztam.Ma 38 vagyok így az akkoriban eléggé sok felháborodást keltett :lol:
Szóval az az igazság,ha úgy alakulna lehet én is vennék a Szabinak kismocit.De lehet nem50cm3-el kéne kezdeni.Van kisebb is.
AMúgy is,sosem tudhatod!!Lehet a fiadból lesz a kövi Talma vagy Shumi :lol:

Nyaralás.Vasárnap megyünk reggel..
Tök jó ,nagyon várom már!!Találkozunk netes haverokkal is,akik a környéken laknak,meg oda jönnek a barátnőmék is pár napra.Bizti jó lesz.
AMúgy meg,Balatonra szerettünk volna menni,csak így a válság idejére kicsit elszáltak anyagilag,no meg senki nem akart üdülési csekket elfogadni :roll:
De én azt mondtam.Víz víz.Miért kéne mindig a koszos Balatonban fürödni??

mimi12

Csilla nagyon ügyesen vásároltál akkor a netről :lol: Tetszik a babakocsi is.
És akkor most dokinál voltál? Vagy nem? Vagy most mi volt?

Adri

Kép

Kép
irdab

Jaj Irdab!

Írd meg Sissinek,hogy nagyon ügyesek :lol:
Atibaba nagyon kis életrevaló!!Fog menni az a szopizás én biztos vagyok benne.Tök jó!!! :lol:

mimi12

Mimi már megírtam neki, ezért ment neki több sms is. :lol: Mindig bíztatom, őt, de szerintem is olyan ügyes csaj, na meg Ati belevaló kiskrapek. Nagyon életre való szerintem :lol:

Még nem jártam Orfűn, mrgnéztrm neten de nagyon szép hely. Most hogy láttam a vízet, nagyon hiányzik.
Én olyan helyeken izzadok mostanában mint pl a hajam, nagyon nem bírom ezt a dög meleget. Azt sem tudtam, hogy ott is tud izzadni az ember :shock: :roll: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Nállunk ez úgy van,hogy apa nem iszik néha lecsusszan 1 sör oszt anni nem cigizik meg ilyesmi ...jó ha nagy buliba vagy olyan társaságban vagyunk akkor elsziv egy cigit(most már nem de néha és is beleslukkoltam..vagy hogy kell irni... :oops: )
Amikor mi összekerültünk akkor elég szarul éltek ..mondjuk az anyjáról most sem beszélnék ,hogy hú de jól éll.Ennek 13 éve ..na ahol éltek még víz sem volt a házba :!: meg ilyenek és neki k@rva szar gyerekkora volt sőt még fiatalabb korában is baromi szar volt neki ...sok nélkülőzés meg ilyenek..de ezt úgy értsétek,hogy kő kemény nélkülőzések!!!!És ő most éli ki a gyerekkorát és neki ez a mindenne nálluk amikor gyerekek voltak a jézuska semmit sem hozzott..áá szóval szőrnyűűű...

Más....
Nolit de nagyon féltem sőt rettegek tölle mondjuk már nem annyira mint eleinte..amikor előszőr mentek el ilyen helyekre egész nap sirtam...de már látom,hogy élvezi és szereti csinálni és jó benne..
Azért nem szeretném én se ha profi szinten csinálná..majd elvállik úgy is ,hogy mi van....mit hozz az élet... :P

Noémi miért irtad,hogy koszos a balcsi?Azt mondják nagyon tiszta.Tündi,Lina milyen?

De jó,hogy igy mennek a dolgok Ati babával...örülök neki..

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok
Megérkeztem a kórházból , és túl vagyok a sok sok vizsgálatokon :)
Kezdtem a mai napomat egy laborvezetői UH-val a picim vesetágulata miatt.
Kiderült,hogy annyira kicsi lett neki,hogy ezzel aztán egyáltalán nem kell foglalkozni! Annyira megkönnyebbültem ,hogy az csak na :)
Ja! A pici lányom kb 3kg :D
Voltam CTG-n,de a dokinéni hamar le is vette rólam a kütyüket ,mert a lánykám folyamatosan izgett mozgott és az eredményeim is tökéletesek lettek :D
Levetettem a kenetet is ,mert a szülésznéni közölte,hogy 2hét és itt baba lesz ha minden igaz....és addigra jó lenne ha meglenne annak is az eredménye!
Kérdezte,hogy nincs elszámolva az időm,mert 37hetesnek felelek meg az UH szerint is.
Mivel lombikos vagyok ezért így erről szó sincs :D
Tehát kellőképpen elfáradtam ,de kellőképpen meg is nyugodtam ,hogy OK minden :D

Majd még írok,de most pihiznem kell :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi

sziasztok

U csajok töltött paprikát csinálok és már csorog a nyálam ugy kivánom még nem fordult elő velem ilyen h valamit ennyire megkivánjak, aztán ha kész megyek anyosomhoz málnáért holnap hideg málnalevest csinálok az biztos.

Margit
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nagyon pörögnek itt az események, látom mindenki körül zajlik az élet :lol: :lol:

Nekem szerencsére nem fáj semmim, de már nagy hordónak érzem magam, éjszaka alig bírok már forogni az ágyban...
A lábam szokott néha görcsölgetni, arra iszom magnéziumot aztán annyi. Bár hétfőn az orvos már vasat is írt fel, mert az kelleni fog, higgyem el. Hát nem tudom, panaszkodtatok sokan, hogy székrekedést okozott, ha már eddig nem volt, akkor nem esne jól, ha most kezdődne el :shock: Érdekes, hogy nekem pont a Magne B6-tól volt gondom, de a pezsgőtabis változattal nincsen gondom...

Madaran: nekünk a Felicitas csomagban férfi intim mosakodószer volt, nem sampon :lol:
A férjednek biztos igaza van a légzésfigyelővel kapcsolatban, biztos van körülötte mágneses tér, mint minden elektromos kütyü körül, de szerintem ettől a babának nem lesz baja. Már a szüléskor meg a kórházban is körbe fogja lengeni szegényt a mágnesesség... :cry:

Mimi: lehet, hogy lemaradtam, hová mentek nyaralni, ha nem a Balcsira? Mi két hete voltunk a szüleimmel és tárt karokkal fogadtak, mert alig volt vendég és még kedvezményt is kaptunk :lol: :lol:

Irdab: basszus, nem szabadna már a 4.re gyalog felmenned, gondolom lift nincs... Én már a munkahelyen az elsőre is lifttel megyek, gondoljon mindenki, amit akar, már fújtatok mint egy boci, ha kicsit is lépcsőznöm kell :oops:

Nálunk a párom is motorozik, ő is nagyon élvezi. De azt mondja, hogy Marcibaba majd csak akkor mehet, ha már lesz pénze motort venni :lol: :lol: (Én meg titokban azért mosolygok, mert ha már picit nagyobb lesz és meglátja Apát motoron, akkor ő is fel akar majd ülni :lol: :lol: ) De jónak gondolom a szabályt, hogy 21 éves kor alatt nem adnak jogsit nagymotorra. Bár ha rajtam múlna én még ezt is megemelném legalább 25-re. Azért be kell, hogy nőjjön az ember feje lágya, hogy felelősségteljesen tudjon menni. A párom is 28 éves kora óta megy, most 34. Ha meg eldurran az agya, akkor kimegy a Hungaroringre, ott lehet neki nyomni, és mégsem annyira balesetveszélyes.

Csilla: nagyon csini a babakocsi!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Előkerültem én is, csak elmentem végre a tesztcsíkért a vércukormérőbe. Hát úgy néz ki, jó is, mert vagy az egyheti balatoni kajázás, sütike, kalács betett, vagy nem tudom, de most az ebéd után 2 órával tudtam megmérni, és 6,6 lett. Úgyhogy szerintem az elkövetkezendő 5 hétben kisangyal leszek, és mindent betartok, és most egy darabig rendszeresen mérni is fogom.

Noki,
mire alapozzák, hogy két héten belül baba lesz? Mert a méret miatt biztos nem lesz előbb, hacsak egyéb jelek, méhszáj, méhlepény állapota nem utal ilyesmire. Max. nagy baba lesz a picilányod.

Azért észrevettétek, hogy valahogy olyan topic vagyunk, ahol nagyok a babák, vagy max. átlagos méretűek, de eddig senkinek nem mondták, hogy kicsi, nem???

Bori,
igen, elvileg mivel pont két héttel nagyobbnak mérték Levit, ezért írták a várható szülés dátumnak a július 26-ot. De én augusztusi babát szeretnék, vagy max. július 30, akkor már van orvosom. De a védőnő is, a tegnapi UH-s is azt mondta, hogy úgy néz ki, hogy ki fogom hordani a végéig, mert a lányomat is kihordtam, sőt, indítani kellett, meg még annyira szép a méhlepény, hogy egy darabig ellátja a funkcióját.

Bim-bam,
most nagyon szép a Balaton, sőt, kimondottan tiszta.

Mimi,
hol akartatok üdülési csekkel fizetni? Anyut én vittem kedvezményesen, de a férje már üdülési csekkel fizetett, mert ő teljes áron jött.

Nekem péntekre maradt a kisruhamosás, mert nem jön holnap ki a szipus, csak pénteken. Úgyhogy holnap porszívózok, mert már az is ráférne a lakásra, de nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csilla!
Nem szó szerint értettem a koszost,hanem idézőjelben :wink:

Bea!Orfűre megyünk :lol:
Ja 1hétre megyünk,vasárnaptól vasárnapig.

Szálás.Kb 3-4 napig hivogatta a párom a kiadó házakat.Mi üdülési csekkből tudunk elmenni,kp-ből most sajni nem futná.
Szóval rengeteg telefon meg miegymás..volt olyan kedves nő aki próbált segíteni üdülési csekkre kiadó szállást találni,de nem lelt ő sem,pedig odavalósi..
Mi kisházat szoktunk kivenni és önellátósan vagyunk.Szállóban lett volna hely..Viszont kettőnknek 3 gyerekünk van és nagyon nem mindegy,milyen szállást találunk :lol:
Bár így végül a Fanni jön velünk a nagyok közül,a párom fia csajozik meg amúgy is cikik vagyunk :lol:
Jön a Mamikám is,szóval egy 3 személyes szoba nem lenne elég.
Amit találtunk az amúgy egy 3 pici szobás házikó(6 személyes) napi 11000ft-ért és üdülési csekket elfogadnak.Ja és tóparti stéggel együt :wink:

Lina! Déi partot néztük és főleg Fenyves és Máriafürdő környékét(ott olcsobb és nyugisabb),de most nem volt..Viszont későn kezdtük el nézni..
Mosás..Szerinted a büdös dög Goldink hol hűsöl???
Naná,hogy a pöcegödör környéki kiskertemben..
Már körbe van ültetve virágokkal növényekkel.Kb 3-4hó alatt telik meg(de 2 családé).A Sziabi és a kutya miatt már beültettük,ogy ne legyen ebből gond.De azért ott a leg vizesebb és leg hűvösebb a föld.
Nesze neked virágoskert.
Jas és Lina,nem akarlak elkeseríteni..De ez a büdi dök így 9 évesen rájött,hogy ismét jó dolog ásni a kertet :lol: :lol: Ha lehet jó nagy gödröt :lol:

mimi12

dbea: nincs sajna lift :cry: , de nem tudom másképp megoldani, mint hogy felcaflatok a negyedikre :shock:

Mimi, okos kutya ez a Bella :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Nagyon jók a képek!

Örülök, hogy a 2 babácskánk a helyzethez képest jól van! Kitartást az anyukáknak!
Vendég

vagyok ám! csak itthon meg rámjött a takarítós kismami dili, mindenhol koszt látok. Meg mostam egész nap, hogy ilyen jó idő lett... Lemostam a bejárati ajtót :roll: eddig észre sem vettem, hogy milyen gány... no meg felmostam az egész lépcsőházat, mert a napsütésben látszódott, milyen kosz van...ÁÁ, már tudom, hogy nem lesz vége sosem.. De nem egészen pihire sikerült a délelőttöm, úgyhogy most elolvastalak Titeket, aztán megpróbálom a vizszintet, mert éjszaka nekem is minden bajom volt... már sehogy sem jó

Linácska :lol: :lol: Levi nagyon édi, hogy mosolyog a képen!! Ugyan már, toka! :wink: :wink:

Adri :lol: :lol: Állj meg fokonként, ha már muszáj kimenned, lépcsőzni... :evil: NÁlatok is rohadt meleg lett hirtelen??? Nem bírom én sem.

Kata :lol: :lol: Látod, most megint Téged irigylünk egy kis hűvös levegőért!!! :wink: :wink: hány a fok odaát????

madaran

Madaran
Én is takarítok, mosok, vasalok ezerrel :wink:

Itt hideg van, jó esetben olyan 15 fok... :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Kép
Kép
Vendég

Na akkor megmutatom azt a tekintélyes tokát. Remélem Ti, mint szakavatott szemek, ki tudjátok venni a képen...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És... lehet, hogy pénteken hazahozhatom a családomat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Villő apája :wink:
Vendég

Hopp, közben lett Villő kép is :lol: Nagyon aranyos, főleg így apával összebújva :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?