Új privát üzeneted érkezett!

Eszty: naggggyon jók a képek.. :wink: :lol: :lol: Orsi nagyon gyönyörű kis csajszi, már kész kis hölgy.. :lol: nagyon szép helyeken voltatok és jó sok élménnyel jöttetek haza.. :lol: :lol:és jó nagy már a pocid.. :lol: nem semmi, hogy elszaladt az idő.. 8) nemsokára szülsz.. 8) nagyon izgi.. 8) pihend ki magad és gyere amint tudsz.. :wink: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszti nagyon jók a képek........csinos vagy...na és az Orsi gyönyörű lányzó!!!!!!!!!!!
akkor majd meglátogatlak!!!!!!!!!!!!!
Morca köszi Barnus nagyon jól van....mostanába éjjel is felébreszt......de nagyon szivesen vagyok fent érte!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Mindenki!!!!! :)

Úgy látom, történnek mindenhol a dolgok :)
Eszter, örülök, hogy jó volt a nyaralás, vártunk már!!! :)
Ügyesek a kicsi Dórik is :) és aranyosak a kissrácok is, ahogy terelgetik egymást :) ééééédespofiiiik :)

Örülök, hogy a hétvégék is jól teltek... :) a miénk is jobb lett, mint amire számítottunk :) de nagyon elfáradtunk.... Mostanában meg ráadásul néha szédülésrohamok jönnek rám... és a vérnyomásom is mintha a lehajolásnál lent is maradna, így mikor felállok.... kicsit csillagokat látok. Volt nektek is ilyen????

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 

 
 

anno nekem voltak ilyen szédüléseim.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Eszty: örülök, hogy többé-kevésbé jól érezted magad, várlak holnap, ahogy megbeszéltük.
Etelka: a szédelgés normális, fontos, hogy ne tégy hirtelen mozdulatokat, ha le kell hajolnod vmiért, akkor inkább guggolj, és lassan. óvatosan emelkedj. Amúgy ebben a melegben nagyon figyelj a folyadékbevitelre. A nők hajlamosak egész délelőtt nem inni, aztán mikor már majdnem összeragad a szájuk a szárazságtól, zutty le egyszerre fél lityi! Ez terhesen (egyébként is) kifejezetten káros. Szóval tudatosan igyál 1-2 deci folyadékot naponta 8-10 alkalommal. Ez az őrült párás idő mindenkit megvisel, nektek különösen figyelni kell!
Nitácska: sztem 10-e után lenne jó az UH, majd megírom a pontos dátumot.
Zdori: megkaptad a privit? (igaz, rövidre sikerült)
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Bábaildi, én napközben délelőtt általában majd egy litert iszok, és mivel most a vizeletben volt baci, meg fehérje, azt mondta a háziorvos, hogy igyak sok kamillateát, így a délelőtti adagom kamillatea, délután másfajta herbatea. Otthonra meg estére áfonyalevet kell innom. És majd jövő hétfőn megyek AFP-s vérvételre, akkor lesz megismételve a vizeletvizsgálat is. Remélem nem kell menni majd urológiára.... Most már tudatosan is odafigyelek, de szomjasabb is vagyok :) így pisilni is többször járok :D Az anyukám meg is kérdezte tegnap, hogy mindig ilyen sokszor megyek?! :) hát ez van, meg mielőtt elindultunk Nyíregyházáról inkább mentem, minthogy útközben kelljen megállni az autópályánál.... brrrr oda amúgy sem mennék be... nemhogy most....
A leguggolás-felállás már néha eszembe jut, hogy nem úgy mint rég... :) már a gyaloglás is kicsit lassabb, mint a terhesség előtt volt, és a combom azonnal megérzi a lépcsőzést.... úgyhogy az is lassabb :)
Viszont a héten muszáj csinálnom pocakfotót, mert már egész kis gömbölyű :) :) :) és úgy tetszik :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka várjuk ám a poci fotót!!!!!!!!

itt az én poci fotóm:

Kép

26+4

Ildi nekem oké.....várom a pontosítást!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok ma?

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így hiányoltatok. :wink:

Köszönöm a sok szép szót Orsira! :D Aranyosak vagytok! Én nagyon imádom, és már az apukája is nagyon oda van érte, mindent együtt csinálnak, szerelmesek egymásba! :P :lol:

Etelka: igen, a vérnyomással figyelni kell, de Bábaildi már szépen leírta neked a trükköket. Nagy teher a szervezetnek a terhesség, és erről sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni. :wink:
Csak óvatosan!

Sikerült kimosnom minden szennyest, már csak a vasalás marad.
Még ki kell fertőtlenítenem a mellszívómat, összeszednem a baba ruháit a hazaútra, aztán lényegében teljesen útrakész leszek.

Bábaildi: holnap akkor jövök korán, ahogy megbeszéltük. Köszönök mindent.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nitacska! Nagyon szépen gömgölyödik ez a pocak!!!
Tesókám is 25 hetes, és szinte neki is ekkora a hasa. Az utóbbi 2-3 hétben nőtt rengeteget neki a pocak! :wink:

Puszi, és csak így ügyesen tovább!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti nekem is most kezdett el beindulni növekedés........no meg Barnus is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Nitácska unszolására,úgy döntöttem írok!!!
Eddig csak olvasgattam a babanetet...............és most találtam rá a Délpestis topikra............még új vagyok minden téren.......első baba,és a korház is új ugyanis váltottam, eddig az I-es Nőire jártam.
De erről inkább nem írnék véleményt!!!

A korházról eddig csupa jó véleményem van,igaz még csak kétszer voltam............a dokim egy tündér,őt egy nagyon jó ismerősöm ajánlotta!!!
Lassan belépünk a 28.hétbe!!!! :)

Remélem nem veszitek tolakodásnak hogy irtam!!!!:)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


SZIA PANCSIKA!!!!!!!!!!!!!!
ÖRÜLÖK HOGY VÉGŰL ÍRTÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszter: örülök, hogy a cukrod rendben van, megnéztem a képeket, szép család vagytok, nagyon csinos vagy. Annyira izgalmas hogy már csak 28 nap van hátra. Kedvet kaptam én is, de szerintem mi még jövő nyárig várunk a tesó összehozással :)

Pancsika: Szia! Dehogy vesszük tolakodásnak. Tegyél majd képet is.

Etelka: Én is sokszor éreztem a lehajlás utáni felegyenesedésnél amit írtál, de nekem inkább magasabb volt a vérnyomásom mint alacsony. Sokszor mértem, nem lett belőle gond. Viszont a csillaglátás megmaradt, néha még most is előfordul.

Megvolt ám a meglepi, csak Dóri elkezdett kúszni és mindent felborogatott, meg levert, szóval akadálytalanítottam tegnap a lakást, ezért nem tudtam jönni.
Nem vasárnap volt a meglepetés hanem szombaton, jól bel ettem csapva. A párom egyik barátja telefonált hogy vettek egy lakást és menjünk nézzük meg. Átmentünk, és mikor beléptem, a legjobb barátaim elém ugrottak, és tortával együtt megköszöntöttek. Apa beszervezte anyukámat, aki Dórira vigyázott, én meg kicsit elengedtem magam. persze morgolódtam apával szombat délelőtt, hogy milyen helyre visz engem.. nem lehet vinni a babát. Azzal indokolta hogy kicsi a lakás és kutya meg macska is van, de aznap annyira nagy volt köztünk Dórival a szerelem, nehezemre esett itthon hagyni. Szóval ez volt az ajándékom.
Vendég
 


Sziasztok!

Nitacska: csak így tovább! Ügyi vagy, és nagyon szépen nő a babóca így a pocakról megítélve! :wink:

Pancsika: dehogy baj, hogy írtál, gyere csak! Jó egészséget nektek is!

Beagle: nagyon aranyos vagy! Én már egy kis tehénkének érzem magam, és már alig várom, hogy helyreálljon majd az eredeti állapotom. :D De igazából nem foglalkozom vele, a lényeg, hogy a baba rendben legyen. Már nincs sok hátra.
Szupi lehetett a meglepid! Nagyon aranyos a párod, hogy ezt így megszervezte! Nem semmi!

Képzeljétek, ma voltam a Jahn Ferencben: volt CTG Ildivel, minden tuti. AZ UH-n is minden tuti. A doki mondta, hogy szép szimmetrikus gyerek. :lol: :wink:
Még egy hetet még bent kéne tartani, aztán jöhet, amikor csak akar. Már nagyon várom. Zita vett le vért, nemsoká meglesz majd annak is az eredménye. Megyek még a körzetihez, és délután a nőgyógyászhoz is.

És van még egy hír: a párom beleegyezett, hogy mégis Dani legyen a picúr! :wink: Úgy örültem neki!!! Szerintem ez a név illik hozzá. Nem éreztem olyan Krisztiánosnak őt, pedig szép név.

Puszi nektek, és vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!!!
Köszönöm a fogadtatást!!!
Raktam fel az albumba képeket,kérésetekre!:D

http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=16450

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Pancsika, szépek a képek.nagyon szép a babaszoba, jó hogy már így be vagytok rendezkedve. Jó rólatok az esküvői kép is :D
Vendég
 


SOS kérdésem van hozzátok. Ki milyen naptejet használ? Jövőhéten Balcsin leszünk, és a babának valami jó minőségű magas faktorszámút szeretnék venni, légyszi írjátok meg ki mire esküszik.
Köszönöm
Vendég
 


Sziasztok!

Eszter, nagyon jók a képek! És a Dani nagyon szép név!!! :)
Nitácska, már milyen jó nagy a pocak :)
Pancsika, milyen édes a szemdörzsölős kép :) :) :)
Beagle, ez tök aranyos meglepi volt!!! :) Kedves volt a férjedtől, hogy mindenre gondolt! :)

Nálunk most mindenki azt kérdezgeti, hogy fiú vagy lány lesz.... :D én meg szorgalmasan mondogatom, hogy szerintem lány :) aztán majd jól pofára esek, ha fiú :D:D:D:D de igazából én fiút szerettem volna elsőre :) szóval így is úgy is jó :D az egyik nagynéném közölte, hogy fiú. Na mondom, majd hiszem, ha látom. De hogy én higgyem el neki... most azért mert ő azt álmodta.... kit izgat??? Én is álmodtam már ezt is, azt is, na és akkor mi van??? Legutóbb 7-es ikrek lettek álmomban :lol: :lol: :lol: Szóval... maradnék az anyukámra hagyatkozva, de az sem megy, mert a tesómmal fogyott az elején, aztán hízott 22 kilót... és fiú. Aztán velem viszont nem nagyon volt pocakja, hátulról nem is látták, hogy terhes, mikor mentünk szülni, csak néztek, mit akar. 7 kilót híztunk összesen.... és lány lettem... szóval :) majd kiderül. Mindenesetre lánynevet már találtam, ami tetszik a férjemnek, fiúnevet még nem :D de majdcsak lesz az is :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Pancsika: Üdv közöttünk.. :wink: nagyon helyesek vagytok.. :wink:

Beagle: mi VICHY-t használjuk.. 8) 50 faktoros.. 8) nem olcsó, de Matyi ettől nem lett pöttyös.. :lol:

Etelka: pár hét és talán kiderül ki lakik odabent.. :wink: Matyi már 18 hetesen felfedte titkát, Ákos viszont 28 hetes koráig titkolta kilétét.. :P :P

most mennem kell, később még benézek.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka: Én nagyon kisláynt szerettem volna, 27.héten tudtam meg. Sírva jöttem haza az uhról, az emebrek csak néztek, mert annyira meg voltma ahtódva. Az abba-tól az i have a dream c számot hallgattam, és sírtam, hiszen álmom volt hogy kislány legyen... jaj de szép emlékek, viszont a következőnél teljesen mindegy mi lesz, de sztem emgint kislány :D Én is 10 kilót híztam Dórival, és a hasam formája se volt lányra utaló.

Morca: köszi. Ezt magatokra is kenitek, vagy amgunknak mást vagyek? Jó lenne eggyel megúszni hiszen már több nyaralás nem lesz.
Vendég
 


Beagle: magatokra is kenhetitek, de akkor többet kell vennetek, mert elég kicsi kiszerelés.. :? Dórinak elég talán egy a nyaralásra.. :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!
voltam védőnőnél.........
másfél kilót híztam.....111cm a haskörfogatom...........
de sajna a vérnyomásom/hála anyósnak/ az egekbe..........158/80 és 104 a pulzusom.....
igy most napi 2x vérnyomást kell mérnem!!!!!!!


Eszti örülök hogy minden rendben van veletek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Nekem is volt ilyen magas többször is, mérnem kellett nekem is, és kiderült hogy ha magamnak mérem normális, ha orvos méri magas. fehérköpeny szindromám volt, van :) remélem nálad is csak ennyi, illetve egy átmeneti idegesség anyósod miatt. Együtt laktok anyósoddal? Jól kijöttök, vagy rendszeresen idegeskedsz miatta?
Vendég
 


sziasztok,csak benézek,nekem egész életemben alacsony volt a vérnyomásom,a terhességek alatt is,meg most is mindig 90 vagy 95/ 70. de már megszoktam.

mó73
 
 


Sziasztok!!!
Köszönjük szépen mindenkinek a dícséretet!!!

Nita,anyóst verje ki a frász........már mondtam ne foglalkozz vele............Barnus a legfontosabb,ne idegeskedj légyszi!!!!

Nekem is szokott magas lenni a vérnyomásom pulzusom,de csak úgy magától..........de akkor nagyon!
Pulzusom volt már kb 2hete 145 is!!! De voltam ekg-n szívultrahangon,és nincs semmi bajom,hála az égnek!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Beagle sajna anyóssal már jó 3 éve ilyen pokoli a viszonyunk....el akar innen zavarni de én nem megyek sehova!!!!!!!!!!!!!!
sokat idegeskedek szóval nem átmeneti lesz/lehet a dolog........
ma mondtam a védőnőnek hogy mi van....a héten megyünk a gyámhatósághoz hogy segítsenek valamit csinálni vele......mert Máté is feszűltebb és én is!!!!!!!!!
alkoholista!!!!!!!!!!!!!!!
:x
amugy nekem nincs semmi bajom a fehér köpenyesekkel..... :wink:

M nekem se volt soha problémám a vérnyomásommal!!!!!
Pancsika próbálom de tudod meséltem hogy nem könnyű!!!!de igyekszem amennyire csak tőlem telik!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Beagle: Naptej ügyben én mindig a gyerekorvostól kérek: ő írja fel a gyógyszertárit, amiben kakaóvaj van és nagyon magas faktorszámú. Orsi sose égett le vele, nem volt érzékeny ré, és isteni illata van! Na meg olcsó is. Érdemes rákérdezned szerintem.
Bár lehet, hogy valaki pont a kakaóvajas dolgokra érzékeny, ki tudja.

Pncsika: nagyon szép a babaszoba! Igazi kis babalak lesz! És a pároddal is szépek vagytok: szép kis család lesztek a lurkóval együtt!

Etelka: köszi szépen! Én is olyan boldog vagyok, hogy a párom megbarátkozott vele, már egyáltalán azért is, hogy belül csak dolgozott a név-kérdésen, nem csak kategórikusan elutasított és nem foglalkozott vele többet.

Nitacska: Nagyon vigyázz magadra!! Próbálj meg mindent, hogy eltávolítsd anyóst magatoktól, de közben nem idegeskedj, mert árt a babának is és neked is! Vigyázz magatokra! Tudom, hogy nem egyszerű, de most ez a legfontosabb!

Olyan aranyos volt Ildi ma: mindent intézett nekem, ment minden flottul! KÖSZÖNÖM SZÉPEN MÉG EGYSZER, Bábaildi!!!!
A cukrom 5.1 lett, úgyhogy rendben.
Délután voltam utoljára a nőgyógyásznál: a méhnyak már el van vékonyodva 3100-ról 2100-ra, és ujjbegynyire van nyitva a külső méhszáj, a középső és a belső még zárva. Mondta a doki, hogy ezt a hetet még biztosan kihúzzuk, utána meg már jöhet nyugodtan a baba. Ildi is ezt mondta, úgyhogy a jövő héten már nem is fogok magnéziumot szedni. Kezdenek izgalmasak lenni az események! :-)

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!





Délután voltam

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszti, ez nagyon izgi!!!! :) nagyon drukkolok, hogy minden klasszul, simán, gyorsan menjen!!!! :)

Képzeljétek, holnap derül ki a barátnőmnél, hogy a lassan két hete beültetett embrió megfogant-e náluk!!! Nekik is nagyon-nagyon drukkolok!!! Nagyon szeretnék ezt a babát! :) :) :)

Szerintem is érdemes megpróbálni a gyógyszertári holmikat, gyerekkorunkban nekünk is az volt, jóóóóó tudom, akkor más világ volt, de az én bőröm is elég érzékeny volt, de az jó volt :) Egy próbát talán megér, és ha nem bírja, akkor még mindig szinte bármelyik gyógyszertárban van Vichy :)

Nitácska, jaj nagyon vigyázz, tudom, hogy nem könnyű az anyósokkal... néha köztünk is vannak nézeteltérések, és hamarosan mi is közel fogunk lakni... egy udvarban.... nagyon nehéz, és tűrni kell sokmindent, de szurkolok, hogy sikerüljön jó irányba intézni a dolgokat!

Hoztam pocakos képet :) :) most már látszik is, ha olyan felső van rajtam :D hihi
Kép 16. hét eleje :)

Kicsit koszos a tükör... erre most jöttem rá.... :S

:) szép estét Mindenkinek!!![/img]

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok Újak! Sziasztok Régiek! Esztyvel valóban minden rendben, befordulunk lassan a célegyenesbe! Nitácska: másfél kiló mennyi idő alatt? Nehogy elkezdj hízni!!!!
A naptejről csak annyit: azt nézd meg a vásárlásnál, hogy a magas faktorszám mellett legyen UV szűrő hatása is! Érdemes böngészni az ismertetőt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Sziasztok!!

most csak videókat hozok, mert apa itt topog mellettem és el akarja bitorolni a gépet.. 8) ígérem bepótolom a hozzászólást is..:wink:


http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56185

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56187

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56186

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56179

remélem sikerült..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca: Jaaaj, Istenem, de drága ez a manóka! Úgy nézi Nagytesót, mint egy istent! És ez a Süsüs tánc ez valami szívdöglesztő! Nagyon cuki! Látszik, mennyire igyekszik olyan ügyes lenni, mitn Nagytesó!

Etelka: köszi, te is vigyázz magadra!!! Barinődnek is megy a drukk!

Éjszaka elég rosszul aludtam, nagyon fájt a csípőm, de most jó, úgyhogy nem panaszkodom.

Szép napot nektek és vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!!!
Eszty nekem is ilyen rosszalvós éjszakám volt,egész éjjel feszített a kiscsaj..........ilyet még sosem éreztem!!!
Ja és mostmár 45percekre szűkült a wc-re járkálás!!!
Titeket is igy kínoz a pisilés??? Vagy normális ez?? De miért csak éjszaka???

Na kérdések hadát feltettem!!!:D:D:D:D

További szép napot!! Puszika nektek!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Eszti ja és természetesen nagyon drukkolok neked.........hú neked már nincs sok hátra!!!:)
Etelka,nagyon kis csinos már az a pocak!!!!:)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a naptejes válaszokat. Felhívtam a doki nénit, és az asszisztense a babé 50 faktoros naptejet ajánlotta, még nem tudom melyiket veszem, de ahogy Ildi is írta uv szűrő és 5 0 faktor lesz az biztos.

Morca: Írtam iwiwen. Megnéztem a videot. Nagyon szépek a fiaiad. Ákos baba süsü tánca nagyon édi. Szép nagy terek vannak nálatok, jól tudnak a gyerekek játszani. Lesem ám közben az ötleteket, és teszik hogy nem szkrényben van a gyerekjáték hanem ha jól láttam kosarakban, mert abba ők is be tudnak pakolni.

Etelka: szép a pocifotód, majd később is tegyél fel.

Pancsika: emlékeim szerint nekem csak az utolsó hónapban volt ilyen sok pisi éjjel, addig annyira nem vettem észre.

Eszter: Annyira jó hogy már közeleg az idő. Olyan izgalmas, kezdek kedvet kapni én is újra. Pedig mikor meglett Dóri nem hittem volna hogy ilyen rövid idő után újra szülnék.

Ki hányszor adna 8 hónaposnak húst? Csirkemellet kapott már 2x, szereti. Úgy gondoltam heti 2x elég, de nem vgayok benne biztos.
Vendég
 


Beagle: ehhez a húsos témához én még sajnos nem tudok hozzá szólni:)
Hát nekem még az utolsó hónap jóval odébb van egy kicsit,úgyhogy nem tudom mi ez a pisi invázió!!:)

Remélem csak átmeneti.........!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Alszik a manó, és ahelyett hogy angolt tanulnék olvasom a babanetet :roll: pedig nagyon tnaulnom kéne, de amikor kicsit nyugi van, minden máshoz van inkább kedvem....

Pancsi: Biztos mindenkinél másképp van, lehet hogy tényleg csak átmeneti.
Vendég
 


Beagle: válaszoltam az iwiw-en, úgyhogy most már azt is olvashatod angol helyett.. :wink: :wink:

később jövök még többet, csak most mennem kell a fiaimmal játszani.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka drukk a barátnődnek!!!!!!!!!!!!!!!
Ildi 1 hónap alatt lett másfél kiló!
:D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok mit csináljak hogy ne idegeskedjek?????
most reggel is senki nem szólt hozzám de ugy érzem mindenen fel tudnék robbanni!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, nem tudsz valamerre elsétálni, vagy valami külső programot csinálni a gyerkőccel? Az hátha segít, ha elmész otthonról.... ? Most nincs olyan rossz idő sem, bár nem tudom, mennyire van meleg...
De azért elég csúnya dolog tőlük, hogy nem szólnak hozzád... és a másik meg, hogy idegesíteni egy kismamát..... elég aljas dolog szerintem :(

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka kimennék én de sajna rosszul leszek ebbe a melegbe....azért nem megyek nagyon sehova!!!!!!!!
de remélhetőleg api nemsokára itthon van....ma korán végez...ha a köcsög főnöke ki nem talál neki valamit......szokása:(
igazából dumcsizni arra volna kedvem de még a szomszéd barinőim sincsenek itthon!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok, képzeljétek, nagyon jó hírt kaptam!!!!!
Megfogant a barátnőmnél a beültetett bébi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök neki!!!!!!!! :) :) :)
Nagyon-nagyon drukkoltam Nekik!!! :) és már ez fél siker!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka : HATALMAS GRATULA A BARÁTNŐDNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Etelka hatalmas gratula a barátnődnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nagyon örülök Etelka, hogy a barátnőd pocakjában is csoda történt. Pihenjen, vigyázzon magára, drukk a továbbiakban is. :)
Vendég
 


Miért van kicsit lejjebb még egy dél-pesti kórházas topic? Úgy látom csak Nitácska ír ide is meg oda is. Annyira kiváncsi vagyok! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen! Én is annyira örülök neki, persze, náluk nem jobban :D és igen, ez egy csoda még így is!!!! és annyit kűzdöttek érte, megérdemlik, és jó helyen is lesz náluk a csemete :)

Beagle, átalakítottad a csíkokat? :) tök jók lettek! :) aranyos mindkettő :)

Nitácska, sürgesd meg Aput :) és akkor dumcsi ott is! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!

Etelka: nagyon szépen gömbölyödik a pocid.. :lol: a barátnődnek meg nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen.. :lol:

Pancsika: nekem a terhességeim elejétől állandó pisilhetnékem volt és ahogy pocakosodtam csak fokozódott a dolog.. 8) úgyhogy nincs más hátra, kitartás.. :wink: :wink:

Nitacska: azért a lehetőségekhez képest próbálj meg nyugodt maradni.. 8) az én anyósomék messze laknak tőlünk, úgyhogy minimális a súrlódási felület.. 8) ha közel lenne, nagy lenne.. :wink: :wink: ja, és persze a poci fotó..:P jó nagy már a pocid, szépen gömbölyödik... :P

Beagle: húsos téma: én sem adok minden nap húst nekik, de ha éppen úgy alakul, szerintem nem gond, ha néha vacsira is esznek husikát.. :wink: ja, és igen én minden játékot, könyvet kosárba rakok.. így könnyen hozzáférnek a manók is, Ákosnak, meg egyenesen egy komplett program, míg pakolászgat bennük.. :lol: imádja.. :lol: tök jók az új vonalzóid..:wink:

Eszty: még, hogy tehénke.. :) nagyon csini kismama vagy és szerintem élvezd is ki, mert mindjárt itt a vége.. :lol: :lol: már tényleg kezd nagyon izgi lenni... 8) és ha már itt tartunk, tudod már ki lesz a hírhozód???? 8)

Dóri: merre vagy???? 8)

hú, csajok én kész vagyok mint a lecke.. :? Matyi közölte velem elalvásnál, hogy márpedig ő nem alszik (pedig hullafáradt).. :shock: naná, hogy nem tetszett az ötlete, úgyhogy jól össze is veszett velem emiatt.. :? cirkuszolt vagy két órát, de úgy rendesen, persze Ákost is felkeltette, aki már javában aludt.. :shock: Ákost próbáltam vissza altatni, mert tök fáradt volt, de persze nem sikerült, szegény csak egy órát aludt összesen, és ez nagyon kevés neki, mert csak egyszer alszik (aludna) napközben.. :shock: 3 és fél órán át tartott a botrány, két gyerekre leosztva.. :shock: mást se csináltam, csak pakolásztam vissza a helyükre a gyerekeket.. :? úgy leizzadtam, mintha legalább egy órát futottam volna.. :? az egészben az a bosszantó, hogy Matyikám direkt gerjesztette ezt a botrányt.. DEEEE, kibírtam anélkül, hogy elszakadt volna nálam is a cérna.. (határ eset volt..8)) de hát ilyen ez a dackorszak, türelem, türelem, elmebaj, türelem.. 8) 8)

viszont az biztos, hogy kemény délutánunk lesz.. :roll: 8) légyszi küldjetek még türelmet... :wink: :wink: :shock: :?

most megyek, mert nem akarom, hogy anyukám egyedül rohangáljon utánuk.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle az a másik Jahn Ferences topic félig kihalt már.........
Morca köszi a pocak dicséretet!!!!!!
Máté is szokott ilyeneket csinálni hogy márpedig ő nem akar aludni.....de egy idő után elalszik.........
a dackorszakra neked is kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!nálunk még mindíg tart!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morca, ne haragudj, de én olyan jókat mosolyogtam így rajta, ahogy elképzeltem, hogy mondja a fiad, hogy márpedig nem alszik :lol:
Ezzel együtt nagyon-nagyon sok türelmet küldök neked!!! :)
A barátnőmnél is bejött a sok pozitív energia! Úgyhogy Neked ezt, Nitácskának meg kitartást... illetve, neki is türelmet küldök!!!!! Sok-sok türelmet!!!! :)
Mo is eltűnt..... lehet, hogy babázik :D :D :D (vagy én maradtam le valahol :D )

Kép
Kép
etelka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?