Sziasztok!
Na győzzek megint vissza olvasni és válaszolni.Ni de most taktikás vagyok,nem felejtettem el 2x megnyitni a babanetet.Így egyiket olvasom a másikon meg válaszolok
Nikó!
Én sima csap vízben fürdettem a gyerekeimet,és gondolom most is abban fogom.
Én nem pártolom az olajat,már leírtam miért..El tömíti a pólusokat ésaz ilyen melegben nem túl jó..
Szóval sima hétköznapi csap víz és gyógyszertári fürdető krém.A Fürdető krém az testápol is egyben.
Masszírozásra viszont keress rá a neten.Szerintem azt lehet már az elejétől és pl a pocakfájásra nagyon is jó és hatásos!
DBea!
Én meg el váltam,és az asszony nevemről irattam mindent vissza a lánykori nevemre.Háát iszonyat macera volt na.Az egyetlen mázlim az volt,hogy én Budaörsre születtem ott nőttem fel,ott esküdtünk és váltunk is el.Így minden egy helyen volt,nem kellett elő kotorni semmi papírt .
Bimbóvédő.
Valaki mondja meg!!Miért is kéne???
Én akit ismerek mindenkinek bekavart a szoptatásban..A kórházban sok helyen ajánlják,sőt azonnal hoznak is jó pénzért.Gondolom nem részesednek belőle csöppet sem
Én feleslegesnek tartom és adott esetben károsnak is..Azért gondoljon mindenki bele!!Most tényleg,miért is kéne a természetes dolgokat megbolygatni??Tény,van akinek jó és kell is..de ez az esetek kb 1%-a
Ágota!
Én már nagyon nyűgi vagyok így a vége felé,de igazad van!!Azért a 37. hétig szeretném még kihúzni.
hmBori!
Így is kell hozzá állni!!Már miért lenne gond a szoptatással??
Ha gond van,akkor meg ráérünk majd akkor cselekedni mikor kell
Macseksímogatás.Én úgy gondolom ,nem véletlen,hogy használnak gyógyításra állatokat.
Amúgy én is olvastam róla,hogy nyugtatóan hat a simogatásuk.Szerintem tuti megérzik a babák,és nem féltékenységből rugdos,hanem szeretetből
Nst.Nekem 14.-én kell mennem az elsőre,és akkor lesz vérvétel és tenyésztés is,meg uh is.Gondolom az Nst után mondja majd meg a doki,hogy mikor hogyan menjek majd.Azt viszont kérdeztem,hogy a kórházba kell e mennem mindig??És azt mondta nem feltétlen..
Bár lehet jobb lenne oda menni,legalább megismerném a járást,meg az embereket.
Húú azért kezd izgi lenni a dolog.Ha ki is húzom a végéig,akkor is már csak 6hét.
Bakker csakok!! Még csak most lett nyitva ez a topik..
Irdab!
Az én pocakmacám is ha rossz idő van alszik ha jön ajó idő akkor bulizik.Őőőő elvileg jön a jó idő
Méretek.Tulajdon képen mi is az átlag méret és mi a kisebb vagy nagyobb???
Én 170cm vagyok a párom 184.A barátnőm 156cm az ec párja kicsit magasabb.Bizti,hogy ugyan akkorának kell lennie az ő és az én gyerekemnek??Nem lehet,hogy más genetikával rendelkeznek??
Most komolyan Irdab!Nehogy már ilyenre adj és ilyen miatt kezdj el aggodni!!
A lányom 2950-el született a fiam 3900-el,de nem ugyan az az apjuk,tehát genetikailag tök mást örököltek.
Majd meg látjuk tesóbaba mekkora lesz?De engem annyira nem érdekel,hogy mit mutat az uh ami amúgy is +- 20%-ot tévedhet
És figyi!
A szülés fáj,persze hogy fáj.De az élet leg csodálatosabb pillanata,mikor megszületik a babád és hallod hogy felsír és a kezedbe adják.Akkor ott minden fájdalom megszűnik.
Pelus!
Én diszkontos pelust használok.A Szabi hááát még nem egészen szobatiszta.
Ez a pelus a 60db itt Érden 2350ft.Szerintem tök jó pelus,pont olyan rugalmas a tépőzára mint már a többinek is,és nem igazán volt vele eddig gond.
Azt nem tudom a kis méretben mennyi van??Gondolom abban ennyiért talán több db van.No majd meglátjuk.De ez árban és minőségben is jó.Amúgy nekem ez jobban bevált mint a pampers vagy liberó.
Margit!Tessék orovshoz menni,ha nem múlik a görcs!!EZ nem játék.És azért jó ha tudjuk a nagyobb görcsökre a magne b6 cart sem ér!
Irdab!
Én Kandival szoktam beszélni.Jól van csak sok a dolga.