Új privát üzeneted érkezett!

Recon
akkor ha már így megszoktátok, akkor jó, nincs gond.

Akella
hogy vagy kismami? :D
Basszus, most lettél terhes, és már mindjárt 14 hetes leszel :shock: nem semmi :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Jól estek!

Bocsi, de most nem nagyon van időm vissza olvasni. Egy kicsit később bekukkantok, hátha addigra már lesz egy kis időm :)

Kép

Kép
princzike

Betty
Egyszerre! :lol:

Kép

Kép
princzike

Khm, khm..... :lol:
Laptetűűűm van!! :lol: :lol: :lol:
Gyűjtöm szeptemberre!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Princzi, és megint!!! :lol:

betty615

princzike: isten éltessen, én nem köszöntöttelek,bocsi :oops:

zsuzska30: én nem írok, mert már ismersz tegnapról, de ha van kérdésed, amit szeretnél tudni,írhatsz,és válaszolok.
lujzedli

megyek fürcizni,de maradjatok,jövök,kb 20 perc
lujzedli

Akella

Hívjunk csak egyszerűen varázslónak :lol:
Programozó lennék vagy mi fene.
Hogy vagytok?

Lujzi

Hűtőpad, hűtőállvány :wink: De én nem vagyok a hív, szerintem felesleges. Max annak jó aki ölbe laptopozik.

princzike

Isten éltessen!

Betty

Laptetű!!!! :D

Amúgy lemaradtam? Zsuzsának miről kell írni? :)
recon

Recon
Hogy ki vagy, mi vagy, honnan vagy, mivel foglalkozol...stb...
Szóval magadról, hogy képben legyen rólunk..

betty615

Akkor csak sikerült lemaradnom :roll: :wink:
recon

recon: akkor azt mondod, hogy hülyeség? nem ölben laptopozunk....
lujzedli

Én azt mondom hogy nem árt, de hogy mi haszna?!
recon

betty, recon köszönöm szépen jól vagyunk :lol:
A pocak növekszik szépen. Várom a 16. hetes uh-t, de félek is egy kicsit, hogy rendben lesz-e minden :wink:

recon bocsi erről lemaradtam :? , akkor már értem ezt a szakszerű hozzáértést? :lol:

Kép
Kép
akella

akela:minden rendben lesz,szorítunk :)
lujzedli

Lányok megyek elteszem magam holnapra.
Holnap jövök! :wink:

Szép álmokat és jó pihenést Nektek!

Kép
Kép
akella

lujzedli köszönöm Neked is!.
Pusszantás!

Kép
Kép
akella

Szija Lujzi! :)

Anyci megen jó lelépett! :shock:

Akella
no para 8) , nem lesz semmi gond!!

betty615

szia szépségesen szép betty. mi újság?
lujzedli

Akella

Minden okés lesz, szorítok!+++++++++

Szép álmokat Nektek!
recon

ÚÚÚÚ te Lujzedli!! :lol: Ez fájt!! :lol:
Nincs semmi, barni bébi elindult, úgyhogy piri nénje hamarosan megérkezik.
Már kiakasztottam az ajtóra a Welcome feliratot :lol: :lol: :lol: hogy a franc esne bele! :lol:

betty615

sajnálom....én mega rövid mensim után el kezdtem barnázni..... nem nagyon,kicsit :cry:
lujzedli

Sziasztok!
Megint itt vagyok,épp vadorzok :lol:

Recon megnéztem és ATA/IDE ez van ráírva,az öt ezer korrekt ár.Újat 12 ezerért néztek nekünk és az 120gb,de az már sok nekem most.Ha te le tudod rendezni akkor neked küldöm a lét plusz posta költség oszt továbbíthatod.Ha neked jó így :?: :wink:
Jól telenek a napok a vonalzidról :D Hamar szeptember lesz :D :!:

Melike,örülök a jó híreknek és 13-ra drukkolok hogy mindent rendben találjanak :!: :!: :D :D...és köszönöm a drukkot tőled már is megnyugodtam :D

Akella,nem lesz semmi baj :D Boldog poci növesztést :lol:

Lujzi nehogy megint eltünj ha már itt vagyok :(

Princ téged jelöltelek iwiw-en?Nem tom én mondtam-e de BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Betty,ITT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
anyci

szijjjjjjjjjjjjjjjjjjja anyci: nem tűnök el, drága. Írj privit.
lujzedli

Anyci

Lerendezem, már írtam a srácnak úgyhogy ha fix, szólok. 5000-re tartja majd alkudok még belőle :D

Remélem már hogy eltelnek a napok, már nagyon várom :wink:
recon

Csajszik mára lépek, még van egy fuvarom...Apit el kell hoznom a munkahelyéről!
Jók legyetek!!
Kép

betty615

Recon oké holnap még szólok,mert apci nincs ma itthon és még megkell beszélnem vele,telón nem hívom mert az most sok lenne :wink: Az meg jó lenne ha tudnál alkudni de ha nem az se baj mert az 5000 se olyan "sok".Remélem sikerül vele megegyezned :D
Napok meg csak teljenek-teljenek.......................teljenek :D

Kép
anyci

Anyci, persze beszéljétek meg. Az internet meg eleve egy virtuális piac. Itt alkudni kötelező. :wink: Mi sokat adunk el itt, meg veszünk is néha. Szóval már kitanultuk. :wink:
recon

Recon én még hülye vagyok hozzá és nem szeretném ha átb@sznának,benned meg megbízok :D

Kép
anyci

Lányok mire belendültem volna tiplizhetek le,csimotám várja a gépét.Épp itt toporzékol hogy adjam vissza neki :lol: :lol: :lol: :lol: (vicc volt)

Sziasztok és jó éjszakát!

Kép
anyci

Sziasztok!

Képzeljétek, esthajnaltól kapott ovu tesztekkel végre pozitívat teszteltem a mai napon! Két hét múlva remélem pozitív terhességi tesztről számolhatok be nektek! :D
Ti hogy vagytok? Pozitív ovu teszt megjelenésekor minden nap ajánlatos akciózni, nektek mik a tapasztalatotok?

Köszönöm

pandi
pappandrea

Na csajócák léptem, jó éjt.
lujzedli

Sziasztok Csajok!
Mostanra mindenki lelépett? :cry:

Képzeljétek, ma hosszú gondolkodás után felmondtam a munkahelyemen, végre vége van a sok hülyeségnek, amit az utóbbi időben le kellett nyelnem.
Megyek, mert mocskosul fárasztó nap volt...

Puszi és ölelés mindenkinek
Vendég

Pandi. Én a pozi teszt napján együtt voltam apával,meg 48órával később is.
lujzedli

Csajok. Nem tudok aludni. Szegény apa itt alszik mellettem.
lujzedli

Na léptem,jó éjt.
lujzedli

pandi a pozitiv napon is érdemes együtt lenni és másnap.

Itt megint esik dörög, még felkelni sem volt kedvem, jó nap lesz mi????

Remélem nektek jobban indult a nap. puszi!!!!

Kép
Kép
melisch

sziasztok.
Kivel mizu?
lujzedli

Melisch! Nyugi, megy arra a jó idő! Tegnap Győrben már 29 fok volt, és most is verőfényes napsütés van!!! :lol:

Lujzedli! Nálunk semmi különös, Bettikén Minimaxot néz, én most indulok fürdeni, aztán megyünk visszavinni a maradék csempéket... :shock: :D Építkezésnek lassan vége, júl 25. költözés!!!
melike30
Győr

Lujzi, itt meg negyedév van, megy a számlázás 1000-rel. Már lüktet a szemünk és kis gödröcske van az újjunkban a sok írástól :D

Feléd mizu?
recon

Velem nincsen semmi. 2re megyek dolgozni :cry:
lujzedli

Andi
Szerintem csapjatok bele a lecsóba amikor csak tudtok mostanság! :lol: :lol: :lol:
És 2 hét múlva hozd a zebrát :lol:

Lujzi, velem semmi, veled mizu? 8) :lol:

Melike
júli 25 mindjárt itt van!! :wink:

Többiek is sziasztok!

betty615

Kép

Látom Lujzi közben válaszoltál is :lol:
Még nem vagyok képbe..

betty615

betty: tetszik ez az egeres kép :)
lujzedli

Nem akarok délután dolgozni...........Utáloooooooooooooooom :cry:
lujzedli

csajok,eltűntetek. Én is megyek,majd ha lesz időm,este írkálok nektek. Puszi
lujzedli

Lujzi
én vagyok, csak közben itt jobbra-balra ketetek a neten! :lol:

betty615

Hali!

Pappandrea, úgy, ahogy a lányok írták, most kell turbózni magatokat, még ma és holnap, de ha holnapután rádobtok mégegy szeretkezést, nem fog megártani :wink:

Csibuc, hát szerintem jól döntöttél, hogy felmondtál, gondolom már nagyon kiéleződött volt a helyzet. Pihenj rá a kövi munkahelyedre :)

Mindenkinek szép napot!

Jelenleg kapható tesztek és friss áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, csak külön rendelésre, 1 hét átfutási idővel, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

SZiasztok.
Na már itt vagyok a munkahelyen, majd ha lesz időm, írok, puszi nektek.
lujzedli

Sziasztok!

Még csak most tudtam géphez ülni de ezt is úgy kellett kikönyörögnöm :wink:

Lujzikám szegény most bent rohadsz a melóban :( Puszi és ölelés neked :D

Csibuc jól tetted,így végre megnyugodhatsz és nem lesz több stressz :D

Melike hamar itt lesz a júli.25 :D Képeket majd csinálj hogy milyen lett a szép új házatok :D

Andi akcióra fel :!: :!: :lol: :lol:

Recon pusszantás :lol: :lol:

Betty hellllllllllllóóóóóóóóóóóóó :lol:

Melisch szióka :lol:

Csillag neked is pusszancs :D

Most csak ennyire tellett mert megint mennem kell,de holnap megint jövök talán hosszabb időre :roll:

Puszilok mindenkit :!: :!:

Kép
anyci

Anyci
jóóó lenne, ha már végre megjavulna az a gép :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?