Sziasztok!
Termeltetek rendesen,most 2 napot kellett visszaolvasnom,remélem eszembe jut ez-az amire reagálni akartam!
Adri!
Nem semmi a dédi,hogy 82 évesen gépre ül!!!!!!!!!
Szerencsére nekem mindkét részről élnek a nagyszüleim,tehát van 2 dédimama,2 dédipapa,de az életükbe gép közelébe se mennének,nemhogy felülni rá!
Mariann!
Nekem is Pierre Cardin kocsim volt ezelőtt,én is nagyon szerettem,csak meguntam,még Márknak vettem,most szerettem volna egy modernebbet!
Sly,Gabus!
szuperek a képek ismételten! És cuki jázmin bodyja,meg Livi dressze!
(csendben kérdezem meg Csillát,ha nem vennél fel fürdőruhát vajon miben mész a strandra???
)
Amúgy Csilla nagyon jókat szoktam derülni az írásaidon! (Bogi biztos nem lesz debella
) és valami,amit cseppet benéztem!
[quote]H írta:olnap megyek a suliba beíratni az egyesemet, megint mérgelődök egy sort
Ha nem azt hittem,hogy Toncsit akarod suliba írtani,ne legyen a nevem...
Ja,és felénk is van 3 éves státusz,Márknál már két és fél évesen majdnem megcsinálta a védőnő!
Sly!
Te tudsz valamit!
Van zugolvasónk? Egy időben én is nagyban nyomtam,csak bezárultak a kapuk előttem
Sikerült megírni a dolit???
Joli!
Mostmár mindent értek Csanád evési szokásait illetően,már csak az én gyerekemét kelleni tisztábban látnom,hogy vajon miért kér enni éjjel?
Réka!
Jobbulást a családnak! Szegény Kristóf! Sajna ebben a korban lekötözik a gyereket az infúzióhoz. Legalábbis a gyerekorvos ezt mondta,mikor Márk (7 hónapos volt) majdnem bekerült a kórházba kiszáradással!
Gabi,Szintus!
Nem vagytok egyedül (persze,hiszen ketten vagytok
) szóval nekem is zoktak lenni ilyen kemény kényszerképzeteim...hogy márkot megharapja otthon a kutya,vagy megfullad a strandon...inkább nem is folytatom!
Szintus,ez nagyon durva amit írsz!!!Szegény gyerkőc!!! Azért remélem nem lesz gond,és gyorsan meggyógyul!!!!!