Új privát üzeneted érkezett!

Urszila,
én is arra tippeltem, de az ügyeletes szerint se nem tüdőgyuszi (tiszta a tüdeje), se nem vakbélKép És tényleg nincs semmi más tünet...
Akkor meg mi a kórság lehet?

üdv
Momo

Momo
momo

Urszila,
Gratulálok Andrisnak, nagyonszép eredményKép
Szörppel az a baj, tudod, hogy nem diabetkus. Szerintem nem igazán lehet édesítőszerből szirupot főzni. Ha igen várom a tippet.

Momo,
FérjedKép Hogy van? Drukk!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

20 perce ment el Apa megint NÉmetországba Kép KEdd este jön, de utána jódarabig nem kell mennie Kép

Momo
férjed Kép remélem semmi komoly! drukk +++++++++
Pocaklakód hogy van?

Gombóc
és ha felkeltenéd Zsombit a délutáni alvásból hamarabb? Mondjuk asszem nekem nem lenne szívem felébreszteni, de hátha akkor korábban elaludna este.
Maszatkáddal mi újság?

Leszter
jelentkezz!! ugye jól vagy???

Toffi
gyógyult Zsombi hurrá Kép

Urszila
a 7. helyezés nagyon szép eredmény! KépKép

Megint tiszta fekete nálunk az ég, valszeg zuhé lesz Kép Már kicsit unom, hogy folyton esik

Andi
psandi

MomoKép
FérjedKép Drukk, hogy mielőbb kiderüljön, hogy mitől lázas, és gyorsan tudják kezelni isKép

ToffiKép
Tök jó, hogy Zsombi jobban vanKép

UrszilaKép
Andrisnak gratulaKép

Nekünk tegnap volt a céges gyereknapunk. Sajnos szinte végig esett az eső, úgyhogy nem sok mindent tudtunk csinálni. Aztán a végére annyira szakadt, hogy meg sem vártuk az ebédet, hanem elmenekültünk. Ez a Lajos-forrásnál volt, és ahogy beértünk Szentendrére, ott minden száraz volt, egy csepp eső sem esett. Aztán elmentünk a hugomékhoz Pomázra cseresznyézni. Gergő csak a kocsiban szundikált egy kicsit (ja, persze megint hajnal 1/2 6-kor kelt), úgyhogy este 8-kor kidőltünkKép

Pussz
Tüni
tüni

Sziasztok!

valaki kérte:

Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Summa-summárum:
Állatkerti tali, júni 10, csüt. f11, bent, abejárattal szemben a padoknál.
Akik tervezik, hogy jönnekKép:
Zsuzsó
Gombóc
Toffi
Urszila
PIldi
Tündér
Beu
Momo
Andi
Kriszta
Zsófi
Ari
meg mi.
Ja, meg talán Réka.

Timici
Hogy mi "ilyenkor"Kép a program, azt nemtom, mert ennyien még nem mentünkKép De általában kóválygunk egy kicsit a nagyobb, látványosabb állatok ketreceinél (a rovarok, kígyók ált. kimaradnakKép) aztán egy kis játszóházazás, majd ha anyáék azt is elunták, ismét némi séta, ami már a parkoló felé vezetKép Vagy játszótér, ha jó az idő... Mint egy normál tali, ált. 2,5-3,5 óra, szóval f11-től kb 1-2ig. (Várhatóan, de nem kötelezőenKép) Közben persze etetés, tisztába tevés, ami kell. Hát, asszem nagyjából ennyi várható, semmi extra. De azért gyertek, mert biztos klassz leszKép

Lányok,
járt vki a Matáv Gyerekszigeten? Egy egyévesnek élvezhető, vagy még korai?

Apa levitte Kevint jáccózni meg sétálni, én meg megyek - konyházniKép
Jó pihit a maradék 7végére mindenkinek,
pusza
Elli
ellimami

Férjem megjött, röntgen és EKG rendben, csak a fehérvérsejt száma magas, ami ugye bármilyen gyulladástól, fertőzéstől lehet. Doki tanácstalanul széttárta a kezét és aszonta, jó a Sumetrolin meg az Algo, amit csak úgy exhas dobál be a páromKép És ha keddig nem javul, feküdjön be a kórházbaKép...és mit gondoltok, mit akar holnap csinálni a hülye férjem???...bemenni dolgozni, mert ugye, majd magától javul az a rejtélyes kórság, nem?Kép Most üvöltsek vele???

na menek is inkább

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Ma elég mozgalmas napom volt. Megrendeltük Márknak az ágyát 16.kán lesz kész. Az RS butorbolttól frászt kaptam milyen hülye rendszerük van. De titeket ezzel nem fárasztalak.
Szóval nemsokára új ágya lesz a törpének. Kiváncsi leszek, hogy elfog e benne laudni vagy kibe fog járkálni alvás helyet KépKépKépKép

Északa extra nyügi volt biztos a foga miatt)Kép:

Momo: Jobbulást a férjednek.

A babócák tündériek.

Én is teszek fel egy pár képet ez még hajvágás elött.

Usziba még korán reggel

merülés

Itt már nagyon fáradt vagyok

És hajvágás utánKépKépKépKépKép

Bocsi, hogy sok lett
Puszi
Andy
andy78

.
andy78

Bocsika na mégegyszer

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
andy78

Momo! Szegény férjedKép Jobbulást neki!

Andy! Nagyon édi a kisfiadKép

Toffi! Örülök, hogy Zsobi jobban vanKép
Szerintem a háztartási könyv egy olyan könyv, amiben a havi bevételeket és kiadásokat lehet vezetni, és gondolom lehet követni, mire költesz, mennyi marad, stb. Én se tudom pontosan, Zsuzsi említette. Az én privát könyvem úgy néz ki, hogy felírom, mennyi jött be az adott hónapban, és írom a napi költségeket a következő megbontásban: rezsi, háztartás, egyéb (rendkívüli).
Na a pénzspórolás hevében ma elmentünk az Auchanba, mindenből a legolcsóbbat vettük. Előtte felírtam kb. mi kell 1 hónapra (ezt megtartom, és visszanézem köv. hóban, kb. miből mennyi kell, mennyi fogyott, mennyivel kellett kipótolni, stb.). Mikor összegyűjtöttük a kosárba, azt hittem, hogy irdatlan sok lesz, erre fizettünk "csak" 27.000,-Ft-ot. Jó érzés volt, mert tényleg sokat vettünk.
Na nem untatlak benneteket.
És hogy lesz erre időm, ez már más kérdés...

Holnap viszem Domcsit a kicsit megkésett 5. hónapos oltásokra (holnap pont 6 hónapos). Már előre sajnálom őt, hisz most kedden szúrták meg őt. Ha meglátja a tűt, azonnal elkezd sírni. Hogy milyen okos márKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!
Mai mottom....esik-esik es esik.... Kép
Momo
Ferjednek jobbulast vagy nem is tudom Kép Kép Remelem azert keddig nem fog tartani a laz...

Urszila
Gratulalok a gyerkocoknek! Nagyon ugyesek. Mar en is nagyon varom,hogy Jaziert izgulhassak...kicsit meg odebb van. De en ugy imadtam versenyezni... Kép

Toffi
Gyogyulas Kép

Andy
Nagyon jok a kepek! Irigykedem az uszi miatt. Nagyon ugyi a fiacskad! Meddig merititek oket? Van meg buvar reflexe v. csak visszatartja a levegot par masodpercig?

Kangiekkal mi ujsag????

Nalunk egesz heten esett.Fesztivalhegyek vannak, borutca, Gyros, kiulos helyek meg meg POSZT is raadasul es ki sem tudtunk mozdulni mert zuhogott egesz heten BRRRR
Kiscsajom mar mindent ismetelget, magatol meg nem nagyon hasznal "emberszavakat" Kép Ja es altalaban olyan tartozkodo lett idegenekkel,hogy csak lesek Kép
2 het mulva leugranank par napra Balcsira,de sztem megfagyunk Kép Ja, Jazi tovabbra sem hajlando elaludni az utazoagyban....szerintetek van ra esely Balcsin,hogy a sok ujdonsag-faradtsag miatt megis megteszi? Vagy megint naiv vagyok? Lanyok, nektek elalszik mashol a babacskatok?
Elveszett Norka es sokathablatyol Jazmin
norkini

Sziasztok!
Megjöttünk, kinyaraltuk magunkat!!! Kép Noszvajon voltunk, a Fenyves Kastélyban, és nagyon jól éreztük magunkat. És, bár hihetetlen, egyetlen nap volt csak, amikor szobafogságra ítélt minket az esö, akkor meg meglepiböl meglátogattak minket a sógornömék a kétéves unokatesóval, szóval akkor sem unatkoztunk. A többi nap meg bejártuk Egert, Szilvásváradot, és a környezö falvakat. Anka nagyon élvezte. Az alvás nem ment elsöre, az utazóággyal meg kellett barátkozni, az elsö este altatni kellett, utána már nem Kép, szépen elaludt magától. Napközben max. az autóban, vagy a babakocsiban aludt el, de kibírta hösiesen, minden nagyon érdekelte, bolond lett volna aludni!!! (Pl. most látott elöször igazi "baji"-t Kép) Szóval, Norka, dontvörri, szerintem bízd Jázira, hogy mikor akar aludni, amikor álmos lesz, tuti bedobja a szunyát!! (Max. ti fogtok meggajdulni kicsit KépKépKép)

Pár képet szerettem volna feltenni, de nem engedi... Na majd máskor...

Pussz
F.
franyo

Nnna, most sikerült.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

F.
franyo

Franyoooo
Ezek a kepek eroteljes utazas feelinget ebresztenek bennem!!!!!!!!!!!!! Kép
Anka edes mint mindiiig! Tugedoros foto nincs? Ja, irtam mailt!
Es kaptok meg egy mai szosszenet-sorozatot a kiscsajorol:

Mit magyarázol? :
Kép
Aha, kezdem erteni:
Kép
En nem igy gondolom!! Kép
Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Andy
Márk nagyon helyes kispasi Kép

Norka
ne aggódj az utazó ágy miatt!
Igaz, Dani sem úgy alszik el benne, mint itthon a saját ágyában. Napközben pl. egyáltalán nem alszik benne, vagy ha mégis, akkor max 40 percet az itthoni 2 óra helyett. Este meg altatni kell, nem alszik el magától, de utána már minden oké.

Franyó
jó lehett a nyaralás Kép
Anka nagyon aranyos, a tükrös kép nagyon édi!

Nelli
drukk, hgyo jól viselje holnap Domcsi az oltást

Tüni
esős gyereknap Kép

Lányok, azt hiszem, mi mégse megyünk az állatkerti talira. A munkahelyemtől gyereknapra mi 2 db ingyenes állatkerti belépőjegyet kaptunk, és hétvégén elmegyünk a férjemmel. (meg persze Danival Kép). Úgyhogy Elli, légyszi törölj minket a listáról.

Andi
psandi

Sziasztok!

Andy!

engem érdekelne milyne a rendszer az RS-ben mert mi is ott trevztük megvenni Emma ágyát majd ősz felé, d elhet le tudsz bezsélniKép

Momo!

Drukka férjednek. ja, és én tuti kiabálnék, pedig nem szoktam, ne csináljon ilyen hülyeséget, mielőtt nagyobb baj nem lesz.
Nem akarok rémísztgetni, ezért nem írok részleteket, de ismerősünk hasonló tünetekkel Lászól kórházban kötött ki és hasnyálmirígy volta bibi.
Egyszerűen ráhúzodott valami szipla náthás vírus, amit a gyerkőcöktől kapott el.
Nem tréfa dolgok ezek. Pihennie kéne, mert más szervekre is ráhúzódhat. Vigyázz rá, ha már magára nem tud (mint általában a férfiakKép)

manó

KépKép
manó

Norka
Jázi képek Kép

A.
psandi

Norka!

nekem a nagyinál elalszik Emma az utazóágyban, d ecsak ha már nagyon fáradt. tehát kb 2 órával kevesebbet alszik mint itthon éjszaka. Nappal kb ugyanannyit, de akkor is később alszik el.
Utazóágy nélkül is elalszik, de úgy még nehezbben, pl most hétvégén rokonoknál szinte végkimerülésben aludt el egy sima ágyon kb 2 órakkor, a dél-1/2 1 helyett amikor itthon már alszik.

manó

KépKép
manó

Úgy utálom már ezt a csöpögős időtKép Julka egész nap kint lenne, nem érti, hogy zuhog az eső.

NorkaKép Jázi nagyon édesKép és a képaláírások is! Nem is dicsekedtem el neked, hogy Zsuzsi bejutott fuvolára, ősszel kezdiKép

FranyóKép engem is elkapott az utazás-fílingKép tündéri Anka a virágokkalKép és látom, nagyon szereti magátKép

AndiKép állatkert nemcsak állatkert, hanem tali is! Gondold meg! Néztem a tengerhőmérsékletet, 15-20 fok közöttKép

AndiKép Márk nagyon helyes pasiKép és bátorKép

NelliKép nekem már többször eszembe jutott, hogy milyen rossz, hogy nem tanítottak háztartás-vezetést nekünkKép komolyan beiratkoznék, ha lenne egy jó tanfi valahol, elvégre komoly menedzseri tevékenységet kíván. Szegény Domcsi.

Urszila
urszila

Sziasztok!

Andy, Franyó, Norka: mindegyik csemete tündéri!!!

Urszila:gratula a gyerkőceidnek!!
Bodzaszirup lementve.
Enyém bodza lényegében ugyanez, csak nem ennyire szirup, 8 l viz 90 dkg cukorral (amiből az elején kicsit karamellizálni kell), 3 citrom (karikázva), borkősav helyett évek óta citromsavat használok, 8 mokkáskanállal, 1 kanál ecet, és 8 nagy tányér virág. Itt nem kell főzögetni a vizet a cukorral, csak kicsi cukrot olvasztani-karamellizálni, utána felereszteni, bele a többi, 2 nap múlva tartósság céljából kicsi szalicil, ja, kevergetni, kóstolgatni, 2 nap után leszűrni. Meginni. Ha langyosban hagyjuk, lezárva, kb 10 nap és "bodzapezsgő" lesz belőle.

Momo:tartsd otthon a párodat, állj a sarkadra!!! És jobbulást!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

SziasztokKép

Zsombi a régiKépKép

Momo
Párodnak most már mihamarabbi jobbulást + derüljön ki, mi az ok
(ilyen sokáig ok nélkül nem lázas az ember, főleg ennyire)
Nem irigyellek, pasit dokihoz küldeni... ment a párod dolgozni?

Urszila
Szerintem 200-ból 7-nek lenni nem rosszKép
Ja persze, rögtön elsőre dobogóKép, van célja Andrisnak

Andy
Nagyon jó képekKép

Nelli
Én csak a kiadásokat írom. Enyém bejövő fix, Apáét meg úgyis tudjukKép
Azt, hogy miből mennyi fogy egy hónapban, halvány gőzöm sincs.
Lehet, hogy ezután azt is írni kellene... de akkor mikor jövök ide?Kép
Drukk a gyors oltás_feledéshezKép

Norka
Gratula a nagydumás JázihozKép, képek királyak, mint mindigKép
Hátha elalszik Jázi az utazóágyban, tényleg fárasszátok ki jólKép.
Zsombi elalszik bárhol, csak mellette legyekKépKép

Franyó
Klassz nyaralásKépKép
Képek nagyon jóóókKép

g ztzgj bvjjjjjjv HG

ezt Zsombi írta NektekKépKép

Ildi
BodzapezsgőKépKép

Megyek, lejárt a mosógép és még nincs a szárító lepakolva.
Szép napot MindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson. Csak akkor sírt, mikor beszúrták őket, de utána már gügyögött. Mindenki elképedt, mennyire drága.
Ma 6 hónapos. Az elmúlt hónapban 700 g-mot hízott, azért ez nem semmi. Most 7580g. Azért tudom nehezen cipelni a sejhaját.

Toffi! HurráKép Zsombi jól vanKépKépKép

Norka! Jázinak jó alvást az utazóágyban. Lehet, hogy az első éjszaka kemény, de talán a 2-ra beleszokik. Ha nem, vegyétek magatok közé. Persze ha elég nagy az ágy.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket.

Manó: Írtam emailt.

minden gyerek csuda édes.

Norka: Vidd el az utazóágyba a matracot a kiságyból mi is azt csináljuk és csináltuk és teljes mértékben alszanak benne ugyanugy mint otthon a saját ágyikójukban. Vagyis nálunk ez bevállt.

Toffi: ZsombiKépKépKépKép

Hnelli: Gratula a súlygyarapodáshoz, jó kis husban van a babóca.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78

Talán nem kéne, de mi Abigéllel együtt írunk most.
Momo,
drukk nektek, remélem, nincs nagy baj.
Toffi,
gyógyult Zsombi Kép

Miből látjátok, hogy a gyerek érett, illetve eljött az ideje a kiságy lecserélésnek? Én olyan kicsinek látom még Danát, meg most végre tök jól alszik.

Kicsit visszakanyarodnék a tiltás témához. Eddig nálunk is majdnem mindent lehetett, pakolt ezerrel, aztán mi vissza. A konyhában van saját szekrénye, amit féltek, elteszem, amit veszélyesnek tartok, nem előtte csinálom, stb. Nagyjából müködik is, de itt van a pici, és Dana merő szeretetből vagy féltékenységből - ki tudja - hozzávagdos cuccokat, piszkálja a szemét, ráfekszik, stb. Próbáljuk úgy letenni a kicsit, hogy ne férjen hozzá, de akkor bedobál dolgokat. Szóval, tök veszélyes. Fogalmam sincs, hogy tiltsam meg neki, még kicsinek tarom ahhoz, hogy megértse, nem beszélve a büntetésről. Ti mit csinálnátok?

Elli,
az állatkerti bérlethez mi kell? A jegy érvényes a játszóházba is?
Ja, és szerintetek zuhogni fog csütörtökön is?

Íme a hétvégi tevékenységeink:

Kép
Kép

és amíg nincs mosogatógépünk:

Kép
Kép
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Vagyunk mi is,csak semmire sem volt időm a múlt héten. Mert hogy vendégeink voltak (10-en)- igy a végére -és persze ahogy elmentek neki estünk dobozolni. Szóval teljes a káosz itthon,bár Marci élvezi a bújocskát.....Már csak 3 hétvégénk van itt és annyi elintézendő,hogy azt sem tudjuk hová kapkodjunk.
Szóval mostanában nem nagyon tudok jönni,vagyis inkább irni nem ,de olvasok szorgalmassan!!!!!

Vettünk Apa bringájára egy gyerekülést,és most amikor csak tehetjük (ritkánKépKépKép ) megyünk bicózni,Marci nagyon élvezi!

Látom mentek az Állatkertbe,jó szórakozást mindenkinek!!!!!!(irigy,irigy)KépKépKépKépKép

Ja képzeljétek Marci 2 napja rengeteget alszik,14 órát egybe. (és csak 1x kér enni hajnalban) kezdek agódni,nehogy beteg legyen.Vagy csak kimerült a múltheti nagy vendégseregben.????

Mindenkinek szép hetet,és jó időt kivánunk!!!!!!

Mariann&Marci
mariannmarci

Zsuzsó! Nekem 3 éves koráig a nagylányom rácsoságyba aludt. Ő nem volt az a kimászós, felállós fajta, így jól elvolt benne. Szerintem akkor kell áttenni a gyereket rácsos ágyba, ha már veszélyesnek tartjuk (ki akar mászni, stb.) benne tartani. (vagy ha a kistesónak nagyon kell a rácsos ágy)

A mi nagylányunk is folyton -merő szeretetből- húzza a kicsi kezét, rá akar feküdni stb, csak nálunk már re lehet szólni, mert elég nagy. Min denképpen magyarázzátok/mutassátok neki folyamatosan, hogy nem szabad bántani a picit, mert ő még nem tudja magát megvédeni. Előbb utóbb meg fogja érteni, hogy gyengédebben kell bánnia a kistesóval. Addig is nagyon ébernek kell lenni. Semmiképp ne hagyjátok a "nagyot" a picivel egyedül.

Nelli
hnelli

Nelli
OltásKép
Gratula a súlyhozKép, nem semmi...

Zsuzsó
Szandi még nem volt 2 éves, amikor felköltöztünk Pestre, a rácsos ágyat már nem hoztukKép
Dana kontra Abigél: és ha elmagyaráznád neki, mint a nagyoknak, hogy nem szabad, mert pici, fájhat neki...? Ha kell, sokszor-sokszor... Nálunk még Szandinak is magyarázni kell, mert folyton cipelné Zsombit(rossz nézni), nem is bírja a kicsi, ha Szandi a közelében vanKép
HétvégeKépKép ilyen mosogatógépet hol lehet venni???Kép

Mariann
Szerintem csak kimerült MarciKép Legalább Te is tudsz aludni...
Küldök egy kis kitartást a költözéshezKépKép

Nem is újságoltam, lezárták a rendőrségi ügyünket, 16 hónap után ideje volt. Legalább többet már nem piszkálnak.

Zsombi ebéd után egyedül elaludt megint, 12 óta húzza a lóbőrtKép. Én főztem, teregettem, feltakarítottam, bicikliztem és tornáztam egy kicsitKép

Megyek, levelet kellene kreálnom...

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Momo,
jobbulást a férjednek, neked meg kitartást, sok eröt! Remélem, sikerül rábeszélned, hogy inkább pihenjen...

Norka,
Jázi-képek naggggyon jók!!! Kép Én is írtam neked!

Zsuzsó,
nagyon tetszenek a képek, föleg a mosogatósak Kép!!! Szerintem is próbáld meg elmagyarázni Danának. Én már most úgy látom Ankán, hogy gyakorlatilag mindent megért, amit mondunk neki. A büntetésben én sem hiszek.

Állatkertbe mi most nem megyünk, nektek jó talizást!!!

Pussz
F.
franyo

Sziasztok!

Délelőtt áramszünet volt, nehezen bírtuk, főleg, hogy ömlött az eső és emiatt még sötét is volt Kép Tényleg ilyenkor jön rá az ember, hogy mi mindenhez kell áram: pl. a tűzhelyet most csak gyufával tudtam begyújtani, a telefon sem működött, a számítógépről nem is beszélve Kép

Urszila
én is most néztem, Zadar környékén 18-19 fokos a tenger (mi oda megyünk), remélem valamelyest azért felmelegszik 2 hét alatt.

Nelli
Domcsinak boldog félévességet Kép
700 g nem semmi Kép

Zsuzsó
nagyon tetszik a kis konyhai kisegítőd Kép
Abigéllel kapcsolatban meg szerintem ezerszer el kell mondani, hogy nem szabad durván hozzáérni, mert még pici, meg fáj neki stb, és megmutatni, hogy csak simogatni szabad.

Andi
psandi

Sziasztok,

Momo,
jobbulast a ferjednek! Egyetertek a tobbiekkel, ne hagyd Ot dolgozni menni. Kép

Franyo, Norka, Zsuzso, Andy
a kepek es a babak nagyon aranyosak! Kép Bocsi a tobbiektol, de ZSuzsoek mosogato kislanyat meg birnam zabalni! En is kislanyt szeretneeeeeeek...Kép

Franyo,
jo lehetett a kirandulasotok! Kép

Nelli,
nem semmi meretei vannak a lanykadnak! Kép 700 gr..hihi, en meg nem lattam olyat a merlegen. Kép

Urszila es PSAndi,
drukkolunk Nektek egy kis tengerviz-melegiteshez! Kép HAt, ha mas nincs, vigyetek felfujhato medencet, abban legalabb lehetne pancsikolni. Kép

Zsuzso,
szerintem Dananak sokszor el kell mondani, hoyg nem bantjuk, csak simi-simizni, puszit adni lehet, stb. Elobb-utobb csak megerti, bar addig nagyon kell vigyaznotok Abigelre. Kép

Mariann
Biztosan elfaradt Marci a sok embertol. Kép Drukk a gyors koltozeshez! Kép

Toffi,
rendorsegi ugy Kép
Ugye, jol van mar a Zsombid? Nem semmi, mi mindent csinaltal ma is..le a kalappal...Kép

MA ZSombi 1 honapos kesessel megkapta a 15 hos oltast, szegeny iszonyu rosszul viselte. Az elso oltas utan alig lehetett megvigasztalni, ugy bogott es huppogott, aztan nemes egyszeruseggel osszehanyta magat. :-( Kulonben meg lett dicserve, milyen kis husis, 9830 gr es 79.5 cm. JA, es mar megtesz nehany lepest kapaszkodas nelkul, de nagyon kell Ot ehhez a mutatvanyhoz motivalni...KépKépKép

Maszatkarol pedig irtam nemreg, 2 hete az UH-n 194 gr volt, es 20-a ota erzem a mocorgasat. KépKép Lehet, hoyg megkoveztek, de a ZSombis terhessegem alatt olyan sokat kellett mindenfele problema miatt dokihoz jarkalnom, hoyg most kicsit hanyagolom az orvosokat Maszatkaval, csak ugy natur elvezem a terhesseget. De azert vagy eheten vayg a jovo heten elmegyek kontrollra. Kép

Ja, az Allatkerti talin konnyen megismertek majd, mert valami eszmeletlenul megnott a pocakom az elmult 2-3 hetben. Kb. ugy nezek ki, mint egy 7 honapos terhes. Kép

Ennyit gyorsan, mert felebredt a frissen oltott. Kép
Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Férjem itthon maradt, de nagyon résen kellett lennem reggel, mert már indult a kocsihoz (de a slusszkulcsot már előző este elspájzoltamKép) Szóval kicsit leüvöltöttem a haját reggeli helyett, aztán bedugtam az ágyba. Délutánra még így is felment a lázaKép

Franyó,
nagyon irígy vagyok a nyaralásért, a képek is olyan gyönyörűek...persze Anka a legszebbKép Na és az a tükrös képKép

Zsuzsó,
én is ilyen mosogatógépet kérekKép
Ágy: nekünk kettő is van rácsosból, de ugye most már hárman lesznek...kizárólag ezért raktuk ki Timit rendes gyerekágyra, mert ő még remekül elvolt a rácsosbanKép Szerintem, ha Dana nem reklamál, ne törd még rajta a fejedKép Akár 3 éves koráig is jó neki a rácsos.
Tesóügy: szerintem is a magyarázat az egyetlen járható út. Tudom, nagyon elkopik majd a szád, de evvanKép Én is gyakorlom nap, mint napKép

Andi,
az áramszünet nekem is nagy pofáraesés szokott lenniKép Reggel mindjárt a mikróban melegítendő kajával kezdődik a dolog...Kép

Nelli,
gratula a kis szumósnakKép

Toffi,
hogy neked milyen mormota fiad vanKép Az én kisebbikem ma délután is csak rajtam szunyt egy félórácskátKép

Mariann,
kitartást a pakoláshozKép Én már, mint szerencsétlen vándormadár, a dobozok látványától hányingert kapokKép

Mennem kell, mert itt rázzák a lábamKép

Momo

Momo
momo

Most rohanok, bocsi csak ennyi.

Anita,
Boldog névnapot Robónak (ha ilyenkor tartja)!Kép

Maci_2
maci_2

Itt Gödöllőn ma egész nap nem esettKép Végre nyári szerelésben feszített JulkaKép

ZsuzsóKép a sarazás ismerősKép mosogatógép dizájnosabb, mint a miénkKép Csatlakozom az előttem szólókhoz, magyarázd-magyarázd, bizti megérti valamilyen szinten. És persze ne hagyd őket kettesben.

IldiKép az én bodzareceptem télire eltehető. Nagyon tömény lesz, 2 decis pohárba elég 1 ujjnyi belőle, a többi víz. Állatkert előtt van egy telefonfülke, ha késtek, mi lenne, ha felhívnál valakit a csapatból, hogy merre járunk?

GombócKép ugye-ugye, megtanul járni Zsombi!Kép Gyógypuszi a szegény oltottnak!

AndiKép én is látom, hogy melegszik a tengerKép te hol nézed? Én a wunderground.com-on.

Urszila
urszila

Urszila
én meg itt: http://vrijeme.hr/aktpod_en.html
a "közös" utazási irodánk honlapjáról indultam el, és ide lyukadtam ki Kép

Mindjárt nézem a Te oldaladat is

Andi
psandi

Maci2: igen,most tartja a legény.Köszi szépen, aranyos vagy nagyonKép.

Olyan jó lenne nekünk is eljutni az állatkertbe és talizni végre veletek, de sajna még megy nálunk is a felújítás, mi minden időnket leköt. De remélem ami késik az nem múlik...

Már régen írtam magunkról, egy pár sor: lassan 11 hós lesz Robó, de fogacska még sehol. Éjszakákat nem alussza át,ezt leszámítva egy tüneményes jó fiúcska. Tényleg semmi okom panaszra.

Egy huncut mosolyú képet azért mutatok nektek:

Kép

Jó éjt: Anita
anita77

Anita
nagyon helyes a kis névnapos Kép

Andi
psandi

AnitaKép boldog névnapot RObónakKép Nagyon helyes fiúcskaKép fogacska meg majdcsak lesz!

AndiKép még van egy jó időjárás oldal a yahoon http://weather.yahoo.com, nagyon beválnak az előrejelzéseik, de ott sajna nem ír tengerhőmérsékleteket.

MariannKép nemirigy a dobozolásértKép Marci biztosan kifáradt a vendégseregtől.

Urszila
urszila

Sziasztok!
Most jöttünk meg Hollandiából és úgy néz ki apa nem mondta le rendesen az inernetet, ezért még vagyok egy darabig. Sajna még nem volt időm visszaolvasni, de holnap úgyis egész nap mosni kell, majd közben megpróbálom bepótolni.

Így utólag minden szüli és névnaposnak sok boldogságot kívánok!

Felteszek egy pár képet azért, remélem nem köveztek meg.

Keresztapa megengedte, hogy vezessem a kamionját:
Kép

Keresztanya zongoratanárnő és természetesen nekem is minden nap volt órám. Állítólag született tehetség vagyok.
Kép

Hollandiában kell a gumicsizma, bár nagyon klassz idő volt.
Kép

És persze mindenhova így mentünk.
Kép

Mezítláb a kertben.
Kép

Az igazán "hollandos" képek (szélmalom,vörös lámpás negyed, hágai tengerpart...)nem digivel készültek, ezért sajna azt nem tudom megmutatni.

Jó éjt és holnap megpróbálok visszaolvasni.

Réka
muki

Sziasztok!

Mi holnap indulunk nyaralni, TuneziabaKép Igy viszont allatkerti tali ugrott, nektek azert jo szorakozastKép JO het kedden vagyok megintKép

orsoly
orsoly

Elli,
köszi az útbaigazítást állakerti tali ügybenKép, mi most passzolunk, mert abszolút alvásidőre esik a taliKép, majd legközelebb.Kép

Orsoly,
pocaklakóról nem írsz? és Lackóról?

Lányok!
képek szuperek, babócák ééédesek és tüneményesek.Kép

Zulu,
mail holnap megy és köszi a fotókat.Kép

Gombóc,
én abszolút megértelekKép, élvezd ki minden percét!KépKépKép
Remélem a következő terhességem nekem is normális lesz, olyan jó lenne nem aggódni majd végig.
Drukk a kislányhoz!

Rólunk:
Ma mikor a játszóra mentünk a lépcsőházban összetalálkoztunk a párommal, de ő nem jött velünk játszózni. Bence kb. negyed óra játszózás után fogta magát és gyalogosan elindult haza. Mikor szóltam neki, hogy tán jöjjön vissza, hátrafordult, kicsi ujjával a házunk irányába mutatott és csak ennyit mondott:APA.Kép Utána még tettem 2 kísérletet a játszóra,sétára, ami úgy végződött, hogy odament egy padon ülő férfihoz és kavicsokat adott neki. Mikor mondtam neki, hogy inkább hozza oda nekem, mert az a bácsi nem apa, magába roskadva nézett a földre és olyan szomorú lett, hogy csak na. Meg sem mozdult percekig, csak guggolt a kövek fölött. Mikor felvettem mint a fuldokló, úgy ölelte a nyakamKép, így aztán hazajöttünk. Apa pedig megkapta a kavicsait.KépKépKép

Jó éjt és szép álmokat!
pusza
Timici
timici

Timici! Nagyon édes lehet a kisfiad, hogy így ragaszkodik Apucihoz. És a férfi mit szólt a kavicsokhoz?

Gombóc! Ha minden rendben, nem is kell állandóan dokihoz járkálni. Élvezd a babócát a pocidba. Csak a kötelezőkre menj el mindenképpen.

Anita! Sok boldogságot Robónak névnapja alkalmából!

A képek egyszerűen fantasztikusak. Jó Nektek, hogy fel tudtok tenniKép

A kislányom "szumobajnok", ez tetszett. A kilója ellenére nem kövér, csak masszív. Meg hosszú. Tegnap nem mérték a hosszát, de én itthon ezt megteszem, hogy lássam, talán nem lesz birkozó.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Mi van lányok mindenki kint van sétálni?KépKépKépKépKép

Mi is voltunk de láttom reggel óta senki nem írt még.

Végre itt a jóidő. Csak maradna is ilyen mostmár végig.

Most lépek sziasztok
Andy
andy78

Sziasztok!

Réka
Dani képek állati jóóóók, látom jól éreztétek magatokat HOllandiában Kép

Timici
Apa és a kavicsok, mesébe illő történet Kép

Daninak tegnap délelőtt óta hasmenése van, mit kell ilyenkor csinálni?? Kajától szerintem nem lehet, semmi olyat nem kapott, esetleg lehet úgy fogtól, hogy az eddigi fogainál nem volt ilyen tünet? Remélem nem valami vírus!

Ti mennyire kerülitek a tejet? Ha kaját tejjel készítek az okés és csak közvetlen fogyasztásra nem ajánlott, vagy hogy van ez? Pl. tejberizst meg ilyeneket már lehet adni, nem?

Andi
psandi

Köszönjük a bókokat, bezsebeltük őket.
Meg köszi a hozzászólásokat is, hát ez folyik nálunk is, állandó magyarázás, mondogatás. Már mondja Dana, hogy 'mejjé, mejjé' t.i. hogy mellé szabad feküdni, rá nem. 'Simi bája' = simi lába, de ahogy írtátok egyetlen pillanatra sem lehet őket egyedül hagyni, ezért, ha ki akarok vinni egy poharat a konyhába vagy elmenni pilislni, akkor kicsi bezár szobába, Dana kizárt szobából, így egyik az egyik oldalon, a másik a másikon üvölt, én pedig "nyugodtan" végzem a dolgom. Szóval némiképp idegőrlő.
Ráadásul jóalvó Abigél ma éjjel teljesen elromlott, remélem, mostantól ez nem lesz így.

Andy,
márk igazi kis úszóbajnok Kép

Gombóc,
gratula Zsombinak a "gyalogláshoz" Kép csak így tovább. Maszatka meg biztos jól van, végtére már bejáratott pályán mozog. Tök jó, hogy már érzed.

Andi,
szerintem lehet fogtól a hasmenés. Danának egyszer majdnem egy hétig hőemelkedése volt, aztán kibújt három foga. Az a fontos, hogy itasd (mondjuk ilyenkor ne tejjel), ha nagyon durva, adjál neki Smectát.

Réka,
tök jók a hollandiai képek, olyan csinos Dani. Mindenki nyaral, mi meg itt poshadunk... jajj Kép

Holnap du. megyünk a Heim Pálba Abiszka haemangiomájával, kíváncsi vagyok, mik a kilátásai. Egyelőre csak erősödik a folt a homlokán.
Zsuzsó
zsuzso

Andi,
simán lehet fogtól, még akkor is, ha eddig nem volt. Ha nagyon sokszor kakil, akkor én kicsit diétáztatnám, sok folyadék, főt burgonya, aztán ha estig megoldódik, akkor nincs gond. De sajna akár néhány napig is eltarthat.
Védőnőm szerint 1éves kor után már mehet a tej, én magában azért nem adom Bencének, mert ő ekcémás volt tavaly, ki tudja mire. De pl. borsófőzelékbe teszek és semmi baja tőle, szóval szerintem a tejbegríz, tejberízs mehet. Elsőre csak keveset, ha másnapra nem pöttyöződik ki, akkor szerintem már nem is fog. Allergiás van a családotokban? mert akkor lehet, hogy várnék vele 18hóig.

Nelli,
a pasi tök normális volt(2fiával volt a játszón). Először elfogadta a kavicsokat tartotta a kezét, aztán letette maga mellé a padra és kedvesen mondta Bencének, hogy "vidd oda anyának".Kép

Zsuzsó,
sok kitartást a kicsihez és a picihez!Kép
Drukk a holnapi Heim Pálhoz!!!

Megyek túrógombócot kifőzni, míg alszik Bence.
Szép napot Mindenkinek!
pusza
Timici
timici

Sziasztok!

Urszila, telefontippet köszi, tkp triviálisKép.

Andi:lehet fogtól is, de lehet virustól is. Ancsinak most úgy egy hete volt ilyen, jó kis kifolyós produktumok, egy napig totál diétáztattam (csak krumpli, meg szopik), aztán kezdtem visszatérni egyebekhez, akkor jobb lett. Aztán 4-5 nap múlva megint volt lazább kaki, mondjuk nem az, hgoy minden átmegy a gyereken, csak lazább, mint szokott. Neki most 5 foga jön, meg ugye bejött a gyümi szezon, én is állandóan cserizek, tavaly nyáron is mindig meghajtotta őt, ha én sokat ettem gyümit. Ha nagyon durva, akkor szerintem kicsit diétáztasd, akár virus, akár más, az jó rá. Én a tejes és tojásos dolgokat (ami még azért Ancsinak relative újak) is visszafogtam hosszabban, és majd fokozatosan térek vissza rá.

Képek aranyosak, mindegyik!

Ancsi tegnap ráérzett a cseresznye izére (eddig kiköpdöste, csak mirelitből ette...), különösen akkor tetszik neki, ha ő szedi a fáról. De érdekes, mert amikor kezdjük, akkor elsőre most is kiköpdösi, aztán eszébe jut, hogy evett már és akkor nekikezd. Ma a szomszédban volt de., úgy becserizett, hogy ebédből alig evett.

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi

SziasztokKép

Zsombi megint egyedül aludt elKép. Egyre többször csinálja, jó lenne, ha megszokná.

Gombóc
Igen, Zsombim már a régiKép.
Ma is ennyi mindent tudnék csinálni - főleg a torna lenne vonzó -, de holnap teszt lesz angolból...
OltásKép, kár, hogy ilyen rosszul sikerült.
Látod, Te Zsombid is csinál mindentKép

Momo
ÁramszünetKép
Mormota, kösziKép, de legalább van egy kis nyugtom, ha ébren van, zizeg egyfolytábanKép

Anita
Robónak boldog névnapot kívánunkKépKép (erről lemaradtam)
Ismerős kislányának 11 hósan nem volt egy foga sem, a szülinapján már volt 5. Szóval bármi jöhet mégKép
Milyen huncut lehet Robó és nagyon helyesKép

Réka
Ezt a kamiont én is szívesen vezettem volnaKép, vagy bevállaltam volna a váltósofőr szerepétKép
Képek nagyon klasszakKép

Timici
Bence ennyire apás? Vagy csak tegnap így jött össze?

Andi
Itatni-itatni-itatni.
Zsombi nem eszi az olyan kajákat, amiben tej vagy tejföl van, úgyhogy passz.

Zsuzsó
Mi is poshadunk. Nem is tervezünk semmit nyárra, szerintem majd hirtelen ötlettől vezérelve egyszer csak összepakolunk és megyünk. Ámbár az építkezésnak jobban örülnék...
A hemangiómáról a mostani baba patikában írnak. Drukk megy holnapra!

Ildi
Cseresznyéző AncsiKép Zsombi is imádja. Pelenkában meg elég érdekesen néz kiKép

Megyek angolozni...
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Köszönöm a hasmenéses, tejes hozzászólásokat Kép
Tegnap 3x volt kaki, ma is már 3x, remélem hamar elmúlik. Megpróbálom a diétát, hátha rendeződik a dolog.

Zsuzsó
drukk a holnapi Heim Pálhoz ++++++++++++

Timici
allergiás szerencsére nincs a családunkban, ha vége ennek a hasmenésnek, akkor elkezdem a tejbecuccokat Kép
túrógombóc nyami

Ildi
cseresznye evő Ancsi Kép
Anyósék kertjében van egy cseresznyefa, de az sajna csak később érik, viszont nagyon fincsi, ropogós.

Megyek házimunkázni, míg alszik Dani.

Andi
psandi

Kép

Sziasztok!

Ime Dani a 33. heten! KépKépKép
A Praxisban voltunk, nagyon nagy elmeny volt.

puszi
Kakukk
kakukkfu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?