Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és amíg el nem felejtem:
a fiatalember 8840 g és kb. 74 cm. :D

Kép

Kép
gabilany79

gaby:én is erre gondolok,amit írtál.Nagyon szeretne már mászni és sokszor találom hason az ágyikójában.De már lassan több mint 3 hete tart.

Szerintem legközelebb tuti jó időtök lesz!Nem hiszem,hogy kétszer is kifognátok a nyár legpocsékabb hetét :wink:

Köszi a játéktippeket! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: akkor passz... :roll: lehet, hogy fogzik is közben, és attól húzódik el ennyire? Mindenesetre ébredésmentes éjszakát nektek :)
Jaj, ezt most találtam:
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... emo-alvasa

Höhö, a nyaralást én is így gondolom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aida: de, pont úgy nézel ki, és ez így is van rendjén :) Az lenne a fura, ha máshogy néznél erre a gyönyörűségre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.28 21:10-kor.

Kép

Kép
gabilany79

[quote="gabilany79"][ írta:gabilany79b]Aida: de pont úgy nézel ki, és ez így is van rendjén :) Az lenne a fura, ha máshogy néznél erre a gyönyörűségre.

Gondolod? Akkor ez így nem gáz? Mert gondoltam szeretni szerethetem de azért ne legyek már szerelmes a fiamba (az egyenes út lenne ahhoz hogy olyan anyós legyek mint az én volt anyósom)! :lol: Gondoltam felrakom iwiw-re csak először furának találtam a fejem, de ha természetes a dolog, akkor örülök! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:sztem nincsen semmi baj veled!Aranyosak vagytok!Noli baba nagyon helyes kispasi :wink:

gaby:szép nagy emberke Kobi!

bébic:jelentkezz!Mi lett végül is?Hogy oldottátok meg az esti indulást?

KépKép
lyndee

Lyndee, pont annyira helyes, mint amennyire a vele egy napon született kisfiúcska! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="gabilany79"]J írta:gabilany79a, és amíg el nem felejtem:
a fiatalember 8840 g és kb. 74 cm. :D

Akarom mondani 8440 g.

Kép

Kép
gabilany79

Aida: én is szoktam így nézni Kobira (elég sűrűn), és baromira remélem, hogy nem leszek olyan, mint ex-anyósod. :twisted:
Hidd el, nem ezen múlik...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Így se rossz! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Csajok! Köszi Márton dicséretét!!!

Ja egy Auchan nem ártana a közelben, de a legközelebbi 80km!!!! :cry: :cry:

Lyndee: ilyen http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... ubrilliant

Szeles: tök jó lehet a kis vityiló!!! :lol: :lol: Hunorod nagyon szép!!! Nálunk apum a nagy horgász, már várja hogy mikor viheti az unokáit horgászni!!

Aida: tök jó a kép, nincs benne semmi gáz!!!! :lol:

Gabi: nem semmi méretek!!! Ja és akartam írni, hogy tökre egyet értek veled babaruha meg pelus ügyletben. Mi nem is nagyon veszünk ruhát Mártonnak. Unokatesómtól kaptunk egy csomót, amit kinőtt a kissráca (igaz már 5 éves)! Újat meg legtöbbször ajándékba hoznak a látogatók vagy esetleg a TESCO-ban veszek mondjuk többdarabosegycsomagban body-t!!! :lol: Pelust azért nem ott, mert mivel van egészségpénztárunk így a számlán lévő pénzt pelusra meg popsitörlőre költöm. (Még jó hogy gyógyszerre nem kell!!!! ) Na ezért van Márton fenekén Pampers!!!! :lol: Amúgy megfelelne az olcsó is!!! 8)
Vendég

Gabi, Kristóf még így is szép súlyú legényke! :) Noel még csak 6280 g. :D Amúgy persze, nem ezen múlik a dolog... De néha már úgy tudok rajongani a fiamért :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

irtam egy csomot es mind elszallt!!!!! :evil: :evil: :evil: pedig belinkeltem neked egy par jatekot lyndee. na majd talan kesobb, most nincs kedvem ujra. legszivesebben aproszilankokra rugnam a gepunket olyan vacak es lassu. :evil: :evil:
a cimekek es a fel literes uveg nalunk is meno.

gabi. ezt mar en is kerdezni akartam, hogy mi bajod magaddal. jocsajvagy.
jok Kobi meretei!

boci. nagyon edes Marcid.

laura. tok jo a telketek! es edesek a fiuk

anyu! menjel gyorsan auchanba haptapit venni!

Kincso 7740gr volt tegnap este. es mi ismet fogzunk. mar latszik a csik halvanyan a masik mellett, szoval asszem het kozepere 2 foguak leszunk (marmint Kincso).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.28 21:25-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Aida! SZerintem ezzel nem vagy egyedül! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Bébic: jelentkezz, jelentkezz! Kapcs-ford. :lol: :lol: :lol:

Aida: az is teljesen oké :) Gondolom, Noli hosszra is kisebb. Kristófra mindig azt mondták dokinéninél, hogy nem is látszik, milyen súlyú, mert olyan hosszú hozzá...

Kép

Kép
gabilany79

[quote]a írta:nyu! menjel gyorsan auchanba haptapit venni!

Kép

Ne hari, csak mosolyt csalt az arcomra az üzenés helye és módja... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.28 21:28-kor.

Kép

Kép
gabilany79

aida:köszi :wink:

mush:sajnálom,hogy elszállt,tudom milyen idegesítő!Majd máskor ha lesz kedved és időd! :wink:

KépKép
lyndee

akarom mondani habtapit!

na akkor most nem mozdulok, mert nalunk eppen most telik le a 60 perc, nehogy felebresszem a bebit!

KépKép
KépKép
mush589

boci:egy dobozban hány db kocka van?Ez biztosan tetszene a kisfiamnak is :lol:

KépKép
lyndee

Ja ezt el is felejtettem :D mai sütikreációm -mostanra elfogyott ;) , kicsit furiburin néz ki, de ez ilyen: mákos foltok meg diós foltok és rajta barackok vannak ;)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

http://www.mothercare.com/Mothercare-st ... 1&mcb=core

az a piros, ami ennek a kozepen van. csorog. nekunk asszem 5 van. imadja. en ebayen lottem egy nagyadad lego primot.
http://cgi.ebay.co.uk/Lego-Duplo-Primo- ... 7C294%3A50

http://www.amazon.co.uk/Whoozit-Squeak- ... 71&sr=8-25

es a csorgos textil konyvek is bejonnek neki.

ez meg most tetszik. lehet megveszem majd neki:
http://www.mothercare.com/Baby-Einstein ... 1&mcb=core

orsimorsi. megint van olyan labda. nezzek, ha megyek legkozelebb?

KépKép
KépKép
mush589

aida:nagyon jól néz ki!Receptek közé nyugodtan mehet :wink:
Kicsit gonosz volt ilyentájt,csiklandozni gyomrocskámat :twisted:
Fő az önuralom :lol:

Egyébként azt csinálom mostanában hogy 6 után már nem eszem semmit,sokkal jobb a közérzetem :D

KépKép
lyndee

mush:köszi a sok linket!Olyan piramis nekünk is van,de Arni nem a karikákkal,hanem az állványával szeret játszani :lol:
Mind tetszik :lol:

na megyek aludni,lehet nemsokára kelhetek!Jó éjt!

KépKép
lyndee

[quote="lyndee"]a írta:lyndeeida:nagyon jól néz ki!Receptek közé nyugodtan mehet :wink:
Kicsit gonosz volt ilyentájt,csiklandozni gyomrocskámat :twisted:
Fő az önuralom :lol:

Hű, én nem bírnám.. :shock: Most zabáltam be 1 szelet ilyen barackos sütit meg 3 meggyes sütit, amit nagymamámtól hoztunk.. :roll: Persze a buta kilóim meg nem jönnek felfele.... :evil:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Gabi:szijjjjjjja,nagyon jók a képet,nagyon jóképű fiad van :lol:
méretei pedig nem semmik

Zsiráf:te képeid is nagyon ott vannak,irigy is vagyok

Aida:szerintem normális ha szerelmes vagy a fiadba,én is így érzek a gyerekeim iránt és tuti nem ettől függ hogy később majd ki hogy fog viselkedni a gyerekei választottjával :lol: :lol:
akartam már kérdezni hogy volt anyósod nem érdeklődik Noli után?nem szeretné látni?nem hiányzik neki?

jelentem mi is tudunk ülni,vagyis Oli a babakocsiban magától felhúzza már magát,teljesen egyedül ül.
hoztam pár képet ha nem baj

így tolatott be az asztal alá(kicsit ijesztő a piros szeme :lol: :lol: )
Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Eltűntem! :)
...de most visszatűnök...na lássuk csak, mit produkáltatok 4 nap alatt?!

Kép
zölddisznó

gabi. tudod anyukam olvassa a topikot, es mar ezer eve kerget habtapit, privit irni nem volt kedvem, igy jott ez az otlet! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Ááá! Csak beleolvastam, és "senki nem hiányolt...senki nem köszöntött...legalább egyvalaki válszolt...leesett............
Csajok! Mi van veletek? Hormonháború?
Hát én ezt most nem bírom, megyek ágyba olvasni.

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Hiányoztál Zöldi! :lol:
Megyek ma viszem Jázmint szemészhez...totál ideg vagyok.Ráadásul apa nem kapott szabit igy viszem mind3 gyereket magammal Fehérvárra,ott talizom egy bnőmmel aki a vizsgálat alatt vigyáz majd a másik kettőre.
Szeretném ,ha nem kellene Jázinak szemüveg...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi::neeeeeeeeeeee,ne tűnj el újra :cry: tessék csak visszaolvasni!Vár rád egy csomó kérdés :mrgreen:
kismacskád hogy van?

éjszaka nem volt vészes,talán 3szor ha kelt.az a baj,hogy sokszor már így reggel nem is emlékszem :lol:

aida:jó neked kiló ügyileg.én akkor hízom a legjobban ha este eszem. :oops:

KépKép
lyndee

sarmi:drukkolok,hogy ne legyen semmi baj Jázi szemével! :wink:

KépKép
lyndee

[quote="solya051020"]
írta:
solya051020akartam már kérdezni hogy volt anyósod nem érdeklődik Noli után?nem szeretné látni?nem hiányzik neki?

Tőlem biztos nem érdeklődik.. :roll: Meg igazából múltkor amikor költözködtünk én reméltem volt anyósom azért odajön és megnézi Noelt, de vagy ennyire nem érdekli vagy nem volt képe szüleim elé állni, azok után, amit művelt. Mindenesetre fogalmam sincs. Szerintem annyira nem hatja meg. De hát miért is várnék ilyesmit? Hisz "nem az unokája" és végtére is ő zavart el minket ilyen messzire. Ha lett volna egy cseppnyi szeretet benne eziránt a pici fiú iránt ilyen még gondolatként sem fordult volna meg a fejében. Szerintem.

Gyerkőcöd meg tündéri! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lyndee, annyira ne irigykedj, hidd el néha az sem jó, ha az ember már betegre eszi magát és mégsem hízik. :evil: Nekem most biztosan nem jó...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hahó

zöldi! :evil: :( ne tessék ilyennek lenni!

körkérdés: céklát adtatok már? h készitettétek el? nyersen ha a levét kicentrifugálom ugy nem jó? főzzem meg és pürésitsem? gondoltam először nem keverem semmivel.. ma akarom adni neki először.

este még egy olyan pötty kijött neki a jobb oldalon is, nemtom mi lehet, mert nem melegkiütés mert azokat ismerem. v azok is lehetnek többfélék?

anyum most van a bél-gyomor rtg-en holnap lesz eredmény szoritsatok!

köszi

ja szeles nem rossz panoráma:)

aida sztem nagyon jó kép semmi gond vele!

solya milyen ügyes oli! mióta ül igy?
amugy próbáltad ültetni? én néha próbálom regit de ő eldől:) :? próbálnom kéne többx? nem merem..

bocs akinek nem reagálok visszaolvastam ugyan de mire idejutok kimegy a fejemből sokminden... majd idővel talán:)

boldog hófordulókat minden kis érintettnek!

lyndee nálunk másfél hónapig voltak ilyen éjszakák se fog se semmi miatt aztán egyik nagpról a másikra átaludta az éjszakákat azóta is igy van! ugyh ne félj majd változik!

manna kiakadtam az asszisztens sztorin! mi is soxor veszünk fel uj embereket és szembesülünk ilyesmivel. kész!
pedig ha visszagondolok amikor én kerestem munkát mennyire másh álltam hozzá!

ja és az asztal gyönyörű! miből van? és falnál van? kilátszol te mögüle?:)
andy

Kép
andy30

aida hizással uigy állok:( eccerűen nem jön fel semmi multkor egész nap zabáltam má xarul voltam estére egy kiló estére fel is jött másnap reggelre meg eltünt!:(

ja és kubu! már mindig akartam kérdezni h h vagytok?? ugye nem lett beteg marci? és neked fejfájás? nekem 3 napja fáj:(

musi és kincső h van? adtál neki vmit?

nagyon jó a konyhai birodalma én is próbálom rábeszélni apát h tegye fel a rácsot a tapi köré de egyelőre a járókába tettük mert nem akarja felszerelni..

na meek megnézem aszem elaludt.

aztán céklafőzés..

Kép
andy30

el kellett tennunk a bolcsot, mert elkezdte a labat atemelni a peremen a bebi. valami veget ert :cry: viszont tok nagy lett a nappalink. :lol:

andy. jol van. nem lett nathasam, szerintem a foga miatt van.
en a ceklat megfoznem es osszeturmixolnam.

lyndee. jeeeeeeeeeee! nalunk is egy jobbnak mondhato ejszaka volt. f9-kor aludt el, n12, n2-kor kelt. mindketszer adtam neki Camomillat, plusz cici. a masodiknal megint bealudtam a hintaszekben, de szerencsere mar 3-kor felebredtem, igy betettem a kisagyba, es ott huzta reggel 6-ig. akkor mar atvittem a nagyagyba. es szerintem aludtunk vna meg most is, ha apa nem jarkal ki-be a haloba.

tegnap alma-oszi volt a menu, annyira nem tetszett neki. annal inkabb az almas kortes fruttapura. siman benyom egy adagot.
ma ujra probaljuk az alma-oszi kombinaciot.

megyunk oltozni. 10-re megint hivatalosak vagyunk egy bolcsi/oviba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.29 08:40-kor.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi en megkonnyitem a dolgod: :lol: :lol: :lol:

[quote="mush589"][ írta:mush589b]zoldi. ez olyan, mint a tietek? erdemes megvenni?
http://www.expressz.hu/jatek/baba/egyeb ... -14982984/

9000ft. az nem sok erte?

[quote="mush589"]z írta:mush589oldi. csak otthonra kell, nem hoznam vissza magammal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.29 09:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

mushi: igen nézz nekem légyszi olyan labdát.
meg ezt is...amit belinkeltél.
http://www.mothercare.com/Baby-Einstein ... 1&mcb=core

játékok: ami leköthetik: palack jól lezárva nagy szemű babbal(csörög)
műanyag kilincs
cipzár
fa ajtógomb(nincs lakkozva)
és minden játéknak a címkéje:DD
na az nálunk is nyerő

de a gabi fél pakolós doboz is nagyon jó ötlet, hogy ez nekem nem jutott eszembe...pedig olyan egyértelmű,hogy már szeret pakolni.

solya: édesen ül Oli, nagyon ügyes:)

boci: nem csak Rékát hódította meg a fiad, hanem anyukáját is:D

zöldi: már kezdtelek hiányolni, de azt hittem Balcsin vagy apával és akkor nem vagy gépközelbe.

kubu: hívj fel a technikáért, egyszerűbb elmondani, mint leírni:)
ja amúgy fiadnak nem most volt a hófordulója?

Laja és Szabolcs úrfiknak boldog Hófordulót

KépKép

Kép
orsimorsi

Musi,
Alapjáraton a nyaraló arra van már 30 éve, hogy vendégek özönlik el, remélhetőleg így lesz idén is. Úgyhogy várom a spontán beesőket, remélem lesznek. (ha valaki balatonföldvárra vágyik, csend, nyugalom, külön ház, 10 fő részére – írjon a részletekért :D )

Apa ment dolgozni Pöstre, héten egyedül leszünk, majd csak péntek délután érkezik. Tegnap kicsit kertészkedtünk, olyan szép most minden, tehát a mai dolgom hogy délutánfelé lesétálunk a balcsipartra egy jó könyv társaságában ja és hogy megnézzük a nagy hajókat meg a vonatot 8) )
Lent leszünk végig, naná hogy találkozunk !!!

Zsiráf, Gabi,
Welcome back.

Aida,
Noli ügyi ülő.
A képen pedig az látszik hogy szereted a fiad, ami teljesen normális. Nyugodtan mehet az iwiwre :lol:

Gabi,
Teccik az optimisztik vonalzód. Úgy legyen.

Manna,
Totally egyetértek, legalább egy telefon és ne egy email ha már így alakul a helyzet.

Lyndee, Zsiráf, Gabi, Cili, Boci, Solya,
Jók a képek nagyon.

Szeles,
Asztapaszta micsoda kilátás.

Sarmon,
Drukk h minden rendben legyen és ne kelljen szemcsi.

Zöldi,
Hát merre jártál ?

Andy,
Drukk anyudnak is hogy minden rendben legyen.
Marci egyébként még mindig mutál, de semmi egyéb, rekedt a hangja, nyomom a bogyókat azért hogy „to be on the safe side” legyen.
Migrén most nincs, dolce vita, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a vakondot aki a frissen füvesített részt turbózza éppen. Reméljük marad a fejfájásmentesség.
Sajnálom a fejfájásod, múljon el mielőbb.

Orsi,
Rendben, kérek priviben telszámot és hívlak a héten.
23-án volt a féléves fülhúzogatás nálunk.

Mininek, Szabinak boldog hófordulót.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

úgy volt h anyósék lejönnek pár napra h ne legyek egyedül, (éjszaka parázom picikét) de ma reggelre anyós lebetegedett. Pedig itt aztán minden adott lett volna a pihihez. Na mindegy, most Marci alszik, mit csináljak ? Csak nem unatkozom ? :lol:
Ideje az elmaradt leveleimet megírogatni :lol:

kubuspace

ja szerintem én vagyok az idei darwin-díjas anyuka: Marcinak kint van az első foga, napok óta..... nem tudom miért én fent vártam és hát öööö izé lent jött ki, gratulálok magamnak h ilyen béna vagyok :shock:

kubuspace

Sziasztok!

Zsiráf: Mini zabálnivaló! Remélem jót pihentetek!

Lyndee: Biztos a foga miatt kel. Pár hét és túl lesztek rajta! Kitartás! Ne is törődj az ebédesekkel! Engem is folyton izélgetnek, hogy mééééég szopizunk. Az én Domim a telefonját imádja. Fischer Prájszos cucc. Lehet nyomogatni meg csavargatni, azt hittem csak egy éves korától fogja érdekelni, de nem, nagyon lefoglalja.

Laura! A magát szórakoztatja mondaton jót nevettem! :D :D :D

Gabi: Jelentem mi is cetlimániásak vagyunk! Most vettem neki egy olyan játékot, amin 5 cetli van!

Kép
mannababoca

sarmi drukk a szemészethez!

kubu irigyellek a balcsiért. fejem nem vészes. örülök h marci nem lett beteg. mit adsz neki?

mi is földvárra akarunk menni de mi hoteleket néztünk... meghát csak 3an vagyunk.
de jövőre jó lenne megfűzni a femilit h menjünk csapatostul.
nincs kép a házatokról? meg árak? priviben esetleg? köszke.

andy

amugy földvár jó hely? még nem voltam.

fő a cékla

Kép
andy30

Sziasztok!

Nnnna, előkerültünk mi is. Édesek vagytok, hogy hiányoltatok, este gyorsba átfutottam a "termést", de most nem tudok reagálni mindenre (megint :( ), de igyekszem felvenni a fonalat!

Először is nagyon boldog hófordulót minden kis ünnepeltnek! Hogy telik az idő, maholnap Ákos is egy hónappal öregebb lesz... :roll: :lol:

Gabi: Dejóóóó, hogy újra itt vagy! :lol: :lol: Nagyon hiányoztál! Sajnálom a f*s időt, bár gondoltam, hogy nem fog letörni Téged! :lol:

Zsiráf: Te is hiányoztál! Nagyon szuperek a képek!

...és minden kép nagyon jó, főleg a babócákról készülteket olyan jó nézegetni! :D

Aida: Szerintem nagyon jó a kép, "iwiwképes"! :lol:

Lyndee: annyira sajnálom az éjszakáitokat, olyan jó lenne valami okosat és használhatót mondani.... :roll:

Nekünk a szombat kissé másképp alakult, mint ahogy terveztük. Már 6kor jöttek irtani, úgyhogy a fürdetés-fektetés kérdés megoldódott így. (ja, és kiderült, hogy valszeg nincsenek is ott darazsak, az irtóbácsi nem talált fészket, és mikor rákérdeztünk a szomszéd csókánál, közölte, hogy jaaaa, egy ideje már nem látta őket...anyád, de neszójjá, b+! :evil: :evil: :evil: Még szerencse, hogy egy kedves ismerős csinálta az irtást, és pénzbe nem került!)
Elindultunk, megérkeztünk, minden rendben zajlott. Egészen az etetésig, amikor is kiderült, hogy a 2-es avent cumi nem elég a jóéjttápihoz. :evil:
Aztán ennek tetejébe az első alkalommal kipróbált jóéjt tápitól Ákosnak éjféltől olyan hasfájása lett, hogy onnantól alig aludtunk vmit.... :( :( :(
(de bevallom, én voltam a hülye, mert ugye ő BEBA tápit kap amúgy, és én jóéjt tápit nem BEBA-t vettem....de azt hittem, most már okés a pocija, mehet más tápi is.....hát, nem.... :cry: :cry: :cry: úgyhogy majd veszünk BEBA-s jóéjt tápit)
bébic

orsi ugye te adtad az engystolt rékának? bevált? mennyi ideig és miért kellett?

Kép
andy30

Sarmi: Nagyon drukkolok a szemészhez! De ne légy szomorú, ha mégis kell szemcsi Jázinak, ennyi idősen még simán esélyes, hogy kinövi!

Andy: Anyud hogy van?
Hogy ízlett a cékla Regusnak?

Mush: Nálatok hogy vált be a jóéjt tápi?
(bocsi, ha írtad esetleg, csak nem emlékszem... :oops: )

Manna: Olyan FP telcsit mi ajiba vettünk még régebben, nagyon tuti! :lol: El is hiszem, hogy bejön Dominak (nekünk, a 2 infantilisnek is bejött anno nagyon :wink: :lol: :lol: :lol: )Tervezzük is, hogy Ákos is kap egyet!
Nemrég ilyet kapott rokonyoktól, nagyon bejön neki:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=946
bébic

Gabi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat a car idő ellenére is! Biztosan jó volt a pihenés, kikapcsolódás.

Zsiráf, nagyon jók a képek! Irigy vagyok egy picikét!!! :oops: :lol: Én is úgy mennék tengerpartra, na de az idén még nem indulunk el, majd jövőre. :lol:

Cetli, nálunk is nagyon bejön!!! :lol:

Kubu, minket lehet érdekelne egy "spontán beesés"! Írsz részleteket? Gratula a fogacskához!!!!!

Manna, nem semmi. Én is azt hittem, hogy özön jelentkező, majd alig tudtok választani a jobbnál-jobb jelentkezők közül. Érdekes :lol:

Jelentem, hatott a "Süss fel nap!!"" Estére mire indulni kellett száz ágra sütött a nap! Ennek örömére szombaton is elmentünk! Szombaton egész nap anyáéknál, utána sörözés, vasárnap anyósomnál, szóval nem is voltunk itthon csak éccaka. Jó vót!!!!

Bébic, szomszéd :twisted:

Lányok, szerintem akinek még magától nem ül fel a babája, ne ültesse! Lehet, hogy úgy tűnik, hogy tud ülni, de mégsem tud, hisz nem magától teszi. Felesleges ilyen terhelésnek kitenni a gerincét. Szerintem.. :oops: :lol: (és egy nagyon tapasztalt neonatológus szerint)

verzso

Helló Tsajok!

Nemrég jöttünk meg Ringatóról, Érden nyári szünet van, de Martonvásáron néha tart a csaj foglalkozást, ott voltunk. És Martonvásáron van egy gyönyörű kastély, nagy parkkal, tuti oda még a héten elmegyünk sétálni egyet. :-D

Andy!
Foltok Regin nem lehet, hogy szúnyogcsípések? Zsófi most úgy néz ki, mint egy leprás: ekcéma, melegkiütés, szúnyogcsípések... :-D Amúgy a fotó alapján bocsi, de fogggalmam sincs, mik jöttek ki lányodon. Szerintem kenegesd egy kis testápolóval, ha ekcéma, az jót tesz neki.

Zöldi!
Jó hogy jöttél és helyretetted a társaságot! :-D Remélem, te nem sértődsz meg, ha nem hiányolt senki. :wink:

Gabi!
Zsófi is bukik a cetlikre a játékain! :-D Minden plüssén, amiről nem vágtam le, azt bizdergálja. No meg séta közben sem a tájban gyönyörködik, hanem a babakocsi lógó alkatrészeit, biztonsági övét tapizza, rágja.

Manna!
A mobil, a távirányító nálunk is nagy sláger, de még az igazi.

Kubu!
De jó nektek!!! Hétvégén mi is megyünk le anyós nyaralójába Balcsira, Fenyvesalsóra, aztán augusztusban meg egy hétre. Már nagyon várom!

Kép
Kép
lbernuska

berni: én hintőport tettem rá :roll: . még mindig ott van, hámlik ugyan meg már nem dudorodik annyira ki, viszont kijött egy másik is a jobb oldalon :? körülötte melegkiütések (sok apró piros pötty) ezért reménykedek h ez is az lehet de másh néz ki..
atz multkor lefelejtettem kérdezni h h sikerült az ut kettesben anyudékhoz zsófival? (biztos irtad bocsi de nem mindig tudtam visszaolvasni)

Kép
andy30

ja csipés nem lehet az nem ilyen.
ja és zsófinak viszket is? én birizgáltam neki de nem reagált tehát gondolom se nem fáj se nem viszket.

bébic nagyon jók ezek a játékok! mind megvenném legszivesebben. csak elég drágák is:(

anyum elvileg tulvan a vizsgálaton még holnap reggel is vissza kell mennie és aztán kap leletet szal addig izgulás van :?

andy

ja cékla lement 80 ml de ugy felhigitottam h szinte lé lett. holnapra félretettem uennyit.
de durva ezzel etetni minden csupa lila lett körülöttünk:)

Kép
andy30

Andy: Drukkok mennek Anyudnak!

Bár a képen olyan jól nem látom, csak tippelek, de Ákoson nagyon hasonló izék vannak. (picit kidudorodik, piros és száraz a teteje) Neki a jobb bokája felett van 1 (ez mindig ugyanott), meg a jobb felkarján 1 (ez meg vándorol fel-le). De ezzel nem azt mondom Andy, hogy ez az, csak hasonlít!!!!
Én azzal kenem neki, amit az arcára kapott az ekcémájára, ilyen gyógyitári kutyulmány. Amíg kenem, el is múlik, de ha abbahagyom, főleg a bokáján lévő, 2 nap múlva előjön újra.... :?

Ja, kérdezni is akartam, mennyire sikerült megúszni a "céklafestést"? :lol: :lol:
Nem is kell festőt hívni, bébikének cékla be, orr megcsikiz, hapci, oszt kész a falfestés! :lol: :lol:
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?