Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: :lol: :lol: :lol:

Boci: vasalj!!!! (nekem is, lécci, lécci)

KépKép
jurmine

Bébic!
Èn úgy csinálnám,hogy vagy cici+más kaja vagy tápi+ más kaja. A három együtt tényleg macerás. Mikor én elkezdtem Vinzent elég hamar ,kevesebb mint két hét alatt megevett annyit ,hogy már nem kellett neki mellé szopi.

Andy!
Drukkolok,hogy ne ekcémája legyen Reginek,csak valami múló kiütés!

Gabi!
A paradicsomot héjában fözöd, és utánna húzod le?(bocsi a bugyuta kérdésért) :oops: :oops:

Habe!
Nem semmi az alvós fotó. Még jó ,hogy kapott levegöt! 8) 8) 8)

Boci!
Vasalj!!!!!! :lol: :lol:

Manna!
Tényleg megérdemlik anyukádék a hosszú hétvégét!! :wink: Ha otthon laknánk az én szüleim is ilyenek lennének!
Anyósnak meg :twisted: :twisted: :twisted:
susy75

Zööööööölddddddddiiiiiii!? Megevett a könyv, vagy az ágy? Vagy a bébid megtanulta Tőled, hogy kell valakit keresztben lenyelni? :lol: :lol:

KépKép
jurmine

Lányok mások babája is szokott rikítozni, sikoltozni? Vinzent néha perceken kersztül olyan hangosan sikítgat,meg rikoltozik,hogy felmerült bennem a kérdés, ugyan ez normális e??? :roll: :roll: :roll:
susy75

Susy: Vivi nem, de másnál már láttam ilyet, szerintem normális. Mit csinál közben Vini? Élvezi?

KépKép
jurmine

Lyndee:
Kép
ezt meg csak így kicsibe :oops: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Jurmine!
Igen, vigyorog általában közben. :P Csak néha úgy belelendül,hogy még a fülem is fáj és úgy tünik,hogy abba se akarja hagyni!
Lehet csak élvezi ,hogy hallja a hangját!!! :D :wink:
susy75

Susy: felforralom a vizet, beledobom a parit kb. 1 percre, kiveszem lehúzom a héját, feldarabolom és aztán főzöm meg.
Nálunk is van kiabálós, sikítozós baba ismerősöknél, szerintem is normális.
A maga visszafogott módján Kobi is csinálja néha. Meg mostanában morog, mint egy kiskutya.

Bakker, télleg megyek főzni...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
köszike! :P
susy75

Susy: füldugó? :lol: :lol:

KépKép
jurmine

Jurmine!
Azt éjszaka használok férjecském miatt. :oops: :P Kicsit hangosan horkol! :? :?
susy75

Na kivasaltam! Persze az Úrfi nem aludt annyit, hogy végezzek!!!! :cry: :cry: De a vasalódeszka mellé (ide a dolgozóba) felállítottam az új utazóágyát és beletettem szoktatni. Eddig bírja, én meg legalább végeztem!!!! 8)

Gabi: :lol: :lol: :lol:

Jurmine: ablak nyitva, küld a ruhákat!!!! :lol: :lol:

Susy: Márton is sikongat jó nagyokat!!!! :lol: :lol:

Jaj elfelejtettem mesélni hogy jártam tegnap. Reggel tisztába tettem Mártont és nem volt kaki (általában olyankor szokott, de egy biztos hogy az esetek 99%-ban pelusozás közben). Betettem a járókába amíg összeszedtem magam, közben hallom hogy nagyokat nyög (amúgy is szokott). Utána kivettem a járókából és mentünk ki az udvarra a szokásos reggeli kutyavizitre!!! :lol: :lol: Érzem hogy valami büdös, gondoltam a kutyák piszkítottak nemrég!!! Erre mikor beértem még mindig éreztem. Megnéztem a pelust, hát ennél több kaki be sem fért volna. Mindez semmi, mert az előző nap elfogyasztott nagy mennyiségű répától tök narancssárga volt a popsija. 4 törlőkendőt elhasználtam mire lejött. Így utólag visszagondolva fürdethettem is volna!!! :lol: :lol:
Ja popsitörlő: a céges patikában 799Ft volt 3db 72 lapos Neogranormon törlőkendő!!! Naná hogy vettünk!!!! :lol: :lol:
Vendég

suzy. ilyen nalunk is van! Kincso is szokott sikitozni, sikongatni, gurgulazni, berregni. :lol: :lol:

jurmine. dehogy alszom a kisagy mellett,csak azt hittem, hogy elkezd majd sirni, es ugy gyorsabban tudok reagalni. meg igy konnyebb, mintha bebujok a jo meleg agyikoba es 5 perc mulva ki kell masznom. es mivel hulla faradt voltam, elaldutam a foldon.(kb 1 orat)

mi volt a baj Vivivel es hogyan javitottatok meg?

honnan tudom, hogy ha egy etkezessel mar ki lehet valtani egy szopit? mennyi ido utan "kell" azt megtenni? en meg nem szeretnem.
es hanykor adjatok nekik a kajcsikat?

lyndee
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Végre nem esővel kezdődik a nap... :D

Lyndee: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

Kubu: nagyon édes a fiad.. hihetetlen milyen pózokat vesz fel alvás közben!
Légzésfigyelő biztos az utazóágy miatt riasztott.
Irigy irigy a Balatonra.. én még soha nem voltam ott.. :roll:
Remélem idén eljutunk majd.

Mush: Kincső tündéri, szupi a dobozos sorozatkép! :D
örülök h jó éjszakátok volt!

Habe: a te fiad sem semmi ha alvásról van szó! :)
bolond az a védőnő.. 8 kg fölött és alultáplált??

Sarmon: ne tűnj el.. biztos most nagyon nehéz, de irj nyugodtan, nem lehet mindenki mindig jó hangulatban pláne ha gondok is vannak..

Jurmine: üdv újra itt! Gratula a keresztelőhöz!

Boci, Manna: sajnálom az anyós miatti veszekedéseket!
fura lehet ez.. nem értem h hohy lehetnek ilyenek a nagyszülők.

nekem meg a másik véglet megy az agyamra.. ők már kissé túlzásokba esnek..mindig hoznak valamit, nekünk is, nem beszélve a kerti " ellátmányról" .
Anyuék is így lennének de vele ezt meg lehetett beszélni.

Suzy: Danim sem sikoltozik, de biztos normális pláne ha tetszik Vininek!

Morgás viszont nálunk is van.. rugózik ezerrel, morog aztán meglát valamit, és lecsap.. felvág az egy szem fogával h harap! :lol:

Boci: látom végeztél.. hagyd nyitva az ablakot.. csak hogy ne unatkozz! :lol:
kakisztori :lol: :lol:

Danim végre nem 5 kor kelt, most is alszik ebéd előtt, már kész van neki, tök krumplival. ( pici kaporral )
Mosás kész, én még nem tudom mit főzzek.. :roll:

Kép
eszterke24

Hellóbelló!

Apa beteg. :( Már tegnap este mondta, hogy olyan gyengének érzi magát, sztem hőemelkedése volt. Ma reggelre rosszabbul lett, most éppen a dokinál ül a tömegben... :? (persze vén trottyokkal van tele a váró.... :evil: dokinyanya meg gyökketővel dolgozik.... :x )
Pockom bezabált, most alszik, én meg eszek végre és olvasok. :D

Kubu: Marcid valami haláli! :lol: Hogy lehet ez kényelmes neki??!! :lol:
Az minek a reklámja?

Gabi: Köszike! Ettől tartottam, hogy ez tényleg ilyen bonyolult....iszonyú fárasztó, nem tudom, meddig fogom tudni így csinálni.... :(
Ha esetleg már nagyon nem szeretném, nem bírom, akkor hogy csináljam? Egyszerűen hagyjam el a cicit?

Mush: Jók a videók nagyon! :lol: Ákosnak is ilyen karikásak a szemei, meg is kérdezem dokit majd.

Zsiráf: Laja is szép méretekkel rendelkezik! :lol:

Kivi leszek, nálunk mi lesz...sztem így hogy itthon van Apa (mert gyanítom, hogy kiírja a doki a hétre), elmegyünk csütörtökön tanácsadásra, bár jövő keddre terveztem....

Habe: Nem kaptál szívrohamot, ikor így találtad a kiságyban? :shock:
Nekem ez az egyik legnagyobb parám, hogy magára húzza a takaróját és.... :?

Manna: Köszi hogy leírtad, nagyon sajnálom! Az tény, hogy anyós viselkedése kritikán aluli. De remélem, pároddal már szent a béke!
Enyém anyós se töri magát agyon, mióta Ákos megszületett, 2-3szor volt itt, pedig jöhetne többször is, ideje lenne rá.....Anyuék meg ha már csak megemlítem, hogy lehet, hogy megyünk, vagy nem lenne-e kedvük jönni, már a fellegekben járnak....pedig ők busszal kénytelenek jönni, mégis egy hadseregnek való kajával jönnek mindig....anyósnak pöpec új kocsija is van, mégse.... :roll:
mindegy, annyira nem hiányzik, de szívesen látjuk mindig.

Bernuska:
[quote]M írta:it nem adnék egy olyan nagymamáért, mint a te anyukád! Nálunk mindkét mama vidéki, nem tudom lepasszolni 1-1 órára Zsófit senkinek. Barátnők Pesten dolgoznak, vagy szintén vidékiek, Apa is, én is egyke vagyok, nincs nagynéni, nagybácsi sem. Anyum viccesen meg szokta jegyezni, hogy miért költöztünk ilyen messzire. Hát ez van. Azt meg teljesen érthető, hogy meg akarod köszönni a szüleidnek a sok segítséget. Én azért igyekszem arra kínosan odafigyelni, hogy nagyjából egyforma időt töltsünk el mindkét helyen. Bár a múltkori 6 napos győri túránkkal szüleim felé billen a mérleg...

Mintha csak én írtam volna! :lol:

Sarmi: Neeeeeemáááááá, hidd el, ha kiöntöd a szíved, sokkal jobb lesz! Persze, hogy másnak is vannak problémái, de míg meghallgatjuk a másét, vagy segíteni próbálunk, addig sem a saját bajunkra gondolunk! Nehogy eltűnj nekem!

Jurmine: Épp tegnap gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél! De most megnyugodtam! :lol:

Bocika: Sajnálom, hogy nálatok is anyós.... :evil:
bébic

Boci: gyors vagy! Küldöm, köszi! :lol:

Susy: akkor jöhet a sikítás :lol:

Lyndee: én is boldog szülinapot kívánok!!!!

Mush: fél órát aludt egész nap, meg mindenhez nyöszörgött, bár ezt most is csinálja, de legalább alszik, biztos a szenteltvíz segített :lol: mert mást nem csináltunk, ötletünk sem volt, hogy mi lehet a baj.

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Gyors bekukk, apa jön 1 órakor haza, én meg megyek dolgozóba.

Kubu! Nagyon jók a képek, én is imádom Földvárt, kicsit irigy vagyok!!!

Lyndee! Boldog szülinapot!!! :lol:

Jurmine! Gratulálok a keresztelőhöz!!

Drága kisfiam úgy döntött 2 órakor, hogy egy kicsit szórakoztat, nehogy má unatkozzak! :? Fél 3-kor adtam neki cicit, aztán visszaaludt. De fél 6-kor már megint kukorékolt!! :twisted: Újabb kicsi szopi, majd csucs fél 8-ig. 9 körül kimentem a két fiúval a piacra. Nagyon baráti árakat láttam, vettem egy csomó zöldséget meg gyümölcsöt. Készen van a kelkáposzta-főzelék, meg holnapra a cukkinis-tejfölös lecsó.

Tegnap óta diétázom egy kicsit. 75 kilóval lettem terhes, 80 kilóval szültem, szülés után 70,5-71 között stagnáltam. Tegnap ráálltam a mérlegre és elszörnyedtem: már megint 73-at mutat. Próbálok kevés szénhidrátot enni, azt is csak délelőtt, sok gyümi, saláta stb. A cél, hogy nyaralásra 70 kiló alá menjek!

Na megyek, babázok egy kicsit, mert lassan mennem kell. Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

Eszter: köszi!

Luuuusta vagyok!! Valaki engem is küldhetne már dolgozni kicsit! Amikor ébren van a gyerkőc, akkor Vele foglalkozom ezért nem csinálom amit kéne, most meg alszik, azért, nehogy felébresszem :oops:

KépKép
jurmine

remek nap....25 perc alvás után hasrafordult ugye vissza még nem tud éktlen nagy sírás áloma szeméből ki és azóta csuklik és zabálja a zokniját alvás nuku....

nekem sincs jó napom tegnap este elaltatták a 16éves kutyámat szegénynek ez már megváltás volt, már csak feküdni tudott.
az előtte lévő éjjel azt álmodtam, hogy odajött hozzám megnyalta a kezem és sebesen elfutott és azt mondta, hogy most már mennie kell mert szeretne újra futni.
mivel nem tudtam élőben elbúcsúzni tőle ezért álmomba jött el.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

szegény Réka meg nem értette, hogy anya miért sír,olyan édes volt amikor a karomba vettem és potyogtak a könnyeim simogatta az arcom és nézett rám nagy szemekkel, hogy anya mi a baj?

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush: Dejódejóóóóó a szupcsi éjszaka, mégmég ilyet! :D

Gabi: Szerintem ugyanúgy hat, igen. Csak legyen meg a fél óra szünet.

Jurmine: Mér romlott el Vivi? :(

Bocika: Vasalj!!!!!!!!! Aztán ha végaztél, szépen hoppanálj ide, jóóóó? :lol: :lol:

Susy: Igen, így lenne a legegyszerűbb, ahogy írtad, de az a baj, hogy én szeretném még a cicit is.... :roll: viszont tápi is kell, mert annyi nincs...
Bár néha eszembe jut, hogy lassan végül is már nem is lenne olyan nagy tragédia, ha nem lenne cici, hiszen Ákos 7 hós lesz holnap, részemről ez is nagy szó, hogy eddig ment a szopi úgy, hogy délelőtt csak cicizett. (álmomban nem gondoltam volna...)

Ákos is szokott, bár egyre ritkábban. Volt egy időszaka, amikor végig sikoltozta a napot, akkor nagyon örültem az esti fektetésnek! :lol: :lol: :lol:

Lyndee: BOLDOG SZÜÜÜÜLIIIIIINAAAAAAPOOOOOOT!!!!! :lol: :lol: :lol:
bébic

Köszi mindenkinek a gratulákat, meghogy gondoltatok ránk! Jól esik! Olvastam ám, sőt írtam is, de csomószor elszállt, és bemérgeltem magam rajta :oops: , de most Sarmon írását nem tudtam szó nélkül hagyni, meg már hiányoztatok :D

KépKép
jurmine

Bébic: jó kérdés! Foglmunk sincs. Gondoltunk a fogára, de még mindig nincs semmi se, fogatlan marad bébim :D

Orsi: :cry: :cry:

KépKép
jurmine

Szasztok,

ebéd előkészítve, torna (nekem) letudva.

Manna,
nem mondok semmit, szomorú hogy így viselkedik. Ne legyünk ilyen fiús anyák, habár van előttünk sajna annyi példa hogy tudjuk hogy ne viselkedjünk. Akartam már kérdezni apósodról.. Ja és duble triple extra irigy a szüleid miatt.

Eszterke,
jaja, kiderült h apa két réteggel lentebb rakta a légzésfigyelőt ergo amiatt lehetett gond, meglátjuk...
Drukk hogy összejöjjön a Balcsi, fantörpikus és hangulatos és szeretem és pihenés és jó.

Sarmi,
írj, írd ki hogy mi bánt, már az is segít (saját tapasztalat).

Jurmine,
welcome back. Már hiányoztál.

Zöldi,
halló halló jelentkezz !!!
Hanna ha olvasod a hozzászólásokat szólj anyádnak hogy reagáljon :lol:

Anyós:
hétvégén mentünk uncsitesó szülinapra, anyósom nem tudott jönni mert nem érezte jól magát, így csak apósom volt ott, a kis ünnepelt mellett a másik két unoka (Marci az egyik) is kapott ajit, két csörgőt, amire Marci úgy rámozdult hogy nem tudom elszedni tőle... Hát ennyi, bármikor találkozunk mindig kapunk valamit, pedig már mondtam hogy oké béke álljanak le...

Anyám:
felhívtam h megkérdezzem what is up. Válasz: fiam ! fogynod kellene, annyira trampli, gusztustalan kövér vagy h nem is igaz. Nincs időd tornázni ?? MIt csinálsz egész nap ? Nem főzöl (igaz) nem az internet előtt kell ülnöd és mások problémáit olvasnod (nem tudom honnan vette ezt).. Mondom neki jaja hormongond, terhesség előtt rengeteg injekció (tény nem kapaszkodom ebbe, de így van) erre ő áááá ugyan már... hát mintha tudná, azt sem tudta hogy Marci hogy jött össze, tehát biztosan nagyon érdekli..
Ő pont ment infraszaunázni (my god) inkább kérdezné meg hogy van Marci, de azt nem igazán teszi... Na szóval ennyi, biztos állat lesz hétvégén a szülinapi bulija, ott fogok ülni és még vizet sem fogok inni h nehogy utána aszondja hogy hogy zabáltam :lol: :lol: :lol: bocsi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bocika: Kakikaland :lol: :lol: :lol:
bébic

Kubu: anyud :shock: :shock: :shock:
mit tornáztál?

KépKép
jurmine

Sarmon, nagyon sajnálom :cry: , de gyere, hidd el, jó ha kiírod magadból a szomorúságot.

Bocika, megnéztem a pelenkázót. nagyon szép, tiszta, kulturált, csak egy baj van, hogy nincs külön ülő hely, csak a vécé tetejét lehet lehajtani és ráülni. Van egy nagy mosdó, pelenkázó asztal, tusolótálca és egy vécé benne. Zárva tartják, a kulcsot az emeleti biztonságiőrtől kell elkérni.

verzso

[quote]h írta:onnan tudom, hogy ha egy etkezessel mar ki lehet valtani egy szopit? mennyi ido utan "kell" azt megtenni? en meg nem szeretnem.
es hanykor adjatok nekik a kajcsikat?

Mush!
Onnan ,hogy jóllakik vele és nem kell már mellé más! :wink: Nem kell, ha keveset adsz,akkor nem váltasz ki vele szopit.
Mi most fözeléket dél-1 körül eszünk és du. van még kis gyümi!

Eszter!
Ma nálunk is tök volt krumplival.De nem sima, hanem sütötök!! :lol: :lol:

Bébic!
jobbulást apának!
Èn se tudom kire bízni Vinit. :cry:

Vinzent most evett,de már nagyokat ásítozik az etetöszékben,remélem hamarosan alvás lesz!!! 8) 8)
susy75

lányok eg ykis tanács kéne...

szopi átrendeződés...

mostanában Réka úgy kel, hogy 5.kor szopival visszaalszik 8-ig aztán megint szopi és10- 1/2 11 felé teszem le aludni, alszik délig 1/2-1 ig. ilyenkor ébrdés után adom a gyümölcsöt neki szíves is fogadja már(130gr-ot is megeszik), azt írták, hogy ilyenkor utána mindig megkel kínálni cicivel már nem kell neki kettő csak egy.
viszont amikor jöna du-i alvás ideje 3- 1/2 4akkor már mindkét cicit követeli és csak úgy tud elaludni ha előtte szopizik.
ez így jó?
a lényeg, hogy a 11 órási szopit akarom elhagyni, de ha pár óra múlva követeli mindkettőt az jó?
eddig még csak egy alkalommal próbálkozunk a hozzátápival és azt is csak ébredés után lehet,mert különben nincs hozzá türelme.
vagy amikor már fözit is eszik nem fogja kérni a cicit?

KépKép

Kép
orsimorsi

Nnna, sikerült visszaaltatni....
Apa még mindig a dokinál, 9kor ment el itthonról.... :? :? :?

Orsi: Kutyusod :cry: :cry: :cry:
Szopikérdésben nem tudok segíteni sajna... :( én is inkább mindig tőletek tanulok.

Kubu: Anyukád :shock: :shock: :shock:
Levegőt se vegyél sztem, az is hízlal! :wink: 8)

Susy: Elaludt Vini?
bébic

Csajok, ki rakott fel régebben azt hiszem MAM-os (ebben nem vagyok biztos :oops: ) itatókat, üvegeket stb. hogy tud olcsóbban szerezni?
Solya, nem te voltál véletlenül?
bébic

Aida: Írtam privit!
bébic

Susy!
Enyém gyerek is iszonyatos sikongatást szokott rendezni. Vesz egy nagy levegőt és amíg ki nem fogy a tüdejéből, sikít folyamatosan. :-D A kutyánknak előszeretettel adja elő ezt a magánszámát, de bármi másnak, ami nagyon lázba hozza. Én imádom, annyira aranyos! Főleg amikor ezt az udvaron teszi. Szomszédok tuti azt hiszik, hogy ölöm. :-D

Mush!
Kaja kiváltás: ha már bele bírsz tukmálni annyi kaját, hogy nem kell neki utána tej/táp. Nálunk: napi 6 kaja, tízóraira (reggel 9), uzsira (du.3) gyümi, ebédre (dél) főzelék, a többi 3 tisztán táp. Mi még nem tudtunk egy teljes nyamit kiváltani, mindig van utána táp, főleg, ha olyat adok neki, ami nem ízlik.

Orsimorsi!
Nagyon sajnálom a kutyusod! Együttérzek veled! Én is nagy kutyás vagyok! Jobb már így neki.

Kép
Kép
lbernuska

Végigolvastam...

Sziasztok!

Köszi az aggódást, tegnap egy Panadol után jobban elkezdtett fájni a fejem, fél 10 fele kidőltem! Reggelre kutya bajom... :D

Hát látom mindenkinél van egy-két dolog ami nyomasztja... :(
Fel a fejjel!

Manna: nálunk pont fordítva van, anyósék segítenek, ahogy tudnak, az én szüleim a kórházban látták Danit 1 naposan, azóta csak ha küldök képet!

Kubu: már bocs, de anyukád nem normális! Hogy mondhat ilyet? Én nem tudom miken mentetek keresztül, de ismerek olyat aki 13 évig próbálkozott teherbe esni, hormonkezelés, több beültetés stb... és majd 100 kilósra hízott..., de mára egy gyönyörűszép kislánya van, és azért mert testesebb, még csinos!!!!

Suzy nekem a gyerekorvos mondta, hogy 6 hó után lehet neki liszteset adni!

Orsi nagyon sajnálom a kutyust! De ha tényleg olyan rosszul volt, akkor neki ez megváltás! Nekem egy 3 éves westie-m van, de apám nem engedi, hogy elhozzam... :cry: :cry:
Szopi: én nem tudom mit csinálj, mi egyre kevesebbet szopizunk, mert van, amikor nem hajlandó szívni...

Sarmon: jobban vagy már? Azt álmodtam, hpogy nálatok vagyok, gyümölcslevest ettünk, és Írisz hatalmas szemekkel nézett rám, hogy te meg ki vagy? Aztán megjöttem apósodék (ne kérdezd hogy honnan tudtam...), de itt Danim felkeltett... :D

Boci ha esetleg ráérsz..., itt mindig van mit vasalni, csak én leszoktam róla...

Lyndee boldog szülinapot!!!

Mush jók a képek!!!!

Kép

Kép
dcili81

Danim olyan nagyon imád síkítani, hogy a múltkor a szomszéd is megjegyezte, hogy jó kis tüdeje van... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Bébic!
Igen, kb 5 perce! :lol: :lol:

Köszönöm a sikongatós hozzászólásokat! :wink: :wink:

Cili!
Akkor jó! :wink:

Bernuska!
Vini is hasonló. Teli torokból és perceken át nyomja!!! :shock:
Jó az avatarod!!!
susy75

Orsi!
Ha követeli a cicit,akkor biztos így jó neki, gondolom éhes. Ha majd több egyéb kaját kap,akkor biztos kevesebb tejcsi kell neki. Vinzent is délelött 2x szopizik olyan két óra szünettel. Délután fözelék és gyümi van, és nem is kér már tejcsit mellé! :lol:
susy75

koszi a valaszokat

orsi. sajnalom a kutyadat! ha beteg volt, tenyleg jobb igy neki. :cry:

sikerult elaltatni a bebit. oszi nem a kedvenc gyumije. megette, de nem volt olyan lelkes,mint a kortenel. igy most ugy dontottem, hogy hagyom az oszit es hnap az uj izt almahoz vagy kortehez keverem neki.

KépKép
KépKép
mush589

Berni. most nezem a vonazod! gratulalok! hol es pontosan mikor lesz a nagy esemeny?

KépKép
KépKép
mush589

Orsi: sajnálom a kutyusod :(

Mush: kaja kiváltáshoz csak annyit akarok hozzátenni, hogy ha már azt hiszed, hogy kiváltottad, akkor is lehet olyan párszor, hogy még kér cicit/tápit. Nálunk pölö tök változó. Általában addig adom neki, amíg látom, hogy eszi (egyszer volt olyan, hogy valami ritka kaka almát sikerült vennem, és kiköpte, szal most már legalább tudom milyen, ha nem kell neki :lol:), és nem mással foglalkozik vagy kiköpi. És van, amikor nem kell más, csak víz (pölö ma), van mikor kell még 50 tápi, van, mikor akár 100-120-at is betol. De én már úgy tekintem, hogy az ebédet kiváltottuk :roll:

Bébic:
[quote]E írta:gyszerűen hagyjam el a cicit?

Vagy a tápit. Attól függ, mennyi tejed van, és mennyi főzit eszik Ákos. Nekem szinte semmi tejem nem volt délben a reggeli szopi után. Kobi kb. 2 perc után fordult le róla...

Na, most ennyi, mert nyügi van, lassan alvás jön... én meg betolom a gyrostálamat :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Berni: hűűűűűűűű!!!!!! Éljen!!!!!!!!! Gratula nektek!

Kép

Kép
gabilany79

Berni gratula!!!!!!!!!!!!

Gyermekem nem egyszerűen bekakilt..., derékig összefosta magát.... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Köszönöm mindenkinek a gratulát! Nagy esemény 10.10.-én lesz. Eredetileg 10.12.-én akartuk tartani (megismerkedésünk 3. évfordulója), de hétfőn az anyakönyvvezető nem ér rá. Tök gáz! Itt lesz Érden, csak a szülők, tanúk lesznek. Tervezünk templomi szertatást is. A polgári meg egy étterem udvarán lesz, van egy tó és azon egy pavilon. Remélem jó idő lesz és nem fagyunk szét.

Zsófi délelőtt aludt 2 órát, most is alszik, lassan megint 2 órája. :shock: Ez nem az én gyerekem! Mi történt vele???

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok! Életjel! (Lehet, hogy már nem is emlékeztek!) Nem tudom tartani a tempót! Le a kalappal előttetek! Remélem, hogy mindenki jól van! Néha van 2 percem fél oldalt elolvasni.... :roll: Most is véletlen van bekapcsolva a gép!) De így sem vagyok nagyon képben, hogy kivel mizu... Megpróbálok megint kapcsolódni...
sinaszi

berni:
azért alszik ennyit, mert a Réka nagylelkűen odaadta saját alvó idejét neki:D

amúgy gratula a nagy eseményhez

KépKép

Kép
orsimorsi

Berni: Gratulálok!!! És jó időt kívánok, na meg persze sok boldogságot!

KépKép
jurmine

üdv sina:)
hogy vagytok?
szopi, hozzátápi?
méretek?
fogak?
stb.

amúgy azt hiszem mi vagyunk a legnagyobb súlyúak még a fiúk között is....:(
azért remélem ez nem marad így

KépKép

Kép
orsimorsi

Berni: Én nem tudok figyelni a mérlegre, mert egyszerűen sokkal többet vannak vele az én szüleim. Ők ajánlják fel a segítséget. Mit kéne tennem? Visszautasítanom, azért mert anyósom három hetente egy órára jön föl az unokájához?

Sarmon! Mesélj! HA kiírod magadból jobb lesz!

Bocika: Na én erre annyit tudok mondani, hogy mi karácsonyra sem kaptunk semmit!!!!!! :shock: :shock: :shock: Se én se Domi. Semmit. Vendégül láttam egy pulykavacsorára és semmi. :shock:

Mush: A párom azt gondolja, hogy akar segíteni az anyukája, csak mivel nem vagyunk túl jóban, nem tud, hogy hozzá kezdeni. Zavarban van. Meg, hogy ő próbálkozik, mert egyszer amikor kérte, hogy főzzön nekem madártejet, eljött és megfőzte (én bevásároltam, nálam megfőzte). Mivel arra azt mondtam a páromnak, hogy ez így nem nagy segítség, és feszülten telt az a nap, ő azóta zvaraban van. :shock: Próbálkozna ő csak sajnos a távolság, meg stb. Soha nem fogja belátni a saját anyukájáról, hogy nem segít.

Gabi: NAGYBA KÉRJÜK A KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPET!!!!!

Bébic: Én anyósomat sofőr hozza, mégse….

Orsi: Sajnálom a kutyust, nekem 17 év után egyik reggel egyszerűen kisétált a kapun és elment. Már nagyon rossz állapotban volt. Soha nem kellett pórázon tartani, jött a lábam mellett, csak nem akart itthon meghalni.

Kép
mannababoca

Sina! SZIA!!!!! Hogy vagytok?

Kép
mannababoca

Berni: Gratulaaaa, sok-sok boldogságot! És JÓ IDŐ LESZ!!! :lol:

Sina: Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :lol: :lol: :lol:
Beszámolót kérünk az állapotokról! :D

Orsi: Mert mennyi a súlya Rékának? És miért baj az?
bébic

Súly: 9000 g, hossz: 71 cm, csak szopi (esetleg kis gyümi - főzelékekkel hadilábon állunk :( ), fog: 0.... Hiszti rengeteg, éjszakai kelés úgyszint.... Hulla vagyok! De gondolom, ezzel nem vagyok egyedül! :roll: :(

Nagyon ügyesen mozog a kiscsaj, bár még csak néhány dolgot csinál, de azt ügyesen! És alapvetően vidám bébi, csak most van valami a levegőben kb. 1 hete - eső vagy fog, nem tom...

A súllyal nem kell törődni: ha elindulnak, majd ledolgozzák! Én is nagyon duci voltam kicsikén, most pedig megint lassan elfogyok!

Berni! Gratula a nagy eseményhez! :)
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?