Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk a hozzátápitól nem változott az állag, a mennyiség viszont igen... Napi 3-4 alkalommal van kaksi

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ezt elfelejtettem az előbb:

Kép A kis elmaradottam :) Kép Tesókkal hintában

Kép

Kép

Kép
habe

Habe Kende határozottan alultáplált..., komolyan tiszta hülye a védőnő... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mági nem semmi mennyit bír enni a fiad... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Köszi a válaszokat :)

Orsi: hozzátápi elején Kristófnak is voltak nehéz pillanatai kakafronton (egyszer még sírt is szegény), de azóta rendeződött, bár a délelőtti kaka még így is elég kemény állagú, de legalább már nem kecskebogyó.

Habe: védőnéni monnyon le!
[quote]t írta:egyem járókába, hogy ne mozogjon annyit és hízzon.

Aztán karácsonyra meg vágd le, nem? :evil: :evil: :evil:

Susy: gyógyulást szemednek!

Kép

Kép
gabilany79

berni. sajna en nem tudom, mi meg csak gyumizunk!

magi. haat nem tudom, hogy hasznal-e a lanc. neha igy is eleg nyonyo! a szine tetszik. koszonjuk szepen!
sajnalom, hogy nem telt jol a mult het es nem tudtal pihenni!

gabi. anyukam vette az uzit es elment reggel f8-ra az auchanba, de csak 2 csomaggal volt nekik, es erzsebeten 1190ft volt/csomag! :evil: :evil:

sarmon. nagyon sajnalom, hogy Jazinak kell szemuveg, de ezen tenyleg ne idegesitsd magad! valtoztatni ugy sem tudsz rajta, fogadd el, es segitsd ot az kepessegeid altal legjobban! csak pozitivan! egy szemuveg nem a vilag vege! az meg eszedbe se jusson, hogy nem lesz tejed. inkabb azt mondogasd magadnak, hogy rengeteg tejed van, dol a tej stb! :lol: :lol:

bebic. tegnap elott 30ml, tegnap 80ml csuszott le a bebi torkan az jo ejt tapibol, es ugyanugy ebredt. szoval nalunk tutira nem az ehseg a ludas! ha Akos vegig alussza az ejszakat, akkor szerintem felesleges, a gondolom dragabb, jo ejt tapi, a normal tapi is megteszi, amit eddig is kapott.

solya. andy. nagyon jok a kepek!

kubu. ma Kincso is rekedtebb, de meg nem teljesen. nagyon "szexi" a hangja! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

enyem apa ma Casabian koncertre megy!

orsimorsi. Reka nagyon edes a kepeken!

Bence, Kende es Zsofi mar elkezdhetik alapitani a kosarcsapatot! :wink:

suzy. jobbulast a szemednek!

magnes. nem rossz Bence etvagya! :lol:

na igen a kaka mennyiseg az nalunk is megnott, es surubb lett, es az almatol picit bogyosabb, de amint keverek hozza valamilyen barackot(oszi, sarga, nektarin), mar puhabb is lesz.

habe. hol van otthon ilyen hinta?? nagyon szepek a gyermekeid!

cili. jobban vagy mar?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: ez mekkora szemétség! Hát nem ugyanaz a cég? Mondjuk a Tacskó is ugyanezt csinálja meg az összes többi :evil:
Én a dunakeszi Auchanban láttam 890-ért és ott tegnap még egy csomó volt...
Vegyek, ha arra járunk a héten?

Kép

Kép
gabilany79

lxz ☻zx

g *
+f+ b+ v+ / ojni0u n j hhhhhhhhhhhm hbb mmm/m

(kincso voltam.megyek furdeni es aludni)

KépKép
KépKép
mush589

gabi. igen legyszives!!
itt ezt nem mernek megcsinalni!

KépKép
KépKép
mush589

Én inkább azon aggódom szegény Jázmin eddigi életében mit láthatott a világból.
Ezért volt a közeli tv nézés,meg a sok elesés,megbotlás.

Valaki kérdezte hogy vettük észre:oviban volt egy rutin vizsgálat minden gyereknek,és a védőnő szólt,majd mégegyszer megcsinálta vele,és javasolta vigyük el szemészhez,nézessük meg.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi, Mush!
köszi! Már egy kicsit jobb!! :lol: :wink:
susy75

Sziasztok!

Kisfiam óráját pár napja valaki elállította egy órával, és a hajnal 5 ös kelés most érzékenyen érint . ma visszafeküdtem utána vele, ilyen is rég volt, és most nem érem utol magam.

Képek szuperek, Bébik tisztán és maszatosan is gyönyörűek! :D
Nyaralós képek szintén szupik

Boldog Hófordulót az érintetteknek!!

Sarmon: sajnálom Jázmin szemét.. :( de tudom könnyű mondani h ne idegeskedj, de senkinek nem jobb, pláne a tejcsinek, ne kelljen az a tápi!
Mit szól Jázmin a szemüveghez?

Gaby, Berni: szuper h felvetettétek ezeket a kérdéseket! én is akartam már..
védőnéni nekem is mondta h tengeri só mehet, és olaj is. 1 kk.
nomármost: akkor lehet a só jódozott? és az olaj oliva?? v sima?
pocsék íze van mindennek só nélkül, de ők még nem tudják... :roll: :D
Már mehetnek a friss fűszernövények is.

Köldök: én pár naponta kitörlöm neki.

Cili: sajnálom a rossz napot.. :( dehogynem lesz fogatok! biztos kibújik már hamar!

Mágnes: nem semmi méret a fiadnak, és az adagja.. :D
örülök h otthon már "megjavult"

játék: a címke nálunk is sláger, no és a madzagok... szinte az összeset leszedte a rácsvédőről..

Víz: mi is Janázunk, 1 napig forralás nélkül hűtőben van.

Bébic: van a BEBa-nak jó éjt tápija?? hol lehet kapni?

Habe: nem tűnik alultápláltnak!

Suzy: szemednek jobbulást!

Apa megint helyszínen.. :evil: kíváncsi leszek majd holnap megint ezzel lesznek e tele az ujságok.
Remélem összejön neki az új beosztás, és nem kell így rohannia h az elsők közt érjen oda..

Kép
eszterke24

Eszterke: Soroksári Auchanban láttam 7végén, de remélem, Tecsóban is van, mert mi Auchanba szökőévente 1szer járunk, mert mindig átbacnak, és részemről bojkottálom őket.... :evil: :evil: :evil: Most is csak Apa miatt mentünk, kinézett Manónak egy akcijós játékot, azért ugrottunk be, csak ha már ott voltunk, körbenéztünk.
bébic

bébic

Cili: fejed jobb már?

Mush: két csomaggal?

Eszterke: hát, amit én használok tengeri sót, az jódozott... olajból pedig olívaolajat. Azt meg azóta használom, hogy olvastam, hogy babáknál (is) székletlazító hatása van, pár cseppet teszek belőle pölö a paradicsom alá. Ja, és paradicsomba legutóbb tettem icipici bazsalikomot, Kobi nagyon komálta :)

Sarmi: én is olyan vagyok, hogy emiatt furdalna a lelkiismeret, de ilyenkor azt szokta mondani a párom, hogy azon, ami elmúlt, nem érdemes ennie magát az embernek, mert változtatni úgysem tud rajta. Lényeg, hogy kiderült, és a szemüveggel biztosan nem fog tovább romlani Jázi szeme, és ha elég nagy lesz, akkor műtéttel helyre tudják majd hozni neki teljesen.

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: kösziii :D
hát itt a környéken nincs Auchan, majd a Tecsóban ( én meg ezt nem szeretem.. ) megnézem.
lehet h kipróbáljuk.
Lassan úgyis váltunk az 1-ről.

Kép
eszterke24

Gaby: oké, nekem is jódozott a tengeri só.
Olivát akartam én is neki használni, igaz h minimális kell nekik, de nem tudtam lehet e.
Danim kaporral ette a tökfőzit, és tetszett neki :)
Friss pari? magot kiszeded?

Husit nem tudom lehet e minden nap.. de biztos hozzászokik..
Baratnőm mesélte h összefutottak ismerőssel a boltban és a 3 éves kislánynak akar az ismerős csokit venni.. azt mondta neki nem kell csoki vegyen kolbászt helyette.. :lol:

Kép
eszterke24

sziasztok.

sarmi sajnálom de tényleg ne idegeskedj.

Zöldi sokan hiányoltunk hiszen kérdeztek is tőled.

eszterke helyszínelő rendőr a férjed?
ma pl a híradóban az a pedofil pasit az egyik chatről ismertem és már másfél éve tudtuk hogy az emiatt szét is ment az a társaság miatta kétfelé. Hihetetlen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Eszterke: barátainktól kaptuk a parit, ők termesztik és saját bébinek is adják, de én csak kóstolás szintjén adom még biztos ami tuti. És igen, végül átpasszíroztam teaszűrőn.

Kép

Kép
gabilany79

Kérdésem van! :)
Aki csinált álometetést, hogy kell elhagyni? Csak egyik pillanatról a másikra,vagy az esti etetéshez közelítsem az álometetés időpontját? Esetleg csökkentsem az adagot?El kéne hagyni, de félek, ha hirtelen teszem, ébred éjszaka... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Olyan sokan nem jelentkeznek nagyon rég..
Nikianya, Bellanitta, Sinaszi, BB, Hemej, Csakegy.....
Tud róluk valaki,???

Sarmon: utólag tényleg kár ezen aggódni.. csak magad szomorítod.
Jázi egy boldog kiegyensúlyozott kislány, nem hiszem h nagyon zavarta amíg nem tudtatok róla.
Azt esetleg lehet tudni h mióta rosszabb a szeme? mert ha ezzel "szokta meg " a világot, akkor majd lehet h szemüveggel lesz neki furcsa minden..

Kép
eszterke24

Kérdés: csinálnak újszülött korban valami vizsgálatot, aminek később van meg az eredménye. Nem emlékszem csak arra, hogy volt róla szó :? Azt ki kéne küldeniük? Kellett volna valami papírt kapnom? Vagy csak akkor ha rossz az eredmény?
Jókor jut eszembe... :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Mági: álometetés passz.. sosem csináltam.. :roll:

Vera: jaja, igazi CSI

Zöldi nagyon elveszett.. :roll:

Kép
eszterke24

Mági: hát mi egyszerűen elhagytuk (amellett kicsit több volt a vacsi, de nem sokkal) és vártuk, hogy éjjel mikor ébred meg. Nem ébredt meg, csak kb. 1-2 hét alatt kicsit előrébb került a reggeli ébredése (álometetéssel kb. 1/2 9 körül kelt, mostanában pedig 1/2 7 körül +/- félóra)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva, remélem megbocsátjátok nekem ha nem reagálok mindenre!!! Egyszerűen agyilag kész vagyok!!! :twisted: :twisted: Manócska tegnap sem vitte túlzásba a napközbeni alvást, de ma ezen is "javított". Reggel 6-kor kelt, cici, aztán visszaaludt (én is vele) 1/2 8-ig!!! Aztán délután 1-től próbáltam altatni, de semmi!!! 5 (!!!!!) órakor már nem bírtam idegekkel (meg az eső is akkor állt el) elvittem sétizni. Persze elaludt kemény 25 percet. Aztán ennyi!!!! Most az esti cicizésnél persze kidőlt, szerintem nem is evett rendesen. :cry: :cry: Tuti korán kel fel!!!! Csak azt nem tudom miért romlott vissza megint. Egy hónapig olyan kis Tündérke volt, aludt minden nap 2-3 órát napközben!!! Tudjátok előtte sem aludt szinte semmit napközben!!!! Ja és abszolút nem volt rossz kedve: sikongatott, dumált, pörgött-forgott............. A ház romjaiban, meg én is!!!!

Lyndee: mivel nem tudom holnap megint hogyan jutok ide, ezért
Kép
Ja és az a kockás játék 3db-ból áll!!!

Fűszerezés: én is úgy tudom, hogy egy csipet só mehet (tengeri), meg zöldfűszerek (kapor, petrezselyem, bazsalikom, oregáno...) Sőt a barátnőm nagypapija (anno írtam hogy gyerekorvos) mondta, hogy egy ici-pici darabka fokhagyma is mehet!!! (én még nem próbáltam egyiket sem)

Szabinak BOLDOG 7. HÓT!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.29 21:02-kor.
Vendég

Gaby: a PKU szűrésre gondolsz? én úgy tudom akkor értesítenek csak ha valami nem stimmel..

Akkor én is kérdezek: ti tudjátok a gyerekeitek vércsoportját? ha igen honnan? születéskor ezt nézik, ill. fel van tüntetve valahol?

Kép
eszterke24

Boci: sziaaaa
sajnálom h ilyen napotok volt, remélem éjjel nem lesz kelés!
Nemsokára kibújik majd a fogacska meglátod!

Kép
eszterke24

hát sajna találtam a neten egy képet ekcémáról ami tejesen olyan mint a mi foltjaink:(:(
és már tuti h nem melegkiütések mert 3 napja megvannak és nem mulnak sőt ma megint egyel több lett:(

Kép
ez nem regi de a miénk uilyen

Kép
andy30

Eszterke: asszem, hogy arra :roll: köszi.
A vércsoport elméletileg rajta van a kórházi "elbocsátó szép üzeneten", ha te Rh- vagy, akkor tuti (mondjuk nekünk fontos is volt, mert én AB- vagyok, Kobi meg A+)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.29 20:35-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Orsi: na az még lenne egy tuti brazil szappanopera, ha anyós is szerelmes lenne a vőjébe!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mági: hát nálunk úgy lett vége az álometetésnek, hogy az utolsó kaja szépen tolódott későbbre és hát úgy mint Gabiék mi is vártuk hogy felkel e!!! Viszont nálunk először korábban kelt, aztán az is szépen lassan kitolódott (6-7 között)!!!

Habe: menjen a francba az ilyen védőnő!!!! Végül is most hány kiló Kende??? Ja szegénykém úgy néz ki mint aki éhez!!!! :lol: :lol: (amúgy egyszer nálunk sem volt megelégedve a védőnéni a hízással, utána meg szinte sokallotta)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.29 20:39-kor.
Vendég

Eszterke: igen a kórházi elbocsátóban benne van, de lehet a kiskönyvben is!!!! Én A+ vagyok és Márton is!!!Remélem apának összejön az előléptetés!! Szorítok!!!
Vendég

Mági, Boci: megkérdeztem apát (az ő agya nem olyan szita :lol:), és mi is kb. egy órával későbbre toltuk a vacsit, mikor kimaradt az álometetés.

Kép

Kép
gabilany79

eszterke: mi az őssejt miatt nlzettük meg a vércsoportját rendes vérvétel neki vénából vették nagyon sirt szörnyű volt. amugy nem nézik meg legalábbis nálunk.

Kép
andy30

eszterke. te biztosan sokat izgulhatsz te apa miatt.

bebim alszik. egyre rekedtebb lett a hangja az este folyaman. ez is lehet a fogzastol vagy betegek leszunk?

gabi. majd anyum utal, ha sikerul a hadmuvelet!koszi

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sarmi! Ne aggódj, a szemüveg sokat javít. Én is az voltam gyerekkoromban, most nem hordok! :wink:

Andy, Berni! Huni is ekcémás volt, az arcán, a térdén és a karján voltak foltok. Nekünk a Sudocrem vált be, gyönyörűen elmúlt. És mi sem vagyunk sem bőrhibásak, sem allergiásak!

Aida! Nolinak valószínűleg ilyen gyönyörű szeme marad!

Boldog hófordulót Szabinak és Mininek!

Árak: én kereskedelemben dolgozom. Nálunk is elvileg minden OBI-ban egyformák az árak, azonban minden boltnak lehetősége van egyedileg változtatni ezen: beragadt a készlet, megmaradt akcióból, piaci okok, konkurensek stb., millió oka lehet. A mi áruházunkban én felelek az árakért!

Andy! Regi megette a macskát? :lol: :lol: :lol:

A Szentkirályit úgy tudom, nem kell forralni. Sót nem használok, majd 9 hónapos kora után egy picit. Viszont lassan lehet fűszernövényeket adagolni!

Gabi! Amire gondolsz, az az anyagcsere szűrés. Csak akkor kapsz levelet - mi sajnos kaptunk, meg is ismételték a vizsgálatot -, ha rossz az eredmény. Már nem aktuális, megnyugodhatsz, Kobi makkegészséges! :lol:

ZÖLDI!!! HAHÓÓÓÓÓ!!!

Eszterke! Ismerős téma! Múlt vasárnap én dolgoztam, apa lett volna a gyerekekkel. Igen, lett volna, mert fél 8-kor csengettek az ajtón, jöttek érte a kollégái. Éjszaka megfogtak egy régen keresett szarházi bandát, hát menni kellett! :twisted:

Habe! Nagyon szépek a gyerkőcök! Különösen a kis alultáplált! :wink:

Cili! Jobbulást neked!!! Meg babódnak is!!!

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4

A vércsoportotnem nézik alapból mindenhol, sőt, az a kevesebb kórház, ahol nézik. Mi nem tudjuk egyik gyerekét sem, azt mondták, ha tudni akarom ,mehetek vércsoport meghatározásra, ami kb. 10 ezer ft... :twisted:

A PKU-t kiküldik, ha nem tudták a kótházban levenni, vagy nem ok az eredmény. Annának jött levél, hogy értékelhetetlen az eredmény, így 6 hósan meg kellett ismételni. Fel voltam háborodva, mert mi van, ha valami gond van? 6 hónapig nem tudunk róla? :twisted: Akkor értékelhetetlen, ha nem evett legalább 30 ml-nyi anyatejet a kórházban. Csak azt nem értem, hogy nálam pl. tudták, hogy nuku tej, tápszerrel engedtek haza, akkor mi a fészkes fenének kellett levenni a PKU-t, amikor várható volt a eredmény...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: milyen hosszú má' az a könyv, hogy eddig olvasod????? :lol: És ha megígérjük, hogy jók leszünk és nem hisztizünk? :lol:

Megnéztem, és tök gáz, de a mi kiskönyvünkben nincs benne a vércsoport.

Andy: akkor se nézik, ha te Rh- vagy? Mert ha közben a bébi meg Rh+, akkor kapsz szülés után egy szurit.

Kép

Kép
gabilany79

Attól félek, ha elhagyom simán az álomettést, akkor hajnalban ébred és most olyan fasza kis napirendünk van, hogy sajnálnám, ha borulna.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

eszterke. nalunk se neztek a vercsoportot.

ja lemertem Kincsot. 7780gr es 68cm! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Elbocsátó szép üzenet :lol: :lol: ez jóó
Az enyémen van csak vcs. ha én A Rh pozitív vagyok akkor a Manóm is?

Boci: köszi,reméljük összejön. De előre félek is.. már most tiszta beteg a kutyái miatt. :(

Mush: sokat bizony.. bár sokmindent nem is mesél el.. jobb is.
Remélem nem lesztek betegek!

Kép
eszterke24

Szívás ez a vércsoport dolog. Lehet, hogy akkor nekünk is csak azért nézték meg, mert én Rh- vagyok?
Aida: te is ott szültél, Nolinak megnézték?

Mush: oké! Akkor két csomaggal?

Mági: és ha kipróbálnátok? Mondjuk hétvégén? Előbb-utóbb úgyis el kell hagyni... :) :roll:
Ha nem megy, még mindig lehet kísérletezni azzal, hogy fokozatosan korábbra hozzátok az időpontját, a vacsiét meg esleg kicsit későbbre, aztán összeérnek. De még akkor is elképzelhető, hogy hamarabb fog ébredni...

Ez a vércsoport meghatározás meg egy rohadt szemétség ennyiért, mert emlékszem, mikor nekem először nézték a MÁV kórházban az ügyeleten valamiért, akkor kb. 10 másodperces cucc volt, és úgy működött, hogy a vérvételes nővérke megkérdezte, kíváncsi vagyok-e a vércsoportomra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.29 20:55-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke: Szivi! :D

Vércsop.: Nálunk sincs rajta az "elbocsátó szép üzeneten" :lol: , morogtam is miatta... :evil: :evil: nem értem, ha már úgyis bökdösik szegénykét, akkor meddig tartott volna ezt is megnézni????
bébic

Eszterke: hát én sohasem voltam otthon ebben a vércsoportos dologban. Nálunk apa B+ én A+, Márton A+!!!! És megnéztem benne van a kiskönyben!! Igaz nincs ilyen rovat, de az újszülöttkori vizsgálat címszónál oda van írva!!! Ott ahol a PKU is fel van tüntetve, hogy mikor vették le és mi a száma!!!! Na akkor ezek szerint a szekszárdi kórház valamiben elől jár!!!! :lol: :lol: :lol:

Mági: szerintem előbb-utóbb úgyis borul! Én is ettől féltem és kb. 1,5 hét alatt normalizálódott a helyzet!!! :lol: :lol: Azért lehet egyszer megpróbálnám!!!!! Privit megkaptad?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.29 20:59-kor.
Vendég

Laura, Mági: köszi nektek is.

Asszem, megyek fürdeni. Most van a gyerekcsináló-félidő (gyk. peteérés :lol:), és iszonyatosan fájok odalent. Az előbb hapciztam, aztán majdnem elsírtam magam...

Kép

Kép
gabilany79

Vércsoport: ugye? anyósom vetette fel, ( kíváncsi lennék mi célból.. :roll: ) nekem eszembe nem volt..
Ez az üzlet.. ha tudni akarod fizess.. :evil:

Laura: ez van sajna.. :(
Apa összesített, félévig annyi helyszín volt neki idén mint tavaly egész évben.
nagyon összepasszolnak a munkáink! Apák stimmelnek, én is a kereskedelemben dolgozom/tam, de nekem nem hiányzik egyenlőre a bolondok háza.. :roll:
Minden elismerésem a tiéd hogy ilyen szuperül helytállsz!

Kép
eszterke24

gabi nemtom. én rh+ vok ugyh nemtom.

mági nálunk ingyé volt mondtuk h őssejthez kell kértem beutalót háziorvostól és kórházban levették..

szeles: és nektek elmult? és mitől jött ki? én most bepanthennel kentem be... az jó rá? reggel kiderül. vagy nem. :(

én csak azért félek most mert olvastam h az allergiás folyamatban csecsemőkorban ekcéma, kisgyermekkorban asztma később meg szénanátha alkaulhat ki és h az ekcémás gyerekek 30%-a asztmás 60%-a meg szénanáthás szokott lenni később:( és én az asztmától rettegek..

amugy most ki vok készülve teljesen. apával az előbb vesztünk össze mert szte azért jönnek ki a gyereken ezek+azok mert én mindig keresem rajta azokat. értem én h sokat aggódok de én nem igy látom.
bocs h most ezt leirom de muszáj mert már gyomoridegem van:(
amikor vmi baja van Reginek apa szájából az első mindig az h engem lecsesz h én tehetek róla. ez nem mindig az előbbire utal hanem pl miért ettem málnát meg stb. ez annyira rosszul esik mert én annyira szinte téleg tulzottan is odafigyelek mindenre lemondok mindenről féltem vigyázok rá stb és ilyenkor ahelyett h vigasztalást v összefogást kapnék ez jön:( ráadásul anyumnál se tudjuk még mi van holnap talán kiderül na abban sem támogat hanem még beszólogat (nem nagyon szereti anyumat) inkább nem részletezem miket. mikor főztem neki átjártam hozzá akkor is végig hallgatnom kellett h ne képzeljem h ebből rendszer lesz fizettessem ki vele a kaját meg ilyenek:(

ne haragudjatok h most ilyen negativ vok pár napja de sajna ezt élem most meg:(

szerdán van tanácsadás dokinéninél ha addig nem mulnak el a foltok elviszem. ugye elvigyem? apa erre is csak pofát vágott.

most kivülről biztos gyerekesnek tűnök de annyira el vok keseredve

Kép
andy30

magi, akkor ne hagyd el, vagy pedig problad ki egyszer, aztan ha nem jo, akkor masnap csinald ujra az alometetest. :?:

KépKép
KépKép
mush589

mi az a PKU?

Kép
andy30

banyek. felebredt! :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Kép

Kép