Új privát üzeneted érkezett!

Na jóéjt! Fekszem, hátha korán kelés esete áll fenn!!! :cry:
Vendég

Andy: ne aggódj már annyit! nyugii
remélem anyuddal is minden oké lesz,
sajnálom h a pároddal is veszekedtetek.
Ha te attól nyugszol meg akkor vidd el, de Reginek kutya baja hidd el!
ne olvasgass már ilyeneket!

PKU: valamilyen anyagcserebetegség.. Laura is írta ez már úgysem aktuális

Kép
eszterke24

Mush: remélem hamar sikerül visszaaltatni!

Én is megyek, rég ültem itt ilyen sokáig.. :roll:

Mindenkinek nyugodt vévigalvós-ritkánkelős jó éjszakát!!

Kép
eszterke24

Andy: NE IZGULJ MÁR! Dominak tiszta kiütés mindkét karja, semmire nem múlik el csak a szteroidos krémre, azzal meg nem fogom kenegetni állandóan. Majd el fog múlni. Punktum. Amúgy szerdán elviszem egy bababőrgyógyászhoz, majd megírom, ha megmondja a frankót.

Az asztmán meg a szénanáthán meg ne izgulj, mert ezer más dologtól is lehet, továbbá ha lesz, az sem tragédia.

Gondolj arra, hogy amikor majd Regus 16 évesen elpattint két füves cigit az iskola udvarán, az mit fog tenni a tüdejével!!! :wink:

Gabi: Szerintem csak akkor értesítnek, ha rossz az eredmény.

Mi jól vagyunk, bár ma totál megcsúsztam a nappal, az etetésekkel, olyan lelkiismeretfurdalásom van, Domi meg nem szól. Hülye vagyok, holnaptól újra sokkal jobban oda fogok figyelni! :roll:

Felújítás pörög, melóztam is, asszisztens megvan, betanul, párommal jól összevesztünk :cry: megyek a kádba, aztán olvasni.

Kép
mannababoca

Eszterke: Drukkolok Apának!

Andy: Nem kell semmiért elnézést kérned, tudod, hogy azért is vagyunk itt együtt egymásnak, hogy kiönthessük a szívünket!
Teapa biztosan nem gondolta komolyan, amiket mondott, fel a fejjel!

Azt honnan tudom, hogy Ákosnak csináltak-e ilyen PKU szűrést? Vagy ezt minden babónak csinálnak?
bébic

eszterke köszi aranyos vagy. remélem minden ok lesz.

Kép
andy30

manna akkor ird már majd meg lécci h mit mondott a bőrgyógyi. látom nemcsak mi veszexünk apával:(
nekünk is szerdán van a doki.lehet téleg elviszem.
köszi a biztató szavakat.

bébic téleg én még nem is hallottam ilyen pku szürésről? kinek csinálják meg és miért? nekünk tuti nem volt sehol nem irják.

sztem megyek lefexek legalább pihenjek vmit.

andy

Kép
andy30

Manna: Min vesztetek össze? :(
Hogy szuperál a szuper íróasztal? :D
bébic

gabi. jaj mar azelobb is irni akartam, hogy igen 2 csomi legyszives.

sikerult visszaaltatni cicin. most meg rekedtebb volt. asszem hnap nekunk is bejatszik a doki. :?

andy. ha aggodsz vidd el. apat sajnalom. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Gabiiiiii, asszem hasonló cipőben járunk, mint ti kajálás ügyben, hozzád fordulok kérdéssel:
Mikor elkezdted a hozzátápit, akkor még nektek is volt cici+tápi, ugye? Te hogy oldottad meg, hogy cici+tápi+hozzátápi, hogy ne tartson órákig és minden flottul menjen?

Konkrétan azért kérdezem, mert mától elkezdtem Ákosnak ebédre is mást adni a cici+tápin kívül. De ebből az lett, hogy majdnem 1 óráig tartott a kajálás, futkostam fel-alá, mint a mérgezett egér,hogy jaajjj, ez meleg lett, jajjj, ez kihűlt....hordozóba be-ki....az egésznek az lett a vége, hogy a tápit már el sem fogadta, bezzeg egy fél óra múlva meg bezabált belőle.... :roll: :roll:
Valamit rosszul csinálok? :oops:
bébic

PKU-t minden csecsemőnek levesznek, még a kórházban a 3. napon,kötelező! A kiskönyvébe bele kellett, hogy írják,: PKU levéve. Lapozd át, mert nem az oltásoknál, és nem az első oldalon van.

Na hétvégén elhagyom a 11-es etetést. :)

Bocika:
kaptam privit, holnap számolok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

bébic:
nincs termosztáskád? Mert, ha kihűl, és nem tud várni Ákos, akkor melegítsd meg etetés előtt, tedd termosztáskába, és mire végzel, még langyos. Ha nincs, próbáld alufóliába tekerni a tápit, kis ideig az is melegen tartja. Ennyire türelmetlen a kislegény? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy,
Mindazt amit mondtál hogy adjak, oscillo és coryzalia.

Ma fényképeztem házat kívül-belül holnap felteszem a teszveszre és átküldöm Neked is.
Nekem Földvár a favorit, imádom, szép, hangulatos, rendezett, csendes, sekély a víz. Tutkó hely.

Tyű azt a céklás mindenit.

Verzso,
Mennek rövidesen a részletek priviben.

Orsi,
Röhej, de ilyen lenyomatot már mi is láttunk az ajtónkon, sőt a szomszéd is a sajátján, sőt…

Andy,
Levetettétek az őssejtet ?
Vidd el szerdán, ha az megnyugtat mindenképpen, apával meg ne foglalkozz, mond neki hogy rendben egy hétig legyen Ő a babafelügyelő és intézzen mindent, etetést, ápolást stb. stb.

Sarmi,
Sajnálom a szemészes dolgot.

Manna,
Jó hír h van új segéderő.
Ne veszekedjetek.

Oh már annyiszor akartam mondani hogy a gyerek alig akarja abbahagyni a rugózást, nonstop azt csinálja.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

en mar megint kepekkel meg videokkal. amig nem szol vki, hogy tul sok addig en ugy erzem, hogy senkit sem zavar! :lol: :lol: es remelem sikerul nemi mosolyt csalni a szomoru anyukak arcara!
Kép finom (alma-korte) Kép nem finom (alma-oszi)
Kép eszreveszi Kép becserkeszi Kép tamadas

Kép setara keszen Kép jokislany voltam! :) Kép te jo eg, anya! mi a fenet csinalsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.29 21:43-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mági: De van, csak ma konkrétan az átlagosnál is balf..abb voltam, túlmelegítettem kicsit, arany szívecském meg már éhes vót, no.
Aztán ha a pocak jelez, nincs mit tenni, ha meg a béna anyja rátesz erre egy lapáttal, hát csoda, hogy türelmetlen? :shock: :lol: :lol:

Igazából a probléma az volt, hogy megkapta a ciciket, aztán fél üveg sárgarépafőzit és valamiért utána nem akart tápit enni. De hát ennyivel csak nem lakhatott jól? :shock:
Viszont fél óra múlva megkínáltam újra tápival, akkor meg alig akart betelni vele....
De ezt csak nem csinálhatom, így egy órás lesz a kajálás, ha nem több.... :roll:
bébic

Mush: Naaagyon jók a képek, megnevettettél, köszönöm! :D
Főleg az a támadásos-becserkészős sorozat valami csúcsszuper! :lol: :lol: :lol:
bébic

Ja, és mégegy: Gabi, meg még nemtom, ki használ ilyet, a MAM-os elszíneződős kanalat nektek is megfogta a bébikaja? (sztem a sárgarépa volt a ludas :twisted: )
Most konkrétan a forrótól nem kifehéredik, hanem "kisárgul".... :roll: :D

No, elhúztam tollasbálba! :wink: Szép álmokat mindenkinek!
bébic

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Bébic: hát, nálunk se volt egyszerű... megcsináltam előre a hamit, aztán cicire tettem, aztán kaja mikróba be, gyereknek oda, és ha még kellett tápi, azt utána vízben melegíteni. De ezt nagyon rövid ideig csináltam így, mert érdemben szinte semmit nem szopott már, szóval az ebéd-szopi hamar elmaradt, miután főzelékezni kezdtünk. Ráadásul a szintidő nekünk is kb. 3/4 óra volt.
De a Mági féle termoszos megoldás is tök jó. Bár azon a két percen, míg megmelegszik a tápi, nem sok múlik...

Kanál nálunk is sárga :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.29 21:55-kor.

Kép

Kép
gabilany79

nagyon gaz, hogy legtobbszor ilyen karikas a szeme?
http://www.youtube.com/watch?v=b3tUNiTaYwg

lyndee. ezt ajanlom a te figyelmedbe. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ei4GiuRf_NY
(ha vkit erdekel a tobbi, akkor a more from mentalkingbaz alatt megtalalja. :lol: )

KépKép
KépKép
mush589

és egy kis mix: elsőn a tv-t nézi, az utolsón pár perce aludt így.

Köztest mai sétán fényképeztem.

kubuspace

Dejók ezek a képek! vidáman megyek aludni :lol:

Vidijónézés holnapra marad...

Kép

Kép
gabilany79

kubu. eszmeletlen pozokban tud elaludni Marcid! :lol: :lol: hogy van a torka, rekedt meg?

na en is megyek fejni. jo ejt mindekinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.29 22:11-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Musi,
torok teljesen oké, lekopogom de úgy tűnik elmúlt.
megyek aludni, habár semmit nem kapcsolok ki, tv megy, lámpák felkapcsolva, h én hogy tudok pánikolni.
Ja elértem hogy apa holnaptól innen jár pestre dolgozni... legalább éjszaka együtt tudunk aludni és én sem pánikolok majd.
pussz
száp álmokat

kubuspace

szép estét!

Annyit írtatok ma :shock:
Mi csavarodni voltunk és holnap folytatjuk :lol: De nem ennyit írni ám! :wink:

Boci:Köszi a köszöntést,aranyos vagy!Megvettük Arninak azt a kockás játékot ami Mártonnak is van :lol:
Még kinéztem kettőt,azért lehet holnap visszamegyünk.

Mush:Nagyon édi Sophie!Engem egyáltalán nem zavar,sőt,inkább felvidít!Ilyen piramis nekünk is van,Arni az állvánnyal játszik nem a karikákkal. :lol:

Kubu:Édes Marcid!Hihetetlen,hogy milyen iramban nő a haja :shock:

Vércsoport:Mi sem tudjuk,nincs rajta a zárón :roll:

Zöldi:Ne büntess tovább bennünket!

Mára ennyi voltam,jó éjszakát!

KépKép
lyndee

Szép éjszakát mindenkinek :D

Nagyon köszönjük a 7 hós köszöntéseket :D

Lyndee, teszek még képet, megigérem, átnézem, kicsinyitek....

Boci, Lido di Jesoloban voltunk, általában minden évben ott vagyunk, a párom a cégében dolgozó legjobb kiemelt emberekt jutalom utra ide szokta vinni erre a 3 napra. Nála ez a jutalom, nem 13. havi, stb, hanem ez, ugy tűnik ennek jobban örülnek.. :shock:

Sarmi, klassz az etetőszék!

Gabi, sajnálom, hogy car idő volt, én tegnap voltam Révfülöpön, hát detó :twisted: Drukkolok, hogy júli végén jó időtök legyen.
Klasszak a képek, én legutobb elmentem igy kenguruval Minivel a sarki boltban, azt hittem leszakad a hátam :oops: Te hogy birtad?

Musi, mail megy. Nagyon köszi hogy gondoltál rám :D

Laura, isteni a kis kecó, irigy-irigy :D

Manna, ismerős a sztori, én is kerestem anno embereket a csapatomba, volt aki az első nap után közölte, hogy akkor ennyi. Persze egy régi ember teljes napja elment a betanitásra. :twisted:

Verzso, jelöltelek iwiw-en (zebbra) :)

Gabi, husit lehet minden nap, a vas miatt kell is, nekem ezt mondta a dokinéni, mi 6 hó óta nyomjuk

Bébic, én csapvizet használok forralva, és teljesen ok.

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és 7 hós kontroll, Mini kereken 9 kiló és 72 cm :D

Kép
Kép
zsiraf8

Végre világos, nem aludtam valami jól, az a tetű légzésfigyelő beriasztott, ilyen még soha nem volt, most azt nem tudom hogy az a gond h az utazóágyban van és nem elég jó a nem tudom mi...
na mindegy mindig odarohantam kis szaros meg néz és somolyog rám. Elem jó, nem tudom mi lehetett, ja néztem hogy ha 3x 2 villant fel akkor volt csippantás, de volt hogy lement 1-re is... agyrém
Madarak csicseregnek, Marci is.... én meg aludni akarok

kubuspace

offolhatok ?
van egy reklám a tv-ben, azt mondja hogy ha regisztrálsz és vásárolsz akkor részt vehetsz a sorsoláson ahol 3 mini cabriot fognak kisorsolni.
szóval ha valaki arra gondolt hogy regisztrál, vásárol stb. stb. akkor az pls tegye rajtam keresztül, írjon nekem privit.... léééééccccci (ugyanúgy résztvesz a sorsoláson stb. stb)

kubuspace

Zöldi,
gyere már lécci. Hiányzol nekünk !!!

Zsiráf,
jelöltelek iwiwen.

kubuspace

Jó reggelt Csajok!

Megint lepottyant egy Airbus... durva!

Bébic!
Nálunk ugyanez volt alvás terén: régen napközben 3-4xfél óra, aztán néhány hétig 1-2 órákat aludt egyben és most megint visszaállt a félórás alvásra. Gonosz törpe!!!!

Andy!
Tied Apának abban szerintem igaza van, hogy ha túl sokat parázol, bevonzod a bajt. Ha állandóan azt lesed, hogy mikor jön ki vmi kiütés Regin, akkor tuti ki is jön! Igen, az ekcéma LEHET allergia, asztma, krupp előzménye, de ki is nőheti a gyerek. Én azt javasolom, ha igazi kezelést akarsz, gyerekbőrgyógyihoz vidd a lányod. Mi oda járunk és ezerszer hatékényabb krémeket írt fel, mint a gyerekorvos.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Tegnap Kende megint felpörgette magát. Délelőtt aludt 1 órát, majd 6 körül evésközben 20 percet. De legalább most alszik. Viszont eszméletlen sokat megy. Hazajött apa, én meg elhúztam a mi szobánkba függönyöket vasalni. Az elsőnek nem értem a végére, amikor éreztem, hogy valaki cibálja a deszkáról lelógó függönyt, hát kistöki ott vigyorgott a földön és nagy műgonddal tömködte a szájába a lelógó függönyömet :lol: :lol:

Védőnőben az a ciki, hogy a férje apa beosztottja.

Mush: a hintás kép a városligeti játszótéren készült. Kincső nagyon aranyos, szuperek a képek

Gabi, én is ott szültem
Vércsoport: annó Gyuszinak még nézték születéskor a többieknél már nem, azt mondták hogy pénzhiány

Eszterke:nálunk ugyan ez van, mintha meghülyült volna az egész világ, és erre egyre durvább ügyek vannak

Bocika: Kende 8380g. Az a baja, hogy 2 hónapos kora óta átlag havi 200-400g hízást produkál.

Ja és kedvenc alvós képem még régről:
Kép alszok

Kép

Kép

Kép
habe

Bébic: Az asztalt még nem hoztam el, tekintettel az utcában zajló felújításra, nem merem végigcipeltetni a belvároson. Remélem hamarosan megoldódik.

Férjemmel természetesen az édes anyósomnál való tartózkodáson vesztünk össze. :? Azt mondtam nem szeretnék lemenni hozzá csak három napra és nem négyre. Megbeszéltük, akkor összevesztünk rajta. Erre most, hogy beszélgetünk egyébként a nyárról, mondtam neki, hogy szeretném megköszönönni a szüleimnek a sok segítséget egy hosszú hétvégével a Balatonnál. Mire felhozza, hogy az én szüleimmel miért, ha az övével nem. :shock: Mondjuk 1. szerintem ez dedó ovóda. 2. Mondjuk azért mert velük jóba vagyunk, anyukájával meg nem. 3. Ja és mert meg szeretném köszönni. Azt, hogy anyámék rengeteget segítenek. Anyu főz nekünk, hetente kétszer vigyáz egy délutánt Domira, elviszi sétálni, elmegy a piacra nekünk. Ha leviszem hozzá elmegy a bioboltba :shock: krumpliért és répáért és azt csinálja meg neki ebédre. Sorolhatnám. Anyukája meg (és most kapaszkodj meg) az elmúlt fél évben még soha nem hozott nekünk semmit. :shock: :shock: :shock: Idejön üres kézzel mindahányszor. Nekem nem az kell, hogy vegyen egy csomag Pampers pelenkát, de legalább egy fürt banánt, vagy egy rohadt csörgőt hozhatna Dominak. Nem, előtte elmegy a másik fiával egy étterembe megkajálni, majd idejön üres kézzel, én meg itthon vagyok a 2,3,4 hónapos unokájával. Bocsi, hosszú lettem. Csak szomorú vagyok. :cry: :cry: :cry:

Kép
mannababoca

Mush, Kubu nagyon édesek a képek!!!!

Kép
mannababoca

Gyerekem reggel 8 óta alszik. Hawaii!!! :-D

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy szültem még egy gyereket. Kicsit nyomasztó volt az álom...

Habe!
Kende teljesen jól néz ki! A védőnőd meg hülye! Nem normális... Jó, hogy nem azt mondja, hogy kötözd le a gyereket és tömd, hadd hízzon! Zsófi ugyanilyen "hosszú" gyerek, mint a te fiad, csak 10 centivel kisebb kiadásban. :-D Szerencsére a mi védőnőnk inkább biztat, hogy nincs semmi gond a súlyával, egyenletesen gyarapszik.

Manna!
Mit nem adnék egy olyan nagymamáért, mint a te anyukád! Nálunk mindkét mama vidéki, nem tudom lepasszolni 1-1 órára Zsófit senkinek. Barátnők Pesten dolgoznak, vagy szintén vidékiek, Apa is, én is egyke vagyok, nincs nagynéni, nagybácsi sem. Anyum viccesen meg szokta jegyezni, hogy miért költöztünk ilyen messzire. Hát ez van. Azt meg teljesen érthető, hogy meg akarod köszönni a szüleidnek a sok segítséget. Én azért igyekszem arra kínosan odafigyelni, hogy nagyjából egyforma időt töltsünk el mindkét helyen. Bár a múltkori 6 napos győri túránkkal szüleim felé billen a mérleg...

Kép
Kép
lbernuska

hahó

na reggelre a jobb combján kivül is kijött:( holnap doki.

anyumnak mellkasrtg negativ most van bent a korházban a bélrtg eredményért!

majd később jövök.

andy

Kép
andy30

Visszaolvastam,látom sajnos mindenhol vannak kisebb-nagyobb gondok.
Ezért nem is traktállak benneteket még az enyéimmel is.

Annyit,hogy magam alatt vagyok teljesen...
Amíg nem tudok jobb hangulatban írni nektek,addig inkább nem is írok.
Puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Újra itt!

Sarmon: nemááááá, írjál! Mindegy milyen hangulatban vagy, és ez a többiekre is vonatkozik!!!!! Engem érdekel, hogy kivel mi van!!!! És a többieket is! Drukkolok a szemvizsgálathoz! Kap majd Jázmin szemüveget, és most már jól fog látni, nem lesz vele gond, és lehet kinövi!!!!!! Még jó, hogy most már fényderült a problémára! Kitartást!!! És ne szomorkodj!!! Van más gond is? Írd le! Meghallgatunk!

Gabi: Ti nekiláttatok a következönek? :lol: Vagy rosszul olvastam? (a prototípus jól sikerült, meg tudnám érteni ha igen :lol: :lol: )

Andy: vidd el Regit a dokihoz szerintem is, de ne aggódj, hogy mi baja lehet ezért majd később!! Nem lesz gond! Én is megkapom néha itthon, hogy direkt keresek rajta valamit amin aggódhatok, próbálok lazítani, nem megy mindig, de javul a helyzet.

KépKép
jurmine

Csak gyors!
Márton alszik!!!! :lol: :lol: Ja és az éjszaka is jó volt!!!

Manna: teljesen meg tudlak érteni. Nálunk dettó ugyanez a helyzet!!!! Anyumék mindent megtesznek Mártonért, soha nem jönnek üres kézzel. Ha más nem hoznak a kertből ezt azt. Pedig ott az uncsitesó is aki csak 6 héttel fiatalabb. Anyósék meg a karácsonyi ajándékon kívül (szép is lett volna ha ad a másik két unokájának a 3.-nak pedig nem) soha semmit nem hoztak Mártonnak. De még tényleg egy szem meggyet sem!!!! :cry: :cry: Anyu is sokszor vigyáz Mártonra, pedig dolgozik, tehát sok ideje nincs. Egyszer leültem a férjemmel és megbeszéltük ezt a dolgot. Mondtam hogy ne várja el, hogy minden héten levigyük a gyereket hozzájuk. Akkor elmondta, hogy egyet ért velem és nem érti a szülei viselkedését. Erre pont múlt héten kiakadt, mikor mondtam hogy majd csak hétvégén megyünk hozzájuk. Aztán emlékeztettem mit is mondott anno!!! Tehát vasárnap lementünk, de ott meg összevesztünk ismét a férjemmel. Kérdeztem hogy 1 óra alatt megjárjuk-e, mert akkor Mártonnak gyümizni kéne, és ha nem érünk haza viszek üveges kaját. Azt mondta persze, simán (10 perc az út). Naná hogy könyörögnöm kellett 1 óra múlva menjünk már és akkor én vagyok a háborgó feleség meg menny. Ki is osztottam hazafelé a férjemet!!!! :cry:

Sarmi: tessék írni! Ha magad alatt vagy akkor meg pláne!!!! Légyszi!!!!

Jurmine: merre jártál??? Jó hogy itt vagy megint!!!!
Vendég

manna. sajnalom. nem konnyu a helyzet! es termeszetesen igazad van! parod mit gondol az o anyukajanak mit kene megkoszonni?

lyndee. milyen ejszakatok volt?
nekunk jo! 9-kor sikerult hamar visszaaltatni. en f12-kor kerultem agyba. majd n1-kor kelt. szopizott, de nem aludt vissza. tekergett jobbra balra a kezembe, cici ki-be, nekem ebbol 15 perc mulva elegem lett, igy betettem a kisagyba, en meg lefekudtem a foldre a kisagy melle, hogy megvarom, amig sir, aztan ujra probalkozom. egy jo 20 percen at mozgolodott, de nem sirt. aztan en elaludthattam a foldon, f2-kor ebredtem. atmentem az agyba. es reggl 6-kor(!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ) volt a kovetkezo ebreszto. atvittem hozzank es huztuk meg 8-ig. barati! :lol:

nem ertem ezeket a nagyszuloket, hogy semmit se visznek a bebiknek! anyosom minidg hoz vmit. gyumit, ruhat vmit. anyumnal meg szerintem tele a szekreny cuccal!

KépKép
KépKép
mush589

Megjártuk dévényt, szegény nyuszikám tök fáradt volt, úgyhogy végigsírta :( Most alszik, mint akit leütöttek...

Kérdés: chamomilla ugyanolyan jól hat, ha esti szopi ELŐTT adom (nyilván fél órával)? Mert utána esélytelen, ugyanis már sokszor annyira kidől, hogy még büfire sincs energy, mert beszunyál.

Jurmine: áááááá, dehogy!!!!! Még várunk egy kicsit. Szerintem nálad kimaradt az a mondat, hogy
[quote]a írta: tesóprojekt akkor fog indulni, ha Kristóf legalább kiscsoportos lesz
:wink: :lol: :lol:
Bár a prototípus tényleg nem rossz :lol:

Sarmi: pont ellenkezőleg! Gyere és írd ki magadból! Már attól is megkönnyebbülsz kicsit. És mi mindig meghallgatunk.

Manna: csatlakozom Bernihez. Irigy-irigy, amiért anyud ilyen és ilyen közel van. Az enyém is ilyen, csak 100 km-re. Viszont anyósod miatt meg sajnálom a veszekedést :(, de szerintem teljesen igazad van.

Habe: tényleg, már emlékszem, hogy mondtad is. Ez a hízás dolog annyira baromság! Kristóf most 8400 g és 7 hónapos. És 74 centi. Nincs két egyforma baba, és pláne egyik sem olvassa a "nagykönyvet", hogy aszerint hízzon... :twisted:

Na, menek spenótot főzni.... Persze nem magamnak :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.30 09:39-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Boci: köszi! köszi! Erre-arra. Keresztelkedtünk, meg ilyenek... Megjavítottuk elromlott kislányunkat :lol: :lol: stb.

Mush: szegény! kiságy mellett alszol? :D (bocs!):( lényeg, hogy magától elaludt, és Titeket is hagyott aludni!

KépKép
jurmine

Mush: örülök a jobb éjszakának!!!! Amúgy édi Kincső a képeken!!!!

Zsiráf: ja úgy gondoltam a "merrefelé" kérdést, hogy útvonal ügyileg merre mentettek. Szlovénok felé??? Most mi is nézegetjük melyik lenne jobb. Apáék jártak ki Észak-Olaszországba, Bolzano környékére almát szedni. Ők Ausztria felé mentek, de szerinte nem annyira jó az út. Egy-két tervezőbe beírtam az útvonalat és a legtöbb Szlovénia felé adta ki az utat. Na szóval ezért kérdem!!!!

Szóljatok már rám, hogy vasaljak!!! Már csak gyűlik és gyűlik a vasalatlan ruha. Apa reggel már kérdezte, hogy merre van ez a póló meg az a nadrág. Mondtam hogy ki kéne vasalni, vagy ha gondolja vasalja ki!!!! :lol: :lol: Naná hogy nem tud vasalni!!!!
Vendég

Zsiráf: nem tudom, ez a kenguru valahogy úgy van kialakítva, hogy jó darabig semmim nem fáj, csak a súlyt érzem. Kb. 3/4 - 1 óráig bírom így, aztán azért nekem is le kell tennem vagy legalább leülni vele. De mi piacolni is így járunk. Könnyebb, mint a tömeget kerülgetni a babakocsival :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: tényleg, pedig olvastam is :lol: , de volt másik mondatod is amiből én arra következtettem, de lusta vagyok megkeresni, bocsi! Sajnálom a rossz időtöket! Az én formám is ilyen. Mi is készülünk Balcsira, de nézem, hogy ne ugyanakkor menjünk, mert akkor megint rossz időtök lenne, és én nem akarok Nektek rosszat :D

KépKép
jurmine

Jurmine: képeket!!!!!!
Vendég

jurmine már épp hiányoltalak!

Kép
andy30

Boci: még nem megy sajna. Nekünk nincs, mert akinél a mi gépünk volt nem csinált :cry: a templomról jó videónk van legalább, és majd próbálok másoktól képeket kérni, hátha sikerül. Ha lesz, rakok, ígérem!

KépKép
jurmine

Boci: vasaljááááááááááá!!!!!!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Andy: köszi, aranyos vagy!

KépKép
jurmine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: