Új privát üzeneted érkezett!

nem akar se szopizni, se aludni! :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Kubu
[quote]S írta:armi,
Üdülési csekk: mit jelent az hogy évi 2 helyett csak egyet kap ? Az mitől függ ?

Amit te is írtál,hogy egyet a saját,egyet pedig az én nevemre,most csak a sajátra kapott.

Suzy olyan bébikaját vettem ma ami 6 hóstól való hogy paradicsomos burgonya hallal,imádta Írisz,egész este tök halszagú volt a lehellete tőle... :lol:

Iokka
[quote]H írta:ozzánk az elmúlt nyáron úgy törtek be, hogy a kutyák be voltak zárva a házba.

Na kösz!Nyugalmamnak annyi! :? :shock: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

megtörtént az első sinlacos vacsink.
Cici után még 150et megevett.

Mush:apa megtudta úgy csinálni,hogy ne legyen darabos.az a lényeg(amit én nem csináltam),hogy miután beletette a vízbe a port,kanállal elkeverete és összerázta nagyon erősen.És egyáltalán nem lett darabos,nekem az egyes cumiból szívta ki Arni.
Nekem is olyan volt mint neked,hogy leült az aljára a sok kis darabka.Jól rázd össze :D

KépKép
lyndee

gaby:sziaaaaaaaaaaaaa!!már nagyon vártunk! :lol:
Sajna tényleg nagyon rossz időtök volt,de mindennek van jó oldala is.
Én a kiabálós szomszédoktól megőrültem volna.Én ha nyaralni megyek pihire,nyugalomra vágyom,és már itthon is megszoktam a csendet,imádoooommmm!

Kobi előtt le a kalappalügyes volt! :wink:

várom a képeket nagyon! :lol:

KépKép
lyndee

lyndee. holnap megprobalom ujra. most mar megcsinaltam neki a jo ejt tapit. kivancsi vagyok, hogy jobban alszik-e majd Arni.
jaj, hogy ez a lany. asszem uton van a masodik fog, mert nem akar ciczni, meg nagyon szenved. tok almos, de nem bir elaludni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Vini is nemrég aludt el, 10 körül! :P
Milyen az a jó éjt tápi??

Sarmon!
A paradicsomos krumplit itthon akartam megcsinálni,mert a fözelékkel valahogy jobban elboldogulok, inkább gyümiket vettem eddig készen. Meg gondolom ez is egyszerü! :shock: :lol: csakmég nemtudom hogy kell... :oops: :oops: :lol:
susy75

na vegre! elaludt. nagy nehezen cicizett meg egy kicsit,majd almaban beszipakoltattam vele 30ml jo ejt cuccot. aztan sikerult hasra letennem aludni. ugyhogy ma nagy remenyekkel terek nyugovora(biztos nagy pofara eses lesz a vege), csak meg megyek fejni.
jo ejt mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

suzy.
http://www.humanaportal.hu/?p=products&id=1&pid=53
http://www.hipp.co.uk/products/1_Good_Night_Milk.html

nekunk ilyen van (ez a marka volt, amit tapit is kapott, amikor kicsi volt, de bejon ez a cucc, akkor majd valtok a hippre)
http://www.cowandgate.co.uk/our_product ... ight_milks

KépKép
KépKép
mush589

Kukuccs,

Még mindig olvasok vissza, nehéz utolérni, jó sokat irtatok :D

Minden hófordulós babának sok boldogságot, Berni utólag is boldog szülinapot!

Manna, Musi, priviket megkaptam, irok, irok áj promisz.

Megvan az első fogacskánk, még csak nagyon kicsit látni szemmel, de koccan, és kézzel is érzem, juhééééé

Szóval az utunk isteni volt, kb 11 órát utaztunk, mindezt éjszaka. Indulás után 11 körül Mini elaludt, és addig aludt amig meg nem álltunk pihenni. Akkor felébredt, kivettem, mindenkire mosolygott, majd amikor továbbindultunk, aludt tovább, és ez igy ment reggel 8ig :D

Tengerparton nagyon élvezte a jó levegőn nagyokat aludt, Apa bevitte a tengerbe is, ami sztem q hideg volt. Én integettem nehogy vizes legyen a gyerek, de Mininek járt keze, lába, nagyon élvezte.
Esténként séta és shopping, végre kikapcsolodtunk egy kicsit.

Manna, én is mozizni szeretnék, huu de rég voltam..

Szóval Boci, és mindenki aki tervezi, utra fel :D sztem mi is megyünk még...

Kép

Kép
Kép :D :D

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Gabi, Zsiráf! Üdv itthon!!! Irigyellek benneteket a nyaralásért, már én is alig várom!!!!

Mi tegnap kerti partyn voltunk, egyik barátunk kemncét építtetett, olyan igazi kinti búboskemence, isteni, és még istenibb volt a kaja, ami benne sült. (már rég felfüggesztettem a fogyókúrát :oops: ).
A gyerekek is nagyon jól érezték magukat, és este még medencézés is volt. Szabi a babakocsiban elaludt 9-kor, aztán amikor hazajöttünk (11 körül) , átöltöztettem, betettem a kiságyba és aludt tovább. :)

Sarmon! Július közepétől mi is üdülési csekk elfogadók leszünk!

Párom most ment el Pestre, a repülőtérre, a nővéréék New Yorkban élnek, és a gyerekei jönnek a nagyiékhoz két hónapra. Most valahogy nem nagyon örülök enneka közvetlen new yorki kapcsolatnak...

zsebi_baba

Tegnap délután ledöntött a hányós-fejfájás (terhesség előtt óta nem volt ilyen, de nem is hiányzott :( ).

Boldog 7. hófordulót Mininek!

Mush: ha Kobi apára ütött, akkor hihetetlenül türelmes lesz, szóval Kincső nagyon jól jár vele :wink: :lol:

Lyndee:
[quote]. írta:..már itthon is megszoktam a csendet,imádoooommmm!

Dettó! Tegnap este miután leraktuk Kristófot, kiültünk apával vörösborozni az udvarra, és hallgattuk a csendet. Olyan jólesett!

Zsiráf: de jó, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás! Mini nagyon édes :)
Én is csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy útra fel, bátran! Már én is alig várom júli végén Csopakot (ha nem lesz 30 fok, a kardomba dőlök...)

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: Az bánt, hogy valaki odajön, hagyja hogy foglalkozzunk vele, bemutassam mindenkinek, megmutassam neki az irodát. Majd küld egy emailt, hogy bocsi. Legalább annyi bőr lenne a képén, hogy felemeli a telefont és elnézést kér.

Aida: Az anyósod úgyis szidni fog, a fiad meg úgysem hagyja majd!

Mush: Én is szeretnék majd ilyen két délelőttös bölcsit, de januárban nekem még egy picit korainak tűnik. Megvárom vele a másfél-két éves kort. Januárban Domi szerintem még alig fog totyogni…

Lyndee: Én is azt hittem, hogy kapálózás lesz a posztért, erre tessék…

Kép
mannababoca

[quote="mannababoca"]A írta:mannababocaida: Az anyósod úgyis szidni fog, a fiad meg úgysem hagyja majd!

Úgy legyen! :lol: Az én okos nagyfiam biztos tudni fogja, hogy az anyja nem egy tisztességtelen, hazug, "rabló". :) Volt anyósom szerint ilyen vagyok! :lol:
Amúgy volt anyósom biztos vagyok benne szidni fog a fiamnak akkor is, ha együtt maradok a gyerek apjával és akkor is ha külön megyünk. Ilyen ez, már beletörődtem. Persze ő anno kivédte ezt a fiait eltiltotta az apai nagymamájuktól. :shock: Most én is ezt tegyem? :D Vicc.. én sose tennék ilyet. Ehhez már azért kell... nem írom le mi -nem lenne szalonképes szó.

Amúgy szép vasárnapot mindenkinek! Én ma sütök-főzök! :lol: Dubbary szeletet burgonyapürével és foltos (sárgabarackos-mákos) süteményt. ;) Utána délután megyünk dédizni egyet, dédimama még nem is látta, hogy Noel milyen ügyesen ül! :D

Gabi, tök jó hogy nem fogtad fel tragikusan, hogy milyen időtök volt és jót pihentetek együtt! Na ahogy én magamat ismerem, kiakadtam volna.. :evil: Változtatnom kéne az alap életszemléletemen. Képek mikor jönnek? :D

Zsiraf, örülök hogy jól telt az utazás! ;) Képek nagyon édesek!

Zsebi, kerti parti?? Irigy-irigy-irigy! :oops: Én is mindig fűzöm szüleim, hogy legyen kerti grillezés vagy vmi, de olyan ritkán csinálnak. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szép vasárnap délelőttöt mindenkinek!

Éjjel pocsék volt :cry: Eddig is sejtettem hogy nem az ért ébred mert éhes,de most tutira be is igazolódott.mivel este 10 cici után még 150 sinlacot becupákolt,így éjfélkor nem lehetett éhes.Gyakorlatilag éjféltől óránként kelt,majd 5-6ig ébren,hason kukucskált,beszélgetett.6kor vissza 8ig.Én hulla vagyok :cry:

Annyi a szerencsém,hogy délre hívatalosak vagyunk vendégségbe,így főzni nem kell.

zsiráf:De édes Mini!Biztosan nagyon jó lehetett,egy pillanatra elképzeltem,hogy mi is a tengerparton vagyunk!Milyen idő volt?
Nem teszel még képeket? :lol:

gaby:huuu szegény!Én is terhesség alatt hánytam utoljára,vagyis a szülőágyon leges legutoljára,de ne is mondd :x
Remélem a vörösbor helyretett :wink:

mush:milyen éjszakátok volt?Nekünk fogunk nincs.Két hete fedeztem fel a bal alsó egyesnél fehér pöttyöt,ami 3napig nőtt és a 4.re teljesen eltűnt :roll:
Viszont nem tudom mire vélni ezt a sok éjjeli kelést :?

KépKép
lyndee

Mush!
Ja így már tudom. :lol: Itt is van ilyenböl többféle.

Lyndee!
Üzenem Arninak,hogy hagyja pihizni anyut! 8) :wink:

Zsiráf!
Tuti lehetett a tenger. :wink: Jók a fotók!!! De jó nektek,hogy ilyen szép helyen voltatok! :P

Gabi!
te is rakhatnál nyaralós képeket!! :D :D
susy75

Kép folyik a nyálacska

Kép dédivel

Kép falatozás

Kép játék uncsitesóval

Kép pihi

Kép kukucs

Kép nevetek

KépKép
lyndee

bocsi ha sok lett :oops:

KépKép
lyndee

És akkor a képek.

Balatoni nyár :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Variációk egy témára :D :

KépKép

Tablókép medencében :lol: (nem is tudtuk, hogy apa fotóz...)

Kép

Vigyori

Kép

Libikóka anyával 14 fokban

Kép Kép

Ebéd Fonyódon

Kép

Ha már odakint nem lehet, bent is jóóóó

Kép

Kengurus (Mushnak régen megígérve :oops: :D)

Kép

Póóóóni

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Aida: Húúúú! De ügyes Noli!

Gabi, Zsiráf. Örülök, hogy jó volt a nyaralás! (Peti is beleült utsó napon a tengerbe, édes volt, jól körbrfotóztuk :D )

Sarmon! Ettől még nyugodt lehetsz! Nem voltunk otthon, éppen nem volt kerítésünk, ezért voltak bezárva a kutyák és még a riasztót sem kapcsoltuk be, mert minek azt. :roll: Szóval benne voltunk mi is rendesen, ráadásul erős a gyanú, hogy ismerős volt a raboló...

Mininek boldog hófordulót!

Szorítsatok lszi, hogy ne mossa el a kerti partynkat a vihar!

Kép
iokka

hahó

berni nektek volt ekcéma ugye? nincs véletlenül fotód róla h az milyen?
a mellkasán van tegnap óta bal oldalon egy kör alakú jobb oldalon meg egy hosszú csíkszerű piros folt, a kereknek fehér a közepe, és olyan száraznak tűnik. igaz tettem rá hintőport is. már halványul de olyan hámlásszerűen tűnik el.
tegnapelőtt málnát ettem lehet attól vmi?
az ekcéma hol szokott lenni és meddig van rajta? csak h kizárjam h az-e.

köszi

elvileg lefotóztuk tegnap majd ha lesz időm felteszem.
andy

Kép
andy30

Aida! Mi tavasztól őszig szinte minden hétvégév sütünk-főzünk kint valamit, nagyon szeretjük. Ez a kemence pedig viszi a pálmát!

Gabi! Jó, hogy azért a rossz idő ellenére jól éreztétek magatokat!

zsebi_baba

Nyársaltunk ma.
Írisz szinte semmit nem aludt az éjjel...
Lyndee:dettó 5től fennt vagyunk mi is,9 kor elaludt egy 20 percre,aztán meg most délben.
A házimunka nulla.
A fürdőben a mosdónál a csapunk fogta magát és kettérepedt.
Vettem etetőszéket,majd szombaton megyünk pestre érte:
Kép Kép Kép Kép Kép
Nagyon sokáig válogattam,mire ez mellett döntöttem.Hibátlan,még garanciális.remélem nem fogok csalódni,mert nagy törés ez most a családi kasszánknak.
Csap is,lakhatási engedély is,Jázit szemészhez is vinni...jaj mindegy nem panaszkodom,de etetőszék már nagyon kell mert én is a hordozóba etetem még,szegényke úgy görnyed már benne.
megyek is felébredt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hol vagytok?

Zöldi?merre jársz?régen voltál!

Mininek Boldog 7 hót!

Olyan meleg párás idő van kint,majd inkább később megyünk ki,ha hűlik az idő.

Gaby:szuperek a képek!Aug-ban biztosan jobb idő lesz :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Itt megint özönvíz van, de miután nem villog, meg dörög nem bújtam az ágyneműtartóba... :D

Remélem mindenki jól van!

Lyndee nekem Dani egy hétig csinálta ezt a sűrűn kelést, aztán leszokott róla, kitartást!

Zsiráf szuperek a képek, Mini nagyon édes, jó, hogy jól sikerült az utazás!

Gaby a jövő hétre 3-35 fokokat jósolnak... :shock: :? :evil: , de legalább együtt voltatok és kicsit pihiztetek!

Mi ma Siófokon voltunk a Galerius fürdőben! Danim annyira élvezte, úgy sikongatott, csak az ő hanga hallatszott! Nem sírt egyáltalán az sem zavarta, ha lefröcskölték, vagy ha éppen tele volt a szeme vízzel, kacagott, és kapálózott!!!

Sarmon pont ilyen etetőszékünk van, csak sárga! Nekem nagyon bejött, könnyű benne etetni, és szerintem biztonságos is!

Kép

Kép
dcili81

sarmi:jó az etetőszék!Örülni fog neki Írisz! :wink:

KépKép
lyndee

cili:nekem Arni már lassan egy hónapja ezt csinálja.Mivel szoktattad le róla?nem lehet hogy összefüggésben van azzal hogy már nagyon mászna?mindig úgy kiabál éjjel,hogy hason van és kinyomja magát :roll:

KépKép
lyndee

Boldog hófordulót a kis érintetteknek!

Kép

Kép
dcili81

Lyndee, volt, mikor nem is vettem ki csak visszaadtam a cumiját, vagy ha felsírt bekentem az ínyét.

Kép

Kép
dcili81

Kép A nagy pancsi

Kép

Kép
dcili81

cili:és Dani a foga miatt sírt fel éjjel?

jöhet még több fotó :lol:

KépKép
lyndee

lyndee. dehogy lett sok! nagyon edes Arni!

zsiraf. jok a kepek. kiraly, hogy jol ereztetek magatokat! az emilre kene valasz mielobb. koszi.

KépKép
KépKép
mush589

lyndee.sarmi. csatlakozom az ejjel nem alvokhoz. hajnali 1-kor mar fent volt bebim. atvittem a nagy agyba (apa atment a vendegszobaba), es hat oszinten szolva 6-nal elvesztettem a szamolast,hogy hanyszor ebredt. mindannyiszor cicit kapott a szajaba, aztan 5-20 perc mulva aludtunk tovabb (o a cicivel a szajaban). en csak igy birom ki, hogy velem van a nagy agyban. kulonben nagyon hulla lennek es nem lenne hozza turelmem nappal sem.

gabi. eszmeletlenul jok a kepek! es nagyon vagany a csokkiraly!!! :wink:

cili. szuper lehetett az a furdo.

ma mi is mentunk usziba. nem volt tul meleg a viz, de tul hideg sem! kb fel orat lubickoltunk, nagyon elvezte, de a vegere nagyon elfaradt. bealudt a hordozoban, amig mentunk a kocsihoz. de csak fel orat aludt. itt nem lehet kepeket csinlani az usziban (pedofilok miatt). :cry: na majd a babauszason (ott lehet, ha mindenki aki ott van beleegyezik)
most dolt ki 3-kor. remelem alszik legalabb egy orat! (itt most n4 van)

sarmi. kiraly az etetoszek!!!

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Ma du a budakeszi vadasparkban jártunk. Zsófi jól elvolt, megmutogattuk neki a muflont, a szarvast meg a hasonló állatokat. :-D Aztán az eső hazazavart bennünket.

Zsiráf!
De jó, hogy Laja ilyen jól bírta az éjszakai utazást! Jó lehetett tengerparton pihizni.

Gabi!
Durva a balcsis kép! :shock: Szép kis balatoni nyár! De Csopakon bizti jobb lesz! Mi aug. 20.-i héten megyünk Balatonra, akkor mindig atom nagy viharok szoktak lenni ott. :-D Túl sok katasztrófafilmet néztem és nagyon parázok a viharoktól.

Andy!
Zsófi folyamatosan ekcémás, hol itt, hol ott jön ki rajta, hol teljesen eltűnik, hol kisebesedik... az ekcéma természete már csak ilyen. Zsófinak a kézfejei és a pofiján kétoldalt a füle előtti rész ekcémás, de ezenkívül volt már a vállán, térdén... Szerintem minden gyereknél máshogy néz ki (Zsófinál is kb. 10 féle módon tud előjönni), szóval ha nem múlik el neki, akkor inkább mutasd meg dokinak, döntsön ő. De szerintem megint a paraanyu dolgozik benned! Tuti vmi átmeneti dolog! Ne izgulj!!!

Kép
Kép
lbernuska

Lyndee szerintem igen! Ilyenkor, ha felsír, visszakapja a cumit, vagy bekenem az ínyét és alszunk, ha pedig látom, hogy felkelt, akkor kap cicit és visszaalszik!
Tudom nagyon fárasztó, de kitartást, próbáld meg te is ezeket, hátha valamelyik beválik. Én is azt hittem, hogy éhes akárhányszor felkel, de nem volt az, és szépen visszaaludt!

Kép

Kép
dcili81

cili:próbáltam már cumit is és a fogát is kenni.a cumi egyáltalán nem altatja vissza,a gél néha de csak pár percre.

mush:Arni is csak cicivel tud visszaaludni,de nem sokat szív belőle,inkább cumizik.de én nem veszem magunk mellé,így gondolhatod milyen fárasztó?nappal nincs baj,kevesebbet alszik de másfél órákat alkalmanként.egyszerűen nem értem,hogy a négy hetes korától jó alvó kisfiam(este 10től reggel 8ig) mára miért lett 5ször,6szor kelő :roll:

vendégség:kiakadtam ismét.Mindenki azzal piszkált miért nem adok Arninak az ebédből.... :twisted: merthogy az uncsitesó aki 9 hós már kapott minden félét és gyak.azt eszi amit ők..
hát,nem vagyunk egyformák,de ki lehet akasztani,ha beleszólnak mit hogy csináljak.
Miért kéne a 6 hós kisfiamnak,sós levest és mindenféle párolt zöldégeket adni amin ételízesítő van?

KépKép
lyndee

berni

Kép

Kép
andy30

andy:nem lehet hogy tényleg a málnától van? :roll:

KépKép
lyndee

sztetek milyen játékot érdemes venni 6 hónapos kortól?szeretnék venni Arninak pár új játékot,de nem tudom még milyet.
Ha tud vki olyat amit a babája nagyon szeret és szívesen játszik vele,kérlek ossza meg velem!Köszi

KépKép
lyndee

Lyndee: nagyon édi Arnid van!!! :lol: :lol: Sajnálom a rossz éjszakát!!! Majd mondom Mártonnak hogy beszéljen a kis barátjával. Le sem merem írni, hogy ő 3/4 10-től reggel 7-ig aludt!!!! :oops: :oops: Játék: hát nálunk menő a joghurtos doboz, kólás üveg, papírdoboz............ :lol: :lol: Na jó van neki egy Fischer Price-os mókakocka szettje azt szereti!!! 6 hós kortól ajánlják. Bár nem olcsó, mi is ajándékba kaptuk!!!

Zsiráf: örülök hogy minden rendben volt. Laja édi!!! Ja és Boldog 7. hót neki!!! Merre mentetek???

Cili: pancsoló bébid is édi!!!!

Gabi: azért jól telt a nyaralás!!! Biztos jó idő lesz legközelebb!! Nagyon cuki a kis Koboldod!!!! :lol: :lol: És én még mindig nem értem mi a bajod magaddal??

Enyim bébim meg fel van húzva. Reggel 7-től délután 2-ig pörgött, aztán aludt 1/2 órát. Na jó most ismét kidőlt!!!
Vendég

Most én is hozok fényképeket!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép próbálkozok
Kép felkeltem
Kép mosoly
Vendég

andy. biztosan en vagyok vak, de en nem latok semmit Regi hasan.

voltunk setizni a kenguruval a kozeli erdoben. Kincso vegig dumalt a madaraknak es mokusoknak.
ja es Tony megjegyezte, hogy minden allat m-mel kezdodik magyarul?

KépKép
KépKép
mush589

Good evening!

Zsiráf, Gabi! Sziasztok! Örülünk, hogy szerencsésen megérkeztetek! Gabi, az időt sajnálom, mi tavaly ugyanilyet fogtunk ki a Balatonon! Mindkettőtök fotói szuperek!

Aida! Noel nagyon ügyesen csücsül! És látszik rajta, hogy boldog, kiegyensúlyozott baba!!!

Manna! Basszus. És nálunk magas a munkanélküliség, meg válság van, meg stb., mégis vannak, akik mindent megengedhetnek maguknak. :twisted: Egyébként mi nemrég hirdettünk meg 4 órás árufeltöltői állást. 4 embert veszünk fel, 42 önéletrajz érkezett. Van közte 6 általánosos cigányasszony, egyetemista, mérnök, tanár stb. Szörnyű világ!

Boldog hófordulót minden kicsi babának, aki az elmúlt 3 napban ünnepelt! :lol:

Lyndee! Játék? Nálunk most a legmenőbb a fél literes ásványvizes üveg száraztésztával töltve! :lol:

Nekünk nagyon jó hétvégénk volt, kint voltunk a telken. Biztos írtam már, a lakásunktól 12 km-re van tóparti kicsi, egyszerű házikónk, igazából horgásztelek. Van egy jó sztorim. Este mi a felső szinten tértünk nyugovóra a gyerekekkel, apa felfújható ágyon lefeküdt a földszinten, hogy ha jelez a kapásjelző, tudjon szaladni. Egyszercsak fura hangokat hallat: szuszog, zihál, fújtat stb. Mondom magamban: vendége van? Vagy magát szórakoztatja? :lol: :oops: Mivel zavart, megkérdeztem, mit csinál!
Hát leeresztett alatta a matrac és a nagy sötétben szájjal próbálta felfújni, mert nem találta a pumpát. Mondtam neki, jöjjön fel, elférünk. Hát így is lett, de abban a pillanatban, hogy lefeküdtünk, olyan röhögőgörcs buggyant ki mindkettőnkből, hogy nem bírtuk abbahagyni. Még szegény Huni is felébredt. Rég nevettem ekkorát!

Néhány fotó:
Kép sátorban tesóval Kép ezt látjuk a teraszról Kép hintapalinta Kép horgász1 Kép horgász2

Mush, Lyndee! Kívánok nektek nyugodt éjszakát!!! És persze a többieknek is! Laura

Kép
Kép
szeles4

Gyermekem megfürdetve,hamiztatva és most alszik!

Mush:kipróbáltátok a sinlacot ahogy mondtam?

Boci:Nagyon cuki Márton kisbartunk! :wink: Milyen ügyes,hogy szépen alszik éjjel!nekünk ez most csak a múlt,de remélem hamarosan változik majd a helyzet!
Egyébként Arni is ugyan így nyomja ki magát és próbálkozik kúszni.A lábával nem jött még rá,hogy mit kell csinálni.Viszont a tengelye körül forog 360 fokot és pörög is,így bármit elér amit akar. :lol:
Játékról kép vagy link?

KépKép
lyndee

Cili! Nagyon jó a pancsis fotó!

Bocika! Mártonod nagyon kis huncut mosolyú!

A mi gépünkön megint elfelejtettük beállítani a dátumot! :?

Kép
Kép
szeles4

Akit érdekel: Auchanban járműves és állatos habtapi 890-ért.

Lyndee: nem is értem, hogy egy ilyen édes baba hogy tudja így kikészíteni az anyukáját :wink: :)
De komolyra fordítva: valahol mintha olvastam volna mostanában, hogy féléves kor körül ez sajna gyakran előfordul, és a mozgásfejlődéssel magyarázzák, és hogy ez bármelyik új mozgásformánál előjöhet (forgás, kúszás, mászás, felállás) és kb. 2-3 hétig tart :roll: Kivéve persze, ha fogzik...
Játékok: 1,5 literes pillepalack összenyomva, fél zokni, fakanál, pingponglabda, strandlabda puhára felfújva, bármi, amiből nincs kivágva a cetli (cetlivel akár negyedórát is elmolyol), és minden, amit ha összeüt valamivel, akkor hangja van (legújabban a két műanyag hajócskáját csapkodja egymáshoz) vagy iszonyatosan csörög. :lol:
Most akarok neki venni színes fakockákat.
Ja, és az köti le, ha pakolhat. Ölbe veszem, elé rakok egy cipősdobozt, tele apró színes vacakokkal, és abból szokott kipakolni. Aztán én visszapakolok és kezdődik elölről.

Cili:
[quote]a írta: jövő hétre 3-35 fokokat jósolnak...

Tudom, esz is kicsit a fene miatta... :x
Danid nagyon édesen pancsol :)

Boci:
[quote] írta:s én még mindig nem értem mi a bajod magaddal??

Háttööö, apa is mindig ezt kérdezi... valszleg csak hülye vagyok :oops: :lol:
Márton is annyira édi! Főleg az első képen, ahogy koncentrál :D

Aida:
[quote]N írta:a ahogy én magamat ismerem, kiakadtam volna..

hát, nekem is volt pár nehéz pillanat, amikor elkeseredtem, de mindig az jutott az eszembe, hogy jövünk még idén a Balcsira, és azért még így is jó volt kicsit kiszakadni otthonról.

Kép

Kép
gabilany79

Laura: ha én ezeket a képeket megmutatom apának! Szerintem összepakolja a gyereket, és viszi legközelebb magával horgászni. :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Laura:Nagyon szép kis környéken van a telketek!Micsoda kis hohoho-horgász :lol:
Szépek a gyerekek!
Hétfőtől már dolgozol?vége a szabinak,vagy most kezdődik?

KépKép
lyndee

Gabi, ez a beszéd! Lényeg, hogy együtt voltatok! ;) Fotók meg haláliak! :) Ja és már csak Auchan kéne ide és mennék is megvenni... :)

Lyndee, remélem gyermeked sokáig tartja a jó szokást! Aludjon reggelig! :) Amúgy én gyermekem is megfürdetve, hamiztatva és most alszik. ;) Elhiszem, hogy kiakadtál a vendégségben az ilyesmiktől én is herótot kapok... Mostanában még anyum is az idegeim határát keresgéli, ráadásul mindig azzal jön hogy a nővérem kislányai 1 évesen mennyi mindent ettek. Oké, de ők 1 évesek voltak akkor, Noel meg fél éves könyörgöm. De nem csak ő, mert ő még beletörődik, ha azt mondom nem, de sokan a falra tudnak kergetni.. Áááhgggr. :evil:

Szeles
, köszi, szerintem is kiegyensúlyozott babának néz ki, tök jó hogy nem látszik rajta semmi ebből az egész mizériából. Képeken helyesek a gyerkőcök! Sztorid nagyon komoly én is jót nevettem volna! :D

Mush, irigy vagyok közeli erdőben mókusokkal sétizni! Tök jó! :D

Boci, Márton tündér, nagy szemei vannak, szép!

Körkérdés: A következő képen szerintetek is úgy nézek ki, mint aki minimum szerelmes a fiába?? :shock: Olyan h.lye fejet vágok, pedig Noli olyan édes rajta... :evil: :roll:

Kép

Van viszont egy ilyen is, ez egész aranyos lett :D

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.28 20:59-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]H írta:étfőtől már dolgozol?vége a szabinak,vagy most kezdődik?

Igen, holnap reggel már újra meló. A férjem 6-ra megy, fél 8-ra jön a gyerekekért, viszi őket anyóshoz, kettőkor hazahozza őket, én jövök fél 5-kor.

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?